Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet Természetes, vagy (43 db)

Felfázás vagy mi lehet? ! Természetesen elmegyek dokihoz, de addig kíváncsi lennék.

Már lassan egy hete fáj a hasam alja, néha nagyon nyilal, néha nem is érzem. Sokszor akkor fáj,ha leülök. Először azt gondoltam, hogy menstruálni fogok (mert érzékenyek a mellbimbóim is), de nem....nem úgy fáj.

Legjobb válasz: A pisilés fáj? Többször pisilsz de keveset?

A pisilés fáj? Többször pisilsz de keveset?
A kérdező hozzászólása: Nem, egyáltalán nem fáj a pisilés és semmi változást nem érzek a gyakoriságon és a mennyiségen se.
Elsõ vagyok. Akkor ez valami nõgyógyászati gond lesz.

Mi lehet a baj? Vagy ez természetes?

Lassacskán 6 hetes terhes vagyok, és egyre többet görcsölgetek. Vagyis este most begörcsöltem er?sebben, nagyon kellemetlen volt. :( Meddig és mennyire normális ez?Nem volt vérzés.

Legjobb válasz: Nem ez nem természetes. Sõt ez probléma is lehet. Keress fel orvost és vizsgáljon meg mielõbb.

Nem ez nem természetes. Sõt ez probléma is lehet. Keress fel orvost és vizsgáljon meg mielõbb.
Nem akarlak ilyesztgetni, de még ma menj orvoshoz, és vegyél be Magne B 6-ot. Lehet, hogy nem lesz semmi baj belõle, de nem jó elõjel.
Semmilyen görcs sem megengedett terhesség alatt!!! Azonnal orvos!A MagneB6-t enyhíti a görcsöt, vegyél be egyet ártani nem árt!Szorítok , hogy semmi bajotok ne legyen! 20 hetes kismama.
Szia! Nekem elég sokáig görcsölt a hasam az elején ( 12.hétig)és szerencsére minden ok. De mindenképpen orvos, magnézium és fekvés mert egyáltalán nem jó a terhesség alatti görcs. 32hkm
Szia! Én olyan szinten begörcsöltem 7 hét körül, hogy még a vesém is begörcsölt! Sírtam , hogy úr isten mi ez a fájdalom menstruáciom alatt nem éltem meg ilyen fájdalmat mint amit egyszer kétszer terhesség alatt!!! Majd elmentünk az elsõ ultrahangra és elmondtam az orvosnak , hogy ez normális ?? azt mondta , hogy nehezebben nyúlnak a méhizmaim...és kevés folyadékot iszok! Mondtam neki , hogy de nagyon félek nem lesz baja a babának ettõl mondta hogy szedjem a terhes vitamint igyak sokat ne izguljak!elkezdtem figyelni az ivászatra szedem én is a magneb6 ot nekem az nagyon sokat segített most napi 4 liter vizet iszok valamikor csak 3 at de meg szûntek a görcseim amióta figyelek az folyadékra, minimális nyilalás az van persze érzem , hogy nõ a babám.most 11 hetesek vagyunk és minden rendben!!azért beszélj az orvosoddal!
Természetes, nekem is ilyen, 16 vagyok. Epilálás, borotválás, gyanta!:)
De ha borotva mellett döntök az mindig ott van nem és nem kell érte fzetni meg nem kell belöle nagy ügyet csinálni.Amig borotva lessz a földön addig aggodnunk nem nagyon kell:)
Valaki csinálta már ott krémmel?
Sziasztok! Annyira örülök hogy nem vagyok egyedül:D nekem is szõrõs a fenekem...de nektek mennyire? nekem nagyon..szóval csak a fenekem...de fekete szõrõs? mert nekem ilyen hát...barna...és tök csúnya...biztos hogy nem fáj a gyantázás?
Nem fáj nyugi én is csináltam mondjuk én magamnak! haha lehet a fele ott maradt :D:D:DD:na de mindegy mert jó az ugy majd a többit leviszi a borotva :D:D És én depis is vagyok voltam ahogy tetszik miatta és most már röhögök rajta mert már annyira leszarom :D:D:D:D
A borotvától nem viszket ha kezd visszanõni?...:D mert elég vicces lenne vakargatni a fenekem, mondjuk a suliban...
