Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet Tudtok (533 db)

Van egy Galaxy acem! Párnapja nem tudtam tölteni! Mert amint csatlakoztatam a tölöt kiirta hogy 100%-kész! Lecsatlakoztatam és semit nem tölt! Mi lehet a probléma? Tegnap meg csin. Rajta egy gyári visza állitás! Bekapcsol és utána ujra indul!

Legjobb válasz: Mikor vetted a telefont? Hányadszorra töltöd? Egyik ismerõsömnek volt ilyen gondja. A telefonja gyári / szoftver hibás volt. Nem tidom mi. Szerintem csepp esély van rá, hogy a töltõ a rossz.Bocsi ennyit tudtam segíteni. : D

Mikor vetted a telefont? Hányadszorra töltöd? Egyik ismerõsömnek volt ilyen gondja. A telefonja gyári / szoftver hibás volt. Nem tidom mi. Szerintem csepp esély van rá, hogy a töltõ a rossz.Bocsi ennyit tudtam segíteni. : D
lehet aksi szart be
A kérdező hozzászólása: Nem rég vettem kéztöl! és egy hét-ig semmi baja nem volt rendesen tudtam tölteni! meg stb! most bent van a gsm-ben 2 helyen volt eddig és nem tudták megcsinálni mert nem tudják rádugni pc-re!

Mikor felébredtem hajnalban, el volt zsibbadva az egész jobb karom. Iszonyú félelmetes volt, csak a másik kezemmel tudtam mozgatni, ha megcsíptem, sem éreztem semmit. Volt jó 1 perc, mire újra tudtam mozgatni. Lehet ennek valami következménye?

Tudom, volt már ilyen sokszor, csakhogy eddig csak legfeljebb a kézfejem zsibbadt el. Ez most olyan volt, mintha csak fél karom lenne. Ilyenkor ugye nem kering benne a vér. Ez nem ártalmas? Az agy elkezd elhalni 3 perc oxigén-nélküliség után, az izmokkal mi a helyzet? Nem sorvadnak ilyenkor?

Legjobb válasz: Jaj,mit problémázol ilyenen? :D Semmi bajod nem lesz,biztosítalak róla :) (eü-s vagyok).A szervezet rengeteg mindent kivéd,nemhogy egy ilyen kis dolgot.Szerinted akinek visszavarrják a karját,az esetek többségében miért tudja ugyanúgy használni,mint elõtte? na gondolj csak erre és többé ne pánikolj. (amúgy meg elaludtad a karodat)

Jaj, mit problémázol ilyenen? :D Semmi bajod nem lesz, biztosítalak róla :) (eü-s vagyok).A szervezet rengeteg mindent kivéd, nemhogy egy ilyen kis dolgot.Szerinted akinek visszavarrják a karját, az esetek többségében miért tudja ugyanúgy használni, mint elõtte? na gondolj csak erre és többé ne pánikolj. (amúgy meg elaludtad a karodat)

Mi lehet a Kuklis vezeték név jelentése és vajon honnan származik? Ha bármit tudtok errõl a vezeték névrõl kérlek írjatok!

Az egyik ismerõsömnek akivel együtt vagyok törin ez a vezeték neve. El kezdtünk órán a családnevekkel foglalkozni, és õt ez nagyon érdekli, de még csak annyit tudunk, hogy van egy hasonló nevû város Macedóniában. Nem tudjuk, hogy ennek van-e köze a névhez. Ha tudtok valamit kérlek segítsetek. :)

Legjobb válasz: A Kuklis név magyar eredetû - jelentése: legény, fiú. Forrás... [link] remélem tudtam segíteni, de kíváncsi volnék a sajátomra vezetéknevem "Russo" tudsz róla valamit? köszi elõre. :D

