Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet Lehet hogy (18945 db)

4 nappal mielõtt megjött volna barnáztam egy fél napig. Aztán elmúlt, mintha elvágták volna, majd megjött rendesen. Szerintetek ez mi lehet? Lehet, hogy "valaki" meg akart tapadni, aztán mégsem sikerült? Vagy csak hiú ábrándokat kergetek.

Legjobb válasz: Hát ha beágyazódás volt, de mégsem sikerült, akkor (nem bántásból) jobb hogy megjött idõben, és nem egy missed ab-bal végzõdött. Valószínûleg már nem fog kiderülni. De új hónap, új remény! Ezért nem jó ha valaki menses elõtt tesztel, mert nagyot lehet csalódni. Sok sikert neked!

Hát ha beágyazódás volt, de mégsem sikerült, akkor (nem bántásból) jobb hogy megjött idõben, és nem egy missed ab-bal végzõdött. Valószínûleg már nem fog kiderülni. De új hónap, új remény! Ezért nem jó ha valaki menses elõtt tesztel, mert nagyot lehet csalódni. Sok sikert neked!
Ez már nem fog kiderülni, de szerintem ne ez legyen inkább ábránd, hanem, hogy a következõ hónap sikerül! :) Sok szerencsét! Most már ne agyalj ezen!

A bokámnál van egy jól körülhatárolható rész ami fáj ha hozzáér valami. A bőrömön semmi nem látható, és még fel sem dagadt . Ha rá állok nem fáj. Mi lehet? Lehet hogy daganat?

Legjobb válasz: Ez lehet akár kisebb rándulás,megerõltetés,attól is függ,hogy mióta fáj,és végeztél e valami olyan mozgást ami ezt kiválthatta,vagy akár egy véletlen rossz lépés...Nem kell megijedni :) Daganat esetében nem jelentkezik fájdalom.

Ez lehet akár kisebb rándulás, megerõltetés, attól is függ, hogy mióta fáj, és végeztél e valami olyan mozgást ami ezt kiválthatta, vagy akár egy véletlen rossz lépés...Nem kell megijedni :) Daganat esetében nem jelentkezik fájdalom.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Már hat napja, hogy megkellett volna jönnie a mensesemnek, a hasam alja meg ma kezdett el fájni, és a mellem is fáj egy kicsit, de az máár 1hete. Nemtudom hogy mi lehet. Lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nálam is ez van.Bár még nem késik 6 napot.A melleim viszont már úgy fájnak,hogy nem is tudok szinte hason feküdni.Remélem,hamarosan megjön,és Neked is.

Nálam is ez van.Bár még nem késik 6 napot.A melleim viszont már úgy fájnak, hogy nem is tudok szinte hason feküdni.Remélem, hamarosan megjön, és Neked is.
A kérdező hozzászólása: Végre megjött. 8nap után! megkönnyebbültem nagyon. :)
A kérdező hozzászólása: Még mindig nemjött meg. várok jövõhétig és ha nem, akkor egy teszt.
NA Mi lett? HOgy vagy?
A kérdező hozzászólása: Na ennek örülök.:) Remélem nekem is megjön. nagyon remélem!
Szia!Elsõ vagyok.Na, én már megkönnyebbültem, reggel megjött.Én sem örülnék mostanában egy terhességnek.Szorítok Neked is.
A kérdező hozzászólása: Nem. nem védekeztünk és nem szedek fogamzásgátlót, :S de mindig figyelünk, hogy mielött elmegy kihúzza.Bár máár az elõõ váladékbóól is lehet valami. nagyon félek :( köszi hogy írtál.
A kérdező hozzászólása: Én már nagyon ideges vagyok ez miatt. remélem megjön, és neked is. és köszii hogy írtál.
Védekeztetek a pároddal? Szedsz fogamzásgátlót? Lehet hogy csak valamilyen gyógyszer miatt felborult a hormonháztartásod és amiatt van
Örülök neki:)