Egy nagyon fontos kérdés mi van akkor, amikor gyantázzák a szõrt (orvos) és oda fingok?(véletlen)akkor mit mondjak? :D
Ha gátlásos vagy, (mint én ami elég valószinû ilyen problémánál, tekintve hogy tele van a média tökéletes csajokkal), úgy gondolom, nemhogy pukizni nem fogsz gyantázás közben, de még egy zabszemet sem tudnának feldugni a popsikádba!Higgy nekem, tapasztalatból mondom! Egyébként örülök hogy valaki felvetette ezt az alaptémát, szerintem ez elég sokunkat érint! Fiúk, írjatok! Ez nektek nagyon undorító vagy csak mi hisszük ezt?
Kozvetlenul a vegbelnyilas mellett nincs szor
hát szerintem a gyanta nem a legjobb ötlet.tegnap kibrobáltam, és összeragadt nagyon.nem tudtam rendesen leszakítani.és nagyon fájt.ezután leborotváltam.és most nõ vissza és nagyon szúr:S.tehát.. nemtudom.valakinek valami ötlet még?
már megbocsássatok, de a fél bagázs elbeszél egymás mellett. egyesek feltesznek olyan kérdéseket, amiket épp néhány post-tal elõttük válaszoltak meg:) peace
EPILÁTOR! nemrég próbáltam ki, és elötte picit bekentem magam ott is testápolóval. és szinte megsem éreztem!! ez a leghasznosabb! a bortovától szúr, a gyantától meg összeragad, és fáj! már mindeet próbáltam! tapasztalatból tudom
Nekem is szõrõs, ráadásul fekete! Nagyon szégyellem, hidd el! =( Ha lesz kapcsolatom, szerintem epilálni fogom, mert a kozmetikusom elõtt szégyellem nagyon! 20/L
Vagy végleges szõrtelenítés..
Nekem bejön, ha egy nõ természetes. Persze, tisztában vagyok vele, hogy kevés pasi gondolkodik így. Ami viszont tuti mindenkinek bejön, függetlenül attól, hogy miben tér el egy nõ az átlagtól az az, hogy megbékél önmagával, elfogadja a saját másságait (erõsségeit és gyengeségeit), és felvállalja önmagát. E megbékélésnek és önelfogadásnak az lesz a következménye (ha igazán és mélyen megbékélt), hogy jól fogja magát érezni a bõrében, s bizony ez a kisugárzásán meg fog látszani. Magyarán: inkább legyen egy szõrös fenekû, de természetes és kiegyensúlyozott barátnõm, mint egy gyönyörû, de beteglelkû, folyton elégedetlen, s ettõl szenvedõ modell. A lelki épség és kiegyensúlyozottság, s az ebbõl táplálkozó pozitív kisugárzás messze fontosabb, mint az, hogy éppen epilált-e feneked, vagy nem. . . . Megjegyzem, nem csak a szám jár: pont ilyen természetes a párom. És sokkal jobban szeretem azért, hogy mer önmaga lenni, mint hogy a világ éppen ilyen vagy olyan divatjának hódol. (Mielõtt még bárki azt gondolná, hogy barlangban élek, és kõbunkóval szeletem a kenyeret, megjegyzem, e meggyõzõdésem kb. 3-4 éve van, mert elegem lett ebbõl a mûmájer, álarcokat hordó világból, ahol már azt sem tudják az egyes emberek, hogy kik is valójában. Mondjuk nem is csoda, ha a saját testüktõl el vannak idegenítve az agymosó média, meg valami hülye, éppen aktuális divat-trend által.) A biológia az egy kõkemény dolog, nem nagyon lehet a törvényeit áthágni. Másrészt, ennyi erõvel ha valaki pufók, vagy, alacsony, vagy vörös (és még hosszasan lehetne sorolni a társadalom épp aktuális "negatív címkéit"), az kösse fel magát ?!? A válaszomat hadd kölcsönözzem Forest Gump-tól: "Anyukám szerint az a hülye, aki mondja !" Drága Hölgyeim ! . . . Tessék kicsit több kurázsival élni, és végre olyan pasit keresni (és megtartani), aki nem akar benneteket a saját ízlésének megfelelõ barbi-babává szabni. (Az ilyen pasit pattintsátok le, de gyorsan, és ha van rá mód, akkor úgy, hogy kicsit törjön össze az az elszállt lelkivilága. Megérdemli az ilyen.) Szép s vidám napot, Hölgyeim ! :-)
