Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet bajom A menszim (8 db)

Mi lehet a bajom? A menszim 26 napra jött meg (Éppen csak egy picit) az amugy (27-28nap) helyett, ez vol szerdán tegnap óta meg semmi! Lehet, hogy nem tud beágyazodni rendesen?

Már szeretnénk babát!!De ez nem tudom miért van,aggaszt a dolog,mert együtt is voltonk pé-környékén.Volt már igy valaki??

Legjobb válasz: Szia! Én is úgyan így vagyok vele...csak nekem a 24. napon jött meg, most vagyok a 3. napon. Mi is babát szeretnénk, nekem félidõben még reggeli vérzés is jelentkezett. Sajna most én se igazán tudom, hogy sikerült-e.....majd kiderül.

Szia! Én is úgyan így vagyok vele...csak nekem a 24. napon jött meg, most vagyok a 3. napon. Mi is babát szeretnénk, nekem félidõben még reggeli vérzés is jelentkezett. Sajna most én se igazán tudom, hogy sikerült-e.....majd kiderül.
várd ki a28 napot és ha nem lesz rendes vérzés tesztelj!! A beágyazódás ha volt már meg kellett történnie, a teszt pedig válaszolni fog. Ha negatív említsd meg a dokinak ha mész.Drukkolok!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Nekem ez már a 4.napom.Most kicsit lehet, hogy megeröltettem magam, mert hirtelen pici vérzés jelentkezett!Köszi a választ!

Késett menszi, gyenge, erős, közben semmi, aztán erős barna, és nagyobb méretű szövetdarabok? ! Mi lehet a bajom?

Május 6.-án jött meg utoljára, 4 nap késéssel. Majd Júni 5.-én 3 nap késésse pár csepp vér volt, reggelre megjött, de enyhébben a szokottnál. Tegnap elkezdett erős méh szűrkálás után nagyon ömleni belőlem a vér, a doki azt mondta, gyulladásra gondol. De a terhesség nincs kizárva. Ma délelőttre szinte nem volt semmi. Délutánra erős barna folyás volt a betétben, Fürdés közben pedig a megszokottnál nagyobb méretű, (1-3 cm) máj színű, vékony szövetdarabkák jöttek ki. Reggel csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Mit gondoltok, mi lehet ez? Volt már valaki így, mint én? Nagyon félek.

Legjobb válasz: Lehet vetélésed volt. Ha azok a máj színû szövetdarabok nem könnyen szétnyomhatóak, akkor az vetélés. Esetleg alvadt vér is lehetett, de az könnyen szétnyomható. Ha erõs fájdalom, vérzés jelentkezik, akkor haladéktalanul menj ügyeletre!

Lehet vetélésed volt. Ha azok a máj színû szövetdarabok nem könnyen szétnyomhatóak, akkor az vetélés. Esetleg alvadt vér is lehetett, de az könnyen szétnyomható. Ha erõs fájdalom, vérzés jelentkezik, akkor haladéktalanul menj ügyeletre!
A kérdező hozzászólása: Én is a vetéléstõl félek. Tegnap az erõs vérzéssel rohantam a dokihoz, de csak annyit mondott, hogy " ahogy én érzem, ez gyulladás, terhességet nem tapintottam, de kizárni nem zárható" A teszt negatív, Fájni most nem fáj, csak picit szúrkál. Nem vagyok rosszul, csak enyhe hányinger, de azmár 3 hete kb. azok a darabkák puhák voltak, és erõsebben lehetett szétnyomni. 5.-én mikor megjött, akkor is voltak ilyen szövetdarabok, csak azok nem laposak voltak, hanem gömbölyûek és szintén um. kemény. (Ruganyos)
Lehettek ciszták is, menj el egy nõgyógyászati uh-ra.
A kérdező hozzászólása: 2, 5 hete volt UH, semmit nem találtak. Rákszûrés eredményre még várok.
Ha még jön belõled, akkor nézd meg tüzetesebben, hogy elszakítható-e a szövetrész? Ha nagyon masszív hússzerû, akkor vetélésed volt. Egyébként ha nincsen lázad és nem ismétlõdik, valamint nem görcsölsz, akkor simán csak spontán vetélés. Nincs mitõl félned. Ha nem tud kijönni rendesen az õrült görcsökkel jár.
A kérdező hozzászólása: Nos, a 7. napon vagyok. Már tegnap óta csak barnázok. Pénteken ugye a doki azt mondta, hogy lehetséges, ahogy õ érzi, gyulladás. Tegnap mikor hazaértem, lepncsoltam, és megint jöttek belõlem olyan darabok. Meg is néztem. Olyan, mintha máj lett volna. az egyik oldala fehér. Mint amikor egy heges seb leázik. Nem olyan mint az alvadt vér, jött belõle vér ahogy megnyomtam, de nehezen jött szét. A kád úgy nézett ki, mintha fél marél dohányt szórtak volna bele. Elrohantam a Bajcsiba, ahogy néhány óra várakozás után, a doki megvizsgált, nem látott semmit, megnézett UH val is, ott sem. Mindent rendben talált. Teljesen nem értem. De végülis egy a lényeg: Nincs semmi bajom. :) Szerencsére :) Mára azok a darabok visszaálltak fehér megszokott izévé :D Viszont a petefészkem meg a méhem azóta is fájdogál. Remélhetõleg már nem sokáig. Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat :) 21/L

