Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet baj hogy ha én (27 db)

Mi lehet a baj hogy ha én nem merem kezdeményezni a csókot?

Nem tudom miért de nem merem kezdeményezni a csókot!A barátommal az els? csókunk is úgy volt hogy ? csókolt meg és én viszonoztam/Hagytam hogy csókoljon! kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Talán még fiatal vagy és ebbõl is adódóan tapasztalatlan vagy bátortalan. A csók annyira szép és bensõséges dolog, hogy meglátod, eljön az idõ mikor te magad is vágysz rá és mersz kezdeményezni.

Talán még fiatal vagy és ebbõl is adódóan tapasztalatlan vagy bátortalan. A csók annyira szép és bensõséges dolog, hogy meglátod, eljön az idõ mikor te magad is vágysz rá és mersz kezdeményezni.
A kérdező hozzászólása: 15 leszek és vágyom a csókra(amit kapok ám nem is keveset)és szép dolog a csók meg minden de bátortalan vagyok Köszi a választ
Nyugi ezzel mindenki így van elõször. Amikor engem csókolt meg elõször a barátom, utána én sem mertem soha kezdeményezni.Amúgy sem szeretik a pasik a túl rámenõs csajokat. Aztán idõvel ez megváltozik, bátrabb leszel és minden percben megcsókolod majd :D
Lehet, torokgyuszid van!
Sok volt a cumizás fiam :D
Húha, hát ezért pánikolhatsz is. Egy torokgyulladás már mindenképpen indok rá, rohanj az ügyeletre, amíg nem késõ!!!!
A kérdező hozzászólása: haha de vicces a cumis dolog... nemvolt semmi ilyesmi, de nekem eddig mindig mandula gyuszim volt, sosem volt torkokgyuszim.. mert nemfáj a mandulám hanem, ugy a torkom mintha az izom fájna, vagy nemtzdom, mert akkoris belefájdul ha megfeszitem:S
Egyértelmûen torokgyulladás, holnapra valószínûleg lázad is lesz.
Tudok neked egy jó megoldást. Kis nõi tükör, mond szépen hogy ÁÁÁÁ, tarts oda egy jó erõs asztali lámpát és látni fogod mi a helyzet a torkoddal. Még azelõtt, hogy az orvos megmondaná. Ha valami olyat látsz amit nem kéne( ez valószínû) nézz utána neten a különbözõ mandulagyulladásoknak. Biztos megtalálod majd, neked milyen van.:)
Nekem is elõfordul ilyesmi, rendesen fáj az egész nyakam, torkom mintha az izmom fájna. Kicsit most is így van. Én sok meleg teát szoktam inni és elmúlik. Illetve szedek vitamint és estére mindig beveszek szopogatós cukrot, pl. strepsils-t. Torokfájásra van van cukormentes is, de attól mert 2-3 nap este beveszel egyet nem romlik el a fogad. Valószínûleg torokgyulladás, vagy csak a hidegtõl. Komoly baj szerintem nincs, el fog múlni nyugi. Esetleg napközben tekerj a nyakad köré puha sálat, fõleg ha kimész. De a legjobban a meleg tea kortyolgatása segít, most úgysincs suli tudsz sokat inni otthon. :)
örülök h tetszett a cumis dolog :*

Segítsen valaki! Mi lehet ennek a zenének a címe? Az se baj hogy ha nem ezen a nyelven!

http://www.youtube.com/watch?v=fhwYrBr03y4

Legjobb válasz: limahl - neverending story http://www.youtube.com/watch?v=3khTntOxX-k

limahl - neverending story http://www.youtube.com/watch?v=3khTntOxX-k
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszi! :)

Mit kell csinálni akkor, ha én sétáltatom a kutyámat és odajön egy kóbor kutya és összeverekednek? Lehet nekem abból bajom? Hogy kergethetném el a másikat?

Legjobb válasz: Nálam mindig volt a nyakamban pluszban egy bõr poráz,amivel a támadó vagy kóbor kutya felé csaptam,szerencsére általában elég volt ha csak a földre,és dobbantottam eggyet a lábammal és rákiabáltam. Hozzáteszem azt is,hogy nem minden kóbor kutya támad,sõt õk jobban vágynaka szeretetre mint bármelyik más kutya. Nagyobb gondot jelentek a nagytestû gazdás,de neveletlen kutyák,pláne ha a gazdi nem fogja meg az övét.

