Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet amikor a (5107 db)

pinalé
A puncikobold agyrázkódást szenvedett és kidobta a taccsot.
vaginaszaft
minek szexel az, aki nem tud írni.. :) )))
Szerintem csak a örömlötty :)
nedü
puncikoktél
A kérdező hozzászólása: egyre jobb :)
Squirt.
A kérdező hozzászólása: 8/9 Azért hogy legyen mit kérdezned :3

Mi lehet ami a bugyimban van?

Mi az a zselés szer? valami ami a bugyimban van ??

Legjobb válasz: Ne foglalkozz ezzel a sok bunkóval! Ha a Kamaszok témakörbe írod a kérdést, ott talán nem ír ennyi bunkó. Szerintem aki idejön, annak nem kéne hülyének nézni a Kedves Kérdezõt, hanem meg kellene próbálni segíteni Neki! Mióta van? Ha már régebbóta (hónapok, vagy egy éve), akkor lehet, hogy hamarosan meg fog jönni a havivérzésed. De kérdezd meg Édesanyádat, és õ pontosan el fogja magyarázni! Legyen szép napod!

Ne foglalkozz ezzel a sok bunkóval! Ha a Kamaszok témakörbe írod a kérdést, ott talán nem ír ennyi bunkó. Szerintem aki idejön, annak nem kéne hülyének nézni a Kedves Kérdezõt, hanem meg kellene próbálni segíteni Neki! Mióta van? Ha már régebbóta (hónapok, vagy egy éve), akkor lehet, hogy hamarosan meg fog jönni a havivérzésed. De kérdezd meg Édesanyádat, és õ pontosan el fogja magyarázni! Legyen szép napod!
fehérfolyás anyue..am hány éves vagy? Nektek nem volt felvilágosító óra az iskolában?
A 16:34-es vagyok. Hagyjátok már szegény lányt. Azért van ez az oldal, vagy legalábbis azért lenne, hogy itt bármit meg lehet(ne) kérdezni!
Ez tényleg normális. ha nem mersz róla beszélni anyudnak, tõlem bátran kérdezhetsz. ja, és egy link: http://felnottevalas.hu
ilyen van a csajoknak neve fehérfolyás. nyugiii..
Barátkozz meg vele, mert ezentúl ott fog folyni hosszú, hosszú éveken át. Én is ajánlom a tisztasági betétet, használd minden nap, mert jobb lesz töle a közérzeted, és higiénikusabb.
de teljsen normális h zselés.. am tegyél be tisztasági betétet (vékonyat) és akk nem lesz olyan a bugyid.nekem 10 évesen jött meg elõszõr..úgyhogy nyugi nincs még túl korán ehhez.
14:49 vagyok 14:52-nek ezúton üzenem én nem vagyok BUNKÓ ...megmondtam neki, hogy beszélgessen anyukájával errõl õ elmondja mi a szitu ! Mégis ebbe mi a bunkóság? Te nem anyukáddal beszélted meg ?
De nem feherfolyasrol van szo, mert o zseleset mondott.. Szerintem az nem normalis, vagyis nekem sosem volt zseles.
Tényleg ne csesztessétek, 11 évesen nem tudhat mindent, még a saját testérõl sem, és normális, ha egy kicsit megijed az ismeretlen dolgoktól. Szerintem is bátran fordulj anyukádhoz, vagy ha úgy érzed, vee nem tudsz beszélgetni, akkor egy jófej tanárnõtõl is kérdezhetsz ezekrõl a dolgokról.
11 évesen, én alig tudtam bekapcsolni a gépet, nem hogy gyakori írogassak kérdéseket h mi van a bugyimban... nem akarom tudni milyen kérdéscsoportokat nézegethetsz még.. amúgy tényleg beszélgess anyukáddal, nekem és sztem mindannyiunknak tök szépen, nyugodtan elmondta..
Ez fehérfolyás, és ha nem viszket vagy csíp a puncid, és nincs kellemetlen illata a folyásnak, akkor semmi baj!
akkor majd lesz...remélem ilyenrõl kéne beszélgetni ! egyébként anyukáddal beszélgess róla õ majd részletesen elmagyaráz mindent... egyébként ez természetes...
A kérdező hozzászólása: 11 és még nem
Még mindig benne van a bugyidban???

Mi lehet ez a kristály amit az utcán találtam fél kilós világos lila-fehér az alja pedig zöld? SOS nagyon érdekel! És mennyit ér?

