Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet baj, miért (438 db)

Kevés a szex. 2 hónapja élek párkapcsolatban és keveslem a szexet, heti 1 vagy 2 alkalom a pasimmal max, és akkor is én kezdeményezek. Mi lehet baj? miért nem kíván a párom? Most kellene a leghevesbnek lennünk nem? ! vagy velem van baj?

Legjobb válasz: ezt talán tõle kellene megkérdezni. minden nap kérdez valaki valami ilyesmit, szerintetek mi ezekre hogy válaszoljunk? nem látunk bele a fejükbe és találgatás meg különbözõ elméletek gyártása helyett fogd magad és kérdezd meg tõle amit tudni akarsz.

ezt talán tõle kellene megkérdezni. minden nap kérdez valaki valami ilyesmit, szerintetek mi ezekre hogy válaszoljunk? nem látunk bele a fejükbe és találgatás meg különbözõ elméletek gyártása helyett fogd magad és kérdezd meg tõle amit tudni akarsz.
télleg nemtudjuk honnan tudnánk? ezermillió oka lehet
Amíg nem éltetek együtt milyen gyakori volt? Lehet azt szokta meg, neki ennyi az igénye.
Nem lehet, h csak nem mer kezdeményezni, mert fél az elutasítástól?
Közületek senki nem hallotta még, hogy az emberek igénye (lehet az nõ vagy férfi) nem egyforma. Van aki napi 3x kivánja, van akinek elég a heti, vagy akár annál kevesebb szex is. Baj egyikõtökkel sincs. Megegyezés vagy külön válás. Ez a két lehetséges megoldás.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Mivel lehet baj? Miért történt ez? Kiszartam egészben a 1000mg-os C vitamin tablettát; érintetlen volt.

Legjobb válasz: Sosem volt ilyen jelenségben részem, a fura az volt, hogy normális volt a székletem körülötte, csak ez az egy dolog maradt megemésztetlen: ezek szerint a gyógyszerrel lett volna probléma? Vagy kavarás közben a gyomorkapun kitévedhetett volna? Elméletileg nem lenne szabad ilyen véletlennek elõfordulnia...

A kérdező hozzászólása: Sosem volt ilyen jelenségben részem, a fura az volt, hogy normális volt a székletem körülötte, csak ez az egy dolog maradt megemésztetlen: ezek szerint a gyógyszerrel lett volna probléma? Vagy kavarás közben a gyomorkapun kitévedhetett volna? Elméletileg nem lenne szabad ilyen véletlennek elõfordulnia...
Vagy esetleg túl gyorsan távozott és nem volt ideje felszívódni.
Milyen fajta C-vitamin volt?
A kérdező hozzászólása: [link]
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy gyorsan távozott, vagy nem, vasárnap éjjel vettem be az elsõt, utána hétfõn délben+este, ma reggelrõl, és este 7kor történt ez. Általában naponta szoktam üríteni, természetesen táplálkozás függvényében kétnapi egy, vagy napi három alkalom között.
A kérdező hozzászólása: Fejtegettem a dolgot, és valószínûnek tartom, hogy a víz miatt lehet ez: szóval 0, 5-0, 7dl vízzel vettem be, aminek enyhén lúgos a pH értéke: emiatt a savat közömbösítette, és nem oldotta a tablettát. Helyes magyarázat lehet ez?
A gyomorsav annál azért erõsebb, hogy egy kis lúgos víz semlegesítse. Inkább arra tippelek, hogy rossz minõségû a tabletta, tehát lehet a jelenség általános. Próbálj ki egy másikat.
A kérdező hozzászólása: De csak azzal az eggyel lett volna ilyen probléma és akkor egyszer?
A kérdező hozzászólása: Azóta nem szartam ki egészben semmit sem :) )))

Mi lehet baj? Miért nem érzékeli?

Nem érzékeli a gépem az mp3 lejátszóm usb csatlakozóját! Illetve tölteni tölti a lejátszót, de a sajátgépben nincs olyan,hogy cserélhet? lemez! Eddig egyszer töltöttem rá a gépr?l zenét, akkor m?ködött!

