Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet Késett 5 (10 db)

A menzim 2 napig tartott az első nap 36.5 volt a hőm a2. nap 36.3 és most a 3. nap megint 36.5. késett egy napot de a teszt- és meg is jött volt rendesen de nem értem a hőm ilyenkor 36.2 szokott lenni. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Azt, hogy nem vagy atomóra. A hõd most lassabban csökken a szokásosnál, illetve ennyi eltérés még bõven elmegy mérési hibának is. Sajnálom.

Azt, hogy nem vagy atomóra. A hõd most lassabban csökken a szokásosnál, illetve ennyi eltérés még bõven elmegy mérési hibának is. Sajnálom.

A ciklusom általában 28 napos, de az utóbbi 2 hónapban mindkétszer 1, ill. 1, 5 hetet késett. Valami nincs rendben? Mi lehet az oka?

csináltam tesztet. semmi. ma kellett volna megjönnie, de persze nem jött meg.nem szedek gyógyszert.

Legjobb válasz: Szerintem, ha elmész dokihoz, elmondod, mi a bajod, lehet, h tud segíteni. Én innen sajnos nem tudok. De attól nem lesz bajod, ha elmész a dokihoz... Remélem nincs komoly bajod!

Szerintem, ha elmész dokihoz, elmondod, mi a bajod, lehet, h tud segíteni. Én innen sajnos nem tudok. De attól nem lesz bajod, ha elmész a dokihoz... Remélem nincs komoly bajod!
Az 1-2 hét csúszás még belefér, szerintem nem kell aggódnod. Lehet felfázás az oka, stressz, másféle étkezés. Ha több hónapig rendszertelen akkor viszont érdemes elmenned az orvoshoz!
2 alkalommal kesett nekem, a felfazas volt az oka. elhanyagoltam, nem ereztem veszelyesnek, utanna pedig ledontott rendesen, sirassal mentem minden fel oraban a vecere :(

Szerdán teszteltem halvány+, igaz 5 hete terh. Tüeteim vannak és a mensim is mindig megjött igaz késett. Most máj.28-án volt utoljára és a hőm. Azota is 37 fölött van. Mi lehet? Lehetséges babám lesz?

Legjobb válasz: Lehet terhes vagy, de az is lehet, hogy pont menstruáció elõtt teszteltél, ilyenkor gyakran mutat pozitív eredményt! Menj el dokihoz! Szurolok!

Lehet terhes vagy, de az is lehet, hogy pont menstruáció elõtt teszteltél, ilyenkor gyakran mutat pozitív eredményt! Menj el dokihoz! Szurolok!
sajnos ez még nembisztos hogy baba reggel mérted a hõdet? és hol?
A kérdező hozzászólása: hónaaljban szokta mérni.
A kérdező hozzászólása: menses után 4 nappal teszteltem.

Probléma van a mesnsimmel. Kb.1, 5 hónapot késett utána nagyon erősen megjött. Ebben a hónapban alig, alig van valami. Gyenge vérzés, alhasi görcsök néha és furcsa nyák. Fáradtabb vagyok sokkal és kimerültebb is. Baby teszt negatív. Mi lehet a bajom?

Tanácsok? Dokin kívül oda úgy is mennem kell....Addig

Legjobb válasz: Szia!Minél hamarabb keress fel egy nõgyógyászt.Az,hogy mi a baj,felesleges addig találgatni.De a menstruáció kimaradása és a fájdalom semmiképp nem hanyagolható,mondd el szakembernek a problémát!