Nálam mindig volt a nyakamban pluszban egy bõr poráz, amivel a támadó vagy kóbor kutya felé csaptam, szerencsére általában elég volt ha csak a földre, és dobbantottam eggyet a lábammal és rákiabáltam. Hozzáteszem azt is, hogy nem minden kóbor kutya támad, sõt õk jobban vágynaka szeretetre mint bármelyik más kutya. Nagyobb gondot jelentek a nagytestû gazdás, de neveletlen kutyák, pláne ha a gazdi nem fogja meg az övét.
elsõ vagyok.nálnk ugy igazi kóborkutyák nincsenek, csak felelõtlen gazdák, akik igy sétáltatják a kutyát:kapu ki, azt majd visszajön.ami nálunk sûrûn van:bernáthegyi, németjuhász, ugyanekkora keverék(láncra kötve), ezek a veszélyesek, de elvétve van tacskó, puli szerû, ezektõl nem félek.de már 2 olyan eset volt, hogy ugy huztam el a kutyámat, hogy repült szegény a levegõbe, elkaptam, és futás haza.mulkor meg a hugom kezébõl majdnem kiszedte a b.hegyi a kutyámat(a ház elõtt), ha Apum nincs ott, már kutyám sincs.azóta van sprénk.
veszel robbanó patront 100-forint egy csomag 50-db-al arra elég hogy elzavard vagyha menekülsz és úgy dobod vagy patronospisztoly is megteszi
most bizos lepontoztok, de én vettem gázsprét.még nem volt rá szükség, de jó ha ott van a zsebemben.lehet a kutyádnak és neked is bajod, igen.megharapja õt is, téged is.
Erõs szagú fújós dezodor, vagy lehet kapni kifejezetten kutyariasztó sprayt is, de a határozott fellépés is sokat segít, de csak ha a saját kutyád nem akar verekedni, akkor fog rád figyelni a kóbor. Ha már konkrét harcra kerül a sor, engedd el a kutyádat - így neki is több esélye van védekezni, meg téged sem fognak tévedésbõl megharapni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Remélem segít! Megfogadom a tanácsaitokat! :)
Mi egy faluban lakunk és itt akadnak szép számmal. A kisebb testû kutyáktól én sem félek, hisz nagyobbat lódik a lábammal, még csak bele se kell rúgnom és odébb áll, no meg én kutyám sem kicsi, nem mindegyik mer kötekedni. Volt, hogy németjuhász környékezett meg, most ilyenkor az ember mit tud tenni? Imádkozni... :D Szerencsére a gazdája nem sokkal késõbb elõkerült. Mi egyszer kutyasuliban rákérdeztünk mi ilyenkor a teendõ. Azt mondták a gázspray (de ezt már csak legvégsõ esetben szabad használni, és természetesen elõírás szerint, hogy ne okozzon maradandó károsodást), illetve, ha nagyobb testû a kutya, a lábadközé kell fogni, így a támadó kutya megfutamodik, mert túl nagynak látja az ellenfelet. :) Ha ez sem használna, és nincs nálad spray, akkor bármi is történik el kell engedni a kutyát, hisz póráz nélkül el tud futni, jobban tud védekezni... :S Én mondjuk lehet hogy félteném, és sajnálnám elengedni, de ilyen szempontból jó a falu, ha hallják hogy verekednek kint a kutyák, esetleg a gazdája ott lakik a közelben, rögtön a segítségünkre sietnek. A spray-t még nem kellett használnom, ez a lábközé fogás mindig bejött, de ha egyszer rászorulok gondolkodás nélkül használni fogom :S
A kérdező hozzászólása: Igen, nagy testû kutyám van és ez a láb közé fogás tetszik! :)
En ha setaltatom a kutyamat es egy koborkutya kozeledik felenk es nem megy el ugy se ha rakiabalok akkor felkapok egy kovet es feleje dobom (persze ugy , hogy meg veletlenul se talaljam el , igy mindig elszaladnak) ha nincs ott a kutyam akkor meg magamhoz hivom oket es megsimogatom :D minden kobor kutyat , tudom , hogy nem helyes de ugy sajnalom oket.