Ez most mi lehet? Lehet hogy megbánta?

jártam egy fiúval 1 hétig.. szakitott velem,mert neki nem ment a járás.. utána vissza halottam,hogy neki szebb lány kell..3-4 csajnak írogatott meg fbn elvolt kitette azoknak a csajoknak a képeit,akik tetszettek neki.. erre suliba rám se nézett,mintha ott se lennék erre 2 hónapja irt h menjünk együtt suliba.. párszor együtt mentünk jól elbeszélgettünk.. 1x vissza halottam h megbánta h szakitott velem,utána meg azt mondta,h ne járna velem,neki szép csaj kell, erre elmúlt 2 hétben nagyon feltünően nézett,néha rámirt fbn.. erre tegnap este kitettem ilyen hülyeséget fbre és azt irta h tetszel,járnék veled,újra kezdeném.. erre én csk annyit h nohát.. erre ő:hát igaz :S erre ma suliba szó szerint bámult.. lehet valami?lehet,h téll. megbánta h dobott? 16/L

Legjobb válasz: ha nincs ló, akkor jó a számár is na akarj szamár lenni

ha nincs ló, akkor jó a számár is na akarj szamár lenni
Jajj az ilyen érzelmi fogyatékos kis p.öcsökkel nem kell törõdni... Akinek többet ér egy épkézláb kapcsolatnál az, hogy valami szebb csajt összekaparjon, az hagyjon már békén... Valszeg hasonlóan fiatal a srác is, szóval még nem túl érett, remélhetõleg majd kinövi, de most ne várj tõle csodát, szerintem keress mást... 20L
A kérdező hozzászólása: igaz :S
A kérdező hozzászólása: igen õ is 16 éves..
neki lehet szebb kellene de a szebbeknek o nem kell es ere rajott hogy a szebbek szarnak ra.de te meg mindig ott vagy. az elso valaszolonak igaza van
A kérdező hozzászólása: igaz.. :// egyszer be is szóltam neki h a kicicák lesz*nak téged.. mert azt irta valakinek h neki a kiscicák kellenek..
Én sem lennék senki szamara, ha elhagyta a lova. De persze Te tudod...
A kérdező hozzászólása: szerintem én se leszek..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

A barátnöm hasa felett nyomást érez ez mi lehet? Lehet hogy terhes?

Legjobb válasz: Tesztelni csak az elmaradt mensi után pár nappal van értelme, elõbb teljesen felesleges.

Tesztelni csak az elmaradt mensi után pár nappal van értelme, elõbb teljesen felesleges.
Ez nem kifejezetten terhességi tünet, de attól még azért lehet terhes...
A kérdező hozzászólása: 3 hete voltunk együtt elöször utoljára meg tegnap de tegnap is valami fura fálydalmat érzett mikor tövig bement.. MINDEN EGYES ALKALOMMAL VÉDEKEZÜNK OVSZERREL az elsö sex után megiedtünk hátha valami baj lehet igy vettünk tesztet tehát 18napjára az aktus után teszteltünk ..nem terhes a teszt szerint ..nehéz nála kiigazodni mert folyton idegeskedik és igy gyomoridegjei vannak meg volt mikor nem is éltünk még sexuális életet is eccerüen hányt ok nélkül ezért nem tudom féljek-e..jo volna pár nyugtato tanács
"hasa felett nyomást érez" Ez a túl sokat evett érzéstõl kezdve a gyomorfekélyig és az epekõig bármit jelenthet meg ezenkívül még kb 50 dolgot. Terhességi tesztrõl hallottatok már? ha meg még nem aktuuális, akkor a parázástól is lehet.

Mégis mit láttunk? Lehet hogy idegen űrsiklókat?

Erre már volt a másik szemtanútól válasz meteorológiai légömb, hogy változtat hirtelen irányt? Egyszerre csak elt?nik, s volt amikor 3 is cikázott majd elt?ntek.