Legjobb válasz: Ne hub-ba dugd, hanem direktbe az alaplapi csatlakozóba. Ha abban van dugd át másikba. Ha így sem ismeri fel, akkor passz

Ne hub-ba dugd, hanem direktbe az alaplapi csatlakozóba. Ha abban van dugd át másikba. Ha így sem ismeri fel, akkor passz

Velem lehet baj? Miért nem értem néha mit mondd?

Anya barátja nagyon halkan beszél, és nem mindig értem meg mit akar. ha visszakérdezek néha elmonddja, néha csak a fejét rázza h mind1. most mondott vmit h holnap megnéz vmit, de nem értettem csak annyit h "Oké?" én monddtam h oké nem akartam visszakérdezni, és holnap ugy fogok tenni mint aki elfelejtette. mert megértem amikor szól a TV és nem értem mit mondd, de mikor senki nincs a közelünkbe azt nem. Anya is monddta már neki h picit beszéljen hangosabban. Én nem merem neki mondani :( Lehet h azóta hangosabban beszél, vagy az én fülem rossz. Mi bajom lehet h nem értem mit mondd? a fülemmel lehet baj? vagy még mindig ő beszél halkan? és annyira bosszant h nem tudom mit akar holnap! :(

Legjobb válasz: Menj el hallás vizsgálatra, persze nem biztos hogy a füleddel van baj, de jobb ezt kizárni. Amúgy meg holnap úgyis megtudod mit akar. De ha nagyon érdekel érdeklõdj utána anyudnál,vagy menj oda hogy :"Te, XY, mit is akartál csinálni holnap?" Sok sikert, és írd meg hogy mit akart ;)

Menj el hallás vizsgálatra, persze nem biztos hogy a füleddel van baj, de jobb ezt kizárni. Amúgy meg holnap úgyis megtudod mit akar. De ha nagyon érdekel érdeklõdj utána anyudnál, vagy menj oda hogy :"Te, XY, mit is akartál csinálni holnap?" Sok sikert, és írd meg hogy mit akart ;)
A kérdező hozzászólása: oksi :) köszönöm
Ha senki mással nincs ilyen gondod, akkor nem hinném, hogy a hallásoddal van baj. Próbálj anyukáddal beszélni róla, hogy ez mennyire zavar téged, nyilván õk egymással közvetlenebb viszonyban vannak, próbálja meg õ megértetni a barátjával, hogy ez neked mennyire kellemetlen, és hogy már azon gondolkodsz, hogy talán rossz a füled. Én biztosan elbeszélgetnék errõl az illetõvel, ha az én fiam/lányom jönne oda hozzám ezzel.
A kérdező hozzászólása: csak annyit akart h nem tudtam róla h elromlott a mosógép és azt jött fel megcsinálni :)

Furcsa a közérzetem néha ilyen melegség önt el mintha lázam lenne de meg mértem és csak 36.9 ha hirtelen állok fel szédültség kap el meleg az arcom fáradt vagyok mindig de nem nagyon tudok aludni MI LEHET AZ OKA? MI A BAJ? MIÉRT VAN?

Legjobb válasz: Én sejtem, mert velem is ez szokott lenni: piszok fáradt vagy, de úgy igazán, és amikor ilyen fáradt az ember, már aludni se tud. Minden, amit leírtál nálam a teljes testi-lelki végkimerülésnél szokott lenni, ilyenkor pár nap masszív fekvés nonstop+szigorúan kedvenc elfoglaltság=engem úgy feltölt, hogy 2-3 nap után (pl hosszú hétvége) csak úgy vet ki az ágy, nem is bírok többet feküdni és tele vagyok energiával. De ha nálad véletlenül mégse ez van, inkább fordulj orvoshoz, nehogy valami komoly baj legyen.

Én sejtem, mert velem is ez szokott lenni: piszok fáradt vagy, de úgy igazán, és amikor ilyen fáradt az ember, már aludni se tud. Minden, amit leírtál nálam a teljes testi-lelki végkimerülésnél szokott lenni, ilyenkor pár nap masszív fekvés nonstop+szigorúan kedvenc elfoglaltság=engem úgy feltölt, hogy 2-3 nap után (pl hosszú hétvége) csak úgy vet ki az ágy, nem is bírok többet feküdni és tele vagyok energiával. De ha nálad véletlenül mégse ez van, inkább fordulj orvoshoz, nehogy valami komoly baj legyen.

