Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet Késett (78 db)

Mi lehet a bajom? Késik a menzim. Már jó 13 napja. Amúgy meg 28 naposak szoktak lenni a ciklusaim. Az elmúlt 3 hónapban késegetett de még soha ennyit nem késett. Mi lehet a baj? Terhes lennék?

Az utolsó ciklusom május 30.án kezd?dött és elvileg jún.26-ára vártam volna menzimet. De nem jött meg. Az nap és 28.án is együtt voltam a párommal... és elvileg nem történt semmi baj se. Most viszont még mindig nem jött eg.. egy 4 napja arnázok de azt is gyengén. Voltam doinál júl.3án és mondtam neki h késik és h és cisztára gyanakodtam... megvizsgált nem taált semmit.Lehet h mégis terhes vagyok? semmi tünetem incs ezen a menzin kívül.Védekezünk ( gumi + hüvelytabi).Teszteltem jú.25.én egyet, meg júl.1én és ma (júl.7) mindegyik negatív... segítsetek..

Legjobb válasz: Sziasztok! Nekem is álltalában 26 napos ciklusaim vannak max.28.napra mindíg mejott évek óta soha nem késett most ebbe a hónapba 31.napra jott meg. Szerintem biztosan a meleg vagy ez a váltakozó szélsoséges idojárás van ránk ilyen rossz hatással. Már egészen beleéltem magam hogy sikerult végre ilyen még soha nem volt aztán most megint teljesen reményvesztett lettem. Nem tudom mitévo legyek hogyan tovább....

Sziasztok! Nekem is álltalában 26 napos ciklusaim vannak max.28.napra mindíg mejott évek óta soha nem késett most ebbe a hónapba 31.napra jott meg. Szerintem biztosan a meleg vagy ez a váltakozó szélsoséges idojárás van ránk ilyen rossz hatással. Már egészen beleéltem magam hogy sikerult végre ilyen még soha nem volt aztán most megint teljesen reményvesztett lettem. Nem tudom mitévo legyek hogyan tovább....
Dupla védekezés mellet nulla az esély a terhességre.Vizsgáltasd ki magad rendesen.
Nekem is pont ez van, nem találtak nálam semmit, ugyanugy május 30án jött meg.( mondjuk én szeretnék babát) Én elmentem orvoshoz elküldtek laborba. Sztem te is kérj laborba beutalot, ott biztosan meg tudják állapítani ha terhes vagy. Ha meg nem akkor a doki elmondja mi legyen a teendõ.
Nálam is ugyanez van! Nekem 29-én jött meg utoljára, tesztek negatívak. :( Én ma megyek orvoshoz, hogy kiderüljön mi van! Úgy látszik ez egy ilyen hónap... :(
nekem (szerencsére) nincs ilyen bajom. de szerintem kizárt, hogy terhes legyél, csak egyszerûen késik, vagy csak ennyi az ehavi mensi. ha a köv hónapban megjön, akkor tuti nincs baj. a cisztát éreznéd, én legalábbis eddig mindig tudtam, hogy lehet ciszta, mert pokolian fájt. de a barnázás és a mensi késése nem cisztás tünet... ha a doki sem mondott mást, szerintem rendben vagy, csak ez egy ilyen hónap. nekem is volt már ilyen, a következõ meg rendben volt.
A kérdező hozzászólása: köszi nektek De komolyan kétségbe vagyok esve.. most miez?Ideges vagyok.. h esetleg nem történt mégis valami ezena 26-28.napi együtlétkor.... és még nem vettem észre h terhes vagyok...:S komoly tök ideg vagyok.. és ilyen tényleg van, h egy nrmálisan müködõ ciklus így felborul, h kimara eg vérzés, vagy h ilyen kevés ideig és csak barna legyen?
szia! 2. vagyok! ma voltam dokinál, megnézett UH-n, minden rendben. Valószinüleg valami hormonzavar van. Kaptam gyógyszert, hogy megjöjjön utána meg hormonvizsgálat lesz 3. és 21. napon!
A kérdező hozzászólása: Akkor sztetek ne aggódjak... nekem is valami ilyen lehet a bajom.? engem az aggaszt h volt eza 4 nap barnázás.. szedtem ezt a norculotot amit erre irt fel a doki Ez nem terhességi tünet? bár azért az durva lenne ha dupla védekeés mellet a mezesz idje alatt terhes leszek..:S de hát csak nem.:) köszia 2.ak h visszaírt.. én holnap megyek dokihoz
Szia! A Norcoluk beszedése után meg fog jönni 1-2 nap múlva, nekem is ezt írta fel. Mert ez a szer hormonálisan utánozza a ciklus 2 felét. Úgyhogy ha valami csoda folytán mégis terhes lennél, akkor le fog válni a méhnyálkával egxütt mikor megjön...

