Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet a fura (278 db)

GTA 4 lassan fut, viszont a liberty city jól megy. Mi lehet a különbség, vagy a gond?

Ugyan azok a beállítások.

Legjobb válasz: A GTA 4 rosszul optimalizált, és 1,9 ghz-en nem fut.Feltételezem elírtad. Ilyen konfiggal vszeg csak a nem megfelelõ optimalizálás lehet a probléma, de azon nem lehet segíteni.

A GTA 4 rosszul optimalizált, és 1, 9 ghz-en nem fut.Feltételezem elírtad. Ilyen konfiggal vszeg csak a nem megfelelõ optimalizálás lehet a probléma, de azon nem lehet segíteni.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem írtam el, de 4 magos a proci, az nem oldhatja meg a kevés órajelet?

Cod4 Multiplayernél olyan 10-20 másodperc múlva kidob a punkbuster ezzel az üzenettel: Fuet PunkBuster kicked player "Fuet" for 0 minutes. RESTRICTION corrupted file/memory 81353 . Mi lehet a baj?

Egyébként crackelt verzió van fent, már próbáltam frissíteni a PB -t olyan 1 hónapja, de nem lett jó akkor sem :S HELP PLS !

Legjobb válasz: Tén vedd meg eredetiben, ugyanis az a baja, hogy hibás a fájl (vagyis a crack, mivel az eredeti exéhez képest hiányoznak belõle részek).

Tén vedd meg eredetiben, ugyanis az a baja, hogy hibás a fájl (vagyis a crack, mivel az eredeti exéhez képest hiányoznak belõle részek).
Nem baj az, ne is akarjál crackelt játékkal multizni. ;)
A kérdező hozzászólása: Multi crack van rajta külömben.. lehet h amúgy megveszem mer már kezd idegesíteni h nem tudok rendesen játszani xD
Valószínûleg black list -esn van az a CD kulcs, amivel játszol. Használj másikat: http://www.youtube.com/watch?v=n8K3PskK8gU Amúgy az elsõ kettõnek igaza van, ha multizni akarsz vedd meg eredetibe és nem lesznek ilyen gondjaid. A CD Galaxis -ban most csak 3990 Ft. Én is gondolkodom rajta, hogy megveszem. A COD 2-t is csak az után vettem meg, miután 4 rugó alá süllyedt az ára. :)
A kérdező hozzászólása: nekem pont ez a keygen van ami a videoban :DD
Vedd meg csak 4000 FT már nagyon lemet az ára és nagyon jó szórakozást nyújt.
Milyen vírusirtó van a gépeden?
A kérdező hozzászólása: Eset smart security. Eddig semmilyen probléma ne volt vele.
Próbáld az operát!

Borderlands 2 fut a gépemen olyan 40-60fps el egyszer csak lemegy 10-15re, a gta4 meg 9-20fpsel fut 1024x768ba gta medumon a borderlands maxon, mi lehet a gond? Többi lent

Minden driver fent van, nem melegszik semmi, a gép adatai pedig: amd fx 6100, asus hd7850 1gb,8gb ram 1866mhz ram ebb?l felhasz 3gb.köszi a segítséget

Legjobb válasz: Nagyon optimalizálatlan játék a GTA 4, nem átlagos gép kell hozzá...

Nagyon optimalizálatlan játék a GTA 4, nem átlagos gép kell hozzá...
A kérdező hozzászólása: de szomszédomnak egy core2duos 2, 93ghz-s saphhire hd5770 1gb 4gb ddr2 ram mellet 1400x900as felbontáson mediumon tartja a 27-35fpsel megy a gta4
Alaplapod milyen? Ha 760as chipsetje van, akkor BIOS frissítés megoldja a problémád.
A kérdező hozzászólása: asrock 970 extreme3
A GTA-hoz próbáld meg a patcheket.

A Barátnőm menstruál és most fura módon nem vér színű, hanem barnás-pirosas mi lehet a baj? !

A Barátnőmnek most kivételesen más színű a a havi-ja . Most fura módon , más színű mint eddig szokott olyan Barnás-Piros , rá adásul hányt-is. 16 éves. Mi baja lehet????!! Miért ilyen most??!! Kérlek segítsetek.!!