A Kuklis név magyar eredetû - jelentése: legény, fiú. Forrás... [link] remélem tudtam segíteni, de kíváncsi volnék a sajátomra vezetéknevem "Russo" tudsz róla valamit? köszi elõre. :D
A kérdező hozzászólása: Az a Károly név jelentése :) A Russo vezeték nevet a húgom egyik kedvenc mûsorában hallottam. A disney channel-en. szerintem spanyol eredetû lehet. A hangzása miatt. De ez csak egy tipp.
Én olasz származású vagyok nem spanyol a disney channel-en. nem vállalok filmszerepet. buonanotte=jó éjszakát, de nem tudok nagyon beszélni olaszul mivel 5 koromban magyarországra költöztünk. :D


7 éve költöztem szüleimmel egy 200 ezres nagyvárosból egy 4500 lelkes kisebb településre "városba" és még mindég nem tudtam beilleszkedni, barátokra lelni mi lehet a gond velem?

26F Míg városon laktunk rengeteg ismerősöm haverom volt, jöttem, mentem sokat járkáltam ki emberek közé, a vidékre költözés után már nem igazán mozdultam ki és a helyi fiatalokkal sem értettem annyira meg magam, miért van ez? Ennyire antiszociális lennék?

Legjobb válasz: Én 15 éve lakom egy 4000 fõs faluban, és a mai napig nem tudtam beilleszkedni. Elõtte Balatonon laktam, most pedig az alföldön. Ég és föld a két környék, és itt nem csak a tájra gondolok,hanem az emberek viselkedésére is. 25/L

Én 15 éve lakom egy 4000 fõs faluban, és a mai napig nem tudtam beilleszkedni. Elõtte Balatonon laktam, most pedig az alföldön. Ég és föld a két környék, és itt nem csak a tájra gondolok, hanem az emberek viselkedésére is. 25/L
Én is Budapestrõl mentem vidékre, nem is tudtam beilleszkedni 13 év után, nagyon kevés ember az, akivel itt szóba állok. Valószínû magának való, beképzeltnek tartanak, de valahogy nagyon mások az etikai szokások itt, mintha löknék el maguktól, hogy kell értelmesen viselkedni.
Van ilyen, ez semmi hozzám képest.Ne érts félre, nem kicsinylem le a problémádat. 26 éve, mindig itt éltem egy 11 000 fõs városban, a város negyedét ha ismerem, 1 barátom van itt(együtt nõttünk fel)a többi csak olyan futóismerettség.Már annyi emberrel sincs semmilyen kapcsolatom, mint régen, mert egyre jobban kiismerem az embereket, nem jó közelrõl választani közülük úgy látom, sok kétszínû, felületes, pletykás barom él itt is.Hallok ezt-azt, próbálok tanulni mások hibáiból.Meg engem nagyon feszélyeznek a város, az emberek, 10X meggondolom mit mondok bárkinek is magamról.(még a szomszédnak is)Igaz ellenségem sincs itt, csak sokkal távolságtartóbb vagyok az itteniekkel, mint máshol.A barátaim is évek óta messzebbi helyekrõl kerülnek ki.Minimum 30 km-rõl. Ja igen, én is mindig kilógtam a sorból itt. Engem nem zavar ez a helyzet, így érzem magam biztonságban. Egyik vágyam elköltözni innen, mert egyre nyomasztóbb itt élni, vissza sem jönnék, csak max látogatóba a családhoz. Volt most itt egy koncert, azért nem akartam menni, mert itt van, nem máshol, pedig régen ez sem zavart.Legyõztem ezt a gyûlöletes érzést, elmentem, kár lett volna kihagyni. Igaz kevés ember volt erre kíváncsi.26L Minden jót!
Talán annyira hozzászoktál a nagyvárosi élethez, és amikor költöztetek tudat alatt alapból elvetetted az egész vidéki életet, vidéki embereket. Úgy álltál hozzá, hogy ez úgyis rossz lesz neked stb. Azok az emberek meg azt hitték, hogy lenézed õket mert nagyvárosból jöttél. Nem így van? És még egy kérdés: miért nem költözöl vissza a városba? Mostmár megteheted...
A kérdező hozzászólása: Valóban nem voltam tisztában azzal hogy a vidéki életben mi vár rám, ugyanis akkor még csak 18-19 éves voltam éppen érettségi után kerültem az új környezetbe lehet ez hatott kicsit sokkolóan rám.
A kérdező hozzászólása: Én is tapasztaltam néha ilyen gyermekkorától vidéken élõ ember és városi kultúrából odaköltözött ember közötti taszítást.(tisztelet a kivételnek)

