Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet Lehet (82199 db)

Mi lehet a baja az xbox 360 slim-nek, ha nincs rajta se kép se hang? Szerelő szerint 15-17 eze forintér megcsinálható, de ezen az állásügyön itthon lehet módosítani? Tehát itthon meg lehet csinálni?

Egyszer játszottam és kikapcsolt,aztán bekapcsoltam és se kép se hang.

Legjobb válasz: A bekapcsoló gomb közepe nem villog/világít pirosan mikor bekapcsolod?

A bekapcsoló gomb közepe nem villog/világít pirosan mikor bekapcsolod?
Mi az, hogy itthon? Az írásodat nézve nem biztos, hogy Magyar vagy. Ez itt MAGYARORSZÁG! Tanulj meg értelmesen és helyesen írni!
A kérdező hozzászólása: Akkor házilag... És nem villog se világít pirosan mivel tudom mire gondolsz. Ez nem 3 ledes probléma az nincs slimnél, hanem simán zölden villog mint ha töltene...
A slim-nél is van túlmelegedés és lábszakadás! Csak éppen itt egy piros led világít/villog a gomb közepén! Akár a kábeled vagy a tv-d is lehet rossz! Így nem tudja senki megmondani! De akár videóvezérlõ/CPU, táp, vagy éppen dekódoló chip is okozhatja a gondot! De van sok kisebb hiba is ami miatt elõjöhet! Vedd ki a HDD-t húzz le róla midnent indítsd újra! Ha így nem jó akkor vidd szervízbe !

Mi lehet annak az oka, hogy a NAV ÁNYK programja a T1042E nyomtatvány (alkalmi munkavállalók bejelentése) kitöltésekor nem fogadja el egy dolgozó TAJ számát? Azon kivül, hogy talán nincs jól beirva a TAJ szám lehet-e valami más a gond?

Legjobb válasz: Elvileg és gyakorlatilag sem lehet más probléma, minthogy hibás TAJ számot akarsz neki beadni. Egyébként ha a nyomtatványhoz tartozó u.n. Sugót is letöltötted a nyomtatvánnyal együtt, akkor kitöltés során az a képernyõ jobb felsõ sarkában megnyitható, és ott tudod olvasni a kitöltési útmutatót. Egyébként, ha ráadod az ellenõrzés-programot (felsõ sorban a pipára katt.), akkor pedig szó szerint kiírja, hogy õszerinte mi a baj. Ez alapján mindenképp javítandó, ha a megjelent szöveg elõtt piros pötty van, ha kék pötty, akkor elolvasod, logikailag átgondolod, mert nem biztos, hogy lesz vele kapcsolatban tennivalód. A sárga pötty csak figyelmeztetés.

Elvileg és gyakorlatilag sem lehet más probléma, minthogy hibás TAJ számot akarsz neki beadni. Egyébként ha a nyomtatványhoz tartozó u.n. Sugót is letöltötted a nyomtatvánnyal együtt, akkor kitöltés során az a képernyõ jobb felsõ sarkában megnyitható, és ott tudod olvasni a kitöltési útmutatót. Egyébként, ha ráadod az ellenõrzés-programot (felsõ sorban a pipára katt.), akkor pedig szó szerint kiírja, hogy õszerinte mi a baj. Ez alapján mindenképp javítandó, ha a megjelent szöveg elõtt piros pötty van, ha kék pötty, akkor elolvasod, logikailag átgondolod, mert nem biztos, hogy lesz vele kapcsolatban tennivalód. A sárga pötty csak figyelmeztetés.
Amúgy pedig nézd meg, hogy valóban a legújabb verzióval dolgozol-e, akár az Abev-Jáva alap-program, akár a bevallás-nyomtatvány esetében. Ezeket elég sûrûn szokták módosítani, és olyankor már a régi nem igazán mûködik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az lesz itt tényleg akkor, hogy rossz TAJ számot kaptam meg. Frissitem én a programot folyamatosan meg csinálom más embereknek is, de eddig csak ennél a jómadárnál volt gond.
Az a csont vége, én akkor éreztem leüléskor, amikor nagyon sovány voltam.
A kérdező hozzászólása: de olyan mintha ott a végén kicsit balra volna egy csomó vagy valami hasonló.. de remélem neked van igazad
Ha kicsit balra érzel egy csomót, akkor nézesd meg, lehet valamilyen rendellenesség.


