Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet Tudtok nekem ajánlani (2 db)

Mi lehet vele? Tudtok nekem ajánlani olyan dolgokat, helyszíneket esetleg, vagy pózokat, ami az ismert formáktól eltér, és izgalmasnak találhatja Õ is?

A páromat újabban nem lehet akármivel felizgatni. Õ szeretne újabb és újabb (néha egyre vadabb) dolgokat kipróbálni, én viszont tökéletesen elégedett vagyok a "hagyományos" módszerekkel.

Legjobb válasz: http://www.szex-mesterfokon.com/szex-pozok/index.html

Ha nem tudod mit találj ki esetleg kérdezd meg h õ mire gondolt!!!! Talán így nem kelll annyit törnöd a felyed!!!:-)
Szerintem uncsi ha mindig ugyan úgy szexeltek.. Próbáljatok ki vmi extrémebbet ha arra vágyik. Kérdezd meg õt is mit szeretne.(én pl próbafülképen szexeltem a barátommal, nagyon izgi és jó volt)
Na ezt az oldalt megjegyzem magamnak az biztos.

Mikor lehet a kicsik feje alá párnát tenni? Kislányom 1 éves, neki már lehet? Milyeneket tudtok ajánlani?

Legjobb válasz: Az én 1 éves kisfiam feje alatt is pár napja párna van. Nem értettük,hogy miért sír egybõl,ha be van téve az ágyába,köztünk meg miért alszik olyan jól,hogy fel sem kel... Kapott egy laposabb kispárnát (nem a nagyon lapos babapárnára gondolok) és lám,átalussza az éjszakát a saját ágyában.

Az én 1 éves kisfiam feje alatt is pár napja párna van. Nem értettük, hogy miért sír egybõl, ha be van téve az ágyába, köztünk meg miért alszik olyan jól, hogy fel sem kel... Kapott egy laposabb kispárnát (nem a nagyon lapos babapárnára gondolok) és lám, átalussza az éjszakát a saját ágyában.
akkor van értelme mikor a gyerek maga kéri vagy láthatóan szüksége van rá az enyémek olyan 1, 5-2 éves koruk között cipeltek be magukhoz párnát - onnantól van nekik
Nekünk olyan 2 éves volt a lányom, amikor elkezdte utánozni, hogy neki is kellene, mint ahogy tõlünk látta. Ekkor kapott egy nagyon vékony, szinte csak anyag párnát, azon alszik. Most 5 éves, és elégedett ezzel, az illúzió megvan. :)
Miét akarsz?? Egy felnõttnek sem egészséges.....
ha nem igényli akkor ne adj neki. nem jo a gerincének
Kb másfél évesen kapta meg az egyik kispárnánkat. Annyira élvezte, mikor befeküdt az ágyunkba, belefúrta magát a mi nagy párnánkba, hogy inkább adtunk neki egyet. Azóta elalváshoz követeli, ha véletlenül épp nincs az ágyá.ban
2-es válaszolónak: Nálunk is ugyan ez van, köztünk olyan jót alszik a lányom, hogy fel sem kel, na ezt ma én is kipróbálom!! Hátha nem kelne fel éjszaka :) és milyen párnát adtatok neki? nagyot? kicsit?
Az én fiam is 1 éves korában fogta az én egyik kispárnámat, és kisajátította magának. Azóta õ is alszik a kiságyban, bár szerintem az illatomat érzi rajta, és azért. Kimosni is úgy szoktam, hogy a tiszta párnahuzattal alszok 2-3 napig, és utána húzom fel neki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!