Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet Még mindig nem jött (71 db)

Elõfordul ilyen. Ha jól csináltad a tesztet és negatív, nem lehet baj.
Miért prófétáljunk itt? Te tudod h védekeztetek. Mi nem tudhatjuk mi ment félre és hol, csak ti. Különben én meséljem egy másik lánynak h milyen heberhurgya a nõi test? simán késhet heteket.
Ne félj szerintem, ha a teszt negatívat mutatott nem lehet baj! De lehet jó lenne megnézetned magad ha nem jön meg rövid idõn belül! De igaza van a másik válaszolónak, simán késhet heteket és bármi miatt nemcsak terhességre kell gondolni!

Hét hete volt abortuszom, és még mindig nem jött meg a havim, pedig az abortuszt követő vizsgálat szerint minden rendben ment. Mi lehet ennek az oka, és van okom aggodalomra?

21 vagyok, és ez volt az els? terhességem... Kés?n is vettem észre, meg határozatlan is voltam, igy 11 hetesen estem át rajta..

Legjobb válasz: Szia. Nekem nem abortuszom volt, hanem vetélésem, de nekem sem jött meg utána 2hónapig. Elmentem a dokihoz, írt fel valami gyógyszert(a nevét már nem tudom ) és az meg is hozta rendesen, azóta minden rendben.

Szia. Nekem nem abortuszom volt, hanem vetélésem, de nekem sem jött meg utána 2hónapig. Elmentem a dokihoz, írt fel valami gyógyszert(a nevét már nem tudom ) és az meg is hozta rendesen, azóta minden rendben.
menj vissza a dokihoz.Nekem missedem volt és nekem sem jött meg.azt mondta a doki, hogy azért, mert nem épült vissza annyi nyálkahártya így nem tudott semmi leválni.Szerintem neked is ez lehet.
Menjél vissza a nõgyógyászhoz. Ez azért túl hosszú idõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, már nagyon aggódom... fogalmam sincs, hogy ezt mi okozhatja :(
A kérdező hozzászólása: Ma végre megjott :)
mióta késik a havid ?
Na itt egy recept amit igyál meg és ettõl száz millió százalék hogy megjön!!! Na, neten olvastam és nyugi már 5 alkalommal is segitett rajtam és a barátnöimen! Vegyél száritott rozmaringot, bioboltban vagy ha van otthon nektek is akkor szakits le egy ujj hosszuságnyit és azt forrald fel 2 csészényi vizben, hagyd kihülni 20 percet és reggel-estefele idd meg az egy csészével... Ez segit lehet már 2 nap alatt, és érdemes inni mielött megkellene jönnie mert ez rendbe teszi a ciklusod és nem össze-vissza kapod meg... DE semmilyen esetben sem szabad cukorral inni, mert mit sem ér, csak Mézzel, vagy anélkül..Pocsék de ez megteszi a hatását, nyugi..:) Remélem ki próbálod.
Ciszta, gyulladás, hormonproblémák, nagyon sok oka lehet. Ennyi késéssel már érdemes felkeresni a nõdokit!
A kérdező hozzászólása: De, általában védekezünk, de most valahogy így történt.
Hormonzavar feszultseg barmitol... De menj el nogyogyaszhoz es o megtapogat es megmondja h lesz e baba
szóval ti nem védekeztek? és akkor még csodálkoznál, ha terhes lennél?
A kérdező hozzászólása: Pontosan nem tudom, de körülbelül 3-4 hete vagy lehet, hogy több is eltelt azóta, hogy szeretkeztünk a párommal.
Attól még hogy nem megy el benned, nem jelenti azt hogy semmi spermium nem került beléd. A makk síkosságát biztosító váladékban is található valamennyi spermium.
Mikor volt az aktus? Aktus utáni 14.napon már kimutatja a teszt, ha babás vagy. Már ha utána nem szexeltél védekezés nélkül :)
aucs. az a legbiztosabb, ha mész nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: 42 napja.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szèpen köszönöm. Kipróbálom. :)

Mi lehet ennek az oka? Azért kaptam Clostilbegytet, mert nem volt gyógyszer abbahagyása után menzeszem. Ennek már 2 hete. Még mindig nem jött meg és semmi jele.

Csináltam tesztet, negatív lett, szerintem tényleg nem vagyok terhes. Akkor miért nem jön meg?

