Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet Még mindig (1177 db)

Mi lehet még mindig a baj? Vagy ez normális?

Kb. 6 hete ráestem mindkét térdemre. Jól belilult, de nem mentem orvoshoz. Be se dagadt. Talán csak kicsit. Úgy 2 hétig fájt járás közben, de ez alábbhagyott, majd mostanra teljesen elmúlt. Viszont még mindig érzékeny nyomásra mindkét térdem. Úgy mint amikor a lila foltot nyomod meg a karodon. Ez normális, hogy még mindig "fáj"?

Legjobb válasz: Lehet levált egy porc, vagy megrepedt a csont, egy röntgen nem ártana.

Lehet levált egy porc, vagy megrepedt a csont, egy röntgen nem ártana.

Mi lehet még mindig ez? :S 17/L

Arcüreg gyulladásom volt,azután ráment az ínyemre is a gyulladás, elkezdett lüktetni az ínyem és jobb oldalom a fogaim fájtak ha rágtam rá, szedtem rá jó öblöget?t ínygyulladásra ma hagytam abba a szedését és most még kicsit mindig lüktet az ínyembe ls picit gyengék a fogaim,mit tegyek ?

Legjobb válasz: Fogorvosnak kell ezt látni, itt a neten senki nem tud ezen segíteni.

Fogorvosnak kell ezt látni, itt a neten senki nem tud ezen segíteni.
A kérdező hozzászólása: Jó oké de nem én vagyok itt az egyedüli aki ehhez hasonló kérdéseket tesz fel ezen az oldalon akkor ezzel az erõvel senki nem tehetne fel egy kérdést sem ide
Hasonlóképp jártam én is! (Igaz, nekem csak egy fogam fájt igazán.) Elkövettem azt a hibát, hogy vártam, hátha megoldódik. A 3. álmatlan éjszaka után elmentem fogorvoshoz, kiderült, hogy lyukas. Szerintem ne tétovázz, tényleg menj el fogorvoshoz. Ha jót választasz, semmit sem érzel az egészbõl. Nekem mondjuk igen nehéz rászánni magam, remegõ lábakkal ülök a rendelõben! :D De mindenképp megéri...

Segítség! A makkom tetején van egy ilyen kis hús. Ez mi lehet? Olyan mint ha a húgy csőből jött volna ki! Szerintetek? Orvost keressem fel? (még nem voltam csajjal tehát nem lehetek beteg)

Legjobb válasz: Amelyekkel az eddigiekben már volt szerencsém találkozni, esetleg vizsgálni is, azok nem voltak kórosak, uígy fejlõdtek ki, mint amilyennek te is leírod, már jelentõs ideje ott voltak. Méretileg nem változtak, problémát különösebbet nem okoztak, csak ott voltak, és ez a gazdájukat zavarta csak. Ha ez a "vadhússzerû kitüremkedés" ugyanilyen, mint amit a >>topiklinken xtül mutattam neked, akkor nem kell aggódnod, mert nem vsz., hogy kóros. Pontos megnevezése elõttem nem ismert, de sztem attól, hogy most te tudod a pontos nevét, nem fogsz megnyugodni. Azt is tudd, hogy a te eseted egyedinek minõsül, ahogy minden fitymaszûkület/rövid fék is egyedi a maga nemében, azokat sem le7 sablonosan elbírálni, látatlanban meg pláne nem! Azt tudom neked tanácsolni, hogyha ez csak esztétikailag zavar, úgy fogadd el azt, h. ott van, mert ellene nem tudsz tenni semmit. Mûttetni meg sztem nem akarod, az egy valag pénzkidobás lenne a részedrõl, uakkor minden orvosi beavatkozásnak van némi kockázata is, elsõsorban nyílt seb/égetés esetén, miközben a csajokat -- ha szeretnek téged -- úgysem izgatja. A fütyi esztétikuma ill. funkcionalitása ált. a viselõiket jobban izgatja, mint a csajokat, így téged is. Ha úgy érzed, szeretnéd véleményeztetni a fentebb leírtak ellenére is, úgy azt >>privin xtül megte7ed,... vagy fordulj orvoshoz. De én csak annyit mondok,... NYUGI, és FEL A FEJJEL! ;-) Üdv: EE

