Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet Még mindig nem (612 db)

Segítség! A makkom tetején van egy ilyen kis hús. Ez mi lehet? Olyan mint ha a húgy csőből jött volna ki! Szerintetek? Orvost keressem fel? (még nem voltam csajjal tehát nem lehetek beteg)

Legjobb válasz: Amelyekkel az eddigiekben már volt szerencsém találkozni, esetleg vizsgálni is, azok nem voltak kórosak, uígy fejlõdtek ki, mint amilyennek te is leírod, már jelentõs ideje ott voltak. Méretileg nem változtak, problémát különösebbet nem okoztak, csak ott voltak, és ez a gazdájukat zavarta csak. Ha ez a "vadhússzerû kitüremkedés" ugyanilyen, mint amit a >>topiklinken xtül mutattam neked, akkor nem kell aggódnod, mert nem vsz., hogy kóros. Pontos megnevezése elõttem nem ismert, de sztem attól, hogy most te tudod a pontos nevét, nem fogsz megnyugodni. Azt is tudd, hogy a te eseted egyedinek minõsül, ahogy minden fitymaszûkület/rövid fék is egyedi a maga nemében, azokat sem le7 sablonosan elbírálni, látatlanban meg pláne nem! Azt tudom neked tanácsolni, hogyha ez csak esztétikailag zavar, úgy fogadd el azt, h. ott van, mert ellene nem tudsz tenni semmit. Mûttetni meg sztem nem akarod, az egy valag pénzkidobás lenne a részedrõl, uakkor minden orvosi beavatkozásnak van némi kockázata is, elsõsorban nyílt seb/égetés esetén, miközben a csajokat -- ha szeretnek téged -- úgysem izgatja. A fütyi esztétikuma ill. funkcionalitása ált. a viselõiket jobban izgatja, mint a csajokat, így téged is. Ha úgy érzed, szeretnéd véleményeztetni a fentebb leírtak ellenére is, úgy azt >>privin xtül megte7ed,... vagy fordulj orvoshoz. De én csak annyit mondok,... NYUGI, és FEL A FEJJEL! ;-) Üdv: EE

Amelyekkel az eddigiekben már volt szerencsém találkozni, esetleg vizsgálni is, azok nem voltak kórosak, uígy fejlõdtek ki, mint amilyennek te is leírod, már jelentõs ideje ott voltak. Méretileg nem változtak, problémát különösebbet nem okoztak, csak ott voltak, és ez a gazdájukat zavarta csak. Ha ez a "vadhússzerû kitüremkedés" ugyanilyen, mint amit a >>topiklinken xtül mutattam neked, akkor nem kell aggódnod, mert nem vsz., hogy kóros. Pontos megnevezése elõttem nem ismert, de sztem attól, hogy most te tudod a pontos nevét, nem fogsz megnyugodni. Azt is tudd, hogy a te eseted egyedinek minõsül, ahogy minden fitymaszûkület/rövid fék is egyedi a maga nemében, azokat sem le7 sablonosan elbírálni, látatlanban meg pláne nem! Azt tudom neked tanácsolni, hogyha ez csak esztétikailag zavar, úgy fogadd el azt, h. ott van, mert ellene nem tudsz tenni semmit. Mûttetni meg sztem nem akarod, az egy valag pénzkidobás lenne a részedrõl, uakkor minden orvosi beavatkozásnak van némi kockázata is, elsõsorban nyílt seb/égetés esetén, miközben a csajokat -- ha szeretnek téged -- úgysem izgatja. A fütyi esztétikuma ill. funkcionalitása ált. a viselõiket jobban izgatja, mint a csajokat, így téged is. Ha úgy érzed, szeretnéd véleményeztetni a fentebb leírtak ellenére is, úgy azt >>privin xtül megte7ed, ... vagy fordulj orvoshoz. De én csak annyit mondok, ... NYUGI, és FEL A FEJJEL! ;-) Üdv: EE
Eddig nem vetted észre? Ha már lett volna sexuális kapcsolatod azt mondanám, elképzelhetõ, h condyloma.Így nem biztos. Mindenképpen mutasd meg orvosnak!
A kérdező hozzászólása: De észrevettem már csak eddig nem zavart aztán inkább megkérdem h nem lehet e valami?
???? :O Milyen kis hús??? :O Fotót kérhetünk róla, ha megengeded a kérést?
Ha eddig is ott volt ne ijedj meg. Valószínûleg egy jó indulatú kötõszövet, v.nyálkahártya szaporulat.
Nézesd meg urológussal .Pénzbe nem kerül, de bizonytalanságba lenni a legrosszabb .
A kérdező hozzászólása: Igen ugyan ilyen csak nem piros.
A kérdező hozzászólása: De ennek van valami neve? És semmi bajom nem lehet ugye?
Vannak akiknek ilyen "kifordult" húgycsõnyílásuk van, vannak akiknek meg inkább "behorpadt" fajta ^^ Ha nincs vele gond, ne aggódj miatta!

Az hogy lehet hogy én több mint 1 éve jelentkeztem sz. Katonának és még mindig nem történt semmi!? Velem csak egy regisztrácios lapot írattak. Akkor az nem tudom mire volt jó! Mert engem még alkalmassági vizsgálatra sem küldtek sehová ez miért lehet?

Legjobb válasz: én egy hónapja regisztráltam szintén szerzõdéses katonának és nekem elmondták , (fura hogy neked nem) hogy havonta 2 havonta menjek be személyesen vagy telefonáljak mert azokat veszik fel hamar akiken látják hogy tényleg komolyan gondolják nem csak kitöltik a papírt és várnak a csodára.meg persze az is számít hogy miket jelöltél be posztnak pl: ha ejtõernyõst beírtad fél éven belül szinte biztos hívnak. ha pl rohamosztagos akkor bele telhet akár egy évbe is fõlleg hogy nem is érdeklõdsz. miket jelöltél be?

én egy hónapja regisztráltam szintén szerzõdéses katonának és nekem elmondták , (fura hogy neked nem) hogy havonta 2 havonta menjek be személyesen vagy telefonáljak mert azokat veszik fel hamar akiken látják hogy tényleg komolyan gondolják nem csak kitöltik a papírt és várnak a csodára.meg persze az is számít hogy miket jelöltél be posztnak pl: ha ejtõernyõst beírtad fél éven belül szinte biztos hívnak. ha pl rohamosztagos akkor bele telhet akár egy évbe is fõlleg hogy nem is érdeklõdsz. miket jelöltél be?
A hadseregnél is LÉTSZÁMSTOP van, mint a közszférában mindenütt. Mibõl gondoljátok, hogy a katonákkal kivételezne a kormány?
pedig nem kitalálom , azt mondta nekem a toborzó hogyha nem hívogatják õket azt hiszik nem nagyon törik magukat a dolgon.
Hely egészen biztosan lesz, sõt van. De a Honvédségnél olyan katasztrofális pénzhiány van, hogy nem tudnak létszámot növelni. A jelenleg is meglévõ állomány pedig rohamos tempóban fogy. Akinek van lehetõsége azonnal szerel le. Nagyon kilátástalan a helyzet.
Miért nem próbálsz ott érdeklõdni, ahol beadtad a lapodat? Nem tudom, mit tudnál így kívülrõl csinálni, de én azért nem vártam volna türelmesen egy évet. Érdeklõdnék, többször bemennék, megpróbálnám megtudni, hol és miért akadt el az ügy, és hogy lehet elõmozdítani. Ha meg nem kapnék semmi infót, ejteném az ügyet. Amúgy meg ne csodálkozz, a honvédség is pénztelen, biztos itt is zárolás van. Meg hát sajnos õk se a korrekt eljárásokról híresek.
72%-os. "Rohamosztagos" nincs a Honvédségben. Nekem mellesleg azt mondták, hogy várjak, míg szólnak. Ha megüresedik egy hely ott, ahova kértem magamat, behívnak, ennyi.
Nálam is ez a helyzet.Én februárban voltam jelentkezni azóta semmi.Minden hónapban hívogattam õket.Nekem is azt mondták hogy nyugodjak meg ha lesz valahol hely szólni fognak.

