Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet amikor (6045 db)

Hónalj közepén kisujj körömnyi csomó mi lehet, ami egyik hétről a másikra jelent meg?

Múlt héten még biztos nem volt mert szőrtelenítéskor éreztem volna. Vékony lány vagyok szóval a hónaljamban könnyen kilehetett volna tapintani. Egy kicsit fájdalmas is, bár hétfőn jobban fáj. A bőr nem piros semmi jel nincs hogy valami nem oké ott. Mi lehet ez? Olvastam hogy lehet, hogy szörtüszőgyulladás( bár ott írja, hogy pirosság jellemzi. Menjek nőgyógyászhoz vele?

Legjobb válasz: Nõgyógyászhoz semmiképpen, mert ez nem az õ asztala. :) Nagy valószínûséggel szõrtûszõ-gyulladás, ami magától el fog múlni. Lehet még eltömödött verejtékmirigy is, ez nem múlik el magától, ezzel érdemes orvoshoz fordulni, mondjuk bõrgyógyászhoz. Helyi érzéstelenítésben felvágják, és ki tud ürülni.

Nõgyógyászhoz semmiképpen, mert ez nem az õ asztala. :) Nagy valószínûséggel szõrtûszõ-gyulladás, ami magától el fog múlni. Lehet még eltömödött verejtékmirigy is, ez nem múlik el magától, ezzel érdemes orvoshoz fordulni, mondjuk bõrgyógyászhoz. Helyi érzéstelenítésben felvágják, és ki tud ürülni.
Megduzzadt egy nyirokcsomó.
A kérdező hozzászólása: Ma sokkal kisebbnek éreztem, anyummal is megtapintattam és õ is azt mondta, hogy jóval kisebb. Szóval szerintem is szõrtüszõgyulladás volt...
Azért, mert az õ területe. Ugyanis a hónaljban lévõ csomó mellrák tünete is lehet, és az bizony a nõgyógyász területe.
mehetsz nõgyógyászhoz, de minek??? ez nem az õ területe.
5. vsgyok, nekem a szõrtelenítés miatt volt.
Házi orvoshoz is elmehetsz, legfeljebb ír egy beutalót mammográfiára. A melledet otthon is átvizsgálhatod, mert rögtön azt fogja kérdezni, hogy megnézted -e. Jobb kizárni ezeket a dolgokat, mert ez a csomó egyhamar nem múlik el (kb 1 hónap) és addig sem rágod magad. De a szõrtelenítés elég gyanússá teszi a dolgot, úgyhogy lehet, hogy mégiscsak az a ludas.
A kérdező hozzászólása: Legutolsó neked mi volt vagy mitõl volt a csomó?
De igen, mehetsz nõgyógyászhoz is, én is voltam ugyanilyennel. Lehet szõrtelenítéstõl, majd elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Legutóbb költözködtem, lehet attól ez az izomcsomó?
Izomcsomó, elmúlik.
én akárhogyan is szõrtelenítem a hónaljamat, mindig begyullad(borotva, epilátor, gyanta) többször is volt már olyan mint ahogy te is leírtad..

Egy 16 éves fiúnak a régi poszterei helyett szeretnék én rajzolni valamit.9 A4-es méretű képet szeretnék amiben lehetőleg a piros és a fekete szín a domináns. De mit lehet ami nem túl bonyolult de fiús?

Legjobb válasz: Anime figurák , emberek játékból Pl: WoW,BF,Cod sorozatokból karakter , vagy akár fegyvereket . Szerintem rajzold le Luffy-t : http://fc04.deviantart.net/fs71/i/2010/312/b/4/luffy_ink_dra..

Anime figurák , emberek játékból Pl: WoW, BF, Cod sorozatokból karakter , vagy akár fegyvereket . Szerintem rajzold le Luffy-t : http://fc04.deviantart.net/fs71/i/2010/312/b/4/luffy_ink_dra..
ilyen nekem is szokott lenni. folyás. de szerintem itt gond van. 15/L
:D ezt jól leírtad Egyébként nekem is ilyenem volt. Felkerestem Nõgyógyász Urat, vett kenetet és kaptam kúpot + antibiotikumot, eredmény semmi. Visszamentem, kenet alapján nincs fertõzés, de azért kaptam Betadine hüvelykúpot, eredmény semmi. Harmadszorra azt mondta, nem ír semmit, használjak Gynoflore-e vagy protexin gynophilust, de nem tud rajtam segíteni, mert nem fertõzés eredetû a problémám, hüvelygyulladásom sincs, tehát elvileg tök egészséges vagyok, és ne zavarjon a cucc, ami jön belõlem. Hát nem segítettem rajtad, de kicsit nyugtathat, hogy nem vagy egyedül. 26/N
Nekem is szokott ilyen lenni és engem is zavar de az elõzõ válasz író megnyugtatott! Ha még él ennyi idõ után (gondolom sok idõ volt amíg ennyi krémet meg kúpot kipróbáltál) akkor jó! 13/L
kedves kis 13 eves valaszadok, legalabb hulyeseget ne irjatok! Az a nyulos izea, mit irtal az peteeresnel van, magyarul azt jelenti, hogy ha akkor szexelsz , akkor konnyen teherbe eshetsz.
A biztonság kedvéért menj orvoshoz.
Kedves kis 19:24-es válasz adó. Olyan buta vagy! Én se tudtam, hogy mi ez de gondoltam oda írom a véleményem. De azért okoskodj!
Na várjunk. Van a tojásfehérjeszerû cucc, ami teljesen normális és valóban peteéréskor van. De a kérdezõ egy eddig nem meglevõ problémáról kérdezett, én erre válaszoltam. Amirõl én beszélek, az nem átlátszó, hanem sárga, és ezt tényleg ki tudod húzni magadból, a peteéréskorit nem. Na de maradjunk abban, hogy senki nem hülyéz le senkit, oké? 26/N