Legjobb válasz: most arra vagy kíváncsi hogy lehet-e terhes? amúgy ha barnás, az szerintem nem gond és én is hányingerrel ébredek néha mikor megjön. folyadékhiányra tippelek

most arra vagy kíváncsi hogy lehet-e terhes? amúgy ha barnás, az szerintem nem gond és én is hányingerrel ébredek néha mikor megjön. folyadékhiányra tippelek
Lehet, hogy most nem olyan híg a vére (folyadékhiány), vagy nem olyan erõs a menzesze és lassabban jut ki a vér, ez idõ alatt pedig oxidálódik, ami barnulással jár. Semmi baja.
Lehet túl könnyû vagy
A kérdező hozzászólása: Azt nem hiszem elég nagy darab vagyok!. :)
A kormánycsapágy rendben van? Nem kotyog, nem lötyög, nem zajos? Egyszer láttam olyan kormánycsapágyat, hogy 3 helyzete volt: bal, közép, jobb. A kettõ között szinte átugrott. Mindkét irányból visszarántja egyébként?

A terhesség 7. hetében járok. Tegnap este a jobb oldalamon felül (nem a petefészeknél) fura kellemetlen tünetet éreztem. (nyomásra fájt is) Mi lehet ott? Mi lehet a baj?

Ma reggelre már nem érzem úgy, de ha megnyomom, valamit érzek.

Legjobb válasz: Szerintem semmi, nekem is igy volt, gorcsolt is 2hetig, majd a 8. Héten elmúlt. Az uterusod tágul, szerintem ezt lehet érezni.

Szerintem semmi, nekem is igy volt, gorcsolt is 2hetig, majd a 8. Héten elmúlt. Az uterusod tágul, szerintem ezt lehet érezni.
Nekem is volt ilyen, többször is. Ez a méh nagyobbodásától van, és ált. mindig a jobb oldalon jelentkezik, mert a baba inkább ott helyezkedik el. Elõször én is pánikoltam, de végül úgy döntöttem, h azt tartom szem elõtt, amit mindig mondanak: akkor van baj, ha iszonyú/elviselhetetlen görcsök vannak, láz, vérzés. A többi tüneten nem stresszelek.

Új Hajdú bojler fura hangot hallat magából, mi lehet a baj?

Vadonat új, frissen felszerelt, fekvõ kialakítású, 120l-es Hajdú vízmelegítõ bizonyos idõközönként viszonylag halk, de az éjszakai csendben jól hallható (alvásnál zavaró) hangot hallat magából. Olyan 2-4 másodpercig tartó daráló, remegõ hangként tudnám jellemezni, ami szinte egy az egyben olyan mint amikor a távolban, másik épületben elektromos vésõvel bontják a falat (volt rá példa az elmúlt hetekben). Megfogva a becsatlakozó csöveket, a daráló hanghoz nagyon finom rezgés is társul. Hogy behatároljam az okát elõször csak kikapcsoltam, de a hang áramtalanított (és egyben lehûlt állapotban) is jelentkezik. Ellenben ha elzárom a bejövõ ág szelepét, azaz az ivóvízhálózat felõl megszûnik a nyomás, akkor megszûnik a hang is. Mi lehet a probléma és mi a megoldás? Talán még mindig levegõs a tartály? Ha igen, hogyan tudnám teljesen légteleníteni? Mert a mosdó és a zuhany csapjain keresztül most is folyamatosan folyik a víz, ha megnyitom õket. Azaz nem 'prüszköl', nem tûnik levegõsnek. Elõre is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Vagy levegõs vagy forralja a vizet. Más lehetõség nem nagyon van.

Vagy levegõs vagy forralja a vizet. Más lehetõség nem nagyon van.
A kérdező hozzászólása: Akkor kizárásos alapon marad, hogy még mindig levegõs valamennyire. Noha a víz folyik megfelelõen és a melegvíz-ellátással sincs gond. Köszönöm a linket is, de nem látok párhuzamot a két eset között. Itt minden új, a biztonsági szelep is jó helyen van, vízvezeték szerelõ rakta össze. Más kérdés, hogy kisebb logisztikai problémából kifolyólag a feltöltésnél már nem volt jelen. Talán mind a 4 bojlerhez tartozó csapot nyitva kellett volna hagyni valamennyire a feltöltés idejére?
Szerintem a biztonsági szelep lesz a ludas. Hiába új, kifoghattál egy selejteset. A bojleredben kb 4 bar nyomás van, az úgy kihajtja a levegõt, mint a pinty.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az ötletet. Jelzem, amint van fejlemény.

Opel Astra F 1.6 16V szervó fura hangot ad ki, mi lehet a gond?

A kormány tekerése közben egy fura monoton berregést lehet hallani a motorházból, ami hangosabb, ha a kormányt teljesen kitekerem balra vagy jobbra. Ezt mi okozhatja?

Legjobb válasz: Van benne elég olaj?

Van benne elég olaj?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!