Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet amikor a női (57 db)

Keresek egy zenét, amit egy nő énekel, és valami "kinley, vagy kinly girl" amit énekel. De nem találom, mert lehet nem is ezt énekli :D Mi lehet ez a zene? Sokat megy rádióban is.

Legjobb válasz: sztem tuti erre gondolsz, "kinly girl"-nek hallhato,hehe,jo zene Linda Kiraly - Can't Let Go http://www.youtube.com/watch?v=rJJCicIlPF0

sztem tuti erre gondolsz, "kinly girl"-nek hallhato, hehe, jo zene Linda Kiraly - Can't Let Go http://www.youtube.com/watch?v=rJJCicIlPF0
A kérdező hozzászólása: Ez az!!! Köszönöm. Hát, majdnem eltaláltam a szöveget :D Szép volt -taps- :D

Ez mi lehet? 50 éves nő vagyok, és ez nem menstruáció ami a hüvelyemből jön, hanem valami barna undorító trutyi. Ez mi lehet?

Legjobb válasz: Ha szerencséd van, csak a klimax jele, ha nem, akkor betegség tünete. Menj orvoshoz kedden!

Ha szerencséd van, csak a klimax jele, ha nem, akkor betegség tünete. Menj orvoshoz kedden!
VAltozokori jelenseg, menj el orvosi kivizsgalasra, ami ebben a korban ajanlott ha ilyen tuneteket eszlelsz.
Sürgösen menj nögyógyászhoz, mert lehet klimax is, de akár rákos megbetegedés is, hogy a két végletet emlitsem, eldönteni viszont CSAK orvos tudja.
Én is javaslom a vizsgálatot, és ne hanyagold a rendszeres szûrést!
A kérdező hozzászólása: Rendben. Köszönöm.

Mi lehet az, amikor a női nemi szerv körül bab nagyságú hólyagok jelennek meg, egy idő után kifakadnak, és véres lé folyik ki belőlük?

Ahogy múlik, úgy jön másik!

Legjobb válasz: Ez maga a fertõzés egyik tünete! Valószínû herpesz?! De az orvos biztosan meg fogja mondani!!

Ez maga a fertõzés egyik tünete! Valószínû herpesz?! De az orvos biztosan meg fogja mondani!!
mindenképpen fordulj orvoshoz, mert ez nem vicc!!!
menj el vele orvoshoz mert az valami gyulladásos fertözéshez vezethet és veszélyes is lehet
Olvasni is durva, menj el az orvoshoz... mi lett egyébként?

Mi lehet annak a magyar zenének a címe, amit egy nő énekel, és arról is van a dalban szó, hogy a Dunaparton sétál, és szeretné ha a szerelme is vele lenne?

Tegnap hallottam egy üzletbe szólt a rádióba! Annyira megtetszett, azóta keresgélem de nem találom!! Köszi annak aki tudja, és segít!!

Legjobb válasz: Nem emlékszel esetleg a dalszövegbõl 1-2 sorra, nagyjából szó szerint? Ha igen, akkor jackpot van, egyszerûen csak beírod a Google -be, szerintem tuti megtalálod. Esetleg jellegzetes szófordulatok, szavak a dalban?

Nem emlékszel esetleg a dalszövegbõl 1-2 sorra, nagyjából szó szerint? Ha igen, akkor jackpot van, egyszerûen csak beírod a Google -be, szerintem tuti megtalálod. Esetleg jellegzetes szófordulatok, szavak a dalban?
Budapest Acoustic Band: A Duna partján.

Férfiak! Melyik pózt szeretitek a szexben legjobban, illetve mi az amivel a legjobban fel lehet izgatni benneteket? ( egy kicsit telt nő)

Legjobb válasz: én szeretem ha közben markolják a golyóim. Persze nem erõsen, csak finoman. Vagy ha a csaj simogatja a saját ánuszát.

én szeretem ha közben markolják a golyóim. Persze nem erõsen, csak finoman. Vagy ha a csaj simogatja a saját ánuszát.
a csaj félig oldalt , én térdelek és olló szerüen vagyok benne , félig hátulról - félig elölrõl. (imádom a dundi formát)
A kérdező hozzászólása: Megvan maga a szám az sarah mcleod he doesn't love you, de a remixet még mindig nem találom.. :D
a világon az egyik legjobb szám, youtube tele van remixekkel belõle.Nekem ez tetszik legjobban. http://www.youtube.com/watch?v=Y9sDbE-10b4
A kérdező hozzászólása: Köszi, de ez nem az:(

CBA-ban nem kapok nyugtát már hónapok óta csak ilyen no name papírt ami a számológépből kijön. Nem szemétség ez? Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Én nem vásároltam mostanában ott: mi az hogy no name papírt adnak? Megfelel a törvény elõírásainak, vagy hiányzik róla valamilyen adat? Tudsz valamilyen képet linkelni róla?

