Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet a fura (265 db)

Cod4 Multiplayernél olyan 10-20 másodperc múlva kidob a punkbuster ezzel az üzenettel: Fuet PunkBuster kicked player "Fuet" for 0 minutes. RESTRICTION corrupted file/memory 81353 . Mi lehet a baj?

Egyébként crackelt verzió van fent, már próbáltam frissíteni a PB -t olyan 1 hónapja, de nem lett jó akkor sem :S HELP PLS !

Legjobb válasz: Tén vedd meg eredetiben, ugyanis az a baja, hogy hibás a fájl (vagyis a crack, mivel az eredeti exéhez képest hiányoznak belõle részek).

Tén vedd meg eredetiben, ugyanis az a baja, hogy hibás a fájl (vagyis a crack, mivel az eredeti exéhez képest hiányoznak belõle részek).
Nem baj az, ne is akarjál crackelt játékkal multizni. ;)
A kérdező hozzászólása: Multi crack van rajta külömben.. lehet h amúgy megveszem mer már kezd idegesíteni h nem tudok rendesen játszani xD
Valószínûleg black list -esn van az a CD kulcs, amivel játszol. Használj másikat: http://www.youtube.com/watch?v=n8K3PskK8gU Amúgy az elsõ kettõnek igaza van, ha multizni akarsz vedd meg eredetibe és nem lesznek ilyen gondjaid. A CD Galaxis -ban most csak 3990 Ft. Én is gondolkodom rajta, hogy megveszem. A COD 2-t is csak az után vettem meg, miután 4 rugó alá süllyedt az ára. :)
A kérdező hozzászólása: nekem pont ez a keygen van ami a videoban :DD
Vedd meg csak 4000 FT már nagyon lemet az ára és nagyon jó szórakozást nyújt.
Milyen vírusirtó van a gépeden?
A kérdező hozzászólása: Eset smart security. Eddig semmilyen probléma ne volt vele.
Próbáld az operát!

Borderlands 2 fut a gépemen olyan 40-60fps el egyszer csak lemegy 10-15re, a gta4 meg 9-20fpsel fut 1024x768ba gta medumon a borderlands maxon, mi lehet a gond? Többi lent

Minden driver fent van, nem melegszik semmi, a gép adatai pedig: amd fx 6100, asus hd7850 1gb,8gb ram 1866mhz ram ebb?l felhasz 3gb.köszi a segítséget

Legjobb válasz: Nagyon optimalizálatlan játék a GTA 4, nem átlagos gép kell hozzá...

Nagyon optimalizálatlan játék a GTA 4, nem átlagos gép kell hozzá...
A kérdező hozzászólása: de szomszédomnak egy core2duos 2, 93ghz-s saphhire hd5770 1gb 4gb ddr2 ram mellet 1400x900as felbontáson mediumon tartja a 27-35fpsel megy a gta4
Alaplapod milyen? Ha 760as chipsetje van, akkor BIOS frissítés megoldja a problémád.
A kérdező hozzászólása: asrock 970 extreme3
A GTA-hoz próbáld meg a patcheket.

A Barátnőm menstruál és most fura módon nem vér színű, hanem barnás-pirosas mi lehet a baj? !

A Barátnőmnek most kivételesen más színű a a havi-ja . Most fura módon , más színű mint eddig szokott olyan Barnás-Piros , rá adásul hányt-is. 16 éves. Mi baja lehet????!! Miért ilyen most??!! Kérlek segítsetek.!!

Legjobb válasz: most arra vagy kíváncsi hogy lehet-e terhes? amúgy ha barnás, az szerintem nem gond és én is hányingerrel ébredek néha mikor megjön. folyadékhiányra tippelek

most arra vagy kíváncsi hogy lehet-e terhes? amúgy ha barnás, az szerintem nem gond és én is hányingerrel ébredek néha mikor megjön. folyadékhiányra tippelek
Lehet, hogy most nem olyan híg a vére (folyadékhiány), vagy nem olyan erõs a menzesze és lassabban jut ki a vér, ez idõ alatt pedig oxidálódik, ami barnulással jár. Semmi baja.
Lehet túl könnyû vagy
A kérdező hozzászólása: Azt nem hiszem elég nagy darab vagyok!. :)
A kormánycsapágy rendben van? Nem kotyog, nem lötyög, nem zajos? Egyszer láttam olyan kormánycsapágyat, hogy 3 helyzete volt: bal, közép, jobb. A kettõ között szinte átugrott. Mindkét irányból visszarántja egyébként?

