Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet az oka h. a (84 db)

Mi lehet az oka, h a barátom sex közben nagyon hamar elmegy?

Eddig mindig leálltunk ha már ott tartott,,mert inkább egyutt szeret velem élvezni,de már az utóbbi 2 alkalommal, elment ugy h szinte ő is alig vette észre,már csak akkor amikor elment,és neki sem jó igy!b Valami gond van? Szerintetek? Õ azt mondja,h túl jó vagyok,és már nem birja visszatartani!

Legjobb válasz: Valószínûleg nagyon felizgatod és ezért. Majd megszokja és akkor tovább bírja.

Valószínûleg nagyon felizgatod és ezért. Majd megszokja és akkor tovább bírja.
Akkor nem panaszkodni kell, hanem örülni. Plusz ki lehet próbálni a sorozatos orgazmust. Hátha el tudod juttatni a csúcsra többször is, rövid idõn belül.
gyorslövetü a barátod! Sok agymunkával, erõs koncentrációképességel sokat lehet fejleszteni a dolgon. Vagy már nem szeret és inkább gyorsan belédélvez, mert nem érdekled.
A kérdező hozzászólása: De igen is szeret, mert rosszul erzi magát, amikor ez történik! Am peidg nem élvez el, csak annyit erez, h kilõ a spermája!
3as vagyok. Akkor ez szervi gond lesz! Menjetek el orvoshoz bátran.
Ha nem szervi probléma, akkor próbáljátok úgy, hogy elõször pettingeltek és akkor élvezzen el. Utána tovább fogja bírni. Másik lehetõség az, hogy gyakorolja maszturbációval az orgazmus késleltetését. Esetleg együtt is lehet.
6os. értelmezz! nincs orgazmusa csak kilõ.
A kérdező hozzászólása: De ez csak most kezdõdött, eddig sikerult visszatartania!
A legvacakabb dumát beveszik a nõk. Áá nem vagyok impotens, á szeretlek, csak túl jó vagy. Aha persze. Szóval a barátod nem tudja kontrollálni magát. Szerintem is szervi gond (nem agyi), szóval irány a megfelelõ doki.

Mi lehet az oka h a gépemen akadnak a játékok? Pl:fifa 11 AMIKOR JAZÁN KÉNE H VIGYE. Vadi új az alaplap, proci, táp, a winyö 2 hónapos a videókártya passz vaterán vettem.

MSI 750GM-P23FX AMD Athlon II X 250 BOX Hipro 430W HP-D4302RWB2 GIGABYTE 9600 GT a winyó 7200 for nem tom milyen márka benn van a gépbe ja és 4 GB ram

Legjobb válasz: A VGA nagyon gyenge... A CPU sem egy erõmû... Ennyire képes a gép...

A VGA nagyon gyenge... A CPU sem egy erõmû... Ennyire képes a gép...
A kérdező hozzászólása: Valamit a BIOSBA kell állítani? Már be lett kapcsolva az Unlock CPU CORE a proci 3150-en pörög.MEGÕRÜLÖK!!!!
Ahogy írták, GYENGE a VGA-d azért szaggat, itt állíthatsz te akármit, akkor is szaggatni fog...
Mondtam már: Ennyit bír a gép!
Ezzel a VGA-val lazán kell futnia a FIFA11nek, nem azzal van a gond. Talán VGA driverrel lehet a probléma
ÉN nem játszottam a fifa11-el, de az ajánlott gépigénynél egy 8800GT VGA szerepel... http://gepigeny.hu/games.php?id=956 Ha összeveted a 9600-ost a 8800GT-vel akkor azt látod, hogy a 9600-os kb 15-ször gyengébb cucc, mint az ajánlott. Akkor mégis csak gyenge, nem? Itt hasonlíthatod össze a két kártyát: http://hardver-teszt.hu/vga-k%C3%A1rty%C3%A1k-%C3%B6sszehaso..
Én játszottam a FIFA11-gyel, és érdekes 1 magos P4 procimmal, és egy 9600T-nél gyengébb VGA-val, simán fut alacsony beállításon.

Mi lehet az oka h a megszokottnal, kevesebbet tartott?

Karissa fogamzasgatlot szedek tobb mint 3 eve eddig minden jo volt normalis. viszont szerdan megjott a mensim es a mennyisege annyira mminimalis hogy csak pecsetelesnek felelne meg , es penteken mar majdnem veget is ert. Azert ennyire minimalis nekem nem szokott lenni , hanem normalis 3-4 napos.

