Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet baj, miért nem (253 db)

Kevés a szex. 2 hónapja élek párkapcsolatban és keveslem a szexet, heti 1 vagy 2 alkalom a pasimmal max, és akkor is én kezdeményezek. Mi lehet baj? miért nem kíván a párom? Most kellene a leghevesbnek lennünk nem? ! vagy velem van baj?

Legjobb válasz: ezt talán tõle kellene megkérdezni. minden nap kérdez valaki valami ilyesmit, szerintetek mi ezekre hogy válaszoljunk? nem látunk bele a fejükbe és találgatás meg különbözõ elméletek gyártása helyett fogd magad és kérdezd meg tõle amit tudni akarsz.

ezt talán tõle kellene megkérdezni. minden nap kérdez valaki valami ilyesmit, szerintetek mi ezekre hogy válaszoljunk? nem látunk bele a fejükbe és találgatás meg különbözõ elméletek gyártása helyett fogd magad és kérdezd meg tõle amit tudni akarsz.
télleg nemtudjuk honnan tudnánk? ezermillió oka lehet
Amíg nem éltetek együtt milyen gyakori volt? Lehet azt szokta meg, neki ennyi az igénye.
Nem lehet, h csak nem mer kezdeményezni, mert fél az elutasítástól?
Közületek senki nem hallotta még, hogy az emberek igénye (lehet az nõ vagy férfi) nem egyforma. Van aki napi 3x kivánja, van akinek elég a heti, vagy akár annál kevesebb szex is. Baj egyikõtökkel sincs. Megegyezés vagy külön válás. Ez a két lehetséges megoldás.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Mi lehet baj? Miért nem érzékeli?

Nem érzékeli a gépem az mp3 lejátszóm usb csatlakozóját! Illetve tölteni tölti a lejátszót, de a sajátgépben nincs olyan,hogy cserélhet? lemez! Eddig egyszer töltöttem rá a gépr?l zenét, akkor m?ködött!

Legjobb válasz: Ne hub-ba dugd, hanem direktbe az alaplapi csatlakozóba. Ha abban van dugd át másikba. Ha így sem ismeri fel, akkor passz

Ne hub-ba dugd, hanem direktbe az alaplapi csatlakozóba. Ha abban van dugd át másikba. Ha így sem ismeri fel, akkor passz

Velem lehet baj? Miért nem értem néha mit mondd?

Anya barátja nagyon halkan beszél, és nem mindig értem meg mit akar. ha visszakérdezek néha elmonddja, néha csak a fejét rázza h mind1. most mondott vmit h holnap megnéz vmit, de nem értettem csak annyit h "Oké?" én monddtam h oké nem akartam visszakérdezni, és holnap ugy fogok tenni mint aki elfelejtette. mert megértem amikor szól a TV és nem értem mit mondd, de mikor senki nincs a közelünkbe azt nem. Anya is monddta már neki h picit beszéljen hangosabban. Én nem merem neki mondani :( Lehet h azóta hangosabban beszél, vagy az én fülem rossz. Mi bajom lehet h nem értem mit mondd? a fülemmel lehet baj? vagy még mindig ő beszél halkan? és annyira bosszant h nem tudom mit akar holnap! :(

Legjobb válasz: Menj el hallás vizsgálatra, persze nem biztos hogy a füleddel van baj, de jobb ezt kizárni. Amúgy meg holnap úgyis megtudod mit akar. De ha nagyon érdekel érdeklõdj utána anyudnál,vagy menj oda hogy :"Te, XY, mit is akartál csinálni holnap?" Sok sikert, és írd meg hogy mit akart ;)