Szia!Minél hamarabb keress fel egy nõgyógyászt.Az, hogy mi a baj, felesleges addig találgatni.De a menstruáció kimaradása és a fájdalom semmiképp nem hanyagolható, mondd el szakembernek a problémát!
Mást nem igazán tudsz tenni, hogy elmész a dokihoz. Biztos megnéz majd UH-val is. Lehetsz, vagy lehettél terhes?
Terhességi teszt! Ennyi késésnél már szinte biztos, hogy kimutatja! Ha terhes vagy, akkor meg orvos a barnázás miatt! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Akkor gyerekjáték lesz! :) Megbeszélem a dokimmal és ha minden ok akkor a következõ ciklusnál túl is lehetünk rajta! :)
Nem kell ehhez több hetet otthon lenni. :-) Odamész, megcsinálják, és másnap mehetsz dolgozni. Mondom hogy ez nem mûtét. :-) És azért csinálják a ciklus elsõ felében, nehogy kárt tegyenek egy esetleges megfogant babában.
Hsg, ciklus 6-8napja korul csinaltak nekem, meg peteeres elott kell. Nem faj, inkabb kellemetlen. Azonnal kiderul, hogy el vannak-e zarodva. Hajra!!! :) drukkolok, kibirod, majd meglatod.
A kérdező hozzászólása: Ma beszéltem a fõnökeimmel aki mellettem vannak és azt mondták támogatnak és ha kell több hét szabira is mehetek egy huzamban. Mindegy neki vágunk hisz rosszabb már nem lehet és végül is veszíteni valónk sincs, a szövõdményekkel meg nem foglalkozunk. A ciklus hányadik napján csinálták neked?
hsg-m volt (a röntgenes) az elzáródott vezetékek miatt mûteni is kellett végül, utána meg kiderült az inzulinrezisztenciám, úgyhogy azt helyre kellett tenni, de mikor már jók voltak az értékeim, szinte 2-3 hónapon belül babát vártam :) sok sikert, és szerintem mindenképpen ess túl rajta, ez a bizonytalanság sokkal rosszabb, fõleg 4, 5 év után!!
A kérdező hozzászólása: Melyik fajta átjárhatóságid volt? Segített utána teherbe esni? A vizsgálat után mennyi idõvel?
de hát így meg ott a bizonytalanság... Igazából a dokidat sem értem, nálam 1 év után sikertelenség után simán kérte az átjárhatóságit. Nem annyira vészes, kibírható, akkor fáj kicsit, ha esetleg nem átjárható. Nekem egyik sem volt az Ezek a hormonvizsgálatok elég drágák, és lehet, hogy tök feleslegesek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jól esnek a bíztató szavaitok és meg kell próbálnom de nagyon félek, hogy amilyen szerencsétlen vagyok pont nálam lesz valami bibi!
Szia! Ha már minden mást kipróbáltál és nem jött be, csak átjárhatóságin nem voltál akkor elég esélyes hogy ez lesz a gond, és nem valami nagyon ritka dolog, aminek a kivizsgálására még rászánhatsz x hónapot, évet, ezreket hiába. Ne dugd a homokba a fejed, kapd össze magad és ess túl rajta. Tényleg kellemetlen, ámde sehol sincs a szüléstõl, és teljesen veszélytelen. Nem is igazán mûtét, ambulánsan is megcsinálják. Ne félj az átjárhatóságitól, tekints rá úgy, mint a babához vezetõ út következõ állomására. :-)
Az atjarhatosagi elengedhetetlen. Kicsit kellemetlen, de nem gaz, nekem hsg-m volt.
A kérdező hozzászólása: Rendszeresen voltam vér vérvételen 3. és 21.napin több hónapon keresztül, magas volt a prolaktinom de még határ alatt, szedtem rá gyógyszert. Inzulin ellenõrzésen is túl vagyok, és a férjemet is vizsgálták de minden rendben, ezért gondoltunk most a vér-összeférhetetlenségre, hogy esetleg azért nem jön össze a baba. Azt szeretném megtudni, hogy azt is a nõgyógyász végzi-e el, vagy más?
hát én azért megcsináltatnám az átjárhatóságit... Nem kellemes, de nekem pl. ott derült ki, hogy full átjárhatatlan mindkettõ (pedig volt már vetélésem elõtte) Hormonokat (3. és 21. napi), inzulint, férj eredményeit, ilyeneket néztek már? A vér-összeférhetetlenségnél mire gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Megjött úgyhogy ez a hónap se a mi hónapunk sajnos. Vér összeférhetetlenséget hogy vizsgálnak? Ki csinálja?
A kérdező hozzászólása: Két napja teszteltem akkor még 3 nap késés volt de negatív volt. Reggel tesztelek egyet ha nem jön meg.
Tesztelj, a barnás valami lehet beágyazódás is.
Na ez a hozzáállás már sokkal jobban tetszik! :-) Ha gondolod, majd írd meg ha túl leszel rajta! mielõbbi babásodást kívánok!

Késett a menzeszem 5 napot, csináltam egy tesztet de negatív lett (délután csináltam). Mindig pontosan jön meg. Mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: A teszt ilyen korai idõszakban még nem a legmegbízhatóbb. De reménykedjünk a legjobbakban, h megjön. Érdemes csináltatni egy hét múlva is.

A teszt ilyen korai idõszakban még nem a legmegbízhatóbb. De reménykedjünk a legjobbakban, h megjön. Érdemes csináltatni egy hét múlva is.
Semmit, egyenlõre. Várj egy hetet, és ha addig nem jön meg, csinálj még egy tesztet. Ha az is negatív, bandukolj el a nõdokidhoz.
Szerintem most valami front van vagy nem tudom mert elég sok ismerõsömnek több napot késik, nekem is pl mindig pontos volt de már 3 napja nem jött meg, reménykedjünk a legjobbakba hogy nincs baba.
A kérdező hozzászólása: Ha ez elmúlik akkor lehetek még terhes???
Ugyanígy voltam. Diagnózis: ciszta a petefészekben. Nem tudott kiszabadulni egypetesejtem. A barnázásom is ezért volt. Gyógyszert kaptam rá, elmúlt 1, 5 hét alatt.
Jajj, persze, hogy lehetsz! Nem is biztos, hogy neked ez van. Amúgy én rá 2 hónapra estem teherbe. :)
A kérdező hozzászólása: A cickafark teát ha issza az ember könnyebben teherbe lehet esni???
Megint én. Remélem tud a tea ügyben segíteni neked valaki, mer én nem ismerem ezeket a praktikákat. Soha nem szedtem semmit, úgy jött a manó.
Te vagy az, akinek úgy szoktak kezdõdni a kérdései, hogy "Nekem 18-23 volt a peteérésem stb."? Miért nem mész végre dokihoz, itt már semmi okosat nem tudnak neked mondani, olyan sokan javasolták már, hogy fordulj orvoshoz. Remélem, mndent rendben fog találni és a következõ hónap sikeres lesz!
Menj már orvoshoz! Ha ne adj isten tényleg cisztád van, azt a méretétõl függõen kezelni kell!!! Ha meg egészséges vagy, csak pont "ilyen ciklust fogtál ki", akkor legalább megnyugszol. Már rengetegen írtuk Neked, hogy nézesd meg magad dokival. Miért nem teszel így? Miért jobb ez a bizonytalanság, ráadásul úgy, hogy közben mihamarabb babát szeretnél? Hidd el, hogy csak jót akarunk.

