Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet Természetes, (134 db)

A szerotonin szintet, mivel lehet természetes úton növelni?

Legjobb válasz: Triptofán tartalmú ételekkel: banán (ebben van a legtöbb), tej és az összes tejtermék, bab, lencse, rizs, mogyoró, napraforgómag, zab, méz és csirkehús. Illetve vannak konkrét triptofán táplálékkiegészítõk, nézz utána a neten, tabletta formájában lehet kapni. Valamint a sport és a szex is olyan hormonokat szabadít fel, ami a szerotonin szint egyensúlyáért felelõs + a napfény.

Triptofán tartalmú ételekkel: banán (ebben van a legtöbb), tej és az összes tejtermék, bab, lencse, rizs, mogyoró, napraforgómag, zab, méz és csirkehús. Illetve vannak konkrét triptofán táplálékkiegészítõk, nézz utána a neten, tabletta formájában lehet kapni. Valamint a sport és a szex is olyan hormonokat szabadít fel, ami a szerotonin szint egyensúlyáért felelõs + a napfény.
A pulykahús nagy mennyiségben tartalmazza.
Megpróbálkozhatnál a Jógával. Bizonoy ászanák, testtartások segítik a belsõ elválasztású mirigyek mûködését. Talán itt is helytáll sok évezred gyakorlata. Inkább, mint a "dilibogyó" feleslegesen.
A kérdező hozzászólása: Eszembe se jutott, hogy gyógyszert szedjek, nem akarom mérgezni magam velük. Az orvosok mindig pszichológushoz akarnának küldeni, de én még oda se akarok menni, bár a pszichológus nem írhat gyógyszert.

Felfázás vagy mi lehet? ! Természetesen elmegyek dokihoz, de addig kíváncsi lennék.

Már lassan egy hete fáj a hasam alja, néha nagyon nyilal, néha nem is érzem. Sokszor akkor fáj,ha leülök. Először azt gondoltam, hogy menstruálni fogok (mert érzékenyek a mellbimbóim is), de nem....nem úgy fáj.

Legjobb válasz: A pisilés fáj? Többször pisilsz de keveset?

A pisilés fáj? Többször pisilsz de keveset?
A kérdező hozzászólása: Nem, egyáltalán nem fáj a pisilés és semmi változást nem érzek a gyakoriságon és a mennyiségen se.
Elsõ vagyok. Akkor ez valami nõgyógyászati gond lesz.

Mivel lehet természetes módon a menstruációt késleltetni?

Legjobb válasz: Nagy dózisú C-vitamin elméletben eltolhatja pár napot. ( 100mg-os pezsgõtabletta napi 1db, 3napig. Nekem legalábbis eltolta ) Csak sok vizet kell mellé inni.

Nagy dózisú C-vitamin elméletben eltolhatja pár napot. ( 100mg-os pezsgõtabletta napi 1db, 3napig. Nekem legalábbis eltolta ) Csak sok vizet kell mellé inni.
én citromos üditõvel szoktam késleltetni nekem ez bevált
Nekem az agykontroll segített.Ha nagyon akartam 1-3 napot mindig tudtam mozgani a ciklus végét, de nem szabad vele nagyon játszani, mert felborulhat a hormonháztartást. Mondjuk soha semmi olyat nem találtam, amiben megakadályozhatott volna a mensi megléte.
Az én barátnõm módszere a citrom volt. Minden nap megevett belõle 2db-ot, hogy a barátjával minél több napig csinálhassák. Igaz, hogy késett neki tõle, de nagyon sok volt ettõl a gyomorsava. Nem tudom, hogy nálad ez mit fog kiváltani, de ne egyél belõle ennyit. Max. 1/2-1db, akkor is meg lesz a hatása.
Méghogy agykontrollal! Ekkora badarságot sem hallottam még! :) )) Legtöbben a citromra esküsznek! De minek késleltetni, minnél elõbb túllenni rajta és kész!
igy van agykontrollal is lehet programozni.. hihetetlen az emberi tájékozatlanság manapság, legalább ha nem ért egyet akkor nézzen már utána ennek a témakörnek és úgy szóljon közbe, mert a hozzászólásával csak lejáratja saját magát!
Az utolsó elöttinek csak annyit szeretnék hozzátenni: Azért akarják sokan késleltetni, mert talán valamit csinálni akarnak, amit nem lehet késõbbre tenni. Bármijen rendezvény, ritkán lehet a barátjával, orvos, BÁRMI.:@ kizártnak tartom, hogy akartad valaha pár nappal késõbb. A c-vitaminról én is hallottam, bármijen formában.
az utolsó válsz nagyon tetszett mert igaz!!! nyáron nyaralás, télen meg ki akarna úgy sziveszteri buliba menni hogy állandóan azon aggódjon, hogy jajj istenem nem áztam átt... a citromról én az egyik barátnõmtõl halottam lassan egy hete eszek minden este 1db-t és még van egy hetem reméllem hogy egy hetetfog tõle késni :)