Miért van itt olyan sok támadó jellemű ember? Mi a baj, miért nem lehet egy kérdést korrekten megválaszolni, vagy egyszerűen figyelmen kívül hagyni?

Miért kell legorombítani valakit, csak mert nem tetszik a kérdés? Nem volna egyszer?bb szeretettel és figyelemmel fordulni mások felé?

Legjobb válasz: De, teljesen igazad van! Sajnos sokan unatkoznak, és itt élik ki magukat. Ha nem lennénk érzékeny kismamák, nem is törõdnénk velük:)! Így sem kéne...!

De, teljesen igazad van! Sajnos sokan unatkoznak, és itt élik ki magukat. Ha nem lennénk érzékeny kismamák, nem is törõdnénk velük:) ! Így sem kéne...!
Valóban nagyon sok itt a feszült anyuka, aki a legkisebbre is ugrik, ami nem pászol neki. Szerintem is itt élik ki magukat.
Én sajnálom azokat akik a "negatív tábort" erõsítik, mert az a véleményem, hogy õket annyiba semmibe veszik otthon, a férj, anyós, család, elmaradoztak a barátok, munkahelyi ismerõsök stb és otthon van a gyerekkel egésznap és bekattan ettõl és itt ha vitát szíthat fontosnak érzi magát, mert törõdnek vele, és csak is vele, õ hatott másokra, felhergelt másokat, foglalkoznak a válaszával vagy kérdésével, és ez jól esik neki, jól esik az a figyelem amit itt bezsebelhet, és ez szánalmas :(. Én jó pár itteni anyukát elküldenék egy alapos önismereti tréningre vagy valami egyéb pszichológiai foglalkozásra. Boldog mama=boldog baba.
Elvileg azért van ez az oldal, hogy választ kapj a kérdésedre, és pont. De szerintem mára már ez az oldal is egyfajta chat oldal lett. Pl. én is rendszeresen idejárok, hiába nincs mindig kérdésem. Olvasgatok, ha van véleményem hozzászólok. Ezt teszik a feszült anyukák is, akik sokszor csak arra mennek, hogy hergeljék a többi feszült anyát, és hogy vitát szítsanak. Mert õk attól érzik jól magukat. Bosszantó tud lenni, amikor az ember belefut egy ilyenb, dehát nem lehet ellene mit tenni. Nem kell belemenni a játékukba. Ismered a mondást: Okos enged, szamár szenved!
Ma már szinte sehol sincs olyan közösségi oldal, ahol nincsenek túlfûtött, vagy bunkó emberek. Velük nem kell foglalkozni. :)
Én azt teszem, csak néhány anyuka ellenzõvel jár, olvas és ír, nem is érdekli igazán a válasz, ha nem tetszik neki... A nem-tetszés kinyilvánítását nem kell támadásnak felfogni. Nem vagyunk egyformák... Szerencsére :)
Hát, azért minden nap vannak olyan kérdések, amiknél a legtöbb ember zsebében kinyílik a bicska. Egyébiránt ha egy kérdésre sok, a kérdezõ véleményével ellentétes válasz érkezik, akkor lehet, hogy neki is el kellene gondolkodnia a dolgon.
Hát igen. Én el vagyok képedve, mennyi itt a rosszindulatú fórumozó. Az elõbb nyitottam egy teljesen átlagos kérdést, és csak lestem, mennyi rosszindulatú, primitív válasz jött. Az ilyen embereket valahogy nem tudom megérteni, miért jó a másikba bele gázolni, és ítélkezni? Teljesen igazad van, kedves kérdezõ!
A kérdező hozzászólása: A támadást TÉNYLEG támadásként értem, sokszor olyan válaszokat olvasok, amelyben lehülyézik, idiótázzák a kérdezõt, ami még nekem is fáj, pedig csak olvasok. Mintha máshol összeszedett stresszt akarna itt levezetni az illetõ. És ez nem segítség, pedig ide azért jön az ember kérdezni, nem?
A kérdező hozzászólása: Na, visszaolvastam e válaszokat, erre látom, hogy valakinek nagyon a lábujjára léptem a kérdéssel, mert mindenkit lepontozott a bunkója... Hát pl. az ilyenekre vonatkozott a kérdés, sajnos mi sem maradtunk ki :-(
Húgyuti fertõzésed lehet. Menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