http://kadardr.hu/intim.htm ezt nézzétek meg remélem segitettem :)
Nagyon nagyon köszönöm :) :) :) :) én is megyek :D
Lehet hogy nem magyaráztam világosan.Tehát belül, középen, ahol a végbélnyílás van.Jó, pont oda nem tesz gyantát, kikerüli.
A kérdező hozzászólása: Nagyon zavar..... de ha leborotválom az utána erõsödik nem? és az rosszab.. ez epilálás meg a gyantázást egyedül nem tudom meg csinálni és ciki ehez segítséget kérni...félek h ha meg nem csinálok vele semmit hanem úgy hagyom akkor a barátom undorodni fog tõlem!
Nem vagy ezzel egyedül. Én a borotvát hívom segítségül.
Én még nem borotváltam, mert félek, ha elkezdem és nõ, akkor szúrni fog!:S De mondjátok hogy ez nem így van!:D Akkor elkezdem én is!
Szerintem gyantázd le! Az az érdekes, hogy ott egyáltalán nem fáj és teljesen kézre áll, ha hanyat fekszel és felhúzod a lábad. Patronos gyantával csináld!
Engem pl. az undorít egy nõnél, ha borostás neki. Ha rendesen szõrös, az nem, sõt, szeretem. Vagy legyen tökéletesen lecsupaszítva, vagy sehogy. A félbehagyott dolgokat nem lehet szeretni.
En ha gyantazom kb. egy honap mulva kezd visszanoni, szerintem ez a legjobb megoldas, a borotvalas veszelyesebb megoldas, meg is vaghatod magad.
nincs esetleg testvéred, mert azért családban csak nem olyan ciki, legalább is mi vagyunk olyan jó testvérek.
Mindenképpen a gyanta a legjobb megoldás! Szerintem teljesen természetes!
A kérdező hozzászólása: és a gyantázás mennyire fáj? hogy csináljam azt magamnak? mert nincs testvérem anyumnak meg nem akarok szólni
Menj kozmetikushoz, tole nem kell szegyeld magad mert ezer szoros feneket latott mar, profin csinalja es nem olyan fajdalmas mint ha te csinalnad otthon.
Én borotválom és nincs vele semmi bajom :P Mindenkinek szõrös... Borotvától nem erõsödik a ször, csak annak érzõdhet mert egyenesen vágod a szõrt és ezáltal szúrhat. De engem nem szúr... Gyantával nekem tuti nem szedné ki, még a bikinivonalat se szedi ki mert erõs a szõrõm...
Áhhhh...még jó hogy erre rátaláltam én is 16 vagyok és én nekem is ez a problémám :S:S::'( segitség S.O.S nem gyantáztam még .....nagyon fáj ? és a kozmetikusnál milyen pózba kell lenni hogy ott ki tujda gyantázni ?:D:D Bocs a kérdésért...remélem az enyémre is válaszoltok mert már utálom magam:S:S kösy
A borotvalastol nem no tobb szor, viszont erosodik, mert levagva belole(mint a hajvagasnal ugye vagunk a vegekbol hogy gyorsabban nojjon)lelegzik a szala.Ezert jo a gyanta.En evek ota a kozmetikust valasztom.Hason fekve tortenik a dolog, egyik kezevel felkeni a gyantat, masik kezevel pedig fogja a fel popsit hogy ne ragadjon ossze a gyantatol, majd gyors mozdulattal lehuzza, ket masodperc az egesz es egy honapig nincs gondod.Nem mondom hogy nem faj de ki lehet birni.
de én belül értettem hogy ott gyantázzák-e nem maga a fenéken hanem belül .....irjál vissza fontos lenne köszi
Lányok, ha zavar titeket, akkor epiláljátok. :D Amúgy lányok nektek a fiúknál zavaró, ha van ott szõr? Én 20 éves vagyok és persze, hogy szõrõs, de ott nem szoktam borotválni, szerintem fiú létemre ott nem kell.