Milyen ha a hörcsög gubbaszt? Tudtok róla lképet küldeni vagy elmagyarázni? és hogy mi lehet ennek az oka

Legjobb válasz: Nekünk 3 hörcsög volt (nem együtt)és mindegyiknek sajnos végignéztük az élete végét nagyon borzalmas volt.Õk igaz már 3-1-1,5 évesek voltak.Elsõnek az 1 éves szíriai arany hörim halt meg , egy helyben ült kicsit így billegett néha meg nem nagyon evett semmit inni sem igazán és egyet-egyet tüsszögött és fura hangokat adott ki.Amikor a másik kettõ is elkezdte ugyanezeket a tüneteket már tudtam ,hogy nincs nekik sok hátra:(

Nekünk 3 hörcsög volt (nem együtt)és mindegyiknek sajnos végignéztük az élete végét nagyon borzalmas volt.Õk igaz már 3-1-1, 5 évesek voltak.Elsõnek az 1 éves szíriai arany hörim halt meg , egy helyben ült kicsit így billegett néha meg nem nagyon evett semmit inni sem igazán és egyet-egyet tüsszögött és fura hangokat adott ki.Amikor a másik kettõ is elkezdte ugyanezeket a tüneteket már tudtam , hogy nincs nekik sok hátra:(
A kérdező hozzászólása: :(

Mennyire kell spórolnotok, min tudtok, min lehet a háztartás, gyermeknevelés területén és mi az amin szerintetek nem szabad ezen a téren?

Mennyi idős gyerkőceitek vannak? Dolgoztok már vagy még csak a gyed/gyes jár? Mennyit tudtok így spórolni?

Legjobb válasz: Nekem már nagyobb a gyerek (4 éves), de éjszakára kell még pelus. Ezt megveszem (közép árkategória), mert ha nem, akkor is bepisil, annak ellenére is, hogy lefekvés elõtt pisilünk és éjjel is kimegy. Ha ágynemût mosnék állandóan, az sokkal több lenne. A gyerek kajáján nem spórolok. Muszáj a minõségi étel. Na persze nem veszem meg a 800 Ft-os édeskömény granulált teát. Ez utóbbit nagyon szereti, de idõnként a Rossmannban közeli lejáratban árulják 200 Ft-ért. Ennyiért megveszem neki. Ruhák a turiból vannak. 150 Ft/db áron veszem és nagyon jó minõségû és szép rucik. Magunkon spórolok inkább. Tisztítószerekbõl pl. vannak sokkal olcsóbbak és nem rosszabb minõségûek. A wc kagylóba a tisztitószeres/illatósítós kosarat eddig 6-800 Ft-ért vettem. Találtam 150 Ft-ért és nem rosszabb minõségû és tovább is kitart, mint a drágák. Igyekszem mindig körbenézni, mit mennyiért lehet megvenni. Játékot használtan is szoktam venni interneten. Annó játszószõnyeget szereztem be (újonanni ára 7000Ft én meg megvettem 450 Ft-ért). Hát a hó végére épphogy kijövünk, de mindig keresem az alkalmat a spórolásra.