Mi lehet a baj? Elhasználtam egy 14 db-os Klion hüvelykúpot 16 szem Dalacim 300 kapszulával, nem múlt el a folyásom, majd kaptam egy 10 db-os Betadine hüvelykúpot is, de még mindig nem szűnt meg.

Mit tud ezek után kezdeni velem a doki? Azt mondta, nem fert?zés eredet? a folyásom s a hüvelygyulladásom (ami enyhe), de miért nem múlik el? Már tampon helyett is betétet használok... Elvileg holnap kellene visszamennem kontrollra, de tegnap elkezdtem menstruálni, így gondoltam várok, amíg elmúlik. Amióta vége lett a betadin-kúrának, minta viszketnék is, de a folyás jellege nem változott.

Legjobb válasz: Kinek mi használ :) Novemberi pályafutásom: mikogal kúp (6db), pimafucin kúp (3db), klion kúp(azt hiszem hogy 10db, de pontosan nem emlékszem), boraxos globulus kúp (10db) Na ekkor elmúlt! :) Úgyhogy kitartás! Nekem magától jött elõ, hol gomba, hol baktérium, aztán rájött az orvos, hogy ez már a méhnyakban megtelepedett és magától újul ki. Ja, novembertõl-januárig kezelt, minden egyes kúp kúra után mentem hozzá, hogy még mindig nem múlt el doktorúr :) Elõször még égés volt, aztán már mintha haza mentem volna. Azóta megmûtött.

Kinek mi használ :) Novemberi pályafutásom: mikogal kúp (6db), pimafucin kúp (3db), klion kúp(azt hiszem hogy 10db, de pontosan nem emlékszem), boraxos globulus kúp (10db) Na ekkor elmúlt! :) Úgyhogy kitartás! Nekem magától jött elõ, hol gomba, hol baktérium, aztán rájött az orvos, hogy ez már a méhnyakban megtelepedett és magától újul ki. Ja, novembertõl-januárig kezelt, minden egyes kúp kúra után mentem hozzá, hogy még mindig nem múlt el doktorúr :) Elõször még égés volt, aztán már mintha haza mentem volna. Azóta megmûtött.
A kérdező hozzászólása: Megmûtött?
Igen, megmûtött, de ne ijedezz! Nekem visszatérõ gyulladásaim voltak, amik pasi nélkül, magától újult ki mindig :) Egyébként ha nem használnak a kúpok, akkor is csak kenetet fog venni és kitenyészteti és akkor célirányosan írja fel a kúpot és gyógyszert. Úgyhogy ne ess kétségbe! Tehát visszamész hozzá a mensi elmúlta után, megmondod hogy nem múlt el, még rosszabb, és vagy ír fel mást, vagy kenetet vesz. Engem azért mûtött, mert már nem tudott mit kezdeni velem.
A kérdező hozzászólása: De már vett kenetet, amikor elõször mentem a panasszal, és az eredmény alapján mondhatta, hogy nem fertõzés eredetû a probléma (vagy hát összefüggésbe hozom a kettõt). Köszi a válaszodat (nem nyugtattál meg:) )
A kenet az, amit elküld kitenyésztésre és az eredmény pár nap múlva van meg. Legelsõ alkalommal nem szoktak ilyet csinálni. Mikor vizsgál, akkor egy mikroszkópra hasonlító valamivel kukkol beléd és nézi hogy mi lehet a bajod + mikor kiveszi a kacsát belõled, azon rajta van ami folyik belõled és a színébõl és szagából is megállapítja hogy mi az. Ha rögtön kenetet vett tõled és elküldte tenyésztésre, akkor nagyon körültekintõ dokid van, mert én ilyet még nem hallottam. Mégis azt mondom, egyáltalán ne aggódj, mert egészen biztos hogy tud olyat felírni ami használni fog. Ha nekem sikerült negyedjére, akkor tuti hogy neked is fog! Fel a fejjel és menj szépen vissza hozzá.
A kérdező hozzászólása: Jó, köszönöm, és mindenképpen visszamegyek hozzá (azért hittem, hogy kenetet vett, mert kétszer használt vattás végû hosszú fülpiszkálót, egyik ugye a rákszûréshez, de akkor én tévedtem, köszi a felvilágosítást - de akkor már azt sem értem, miért mondta, hogy nem fertõzés és ha van kapcsolatom, nyugodtan használjam ki a lehetõségeinket :) Azt még elmondanád, hogy menstruáció vége után mikor mehetek, mennyit kell várni? (bocs, csak nem kellett eddig ilyen problémával nõgyógyihoz futkosnom, eddig ciklus közepén mentem) Köszönöm
Szívesen segítek ha tudok :) Nálam úgy volt, hogy feldugdostam a kúpokat, visszamentem 2 nap után. Azért két nap, mert még ha marad benned a kúpból, akkor nem látja pontosan, hogy milyen színû és jellegû a folyás, mert akkor a kúpot látja :) Ha megjött a mensim, akkor mikor elmúlt, szintén 2 nap után mentem vissza. Mindig azt mondtam neki, hogy "doktor úr, még mindig úgy érzem, hogy nem javultam". Egyébként tényleg van olyan folyás is, ami nem fertõzéses eredetû. Ezért szoktak a nõk egy évben egyszer-kétszer venni recept nélkül kapható hüvelyflóra helyreállító kúpot. Nyugodtan kérdezz rá. Azért vagyok ilyen felvilágosult, mert az unokatesóm orvosasszisztens és õ szokott felvilágosítani, sõt kisvárosban élek, és itt nem futószalagon vizsgálnak a dokik, név szerint ismernek. (sok az egészségügyis a családban :) ) Szerintem nincsen olyan nagy baj, hogy ne tudja kikezelni. Kitartás, és csak ügyesen!
A kérdező hozzászólása: Amikor a Kliont és Dalacimot kiváltottam, vettem Protexin Gynophilust, de nem volt alkalmam használni, mert vagy kúpot kellett használnom, vagy menstruáltam, aztán másik kúp, mensi ... de beszereztem, csak várom, hogy ki is próbáljam :) Nem egyszerû az élet, de nagyon remélem, sikerül meggyógyulnom. Egyébként nekem is nagyon rendes orvosom van, én is SZTK-ba járok (amikor elõször mentem hozzá, olyan türelmes és megnyugtató, bizalomkeltõ volt, hogy a következõ alkalmakkor semmi kellemetlen érzés nem volt bennem, pedig ha valaki utál levetkõzni, akkor én igen, még ha orvos elõtt is). Éljenek az sztk-s dokik! :) S nagyon köszönöm a válaszaidat, most már megnyugtattál :)

Ha Németországból küldenek nekem csomagot (ruhát, stb. ) és még mindig nem érkezett meg (pedig már kellene), akkor mit lehet tenni?

Lehet, hogy a feladó az utcát rosszul írta fel, illetve nem arra a címre küldte, ahova be vagyok jelentve. Jelenthet ez valamit? (Anyukám munkahelyére) Vagy lehet azért nem kaptam még meg, mert pont akkor nem volt ott senki? Ha bemegyek a postára, akkor tehetek valamit?