Mi lehet a baj? Vagy ez természetes?

Lassacskán 6 hetes terhes vagyok, és egyre többet görcsölgetek. Vagyis este most begörcsöltem er?sebben, nagyon kellemetlen volt. :( Meddig és mennyire normális ez?Nem volt vérzés.

Legjobb válasz: Nem ez nem természetes. Sõt ez probléma is lehet. Keress fel orvost és vizsgáljon meg mielõbb.

Nem ez nem természetes. Sõt ez probléma is lehet. Keress fel orvost és vizsgáljon meg mielõbb.
Nem akarlak ilyesztgetni, de még ma menj orvoshoz, és vegyél be Magne B 6-ot. Lehet, hogy nem lesz semmi baj belõle, de nem jó elõjel.
Semmilyen görcs sem megengedett terhesség alatt!!! Azonnal orvos!A MagneB6-t enyhíti a görcsöt, vegyél be egyet ártani nem árt!Szorítok , hogy semmi bajotok ne legyen! 20 hetes kismama.
Szia! Nekem elég sokáig görcsölt a hasam az elején ( 12.hétig)és szerencsére minden ok. De mindenképpen orvos, magnézium és fekvés mert egyáltalán nem jó a terhesség alatti görcs. 32hkm
Szia! Én olyan szinten begörcsöltem 7 hét körül, hogy még a vesém is begörcsölt! Sírtam , hogy úr isten mi ez a fájdalom menstruáciom alatt nem éltem meg ilyen fájdalmat mint amit egyszer kétszer terhesség alatt!!! Majd elmentünk az elsõ ultrahangra és elmondtam az orvosnak , hogy ez normális ?? azt mondta , hogy nehezebben nyúlnak a méhizmaim...és kevés folyadékot iszok! Mondtam neki , hogy de nagyon félek nem lesz baja a babának ettõl mondta hogy szedjem a terhes vitamint igyak sokat ne izguljak!elkezdtem figyelni az ivászatra szedem én is a magneb6 ot nekem az nagyon sokat segített most napi 4 liter vizet iszok valamikor csak 3 at de meg szûntek a görcseim amióta figyelek az folyadékra, minimális nyilalás az van persze érzem , hogy nõ a babám.most 11 hetesek vagyunk és minden rendben!!azért beszélj az orvosoddal!

Természetes az, ha a péniszemnek fürdés után pár óra elteltével kezd kellemetlen illata lenni? Elég kellemetlen, mikor a csaj éppen elkezdené, neked ki kell menni megmosni. Neked is van így? Mivel lehet megelőzni? Mitől van ez?

Legjobb válasz: Megoldás: aki nemi életet él annál természetesnek kéne lennie az alap higiéniának, tehát aktus elõtt és utáni tisztálkodásnak. Ha tudod, hogy szexelni fogsz, mosakodj meg elõtte. Ennyi.