Nekem már nagyobb a gyerek (4 éves), de éjszakára kell még pelus. Ezt megveszem (közép árkategória), mert ha nem, akkor is bepisil, annak ellenére is, hogy lefekvés elõtt pisilünk és éjjel is kimegy. Ha ágynemût mosnék állandóan, az sokkal több lenne. A gyerek kajáján nem spórolok. Muszáj a minõségi étel. Na persze nem veszem meg a 800 Ft-os édeskömény granulált teát. Ez utóbbit nagyon szereti, de idõnként a Rossmannban közeli lejáratban árulják 200 Ft-ért. Ennyiért megveszem neki. Ruhák a turiból vannak. 150 Ft/db áron veszem és nagyon jó minõségû és szép rucik. Magunkon spórolok inkább. Tisztítószerekbõl pl. vannak sokkal olcsóbbak és nem rosszabb minõségûek. A wc kagylóba a tisztitószeres/illatósítós kosarat eddig 6-800 Ft-ért vettem. Találtam 150 Ft-ért és nem rosszabb minõségû és tovább is kitart, mint a drágák. Igyekszem mindig körbenézni, mit mennyiért lehet megvenni. Játékot használtan is szoktam venni interneten. Annó játszószõnyeget szereztem be (újonanni ára 7000Ft én meg megvettem 450 Ft-ért). Hát a hó végére épphogy kijövünk, de mindig keresem az alkalmat a spórolásra.
Wngem is érdekelne ez a sporólos dolog. Én egyáltalán nem tudok.4 gyerek van.Csak a kaján tudnánk sporólni, de azon meg nem lehet, mert enni meg kell.Még gyesen vagyok 25 000-ot kapok.Egyszerûen semmire nem elég.Nézegetem a részmunkaidõs állásokat, mert a legkisebb csak dec-be megy oviba.De sehol semmi állás.Pedig kiegészítõnek olyan jó lenne.De ez van!
Nálunk még pici a baba, popsitörlõn ill pelenkán spórolok. Popsitörlõt akciósat veszek, vagy ami olcsó. Pelenkát a diszkontban veszem, vagy ha máshol akciós. Bébiételen nem lehet, vagy csak úgy, ha a Hamanek-et veszem (160ft nálunk). Ruhája rengeteg van, azokat kaptuk, így én csak akkor veszek, ha valahol akciós. (Általában minden hónapban veszek 2 öltözetnyi akciós vadonatújat, azok kellenek.) Játékokból sem veszem meg a több ezer ft-os csörgõt, van jóval olcsóbb is, ill én szoktam neki varrni. A fürdetõn, popsikenõcsön nem spórolok. Háztartásilag úgy szoktam, hogy nem folyóvíznél mosogatok, hanem nagytálban, ill nem a legdrágább tisztítószereket veszem. Élelmiszereket általában akciósan veszem.
Nekünk nem "kell", de mivel mindketten szegény családból származunk, nem szórjuk a pénzt. Ruhát kap a családtól újat, így én fõleg turiba járok egy kolléganõmmel. Együtt nagyon izgi válogatni :-) Mivel nem érzékeny a bõre, pelenkából és popsitörlõbõl az akciósat veszem (kivéve pampers, az nekünk engedett). Sok mindent kaptunk használtan, ezeket sem vettük meg újonnan csak azért, mert megtehetjük. Amin nem spórolok: fûtés, víz, ételek neki és magamnak (még fõleg szopik, 5 hónapos). Sajnos gyógytornára kell járnunk, itt sem az volt a szempont, hogy a legolcsóbb legyen. Késõbb a cipõn, játszóházon, egyéb programokon sem szeretnék. Persze sosem lehet tudni...
Mosható pelust használunk, ecettel, mosószódával, Na- perkarbonáttal tisztítok.

Tudtad? Mit lehet tenni?

Érden macska és kutyagyilkosok járják az utcákat!!!