Menj el hallás vizsgálatra, persze nem biztos hogy a füleddel van baj, de jobb ezt kizárni. Amúgy meg holnap úgyis megtudod mit akar. De ha nagyon érdekel érdeklõdj utána anyudnál, vagy menj oda hogy :"Te, XY, mit is akartál csinálni holnap?" Sok sikert, és írd meg hogy mit akart ;)
A kérdező hozzászólása: oksi :) köszönöm
Ha senki mással nincs ilyen gondod, akkor nem hinném, hogy a hallásoddal van baj. Próbálj anyukáddal beszélni róla, hogy ez mennyire zavar téged, nyilván õk egymással közvetlenebb viszonyban vannak, próbálja meg õ megértetni a barátjával, hogy ez neked mennyire kellemetlen, és hogy már azon gondolkodsz, hogy talán rossz a füled. Én biztosan elbeszélgetnék errõl az illetõvel, ha az én fiam/lányom jönne oda hozzám ezzel.
A kérdező hozzászólása: csak annyit akart h nem tudtam róla h elromlott a mosógép és azt jött fel megcsinálni :)

Miért van itt olyan sok támadó jellemű ember? Mi a baj, miért nem lehet egy kérdést korrekten megválaszolni, vagy egyszerűen figyelmen kívül hagyni?

Miért kell legorombítani valakit, csak mert nem tetszik a kérdés? Nem volna egyszer?bb szeretettel és figyelemmel fordulni mások felé?

Legjobb válasz: De, teljesen igazad van! Sajnos sokan unatkoznak, és itt élik ki magukat. Ha nem lennénk érzékeny kismamák, nem is törõdnénk velük:)! Így sem kéne...!

De, teljesen igazad van! Sajnos sokan unatkoznak, és itt élik ki magukat. Ha nem lennénk érzékeny kismamák, nem is törõdnénk velük:) ! Így sem kéne...!
Valóban nagyon sok itt a feszült anyuka, aki a legkisebbre is ugrik, ami nem pászol neki. Szerintem is itt élik ki magukat.
Én sajnálom azokat akik a "negatív tábort" erõsítik, mert az a véleményem, hogy õket annyiba semmibe veszik otthon, a férj, anyós, család, elmaradoztak a barátok, munkahelyi ismerõsök stb és otthon van a gyerekkel egésznap és bekattan ettõl és itt ha vitát szíthat fontosnak érzi magát, mert törõdnek vele, és csak is vele, õ hatott másokra, felhergelt másokat, foglalkoznak a válaszával vagy kérdésével, és ez jól esik neki, jól esik az a figyelem amit itt bezsebelhet, és ez szánalmas :(. Én jó pár itteni anyukát elküldenék egy alapos önismereti tréningre vagy valami egyéb pszichológiai foglalkozásra. Boldog mama=boldog baba.
Elvileg azért van ez az oldal, hogy választ kapj a kérdésedre, és pont. De szerintem mára már ez az oldal is egyfajta chat oldal lett. Pl. én is rendszeresen idejárok, hiába nincs mindig kérdésem. Olvasgatok, ha van véleményem hozzászólok. Ezt teszik a feszült anyukák is, akik sokszor csak arra mennek, hogy hergeljék a többi feszült anyát, és hogy vitát szítsanak. Mert õk attól érzik jól magukat. Bosszantó tud lenni, amikor az ember belefut egy ilyenb, dehát nem lehet ellene mit tenni. Nem kell belemenni a játékukba. Ismered a mondást: Okos enged, szamár szenved!
Ma már szinte sehol sincs olyan közösségi oldal, ahol nincsenek túlfûtött, vagy bunkó emberek. Velük nem kell foglalkozni. :)
Én azt teszem, csak néhány anyuka ellenzõvel jár, olvas és ír, nem is érdekli igazán a válasz, ha nem tetszik neki... A nem-tetszés kinyilvánítását nem kell támadásnak felfogni. Nem vagyunk egyformák... Szerencsére :)
Hát, azért minden nap vannak olyan kérdések, amiknél a legtöbb ember zsebében kinyílik a bicska. Egyébiránt ha egy kérdésre sok, a kérdezõ véleményével ellentétes válasz érkezik, akkor lehet, hogy neki is el kellene gondolkodnia a dolgon.
Hát igen. Én el vagyok képedve, mennyi itt a rosszindulatú fórumozó. Az elõbb nyitottam egy teljesen átlagos kérdést, és csak lestem, mennyi rosszindulatú, primitív válasz jött. Az ilyen embereket valahogy nem tudom megérteni, miért jó a másikba bele gázolni, és ítélkezni? Teljesen igazad van, kedves kérdezõ!
A kérdező hozzászólása: A támadást TÉNYLEG támadásként értem, sokszor olyan válaszokat olvasok, amelyben lehülyézik, idiótázzák a kérdezõt, ami még nekem is fáj, pedig csak olvasok. Mintha máshol összeszedett stresszt akarna itt levezetni az illetõ. És ez nem segítség, pedig ide azért jön az ember kérdezni, nem?
A kérdező hozzászólása: Na, visszaolvastam e válaszokat, erre látom, hogy valakinek nagyon a lábujjára léptem a kérdéssel, mert mindenkit lepontozott a bunkója... Hát pl. az ilyenekre vonatkozott a kérdés, sajnos mi sem maradtunk ki :-(