Megoldás: aki nemi életet él annál természetesnek kéne lennie az alap higiéniának, tehát aktus elõtt és utáni tisztálkodásnak. Ha tudod, hogy szexelni fogsz, mosakodj meg elõtte. Ennyi.
Nekem is ilyen. Ha fel vagyok fázva akkor meg még szörnyûbb szaga van. 20/F
Fürdés után pár órával fürödjön meg megint?
Fürdés után a törülközésnél húzd hátra a fitymád és töröld meg a makkodat is teljesen szárazra! A nedves közegben könnyeben lesz büdös.

Ezt a barnázást mivel lehet elmúlasztani mensi előtt? Valamilyen természetes gyógymód? Nem akarok sem clostyt se semmilyen gyógyszert enni. A palástfűről hallottam jókat.

Legjobb válasz: Szerintem ez egy természetes dolog, hozzá tartozik a menstruációhoz. Nem tudom mivel lehetne elmulasztani. Ez Téged miért zavar ennyire amúgy?

Szerintem ez egy természetes dolog, hozzá tartozik a menstruációhoz. Nem tudom mivel lehetne elmulasztani. Ez Téged miért zavar ennyire amúgy?
A kérdező hozzászólása: Ez sajnos nem természetes dolog. Sárgatest elégtelenség azt mondják. Szerintem sok nõnek nem barnázássak kezdõdik a mensi hanem rendes pirosan. Vagy aki terhes lett annak is barnásan kezdõdött a mensije?
szerintem aki terhes lett , annak már nem kezdödött sehogyan a mensije. nagyon ritka esetben van csak vérzés a terhesség alatt.
nekem barnázva kezdõdik mióta elõször megjött... az elsõ voltam

A 6 hetes kisfiam fütyijét ha felhúzom picit fürdésnél, olyan fehér neki odabent. Tuti, hogy nem gomba, de akkor vajon mi lehet? Vagy ez természetes?

Legjobb válasz: szia!az a fehér az faggyú(azthiszem igy hivják)nem gomba hanem ilyen faggyú szerûvé összegyûlt cucc,az segit a bõrnek a leválásban csak odáig el is kell érni.nekem 5 éves a fiam ,baba kora óta huzogatom neki orvosi javaslatra és még mindig nem megy fel teljesen,de mikor elérünk egy ilyen fehér cuccos részt akkor tök simán elválik ott a bõr ,kijön alóla a fehér és igy haladunk szépen hétrõl hétre.lassú a folyamat de az én fiam fütyijét ugyan nem fogják feltépni amig nem muszáj.szóval semmi gond az természetes jelenség ott a bõr alatt,bár van akinek begyullad egy idõ után, akkor mindenképen vidd el orvoshoz.

szia!az a fehér az faggyú(azthiszem igy hivják)nem gomba hanem ilyen faggyú szerûvé összegyûlt cucc, az segit a bõrnek a leválásban csak odáig el is kell érni.nekem 5 éves a fiam , baba kora óta huzogatom neki orvosi javaslatra és még mindig nem megy fel teljesen, de mikor elérünk egy ilyen fehér cuccos részt akkor tök simán elválik ott a bõr , kijön alóla a fehér és igy haladunk szépen hétrõl hétre.lassú a folyamat de az én fiam fütyijét ugyan nem fogják feltépni amig nem muszáj.szóval semmi gond az természetes jelenség ott a bõr alatt, bár van akinek begyullad egy idõ után, akkor mindenképen vidd el orvoshoz.
Biztos, hogy muszáj neki már ilyen fiatalon huzigálni? miért nem kérdezed meg inkább a doktornõt?
A kérdező hozzászólása: Nyilván azért huzigálom NAGYON ÓVATOSAN ÉS NAGYON KICSIT, mert azt mondták, hogy kell.Ha nem kellene, nem huzigálnám, a gyerek pedig meg sem érzi, annyira picikét mozdítom.
A kérdező hozzászólása: ...köszönöm a válaszokat!
Én is szoktam, de én is csak picit, hogy nincs e alatta ez a fehér cucc. Én még nem hallottam errõl a faggyús izérõl. Én eddig azt hittem, hogy egyszerûen csak a popsikenõcs megy alá....
Magzatmáz maradék nem lehet? Nekem kislányom van, de szerintem az magzatmáz lesz még, onnan nem tudott még kitisztulni.
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs, de ha valami gyulladás lenne, akkor piros is lenne gondolom..Remélem, tényleg ez a faggyús téma van alatta...
Azt faggyúnak hivják és olajos fültisztitópálcával kitisztitható onnan óvatosan. Nem kötelezõ vele foglalkozni, majd magától kb másfél 2 éves korára elmúlik neki. Hormonális folyamat, nem gomba és nem gyulladás. Semmi gond nincs vele.