A 6 hetes kisfiam fütyijét ha felhúzom picit fürdésnél, olyan fehér neki odabent. Tuti, hogy nem gomba, de akkor vajon mi lehet? Vagy ez természetes?

Legjobb válasz: szia!az a fehér az faggyú(azthiszem igy hivják)nem gomba hanem ilyen faggyú szerûvé összegyûlt cucc,az segit a bõrnek a leválásban csak odáig el is kell érni.nekem 5 éves a fiam ,baba kora óta huzogatom neki orvosi javaslatra és még mindig nem megy fel teljesen,de mikor elérünk egy ilyen fehér cuccos részt akkor tök simán elválik ott a bõr ,kijön alóla a fehér és igy haladunk szépen hétrõl hétre.lassú a folyamat de az én fiam fütyijét ugyan nem fogják feltépni amig nem muszáj.szóval semmi gond az természetes jelenség ott a bõr alatt,bár van akinek begyullad egy idõ után, akkor mindenképen vidd el orvoshoz.

szia!az a fehér az faggyú(azthiszem igy hivják)nem gomba hanem ilyen faggyú szerûvé összegyûlt cucc, az segit a bõrnek a leválásban csak odáig el is kell érni.nekem 5 éves a fiam , baba kora óta huzogatom neki orvosi javaslatra és még mindig nem megy fel teljesen, de mikor elérünk egy ilyen fehér cuccos részt akkor tök simán elválik ott a bõr , kijön alóla a fehér és igy haladunk szépen hétrõl hétre.lassú a folyamat de az én fiam fütyijét ugyan nem fogják feltépni amig nem muszáj.szóval semmi gond az természetes jelenség ott a bõr alatt, bár van akinek begyullad egy idõ után, akkor mindenképen vidd el orvoshoz.
Biztos, hogy muszáj neki már ilyen fiatalon huzigálni? miért nem kérdezed meg inkább a doktornõt?
A kérdező hozzászólása: Nyilván azért huzigálom NAGYON ÓVATOSAN ÉS NAGYON KICSIT, mert azt mondták, hogy kell.Ha nem kellene, nem huzigálnám, a gyerek pedig meg sem érzi, annyira picikét mozdítom.
A kérdező hozzászólása: ...köszönöm a válaszokat!
Én is szoktam, de én is csak picit, hogy nincs e alatta ez a fehér cucc. Én még nem hallottam errõl a faggyús izérõl. Én eddig azt hittem, hogy egyszerûen csak a popsikenõcs megy alá....
Magzatmáz maradék nem lehet? Nekem kislányom van, de szerintem az magzatmáz lesz még, onnan nem tudott még kitisztulni.
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs, de ha valami gyulladás lenne, akkor piros is lenne gondolom..Remélem, tényleg ez a faggyús téma van alatta...
Azt faggyúnak hivják és olajos fültisztitópálcával kitisztitható onnan óvatosan. Nem kötelezõ vele foglalkozni, majd magától kb másfél 2 éves korára elmúlik neki. Hormonális folyamat, nem gomba és nem gyulladás. Semmi gond nincs vele.

Peteérésnél erõs hasfájás, görcsölés és utána elmúlik! Hasonló tünetek valakinél? Mit lehet vele kezdeni? Hormongyógyszer vagy természetes fitoösztrogént kellene szednem? Szülés óta van!

