Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet az élősködő, (4 db)

Mi lehet az oka tengerimalac korpázásának, ha nincs rajta semmi élősködő?

Utalhat bels? problémákra? Vagy mi a frásztól van?? Volt b?rkaparék vizsgálat, de negatív lett mindenre, kapott tetvek elleni cseppet, két kezemen nem tudom megszámolni hogy hány rühesség elleni szurit kapott, egyszer?en tanácstalan vagyok. És vakarózik szegénykém, minden kezelés ellenére semmi javulás. Már minden kezelésen túl vagyunk, amin csak lehetséges, nem gomba, sem semmi. Akkor most mi van??

Legjobb válasz: Itt egy lista a malacbetegségekrõl tünetekkel, gyógymóddal: http://www.malacok.hu/tengerimalac-betegseg-gyogymod.htm Én átnéztem (de nézd át te is), a vakarózásra amit találtam az az atka (sebes lenne, fertõzõ), bolha (látnád), csípés (kullancsra gondolnak?), gomba (sebes lenne, fertõzõ), sömör (sebes lenne, fertõzõ, ez veszélyes), tetû (látnád) és a sima korpásodás. Ha volt már orvosnál és nem sebes, meg állatok sincsenek benne akkor ezek közül marad a sima korpásodás, arra mag korpásodás elleni sampon a gyógymód!

Itt egy lista a malacbetegségekrõl tünetekkel, gyógymóddal: http://www.malacok.hu/tengerimalac-betegseg-gyogymod.htm Én átnéztem (de nézd át te is), a vakarózásra amit találtam az az atka (sebes lenne, fertõzõ), bolha (látnád), csípés (kullancsra gondolnak?), gomba (sebes lenne, fertõzõ), sömör (sebes lenne, fertõzõ, ez veszélyes), tetû (látnád) és a sima korpásodás. Ha volt már orvosnál és nem sebes, meg állatok sincsenek benne akkor ezek közül marad a sima korpásodás, arra mag korpásodás elleni sampon a gyógymód!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:-)
Szia! Én azt hittem, hogy csak az Én malacaim vakaróznak. Képzeld, Nekem hasonló a problémám. Igaz, még csak most kezdtem utánajárni, de már õk is megkapták minden lehetséges élõsködõ ellen, ami lehet. Látni nem látni semmit, ép egészséges a bõrük, a szõrük, de valami még sem tetszik. Viszont õk nem korpásodnak.

Mi lehet az az élősködő, ami éjszaka sötétben jön elő, reggelre csípéseket hagy maga után, ami eléggé viszket?

Valamilyen vérszívóra gondolok, de az atka nem vérszívó. Mi lehet, ha nem atka? Hogyan tudnám kiirtani.

Legjobb válasz: Légy erõs, valószinû ágyipoloska. Az alábbi cimen olvashatsz róla. http://www.babolna-bio.hu/Hun/Lap/Kereskedelem/Szakvall/Bugs.. Legjobb amit tehetsz, hogy kihivsz egy rovarirtót.

Légy erõs, valószinû ágyipoloska. Az alábbi cimen olvashatsz róla. http://www.babolna-bio.hu/Hun/Lap/Kereskedelem/Szakvall/Bugs.. Legjobb amit tehetsz, hogy kihivsz egy rovarirtót.
Hat nekem egy ismerosom emeleteshazban lakva szerzett be valami hasonlot...matracbogar muveszneven. A vege az egesznek az lett, hogy minden textiliatol meg kellett szabadulniuk. Ugyismint matrac, szonyegek, butorok - fotelek, szekek...- ruhak....semmi, csak a fabol keszult asztal maradt...soha tobbe nem tertek vissza a verszivo allatok.
Így jártam én is, atka volt a paplanban, 90 fokon kimostam, a párnákat atkaölöszerrel lefújtam és azóta nincs. 1 hónapig martak össze-vissza, nekem ez bejött.
LooL xD Ha nem tudnám h nem szúnyog aszondanám xD
Zsidók és cigányok.
A kérdés ugyanaz. Még azzal bõvíteném ki, hogy megtaláltam õket, de még mindig nem tudom, kik õk. A parketta szegélyléce mögül menekültek ki, amikor befújtam rovarirtóval. 1mm-es világosbarna, ovális izék. Másznak (nem ugrálnak). Poloskának pici, atkának nagy, bolhának túl kerek és lassú. A csípéseik viszont nagyon kellemetlenek, és egyre nehezebben múlnak el, sokáig viszketnek, és egyre nagyobb piros, kemény foltot hagynak.

Mi a véleményetek arról, ha kimondom a személyes álláspontomat, egyből megbélyegeznek, hogy rasszista vagyok? Pedig csak kíváncsi lennék mások véleményére. 1. Az hogy lehet, hogy egy népcsoport a születésétől a temetéséig másokon élősködik?

2.Kiszámolta már valaki?papa,mama segélyekből él,és GYÁRTJÁK A GYEREKEKET a családiért.Nem kellene ezen változtatni?

Legjobb válasz: Ezért kell ide a Jobbik, és nem a Zsidesz :)

Ezért kell ide a Jobbik, és nem a Zsidesz :)
Kellene., Adj nekik munkát, szocializáld õket, akkor nem lesz velük gond. A Kádár-rendszerben mind dolgozott, nem segélyekbõl élt. A gyerekek is jártak iskolába. Nem elég háborogni, hanem megvalósítható, értelmes programokat csinálni a változás érdekében.
A kérdező hozzászólása: Gyerekkorom óta (43), hallom, hogy a cigányokat segíteni kell.MINEK???Aki nem akarja, azon nem lehet , és nem is kell segíteni.3 gyerekig családi pótlék, utána adókedvezmény, nem kell szaporodni a cs.pótlékért.Ennyi!!!
Gondolj kicsit bele, ha te kapnál annyit havonta, hogy megélsz csak "gyerekcsinálásért", te elmennél dolgozni a gyárba, meg 10 órát gürizni minimálért? Mivel megtehetik, ezért meg is teszik. Nem az õ hibájuk, õk csak kihasználják, hogy rossz a rendszer. És persze ki alkalmazna cigányokat? Senki, mivel mindenki úgy gondolja hogy nem dolgoznának. Nekem van egy közeli cigány ismerõsöm, aki el akart menni dolgozni, és rengeteg helyrõl elküldték, sok idõ múlva tudott csak elkezdeni dolgozni. Pedig próbálkozott rendesen, tisztességesen.
A kérdező hozzászólása: Itt jön a képbe a 3 gyerekig családi, utána adójóváírás.Innentõl kezdve nem éri meg a gyerekgyártásXD
Egyetértek a kérdezõvel, meg az 5-sel is:)

Adhatok-e jódmentes sót az édesvizi akváriumomhoz, mivel az elevenszülőkön kűlső élősködök vannak, illetve lehet-e az egész akváriumba sót keverni /250 L/?

Legjobb válasz: Mindenképp javasolnám a sót fertõtlenítõ hatása miatt. (kb evõkanálnyi mennyiségben) Ezen felül egyes elevenszülõk (pl. kardfarkú hal/xifo/) igényli is az enyhén sós vizet.

Mindenképp javasolnám a sót fertõtlenítõ hatása miatt. (kb evõkanálnyi mennyiségben) Ezen felül egyes elevenszülõk (pl. kardfarkú hal/xifo/) igényli is az enyhén sós vizet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a választ annyit kérdeznék még, hogy milyen mennyiségû sót adjak 10 L. vízhez ?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!