Peteérésnél erõs hasfájás, görcsölés és utána elmúlik! Hasonló tünetek valakinél? Mit lehet vele kezdeni? Hormongyógyszer vagy természetes fitoösztrogént kellene szednem? Szülés óta van!

Legjobb válasz: Nekem mindig ez volt a gondom, szülések után sem változott. Amikor fogamzásgátlót szedtem természetesen nem volt ilyen,mert ne is volt peteérés. De csak ezért felesleges hormont szedni. Én ilyenkor "bekapok"egy Cataflamot és ez elég is.

Nekem mindig ez volt a gondom, szülések után sem változott. Amikor fogamzásgátlót szedtem természetesen nem volt ilyen, mert ne is volt peteérés. De csak ezért felesleges hormont szedni. Én ilyenkor "bekapok"egy Cataflamot és ez elég is.
Én is megéreztem a peteérést szülés elõtt és után is, de azért annyira nem fájt, hogy Cataflamot kelljen beszednem. Sajnos normális tünet.
Nálam is van ilyen. Még nem szültem. Teljesen normális. Ha nem bírod a fájdalmat egy szimpla fájdalomcsillapítót vegyél be.
Természetes, nekem is ilyen, 16 vagyok. Epilálás, borotválás, gyanta!:)
De ha borotva mellett döntök az mindig ott van nem és nem kell érte fzetni meg nem kell belöle nagy ügyet csinálni.Amig borotva lessz a földön addig aggodnunk nem nagyon kell:)
Valaki csinálta már ott krémmel?
Sziasztok! Annyira örülök hogy nem vagyok egyedül:D nekem is szõrõs a fenekem...de nektek mennyire? nekem nagyon..szóval csak a fenekem...de fekete szõrõs? mert nekem ilyen hát...barna...és tök csúnya...biztos hogy nem fáj a gyantázás?
Nem fáj nyugi én is csináltam mondjuk én magamnak! haha lehet a fele ott maradt :D:D:DD:na de mindegy mert jó az ugy majd a többit leviszi a borotva :D:D És én depis is vagyok voltam ahogy tetszik miatta és most már röhögök rajta mert már annyira leszarom :D:D:D:D
A borotvától nem viszket ha kezd visszanõni?...:D mert elég vicces lenne vakargatni a fenekem, mondjuk a suliban...
Egy nagyon fontos kérdés mi van akkor, amikor gyantázzák a szõrt (orvos) és oda fingok?(véletlen)akkor mit mondjak? :D
Ha gátlásos vagy, (mint én ami elég valószinû ilyen problémánál, tekintve hogy tele van a média tökéletes csajokkal), úgy gondolom, nemhogy pukizni nem fogsz gyantázás közben, de még egy zabszemet sem tudnának feldugni a popsikádba!Higgy nekem, tapasztalatból mondom! Egyébként örülök hogy valaki felvetette ezt az alaptémát, szerintem ez elég sokunkat érint! Fiúk, írjatok! Ez nektek nagyon undorító vagy csak mi hisszük ezt?
Kozvetlenul a vegbelnyilas mellett nincs szor
hát szerintem a gyanta nem a legjobb ötlet.tegnap kibrobáltam, és összeragadt nagyon.nem tudtam rendesen leszakítani.és nagyon fájt.ezután leborotváltam.és most nõ vissza és nagyon szúr:S.tehát.. nemtudom.valakinek valami ötlet még?
már megbocsássatok, de a fél bagázs elbeszél egymás mellett. egyesek feltesznek olyan kérdéseket, amiket épp néhány post-tal elõttük válaszoltak meg:) peace
EPILÁTOR! nemrég próbáltam ki, és elötte picit bekentem magam ott is testápolóval. és szinte megsem éreztem!! ez a leghasznosabb! a bortovától szúr, a gyantától meg összeragad, és fáj! már mindeet próbáltam! tapasztalatból tudom