Legjobb válasz: Ez a postai lopás is olyan dolog, hogy én 5 éve dolgozom postásként, és eddig kb 20-25 ember jött hozzánk panaszkodni, hogy nem kapta meg a levelét... Lehet, hogy van kolléga aki lop, de mint ahogy van rendõr is aki zsebre dolgozik, meg orvos, aki hálapénzezik, meg buszvezetõ aki nem ad jegyet, azért nem kell mindent általánosítani, hogy a postások lopnak. Én pl nem lopok... és postás vagyok.

Ez a postai lopás is olyan dolog, hogy én 5 éve dolgozom postásként, és eddig kb 20-25 ember jött hozzánk panaszkodni, hogy nem kapta meg a levelét... Lehet, hogy van kolléga aki lop, de mint ahogy van rendõr is aki zsebre dolgozik, meg orvos, aki hálapénzezik, meg buszvezetõ aki nem ad jegyet, azért nem kell mindent általánosítani, hogy a postások lopnak. Én pl nem lopok... és postás vagyok.
Te szegény naív lány. A magyar postán többet lopnak, mint a reptereken, nagy hiba volt postán feladni a cuccost. Anyukád verje ki a balhét a postán, de valószínûleg már valamelyik raktáros lánya feszít a te ruháidban :(
A kérdező hozzászólása: Akkor az tényleg úgy van? :( Aaaaj, Magyarország... tele van meglepetésekkel (Y) Köszönöm a válaszod:/:) !
mennyire régen adta fel? azért még ne mondj le teljesen róla, én utánakérdeznék a postán a helyedben.
Utana kell kerdezni a postan. Aki kuldte neked, o is kerdezzen utana, mert ha van rola szamla, vagy ertekbiztositva adta fel, akkor neki visszateritenek bizonyos osszeget. Attol fugg hogy adta fel. De a Magyar Postan tenyleg nagyon lopnak. Meg a belfoldi csomagoknak is laba kel, ha nem biztositva adod fel. Sajnos.
Ha csomagként adta fel, akkor van neki róla papírja. Azt kérd el (vagy a másolatát), és indíts egy "Tudakozványt", ha eltelt már 15 nap. Ja hogy anyuka munkahelyére? Esetleg nem jól írta az utcát? Akkor lehet ott pózol valaki benne és nem a postán. (nem mindig a postások a hibások ám...)
Igen, lehet terhesség miatt! Tesztet nem csinálsz?
A kérdező hozzászólása: Gondoltam varok vasarnapig ha nem jon meg. Mar nagyon szeretnenk babat
És egyébként érzel valamit, ami eltér az eddig megszokottól, vagy semmi változást nem tapasztalsz?
A kérdező hozzászólása: Hat semmi elterot nem erzek, szoval nemtudom mi lehet a baj

Mit lehet tenni, ha nem akartam a gyereket, de a volt barátnő még mindíg írogat róla rendszeresen?

A volt barátn?m azt mondta gyógyszert szed, miután szakítottunk mégis kiderült, hogy terhes. A gyerek biztosan t?lem van, de én mondtam neki, hogy nem kell, ennek ellenére mégis megtartotta, pedig nem tartott ott a kapcsolatunk, neki tök rendszertetlen a háttere sok szempontból, én pedig mást terveztem, mással. Én mondom neki állandóan, hogy hagyjon már békén, de ? folyton küldözgeti az ultrahangokat, meg az egyéb infókat, hogy milyen vizsgálatokat csinál és hogyan n? a gyerek. Engem ez nem érdekel, én sosem akartam azt a gyereket. Ez felér már a zaklatással? mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Van egy xr hírem, hogy ez most még "aranyos", hogy csak ezt csinálja. Aztán amikor megszületik a kicsi, akkor kösd fel a bugyrod, mert jogi útra terelõdik-függetlenül az anyától- gyerektartás miatt, sajna drágám azt nem úszod meg. Plusz ha a csajnak rendezetlen az élete, akkor sajnálom a kicsit, mert mint eszköz nem jött be. Néha nem lenne hátrány, ha ránéznél majd, mi is van a picivel. Jelentheted, hogy zaklat, a Gyerekedrõl tudat, mert amíg nem azt mutatod be, hogy nézd milyen szépek leszünk hármasban, addig csak informál a gyereked állapotáról, amihez mint szülõ jogod van, amíg jogilag nem mondasz le a gyerekrõl, jah és te leszel a gci, amiért elhagytad a terhes asszonyt....