Mi lehet a bajom? Kb. egy hete volt a mensz. Utolso napja. Tegnap edzes utan vereztem, de nem menszesz jott meg ismet, inkabb folyas szeru verzes. Tegnap meg csak egy alkalommal, ma mar tobb alkalommal. Mitol lehet?

Talan az edzes lehetett megerolteto?(bicikli,felulesek)En nem ereztem megeroltetonek a tegnapelotti edzesemet,de lehet megis az volt,es ez okozta a verzest?volt mar valakinek hasonlo tapasztalata?mindenkepp elmegyek orvoshoz,csak velemenyeket szeretnek hallani,esetleg akinek volt ilyesmi tapasztalata.26/l

Legjobb válasz: A megerõltetés lehet, mert menstruáció után a hüvelyben még napokig letapadhat vér, és az ürül ki, tehát nem a méhbõl jön. De azért doki kéne.

A megerõltetés lehet, mert menstruáció után a hüvelyben még napokig letapadhat vér, és az ürül ki, tehát nem a méhbõl jön. De azért doki kéne.
Velem volt ilyen régebben tesióra után, de akkor még nem állt be a mentstruációm sem. 23/L
nem vagy terhes?
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem h terhes lennek mert kb.9 napja volt a menzeszem utolso napja.Bar ez a menzesz az elozot koveto 36.napra jott meg, es en meg csinaltam is tesztet mert azt hittem mar nem fog megjonni, lehet terhes vagyok.De alighogy megcsinaltam a tesztet, ami termeszetesen negativ lett, ra egy orara megjott.Szoval ez utan a menzesz utan egy hetre kb.jott nekem ez a 3 napos verzes.Most megint semmi.
Nekem csutortokon mult el a menzeszem és szombaton pisilés után a wc papír véres volt kicsit.Nemértettem, mert sose volt velem ilyen.Megvagyok fázva, antibiotikumot szedek, ettol lehet?Vagy még a menzeszbol maradt bennem egy kicsi vér és az jott ki?
Akkor nem tudom mi lehet veled ha nem vagy terhes!Ha terhes lennél már rég elment volna a baba, de így csak azt tudom mondani, hogy menj el egy dokihoz és add elõ neki is a történetet és õ majd megmondja mit is kell tenned!
A kérdező hozzászólása: Ok, koszonom a valaszt mindenkinek!

Eddig minden hónapban rendesen megjött a menszim és most ebbe a hónapba nem jött meg. Nem voltam együtt senkivel sem. Mi lehet a baj? =S

Legjobb válasz: Lehet felfázás, betegség (nátha), meleg, vagy bármi más, ami miatt nem jön meg. Nekem is volt ilyen, nem is egyszer, úgyhogy ne idegeskedj! Meg fog az jönni! :)

Lehet felfázás, betegség (nátha), meleg, vagy bármi más, ami miatt nem jön meg. Nekem is volt ilyen, nem is egyszer, úgyhogy ne idegeskedj! Meg fog az jönni! :)
Ha nem voltál senkivel, akkor ne aggódj, ez bármelyik lánnyal elõfordul, velem többször is megesett már, hogy heteket késett. Sokminden okozhatja: stressz, idõjárás, betegség, stb. Nekem pl csak az antibébi tabletta szedése óta állt be normálisan, addig eléggé össze-vissza jött meg.
csak egy tesztet vettél?
A kérdező hozzászólása: Igen még csak egyet csináltam Gabriell-t.
vegyél másikat mert lehet hogy a teszt nem volt jo
Szia én is így jártam a gabriell-el!aztán vettem medi-lab ot az már jó volt.Most 2 éves a lányom.Sok sikert!
SZIA SZTEM IS VEGYÉL TESZTET, VAGY MENJ EL A DOKIHOZ. Õ TUTIRA MEGMONDJA... ROSSZUL NEM VAGY?
Csinálj még egy tesztet, és annak az eredményével (akár negatív, akár pozitív) menj el orvoshoz. Én is jártam már így, kétszer is. Az orvos ultrahanggal megvizsgált, és annak megfelelõen, hogy mit látott a méhben, további kezelést kaptam. Elsõ alkalommal úgy tûnt, hogy kimaradt a peteérésem, de mivel a méhnyálkahártya vastagodott, szednem kellett egy hormongyógyszert, ami meghozta a mezimet. Az is lehet, hogy késett a peteérésed, és ha babáért küzdötök, akkor esetleg meg is fogant, de még nem mutatja ki a teszt. Úgyhogy szerintem ne várj tovább, irány a doki, aki tudja, mit kell tennie.

