Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet Tudtok nekem (31 db)

Már mindent kipróbáltam de még mindíg semmi. Kiszámoltam hogy kb. mikor lehet peteérésem. Akkor se lett semmi. Mit tegyek? Orvosnál is voltunk és mind a kettőnkkel minden rendben van, remélem tudtok nekem segíteni.

Legjobb válasz: Mióta próbálkoztok? Nekem sajnos van olyan ismerõsöm akinek van már egy 10 éves fia de most 2 éve nem sikerül nekik újra teherbeesni pedig semmi bajuk. Szabályos 28 napos ciklusok, tökéletes minden és már mindent megpróbáltak. Talán majd ha nem akarják annyira. Én 8-9 hónappal a tabletta abbahagyása után lettem terhes de nem akartuk "nagyon". Úgy voltunk vele ha jön jön, ha nem nem. Ja, és én összevissza menstruáltam volt,h. hónapokig meg sem jött.

Mióta próbálkoztok? Nekem sajnos van olyan ismerõsöm akinek van már egy 10 éves fia de most 2 éve nem sikerül nekik újra teherbeesni pedig semmi bajuk. Szabályos 28 napos ciklusok, tökéletes minden és már mindent megpróbáltak. Talán majd ha nem akarják annyira. Én 8-9 hónappal a tabletta abbahagyása után lettem terhes de nem akartuk "nagyon". Úgy voltunk vele ha jön jön, ha nem nem. Ja, és én összevissza menstruáltam volt, h. hónapokig meg sem jött.
Bocs, még annyi, h. lehet venni a patikában valamiféle ovulációs tesztet. Hallottál már róla? Pontosan nem tudom hogy mûködik de páfrányos mintázata lesz peteéréskor vagy elõtte amikor akcióznotok kell. Az jobb mintha te számolnád ki.
Szia! Ha már egy éve próbálkoztok sikertelenül, akkor szerintem jó lenne egy kis orvosi "rásegítés" , pl. ha ultrahanggal nézné a peteérést.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a tippeket. megfogadom õket. 2 éve próbálkozunk sikertelenül.
Szia. Be kapcsoltad az Eszlelhetoseget? amikor kulsenek neked.
A kérdező hozzászólása: szia. igen be volt kapcsolva mindig olyankor.

Mikor lehet a kicsik feje alá párnát tenni? Kislányom 1 éves, neki már lehet? Milyeneket tudtok ajánlani?

Legjobb válasz: Az én 1 éves kisfiam feje alatt is pár napja párna van. Nem értettük,hogy miért sír egybõl,ha be van téve az ágyába,köztünk meg miért alszik olyan jól,hogy fel sem kel... Kapott egy laposabb kispárnát (nem a nagyon lapos babapárnára gondolok) és lám,átalussza az éjszakát a saját ágyában.

Az én 1 éves kisfiam feje alatt is pár napja párna van. Nem értettük, hogy miért sír egybõl, ha be van téve az ágyába, köztünk meg miért alszik olyan jól, hogy fel sem kel... Kapott egy laposabb kispárnát (nem a nagyon lapos babapárnára gondolok) és lám, átalussza az éjszakát a saját ágyában.
akkor van értelme mikor a gyerek maga kéri vagy láthatóan szüksége van rá az enyémek olyan 1, 5-2 éves koruk között cipeltek be magukhoz párnát - onnantól van nekik
Nekünk olyan 2 éves volt a lányom, amikor elkezdte utánozni, hogy neki is kellene, mint ahogy tõlünk látta. Ekkor kapott egy nagyon vékony, szinte csak anyag párnát, azon alszik. Most 5 éves, és elégedett ezzel, az illúzió megvan. :)
Miét akarsz?? Egy felnõttnek sem egészséges.....
ha nem igényli akkor ne adj neki. nem jo a gerincének
Kb másfél évesen kapta meg az egyik kispárnánkat. Annyira élvezte, mikor befeküdt az ágyunkba, belefúrta magát a mi nagy párnánkba, hogy inkább adtunk neki egyet. Azóta elalváshoz követeli, ha véletlenül épp nincs az ágyá.ban
2-es válaszolónak: Nálunk is ugyan ez van, köztünk olyan jót alszik a lányom, hogy fel sem kel, na ezt ma én is kipróbálom!! Hátha nem kelne fel éjszaka :) és milyen párnát adtatok neki? nagyot? kicsit?
Az én fiam is 1 éves korában fogta az én egyik kispárnámat, és kisajátította magának. Azóta õ is alszik a kiságyban, bár szerintem az illatomat érzi rajta, és azért. Kimosni is úgy szoktam, hogy a tiszta párnahuzattal alszok 2-3 napig, és utána húzom fel neki.
Egyszerû. Ne ujjazd meg két ujjal... Paraszti logika
- mert nem volt elég elõjáték? - még szûz és szûk? - szorongott és ettõl görcsölt? Amúgy minden kezdõnek javaslom, az ujjazás nem csak az, amikor beledugod, hanem keresd a csiklót, biztos siker!!
Mert gondolom még szûz?
A kérdező hozzászólása: azt ténleg elfelejtettem hogy szûz
Hogy lehet ezt elfelejteni? Nincs ezzel semmi gond, de akkor ne ujjazd két ujjal, nyilván. Majd ha nem fáj neki, az jelenti, hogy tényleg felizgult.
A kérdező hozzászólása: úgy értettem hogy a kérdés be írni hogy még szûz
Az élet igazságtalan , majd eljön az igazi is !
Lehet, hogy túl magasra tetted a mércét!
"Jöjjön hozzám minden ronda lány! A szép csajokat, úgyis lenyúlják." Énekli Nagy Feró az Õsbikiniben. Nekem érthetetlen, mert nekem a külsö nem sok mindent számít. Ha dicsekedni és mutogatni szeretnéd barátnõdet, akkor bizony megértem felháborodásodat. :)
A kérdező hozzászólása: Nem, én vonzódni szeretnék, ahhoz olyan lány kell, akire öröm ránézni, mert arcra is elbûvöl és lehetõleg ne legyen 100kg.
lehet te nm probalkozol szep lanyoknal vag hamar feladod vagy rosszul csinalod .. L
Van, akire a ronda nõk se nyomulnak, hidd el.