Legjobb válasz: Miért? Az ember is állat, csak magasabb rendûnek titulálja magát. Ugyanúgy emlõsök vagyunk, és ha nem borotválkoznánk, szõrösödnénk. Mindenünk megvan, ami egy állathoz kell (nem sorolok fel mindent, ha nem gond (: ), viszont le tudtuk gyõzni az ösztöneink nagy részét. Azonban ugyanúgy az állatfajhoz tartozunk, van gomba, növény, állat stb... de NINCS ember, tehát még tudományos értelemben is az állatokhoz tartozunk. Pusztán fejlett a kommunikációnk és az alkotókészségünk, és megvan a tehetségünk arra, hogy eszközöket készítsünk a visszahajlítható hüvelykujjunk segítségével, és ezekkel az eszközökkel új dolgokat hozunk létre, vagy pusztán vadásszunk.

A kérdező hozzászólása: Sajnos valószínû. Egy alkoholista nõ a gyanúsítottam, de bizonyítani nem tudom. Ha átmegyek és megverem, akkor meg én megyek a sittre... Ollllyan szívesen kiverném belõle a 6 cicánk szenvedését!!! :S
Ilyet nem lehet tenni egy állattal és tuti feljelenteném õket!Esetleg nem egy mérges szomszéd?Pl a macskák átjárnak hozzá és bosszantják mer odapiszkítanak vagy kaját kuncsorognak?
Hát, tartsd a lakásban öket.Mi mást tehetnél?És jelentsd fel õket.De nem lehet, hogy csak patkánymérget ettek?Máshol is van ilyen probléma, vagy csak nálatok?Mert nézz csak körül, mi minden mérgezõ dolog lehet nálatok!(permet, festék, patkányméreg, rovarriasztó, tisztítószerek, mosószerek, és minden ilyesmi)SÖT!!!!Vannak mérgezõ növények is!alpesi ibolya, amarilliszek, aranyesõ, azáleák babér, boglárkafélék, borostyán, ciprusok, csillagvirág, dieffenbachia, erdei pajzsika, fagyal, fehér fagyöngy, filodendron, fokföldi ibolya, galagonya, galócagomba, gesztenye, gyöngyvirág, hagymafélék, hajnalka, havasi gyopár, hortenziák, hóvirág, ibolya, jácintfélék, kaktuszok, kála, konkoly, közönséges boróka, krizantémfélék, kutyatejfélék, leander, liliomfélék, macskapetrezselyem, magnóliák, magyal, medvetalp, mérges szömörce, mikulásvirág, muskátlik, nadragulya, nárciszok, nõszirom, orchideafélék, õszi kikerics, páfrányfélék, paradicsom zöld szára, pitypang, rekettye, rododendronok, sáfrány, somkóró, szagos müge, szegfûfélék, szellõrózsafélék, szója, tõzegrozmaring, tuja, tulipán, varjútövis, viola. És ételek is vannak.Pl. a csokoládé http://www.haziallat.hu/macska/taplalkozas/milyen-etelet-ne-..
Mik a macskák tünetei?? Van olyan mérgezés amit lehet gyógyítani megfelelõ szerekkel!! K-vitaminnal a patkánymérget pl...
Jézusom ezt honnan tudod biztosra? :S Én is érdi vagyok, érdekelne...
Biztos mérgezik? Lehet patkány és egérírtó is kirakva sok helyen. A macskák pedig világjárók.
Jelentsd fel õket!!!Vagy figyeld ki õket és készits mobillal felvételt, utána uzsgyi a rendõrségre!!Szegény cicák, kutyusok!!!
jelentsd be az önkormányzatnál + a Biatorbágy és Vidéke Állatvédõ Egyesületnél. Ha nem akarnak azzal foglalkozni az önkormányzatnál, hogy a macskáid meghaltak akkor hivatkozz arra, hogy másra is veszélyes. Pl. a gyerekekre. Mert ennek a méregnek édeskés íze van tudtommal. Azért eszik meg az állatok is :-((( Sajnálom a cicáidat :-((
Szerintem az az állat, AKI közel áll érzelmileg valakihez, az haldoklik. Az döglõdik, aki ilyet tesz alapos ok nélkül az állatokkal, meglátom a sötét utcán, berántom egy bokorba, és pépesre verem a primitív fejét.
egyetértek. A haldoklás is végbemegy az állatoknál. A döglõdés például egy fertõzõ betegség esetében van, ahol ész nélkül szenvednek, és a halál garantált. Az állatok is haldokolnak, és nem kell az embereket feljebb helyezni.
Az ha valaki így gondolkodik az állatokról, hogy "döglõdnek", sokmindent elárul az illetõrõl...
*a gomba, növény, állat résznél a gombák, növények és állatok országára gondoltam...*
Miért? Az ember is állat, csak magasabb rendûnek titulálja magát. Ugyanúgy emlõsök vagyunk, és ha nem borotválkoznánk, szõrösödnénk. Mindenünk megvan, ami egy állathoz kell (nem sorolok fel mindent, ha nem gond (: ), viszont le tudtuk gyõzni az ösztöneink nagy részét. Azonban ugyanúgy az állatfajhoz tartozunk, van gomba, növény, állat stb... de NINCS ember, tehát még tudományos értelemben is az állatokhoz tartozunk. Pusztán fejlett a kommunikációnk és az alkotókészségünk, és megvan a tehetségünk arra, hogy eszközöket készítsünk a visszahajlítható hüvelykujjunk segítségével, és ezekkel az eszközökkel új dolgokat hozunk létre, vagy pusztán vadásszunk.
Csak az emberek haldokolnak, az állatok döglõdnek. Nem kellene összekeverni az emberekkel! Jelentsétek az esetet a Polgármesteri Hivatalban.