Legjobb válasz: Maradjunk annyiban, hogy láttál valamit, amirõl nem tudod mi az. > Lehet tényleg idegen ûrsiklókat láttunk? Lehet, de nullához konvergál a valószínûsége. Ilyen alapon akár lehet szellem, vagy egy angyal, vagy lehet, hogy Zeusz kezébõl esett ki egy nem élesített villám. Hogy mi az, ami valószínûbb válasz arra a kérdésre, hogy mit láttál, azt nem tudom megmondani, lévén, hogy én magam nem láttam.

Maradjunk annyiban, hogy láttál valamit, amirõl nem tudod mi az. > Lehet tényleg idegen ûrsiklókat láttunk? Lehet, de nullához konvergál a valószínûsége. Ilyen alapon akár lehet szellem, vagy egy angyal, vagy lehet, hogy Zeusz kezébõl esett ki egy nem élesített villám. Hogy mi az, ami valószínûbb válasz arra a kérdésre, hogy mit láttál, azt nem tudom megmondani, lévén, hogy én magam nem láttam.
Szia! Az anyukám is látott valami ilyesmit, csak õ azt mondta, hogy egy nagyot villant, mintha felrobbant volna, mielõtt irányt váltott. Ugyan azt tudom mondani, mint a többiek: szinte bármi lehetett. Én személy szerint hiszek a földönkívüliebben, hiszen szinte végtelen csillag, és körülöttük még több bolygó van, és én lehetetlennek tartom, hogy egyedül csak itt alakult ki értelmes élet! De az is lehet, hogy pl. egy kísérleti fázisban lávõ katonai "szigorúan titkos" repülõ tesztrepülését láttad! Szerintem így utólag értelmetlen túl sok idõt ezen gondolkozni, hisz, ha tényleg földönkívülieket láttál (ismétlem NEM zárom ki), akkor se bántottak téged, tehát nincs mitõl félni, megijedni, ha karják felfedik magukat :)
Mivel mi nem láttuk, így fogalmunk sem lehet, hogy mi volt az. De annyi biztos, hogy az idegen ûrhajó a legkevésbé valószínû magyarázat.
Én 2 éve láttam valamit, azt hittem gömbvillám, majd valami tárgy forma látszódott ki belõle! Full vörösen villogott, pulzált egy kissebb hasonló valami meg kõrözött körülötte. Nagyon furi volt :s
Nem hiszem, h azt láttál volna, bár attól függ: Magyarországon láttad? És ha igen, hol?
2. válaszadó: Az univerzum hatalmas, attól hogy tudományosan nem elfogadott, (mert a sok kis okoska ember még nem látta a saját két szemével)attól még létezhet! Ez olyan mintha visszautaznál az idõben arra a síkra amikor azt állították hogy a föld lapos, te viszont biztosra tudod hogy (enyhén szabálytalan) Gömb! Viszont téged meg hülyének néznének, mert abban az idõsíkban tudományosan a lapos volt az elfogadott általánosságban! egyelõre nem kell kijelenteni hogy nem léteznek, de azt sem hogy igen!
Valaki mondja már meg akkor hogy mi az a gömbvillám, miért mozog? Miért gömb alakú, miért nem szabálytalan? Miért megy át mindenen, ami az útját állja? Ennek fényében valamelyik tudós odaszólt az egyik gömbvillámnak hogy Hé kis haver gyere már ide az üvegbúra alá hogy tanulmányozhassalak de azért közben ha lehet ne süss ropogósra? A valóság az hogy el kísérletezgetnek, de valójában semmit sem tudnak róluk! Szerintem!
Nagyon is lehetséges, hogy azt láttad. Ne higyj azoknak, akik nevetséges válaszokat írnak (meteorólógiai léggömb, blablabla). Ha tényleg gyorsabban mozgott bárminél, sõt cikázott ide-oda, akkor valószínû, hogy azt láttátok.... Clytia
A valóság határain belül maradva, lehetséges, hogy gömbvillámo(ka)t láttál. Az általános és elfogadott tudomány számára nem elfogadott és érthetetlen, mindazonáltal létezõ, de nem túl gyakori jelenség.
A kérdező hozzászólása: kb. http://www.youtube.com/watch?v=5L8X3OG14OM csak 3db volt és nem teljesen így mentek hanem találkoztak és körbe körbe repültek majd eltûntek egy szemvillanás alatt. Érdekes, eddig nem is kerestem rá a youtubeon, s meglepve látom hogy sok fura videó van feltéve.. Nem is az hogy féltem, csak az hogy kíváncsi voltam más is látott már ilyent és mégis mi..