Nem tudom két huszasnyi szürke korong? :) Tudod így azért nehéz lenne kitalálni kép nélkül. :P

Az a problémám hogy telepíteném a ki vagy doki adventure game-t és ezt adja ki mi lehet lehet vele valamit csinálni?

http://kepfeltoltes.hu/view/120411/701103845n_vtelen_www.kep..

Legjobb válasz: Valahogy "át kellene verni" a programot, hogy azt gondolja, hogy a Egyesült Királyságban vagy. Sajna a játék elvileg számukra lenne csak elérhetõ. Elvileg ki lehet játszani, de én még nem próbáltam, mert még nem néztem meg azokat a játékokat. Elvileg pár beállítással lehet orvosolni a problémát: http://wiki.answers.com/Q/How_do_i_install_doctor_who_the_ad.. http://l7world.com/2010/06/doctor-who-the-adventure-games-ci.. Remélem ezek segítenek, proxyval kell szórakozni a leírás alapján.

Valahogy "át kellene verni" a programot, hogy azt gondolja, hogy a Egyesült Királyságban vagy. Sajna a játék elvileg számukra lenne csak elérhetõ. Elvileg ki lehet játszani, de én még nem próbáltam, mert még nem néztem meg azokat a játékokat. Elvileg pár beállítással lehet orvosolni a problémát: http://wiki.answers.com/Q/How_do_i_install_doctor_who_the_ad.. http://l7world.com/2010/06/doctor-who-the-adventure-games-ci.. Remélem ezek segítenek, proxyval kell szórakozni a leírás alapján.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen majd megpróbálom pár perc mulva de annyira felidegesített h megpróbáltam leszedni 1 másik részét :D
A kérdező hozzászólása: á ugyan azt írja:/
esetleg, ha nem akarsz kinlodni vele 2 megoldást is tudok: elõször is rámész a dr who hungary-ra, ott kikeresed, kiad egy linket, rákattintasz, telepíted és már játszhatsz is vele, ha megfizeted. igen sajnos csak így lehet, mert UK-on kivül fizetni kell 500/gamepart. a másik pedig aki sürgösen ki akarja próbálni, a miniclip-nek van egy játékletöltõ oldala, arról le tudod tölteni bármelyik részt, és egy egész órán keresztül ingyen és bérmentve játszhatsz azonnal, ez kompatibilis minden géppel, itt viszont egy óra múlva abbamarad és fizetned kell a folytatáshoz. én mindkettõt kipróbáltam, kicsit sok a neszéd de amugy tuti. remélem, hogy tudtam segíteni. :-P és ezen nem szabad idegeskedni, elõbb vagy utóbb valahogy úgy is sikerül. az a baj, hogy HU-ban élünk. :-)
Van talán egy nagyon egyszerû megoldás: telepíteni kell az Expat Shield nevû programot (ezzel egy brit proxyn keresztül tudsz netezni, ezzel szoktam BBC iPlayeren Doctor Who-t is nézni), majd után elindítani a telepítõt és elvileg menni fog, hiszen "azt hiszi", Nagy Britanniában vagy.
Azt hiszem Kick Ass Torrent-en fent van a felülírt verzió, csak letöltöd kibontod és már játszhatsz is nem kell telepíteni se egybõl indul

4 nappal mielõtt megjött volna barnáztam egy fél napig. Aztán elmúlt, mintha elvágták volna, majd megjött rendesen. Szerintetek ez mi lehet? Lehet, hogy "valaki" meg akart tapadni, aztán mégsem sikerült? Vagy csak hiú ábrándokat kergetek.

Legjobb válasz: Hát ha beágyazódás volt, de mégsem sikerült, akkor (nem bántásból) jobb hogy megjött idõben, és nem egy missed ab-bal végzõdött. Valószínûleg már nem fog kiderülni. De új hónap, új remény! Ezért nem jó ha valaki menses elõtt tesztel, mert nagyot lehet csalódni. Sok sikert neked!