Legjobb válasz: Elég homályosak a képek. Nehéz így megmondani mi lehet az a zöld az alján. Lehet, hogy az már maga az anyakõzet, amin ülnek a kristályok. Ebben az esetben lehet, hogy csak propillitesedett már az egész. De ilyen szép nagy kristályok pl sokszor gránit pegmatitokban fordulnak elõ. Így az is lehet, hogy valamilyen káli-földpát változat. Mikroklin például. Egyébként mivel kvarcról van szó (tehát SiO2), a Cu szerintem inkább feketére festené. A réz-oxidok általában feketék. De lehet esetleg egy kis vanádium is beépülve a kristályrácsba. A berillnek (ami egy színtelen ásvány) a smaragd nevû drágakõ változata is attól zöld.

Elég homályosak a képek. Nehéz így megmondani mi lehet az a zöld az alján. Lehet, hogy az már maga az anyakõzet, amin ülnek a kristályok. Ebben az esetben lehet, hogy csak propillitesedett már az egész. De ilyen szép nagy kristályok pl sokszor gránit pegmatitokban fordulnak elõ. Így az is lehet, hogy valamilyen káli-földpát változat. Mikroklin például. Egyébként mivel kvarcról van szó (tehát SiO2), a Cu szerintem inkább feketére festené. A réz-oxidok általában feketék. De lehet esetleg egy kis vanádium is beépülve a kristályrácsba. A berillnek (ami egy színtelen ásvány) a smaragd nevû drágakõ változata is attól zöld.
A kérdező hozzászólása: Képet 1-2 óra múlva küldök, amúgy nagyn kemény!
Én is tanultam imco válaszából, köszönet. Nagyjából ekkora ametiszt kristályokat egyébként minden jobb vásáron kapni pár száz forintért.
Köszönöm a réz kontra zöld részre a reakciót, legalább tanultam valamit én is. :)
Gondolom az alján valami réztartalmú rész produkálja a zöldet. Jól néz ki. Szerintem polcdísznek többet érsz vele, mint eladásra.
Ez tényleg ametiszt, vagyis a kvarcnak egy lila színû változata. Ez egy valóban kemény ásvány, a Mohs-skálán 7-es. Egy ásvány börzén biztos eltudod passzolni, de pár ezer forintnál ne számíts többre érte. Szerintem 2-3 ezernél nem ér többet.
Szerintem ez ametiszt!
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130812/920145374image_www.kepfel.. http://kepfeltoltes.hu/view/130812/482850358image_www.kepfel..
Valószínûleg semmit. Nem mind arany ami fénylik. Avagy nem minden drága, ami fura színû.
Azért elég drágák tudnak lenni ezek a cuccok a börzéken. Ez egy szép kristályos ametisztdarab, ha tényleg félkilós, jó pár ezret kéne kiadnod érte, ha meg akarnád venni. Eladni már nem olyan egyszerû, egyszeri magánemberként nem lesz egyszerû rá vevõt találni rá.

Vésték és kihúzták a fogamat. Mi lehet az a fehér valami, ami a fog helyén látszik? Raktak bele valamit, és mit csináljak vele, ha igen?

Legjobb válasz: Az a fehér szerintem az állkapocs csontod lehet (persze attól függ, lentrõl, vagy fentrõl húzták) Amit tettek bele az lehet fájdalomcsillapító is, ha késõbb is ott van még, lehet gelaspol is (kis vattaszerû anyag gyógyszerrel átitatva, ami segíti a véralvadást) ha az, akkor köpd ki, de csak ha még 2-3 óra múlva is ott van! Jobbulást!

Az a fehér szerintem az állkapocs csontod lehet (persze attól függ, lentrõl, vagy fentrõl húzták) Amit tettek bele az lehet fájdalomcsillapító is, ha késõbb is ott van még, lehet gelaspol is (kis vattaszerû anyag gyógyszerrel átitatva, ami segíti a véralvadást) ha az, akkor köpd ki, de csak ha még 2-3 óra múlva is ott van! Jobbulást!
Így van lehet a csont is, ha mély seb maradt. Késõbb ami képzõdik rajta ilyen fehér réteg, amikor gyógyul, az olyan mint a seben a varasodás, csak a szájban így néz ki a nedves közeg miatt, nem szabad piszkálgatni. (Én sem tudtam, nyáron volt szájseb. mûtétem és azóta tudom..:() Jobbulást!
a 15:26-os mondja jól. az a fehér réteg azért van ott, mert gyógyul a seb. olyan mint a var, és azért képzõdik, hogy védje a sebet. amikor kihúzták az egyik nagy örlõfogamat, nekem is olyan volt a helyén.
Szerintem viszont kajamaradék, ami kellemetlen szájszagot is tud okozni. Fogd a zuhanyt és spriccelj bele vizet, az kihozza, ha az.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, szinte mindenki megnyugtatott.Már nem fáj. :)

Mit lehet tenni a depresszióval, amit az ivás abbahagyása eredményezett?