Vettünk egy kocsit és adott a lányom meghatalmazás hogy intézzem el, de én az ő nevét írtam az adásvételire-nem tudtam hogy nem lehet- most okirathamisítás miatt idéztek a rendőrségre, ha ő sajátjának elismeri lehet bajom? Mi lehet a következmény?

Legjobb válasz: Az attól függ. Nem ismerem a rendõrségi eljárást ilyen esetekben, de ha a lányod sajátjaként ismeri el, és ennek ellenére mégis írásszakértõt kérnek fel igazolandó az állítását, akkor még nagyobb bajba kerülhettek. Egyáltalán hogy lett ebbõl rendõrségi ügy? Ki tett feljelentést?

Az attól függ. Nem ismerem a rendõrségi eljárást ilyen esetekben, de ha a lányod sajátjaként ismeri el, és ennek ellenére mégis írásszakértõt kérnek fel igazolandó az állítását, akkor még nagyobb bajba kerülhettek. Egyáltalán hogy lett ebbõl rendõrségi ügy? Ki tett feljelentést?
*bocsánat, „vevö”
Igazad van, de rendöröknek azzal is számolni kell, hogy sokan megprobálnak így védekezni, hogy elkerüljék a büntetést.Pl visszamenõleges dátummal írnak meghatalmazást stb.Max enyhítö körülmény lehet..Egyébként pdig nem tudom minek kéne írásszakértö, ha az eladó magáénak ismeri el az aláírást..Szerintem így nyomozás megszüntetés arra a pontra, hogy „a cselekmény nem büncselekmény”...
A kérdező hozzászólása: köszönöm egy kicsit megnyugodtam- de felháborít, hogy egy becsületes ember ilyen bajba kerül
Lehet bármilyen szépen megfogalmazni és persze mindenki úgy gondolja, hogy ez semmiség, de sajnos nem így mûködik. A jogban nem igazán vannak átmenetek, Te kétség kívül megvalósítottad a közokirat-hamisítást (Btk.274.§). Csak a szándékos elkövetés büntetendõ, kivéve az utolsó fordulatot, ott a gondatlan elkövetést is büntetni rendeli a törvény. Pechedre ez utóbbiba tartozik az ügyetek. A próbára bocsátás nem számít büntetett elõéletnek, úgyhogy kaphatsz erkölcsit.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen mindenkinek a választ, én is ezt fogom mondani, egyébként már minden lezajlott át is lett iratva stb.. kár nem keletkezett- de azt mondták hogy a jog nem tudása nem mentesít, de most komolyan lehetséges, hogy egy ilyen dolog miatt felelõsségre vonnak? egyébként munkámhoz kell erkölcsi bizonyítvány- ezzel nem lessz gond, ha elmarasztalnak?
zoli7980-nak igaza van, én is ezt tenném. Egyébként szerintem sem lesz bajod, mivel jóhiszemûen jártál el ( elvégre kezedben volt a meghatalmazás), és mondhatod hogy ez alapján azt hitted, hogy a lányod nevét kell ráírni ( sokan hiszik ezt!)
Hát haver, te jó nagy kakiban vagy!
A kérdező hozzászólása: úgy lett rendõrségi ügy , hogy az eladó egy kereskedõ volt aki nem íratta át, és e miatt volt a kavarás, én sajnos elmondtam õszintén, hogy én irtam alá, úgyhogy azt tudják- nagyon ki vagyok soha nem volt még semmi ügyem- most is ilyen hülyeség......
Írásmintát fognak kérni, de ezt megtagadhatod, mondjuk nem sok értelme van, mert az eladót is beidézik, õ pedig nem fog falazni. Ez így szívás, de ha nem csináltál korábban semmit, akkor valószínûleg próbára bocsátással megúszod.
Szerintem ha elismeri és kiderül, hogy még se(pl. szól az aki feljelentést tett...nem is értem, hogy miért) akkor megeshet egy íráselemzés grafológus által és akkor hatóság félrevezetése és még nagyobb baj... Sok szerencsét :)

Szerintetek mit lehet azzal az állandóvá vállt élethelyzettel kezdeni amikor NEM engednek át a zebrán? Sehol, senki még RENDÕR SEM! Az a baj hogy amíg ő ül az autóban ő az erősebb, ergo ha kilépek és elgázol én halok meg. Ti mit tesztek ilyenkor?

Megfogattam hogy nem büntetem magam mások hibájai miatt és nem állok le anyázni, de ezt nem tudom hova tenni.