Amelyekkel az eddigiekben már volt szerencsém találkozni, esetleg vizsgálni is, azok nem voltak kórosak, uígy fejlõdtek ki, mint amilyennek te is leírod, már jelentõs ideje ott voltak. Méretileg nem változtak, problémát különösebbet nem okoztak, csak ott voltak, és ez a gazdájukat zavarta csak. Ha ez a "vadhússzerû kitüremkedés" ugyanilyen, mint amit a >>topiklinken xtül mutattam neked, akkor nem kell aggódnod, mert nem vsz., hogy kóros. Pontos megnevezése elõttem nem ismert, de sztem attól, hogy most te tudod a pontos nevét, nem fogsz megnyugodni. Azt is tudd, hogy a te eseted egyedinek minõsül, ahogy minden fitymaszûkület/rövid fék is egyedi a maga nemében, azokat sem le7 sablonosan elbírálni, látatlanban meg pláne nem! Azt tudom neked tanácsolni, hogyha ez csak esztétikailag zavar, úgy fogadd el azt, h. ott van, mert ellene nem tudsz tenni semmit. Mûttetni meg sztem nem akarod, az egy valag pénzkidobás lenne a részedrõl, uakkor minden orvosi beavatkozásnak van némi kockázata is, elsõsorban nyílt seb/égetés esetén, miközben a csajokat -- ha szeretnek téged -- úgysem izgatja. A fütyi esztétikuma ill. funkcionalitása ált. a viselõiket jobban izgatja, mint a csajokat, így téged is. Ha úgy érzed, szeretnéd véleményeztetni a fentebb leírtak ellenére is, úgy azt >>privin xtül megte7ed, ... vagy fordulj orvoshoz. De én csak annyit mondok, ... NYUGI, és FEL A FEJJEL! ;-) Üdv: EE
Eddig nem vetted észre? Ha már lett volna sexuális kapcsolatod azt mondanám, elképzelhetõ, h condyloma.Így nem biztos. Mindenképpen mutasd meg orvosnak!
A kérdező hozzászólása: De észrevettem már csak eddig nem zavart aztán inkább megkérdem h nem lehet e valami?
???? :O Milyen kis hús??? :O Fotót kérhetünk róla, ha megengeded a kérést?
Ha eddig is ott volt ne ijedj meg. Valószínûleg egy jó indulatú kötõszövet, v.nyálkahártya szaporulat.
Nézesd meg urológussal .Pénzbe nem kerül, de bizonytalanságba lenni a legrosszabb .
A kérdező hozzászólása: Igen ugyan ilyen csak nem piros.
A kérdező hozzászólása: De ennek van valami neve? És semmi bajom nem lehet ugye?
Vannak akiknek ilyen "kifordult" húgycsõnyílásuk van, vannak akiknek meg inkább "behorpadt" fajta ^^ Ha nincs vele gond, ne aggódj miatta!
Szex elõtt egy fél órával csapd ki. Lehet tovább bírod akkor, mint 5 perc :)
nem akarlak elkeseríteni, de nagyjából semmit több mint valószínû, hogy hamar el fogsz menni, de sokan járnak így, csak ne idegeskedj ezen, mert ha rástresszelsz a végén fel se fog állni ez is egy olyan dolog amibe bele kell jönni, néhány alkalom után sokkal tovább fogod bírni a lány meg éretlen ha ezt nem érti meg
Nem akarlak elkeseríteni de kis "f" korban elég gyakori ez a kérdés! Majd ha valóban nagy "F" leszel már tudni fogod!
És hogy gyakoroltál egyedül?
Legyél érettebb és idõsebb! Vagy érzéstelenítõ zselés óvszer kell.
A kérdező hozzászólása: az idõsebb és az érettebb nem kell. 19 vagyok, csak még soha nem csináltam. A vallásom elvileg nem engedi házasság elõtt, de már nem érdekel. Nem bírom ki. Am köszi a válaszokat. És melyik az az érzéstelenítõs gumi?
például a durex performa ilyen de szerintem jobb ha az elsõt úgy éled át ahogy kell, természetesen, nem pedig ilyen késleltetõs vacakokkal ha felsülsz, felsülsz.. a lányok is tudják, hogy a fiúknál ez normális elsõre
A lényeg, hogy ne stresszelj rá! Én az elsõ alkalommal 2 órán át dugtam a csajt, és el se mentem! Úgyhogy egyáltalán nem biztos, hogy felsülsz, lesz ami lesz, és ne parázz!
Majd írd meg hogy ment!

Kenyeret szeretnék sütni, sütőben. Dagasztógépet mivel lehet helyettesíteni? Minden recepthez írják, nekem meg nincs.

Nem elég, ha kézzel gyúróm?

Legjobb válasz: Ha jól kidagasztod akkor nem kell a kenyérsütõgép. Megprobálhatod a kézimixer dagasztó karjával,avval kicsit könnyebb mint kézzel. Nekem sincs kenyér sütõgépem én mindig a robotgép dagasztó karjával csinálo a kelt tésztát. Sajnos nem tudok kézzel dagasztni. Bár csak olyan ügyes lennék mint a nagyi és tényleg igazi jó hólyagos kelt tésztát tudénk csinálni.