kicsípte a sós víz
nem, csak a G-pontos orgazmusnál spriccelnek a lányok.
Hát igen akkor lehet, hogy kevésbé fájna. Próbáljátok ki. :)
Dehogy spriccelnek!! :F Az a ritkább eset ha valaki spriccelve megy el. :D De a nagy többség nem.
Igen, sokkal. Ne aggódj, NEM fogsz bepisilni, csak vizelési ingert érzel :)
Jobb sokkal jobb.egy türüt készitsetek oda a biztonság kedvéért.
közeledsz a g pontos orgazmus felé!!
szex petting elõtt elmész pisilni :D ennyi titok:D nálam bevált ;)
A kérdező hozzászólása: Jó ez a hasonlat:) Én 20 voltam akkor, õ 25, és nem az a tapasztalatlan pasi... azóta 3 év telt el, de még mindig eszembe jut sokszor. Gáz, mi...?
Hány? Éves? Vagy? És persze hány éves volt a 'bunkó' aki beszólt? Ha 13 vagy ilyesmi akkor lehet, hogy simán fogalma sem volt róla hogy ez jó dolog. Amúgy egy nedves punci legalább olyan undorító mint 3 tonna aranyrúd.
Nekem fõleg akkor, ha a fiú van felül és a nyakába teszem a lábamat, akkor érzem ezt...ha rá gondolok is:D:P:)
A kérdező hozzászólása: Mindig elmegyek elõtte pisilni, ezt írtam a kérdésben is. De mégis úgy érzem.
Ne aggódj! Bepisilni biztosan nem fogsz. Velem is sokszor elõfordul, de ez tényleg a közeli orgazmus jele. :) Ez ellen szerintem nem tudsz mit tenni. Én is pár hónap után mondhatom el magamról, hogy kezdek hozzászokni és átadni magam az élvezetnek. A srác, aki ilyet mondott neked tényleg nagyon bunkó. És nagyon szerencsésnek mondhatod magad ha rendesen benedvesedsz(én sajnos nem sorolhatom magam a szerencsések közé) és ezt a barátodnak is értékelnie kell és örülni neki:) ez annak a jele, hogy jól csinálja amit csinál. Az elsõ együttléttel pedig annyi lenne a tanácsom, hogy ha úgy érzed hogy kellõen felizgatott a barátod (ujjazás tanácsos mert azzal is tud tágítani) és elég nedves vagy akkor próbáljátok meg és kérd meg a barátodat hogy legyen lassú az elején. Nálam bejött:) Ha szeretitek egymást és a barátod is nagyon gyengéd és megbízol benne (és persze a nyugodt körülmények is fontosak) akkor biztosan nem fog fájni, maximum az elején picit kellemetlen lesz, de ez is el fog múlni. Remélem tudtam segíteni.
25? Ebben az esetben neki bizony a *@#*% annyát! Sok sikert a jelenlegi, normális fickóval! 22:16-os voltam, valamint 28 és F
Én a barátommal elõször csak pettingeztünk kb 2 hónapig...aztán mikor már mertem, meg nagyon fel voltam izgulva, akkor csináltuk de nekem az elsõ egyáltalán nem fájt, nagyon gyengéd volt velem.Nem csak az a fontos, hogy mennyire vagy felizgulva hanem, hogy a pasi, hogy tudja a dolgát:) sok sikert:)
De amúgy szerintem te kérdést tévesztettél, ki beszélt étt félelemrõl meg fájdalomról??? Pisilési ingerrõl, ember!!!
Alapelv (ÉS EDDIG MINDEN ISMERÕSÖM MEGERÕSÍTETTE)! Ha a férfi elég óvatos (nem próbál mindenáron gyorsan behatolni akkor is ha nem megy), és a nõ nem görcsöl (el tud lazulni), sem az elsõ, sem semelyik alkalom nem fáj! Az ellazulásban, és feszültségoldásban nagyon sokat segít az elõjáték (azonkívül nedvesít is), de nem kell orgazmusközeli állapot hogy ne fájjon!
A kérdező hozzászólása: Azt álmodtam, hogy szeretkeztünk és annyira jó volt:) Arra ébredtem, hogy pisilnem kell:) Legszívesebben magamra rántottam volna annyira kívántam ébredés után, de sajna nem együtt aludtunk:(
Én is ilyet álmodtam a multkor, csak nekem ott volt a férjem... Kérdésedre: 1. nem fogsz bepisilni, én sem tettem még soha, pedig az inger elõ szokott fordulni. 2. ha nem lennél nedves, az lenne a baj, az én párom +örül, ha extra nedves vagyok, ilyenkor a szex is jobb.