Legjobb válasz: Sajnos ez egy olyan dolog amivel nem tudsz mi kezdeni. Nem rajtad múlik. Viszont árthatsz magadnak azzal ha felspannolod magad, mert lehet hogy le fogsz lépni mérgedben olyankor amikor nem kellene pl. féktávon belül. Gondolom azzal nem vigasztallak hogy én át szoktam engedni a gyalogosokat, sokszor csodálkoznak is mert nincsenek hozzászokva. Olyan is volt hogy egy idõs bácsi kikérte magának. Van ez a szabály miszerint az autósnak meg kell állni ha a gyalogos ott ácsorog a zebra szélén. Tudtommal érvényben van, és nem kis veszélyt rejt magában ez is, mert egyrészt a gyalogosok bátrabban ugranak le a zebrára (esetleg féktávon belül) abban a tudatban hogy elsõbbségük van, és az autósok pedig ha mindig betartják gondolkodás nélkül, akkor pedig a mögöttük jövõ autóst lephetik meg azzal hogy hirtelen a fékre lépnek. Nehéz ügy. Nekem az oktatóm azt tanította hogy ha megállok a zebránál, sose intsek a gyalogosnak hogy menjél csak nyugodtan, mert lehet hogy én elengedem, de a másik irányból érkezõ autós nem, és máris megvan a baleset. Nézzen csak körül a gyalogos, és õ majd eldönti hogy megy vagy sem. Azért amikor tiszta a szitu és sehol senki, akkor néha szoktam inteni. De van hogy az elõbb említettek miatt nem intek, és akkor mókás a szitu, mert állok a zebránál, a gyalogos néz, nem mer elindulni én pedig nem intek neki. Idõvel összeszedi a bátorságát és átmegy. De ezidõ alatt azért körülnéz. És így biztonságosan jut át. Üdv.