Sűrű csíkok jelennek meg a monitoron, mi lehet a baj? Miért nem lehet kicserélni a vezetékeket?

Legjobb válasz: Ezzel a hibajelenséggel szinte bármi lehet a probléma. "Sûrû csíkokat" okozhat: monitorhiba, videokártyahiba, alaplaphiba, memóriahiba, hálózati zavar, kábelhiba, stb. Az a kérdés pedig rossz, hogy "miért nem lehet kicserélni a vezetékeket?" Simán ki lehet cserélni a vezetékeket.

Ezzel a hibajelenséggel szinte bármi lehet a probléma. "Sûrû csíkokat" okozhat: monitorhiba, videokártyahiba, alaplaphiba, memóriahiba, hálózati zavar, kábelhiba, stb. Az a kérdés pedig rossz, hogy "miért nem lehet kicserélni a vezetékeket?" Simán ki lehet cserélni a vezetékeket.
ha a csíkok lefelé futnak, mint ahogy a tv-n szokott, akkor valoszinuleg az a probléma, hogy a frissítési frekvencia túl alacsony. (60 hz alatt) ez mondjuk szemkárosodást is okozhat, úgyhogy a vezérlõpultban ezt magasabbra tudod állítani. ha viszont túl magasra állítod, akkor elõfordulhat, hogy nem tud majd elindulni a géped, akkor csökkentett módban kell elíndítani, és úgy kisebbre venni.(fekete képernyõ után f8)
ez lehet videókártyahiba, sõt, én 90%ban arra tippelek, mert ilyen nekem is volt, és ki kellett cserélni, utána fényesen ment, ugyhogy vagy videókártya, vagy a képcsõvel van valami
Mikor nálam ilyen volt, akkor az integrált VGA körüli kondenzátorok dobták be a törölközõt.
És azt kilehet cserélni a Kondenzátorokat?, Nekemis ugyanez a baj, De Kondenzátor nem csak integrált videókártyánál van? irj lécci!

Furcsa a közérzetem néha ilyen melegség önt el mintha lázam lenne de meg mértem és csak 36.9 ha hirtelen állok fel szédültség kap el meleg az arcom fáradt vagyok mindig de nem nagyon tudok aludni MI LEHET AZ OKA? MI A BAJ? MIÉRT VAN?

Legjobb válasz: Én sejtem, mert velem is ez szokott lenni: piszok fáradt vagy, de úgy igazán, és amikor ilyen fáradt az ember, már aludni se tud. Minden, amit leírtál nálam a teljes testi-lelki végkimerülésnél szokott lenni, ilyenkor pár nap masszív fekvés nonstop+szigorúan kedvenc elfoglaltság=engem úgy feltölt, hogy 2-3 nap után (pl hosszú hétvége) csak úgy vet ki az ágy, nem is bírok többet feküdni és tele vagyok energiával. De ha nálad véletlenül mégse ez van, inkább fordulj orvoshoz, nehogy valami komoly baj legyen.