Legjobb válasz: Le kell kötnöd magad valahogy:olyasmit csinálni,amiben örömedet leled,és hasonló érzést ad,mint amikor ittál.Na nem másik káros szenvedélyre gondolok,hanem valami elfoglaltságra.

Le kell kötnöd magad valahogy:olyasmit csinálni, amiben örömedet leled, és hasonló érzést ad, mint amikor ittál.Na nem másik káros szenvedélyre gondolok, hanem valami elfoglaltságra.
El fog múlni magától, de orvos is tud segíteni. Elmondod a problémádat, és ad egy kis nyugtatót. Hidd el, minden nap jobb lesz. Ha sulyosodik a helyzet, akkor pszichiáter. Ez sem szégyen. Inkább, mint az alkoholizmus, meg a család.
Én is a nyugtató mellett voksolok. Egy idõ után nem lesz rá szükséged.

Hónalj közepén kisujj körömnyi csomó mi lehet, ami egyik hétről a másikra jelent meg?

Múlt héten még biztos nem volt mert szőrtelenítéskor éreztem volna. Vékony lány vagyok szóval a hónaljamban könnyen kilehetett volna tapintani. Egy kicsit fájdalmas is, bár hétfőn jobban fáj. A bőr nem piros semmi jel nincs hogy valami nem oké ott. Mi lehet ez? Olvastam hogy lehet, hogy szörtüszőgyulladás( bár ott írja, hogy pirosság jellemzi. Menjek nőgyógyászhoz vele?

Legjobb válasz: Nõgyógyászhoz semmiképpen, mert ez nem az õ asztala. :) Nagy valószínûséggel szõrtûszõ-gyulladás, ami magától el fog múlni. Lehet még eltömödött verejtékmirigy is, ez nem múlik el magától, ezzel érdemes orvoshoz fordulni, mondjuk bõrgyógyászhoz. Helyi érzéstelenítésben felvágják, és ki tud ürülni.

Nõgyógyászhoz semmiképpen, mert ez nem az õ asztala. :) Nagy valószínûséggel szõrtûszõ-gyulladás, ami magától el fog múlni. Lehet még eltömödött verejtékmirigy is, ez nem múlik el magától, ezzel érdemes orvoshoz fordulni, mondjuk bõrgyógyászhoz. Helyi érzéstelenítésben felvágják, és ki tud ürülni.
Megduzzadt egy nyirokcsomó.
A kérdező hozzászólása: Ma sokkal kisebbnek éreztem, anyummal is megtapintattam és õ is azt mondta, hogy jóval kisebb. Szóval szerintem is szõrtüszõgyulladás volt...
Azért, mert az õ területe. Ugyanis a hónaljban lévõ csomó mellrák tünete is lehet, és az bizony a nõgyógyász területe.
mehetsz nõgyógyászhoz, de minek??? ez nem az õ területe.
5. vsgyok, nekem a szõrtelenítés miatt volt.
Házi orvoshoz is elmehetsz, legfeljebb ír egy beutalót mammográfiára. A melledet otthon is átvizsgálhatod, mert rögtön azt fogja kérdezni, hogy megnézted -e. Jobb kizárni ezeket a dolgokat, mert ez a csomó egyhamar nem múlik el (kb 1 hónap) és addig sem rágod magad. De a szõrtelenítés elég gyanússá teszi a dolgot, úgyhogy lehet, hogy mégiscsak az a ludas.
A kérdező hozzászólása: Legutolsó neked mi volt vagy mitõl volt a csomó?
De igen, mehetsz nõgyógyászhoz is, én is voltam ugyanilyennel. Lehet szõrtelenítéstõl, majd elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Legutóbb költözködtem, lehet attól ez az izomcsomó?
Izomcsomó, elmúlik.
én akárhogyan is szõrtelenítem a hónaljamat, mindig begyullad(borotva, epilátor, gyanta) többször is volt már olyan mint ahogy te is leírtad..

Ha újra kezdhetnétek az életeteket mit tanulnátok? Mit dolgot dolgoznátok? Mi az ami a legjobban keres? Amivel a legjobban el lehet helyezkedni? Vagy mit tennétek munkatéren?

Legjobb válasz: 17 vagyok, így még nem sok mindent éltem át, de ha megmaradna az eddigi tudásom az életemrõl és mindenrõl, akkor bizony vannak dolgok, amiket másképp csinálnék.