Na ezért hogy a gyalogos nem tud átmenni ahol nem lámpa irányítja a forgalmat, bírságolni kéne b.zdmeg, de azért nem hogy a sárgán még átmentél.
Sajnos ez egy olyan dolog amivel nem tudsz mi kezdeni. Nem rajtad múlik. Viszont árthatsz magadnak azzal ha felspannolod magad, mert lehet hogy le fogsz lépni mérgedben olyankor amikor nem kellene pl. féktávon belül. Gondolom azzal nem vigasztallak hogy én át szoktam engedni a gyalogosokat, sokszor csodálkoznak is mert nincsenek hozzászokva. Olyan is volt hogy egy idõs bácsi kikérte magának. Van ez a szabály miszerint az autósnak meg kell állni ha a gyalogos ott ácsorog a zebra szélén. Tudtommal érvényben van, és nem kis veszélyt rejt magában ez is, mert egyrészt a gyalogosok bátrabban ugranak le a zebrára (esetleg féktávon belül) abban a tudatban hogy elsõbbségük van, és az autósok pedig ha mindig betartják gondolkodás nélkül, akkor pedig a mögöttük jövõ autóst lephetik meg azzal hogy hirtelen a fékre lépnek. Nehéz ügy. Nekem az oktatóm azt tanította hogy ha megállok a zebránál, sose intsek a gyalogosnak hogy menjél csak nyugodtan, mert lehet hogy én elengedem, de a másik irányból érkezõ autós nem, és máris megvan a baleset. Nézzen csak körül a gyalogos, és õ majd eldönti hogy megy vagy sem. Azért amikor tiszta a szitu és sehol senki, akkor néha szoktam inteni. De van hogy az elõbb említettek miatt nem intek, és akkor mókás a szitu, mert állok a zebránál, a gyalogos néz, nem mer elindulni én pedig nem intek neki. Idõvel összeszedi a bátorságát és átmegy. De ezidõ alatt azért körülnéz. És így biztonságosan jut át. Üdv.
Nyomtasd ki egy A4 papírra ezt a szöveget: SZERETNÉK ÁTMENNI A ZEBRÁN! :-) Komolyan mondom, már én is gondolkodom ezen, nálunk néhány zebránál (pedig az út szélessége nem indokolja, a forgalom ezek szerint igen) van az út közepén egy járdasziget, ahol a gyalogos megállhat, így ha egyik irányból elengednek, de a másikból még nem, akkor félúton át tudunk menni, és ott lehet várakozni, mire a másik irányból is észbe kap valaki. Ilyeneket lehetne több helyre is. Már lámpás keresztezõdésben is volt problémám autóssal, mikor nekünk gyalogosoknak zöld volt.
Lehet, hogy én vagyok egy elmebeteg állat öngyilkosjelölt, de én minden zebránál át tudok menni, maximum 2 mp várakozás után, azért, hogy a féktávon belül lévõ autókat elengedjem. Utána indulok, és érdekes módon még sosem ütöttek el, de még csak nem is dudáltak! Tetszik-nem tetszik a gyalogosok több mint 90%-a BALFÉK, mondom azt úgy, hogy többet járok gyalog mint kocsival...
én semmit. nemvagyok ideges típus, megvárom míg áttudok szaladni 2 kocsi között, vagy várok míg átengednek. gyalogosnak is szoktak közlekedni, plusz autóm is van. ismerem mind2 szemszögbõl a helyzetet.
Mirõl beszélsz ? Mi minden zebrán át tudunk menni a párommal.
Ha rálépsz a zebrára akkor meg kell hogy álljanak. Akkor lépj rá ha úgy látod hogy a kocsi idõben tud fékezni.
Ha ennyire nem tudnék átmenni a zebrán, szereznék egy talicskát és jóhiszemûen elé tolnám a kocsinak (a józan ész határán belül), lehetõleg tanúskodni hajlandó ismerõsök figyelme mellett. Nekem nincs gondom az átmenéssel és a megállással sem, ha épp nem gyalog vagyok, bár néha benézem sajnos, de pl. apám egy életre nyomorék, mert többedmagával az út közepéig eljutva hitte, hogy ennyi embert átenged majd az autós.
Egyszer gyalog kellett mennem középiskolában az éves fogászati szûrésre, mert elterelték az M3-ast, és ott ment el minden autó, ahol át kellett volna mennem a 69-es villamoshoz, itt nincs lámpa, egy autós se volt hajlandó lassítani, negyed órát vártam, aztán miután elment a villamos, is az orrom elõtt, elindultam gyalog, 45 perc alatt értem oda, közben lestem, vajon hol engednek át végre, de csak ott tudtam átmenni az úton, ahol az M3-as felõl jöttek lefelé terelve az autók. Viszont sajnos a villamossal se volt aznap szerencsém, mert a következõ nem akart jönni több megállót legyalogolva se.
Élhetsz panasszal a helyileg illetékes közlekedési hatóságnál /kapitányságon/. Sõt, valószínûleg ennél jóval többet is tehetsz, amint hivatalos dokumentumok keletkeznek a problémáról, már kénytelenek lesznek vele foglalkozni. De rögös út az is.
Mindenkinek aki azt irja, hogy az a baj, hogy a gyalogos figylemetlenül lép le a zebrára figyelmébe ajánlom azt a szabályt, hogy úgy kell megközelíteni a zebrát, hogy meg tudjon állni ha kell. Ez teljesen kizárja azt hogy a gyalogos figyelmetlen lelépése okozna bármi féle balesetet! Már ha betartanák. Gondoljanak csak arra, amikor a kanyarodó jármûvel szemben van elsõbbsége a gyalogosnak, ott aztán a legkevésbé néz körül az egyenesen átkelni szándékozó gyalogos, és itt mivel alapból lassan kanyarodik az autós, meg is szokta adni az elsõbbséget. Csak a zebránál kényelmesedik el!

Facebook-on azt jelzi az ismerőseimnek, hogy fennt vagyok chat-en, pedig én kijelentkeztem telefonomról is, és a gépről is. Mi lehet a baj? Ha van aki tudja mi lehet a probléma, legyen szíves írjon! <3

Legjobb válasz: Nálam is fent állt ez a probléma, de végül ez vhogyan megoldódott, asszem csak addig jelez elérhetõnek az ismerõseidnél, amíg Rád nem nyitnak egy chat ablakot, akkor kiírja, hogy nem vagy elérhetõ és eltûnsz az elérhetõek listájáról... legalább is nálam ez van.