Mi lehet ami a bugyimban van?

Mi az a zselés szer? valami ami a bugyimban van ??

Legjobb válasz: Ne foglalkozz ezzel a sok bunkóval! Ha a Kamaszok témakörbe írod a kérdést, ott talán nem ír ennyi bunkó. Szerintem aki idejön, annak nem kéne hülyének nézni a Kedves Kérdezõt, hanem meg kellene próbálni segíteni Neki! Mióta van? Ha már régebbóta (hónapok, vagy egy éve), akkor lehet, hogy hamarosan meg fog jönni a havivérzésed. De kérdezd meg Édesanyádat, és õ pontosan el fogja magyarázni! Legyen szép napod!

Ne foglalkozz ezzel a sok bunkóval! Ha a Kamaszok témakörbe írod a kérdést, ott talán nem ír ennyi bunkó. Szerintem aki idejön, annak nem kéne hülyének nézni a Kedves Kérdezõt, hanem meg kellene próbálni segíteni Neki! Mióta van? Ha már régebbóta (hónapok, vagy egy éve), akkor lehet, hogy hamarosan meg fog jönni a havivérzésed. De kérdezd meg Édesanyádat, és õ pontosan el fogja magyarázni! Legyen szép napod!
fehérfolyás anyue..am hány éves vagy? Nektek nem volt felvilágosító óra az iskolában?
A 16:34-es vagyok. Hagyjátok már szegény lányt. Azért van ez az oldal, vagy legalábbis azért lenne, hogy itt bármit meg lehet(ne) kérdezni!
Ez tényleg normális. ha nem mersz róla beszélni anyudnak, tõlem bátran kérdezhetsz. ja, és egy link: http://felnottevalas.hu
ilyen van a csajoknak neve fehérfolyás. nyugiii..
Barátkozz meg vele, mert ezentúl ott fog folyni hosszú, hosszú éveken át. Én is ajánlom a tisztasági betétet, használd minden nap, mert jobb lesz töle a közérzeted, és higiénikusabb.
de teljsen normális h zselés.. am tegyél be tisztasági betétet (vékonyat) és akk nem lesz olyan a bugyid.nekem 10 évesen jött meg elõszõr..úgyhogy nyugi nincs még túl korán ehhez.
14:49 vagyok 14:52-nek ezúton üzenem én nem vagyok BUNKÓ ...megmondtam neki, hogy beszélgessen anyukájával errõl õ elmondja mi a szitu ! Mégis ebbe mi a bunkóság? Te nem anyukáddal beszélted meg ?
De nem feherfolyasrol van szo, mert o zseleset mondott.. Szerintem az nem normalis, vagyis nekem sosem volt zseles.
Tényleg ne csesztessétek, 11 évesen nem tudhat mindent, még a saját testérõl sem, és normális, ha egy kicsit megijed az ismeretlen dolgoktól. Szerintem is bátran fordulj anyukádhoz, vagy ha úgy érzed, vee nem tudsz beszélgetni, akkor egy jófej tanárnõtõl is kérdezhetsz ezekrõl a dolgokról.
11 évesen, én alig tudtam bekapcsolni a gépet, nem hogy gyakori írogassak kérdéseket h mi van a bugyimban... nem akarom tudni milyen kérdéscsoportokat nézegethetsz még.. amúgy tényleg beszélgess anyukáddal, nekem és sztem mindannyiunknak tök szépen, nyugodtan elmondta..
Ez fehérfolyás, és ha nem viszket vagy csíp a puncid, és nincs kellemetlen illata a folyásnak, akkor semmi baj!
akkor majd lesz...remélem ilyenrõl kéne beszélgetni ! egyébként anyukáddal beszélgess róla õ majd részletesen elmagyaráz mindent... egyébként ez természetes...
A kérdező hozzászólása: 11 és még nem
Még mindig benne van a bugyidban???