Van egy xr hírem, hogy ez most még "aranyos", hogy csak ezt csinálja. Aztán amikor megszületik a kicsi, akkor kösd fel a bugyrod, mert jogi útra terelõdik-függetlenül az anyától- gyerektartás miatt, sajna drágám azt nem úszod meg. Plusz ha a csajnak rendezetlen az élete, akkor sajnálom a kicsit, mert mint eszköz nem jött be. Néha nem lenne hátrány, ha ránéznél majd, mi is van a picivel. Jelentheted, hogy zaklat, a Gyerekedrõl tudat, mert amíg nem azt mutatod be, hogy nézd milyen szépek leszünk hármasban, addig csak informál a gyereked állapotáról, amihez mint szülõ jogod van, amíg jogilag nem mondasz le a gyerekrõl, jah és te leszel a gci, amiért elhagytad a terhes asszonyt....
Ha megszületik, fizetheted a gyerektartást.
Hány évesek vagytok. Biztos a halál. Honnan tudod, hogy mással nem kavart. Nem szeretted az tuti, hogy pillanatok alatt szakítottatok és többet rá sem nyitottad az ajtót. Vagy érezte, hogy lelépsz és direkt csinálta. Sajna ha a tied legalább anyagilag vállalnod kell a babát, mert õ nem tehet a gyártók szemétségérõl. Elég érzelem szegény lehetsz, hogy nem hat meg, hogy egy lény növekedik valahol ami esetleg a te génjeidet is hordozza. Vsz. felnõtt korában megköszöni amit teszel érte. Esetleg ha döglõdsz egy kórházi ágyon rád sem nyitja az ajtót. Nem a nõvel kell újra együtt élned, hanem a gyerekedrõl gondoskodni szertni ha megszületik és növekedik.
A te gyereked, gyerektartást így is, meg úgy is fizetned kell! És ha már így áll a dolog, miért nem foglalkozol vele? Nem muszáj a csajjal lenned, de egy baba hatalmas boldogság!
Annyi neked védekezni mint a nönek. Ha nem akarsz gyereket köttesd el magad! Ha tudod termékeny vagy gondoskodj jobban. Te is ott voltál kb ugyanannyi élvezet volt neked, vagy több mint akkori párodnak. Lehetett volna ez olyan eset is, mikor épp nem véd a bogyó, ilyen is van, ritka de elöfordul, és ö sem akar gyereket. elvetetni meg a férfiakat küldeném, azt hiszitek hogy egy nap és minden megvan vele oldva, esetleg nektek férfiaknak. Gáz ha tényleg ugy van ahogy irod, de mit elöttem irták, nem a gyerek tehet rola. Aztán nem lennék benne biztos, ha elöször képet látsz rola, és a kiköpött hasonmásod lesz, hogy nem kerül belöled elö az apai ösztön. Es a gyereket nézhetnéd késöbb, mert minden gyereknek joga van egy édesapához! Es gondolom már tanultál az esetböl.
gumit kellett volna huzni... mit tehetsz? beletörödsz hogy fizethetsz gyerektartást amint megszületik barátkozz meg a gondolattal, ha akarod ha nem, apa leszel
Ha nem ismered el az apaságot törvényesen, akkor nem vagy köteles gyerektartást sem fizetni!! Azaz, ha oda kerül a sor ne írd alá az apasági nyilatkozatot és ennyi. Az pedig, hogy küld a gyerekrõl ezt azt, ne foglalkozz vele, töröld ki, ne reagálj rá.
Nem vagy kötelezhetõ csak a gyerektartásra. De meg fogod bánni.
A kérdező hozzászólása: Mit fogok bánni? És mi van a vezetéknévvel?
A kérdező hozzászólása: Nagyszerû. Miután már mindenki meggyõzött mindenkit - az exemet leszámítva -, hogy már önmagamban is komoly érv vagyok az abortusz mellett, megmondaná végre valaki, hogy a gyerektartáson kívül kell-ene számítanom még MÁS apai kötelezettségre? (es akkor pedig mire?) Merthogy most a problémám az, hogy az exem kvazi "kötelez" arra, hogy én az õ és a gyereke minden lépésérõl tudjak. Nekem ez nem hiányzik. Ha lehetne tenni ellene valamit, azt tök bírnám.
Szégyen, hogy ilyen gondolkodású ember egyáltalán él a földön. Csodálom, hogy a mostani barátnõd egyáltalán rád bír nézni. Visszataszító!
http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=17%20hetes%20magzat&so.. Ha normális szerinted megölni, akkor ásd el magad.
A 17 hetes magzat nyel, pislog, csuklik, szopja az ujját, az anyja érzi a mozgását. Hallja a zenét, reagál rá. Ember.
A kérdező hozzászólása: Ha nem mondja, hogy szedi a gyógyszert, védekezem én. Leginkább úgy, hogy odébb állok. Ha nem szedte rendesen, vagy nem szedte, oké. Fizetem amivel ez jár. Még ha külföldre is kell mennie, mert idáig "érzõ lény" volt. Ja, lehetett volna ezt szebben is megoldani. De ha neki ez sem kell, akkor csinálja úgy, ahogy ÉRZI. Az anyatej meg ingyen van, nem?
Ha kevesebbre jelenteted be magadat, akkor a táppénz, és minden egyéb kevesebb lesz. Igaza van valakinek. Téged kellene élve darabokra tépni. Ha van igazság a földön, akkor sosem lest több gyereked, és majd térden állva kéred ezt az egyet, hogy hallgasson meg... De el fog küldeni.
Ja, hogy észérvek kellenek? Nem akarok gyereket=nem d..ok gumi nélkül. Ez elég logikus? Nem tudom, mennyit keresel, de egy gyerek drága. Ruhák, pelenka, vitaminok, popsikrém, popsitörlõ... az induló költségekrõl nem is beszélve. Az én apám annó elintézte, hogy anyukámnak igazolni kelljen a kiadásokat. A bíróság megemelte a gyerektartást a számlák alapján :-)
Te szerencsétlen, már visszacsinálni nem tudod.Inkább próbálj legjobban kijönni belõle. Ha megszületik menj el nézd meg, és ha akkor se mozdul meg benned semmi, akkor csinálj azt, amit akarsz, akkor meg se érdemled, hogy egy ilyen kis csodát kapj. Nem az anyját kell vállalnod, menj az új nõddel, fizesd a gyerektartást ne többet, de a gyereket ne utasítsd el, mert lelki beteg lesz szegény. Te jól éreznéd magad, ha a fiad, aki lehet kiköpött te, szomorúan kérdezi, hogy az apukája miért nem szereti?
A kérdező hozzászólása: Mondtam már, hogy csak 17 hetes. Vagy már az is ásít? Miért én vagyok az állat már megint, hogy nem akarom, hogy az exem belõlem éljen meg? Én végig mondtam neki, hogy fizetem, ha elmegy a dokihoz. De ha õ úgy akar szülni, hogy nincs mibõl, az megint csak az õ hülyesége, hát csinálja. Engem meg felejtsen el, ne nézzen se madárnak, se fejõs tehénnek. Az, hogy te érzõ lény vagy, mindjárt gondoltam, merthogy túl sok ráció nem szorult beléd, az is biztos. Érzõ lénységbõl meg nem lehet megélni.
Jézusom egy 6 hós magzat mozog, összerezzen, cumizik, ásít stb. Te meg megölnéd, hogy ne lássad. Komolyan az újdonsült barátnõdnek mutasd meg, és ha nem hagy ott rögtön megérdemlitek egymást. Nem vagyok elhagyott nõ, de ilyen szemét embert, mint te vagy, kasztrálnék. És ha nem szeretted az exed, vigyázhattál volna te is. Inkább téged hagytak volna a gumiban te szerencsétlen.
Ha az anya akarja, akkor megkapja a pici. Megbánod, hogy egy kis darabot magadból ellöksz magadtól. De mindegy, csinálj amit akarsz, remélem lesz új párja az exednek és egy normális apukája a gyerekednek.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem egó, meg személyiség kell, na pont az hiányzik. Nekem egy normális, megbízható nõ kell, aki nem kezd el a saját feje után menni, hanem hallgat a férfira, és minden döntésében mellette áll és támogatja. Nem kezd el variálni és végképp nem vitatkozik vele, ha netán nagy ritkán nem értenek egyet, olyankor max hallgat. Na de itt úgy látom csak fejlett személyiségû érzõ lények és töketlen férfiak vannak, sokat nem érek vele. Elõször megírjátok, hogy nincsen semmi egyéb kötelezettségem gyerektartáson kívül, aztán rögtön azzal a lendülettel ki is derül, hogy ja, bocs de mégis van.
Te egy rohadt szemét állat vagy. Az emberiség szégyene. Nem kívántam eddig embertársam halálát, de neked nagyon kínos és hosszú haláltusát kívánok. Téged kellett volna elvetetni, de ahogy elnézem már apádat is, te moskos állat.
Tehetsz ellene: változtass telefonszámot/csinálj új e-mailcímet. A többi kérdésedre ügyvéd tudna kielégítõ választ adni.
Boldogan élek a párommal és a 3 hós babámmal. Apukámmal és anyukámmal is heti legalább 2 alkalommal beszélek. Van két kistestvérem, akik imádják az unokahúgukat. Nem hiszem, hogy rosszat tanultam volna; egy anyának az a dolga, hogy kiálljon a gyerekéért. Anyu nem otthon volt, dolgozott, öcsémmel volt legtöbbet gyesen 1, 5 évet. A pénzt nem elszórta hanem rám/ránk költötte. Volt annyi eszem, hogy nem estem teherbe, mert megkértem a párom, hogy húzzon gumit. Aztán amikor megvolt a lakás meg a kapcsolat olyan szintre ért, akkor együtt eldöntöttük, hogy lesz baba. A párom a nevére vette, most épp itt fekszenek mellettem és "beszélgetnek" :-)) Ha nincs kedve pelenkázni, fürdetni akkor nem kényszerítem. De a párja vagyok és nem a cselédje. Rendes munkám volt, vissza is szeretnék majd menni amint a baba engedi. De errõl is majd együtt döntünk. Mert errõl szól egy kapcsolat. Neked házvezetõnõ kell, akit néha megdönthetsz.
A kérdező hozzászólása: És egyébként mindenki tényleg úgy néz már ki, mintha itt én lennék itt a bolond a piactér közepén, akit tojással és paradicsommal lehet és kell is dobálni, holott én csak az vagyok aki, és nem darálom be magamat az elmodernizált konvencióitokba. És csak egy kérdést tettem föl, amire nem kell válaszolni, de a válaszok közül a 99, 9999% használhatatlan, mert nem is a kérdésemre válaszol. Tehát az volt a kérdésem összegezve: van e a gyerektartáson kívül egyéb kötelezettségem, ha igen mi, és kénytelen vagyok e az exem zaklatását figyelembe venni és elfogadni, ha nem, akkor mit lehet ellene tenni. ennyi.