Nálam is fent állt ez a probléma, de végül ez vhogyan megoldódott, asszem csak addig jelez elérhetõnek az ismerõseidnél, amíg Rád nem nyitnak egy chat ablakot, akkor kiírja, hogy nem vagy elérhetõ és eltûnsz az elérhetõek listájáról... legalább is nálam ez van.
Nézzd meg figyelmesebben ! Fent bal oldalon, hogy nem mindenkinek a fotójánál, van egy kis zöld színü jelzés. Ugyanis ez jelzi, hogy az illetõ jelenleg elérhetõ.Attól még ott lehet a képed a többi közt, csak zöld jelzés nélkül. Ez is e Facebook furcsaság.
én pl. sokat beszélek egy barátnõmmel, és akkor is ott a neve a chatfiókban, ha nincs bejelentkezve, csak akkor nincs olyan zöld izé a neve mellett. gondolom ez a gyakoriságtól függ, hogy mennyit beszélsz vele.
A kérdező hozzászólása: nekem a haverjaim mondták, hogy mindig látják a zöld kört a nevem mellett, sõt volt olyanis, hogy aludtam, és amikor felkeltem 7 üzenetem jött, és abból 3 is arról szólt, hogy milyen hamar ébren vagyok...

A barátnőm nem tud nedvesedni. Ha csak én kezdeményeznék azt mondanám, hogy talán nincs kedve hozzá. De ha ő kezdi akkor is olyan száraz mint a puskapor. Így neki is fáj meg nekem is. Mi lehet a baj? Egyáltalán nem is élvezzük. Õ 23 éves én 29.

Legjobb válasz: nem szed véletlenül fogamzás gátlót?mert nekem például eléggé megváltoztatta ezt is, mint ahogy még kijött más mellékhatás is. de ezt is észrevettem, h nehezebben leszek nedves, annak ellenére, hogy fejben meg már nagyon akarnák. pedig régen ilyen problémám nem volt, bár az is igaz, h mióta szedem a gyógyszert, kevésbé kívánom a szexet.ha szed én erre tippelnék.

nem szed véletlenül fogamzás gátlót?mert nekem például eléggé megváltoztatta ezt is, mint ahogy még kijött más mellékhatás is. de ezt is észrevettem, h nehezebben leszek nedves, annak ellenére, hogy fejben meg már nagyon akarnák. pedig régen ilyen problémám nem volt, bár az is igaz, h mióta szedem a gyógyszert, kevésbé kívánom a szexet.ha szed én erre tippelnék.
akarnám*, bocs az offért, de nem akartam bénának tûnni.
Használjatok síkosítót! Pl. Bartoline intim gél, ez gyógyszertárban kapható. Amíg gyógyszert szedtem, nekem is ugyanez volt a problémám. Majd ha leáll a tabival, minden rendben lesz, nyugi! :) Addig pedig síkosítóra fel! :)
nekem se azonnal jelentkeztek a mellékhatások, és lassan másfél éve szedek gyógyszer, de csak hónapok után jelenkeztek a mellékhatások, de az elsõ pár hónapban ahogy a asználati írta. szerintem nem feltétlenül kell rögtön sikosítóra térnie.lehet h elõször menjen el orvoshoz és váltson.
A kérdező hozzászólása: Belarát szed egy éve.A probléma olyan három hónapja kezdõdött.Sajna egyre gyakoribb.

Az outlook express-ben kapok egy levelet de ha megakarom nézni, hogy mit tartalmaz nem tudom megnyitni. Ha valaki tud segítsen. Mi lehet a baj, mert én nem tudok rájönni?

Legjobb válasz: Elsõ és legfontosabb: Sürgõsen telepíts valami normális levelezõ programot (Thunderbird, The Bat!). Az outlook express NEM levelezõ program, az egy hulladék. A magad és a gépedet karbantartó személy lelki épsége érdekében felejtsd el az OE-t! Másik, hogy talán adj egy képernyõmentést, hogy néz ki az az email és mit tapasztalsz (pl hibaüzenet?) mikor meg akarod nyitni...

Elsõ és legfontosabb: Sürgõsen telepíts valami normális levelezõ programot (Thunderbird, The Bat!). Az outlook express NEM levelezõ program, az egy hulladék. A magad és a gépedet karbantartó személy lelki épsége érdekében felejtsd el az OE-t! Másik, hogy talán adj egy képernyõmentést, hogy néz ki az az email és mit tapasztalsz (pl hibaüzenet?) mikor meg akarod nyitni...
ez attól van hogy túl kevés a hely a gépeden. ha felszabadítasz egy kis lemezterületet, biztos menni fog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!