Én sejtem, mert velem is ez szokott lenni: piszok fáradt vagy, de úgy igazán, és amikor ilyen fáradt az ember, már aludni se tud. Minden, amit leírtál nálam a teljes testi-lelki végkimerülésnél szokott lenni, ilyenkor pár nap masszív fekvés nonstop+szigorúan kedvenc elfoglaltság=engem úgy feltölt, hogy 2-3 nap után (pl hosszú hétvége) csak úgy vet ki az ágy, nem is bírok többet feküdni és tele vagyok energiával. De ha nálad véletlenül mégse ez van, inkább fordulj orvoshoz, nehogy valami komoly baj legyen.

Nagyon szomorú vagyok. Vajon mi lehet a baj? Miért nem jön?

Tegnap óta érzem, hogy most is meg fog jönni. Ez az els? hónap, hogy most tényleg kiborultam ezen. Eddig még nem vettem fel a dolgot, de mostmár tényleg elkeseredtem és pont ma hallottam egy ismer?sömr?l, hogy 3 hónapos terhes és közben cigizik, nem vigyáz a babájára és baj is van vele. Az ilyen meg sem érdemli, nekem meg nem jön össze, akárhogyis vigyázok az egészségemre. Abbahagytam a cigizés és a kávézást is másfél éve, híztam is azóta egészséges súlyra, igyekszem sok gyümölcsöt enni, id?nként szedek vitamint és lelkileg és érzelmileg is sokkal nyugodtabb vagyok és optimista, igyekszem mindig szép és jó dolgokra gondolni. Tényleg igyekszem tör?dni magammal, hogyha jön a baba egészséges legyen a mamája, hogy ? is az lehessen. De nem jön. Igazságszerint csak szerettem volna elsírni a szomorúságomat, tudom hogy sokan vannak így, mint én. Ha gondoljátok, itt írjátok ki magatokból a sok keser?séget, itt van aki meghallgat titeket!

Legjobb válasz: Szia! Nem szabad elkeseredni.Mi is próbálkozunk már jó ideje, én is nagyon kiborultam mikor hónapról hónapra megjött. Most ezt a hónapot kihagytuk, mert az elõzõ hónapot nehezen viseltem, mindig ezen pörgött az agyam, hogy miért nem jön már a mi kicsikénk?Az én ismerõseim között sokan teherbe estek, megszültek azóta mióta mi még mindig csak próbálkozunk. Kezdem azt gondolni, hogy mi hiába akarjuk, úgyis akkor fog jönni, ha õ is akar. Mióta próbálkoztok?