A kérdező hozzászólása: Noémikusz Nem emlékszem rá, hogy az anyám valaha is visszabeszélt volna az apámnak. Nem is volt vita otthon soha. Ha az apám ideges volt, akkor anyám mindenkit suttogva elküldött szépen lefeküdni, amíg õ kedveskedéssel lecsillapította. Az anyám karrierje az volt, hogy megtanulja apámat boldoggá tenni és minél több örömet szerezni neki. A nagyanyám (apai) ennél már rátermettebb nõ volt, õ malmozott a hüvelykujjaival. Ha minden rendben volt, akkor lassan. Ha valaki felboszantotta, akkor meg mint a propeller, és a szeme szikrázott. De soha nem volt egy hangos szava. A legkevésbé nagyapámhoz. Mindketten igazi nõk voltak, olyanok, akik képesek a férfit boldoggá tenni, és ezáltal összetartani a családot. Ezzel szemben a te anyád olyan lehetett, mint a mostani exem. Arra nevelt téged, hogy arra legyél büszke, hogy õ hogyan tudott az apádból még több gyerektartást kisajtolni. Szerinted kettõnk közül melyiknek van meggyõzõbb családmodellje?
Szerintem egy unatkozó tini írta, aki a válaszokat olvasva röhög azon, hogy egy nem létezõ helyzettel összeugrasztott ennyi embert....) Jól van, kicsi fiú, fantáziálj csak, nem írok semmit a kérdésre, rajtam nem fogsz röhögni....
Akkor menj el te allat Szaud-Arabiaba, ott talan talalsz olyan not aki befogja es mindig csak bologat a hulyesegedre. De egy normalis, felvilagosult, okos no ezt nem teszi ami nagyon helyes! A no es a ferfi egyenrangu, a ferfi nem uralkodhat a non. 17 hetes a baba? Akkor jobb ha felkeszulsz, hogy az a baba par honapon belul meg fog szuletni. Az pedig egy akkora gerinctelenseg, hogy direkt kevesebbre akarod bejelenteni magad, hogy ne kelljen fizetni a gyereknek. Csak tudod leteznek ado felugyelok es ha egyszer lebuksz a fonokoddel egyutt akkor az szopacs. Te nyugodtan gondolnal arra, hogy a gyereked nelkuloz vagy ehezik? Bar aki a 6 honapos gyereket abortalna attol jobb ha inkabb nem kerdezek semmit... Inkabb nem irom ki azt a sok rosszat amit kivanok neked de egy valamit jo ha tudsz: Isten oda fent a mennybe igazsagos es nem fogod te ezt egy konnyen meguszni, te fereg.
Igen, itt pattogok mert igenis itt elek es akinel szultem (a korhaz vezeto professzora) mondta, hogy nem csinalnak abortuszt 12 hetnel idosebb magzatnal. Es azt is mondta, hogy az ilyen illegalis helyek nem tudnak sokaig ent maradni, hamar megtalaljak oket. Igy neked eselyed se volt felvenned egy USA-beli klinikaval a kapcsolatot mert nyiltan nem vallaljak magukat. Fontba fizetni az USA-ba? (olyan jot rohogtem) Itt kepzeld dollar a fizeto eszkoz. Es igen, ugy szamolj, hogy dokinak minimum 1000 dollar, ejszakankent 2000 dollar es ugye a nem vart kiadasok mert ugye az USA-ba valahogy kikell jutni es nem 2 ft a repulojegy. Hogy Angliaba mi a helyzet azt nem tudom, de erosen ketlem, hogy megcsinaljak egy 24 hetes magzat abortalasat. Nagyon kamu szagu ez az egesz.....
Én kezdek gyanakodni, hogy kamu az egész. Nem igaz, hogy egy ilyen õstahóval már legalább két nõ is lefeküdt, ezt nem akarom elhinni.
Nagyon kiváncsi lennék, hogy mennyi idõs is vagy?Meg tudod a kis kommentjeidet az ujdonsült kis barátnédnak is és a környezetedben élöknek is, haveroknak, munkatársaknak szivesen megmutatnám.Mert egy ekkora egy tapló embert még nem láttam e világon!!!!!!
Napirendet nem írsz neki? Esetleg nem akarod megmondani neki, mikor mit egyen? Ha már véleménye nem lehet....
Te egy véglény vagy, egy nõ ne vitatkozzon veled, hallgasson, elõtted vegye be a gyógyszert, ölje meg a magzatát?Ilyen nõ nincs, de ha van, orvosi eset.
Kevesebb pénzre bejelenteni magad? Az sem érdekel, mibõl lesz pelenkája, kajája stb??? De te persze felelõsségteljes vagy, hiszen nem szeretted a bnõd, nem bíztál benne, de azért d..tad gumi nélkül most meg ha rajtad múlna hagynád éhen halni a gyereked.... Mi lenne, ha felelõtlen lennél??? Ja, és nem, nem egy elhagyott anyuka vagyok, csak egy érzõ lény
35. vagyok. Nekem édesmindegy, hogy 17 vagy 24 hetes az a magzat, a történet szempontjából az is lényegtelen lenne, ha 17 napos lenne. Ugyanis nem a kora a lényeg! Nézd, én tényleg megértem, hogy nem fûtenek forró apai érzelmek, hiszen nem, vagy nem most és nem az exedtôl akartál gyereket. Oké, nem repesel. Oké, nem dobban meg a szíved az ultrahang képek láttán, valahogy csak-csak megértem azt is, hogy neked ez teher, és tudni sem akarsz a létezésérôl. Rendben. Nekem ez furcsa, de elfogadom, hogy van ilyen. De ne keresd már a kibúvókat. Hülye voltál, szarban vagy, nézz szembe vele. Csak úgy férfiasan, vagy mi, ha már feláll, és bedugod, és - tökmindegy kinek a hibájából - ennek eredményeképpen megfogan egy gyerek. Az ô megölését semmilyen szinten sem tudom elfogadni. Mondom, egyezzetek meg, ki kitôl mit vár, és felejtsétek el egymást. És mindenki jól jár. De nem egyedül az exed a hibás ebben a sztoriban, így a "bünti" sem csak neki jár. Neked az a minimum, hogy fizetned kell a gyerektartást, mint egy katonatiszt.
A kérdező hozzászólása: Ez jó ötlet, kösz. Hátha végre leesik neki, hogy ne hülyéskedjen nekem.
Hát ezt megszívtad, máskor ha nem bízol 100%-ig egy nõben, akkor húzz gumit. Ez egy baromság, hogy külföldön 6 hónaposan elveszik a gyereket. Ha 6 hónaposan megszületne, már elég jó eséllyel életben maradna, tehát törvényesen sehol nem fogják "megcsinálni". Nem tehetsz semmit a "zaklatás" ellen. Az a gyerek a te gyereked is, és felelõsséget kell vállalnod érte ha tetszik ha nem.
Pont neked van marha nagy igazsag erzeted, hogy nem sul le a bor a kepedrol. Te nem voltal ott mikor az a gyerek keszult??? Ha annyira nem akarsz gyereket akkor gondoskodj TE rola es nem "azt mondta, hogy szedi a tablettat" szoveggel jonni. Mi az, hogy kulfoldon 6 honapos korig elveszik??? Hol kulfoldon? Europa orszagaiban tuti nem es tengeren tulon (itt elek szoval tudom) sem, legfeljebb legalisan, de az ilyet ugy sem talalod meg gondolom nyelvtudas nuku (az inteligenciadbol itelve) es itt nem fizet a biztosito. Tobb ezer dollarba lehet gondolkodni. Te egy artatlan baba megolesebe gondolkozol. Mi lett volna ha a te eleted felett gondolkodott volna vki igy??? Nem szoktam csunyat irni de pontosan azt tennem veled amit te tennel azzal a gyerekkel. Lehet lepontozni de ha mar nagyfiu voltal akkor vallald a felelosseget! Es azt is kivanom, hogy a volt baratnod vasalja be rajtad a gyerektartast de rendesen!
A kérdező hozzászólása: Na te is biztosan olyan nõ vagy, mint az exem, a marha nagy igazságérzetével, neki is mindig ilyen szövege van, na pont ez nem hiányzik nekem. Egy nõ ne gondolkozzon ilyen gyerekesen, nem való annak gyerek se most, se máskor. A mostani barátnõm elõttem veszi be a gyógyszert, és le is nyeli.
És ha szabad kérdezni, most is a nõre bizod a védekezést vagy húzol minden egyes alkalommal gumit? tudod, a férfi is tud védekezni...
"Én egy másik nõvel akarok együtt lenni, lehet, hogy emiatt is csinálja, de nekem nem hiányzik és nem akarok úton útfélen belé meg a gyerekébe botlani, fõleg nem akarom, hogy a mostani kapcsolatomnak betegyen." Mi az, hogy a gyerekével??? Talán úgy lenne helyes, hogy a gyerekünkkel!! Te mit éreznél ha apád úgy érezne irántad, hogy bárcsak anyád elvetetett volna!? Bár érted nem lett volna kár!! Felfogtad, hogy tönkreteszel egy embert ezzel a hozzáállással? Még egy idegennel sem szabadna ilyennek lenned nemhogy a saját gyerekeddel!
A kérdező hozzászólása: Hát ne legyen terhes. Már hogy ne lenne felelõsségtudatom, annak a nõnek nincs inkább, aki nem szedi rendesen a gyógyszert, aztán nem megy el dokihoz, ha kell. Családtervezés is van a világon. De persze van aki csak szüli a gyereket a semmibe. Na nekem az ilyen felelõtlen nõ meg pláne nem kell, és ha tudnám, hogy a jelenlegi párom ilyen, hát én hamarabb gondolkoznék el, mint õ..
A jelenlegi partnered ha én lennék, én eléggé elgondolkodnék, mi van ha én leszek terhes véletlen és te ugyanigy viselkedsz...hisz a kérdésben szereplõ lánynak se azt mondhattad hogy csak arra kell... A jelenlegi partnered helyében én nem gondolnálak komolyan, hisz felelõsségtudatod nulla.
A kérdező hozzászólása: Vállalom a felelõsséget, ki mondta, hogy nem vállalom. Legalább is azt a minimálisat ami terhel, merthogy neki kellett volna rendesen szednie azt a gyógyszert, vagy egyáltalán szednie, ha már azt mondta, hogy szedi. Mondtam neki, hogy ha elmegy a dokihoz, fizetem. Bár már ahhoz is késõ, mert elmúlt 3 hónapos, de külföldön megcsinálják 6 hónapos korig, én még abban is benne vagyok. De ha a maga feje után megy, es helyettem és nélkülem dönt, úgy ahuogy én nekem nem jó, akkor csinálja úgy, ahogy akarja, engem meg akkor végképp hagyjon ki. Én egy másik nõvel akarok együtt lenni, lehet, hogy emiatt is csinálja, de nekem nem hiányzik és nem akarok úton útfélen belé meg a gyerekébe botlani, fõleg nem akarom, hogy a mostani kapcsolatomnak betegyen.
foglamam sincs mit kéne tenned de nem is akarok segíteni. a csajod se volt fair de könyörgöm ha TE nem akarsz gyereket húzzál gumit. A palik mindig jönnek vele hogy kényelmetlen blabla stb hát nekünk se kényelmes a bogyót szedni nem mindenkinek viseli könnyen a szervezet stb, és mellette is lehet egy nõ terhes ( mint pl én is, csak nekem rendezett családom van és a véletlenkénk már 5 éves és igazi csodája az életünknek).