A barátnőmmel tegnap együtt voltunk. Az első orgazmusom után (orális szex után) már nem tudtam 100%-os "eredményt" elérni, így nem is tudtam később behatolni. Mi lehet a probléma?

20 éves srác vagyok

Legjobb válasz: lánynak sok kényeztetés kell, hogy teljesen ellazuljon és akkor jobban kitágul, de ahhoz türelem kell és idõ

lánynak sok kényeztetés kell, hogy teljesen ellazuljon és akkor jobban kitágul, de ahhoz türelem kell és idõ
ha egyébként is nagyon szûk akkor pettingeljetek még és inkább ujjazással próbáld eljuttatni a csúcsra, mert közben kicsit tágul is.
Mellesleg az én barátnõm orgazmus után nagyon beszûkül... szóval ne juttasd el, vagy várjatok kicsit utána, és csak majdnem menjen el...
Lazítsd el, azért szûk gondolom, mert sík ideg :)
A kérdező hozzászólása: A kényeztetés megvolt. Elõtte részesült õ is orális szexben, két orrgazmusa is volt mielõtt "nekiláttunk" volna a dolognak.

Gyümölcs centrifugával mit lehet csinálni? Alama lé? Irjatok ha tudtok hogy mit lehet?

Legjobb válasz: Bármilyen zöldség, gyümölcslevétki lehet centrizni, többfélét keverve koktélt készîteni! Méregtelenîtõ koktélok! Google kidob sok ötletet!

Bármilyen zöldség, gyümölcslevétki lehet centrizni, többfélét keverve koktélt készîteni! Méregtelenîtõ koktélok! Google kidob sok ötletet!
Még a kemény rostos zöldségekbõl is fakaszthatsz levet, pl sárgarépa, cékla, karalábé, de amúgy mindenféle gyümölcsbõl.
Közmunkában le lehet dolgozni, vagy le lehet ülni.
Nincs olyan hogy nem tudja kifizetni. Ki kell fizetni, nem kívánságmûsor. Gondolom nem gyalogos szabálysártésért kapott annyit, az elkövetésre használt jármû eladásából ki tudja fizetni. De ledolgozhatja közmunkán, vagy leülheti fogdában is, napi pár ezer (nem tudom mennyi, de nem sok) forintjával.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!