Legjobb válasz: Lehet hogy csökkent a hormonszinted, és a tablettával lett normális.. :)

Lehet hogy csökkent a hormonszinted, és a tablettával lett normális.. :)

Mi lehet az oka h késik a menzeszem?

Legjobb válasz: Ez így elég kevés információ. Okok: - fiatal vagy és még nem állt be rendesen - hormonális probléma, ciszta - terhesség Pár nap késés nem gond egyébként. Ha van okod terhességre gyanakodni, csinálj tesztet.

Ez így elég kevés információ. Okok: - fiatal vagy és még nem állt be rendesen - hormonális probléma, ciszta - terhesség Pár nap késés nem gond egyébként. Ha van okod terhességre gyanakodni, csinálj tesztet.
Kihagytam: - idegesség - egyéb betegség
Igazán megírhattad volna, hány éves vagy, és mióta menstruálsz.
A kérdező hozzászólása: Öhmm a mandulámmal szinte hetente vagyok beteg de eddig sûrûbben volt meg.... 14 vagyok és 4 éve...
A kérdező hozzászólása: már meg kérdeztem õket és ki van nekik kapcsolva
Az ismerõsödnek kéne tenni ellene, mégpedig azt, hogy kikapcsolja a saját telefonján a "hívószám elrejtését". Vagy ha vezetékesrõl hív, akkor biztos titkosított száma van. Ez ellen semmit se tehetsz.

Mi lehet az oka, h bármennyire is próbáljuk, nem tudjuk megszakitani egymással a kapcsolatot?

Szakitás óta próbáljuk de nem megy.Ha össze balhézunk mindig kibékülünk.És ez már hónapok óta tart.Én szeretem és nálam emiatt van.Szerintetek nála mi lehet az oka?(van pasija)

Legjobb válasz: egyértelmû h szeretitek egymást, de valami miatt nem lehettek egymáséi

egyértelmû h szeretitek egymást, de valami miatt nem lehettek egymáséi
A kérdező hozzászólása: Azt mondta azért nem lehetünk együtt újra mert sokak elleneznék, de már nem gyerek .És szereti a gyereket, de sztem csak felejtésre kell neki h legyen aki elvonja a figyelmét.
Kifogásokat keres. Ha szeretsz valakit, akkor mind1 h ki ellenzi és ki nem. A veszekedés azt jelenti, h erõs érzelmeket tápláltok egymás iránt. A kibékülés azt, hogy rendbe akarjátok hozni.
A kérdező hozzászólása: Ha rákérdezek valamire kettõnkel kapcsolatban próbál más témára váltani és a mostanit fényezi h idegeljen vele.Akkor is belémköt ha nekem van igazam, rajtam kivül viszont másnak nem mond semmit a gondjairól.Köszi az eddigi válaszokat :)
én úgy tudom, hogy nem mindenki vérzik...
arra gondolsz biztosan h sokaktól azt hallod h a lányok a szüzességük elvesztésekor véreznek. de ez nem olyan mennyiségû vér mint amikor menstruálsz. én sem véreztem amikor elvesztettem. és persze h érzed amikor benned van, örülj neki, van aki nem érez semmit!! sok kellemes szeretkezést kívánok :)
Annak idején én sem véreztem az elsõnél és utána sem soha.Nem biztos, hogy mindenki vérzik.
A kérdező hozzászólása: köszi sztem meg is lesz:) Igen amugy arra gondoltam, de sejtettem h. nem olyan hûû de sok lesz csak mégis lesz vmi nyoma erre semmi:D Legalább nem fájt az elsõ(szerencsémre)
Azta de mázlis vagy! Nekem még kb a 3. is fájt... de vérezni nem véreztem :) :)

Mi lehet az oka h így indul a gép (hdd)? Bekapcsolom a gépet felpörög a hdd majd ki írja h nemtud mirõl bootolni ki kell húznom a hdd táp ellátását járó gép melett majd vissza dugni és megnyomni a reset gombot. Ha ezt nem teszem nem látja a bios se.

Hdd figyelõ progi azt írrta h tökéletes az állapota, öszvisz 1 sector hibája van. Sata hdd, az alaplap - hdd kábelt már cseréltem a tép hddt még nem. Minden gépbe ezt csinálja szóval nem a többi alkatrész a hibás.