Szia! Nem szabad elkeseredni.Mi is próbálkozunk már jó ideje, én is nagyon kiborultam mikor hónapról hónapra megjött. Most ezt a hónapot kihagytuk, mert az elõzõ hónapot nehezen viseltem, mindig ezen pörgött az agyam, hogy miért nem jön már a mi kicsikénk?Az én ismerõseim között sokan teherbe estek, megszültek azóta mióta mi még mindig csak próbálkozunk. Kezdem azt gondolni, hogy mi hiába akarjuk, úgyis akkor fog jönni, ha õ is akar. Mióta próbálkoztok?
Szia!Aki irta, hogy a méhpempõrõl szeretne olvasni, annak a babaproject-g-portált kell beütnie a googléban és elolvashatja, hogy miben segit!Ott még más homeopátiás szerekrõl is lehet olvasni és kinek mi a szimpi kipróbálhatja! Kellemes babásodást mindenkinek!
Szia! Tudom könnyû mondani, de nyugodj meg. Én már 30 éves vagyok és 1, 5 éve próbáljuk a picit. Miután nekiláttunk kiderült hogy endometriózisom van emiatt még meddõ is lehetek. Ne tudd meg mit éltem át. Már a meddõségi vizsgálatokon is túl vagyok. Jó pár operáión. Mellette végig asszisztáltam a a barátnõm terhességét, aki 10 évvel fiatalabb volt nálam és mind a 9 hónapját napi egy doboz cigivel csinálta végig. Én könyörögtem neki hogy tegye le, de nem. Most lassan 1, 5 éves a kereszt fiam. Próbálj pozitív dolgokat keresni, nekem is nehezen megy és sokszor sírok emiatt, de hidd el mi küzdünk a babáért és milyen jó kismamik leszünk.:) Nagyon szorítok, hogy mielõbb babázhass. És nagyon jó egészséget kívánok.
Szia!Igen én ajánlottam a méhpempõt és úgy tûnik itt valakinek már úgy lesz, hogy szedte és babásodik!Remélem, ha elkezded szedni, akkor neked is sikerül minél hamarabb teherbe esni!Ne keseredj el, ha a baba jönni akar, akkor jönni is fog!Fel a fejjel és kitartás!
Együtt érzek Veled. Augusztusban hagytam abba a gyógyszert, novemberben álltunk rá a babára, de nem jön. Már én sem számolok, nem figyelek, mégis mikor megjön, nagyon el vagyok keseredve. Aztán jön egy újabb hónap, új reményekkel... Most komolyan elgondolkoztam azon, hogy elmegyek orvoshoz, mert a hosszú-hosszú hónapok elszomorítanak, hogy ismét nem történt semmi. Kitartást kívánok Neked és remélem, mielõbb beköszönt a Hozzánk hasonló sorsúakhoz is a gólya!
Szia! Nagyon együtt érzek Veled. Én nem egyszer "megsirattam a mestruációm". Azt mondja a barátnõm, nem baj, kijön a feszültség. Illetve a csodálatos párom ad erõt, hogy majd a következõ hónapban. Tudom milyen borzasztó a várakozás. Viszont azt javaslom Neked, hogy menjél el nõgyógyászhoz nézzenek meg uh-n, hogy minden okés, illetve egy vérvételre ahol néznek hormon szintet (államiban voltam, ingyen és kedvesek, normálisak), ahol megtudják mondani, hogy van-e egyáltalán peteérésed. Ha nincs tudják kezelni, én is átestem már ezen! Kitartást!
Ja és már 30 vagyok, idén leszek 31. Elõzõ vagyok.