Csak ritkán szól a mikrofonom a géppel nincs baj mit lehet csinálni hogy folyamatosan szóljon? Lehet hogy az áramkör megszakadt vagy mi? és ha igen mit lehet vele csinálni?

Legjobb válasz: lehet hogy megvan törve a mikrofon kábele, vizsgáld meg alaposan, hogy nincsen-e véletlenül rajta 'hajlat'; ha megtört, akkor csak néha érkezik impulzus - ezért szólhat csak néha

lehet hogy megvan törve a mikrofon kábele, vizsgáld meg alaposan, hogy nincsen-e véletlenül rajta 'hajlat'; ha megtört, akkor csak néha érkezik impulzus - ezért szólhat csak néha

Pontosan mi az a Lapozófájl, és mi miatt lehet, hogy napról napra növekszik a mérete?

XP-n A Windows Feladatkezel?-ben a Lapozófájl mérete egyre növekszik, és a gép is elég lassú (LapTop), ami lehet hogy-e miatt van (mert vírust nem talál az avast!). Jelenleg 820 MB -nál jár (és majdnem a teljes oszlopot kitölti). Mi okozhatja ezt?

Legjobb válasz: Lapozófájl --> virtuális memória. A valós memória méretét meghaladó programokat is lehet futtatni, virtuális memória használatával. Ilyenkor a memóriában vannak a program aktuálisan feldolgozandó részei, a többi a merevlemezen a lapozófájlban. Ha kevés a memóriád (vagy nagy/sok programot futtatsz - esetleg napokig nem indítod újra a számítógépet), akkor a Windows automatikusan megnöveli a lapozófájl méretét. Próbáld meg kézzel beállítani a lapozófájl méretét, XP esetén valós memória és virtuális együtt legalább egy GB legyen meg. A lassulás pedig lehet a sok feltelepített programtól, amik elindulnak a szgép indulásakor, így folyamatosan használják a processzort is, betöltõdnek a memóriába, ezzel kiszorítva a helyet a fontos programok elõl, amik emiatt már csak a virtuális memóriába (lapozófájlba) tudnak betöltõdni, és kis része tud egyszerre a fizikai memóriában lenni. A sok winyóról memóriába írás (és vissza) lassítja a gépet. Megoldás lehet, ha a nem használt programokat letörlöd, a kevésbé használtaknál megnézed, mi indul a gépeddel együtt (azok sem kellenek, hogy rögtön be is töltõdjenek), és a többi programnál is szelektálod, minek kell állandóan futnia. Esetleg megpróbálhatod futtatásnál az msconfig parancsot, ezzel az automatikus indulásokat (is) tudod állítani. De csak óvatosan!