Nekem is szõrõs, ráadásul fekete! Nagyon szégyellem, hidd el! =( Ha lesz kapcsolatom, szerintem epilálni fogom, mert a kozmetikusom elõtt szégyellem nagyon! 20/L
Vagy végleges szõrtelenítés..
Nekem bejön, ha egy nõ természetes. Persze, tisztában vagyok vele, hogy kevés pasi gondolkodik így. Ami viszont tuti mindenkinek bejön, függetlenül attól, hogy miben tér el egy nõ az átlagtól az az, hogy megbékél önmagával, elfogadja a saját másságait (erõsségeit és gyengeségeit), és felvállalja önmagát. E megbékélésnek és önelfogadásnak az lesz a következménye (ha igazán és mélyen megbékélt), hogy jól fogja magát érezni a bõrében, s bizony ez a kisugárzásán meg fog látszani. Magyarán: inkább legyen egy szõrös fenekû, de természetes és kiegyensúlyozott barátnõm, mint egy gyönyörû, de beteglelkû, folyton elégedetlen, s ettõl szenvedõ modell. A lelki épség és kiegyensúlyozottság, s az ebbõl táplálkozó pozitív kisugárzás messze fontosabb, mint az, hogy éppen epilált-e feneked, vagy nem. . . . Megjegyzem, nem csak a szám jár: pont ilyen természetes a párom. És sokkal jobban szeretem azért, hogy mer önmaga lenni, mint hogy a világ éppen ilyen vagy olyan divatjának hódol. (Mielõtt még bárki azt gondolná, hogy barlangban élek, és kõbunkóval szeletem a kenyeret, megjegyzem, e meggyõzõdésem kb. 3-4 éve van, mert elegem lett ebbõl a mûmájer, álarcokat hordó világból, ahol már azt sem tudják az egyes emberek, hogy kik is valójában. Mondjuk nem is csoda, ha a saját testüktõl el vannak idegenítve az agymosó média, meg valami hülye, éppen aktuális divat-trend által.) A biológia az egy kõkemény dolog, nem nagyon lehet a törvényeit áthágni. Másrészt, ennyi erõvel ha valaki pufók, vagy, alacsony, vagy vörös (és még hosszasan lehetne sorolni a társadalom épp aktuális "negatív címkéit"), az kösse fel magát ?!? A válaszomat hadd kölcsönözzem Forest Gump-tól: "Anyukám szerint az a hülye, aki mondja !" Drága Hölgyeim ! . . . Tessék kicsit több kurázsival élni, és végre olyan pasit keresni (és megtartani), aki nem akar benneteket a saját ízlésének megfelelõ barbi-babává szabni. (Az ilyen pasit pattintsátok le, de gyorsan, és ha van rá mód, akkor úgy, hogy kicsit törjön össze az az elszállt lelkivilága. Megérdemli az ilyen.) Szép s vidám napot, Hölgyeim ! :-)
http://kadardr.hu/intim.htm ezt nézzétek meg remélem segitettem :)
Nagyon nagyon köszönöm :) :) :) :) én is megyek :D
Lehet hogy nem magyaráztam világosan.Tehát belül, középen, ahol a végbélnyílás van.Jó, pont oda nem tesz gyantát, kikerüli.
A kérdező hozzászólása: Nagyon zavar..... de ha leborotválom az utána erõsödik nem? és az rosszab.. ez epilálás meg a gyantázást egyedül nem tudom meg csinálni és ciki ehez segítséget kérni...félek h ha meg nem csinálok vele semmit hanem úgy hagyom akkor a barátom undorodni fog tõlem!
Nem vagy ezzel egyedül. Én a borotvát hívom segítségül.
Én még nem borotváltam, mert félek, ha elkezdem és nõ, akkor szúrni fog!:S De mondjátok hogy ez nem így van!:D Akkor elkezdem én is!