Szia, teljesen megértelek. Én holnapra nem várom, de tuti meg fog jönni (múlik a cici fájás, kezdek depis lenni, a hõm az utóbbi 2 napban 1-1 tizedet eset, tegnap - teszt). Persze azt nehéz eldönteni, hogy attól vagyok depis, mert megjön és dolgoznak a hormonok, vagy azért, mert megint nem sikerült. Én 1 éve nem szedek gyógyszert, de csak szept. óta próbálkozunk, persze, ha ezt tudom már rég elkezdtük volna. 3 hónapig pé se volt, rögtön az elsõ hónapban kémiai terhesség, már egész beleéltük magunkat aztán a nagy pofára esés. Most ez a 2. clostis hónapom, legalább már van pé. Ráadásul a munkahelyemet utálom, a gyerek lehetne a kiút (nem ezért akarok gyereket)de így nem akarok váltani, most jelentették be a létszám leépítést, most izgulhatok nehogy elküldjenek, ha meg terhes lennék már védett lennék. Már a környezetemmel sem akarok errõl beszélni, mindenki azt mondja, hogy ne görcsöljek, majd jön, de ezt mondani könnyû! Ráadásul már úgy érzem rajtam kívül mindenki terhes! Kapásból legalább 4 ismerõsöm jut eszembe, és könnyen minden szenvedés nélkül sikerült nekik. Én próbálom elfoglalni magm, de nem tudok nem erre gondolni! Bocs, hogy ennyit írok, de már kivagyok!
Tudom, hogy nagyon sok ez a 6 hónap is, tapasztalatból mondom, de muszáj kitartónak lenned. Nem szabad feladni. Nem görcsölsz rá túlságosan? Mert az sem jó szerintem. Én hónapról hónapra ovulációs teszt, figyeltem magam, és kerestem a terhességi tüneteket, nem bírtam várni és menzi elõtt teszteltem, persze mindig negatív lett. Ebben a hónapban nem foglalkoztam vele, a párom szólt, hogy most van kb a pém. Nem gondolkoztál azon, hogy elmenj orvoshoz? Bár én azt mondom, várj még pár hónapot mielõtt kiteszed magad a nem éppen kellemes vizsgálatoknak, ami mondjuk meg õszintén a pénztárcádat sem kíméli. Próbálj meg minél többet kikapcsolódni, itt a jó idõ, ne rágódj rajta, csak ártasz vele! Hány éves vagy?
Attól, hogy érzed, hogy meg fog jönni még az nem biztos. Jó, azért ne is éld bele magad, még mindig jobb kellemesen csalódni, ha mégsem jön meg. Nekünk ez a harmadik hónap hogy próbálkozunk. Az elsõ gyerek is a 3. hónapban jött össze, ezért most én is nagyon reménykedem. De próbálok programokat szervezni, hogy minél kevesebbet gondoljak rá. Máj. 1.én akarok tesztelni, ha addig nem jön meg. Az elsõ gyereknél nem is izgultam, azt gondoltam majd jön, ha akar. Most meg állandóan arra gondolok, pedig még nem is régóta próbálkozunk. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: 25 éves leszek a jövõ hónapban. Szerintem nem görcsölök rá a témára, bár bevallom, hogy nagyon sokat jár ezen a fejem. Viszont nem hõmérõzök, semmi ovu mikroszkóp, meg hasonlók. A szexen kívül semmi mást nem teszünk az ügy érdekében, de azt sem kötelességbõl, hanem tényleg azért, mert akarjuk. Még nem gondolkodtunk vizsgálatokon, de szerintem idõvel úgyis elmegyünk, arra gondoltam (ne adj' Isten, hogy szükség legyen rá) csak egy év után tennénk ki magunkat ezeknek, meg hát a pénz is elég nagy visszatartóerõ még. Nem is tudom, hogy vajon mennyibe fog ez nekünk kerülni . Elõre félek attól, hogy több száz ezrekbe, mert sajnos ennyi pénzünk nincsen. De végülis ilyenekre még nem gondolok. Szerintem fogok majd szedni Béres Cseppet vagy méhpempõt. Valaki ajánlotta ezeket.