Bocs!!!24 éves nõ voltam.
Hát nem szaporítom a hsz-omal a dolgot, csak annyit írok röviden; szín igaz minden, amit az elõttem szólók mondtak.
Hát ha már az ujjazásnál tartotok, akkor nem is nagyon fog fájni a dolog szerintem, mert eléggé kitágított ahhoz, hogy esetleg csak a szuzhártya elszakadását érezdd kellemetlennek.Ha még el nem szakadt.
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy nem vagyok vele egyedül:) Attól félek, hogy ha elõször lefkeszem vele, nehogy akkor is csak erre tudjak gondolni. Senkivel nem fordult még elõ, hogy bepisilt volna?
KÉPZELD!! nekem is ezvan, hogy mindig ugyérzem hogy pisilnem kell..:d és énis félek..:D na pusz(K)
A kérdező hozzászólása: És mit csináljak, hogy ne ijedjek meg és ne arra gondoljak, hogy jaj, csak be ne... :) ?
A kérdező hozzászólása: MIlyen érzés a g pontos orgazmus? Jobb, mint egy "sima"?
A kérdező hozzászólása: Türcsit minek? Máskor is nagyon nedves vagyok, akkor majd mégjobban?
A kérdező hozzászólása: De ha olyankor tovább izgat, akkor biztos nem pisilni fogok? És ha már majdnem ott tartok, és akkor tenné be elõször, akkor kevésbél fájna az elsõ mivel nagyon be vagyok beindulva?
A kérdező hozzászólása: Egyszer már egy kicsit betette, de fájt és inkább hagytuk. De õ mindig szeretné, amikor látja, hogy mennyire élvezem amúgy. Lehet, hogy hagyom legközelebb:) Nagyon fáj elsõre? Tényleg, egy fiú nem tartja undorítónak ha egy lány nagyon nedves lesz?
egyénenként függõ hogy kinek mennyire fáj. tapasztalatom szerint a fiúkat inkább izgatja ha egy lány jó nedves, mert akkor tudják, hogy valamit jól csinálnak:)
dehogy tartja undorítónak ne viccelj :) az a jó, ha nedves vagy :) amúgy nekem egyáltalán nem fájt elsõre. de ez egyénfüggõ:)
Jajj, dehogy tartják undorítónak!! És ne aggódj, nem fogsz bepisilni, az csak inger! Minél jobban nedvesedsz, annál kisebb a fájdalom esélye!
A kérdező hozzászólása: És hogy fáj kevésbé, ha felizgat egy kicsit és rögtön akkor teszi be vagy ha már majdnem jön a pisilõs érzés és megvárjuk azt? Mikor érdemes?
A kérdező hozzászólása: Egyik pasim beszólt, amiért a kezére élveztem egy kicsit (simogatott ott és én már nagyon nedves voltam) és azóta félek, hogy mást is zavar esetleg. Akkor csak õ volt bunkó?
Aki ezért beszólt Neked, az nagyon bunkó volt! A legjobb dolog, ha egy lány annyira élvezi a kényeztetést, hogy teljesen nedves a puncija! Nekem, az sem lenne undorító, ha bepisilnél, de nem pisilni fogsz, hanem az élvezettõl lesz nagyon nedves a puncid! Fiú vagyok.
A kérdező hozzászólása: Évek óta bennem van ez a mondat és nagyon félek, hogy mást is zavarni fog. Jó, hogy azt írjátok, hogy nem baj, ez kicsit segít.
Az a bizonyos srác, aki ezt mondta neked, nemcsak hogy nagyon bunkó volt, de lövése sem volt a lányokról/nõkrõl. Ne aggódj, a fiúk szeretik, ha egy nõ elég nedves.
Szegénykém, osztom a többiek véleményét!!! Próbáld elfelejteni azt a bunkó, tudatlan f..szfejet!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon rendesek vagytok és örülök, hogy ti is így látjátok. Nagyon gáz, mert régebben volt már az és még minidg zavar, mindig az jut eszembe, pedig már régen mással vagyok. Nem mondtam el a barátomnak, de el fogom neki, hátha az is segít, hogy tudja, hogy miért zavar ennyire.
Bocs, mikor a választ írtam nem láttam, hogy tobboldal is van :D Extra nedves punci=jó dolog.