Hát ha beágyazódás volt, de mégsem sikerült, akkor (nem bántásból) jobb hogy megjött idõben, és nem egy missed ab-bal végzõdött. Valószínûleg már nem fog kiderülni. De új hónap, új remény! Ezért nem jó ha valaki menses elõtt tesztel, mert nagyot lehet csalódni. Sok sikert neked!
Ez már nem fog kiderülni, de szerintem ne ez legyen inkább ábránd, hanem, hogy a következõ hónap sikerül! :) Sok szerencsét! Most már ne agyalj ezen!

Mi baja lehet? Teljesen meg változott. Nem hagyja el a házat, már négy ember társaságába kínosan érzi magát. Sokat sír, nem beszél szinte senkivel. (talán egyszer reggel az ágya is vizes volt ), mi baja lehet?

A legjobb barátnőm mindig is egy életvidám,élénk lány volt,de nagyon meg változott. Nyár elején egyik percről a másikra be vonult a szobájába és csak sírt. Többször próbáltam el hívni strandra,de csak augusztusba jött el velem. Ott is feszült volt,állandóan takargatta magát,mikor bókoltak neki szóba se állt a fiúkkal. Meg próbáltam meg beszélni hogy mi ez az egész,de nem mondta el. Kérdeztem a szüleit,ők is aggódnak de nekik se mondott el semmit. Elég komoly lehet a baj,hiszen augusztusba jött ki először a házból. Nagyon fél és szorong valamitől. Mi lehet a baj? Miért nem mondja el senkinek? Még fontos lehet,hogy olyanokat kérdezget (amikor este fel riad ),hogy tényleg ronda e . Pedig gyönyörű. Persze én csak reggel írok vissza neki,mert akkor kapcsolom be a telómat. Testvérem ként szeretem őt és szeretnék neki segíteni. Minden kérdésre felelek ha az segít. A barátnőm 17 éves

Legjobb válasz: depressziós valószínû valaki olyanokat mondott neki ami ennyire megviselte mert csak magától nem lesz ilyen húzd ki belõle hidd el sikeürlni fog csak ne add fel

depressziós valószínû valaki olyanokat mondott neki ami ennyire megviselte mert csak magától nem lesz ilyen húzd ki belõle hidd el sikeürlni fog csak ne add fel
Ez bizony a súlyos depresszió tipikus tünete. Beszélj a szüleivel, hogy vigyék el pszichiáterhez. Más nem fog segíteni. Hogy miért depressziós, azt senki nem fogja ennyibõl megmondani, de ez sokkal több egy múló rosszkedvnél.
Baba?
Simán lehet egy fertõzés. Elõször még csak a folyás mennyisége és állaga változott meg, holnap meg már lehet hogy viszket és ég majd. Nekem volt úgy is fertõzésem, hogy nem volt szagos a folyásom és nem is viszketett. Nem elõírás, hogy szagosnak kell lennie és viszketnie is kell. Ha nem jön meg és nem védekeztél, akkor érdemes tesztet csinálni, mert lehet hogy terhes vagy. Viszont ha ilyen marad a folyás és esetleg más tünet is elõjön, akkor pedig nem zárnék ki egy fertõzés lehetõségét és orvoshoz fordulnék!
A kérdező hozzászólása: Óvszerrel védekeztünk. Úgyhogy elméletileg a baba kizárva. De akkor ha nem múlik, elmegyek orvoshoz. Köszönöm

Mit lehet akkor tenni ha a MÁK a június havi gyes és csp. -ot nem utalta ki, ugyan számla válltás történt de az zökkenőmentes volt mert a júliusi gyes csp-ot megkaptam. Mit lehet ilyenkor tenni? Aki tud segítsen.

Kérem segítsen aki tud és van ötlete. Vagy érdemes bemenni megint? Már voltam bent személyessen de azt mondták várjak még türelemmel mert nem látják a Rendszerben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!