Legjobb válasz: Nekem mindig ez volt a gondom, szülések után sem változott. Amikor fogamzásgátlót szedtem természetesen nem volt ilyen,mert ne is volt peteérés. De csak ezért felesleges hormont szedni. Én ilyenkor "bekapok"egy Cataflamot és ez elég is.

Nekem mindig ez volt a gondom, szülések után sem változott. Amikor fogamzásgátlót szedtem természetesen nem volt ilyen, mert ne is volt peteérés. De csak ezért felesleges hormont szedni. Én ilyenkor "bekapok"egy Cataflamot és ez elég is.
Én is megéreztem a peteérést szülés elõtt és után is, de azért annyira nem fájt, hogy Cataflamot kelljen beszednem. Sajnos normális tünet.
Nálam is van ilyen. Még nem szültem. Teljesen normális. Ha nem bírod a fájdalmat egy szimpla fájdalomcsillapítót vegyél be.

Mi lehet ez? Természetes, vagy valamilyen betegség tünete?

A hüvelyem bels? falán (egészen belül) található néhány "Zsírmirigy" szer? kis valami. Tudtommal ezek mindig is ott voltak, és a rendszeres orvosi kivizsgáláson nem mondott semmit rá a doki. A kérdésem, hogy van-e valakinek még ilyen, vagy aggódjak, hogy ez valamilyen elváltozás.

Legjobb válasz: Szerintem természetes, nekem is van.

Szerintem természetes, nekem is van.
Ha aggodalomra adna okot, biztos megjegyezte volna a doki.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Csak elkövettam azt a hibát, hogy az interneten elkezdtem ilyen herpeszes meg hasonló képeket nézegetni és persze ilyenkor egybõl rémeket látok.. köszike, megnyugodtam.:-)

Mi lehet az oka? Ez természetes? 21 vagyok, nem élek redszeres nemi életet, nem szedek fog. Gátlót, csak pár nap eltérésekkel jön meg a menzim. De akkor nagyon fáj a méhem vagy nem tudom pontosan melyik részem.

Jó ideje alvadt vér darabok jönnek ki belőlem, nem is kevés és elég nagy darabok. Pedig majdnem mindig betétet használok főleg az első két napban hogy ki tudjak tisztulni. Ilyen sok időbe telik vagy ez már nem normális?

Legjobb válasz: Az olvadt vér nem csak vér hanem a nyálkahártya is ami leválik a menstruácio alatt! Amíg nem nagyobb mint mondjuk egy 50 ft -os addig nincs baj! minden nõnek jönnek ilyen darabok csak van akinek több, van akinek kevesebb! ha csak pár nap eltérés van abban hogy mikor jön meg az is normális, sok nõnek van így! Az hogy mért fáj ennyire látatlanban nem lehet tudni hogy normális-e, de nagy valoszinüséggel igen!

Az olvadt vér nem csak vér hanem a nyálkahártya is ami leválik a menstruácio alatt! Amíg nem nagyobb mint mondjuk egy 50 ft -os addig nincs baj! minden nõnek jönnek ilyen darabok csak van akinek több, van akinek kevesebb! ha csak pár nap eltérés van abban hogy mikor jön meg az is normális, sok nõnek van így! Az hogy mért fáj ennyire látatlanban nem lehet tudni hogy normális-e, de nagy valoszinüséggel igen!
Bocsi alvadt vér és nem olvadt:-)
Úgy van, ahogy az elsõ hozzászóló írta. A mensessel kapcsolatban általában azt hiszik, h az ember "vérzik". Pedig ilyenkor a megvastagodott nyálkahártya válik le, kevés vérzés kíséretében.Ezért természetes, h a menstruációs vér darabosabb, mint egy sima vérzés. A myoma tud nagyon erõs, darabos, fájdalmas vérzést csinálni, de a korod miatt ez nem valószínû.Ha meg akarod nyugtatni magad, menj el orvoshoz, Õ csinál egy ultrahangot, ha elmondod a panaszodat és kiderül minden.
Igen, ez úgy tûnik, hogy normális.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Amúgy múlt hónapban voltam dokinál citológián.Meg nyomkodta a hasam is, nem talált semmit!A citom is P1 lett!Ezek viszont nem mondtam neki amit leírtam!Amúgy volt petefészek cisztám és félek hogy lesz újra!
Szia! Ez adottság, nem lehet rajta segíteni.
Lehet, hogy hormonális probléma vagy a huvelyhámmal van baj. Vizsgáltasd ki magad orvossal.
Esetleg gondoltál arra, hogy nem izgulsz rá eléggé?mindegyik baràtodnál igy volt?voltál már szerelmes annyira, hogy ránézzel, és folyamatosan kivánod a csókját?