Szerintem tiltani kéne a gerinctelen emberek közösülését. Gumi nélkül ment a szex, de felelõsséget már nem tudsz vállalni? Szép kis firma vagy! Szó se róla, a nõd se lehet jobb. Szegény kisgyerek!
A kérdező hozzászólása: Na de akkor meg a nyakamon a gyámügy. Az anyakönyvi kivonatba három éves koráig be kell, hogy kerüljön az apa neve. Ha nem írok alá nyilatkozatot, akkor végzést küldenek, és köteleznek, hogy menjek el apasági tesztre. Ezt hogy tudnám kikerülni?
Nem vagyok abortuszellenes fanatista... De ne haragudj, azért te nem vagy normális... Mi az, hogy benne lennél, hogy külföldön 6 hónapos koráig elvegyék a gyerekedet. Azért azt az UH-képet majd nézd meg légyszíves, ami a 6 hónapos magzatot mutatja. Más dolog megegyezni, 6-7 hetesen elvetetni, mert nincs más megoldás, mert nincsen közös jövõ, mint megölni 6 hónaposan. És még valamit elárulok: védekezés mellett is lehet terhes az ember. Én vagyok az élõ példa. Picit mókás, amikor az ember áll a fürdõszobában, mered a pozitív tesztre, és azt kérdezi, hogy de hogyan???? Nem biztos, hogy direkt lett terhes, csak azért, hogy téged szívasson. Az exed azért nem normális, mert egyáltalán nem vette figyelembe a te döntésedet. Megtartotta, és fel szeretné nevelni. Én sem lettem volna normálisabb a helyében, soha nem vetetném el a gyerekemet. Viszont azt már fel kellene érnie ésszel, hogy nem vagy rá kíváncsi. A gyerektartást fizetned kell, az apasági alól nem húzhatod ki magad. És még egy dolog. Most azt mondod, nem érdekel a gyereked. Aztán lehet, hogy te akarod majd a legjobban tudni, hogy mi van vele. Nem te leszel az elsõ, ha így érzel majd. És ehhez nem kell az anyját szeretned, és nem kell vele lenned sem.
A kérdező hozzászólása: Az USAban es Angliában is megcsinálják 24 hetes korig, nézz utána, ha nem értesz hozzá. Én még egy kinti klinikával is felvettem a kapcsolatot, személyesen is ezt mondták, hogy 24.hétig minden gond nélkül. Akkor is, ha külföldi és Magyarországon másképp van. Az 6 hónap, nem?
A kérdező hozzászólása: Ja és nem néhány ezer dollár, hanem pár száz font. Egy két havi gyerektartásnyi, annyit megér. Itt ugrálsz, hogy te ott élsz, meg hogy te beszélsz nyelvet, hát ezért most meggratulállak, hogy még magyarul és magyaroknak is hülyeségeket beszélsz.
Nem vagyok egy kötekedõ ember, nem emlékszem arra sem, hogy ezen az oldalon provokáltam volna valaha valakit. De én még egy ilyen ocsmány alakot, mint te, még nem láttam. Tudod, mit csinálj, te szörnyeteg? Fogd ezt a kérdést, másold ki a linkjét, aztán küldj egy e-mailt az exednek azzal, hogy te vagy a kérdés kiírója. Ha eddig nem ismert volna eléggé, akkor ezután fog. Ha jót akar a gyerekének, nemhogy ösztönözné majd a veled való találkozást és kapcsolattartást, hanem minden erejével azon lesz, hogy az életben ne lásd azt a babát, és semmi közöd ne legyen hozzá. Ezt a kérdést meg jól elmenti magának, hogy egyszer, ha majd a gyerek megkérdezni, hogy ki az apja, akkor megmutassa neki, és azt mondhassa, hogy nem érdemes ismernie téged. A gondod megvan oldva...
Szerintem zárjuk le a témát, mert te egyre jobban vágod magad alatt a fát. Ha lehetne, itt szinte már mindenki felakasztott volna. Gratulálok a felfogásodhoz. Fõleg ahhoz, hogy kevesebbre jelenteted be magad, hogy kevesebbet kelljen fizetned az általad nem kívánt gyermek után. Azért nem írom gyermekednek, mert szegény kis magzat azt sem érdemli meg tõled lassan, hogy felnõjön. Keress egy ügyvédet, bújjátok a jogszabályokat, hátha találtok valamit arról, hogyan lehetne végképp kimásznod ebbõl a helyzetbõl! Elárulom: sehogy. Az ex barátnõd hülye, te egy elmebeteg. Mint mindenki, én is egyedül szegény gyermeket sajnálom.
A kérdező hozzászólása: Nem 24 hetes a gyerek, hanem csak 17. Én csak azt mondtam, hogy még akár addig is meg lehet csinálni. De nem is ey most a lényeg, mert ha nem csinálja, akkor nem csinálja, nem örülök neki, dehát istenem. Még a gyerektartást is kibekelem, megoldom, hogy ne kelljen sokat fizetnem, ugy hallottam, már egy tizessel meg lehet úszni, csak hivatalosan keveset kell keresnem. Majd megdumálom a fõnökömmel, hogy kevesebbre jelentsen be. Az neki is jobb. Nekem azzal van inkább bajom, hogy ha már nem megy el dokihoz, akkor nekem ne mondogassa már, hogy fiú lesz vagy lány, meg hogy mi lesz a neve, meg most még csak ultrahang, aztán majd jönni fog nekem születésnapi fényképekkel, meg hogy rossz jegyeket hozott haza az iskolából. Ahhoz meg végképp nincs kedvem, hogy felnõ a gyerek, és elkezd utánam kajtatni, mint az anyja. Nekem nem kell ez a gyerek, soha nem is kellett, és ezt az anyjának is megmondtam, de õ még mindig reménykedik, hogy majd megszeretem, mag na majd meglátom akkor biztos elbõgöm majd magam, hát az lehet is, csak nem az örömtõl. Nem lehet ezt valahogy kivédeni? gyerektartásra kötelezhetnek, de arra is, hogy foglalkozzak vele? Arra nem akarnak kötelezni esetleg, hogy szeressem is a gyereket, meg hogy apai tanácsokat adjak neki?
24 hetes magzatot azért megöletni, mert az apja nem vállalja fel, az elõre eltervezett gyilkosság! Az exed sem normális, hogy egy ilyen kegyetlen, halvérû emberrel egyáltalán leállt. Utálom az olyan nõket akik felcsináltatjaák magukat az pasijukat átvágva, de azokat a férfiakat is, akik nem akarnak gyereket, de gumit már lusták húzni, hogy majd oldja meg a nõ. Beszélgess el anyukáddal, hogy õ mit szólt volna ahhoz, ha apukád elõállt volna az ötlettel, hogy téged 24 hetesen öljön meg. :( Remélem több gyereket nem tudsz csinálni már ebben az életben, nem érdemled meg!
Mint említettem, én eleve csak súlyos beteg gyermekeknél tartom elfogadhatónak az abortuszt, de nem én hozom a törvényeket. És igen, az élet védelmére esküszöm fel, a gyógyításra, nem az egészséges gyermekek megölésére... Ezért is leszek gyermekorvos, nem szülész-nõgyógyász. Protokoll szerint a 12. hétig nem kell megszülni, utána mindenképpen, mert a magzat túl nagy.
A kérdező hozzászólása: Mint leendõ orvos neked nem az élet védelmére kellene felesküdnod. De azért 8 hét alatt még elvetetnéd. Nahát az abortuszos orvosok sem százak, szerintem olyan skizofrén mind, mint annak a rendje. Na de ez már végképp nem az én dolgom, nehogy már a végén uram bocsá nekem keljen megmondani, hogy hogyan kell konzekvensen abortusz ellenesnek lenni! De legalább én nem nevezem magamat orvosnak. Szerintem az abortusz végzésnek szakmának kellene lennie, semmi szükség hozzá "hivatásnak". Mindegy. És hány hetes kortól lehet "szülés" nélkül elvetetni?
Az idegrendszer... Már egy 8 hetes magzatnak is ki van mindene fejlõdve, csak tovább kell alakulnia. Mint leendõ orvos, már az ilyen kicsiket sem szívesen engedném abortálni, csak ha súlyos genetikai rendellenességük van, de nem az én dolgom. Viszont egy 24. hetes magzat már életképes, és ez a legnagyobb különbség!! Ráadásul egy ilyen magzatot meg kell szülni, nem lehet csak úgy kikaparni... Javaslom mûvelõdj egy kicsit fejlõdéstanügyileg, mert igen hiányos a tudásod.
A kérdező hozzászólása: Nem értem, most miért én vagyok az állat, mások is megcsinálják az abortuszt huszonhetesen is, nem véletlenül lehet addig megcsinálni, és nem a huszadikig, vagy korábbig. Azt meg pláne nem értem, hogy miért lenne más egy 6 hetes gyereket elvetetni, mint egy akár hat hónaposat??? Nem ugyanúgy nem születik meg??? Nem ugyanaz a gyerek, ugyanazzal az apával anyával és ugyanabban a szerencsétlen konstellációban?? 6-7 hetesen nem ugyanaz a gyerek, mint akive 6 hónaposan lenne-lehetne??? Akkor most kérdezem mindenkitõl: Megis mi a különbség????
Kérdezõ, nagyon ritkán mondok ilyet, de egy lelketlen b*rom vagy. Az én öcsém 24. hétre született, és köszöni szépen nagyon jól van. Az orvosi mellett koraszülött osztályon dolgozom, és a 24. héttõl már nagyon jó esélyei vannak a kicsinek az életben maradásra, te pedig a saját gyerekedet akarod ilyen nagyon megölni?? Lehet a csaj sem akart teherbe esni, de nem mindig véd a gyógyszer, és ha nem húzol gumit, az a te hibád, kutya kötelességed vállalni érte a felelõsséget. Szerencsére nem tudod megúszni az apaságit, ha kirendelik, fizesd csak, de a gyerek érdekében ne menj a közelébe, jobb lesz neki egy ilyen "apa" nélkül....
Nem azt kérdõjeleztem meg, hogy külföldön megcsinálják-e, mert tudom, hogy vannak helyek, ahol igen. Hanem azt, hogy ember-e az olyan, aki egy kifejlett emberi lényt, akinek arca van, sõt, kivételes esetekben, ha természetes úton valami miatt megszületik, életképes is lehet, azért, hogy ne kelljen utána gondoskodni róla, megölet. Mert arra már nincs szebb szó. Írd meg a lánynak, hogy számodra ez sem jelentene gondot. Nem fog keresni többet szerintem.
A kérdező hozzászólása: Lanfear én úgy tudom, hogy a gyerek érdekeit védi a törvény és nem mondhatok le róla, hacsak nincsen másik apajelölt, aki a nevére veszi a gyereket. Jelentsem fel? nem tudom, neki nincs ahhoz *joga* elméletileg, hogy "tájékoztasson" a gyerekrõl. megintcsak "a gyerek érdekei" miatt. És ha majd fizetem is a gyerektartást, muszáj nekem a gyerek minden lépésérõl tudni, ha akarok, ha nem? Tartsa meg, most mit csináljak, de ha azt nem vette figyelembe amit én akarok, akkor legalább hagyjon békén...