Mi lehet, ami lejátszódik bennem? A fogyási mániám már kezd eléggé eldurvulni de lehet, hogy csak a környezetem gondolja így!...

Nem tudom pontosan mióta van, meg azt se, h jó helyen teszem-e fel a kérdésemet..nos..!

Legjobb válasz: anoirexia Fordulj sürgõsen orvoshoz!!

anoirexia Fordulj sürgõsen orvoshoz!!
a diagnózis: feltûnési vágy "A fogyási mániám már kezd eléggé eldurvulni" - nah ilyet nem mond egy anorexiás inkább foglalkozz a helyesírásod fejlesztésével kattekop
Így van!!!El kell menned a házorvoshoz õ majd tovább fog küldeni a megfelelõ helyre. Rajtad kívûl sokan járnak ebben a cipõben de a 80%-uk meghal mert beszari ahhoz, hogy orvoshoz menjen. Nem érdemes halogatni mert napról napra csökken az esélyed rá, hogy túl éld. Nem halálos kór és nem muszály belepusztulnod-Holnap reggel olvass utána: anorexia nervousa, hétfõn meg menj dokihoz-minden más ráér.
A kérdező hozzászólása: jól van....
pinalé
A puncikobold agyrázkódást szenvedett és kidobta a taccsot.
vaginaszaft
minek szexel az, aki nem tud írni.. :) )))
Szerintem csak a örömlötty :)
nedü
puncikoktél
A kérdező hozzászólása: egyre jobb :)
Squirt.
A kérdező hozzászólása: 8/9 Azért hogy legyen mit kérdezned :3
Én az gondolom, hogy inkább nézek egy másik kérdést.
Jól csinálod. CSak így tovább!
elsõ komment nagyon ott van :D Lecsósvirsli! - szerintem :D
Van.
A kérdező hozzászólása: Hogy van e esélyem?
De most akkor mégis mit mondjuk? Mi az kérdés???
A kérdező hozzászólása: Hát pl. tegnap is megvárt, aztán még suli elõtt is beszélgettünk. De aztán jött haverja és elment vele. Meg kérdezte hol lakok. :D
én azt gondolom hogy egyetértek az elõtem álóval ugynakkor a 14 edik kommentelõnek nincs igaza
Talán neki is tetszel:D Vagyis én, akkor megyek oda hozzá. Bár, egy kicsit többet is elárulhatnál a helyzetbõl, mert ez édeskevés. Egyébként én ezt gondolom:) (Most nincs kedvem paraszkodni...) 16/f
Hogy az én évlyomtársam jó csaj és finom ez a szendvics, meg [email protected] a zene

FONTOS! Leopárdgekkónak mit lehet ami vészhelyzet esetén?

kifogytak a tücsik. Tudom felelőtlenség de már nem tudok mit tenni. Arra gondoltam, hogy virslit adni nekik de nem tudom megtudják-e emészteni. Ha valaki tod valamit légyszi írjon gyorsan!!!!

Legjobb válasz: Talán egy kis NYERS,FÕSZER ÉS SÓ MENTES húst adhatsz nekik.A virsli nem jó.

Talán egy kis NYERS, FÕSZER ÉS SÓ MENTES húst adhatsz nekik.A virsli nem jó.
*FÛSZER
lisztkukac
Talán macskakaját, vagy vannak ilyen undi rovarkonzervek, lehet hogy egy ilyet érdemes tartalékolni, bár ha nem mozog azt megeszi? http://www.petnet.hu/termekek/TERRARISZTIKA_ELEDEL_TAP_Konze..
ha már nem tudsz venni a kisállatbolba neki tücsköt, akkor jó a lisztkukac, (ha már nagy az állat, vagy ha kiválogatod a kisebb kukacokat akkor) gyászbogár lárva és a csoki csótány. Ha ilyen gyakran elõfordul a kisállatosnál, akkor rendelj innen: taplalekallat.hu sokkal olcsóbb, mint boltból venni.
Menj ki a rétre vagy a legközelebbi füves területre és fogj neki szöcskét énis azt adok neki jelenleg!

Kaptam ingyen egy számítógépet és az a baja hogy miközben ment 1 pohár víz bele borult mi lehet ami tönkre megy ilyenkor?

nemtudom pontosan hova de most nem kapcsol be gondolom valami zárlatos lett. Valaki esetleg tudna segíteni benne pár tippel hogy mi az ami biztos kuka benne vagy mi miatt nem indul be? ha rádugom a tápkábelt hallom hogy a táp így serceg tehát áram van benne. Köszönöm előre is!

Legjobb válasz: Az valószinûleg meghalt teljesen. És a tápnak nem szabad sercegni se.

Az valószinûleg meghalt teljesen. És a tápnak nem szabad sercegni se.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!