Én nem vásároltam mostanában ott: mi az hogy no name papírt adnak? Megfelel a törvény elõírásainak, vagy hiányzik róla valamilyen adat? Tudsz valamilyen képet linkelni róla?
A kérdező hozzászólása: Ez az hogy nem felel meg nincs rajta semmi adat csak az áru árai. Mondom hogy egy egyszerû számológéppel csinálják, persze néha az igazi gépbe is ütnek. Ha nem ismernek valakit akkor tuti.
NAV-nál tudsz bejelentést tenni.
Ezt nehezen tudom elképzelni egy ilyen nagy hálózatról. Ha ez kiderül ( márpedig könnyen bukó lehet) abból oltári nagy balhé lenne ( címlapsztori). Tudsz egy ilyen "blokkot" belinkelni?
Én ezt nem hiszem el. Vagy a kérdezõ nyugtát kap, csak nem tudja, hogy az az.
A kérdező hozzászólása: A nyugtán a cég adatai, dátum stb-nek is szerepelni kell nem???
"Nyugta adattartalma 173. § A nyugta kötelezõ adattartalma a következõ: a) a nyugta kibocsátásának kelte; b) a nyugta sorszáma, amely a nyugtát kétséget kizáróan azonosítja; c) a nyugta kibocsátójának adószáma, valamint neve és címe; d) a termék értékesítésének, szolgáltatás nyújtásának adót is tartalmazó ellenértéke." /2007. évi CXXVII. törvény alapján/ Ha a fentiek nincsenek rajta, az gáz. Én legközelebbi vásárláskor biztos szólnék. Vagy irány a NAV.
:) Épp az a szép benne, hogy nem konkrét :)
A 18:32-est olvasva dõltem a röhögéstõl.
Köszönöm a magyarázatokat, most már szinte minden világos. Visszatérve az eredeti kérdésre, szerintem ezeket a jeleket tudatosan leadni inkább a férfiak részérõl szokványos, vagy nagyon régimódi gondolkodásom van?
Hát, igazság szerint valóban a férfiak a konkrétak, de ez így is van jól, én csak adok egy jelzést, hogy kezdeményezhet. Eddig mindenkinek leesett, de ha bárki szóvá tette volna simán kivágtam volna magam :D
AHA! Tehát a férfi nem kezdeményez, csak jelt ad ahhoz, hogy a nõ kezdeményezhet? És mi van akkor, ha a nõ félénkebb típus, és nem mer kezdeményezni, bár tetszene neki a férfi.
Neeem, a férfi kezdeményez. Mi nõk adjuk meg a jelet, hogy kezdeményezzen, de hála isten sokaknak ez sem kell. Viszont ezekhez a nõi jelekhez meg nem kell bátorság, mert simán mondhatod, hogy nem is úgy volt. Aki ténylegesen odamegy és ismerkedik, az a férfi. Ha a férfi félénk és ezek ellenére sem jön oda, akkor így járt.
Gondolom azért értetted félre, mert férfinek néztél. Én nõ vagyok:)
Tényleg félreértettem, én is nõ vagyok, de nõk között is vannak félénkebbek, akik nem adják meg a jeleket a fériaknak, csak mondjuk lopva szemlélik a nekik tetszõ férfit.
mennyivel egyszerûbb lenne, ha csak odaállni elé... te most velem fogsz dugni:D:D:D és jönne:D
Utolsó én ezt nem csinálnám meg, max poénból, aztán elfutnék :D
Nagyon szívesen. Nem a D csak hasonlít egy szájra. Egy nyitott szájra. Képzeletben fordítsd vízszintesre a :D -t. Olyan, mint egy nevetõ arc. http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://c2.ac-images.myspa..
Köszönöm a választ, megértettem. Most még arra lennék kíváncsi, hogy pl. a D valamilyen szónak az elsõ betûje? Vagy honnan erednek ezek a jelek?
Egyébként azért nem konkrét, hogy amennyiben nem kölcsönös a dolog, mondhassuk, hogy áá nem is úgy volt :D Egyébként rámosolygunk, feszült figyelemmel hallgatjuk minden szavát, elcsapjuk a tekintetünket. Stb. :)
Mondjuk rádiójeleket.
Én általában akaratlanul is vigyorgok, mint a fakutya, a közelében:D próbálok a közelébe lenni, kérdezgetem, ha olyan a helyzet hozzáérek a karjához, ilyesmi. És egyetértek azzal, amit valamelyik válaszoló írt, hogy ezek nem konkrétak, fõleg azért, hogyha nem lenne viszonzott azt mondhassuk, h mi nem is úgy gondoltuk:DXD 19/L
Amúgy ez a legjobb, mert tényleg csomó mentõszövegem van nekem is:D
de ha tetszik, a fszér kell mentõ szövegezni? -_- mindenáron olyan férfiakat akartok nevelni , akik csak kihasználják a nõket?
Nem fogtad a lényeget? Ha nem viszonzott a dolog, akkor kell mentõ szöveg.
Áruljátok már el, mi az a D és a DXD! Tudjátok, egy újszülöttnek minden vicc új....
Nevetõ smiley. Ugyanolyan, mint ez :) A :D nagyobb nevetést jelent, még az elõbbi csak mosolyt. Aztán van az xD Itt az "x" a szemet jelöli. Aztán vannak még egyebek, pl: -.- vagy -.-" Vagy van facepalm, az a kedvencem :D De ez is jó: .I.(O.O).I.
:3 =) =3 xP ^-^ (=^-^=) *-* *_* =] :] [: (= (L)(K) <3 XD Dx heheheheowneeed:DDD
18:25 anyádék miért nem vertek agyon? mielõtt benyeled abirkózó szart gondold át mégegyszer-__-

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!