Ne keseredj el... Eddig én is jól viseltem, nem volt hiszti, kiborulás amikor megjött, de most elpattanta valami. November óta járunk a BMC-be, megállapították, hogy PCO-m van, normál hormoneredményekkel... Azonnal elkezdték kezelni, most lesz a 2. inszem. Van egy barátnõm. Napi két dobozzal elszív, otthagyta a férjét, mert nem bírt a valagán megmaradni, az elmúlt 3 hónapban volt vagy 5 pasija... Neki is PCO-ja van, az újdonsült fickójának meg valami herebántalma, azt mondták az orovsok nem is lehet természetes úton gyereke. Tegnapelõtt írt sms-t, hogy két csík van a tesztján, állapotos. Ekkor volt az, hogy elpattant a cérna. Mi gürizünk, tanulunk, megteremtünk minden feltétetl, egészségesen táplálkozunk, nem iszunk, nem blázolunk és nem sikerül, egy ilyennek meg amilyen a "barátnõm" elsõre. Akkor azt mondtam szivat minket a sors, de alaposan. Az elõttem szólónak írom, hogy a BMC-ben vagy Merional + Ovitrelle amit adnak, vagy Menopour (nem tudom pontosan) + Ovitrelle. Az Ovitrelle az tüszõrepesztõ, 7.500 Ft körül van, a Merional 13.000 Ft, a Menopuor az 40.000 Ft körül mozog. Nekem most lesz a 2. inszem, Merionallal stimulálnak, bár a doki már mondta ha ez nem sikerülne, akkor nem fogja ezt felírni, mert a Meno sokkal jobb minõségû és tisztább anyag. Inszem után ki kell váltani az Utrogestan-t ami 3.000 Ft körül van. Mi most alaposan megjártuk, mert nem volt elég a 10 ampulla Merional, így ki kellett váltani a következõ 10-es csomagot. Így a nyakamon fog maradni kb. 7 ampulla. De ha sikerül ez legyen a legnagyobb bajom. :)
Csajok! Sokszor olvastam már itt a méhpempõt, rákerestem neten, de én csak azt találtam, hogy növeli az állóképességet, jó hatással van a sportolókra, meg ilyenek, de egy szót sem találtam amia teherbeeséssel kapcsolatos lett volna. Na most én vagy rosszat olvastam és van másmilyen méhpempõ is, vagy nemtudom. Valaki segítene? Orvos írja fel? Elõtte kell egyeztetni orvossal mielõtt elkezded szedni?
Nagyon erõs immunerõsítõ, gyulladáscsökkentõ, tele van vitaminnal, stb. és emiatt mondják, hogy javasolják olyan embereknek akik babát szeretnének. Férjemtõl tudom, élelmiszer mérnök, sokat foglalkozott ezzel a dologgal. Én sajnos nem ehetem, mert allergiás vagyok a mézre, de ha megengedhetitek magatoknak, akkor faljátok csak! :)
A kérdező hozzászólása: Szia. November óta próbálkozunk. Akkor hagytam abba a tabletta szedését.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon Szépen Köszönöm a sok bíztató szót és a kedvességeteket! Azért is mertem itt leírni a bánatomat, mert tudtam, hogy támogatásra lelek itt. Köszönöm az új információkat is a gyógyszeres kezelésekrõl. Volt egy hölgy, aki azt írta, hogy biztosan nincs még itt az ideje a babának és lehet, azért nem jön még. Tény, hogy vannak még kiforratlan dolgok az életünkben egzisztenciálisan. Köszönöm a támogatást, azt nem állítom, hogy most hírtelen elvagyok és nem bánt, hogy nem jön a baba, de kicsit lenyugodtam és próbálom józan ésszel viselni ezt a dolgot, nem bebeszélni magamnak a sok butaságot. Ha ne adj' Isten szükség lesz rá, elõbb-utóbb úgyis orvoshoz fogok fordulni ezzel, párommal tegnap este beszéltünk is a dologról, elmondtam neki, hogy kezdek kétségbe esni. A sorstársaimnak én is szeretnék kívánni minden jót és sok szerencsét, hogy babájuk lehessen!