Terhes vagyok vagy mi lehet? 4 napot kesett aztan eleg eros fajdalommal megjott. Megvolt kicsit eros verzessel vagy 3 napig. Mar 4-5 napja elmult de olyan mindjart megjon erzesem van.

Fajdogal a hasam alja,derekam,hanyingerem van reggel.

Legjobb válasz: Akkor miért nem védekeztél?Amúgy ilyenkor rengeteg nõ beképzeli a terhesség tüneteit (a barátnõim minden hónapban).Amúgy nekem peteérésnél szoktak hasonló tüneteim lenni.

Akkor miért nem védekeztél?Amúgy ilyenkor rengeteg nõ beképzeli a terhesség tüneteit (a barátnõim minden hónapban).Amúgy nekem peteérésnél szoktak hasonló tüneteim lenni.
A kérdező hozzászólása: Ha terhes is lennek akkor meg az oltas elott joval eshettem teherbe!!!!!!Nem hiszem hogy bekepzelem(de tudom mire gondolsz!)mert most nem is foglalkozok vele, sok dolgom van!!Csak rossz a kozerzetem!!
lehet az injekció kavart be.szerintem erõs vérzéssel, nem vagy terhes, nyugi.

2 napot kesett semmi elojel (barnazas, feher folyas) nem volt a hom fent volt majdnem 37-en. De megjott, viszont 5 nap helyett csak 2-ig volt meg mar csak barnazok. Mi lehet?

De vacakul erem magam mint menszi elott:fej fajas,szedelgek,nagyon faradt vagyok...maskor mielott megjon vagy 2 napig barnazok faj a hasam,derekam es ennyi.Most nagyon elter.Szerintetek mi lehet?

Legjobb válasz: Nagyon sokat kell pisilnem.Legalabb is olyan erzesem van eleg surun!!!De biztos hogy nem vagyok folfazva!!!!!

A kérdező hozzászólása: Nagyon sokat kell pisilnem.Legalabb is olyan erzesem van eleg surun!!!De biztos hogy nem vagyok folfazva!!!!!
Szerintem tesztelj, már ki kellene mutatnia, és menj el dokihoz. Nekem csak elmaradt mensi után 5 nappal mutatta ki. Ha vársz pár napot tuti lesz!!! Drukkolok 6hetes 2 napos kismama
A kérdező hozzászólása: Neked is megjott aztan teszteltel es babas vagy?
Nekem nem jött meg, de van ismerõsöm akine 3 hónapos korába nem jött meg, így nem is tudta, hogy terhes. De elõfordul, hogy a mensi rövdebb ideig tart, és más állagú terhesség alatt. Itt sokan vannak akik terhesek voltam és megjött nekik!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt!!!
Nekem is meg volt a hónap elején, de csak két napig, de volt benne két nagyobb darabka. kb 1cm. Viszont azóta elég furcsán vagyok: mellfeszülés, szédülés, sok pisilés, hasfeszülés. Nekem a teszt negatív, viszont csak jövõ héten esedékes a következõ. én sem tudom mi van? Lehetek-e még babás?

Mi lehet ez? Késett 5 napja, amikor teszteltem, és negatív lett.

Most már 8 napja késik, és egy hete olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, rohanok a wc-re, hogy na most biztosan megjött, de mégsem. Tegnap barnáztam délel?tt, csak néhány csepp volt, el is múlt! (én még sosem barnáztam, mensi el?tt sem) És rózsaszínes folyásom is volt ezen a pecsétel?s napon.

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj még egyszer, reggeli vizeletbõl. (Esetleg használj más fajta tesztet, ne ugyanolyat, mint elõször.)

Szerintem tesztelj még egyszer, reggeli vizeletbõl. (Esetleg használj más fajta tesztet, ne ugyanolyat, mint elõször.)
csinálj még egy tesztet. nekem egy hét után lett a neg.tesztbõl poz. sok sikert
Hát nekem az elõzõ ciklusom 6 napot késett, és a 7.-en megjött. Az én tesztem is negatív volt. Szóval nem 100 valószínû, hogy terhes vagy. Kisebb legalábbis a valószínûsége, minthogy igen.
Akar egy kesoi peteeres is lehet a dolog mogott, ami kitolta a ciklusod! Mindenkepp tesztelj meg, akarmi is lehet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!