A lábujjaim között hámlok. Mi lehet az oka? Fertőzés? Vagy ez természetes?

Legjobb válasz: Hát igen gomba, de lehet kapni nagyon jó kenõcsöket és sprayt rá. Gyógynövlny boltban, vagy dm stb. ben tutira találsz, de akár gyógyszertárba bemész ott talán mivel szakképzettek talán elsõre eltalálják mi használ rá.

Hát igen gomba, de lehet kapni nagyon jó kenõcsöket és sprayt rá. Gyógynövlny boltban, vagy dm stb. ben tutira találsz, de akár gyógyszertárba bemész ott talán mivel szakképzettek talán elsõre eltalálják mi használ rá.
Gyógyszertár--"Lamisil 1X" , vagy ha a TV - reklámokat megnézed, van még 1 másik is. Megelõzés: fürdés után mindig szárazra törölni a lábujjak közét, és - fõleg nyáron - gombásodás elleni hintõpor használata !! De elõször a krémek valamelyikével gyógyítsd meg !
99% hogy gomba, sajnos.
Nekem a talpamon szokott hámlani a bõr egy évben egyszer.És nekem tuti nincs gombám!Sõt még a tenyeremen is volt de mindig elmúlik magától. Nemhiszem hogy gomba lenne mert akkór áégetne és viszketne.
A lábujjak között 99% gomba. Nem kell viszketnie, ha még nem érte el az élõ bõrt. Majd késõbb fog, ha elhanyagolod - de akkor már nem nagyon szabadulhatsz meg tõle.

7 hónapos yorki kiskutyámnak nagyon büdös a lehelete, mit lehet vele tenni? Ez betegség vagy természetes?

Nagyrészt tápot eszik amit nagyon szeret de a változatosság ért kap konzervet is.

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy mitõl lehet, csak tippelni tudok, lehet hogy féreghajtani kéne a kutyust, a férgektõl lehet fokhagyma szerû szájszag. A féreghajtást idõnként ismételni kell.

Nem tudom, hogy mitõl lehet, csak tippelni tudok, lehet hogy féreghajtani kéne a kutyust, a férgektõl lehet fokhagyma szerû szájszag. A féreghajtást idõnként ismételni kell.
A mi kutyusunknak a konzervtol volt budos a lehelete kulonosen a majas konzervek adtak neki kulonos illatot....
Talán a férgektõl lehet...vegyél neki mentolos csontot, ún. kutyacsókot.
Alegelsõ, hogy alaposan nézz körül a szájában!Lehet hogy lepedékes a foga, esetleg fogköves, vagy valahonnan nem tud kipucolódni a kaja és ez okozza.A férgességnek semmi köze hozzá, de azt is kezelni kell.Ha egyedül nem találod meg az okát, fordulj az állatorvoshoz.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. A yorki sajnos iszonyat hajlamos a fogkõre, nekünk is van, és évente kell vinni mûteni dokihoz, utána pár hétig nincs szájszaga. Aztán kezdõdik elõlrõl. Vigyázni kell vele, mert hallottam olyan esetrõl, hogy egy éves korára kihullottak a fogai, mert nem vették észre, hogy fogkõ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!