Ha jól kidagasztod akkor nem kell a kenyérsütõgép. Megprobálhatod a kézimixer dagasztó karjával, avval kicsit könnyebb mint kézzel. Nekem sincs kenyér sütõgépem én mindig a robotgép dagasztó karjával csinálo a kelt tésztát. Sajnos nem tudok kézzel dagasztni. Bár csak olyan ügyes lennék mint a nagyi és tényleg igazi jó hólyagos kelt tésztát tudénk csinálni.
Dagasztógépet a kezeddel lehet helyettesíteni. Jó fárasztó munka...
Kezeddel, amíg nem volt gépem én is azzal csináltam.
Kézzel dagaszthatsz, de nagyon fárasztó, de megéri
kézzel, vagy konyhai robotgéppel:) amúgy meg ha sütõben sütöd, tegyél alá egy kis vizet, vagy kenegesd meg 15-20 percenként vízzel, és akkor jó ropogós lesz a héja, de még se leszkõkemény:) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Most nézem, hogy a gyúrom szót hosszú ó-val írtam... Ez de szégyen. :D

42. napon vagyok, még mindig nem jött meg a menzeszem, és a hőm sem csökken. Terhes teszt negatív a 39napon, sajnos! Mi lehet meg a bajom?

Ciklusaim 32-35 naposak!

Legjobb válasz: Szia! Ovumikroszkóphoz nem értek, de ha esetleg baba van a dologban, 5-6 hetesen már UH-n is lehet valamit látni. Menj el dokihoz, kideríti, mi van. :)

Szia! Ovumikroszkóphoz nem értek, de ha esetleg baba van a dologban, 5-6 hetesen már UH-n is lehet valamit látni. Menj el dokihoz, kideríti, mi van. :)
Nyugi, pár nap múlva tesztelj újra, lehet még a hormon szinted alacsony.
Ha jól számolom, a teszt idõpontjában max. 5 hetes terhes lehettél, ha az volnál. Nekem mindkét terhességem alatt olyan alacsony volt a kezdeti hormonszint, hogy csak 5 hét után mutatta ki halványan. Próbálj még tesztelni. Az nem lehet esetleg, hogy most kivételesen késõbb volt az ovulációd és még csak ezután kellene megjönni?
A kérdező hozzászólása: Teszteltem a 43.napon reggel:-! Este ovumikroszkop + mutatott. De peteérés 0 43.napon? ez lehetseges???

Mennyi penzt kap az akinek amputaltak mind ket labat? Miket lehet meg igenyelni?

Legjobb válasz: Ez azért sokmindentõl függ... Milyen magasan történt az amputáció... és egyálatlán milyen szinten rehabilitálható, mennyi volt elõtte a jövedelme... és még sok szempont... mind befolyásolja az ellátás összegét.

Ez azért sokmindentõl függ... Milyen magasan történt az amputáció... és egyálatlán milyen szinten rehabilitálható, mennyi volt elõtte a jövedelme... és még sok szempont... mind befolyásolja az ellátás összegét.

NCore-ra profilbox-ba mit lehet még tenni, ami hasonló, mint a usercard?

Legjobb válasz: Nem az a kérdés hogy mit lehet, hanem mit akarsz?

Nem az a kérdés hogy mit lehet, hanem mit akarsz?
A kérdező hozzászólása: De én arra gondoltam mik a választási lehetõségeim :D pl. youtube videó (ha lehet, nem tudom) meg mi még?
Mondjuk számítana hogy sípol. több fajta van, az alaplapod kézikönyvébe ott van melyik mit jelöl. Amúgy jól raktad össze?
A kérdező hozzászólása: Raktam már össze pár gépet, úgyhogy nem hiszem. meg szétszedtem és újra összeraktam. erre, hogy folyamatosan sípol, videokártya hibát ír, de két kártyával is próbáltam, nem segített.
az alaplapi videókártyával mûködik?
Esetleg a RAM?
A kérdező hozzászólása: Sikerült megtalálnom a hibát. El volt szakadva pár szál a tápvezetéken és nem kapott elég naftát! Nem tudom, hogy sikerült összehozni. Azért köszi a segítséget.
ha a tápkábel volt a ludas, én a helyedben kicserélném(pár száz forint, mellesleg lehet hogy van otthon pár tartalék neked is)
Mért nem kértél Bözsit, abból legalább enni lehet, azt meg úgyis kell :)
SZÉP baleset! A Böske jobban megéri.
Add nekem
Attól még lehet, hogy Erzsébetet is kap! Most akkor mondja azt, hogy nem kérem a 60 ezret?? Múzeumba mehetsz, meg még egy pár helyre nézz utána a neten.
A kérdező hozzászólása: Bözsit is kapok 60.000-t, de a kérdés nem ez volt.
40ezerért megveszem tõled
A kérdező hozzászólása: 40.000-ért? Ugye viccelsz?
A kérdező hozzászólása: Tényleg lehet belõle BKV bérletet venni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!