Szerintem gyantázd le! Az az érdekes, hogy ott egyáltalán nem fáj és teljesen kézre áll, ha hanyat fekszel és felhúzod a lábad. Patronos gyantával csináld!
Engem pl. az undorít egy nõnél, ha borostás neki. Ha rendesen szõrös, az nem, sõt, szeretem. Vagy legyen tökéletesen lecsupaszítva, vagy sehogy. A félbehagyott dolgokat nem lehet szeretni.
En ha gyantazom kb. egy honap mulva kezd visszanoni, szerintem ez a legjobb megoldas, a borotvalas veszelyesebb megoldas, meg is vaghatod magad.
nincs esetleg testvéred, mert azért családban csak nem olyan ciki, legalább is mi vagyunk olyan jó testvérek.
Mindenképpen a gyanta a legjobb megoldás! Szerintem teljesen természetes!
A kérdező hozzászólása: és a gyantázás mennyire fáj? hogy csináljam azt magamnak? mert nincs testvérem anyumnak meg nem akarok szólni
Menj kozmetikushoz, tole nem kell szegyeld magad mert ezer szoros feneket latott mar, profin csinalja es nem olyan fajdalmas mint ha te csinalnad otthon.
Én borotválom és nincs vele semmi bajom :P Mindenkinek szõrös... Borotvától nem erõsödik a ször, csak annak érzõdhet mert egyenesen vágod a szõrt és ezáltal szúrhat. De engem nem szúr... Gyantával nekem tuti nem szedné ki, még a bikinivonalat se szedi ki mert erõs a szõrõm...
Áhhhh...még jó hogy erre rátaláltam én is 16 vagyok és én nekem is ez a problémám :S:S::'( segitség S.O.S nem gyantáztam még .....nagyon fáj ? és a kozmetikusnál milyen pózba kell lenni hogy ott ki tujda gyantázni ?:D:D Bocs a kérdésért...remélem az enyémre is válaszoltok mert már utálom magam:S:S kösy
A borotvalastol nem no tobb szor, viszont erosodik, mert levagva belole(mint a hajvagasnal ugye vagunk a vegekbol hogy gyorsabban nojjon)lelegzik a szala.Ezert jo a gyanta.En evek ota a kozmetikust valasztom.Hason fekve tortenik a dolog, egyik kezevel felkeni a gyantat, masik kezevel pedig fogja a fel popsit hogy ne ragadjon ossze a gyantatol, majd gyors mozdulattal lehuzza, ket masodperc az egesz es egy honapig nincs gondod.Nem mondom hogy nem faj de ki lehet birni.
de én belül értettem hogy ott gyantázzák-e nem maga a fenéken hanem belül .....irjál vissza fontos lenne köszi
Lányok, ha zavar titeket, akkor epiláljátok. :D Amúgy lányok nektek a fiúknál zavaró, ha van ott szõr? Én 20 éves vagyok és persze, hogy szõrõs, de ott nem szoktam borotválni, szerintem fiú létemre ott nem kell.

Mi lehet ez? Természetes, vagy valamilyen betegség tünete?

A hüvelyem bels? falán (egészen belül) található néhány "Zsírmirigy" szer? kis valami. Tudtommal ezek mindig is ott voltak, és a rendszeres orvosi kivizsgáláson nem mondott semmit rá a doki. A kérdésem, hogy van-e valakinek még ilyen, vagy aggódjak, hogy ez valamilyen elváltozás.

Legjobb válasz: Szerintem természetes, nekem is van.

Szerintem természetes, nekem is van.
Ha aggodalomra adna okot, biztos megjegyezte volna a doki.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Csak elkövettam azt a hibát, hogy az interneten elkezdtem ilyen herpeszes meg hasonló képeket nézegetni és persze ilyenkor egybõl rémeket látok.. köszike, megnyugodtam.:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!