Legjobb válasz: sztem elsözör mensi meghozot kéne szedned és ha megjön akkor a clostyt az 5. naptol. menj vissza dokidhoz és mond el neki hogy nem jött meg még. 32

sztem elsözör mensi meghozot kéne szedned és ha megjön akkor a clostyt az 5. naptol. menj vissza dokidhoz és mond el neki hogy nem jött meg még. 32
Tesztelj késõbb is, lehet, hogy baba van, csak még nincs elég hcg a szervezetedben! De az is lehet, hogy a closti kitolta peteérést, vagyis csinált peteérést, használt, de nem a 14. napon volt, hanem mondjuk a 20on valahányadikon! Épp ezért próbálkozzatok csak a babával, és tesztelj olyan 40. napnál kb. Türelem. :)
Én is így voltam! Aztán elmentem egy másik dokihoz, aki csinált egy hormon vizsgálatot (mellesleg ezt a Closti elõtt kellett volna), és kiderült, hogy Pcos vagyok. Túl sok a tüszõm, és nem tudnak megnõni, mert nem férnek el. Ami Clostit felírt az elsõ dokim, az még több tüszõt csinált. Szóval...... Kérj hormonvizsgálatot!

Tabit szedek és most van az egy hetes szünet (hétfőtől), viszont már szerda este van és még mindig nem jött meg. Mi lehet a baj?

Egyébként a múlt hónapban er?s menstruációs görcsök és er?s vérzés miatt kórházba kerültem (ezért is szedek tabit). És valószín?leg terhes még azért sem lehetek mert nem ment el belém a barátom (a még nagyobb biztonság kedvéért). Akkor mégis mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Nyugi, még van idõ. Nekem is úgy van, hogy hétfõtõl van a szünetem és nekem mindig csütörtökön jön meg. Lehet, hogy neked is holnap fog, de nem baj az sem, ha csak a hétvégén. Ja és ha nem lenne semmi mensi elõtti tüneted, az sem jelent semmit, attól még meg fog jönni.

Nyugi, még van idõ. Nekem is úgy van, hogy hétfõtõl van a szünetem és nekem mindig csütörtökön jön meg. Lehet, hogy neked is holnap fog, de nem baj az sem, ha csak a hétvégén. Ja és ha nem lenne semmi mensi elõtti tüneted, az sem jelent semmit, attól még meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Megnyugodtam egy kicsit :)
Nyugi, csak még nem szokta meg a szervezeted a tabit, be fog állni erre az egyhetes szünetre. Aztán már óramû pontossággal fog megjönni! Nekem is ez volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Igen, lehet terhesség miatt! Tesztet nem csinálsz?
A kérdező hozzászólása: Gondoltam varok vasarnapig ha nem jon meg. Mar nagyon szeretnenk babat
És egyébként érzel valamit, ami eltér az eddig megszokottól, vagy semmi változást nem tapasztalsz?
A kérdező hozzászólása: Hat semmi elterot nem erzek, szoval nemtudom mi lehet a baj

Egy másfél hete késik a mentruációm. Csinaltam már két tesztet amik negativak lettek de még mindig nem jött meg. Vajon mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Rengeteg oka lehet. A terhesség elég valószínûtlen két negatív terhességi teszt után. De ha felmerült a terhesség lehetõsége, akkor legközelebb talán jobban kellene védekeznetek. Az okok lehet fogyás, hízás, átmeneti hormonális zavar, stressz, megerõltetõ munka vagy sport, ciszta, valamilyen gyulladás. De nálad a legvalószínûbb, hogy az idegeskedéstõl nem jön meg. Ne parázz. Ha nem ezen agyalsz meglátod, egyszere megjön.

Rengeteg oka lehet. A terhesség elég valószínûtlen két negatív terhességi teszt után. De ha felmerült a terhesség lehetõsége, akkor legközelebb talán jobban kellene védekeznetek. Az okok lehet fogyás, hízás, átmeneti hormonális zavar, stressz, megerõltetõ munka vagy sport, ciszta, valamilyen gyulladás. De nálad a legvalószínûbb, hogy az idegeskedéstõl nem jön meg. Ne parázz. Ha nem ezen agyalsz meglátod, egyszere megjön.