Tabit szedek és most van az egy hetes szünet (hétfőtől), viszont már szerda este van és még mindig nem jött meg. Mi lehet a baj?

Egyébként a múlt hónapban er?s menstruációs görcsök és er?s vérzés miatt kórházba kerültem (ezért is szedek tabit). És valószín?leg terhes még azért sem lehetek mert nem ment el belém a barátom (a még nagyobb biztonság kedvéért). Akkor mégis mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Nyugi, még van idõ. Nekem is úgy van, hogy hétfõtõl van a szünetem és nekem mindig csütörtökön jön meg. Lehet, hogy neked is holnap fog, de nem baj az sem, ha csak a hétvégén. Ja és ha nem lenne semmi mensi elõtti tüneted, az sem jelent semmit, attól még meg fog jönni.

Nyugi, még van idõ. Nekem is úgy van, hogy hétfõtõl van a szünetem és nekem mindig csütörtökön jön meg. Lehet, hogy neked is holnap fog, de nem baj az sem, ha csak a hétvégén. Ja és ha nem lenne semmi mensi elõtti tüneted, az sem jelent semmit, attól még meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Megnyugodtam egy kicsit :)
Nyugi, csak még nem szokta meg a szervezeted a tabit, be fog állni erre az egyhetes szünetre. Aztán már óramû pontossággal fog megjönni! Nekem is ez volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