A terhesség 7. hetében járok. Tegnap este a jobb oldalamon felül (nem a petefészeknél) fura kellemetlen tünetet éreztem. (nyomásra fájt is) Mi lehet ott? Mi lehet a baj?

Ma reggelre már nem érzem úgy, de ha megnyomom, valamit érzek.

Legjobb válasz: Szerintem semmi, nekem is igy volt, gorcsolt is 2hetig, majd a 8. Héten elmúlt. Az uterusod tágul, szerintem ezt lehet érezni.

Szerintem semmi, nekem is igy volt, gorcsolt is 2hetig, majd a 8. Héten elmúlt. Az uterusod tágul, szerintem ezt lehet érezni.
Nekem is volt ilyen, többször is. Ez a méh nagyobbodásától van, és ált. mindig a jobb oldalon jelentkezik, mert a baba inkább ott helyezkedik el. Elõször én is pánikoltam, de végül úgy döntöttem, h azt tartom szem elõtt, amit mindig mondanak: akkor van baj, ha iszonyú/elviselhetetlen görcsök vannak, láz, vérzés. A többi tüneten nem stresszelek.

Új Hajdú bojler fura hangot hallat magából, mi lehet a baj?

Vadonat új, frissen felszerelt, fekvõ kialakítású, 120l-es Hajdú vízmelegítõ bizonyos idõközönként viszonylag halk, de az éjszakai csendben jól hallható (alvásnál zavaró) hangot hallat magából. Olyan 2-4 másodpercig tartó daráló, remegõ hangként tudnám jellemezni, ami szinte egy az egyben olyan mint amikor a távolban, másik épületben elektromos vésõvel bontják a falat (volt rá példa az elmúlt hetekben). Megfogva a becsatlakozó csöveket, a daráló hanghoz nagyon finom rezgés is társul. Hogy behatároljam az okát elõször csak kikapcsoltam, de a hang áramtalanított (és egyben lehûlt állapotban) is jelentkezik. Ellenben ha elzárom a bejövõ ág szelepét, azaz az ivóvízhálózat felõl megszûnik a nyomás, akkor megszûnik a hang is. Mi lehet a probléma és mi a megoldás? Talán még mindig levegõs a tartály? Ha igen, hogyan tudnám teljesen légteleníteni? Mert a mosdó és a zuhany csapjain keresztül most is folyamatosan folyik a víz, ha megnyitom õket. Azaz nem 'prüszköl', nem tûnik levegõsnek. Elõre is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Vagy levegõs vagy forralja a vizet. Más lehetõség nem nagyon van.

Vagy levegõs vagy forralja a vizet. Más lehetõség nem nagyon van.
A kérdező hozzászólása: Akkor kizárásos alapon marad, hogy még mindig levegõs valamennyire. Noha a víz folyik megfelelõen és a melegvíz-ellátással sincs gond. Köszönöm a linket is, de nem látok párhuzamot a két eset között. Itt minden új, a biztonsági szelep is jó helyen van, vízvezeték szerelõ rakta össze. Más kérdés, hogy kisebb logisztikai problémából kifolyólag a feltöltésnél már nem volt jelen. Talán mind a 4 bojlerhez tartozó csapot nyitva kellett volna hagyni valamennyire a feltöltés idejére?
Szerintem a biztonsági szelep lesz a ludas. Hiába új, kifoghattál egy selejteset. A bojleredben kb 4 bar nyomás van, az úgy kihajtja a levegõt, mint a pinty.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az ötletet. Jelzem, amint van fejlemény.

Opel Astra F 1.6 16V szervó fura hangot ad ki, mi lehet a gond?

A kormány tekerése közben egy fura monoton berregést lehet hallani a motorházból, ami hangosabb, ha a kormányt teljesen kitekerem balra vagy jobbra. Ezt mi okozhatja?

Legjobb válasz: Van benne elég olaj?

Van benne elég olaj?

Minek lehet a tünete? Néha reggelente a gyomromban fura érzést érzek. Hasonló mintha valami nehezet ettem volna. Terhesség tünete ez lehet?

Legjobb válasz: nem valószinû. A menzesz elmaradása az elsõ tünet, amik elötte vannak azok sima pre mens tünetek csak épp aztán nem jön meg. Más oka lehet.

nem valószinû. A menzesz elmaradása az elsõ tünet, amik elötte vannak azok sima pre mens tünetek csak épp aztán nem jön meg. Más oka lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!