Legjobb válasz: Boot sorrend hiba lemerült az elem és a bios átállt default modba ezt korrigálod jó lesz [link]

Boot sorrend hiba lemerült az elem és a bios átállt default modba ezt korrigálod jó lesz [link]
Cseréld a HDD-t! A sektor hiba miatt egyébként is idõszerû.
Igen 100% hogy a kábel okozza ! próbáld meg összébb nyomni a sarukat az anya kábelnél ami a tápbol jön a forditó felé
A kérdező hozzászólása: Igen ilyen kábelje van amilyet linkeltél ez még a hddvel egy idõs nem tudom okozhatja e a problémát még nem próbáltam ennek a cseréjét. És ezenkívül kb 3 évig tökéletesen ment a hdd aztán 1x elkezdte ezt és azóta minden gépben ilyen. Még a régi gépemben kezdte el.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok benne biztos, hogy érthetõen fogalmaztam a kérdést így jobban leírom: A hddmnek van valami baja. Más gépbe is ezt csinálta szószerint minden alkatrész új kivéve a hdd és a hdd táp kábelje. Szóvalû. Bekapcsolom simán a gépet nem bootol be ki írja h nincs mirõl.. Be lépek biosba ott is ki írja, hogy nincs mirõl be bootolni bármit csinálok nem látja. Ki húzom a hdd táp kábeljét majd vissza dugom és ezután újra indítom a gépet akár ctrlaltdel akár biosból akár reset gombal újra indul, majd újra felpörög és már rendesen betölt a win esetleg ha biosba lépek be akkor már rendesen látom a hddt.
Mondtad hogy sata HDD nem véletlen áttalakitoval használod a HDD tápkábelját ? [link]
Ha hasonlóan gagyi tápot szereztél, akkor kb mindegy, hogy melyikkel használod.
A kérdező hozzászólása: Régen ment 300w-s táppal kb 1 hete szereztem 1 400 wattos tápot(új) de kb 2 éve ilyen már..:D régi táppal is és újjal is.
bátor vagy : ki kell húznom a hdd táp ellátását járó gép melett majd vissza dugni és megnyomni a reset gombot. Ha ezt nem teszem nem látja a bios se.
1 sektor hibás HDD már nem tökéletes. Ahol egy hiba van ott idõvel több is lesz. Lehet, hogy a táp nem bírja leadni a HDD indításához szükséges áramot, csak reset után. Amíg ez nincs kizárva én nem próbálgatnám, mert elszállhat és esetleg magával visz olyan eszközt is, ami most még mûködik. Milyen tápról van szó pontosan? (márka, típus, teljesítmény)
A kérdező hozzászólása: Meg nyomogattam, de nem történt változás még mindig rossz. Am nem baj h 1 be nincs bedugva semmi?: [link] amit a tápossal dugok össze abba ugye mind a 4 saruba be van dugva. Majd ma veszek egy másikat ha arra járok és megnézem azzal jó lesz e.

Mi lehet az oka, hogy a Payza számlához nem tudom hozzáadni a K&H-s számlámat? Mindig azt írja ki, ahogy a bank neve helytelen, pedig pontosan írtam, a hivatalos navér: K&H Bank Zrt.

Legjobb válasz: Én Kereskedelmi és hitelbankot írtam be. Nem fogadta el, de a Kereskedelmi bankot igen. Szerintem nincs nagy jelentõsége ha nem a pontos nevét adod meg a banknak.

Én Kereskedelmi és hitelbankot írtam be. Nem fogadta el, de a Kereskedelmi bankot igen. Szerintem nincs nagy jelentõsége ha nem a pontos nevét adod meg a banknak.
A Payza nem a Zeek bankja...ami piramis játék? Ismerõsöm 8 napja várja a Payza-ba betett pénzét, hiába.
A kérdező hozzászólása: Már megoldódott... A saját nevemet kellett beírni, de nem értem, miért. Különben több helyen is elfogadják, használják a Payzát, az Egopay-al együtt.

Mi lehet az oka h nem tudok belépni a facebookba?

Sziasztok! A következ? lenne a problémám.

Legjobb válasz: Persze, hogy van megoldás, csinálj újat :D

Persze, hogy van megoldás, csinálj újat :D
A kérdező hozzászólása: Más megoldás h megmaradjon a facem?:-)Másik facebook csinálása nélkül!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!