Üdvözlöm! 33 éves vagyok, a 2. gyermekem 9 hónapos, 6 hónapos koráig szopott és azóta még mindig nem jött meg a mensim. Meddig lehet még várni ill. mi lehet a probléma, van-e valami, amitől megjönne a mensim? Ja persze, a terhesség ki van zárva! Válaszát

Üdvözlöm! 33 éves vagyok, a 2. gyermekem 9 hónapos, 6 hónapos koráig szopott és azóta még mindig nem jött meg a mensim. Meddig lehet még várni ill. mi lehet a probléma, van-e valami, amitől megjönne a mensim? Ja persze, a terhesség ki van zárva! Válaszát előre is megköszönöm. Lívia

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ezt így sajnos nem tudom megmondani, javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ezt így sajnos nem tudom megmondani, javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Üdvözlöm! 33 éves vagyok, a 2. gyermekem 9 hónapos, 6 hónapos koráig szopott és azóta még mindig nem jött meg a mensim. Meddig lehet még várni ill. mi lehet a probléma, van-e valami, amitől megjönne a mensim? Ja persze, a terhesség ki van zárva! Válaszát

Üdvözlöm! 33 éves vagyok, a 2. gyermekem 9 hónapos, 6 hónapos koráig szopott és azóta még mindig nem jött meg a mensim. Meddig lehet még várni ill. mi lehet a probléma, van-e valami, amitől megjönne a mensim? Ja persze, a terhesség ki van zárva! Válaszát előre is megköszönöm. Lívia

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ezt így sajnos nem tudom megmondani, javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ezt így sajnos nem tudom megmondani, javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
A kérdező hozzászólása: Remélem nem kell már sokat várni rá :) Várok még egy két hónapot és utána elmegyek orvoshoz.
Szia! Én úgy tudom, hogy egy év sikertelen próbálkozás után már csinálnak vizsgálatot, a nõnél is, és a férfinál is! Hogy milyeneket, azt nem tudom! Próbáld nem annyira akarni, és össze fog jönni! Nálunk akkor jött össze, amikor feladtam, azt mondtam magamnak, hogy okés, ennyi, jön amikor jön, én nem stresszelek már többet ezen! Elkezdtem nyaralást szervezni, lefoglali magam! Persze ugyanúgy védekezés nélkül szeretkeztünk! Következõ hónapban összejött a már több mint egy éves bébim! Kitartást!!!
Mi 13hónapja várjuk. Menj el dokihoz, hogy minden rendben van-e!
A kérdező hozzászólása: Valahogy sejtettem, hogy szeretkezésre is szükség van :)
Mivel fiatal vagy, és már egy éve próbálkoztok, én javasolnám, hogy vizsgáltassátok ki magatokat, hogy kizárjatok mindent, ami esetleg villámgyorsan kezelhetõ banális gátló tényezõ lehet. A hõmérés, teák, hasonlók jók, de csak egészséges pároknál válik be általában, pl. ha valami hormonális problémád van, azon nem feltétlenül segít.
A szeretkezés egy bevált módszer. Egyébként meg fiatal vagy még, hová ez a kapkodás :)
A kérdező hozzászólása: Én most rendeltem teákat, remélem hamar megérkeznek :) Mérem.
Fonalbeültetéses akupunktúra: http://www.yamamoto.hu Sok gyerkõcöt hoztak már össze, olyan pároknak is, akiknek több lombik se sikerült. Próbáljátok meg!
A teázásról azt hallottam sok helyrõl, hogy a rendes ciklust teljesen összezavarja. Tehát akkor ne idd, ha rendesen szokott megjönni. Viszont én is orvost javasolnék, mert lehet valamilyen probléma van valamelyikõtöknél (ja és hazudd azt, hogy már 2 éve próbálkoztok, akkor komolyan vesznek).
Szia! Milyen teákat rendeltél, és hol? Én is el szeretném kezdeni. Köszi!
Mi is egy éve próbálkozunk, de engem már vizsgálak most voltam uh-n nézték, hogy van-e peteérésem.Eddig mindent rendben találtak nálam!Csak annyit tudok mondani, hogy kitartás!Tudom, hogy nehéz és átézem az ami benned van most!
méred a hõdet?én teát iszok, de én is veled egy idõs vagyok és 1 hónappal elõrébb vagytok a próbálkozással mint ti.A teázást csak most keztem, de sok jót olvastam róla :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!