Amikor tartom a 7 napos szünetet a tabinál, akkor már mindig másnap megjön a menszim, mikor már nem szedem a tablettát. Most hétfőn este vettem be az utolsó szemet, és már csütörtök van, és még sehol semmi. Mi baj lehet?

Terhes vagyok? Vagy micsoda????

Legjobb válasz: Nem tudom ez normális e de az enyém sem jön meg mindig azon a napon. Én szerdán szoktam az utolsót bevenni és ált. vasárnap jön meg, de olyan is volt már hogy pénteken jött meg. Szerintem ha vasárnapig nem jön meg akkor érdemes egy tesztet csinálnod, de nem valószínû h terhes vagy, ha rendesen szedted a gyógyszeret.

Nem tudom ez normális e de az enyém sem jön meg mindig azon a napon. Én szerdán szoktam az utolsót bevenni és ált. vasárnap jön meg, de olyan is volt már hogy pénteken jött meg. Szerintem ha vasárnapig nem jön meg akkor érdemes egy tesztet csinálnod, de nem valószínû h terhes vagy, ha rendesen szedted a gyógyszeret.
Nekem tabi mellett mindig hétfõn fél 12-kor jött meg, +/- fél óra... Addig semmiképp ne kezd el szedni a másik levelet, amíg a terhességet nem zártad ki. CSinálj tesztet és menj el orvoshoz. De ha rendesen szedted, nem hinném, hogy terhes vagy..
Normális, ha nem azonnal jön meg a szünet 2-3 napján szokott ált. , de van akinél késõbb!

Sos? 28 hetes pocakos leszek kedden, és ma borzasztoan görcsöltem meg fájt a hátam? Menszi szerü görcsök de nem annyira? Mi lehet az oka? ez nem azt jelenti hogy baj van? Természetes?

Legjobb válasz: sziasztok!igen mostmár átment a görcs,de tegnap nagyon elkapott!algopyrin 1 szem és pihi!nagyon gyengén érzem még de már nem állandoan!már jobb!aranyosak vagytok nagyon!jaaa nekem is az van a papiromon hogy fenyegetõ koraszülés 1 hete voltam dokinál minden ok volt

A kérdező hozzászólása: sziasztok!igen mostmár átment a görcs, de tegnap nagyon elkapott!algopyrin 1 szem és pihi!nagyon gyengén érzem még de már nem állandoan!már jobb!aranyosak vagytok nagyon!jaaa nekem is az van a papiromon hogy fenyegetõ koraszülés 1 hete voltam dokinál minden ok volt
Hát ha így írod h borzasztóan görcsöltél az szerintem nem normális 28 hetesen...én elmennék orvoshoz hogy nézze meg minden oké-e. Azóta elmúlt már ?
Szerintem menj orvoshoz, akár ügyeletre, én biztos bemennék, mert ennyire fájdalmasan görcsölni nem normális ennyi idõsen.
29 hetesen enyhe görcsökkel mentem be a kórházba, bent is fogtak pár napra megfigyelésre. A zárómon az ok: fenyegetõ koraszülés. Kaptam tüdõérlelõ-injekciót, és mondták, hogy ha nem múlik el, akkor visszatartó-infúziót kell kapnom. De szerencsére odáig nem jutottam el, bent maradt a kislányom. Szóval szerintem mindenképp mutasd meg magad orvosnak. Ha nem is rögtön a szülészeten, de legalább a terhesgondozóban. Elõször én is oda mentem, ott mondták, hogy ha gyógyszer mellett is megmarad, akkor este menjek vissza a kórházba.

Mi bajom lehet? Mar 2. honapja enyhe rozsaszin valadekot tapasztalok menszi elott 1 hettel szinte a nem vart napjaig.! Marc.13-an volt conisacios mutetem. Az utani honap rendben volt

most 2-3 napja tapasztaltam ezt ujra. 1honapja szinte minden nap,mig meg nem jott. Ilyen soha nem fordult meg elo velem.mit tehetnek?mit jelenthet ez a folyas?

Legjobb válasz: Feltétlen vissza kell menned az orvosodhoz,õ megvizsgál.Addig nem leszel nyugodt,míg meg nem bizonyosodsz,h van-e vmi probléma.:)

Feltétlen vissza kell menned az orvosodhoz, õ megvizsgál.Addig nem leszel nyugodt, míg meg nem bizonyosodsz, h van-e vmi probléma.:)
A kérdező hozzászólása: E honap 13-án telik le a 3 honap, most kell mennem kontrollra! de ez nagyon aggaszt mert soha nem volt ilyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!