17 vagyok, így még nem sok mindent éltem át, de ha megmaradna az eddigi tudásom az életemrõl és mindenrõl, akkor bizony vannak dolgok, amiket másképp csinálnék.
21 vagyok. Ha újrakezdhetném akkor kihisztiztem volna az osztályugrást. Anyumék rákérdeztek általánosban, de a tanárok szerint hiába okos voltam meg kiemelkedtem az osztályból, fizikailag kicsi voltam, a legalacsonyabb és a legfiatalabb úgyhogy nem ajánlották az osztályugrást. Zeneiskolában és matektanodában 2 évvel idõsebbekkel voltam. Vagy gimiben le kellett volna tennem elõre az osztályozóvizsgákat. 10.-tõl szakmát szereztem volna ez egészségügyben: ápolónõit érettségi után 1 évet kihagytam volna és külföldön dolgoztam volna hogy pénzt gyûjtsek miközben online top up diplomát csináltam volna a regisztrált nõvér képesítésembõl és utána külföldre is jelentkeztem volna 4éves orvosi egyetemre pénzem lett volna már rá, minden képesítésem meglett volna most úgy állok hogy 21 évesen csinálom ezt :D persze gyerekfejjel még nem gondolod át ennyire ezeket a dolgokat, volt tervem, csak a pénz közbeszólt, a szüleim nem tudják finanszírozni a sulim, azt hogy én nem otthopn eszem, mert olyan az órarendem, a könyveim, mindent... úgyhogy elegem lett ebbõl és megcsinálom magam. csak az idõt sajnálom... annyi fáj hogy úgy érzem a tavalyi depresszióm elvett az életembõl egy rakat idõt... de mindegy, leckének jó volt...

Pasik mi az amivel a legkönnyebben föl lehet titeket izgatni?

Írhattok látványt vagy érintést! Mi az ami egyből beindít? Kort is! Köszi!

Legjobb válasz: Egy lány sokkal izgatóbb egy szál pólóban ami mindent takar de csak éppen nem látszik semmi, mint meztelenül. Az ilyen majdnem láttam dolgok nagyon izgatóak. 36F

Egy lány sokkal izgatóbb egy szál pólóban ami mindent takar de csak éppen nem látszik semmi, mint meztelenül. Az ilyen majdnem láttam dolgok nagyon izgatóak. 36F
Az a lány akit szeretek semminél nem izgatóbb.
Drágám, ugye hoztál sört a bevásárlásból? :D
Ha a barátnõm vagy, akkor szinte bármivel, ami a szexre utal - akár egy pillantással vagy félmosollyal is. Ha ismeretlenül próbálkoznál (pl. utcán vagy szórakozóhelyen), akkor túl erõs lenne a gyanakvás és nem hiszem, hogy elérnéd a célod.
Egy frissen csapolt korsó sörrel!
Feszes cickók nagy dekoltázsal, kivillanó tanga, szép testartás, cicanaci, tevepata :)
Vetkõzz le... :D masztizz a pasi elõtt, táncolj stb... ne mond már, hogy ehhez hatalmas tudás kell. :)
A kérdező hozzászólása: Fel tudok izgatni egy pasit! Csak kíváncsi vagyok kinek mi az igazi?
(Egyszer már leírtam de eltûnt O_O) Az a lány akit szeretek semminél nem izgatóbb nekem.
hát...ha a kezembe nyomnál egy PSV-t azzal, hogy nesze neked adom....nem mondom komolyan felizgatnál vele
Amikor a magyar válogatott megveri Hollandiát és kijut a VB-re.

Mi lehet ez? A fülem mögött kicsivel van ilyen pukli szerú, ami körülbelül 1-2cm átmérőjű, és 1 puklira hasonlít, 2-3 napja fedeztem fel, és nem tudom, hogy mi lehet. Ha hozzáérek, akkor nem fáj, de más érzés mintha nem nyúlnék hozzá. Mit tegyek vele?

Legjobb válasz: Lehet kis nyirokcsomó / nincs a környezetében valahol egy kis seb, mert akkor is nagyobb lehet/ vagy lipoma, azaz zsírcsomó. Mutasd meg a háziorvosodnak õ eldönti.

Lehet kis nyirokcsomó / nincs a környezetében valahol egy kis seb, mert akkor is nagyobb lehet/ vagy lipoma, azaz zsírcsomó. Mutasd meg a háziorvosodnak õ eldönti.

Keresek egy zenét, amit egy nő énekel, és valami "kinley, vagy kinly girl" amit énekel. De nem találom, mert lehet nem is ezt énekli :D Mi lehet ez a zene? Sokat megy rádióban is.

Legjobb válasz: sztem tuti erre gondolsz, "kinly girl"-nek hallhato,hehe,jo zene Linda Kiraly - Can't Let Go http://www.youtube.com/watch?v=rJJCicIlPF0

sztem tuti erre gondolsz, "kinly girl"-nek hallhato, hehe, jo zene Linda Kiraly - Can't Let Go http://www.youtube.com/watch?v=rJJCicIlPF0
A kérdező hozzászólása: Ez az!!! Köszönöm. Hát, majdnem eltaláltam a szöveget :D Szép volt -taps- :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!