11 hónapos kisfiam még mindig nem aludja végig az éjszakákat! Szerintetek mi lehet az oka? Van valaki aki ugyanígy van a babájával?

Legjobb válasz: Kislányom 2,5 éves múlt, de még õ sem aludja át mindig az éjszakát, sõt.Lehet oka a fogzás, de a kislányom az álmok miatt ébred fel.Hallom, hogy beszél álmában, de olyan is van, hogy felsír, szerintem olyankor rosszat álmodik.Sokszor felkel még azért is mert szomjas.Nekem végül is mindegy hogy felkel-e vagy sem, mert én úgyis csak néhány órát alszok, mert a kisöccse fogzik 9 hónapos.... :(

Kislányom 2, 5 éves múlt, de még õ sem aludja át mindig az éjszakát, sõt.Lehet oka a fogzás, de a kislányom az álmok miatt ébred fel.Hallom, hogy beszél álmában, de olyan is van, hogy felsír, szerintem olyankor rosszat álmodik.Sokszor felkel még azért is mert szomjas.Nekem végül is mindegy hogy felkel-e vagy sem, mert én úgyis csak néhány órát alszok, mert a kisöccse fogzik 9 hónapos.... :(
A kérdező hozzászólása: Igen biztos benne van a fogzás is.Õ is nagyon sokszor felébred de ha teát adok neki vagy a cumit a szájába akkor általában visszaalszik.Csak jó lenne ha már végigaludná az éjszakákat.De remélhetõleg eljön az az idõ is :)
Az enyém 14 hós, még sosem aludta át, kb. 3-4-szer kel. Szerintem nálunk a fogzás az oka, négy rágófoga jön egyszerre. Meg õ még szopizik, cicin alszik el, és ha felébred, nem tud magától vissza aludni, csak a cicin. A tiéd még szopizik?
A kérdező hozzászólása: Nem már 4 hónapja nem szopizik.Nincs tejem.Én is a fogzásra gondolok vagy csak szomjas lehet az is lehet hogy éhes.
Az én kisfiam 10 hónapos. Most jutottunk el oda, hogy nagyjából átalussza az éjszakát. Tápszert váltottunk, eddig startot evett, most 9 hós 3-as gyümölcsöset. Sokkal többet eszik, így nem éhes nyugodtabban alszik. Mindig forgolódott az ágyában, ezért megfordítottuk a feje helyét, most ott van ahol eddig a lába volt. Én a kókuszmatracot keménynek találtam, raktam alá plédet, hogy puhább legyen. Nem tudom, hogy ezek közül melyik használt, de az eddigi 3-4 ébredés helyett már max. 1-szer ébred.
15 hónapos lányom hónapok óta ismét ébred, nemrég taknyos volt, vagy 10x volt fel éjjel, mert cumizik, és nem kap az orrán levegõt, de a cumi kell... Ha nem taknyos, akkor is sokszor felriad (4-5x), már fel se veszem, cumi, vagy víz, tea és szunya tovább, már én is visszaalszok egy pillanat alatt. Meg lehet ezt is szokni. Max nem két kv hanem 3.... :) )
A kérdező hozzászólása: Igen nekem is ugyanígy megy tea vagy cumi és visszaalszik szerencsére.Persze meg lehet szokni ezt is :)

Hét hete volt abortuszom, és még mindig nem jött meg a havim, pedig az abortuszt követő vizsgálat szerint minden rendben ment. Mi lehet ennek az oka, és van okom aggodalomra?

21 vagyok, és ez volt az els? terhességem... Kés?n is vettem észre, meg határozatlan is voltam, igy 11 hetesen estem át rajta..

Legjobb válasz: Szia. Nekem nem abortuszom volt, hanem vetélésem, de nekem sem jött meg utána 2hónapig. Elmentem a dokihoz, írt fel valami gyógyszert(a nevét már nem tudom ) és az meg is hozta rendesen, azóta minden rendben.

Szia. Nekem nem abortuszom volt, hanem vetélésem, de nekem sem jött meg utána 2hónapig. Elmentem a dokihoz, írt fel valami gyógyszert(a nevét már nem tudom ) és az meg is hozta rendesen, azóta minden rendben.
menj vissza a dokihoz.Nekem missedem volt és nekem sem jött meg.azt mondta a doki, hogy azért, mert nem épült vissza annyi nyálkahártya így nem tudott semmi leválni.Szerintem neked is ez lehet.
Menjél vissza a nõgyógyászhoz. Ez azért túl hosszú idõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, már nagyon aggódom... fogalmam sincs, hogy ezt mi okozhatja :(
A kérdező hozzászólása: Ma végre megjott :)

Egy másfél hete késik a mentruációm. Csinaltam már két tesztet amik negativak lettek de még mindig nem jött meg. Vajon mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Rengeteg oka lehet. A terhesség elég valószínûtlen két negatív terhességi teszt után. De ha felmerült a terhesség lehetõsége, akkor legközelebb talán jobban kellene védekeznetek. Az okok lehet fogyás, hízás, átmeneti hormonális zavar, stressz, megerõltetõ munka vagy sport, ciszta, valamilyen gyulladás. De nálad a legvalószínûbb, hogy az idegeskedéstõl nem jön meg. Ne parázz. Ha nem ezen agyalsz meglátod, egyszere megjön.

Rengeteg oka lehet. A terhesség elég valószínûtlen két negatív terhességi teszt után. De ha felmerült a terhesség lehetõsége, akkor legközelebb talán jobban kellene védekeznetek. Az okok lehet fogyás, hízás, átmeneti hormonális zavar, stressz, megerõltetõ munka vagy sport, ciszta, valamilyen gyulladás. De nálad a legvalószínûbb, hogy az idegeskedéstõl nem jön meg. Ne parázz. Ha nem ezen agyalsz meglátod, egyszere megjön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!