Lapozófájl --> virtuális memória. A valós memória méretét meghaladó programokat is lehet futtatni, virtuális memória használatával. Ilyenkor a memóriában vannak a program aktuálisan feldolgozandó részei, a többi a merevlemezen a lapozófájlban. Ha kevés a memóriád (vagy nagy/sok programot futtatsz - esetleg napokig nem indítod újra a számítógépet), akkor a Windows automatikusan megnöveli a lapozófájl méretét. Próbáld meg kézzel beállítani a lapozófájl méretét, XP esetén valós memória és virtuális együtt legalább egy GB legyen meg. A lassulás pedig lehet a sok feltelepített programtól, amik elindulnak a szgép indulásakor, így folyamatosan használják a processzort is, betöltõdnek a memóriába, ezzel kiszorítva a helyet a fontos programok elõl, amik emiatt már csak a virtuális memóriába (lapozófájlba) tudnak betöltõdni, és kis része tud egyszerre a fizikai memóriában lenni. A sok winyóról memóriába írás (és vissza) lassítja a gépet. Megoldás lehet, ha a nem használt programokat letörlöd, a kevésbé használtaknál megnézed, mi indul a gépeddel együtt (azok sem kellenek, hogy rögtön be is töltõdjenek), és a többi programnál is szelektálod, minek kell állandóan futnia. Esetleg megpróbálhatod futtatásnál az msconfig parancsot, ezzel az automatikus indulásokat (is) tudod állítani. De csak óvatosan!
(2. válaszoló vok) Mármint, hogy én? Nem, csak 4.éves informatikus, aki Architektúrák I-bõl most vizsgázott, és a memóriakezelés alap, a többi meg a miértje. Amúgy linket kérek, hogy honnan másoltam. Ha szó szerint megtalálod, akkor meghívlak egy sörre (és ne most csinálj egy honlapot :P )
copypasta
A Win tobb nap alatt teliszemeteli az osszes rendelkezesere allo memoriat, ergo par naponta erdemes ujrainditani, mert nem folyamatos mukodesre terveztek. (Tigi)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Tényleg van, mikor több napig csak készenlétben van a PC, gyakrabban kapcsolom majd ki vagy indítom újra. És ezentúl csak a vírusírtó(ka)t hagyom futni állandóan, mint programot.
Ha lassul a gép, akkor a töredezettségmentesítést ajánlom valami jó (nem windows-os)programmal. Kipróbálhatod még a ccleaner nevû programot, ami eltakarítja a szemetet a géprõl.
tegyél bele több ramot és akkor gyorsabb lesz. Fa szt filléreskedt egy nyamvadt ramon, én az asztali pc-be tegnap 9500 Ft-ért kaptam újat (és mindenképp újat vegyél!) Majd húzd újra a rendszert és csak a legfontosabb programkat tedd. Gondolom játszol is rajta, egy laptop nem erre való. vagy veszel akkor egy ritka drága lapostvagy pc. szóval mérlegelj. Nem vagyok informatikus de 16 éves tapasztalatom van (még a commondorok idején kezdtem) :)

Mi lehet ez, hogyan kezeljem? Sípcsont-bokasérülés

Bmxezem, ami egy elég veszélyes sport. 3 nappal ezelőtt bmxezés közben beütöttem a jobb sípcsontom belső oldalát, a bokámtól nemsokkal fentebb a bicikli vázába. Egyből erős fájdalmat éreztem, ami lassan elmúlt, de a sérülés helyén egy nagy meleg dudor maradt vissza. Elég kemény, érzékeny, hogy ha hozzáérek. Ma suli után hazajöttem, amikor megláttam h a jobb bokám, a sérülés alatt fel van dagadva. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a probléma, és hogy hogyan kezeljem? A válaszokat előre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Mi lehet ez, hogyan kezeljem? Sípcsont-bokasérülés? Lehet,hogy furán hangzik, de lássa sebész, mert a gyógyulás elhúzódó lehet és maradandó nyomot hagy, például elszínezõdés! Az orvos bármi kis dolgot mond, ne hagyd figyelmen kívül! Ezzel arra gondolok, ha azt mondaná, hogy kend hidratáló krémmel. Szóval fontos!

Mi lehet ez, hogyan kezeljem? Sípcsont-bokasérülés? Lehet, hogy furán hangzik, de lássa sebész, mert a gyógyulás elhúzódó lehet és maradandó nyomot hagy, például elszínezõdés! Az orvos bármi kis dolgot mond, ne hagyd figyelmen kívül! Ezzel arra gondolok, ha azt mondaná, hogy kend hidratáló krémmel. Szóval fontos!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!