Mit lehet tenni? Miért ilyen nagy a súlya? Ez nem baj?

A kislányom eléggé nagy! ! Jövõhet végén legsz 3 hónapos és már 7100 gramm !!! Magassága 63cm. Születésekor 3950 és 58cm volt. Tápszeres baba. Éjszaka már több hete egyáltalán nem eszik. Csak nappal. Nem sok ez a súly? ?????? Mondjuk ha sok is mit tudok csinálni? ?

Legjobb válasz: Az én babám kereken 8000 gramm és 4 hónapos lesz 7 nap múlva és 65 cm. 1 hónap alatt nõtt 8 cm-rt. 1 kg hízott. Születésekor volt 55 cm és 4400 gramm. Azt mondják 3-4 hónapos korában meg duplázódik a baba születési súlya. Az én babám születése óta tápszeres.

Az én babám kereken 8000 gramm és 4 hónapos lesz 7 nap múlva és 65 cm. 1 hónap alatt nõtt 8 cm-rt. 1 kg hízott. Születésekor volt 55 cm és 4400 gramm. Azt mondják 3-4 hónapos korában meg duplázódik a baba születési súlya. Az én babám születése óta tápszeres.
3 hónaposan 7, 5 kg volt a fiam. Most fél éves, 8, 5 kg. Belassul majd a fogyás, mert elkezd mozogni. Az elsõ három hónapban hízzák a babák a legtöbbet, majd lelassul, s fél éves koruktól 1 éves korukig már csak 2-3 kg szednek fel. Utánna meg még lassabban híznak majd, 1 év alatt 2-4 kg! Nem kell aggódni. Majd nemsokára azon fogsz aggódni nem hízott csak 30 dékát:) Elkezd mozogni, lelassul a hízás, addig meg had egyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :-):-)
Az én fiam is 7 kg volt 3 hósan, most 18 hónapos és 15 kg. Mindenki 2 évesnek nézi. Jó étvágyú, jó alvó kisfiú pedig rengeteget mozog, szinte egész nap. Nem duci magas is 85 cm. Minden ok a kislányoddal örülj neki hogy jó az étvágya!!
Ha az átlagot veszem, akkor sok. De nem baj! A barátnõm lánya 3, 5 kg-mal, átlagos hosszal született. 3 hónaposan vmi irdatlan kövér volt. Mindenki ki volt akadva rajta. Most egy gyönyörû, karcsú 5 éves kisasszony:) Az enyém 4400 g-malés 53 cm-rel született, õs is egy gombóc volt fél éves koráig, aztán lelassult ez a gyarapodás. Jelenleg inkább gebének nevezném :) , pedig õs is az elsõ hónapokban 1-1 kilókat hízott. És mindkét csaj anyatejes volt, tehát nem is a tápszer miatt ilyen "nagy" a babád. Ne aggódj!!! (Ha vki sápítozik, akkor tojd le.)

Már vagy 2 hete folyamatosan fáj a fejem, és olyan szinten rossz kedvem van, meg fáradt vagyok. Nem tudom miért. Mi lehet bajom?

Legjobb válasz: Néha van ilyen, nálam is volt nemrég, aztán egyik napról a másikra elmúlt. Vérnyomásod jó?

Néha van ilyen, nálam is volt nemrég, aztán egyik napról a másikra elmúlt. Vérnyomásod jó?
A kérdező hozzászólása: nem azt nem néztem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!