6 napja késik. Ma reggeli tesztem (Lily) negatív lett. Mi lehet a baj? Miért nem jön meg, miért negatív?

Már volt ilyen májusban, hogy nem jött meg, nem volt peteérésem. Kaptam norcolutot, attól megjött. Most akkor megint nem volt peteérésem? Már február óta nem szedem a gyógyszert. Nagyon elkeseredtem:(

Legjobb válasz: akkor most is az lehet hogy mivel nemvolt péd,igy a méhnyálkahártya sem tud megvastagodni és vékonyan meg nemtud lelöködni. menj visza dokihoz és megint ad norcolutot és majd megjön

akkor most is az lehet hogy mivel nemvolt péd, igy a méhnyálkahártya sem tud megvastagodni és vékonyan meg nemtud lelöködni. menj visza dokihoz és megint ad norcolutot és majd megjön
Menj vissza a dokihoz és majd megmondja, hogy ugyanaz-e a baj. Egyébként teljesen egészséges párnál 1-1, 5 év próbálkozás teljesen normálisnak számít.

Szerintetek mi lehet a baj? Miert nem megy?

Minden rendben volt! En 14 vagyok o 15 eves es mar nem szuz a baratom!! De mikor mar bent lett volna valahogy mindig kicsuszot es hilyaba probalkosztunk nem ment!!! MI LEHET A BAJ???? :(

Legjobb válasz: Az a baj, hogy nem tudsz helyesen írni, és már 14 évesen a szexen jár az eszed, de halvány lila fingod nincs a védekezésrõl, és jössz ide rinyálni!...-.-"

Az a baj, hogy nem tudsz helyesen írni, és már 14 évesen a szexen jár az eszed, de halvány lila fingod nincs a védekezésrõl, és jössz ide rinyálni!...-.-"
A kérdező hozzászólása: Es ha mar felig bent volt akor mar nem vagyok szuz?? vagy most mi van??
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt!!:) Mar beszeltem anyamal errol! Es koszi hogy megvetel:) :P:D
Szerintem tök szánalmasak vagytok ha nem tetszik hogy mit csinál a kiscsaj akkor ne olvasd és ne válaszolj ha segíteni akarsz akkor írj fikázni meg huzzatok le a grundra... Mindenképpen beszélj a szüleiddel õk tudnak segíteni lehet méretbeli probléma vagy nem vagytok felizgulva rendesen túl szûk vagy neki rossz póz stb stb
ott a pont uccsó
Hilyába probálkosztatok? Ostoba pisisek, húzzatok vissza a könyveitek elé! Gondolom pár nap múlva jön a "lehetek terhes?" kérdés is...
*például
Ilyenkor mutatkozik meg, hogy a szex nem gyerekeknek való. Kérdezd meg édesanyádat, hogy mi lehet a probléma. Most nem parasztságból mondom, de komolyan tudnia kéne, hogy a kislánya már nemi életet élne. Amúgy a barátodnak szeirntem csak nagy volt a szája, és õ is szûz. Én a helyetekben várnék még. Amúgy nem tudom mi lehet a baj. Lehet, hogy nem elég kemény neki, nem bírja az óvszert, ideges.
14?15?kicsuszott?ejha:D
nagyon szívesen

Mi lehet a baj? Miért nem jeleníti meg a mobilom?

Van egy kép, amit szeretnék feltenni a mobilomra, jpg fájl, de nem jelenik meg a telefonomon, pedig már nem is egy jpg fotó van rajta. Van bármi ötletetek, hogy mi lehet a gond?

Legjobb válasz: én is írok egy olyan kérdést ,mint te : -A mai fõzésem nem lett jó ."Van bármi ötletetek, hogy mi lehet a gond? Elõre is köszi:)"

én is írok egy olyan kérdést , mint te : -A mai fõzésem nem lett jó ."Van bármi ötletetek, hogy mi lehet a gond? Elõre is köszi:) "
A kérdező hozzászólása: Mai fõztöm egyébként, úgy magyarosabb:) Egyébként nekem van ötletem, ízetlen volt (és igen, direkt nem íztelen jelentésben használtam) Remélem, hogy segíthettem:)
A kérdező hozzászólása: Egyébként meg gondoltam, esetleg járt már valaki így, és van esetleg ötlete hozzá, mondjuk, hogy õ hogyan oldotta meg a problémát. Ha dunsztod sincs, nem válaszolsz, ha van igen. Az én felfogásom szerint erre való az oldal, legalábbis gyakorikerdések.hu van kint nálam, nem pedig az idiotavalaszok.hu, lehet eltévedtél.
[link]

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!