Kétszer feküdtem le a barátnőmmel, az első volt nekem az első, s nem élveztem el. A második alkalomnál se, ő kifáradásig csinálta, de én valahogy nem tudtam elmenni. :S, mi lehet a baj? Volt valakivel hasonló?

Legjobb válasz: Szia! Én is így voltam elsõnél, többször még sajnos nem is volt lehetõségem szexelni... A lényeg, hogy náalm is kb. 45 perc után sem történ semmi, de azon filóztam, hogy talán a gumi miatt lehetett, de azt sem tartom kizártnak, hogy túlságosan is jól akartam csinálni a lánynak.

Szia! Én is így voltam elsõnél, többször még sajnos nem is volt lehetõségem szexelni... A lényeg, hogy náalm is kb. 45 perc után sem történ semmi, de azon filóztam, hogy talán a gumi miatt lehetett, de azt sem tartom kizártnak, hogy túlságosan is jól akartam csinálni a lánynak.
Én ilyenrõl még nem hallottam. DE nagy valószínûséggel görcsöltél és ezért nem élveztél el. Ne izgulj, engedd el magad és csináld.
Olyan nincs, h nem élvezel el. Ha magadnak csinálod se tudsz? Legközelebb próbáljátok addig, míg a csúcsra nem jutsz te is, addig legyél benne. Nem hiszem, h ellenezné...Sok lánynak az a baja, h behatolás után 2-3 perccel már elélvez a partnere. :) Sok sikert!
gumiban én sem tudok...
megoldódott? hogyan? õ amúgy elélvezett?

Ha a Barátommal szeretkezünk egyszerűen nem tudok elmenni. Tudtok nekem segíteni hogy mi lehet a probléma?

Már elég régóta együtt vagyunk és semmit se szégyellek el?tte.Már ezt többször meg is beszéltük hogy el szeretnék menni, de még mindig nem sikerült pedig élvezzük egymással a szexet.Segítsetek légyszi!

Legjobb válasz: Próbáljátok ki minnél többféle pózban, biztos van olyan, amiben könnyebben el tudsz élvezni!! Sok sikert!

Próbáljátok ki minnél többféle pózban, biztos van olyan, amiben könnyebben el tudsz élvezni!! Sok sikert!
Elég idõ van az elõjátékra? Orálisan sem sikerült kielégítenie? Igyál egy-két pohár pezsgõt szex elõtt ;)
Lehet, hogy cska hiszed, hogy elõtte nincsenek gátlásaid... Próbálj meg ellazulni... Lehet, hogy annyira görcsösen el akarsz menni, hogy azért nem sikerül...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Igazad van lehetséges hogy több idõt kéne szentelnünk az elõjátékra.És már nagyon sokféle pózt kipróbáltunk, de ami a legizgatóbb ott meg õ megy el nagyon hamar:S..ez ellen mit lehetne tenni?, :(
Ha azt akarod, hogy a barátod ne menjen el túl hamar, akkor ne próbáljatok olyan pozíciót. Neked pedig talán annyit, hogy mond meg a barátodnak, hogy mi a jó neked. Pl:orálisan általában minden nõ elmegy, még az is, aki máshogy nem nagyon tud. Vagy még az is lehet, hogy orálisan, és közben az ujjával is rásegít, plusz a mellbimbódat izgatja. Ez tuti recept, hidd el:) Szóval beszéljétek meg, hogy te hogy szeretnéd. Majd ha van valami fejlemény, akkor írd meg.
A kérdező hozzászólása: Elhiheted nagyon sok pózba próbáltuk már hogy hogy lenne az ideális és sajnos ami nekem úgy igazán jó az neki is:S..de köszi a tanácsot és akkor majd megpróbáljuk orálisan:) remélem tényleg tuti tipp;)
A kérdező hozzászólása: ezt a neki is jó-t úgy értem hogy hamar elmegy tõle
A kérdező hozzászólása: Fejlemény: megpróbáltuk hogy szex közbe izgat a kezével és sikerült elmennem, de nem hüvelyi orgazmusom, hanem csikló orgazmusom volt:) de én ennek is örülök és remélem a következõ lépésben meglesz a hüvelyi is:) ...köszönöm a segítséget:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!