Két hete késik a menstruációm (még soha nem késett), csináltam két tesztet is, negatív, mi lehet a gond?

Nincs semmi problémám,nem vagyok beteg,nem érzem,hogy bármi gond lenne velem.

Legjobb válasz: Nem akarlak megijeszteni de egyik ismerõsömnek ciszta miatt késett a menstruációja.Mindenképpen menj el orvoshoz.

Nem akarlak megijeszteni de egyik ismerõsömnek ciszta miatt késett a menstruációja.Mindenképpen menj el orvoshoz.
stressz?
Stresszes helyzetek igen, befolyásolhatják, esetleg betegség (nem csak olyasmi, amit érzel, sajnos). Hormoneltérések, inzulin probléma. Orvoshoz kellene fordulni vele.
Én is jártam így. Akkor amikor elterveztük, hogy innentõl kezdve nincs védekezés, jöhet a baba. Mindenki azzal zaklatott, hogy mikor akarunk már gyereket. Még a TV-ben is a reklámok azt nyomták, hogy terhesség.., babavárás..stb. A meló is elég stresszes volt abban az idõben. Két egymást követõ hónapban is késett, persze a tesztjeim negatívak lettek. Elmentem dokihoz, elsõ kérdése az volt, hogy nem volt-e stresszes idõszakom, a válasz persze igen. Szervi bajom nincs, megnyugodtam. Azóta persze napra pontosan jön meg.

Februárban elment a babám 10 hetesen, orvosi javalatra 3 hónapig pihentettük a dolgot. A menszeszem olyan volt, mint elötte, mindig 28 napra jött meg, soha nem késett, de az utolsó 2 hónapban késett, először 3 napot, most pedig 1 hetet. Mi lehet ez?

Nagyon beleéltem magam abba, hogy összjött, erre semmi, a tesztek is negativak voltak. Nem értem miért lett ilyen kiszámithatalan a menszeszem.

Legjobb válasz: Mert a szervezeted össze van zavarodva, csak amiért ilyen korai vetélésed volt, ezért nincs tejed is, de a mensit irányító agyi részed azt hiszi, hogy szültél, és úgy viselkedik, ez idõvel helyreáll, de ha túlzottnak tartod a helyzetet menj visza a dokihoz vizsgálatra.. Remélem minél elõbb összejön.

Mert a szervezeted össze van zavarodva, csak amiért ilyen korai vetélésed volt, ezért nincs tejed is, de a mensit irányító agyi részed azt hiszi, hogy szültél, és úgy viselkedik, ez idõvel helyreáll, de ha túlzottnak tartod a helyzetet menj visza a dokihoz vizsgálatra.. Remélem minél elõbb összejön.

A nem várt elott 1 nappal barna folyás. Még soha nem jott meg elobb, inkább mindig késett. Mi lehet ez, már a menzi? Mellfeszulés, fájás, alhasi fájás, végtag fájás minden megvan. A mugy a menzi akkor kezdodik, mikor már vér is van a folyásban?

Legjobb válasz: Ez végülis menstruáció, lehet hogy holnap már rendesen meg fog jönni, hacsak nem vagy terhes. Nekem most barna vérzésem van csak, nem úgy ahogy szokott, és nem tudom mitõl..

Ez végülis menstruáció, lehet hogy holnap már rendesen meg fog jönni, hacsak nem vagy terhes. Nekem most barna vérzésem van csak, nem úgy ahogy szokott, és nem tudom mitõl..
Volt rá eset már nálam is , hogy így kezdõdött a mensim, még olyan is volt, hogy 5 napon át pecsételtem mire a rendes vérzés megérkezett! Ritkán, de elõfordulhat! Ha nem változik az állaga holnap azért tesztelj!
Terhes biztos nem vagy. Már régen mutatná a teszt. Menj orvoshoz, megnézi, mitõl lehet a mensis zavarod.
A kérdező hozzászólása: Senki sem válaszol???
Menj dokihoz, õ majd megmondja, hogy baba vagy más van a dologban!

A ciklusom általában 28 napos, de az utóbbi 2 hónapban mindkétszer 1, ill. 1, 5 hetet késett. Valami nincs rendben? Mi lehet az oka?

csináltam tesztet. semmi. ma kellett volna megjönnie, de persze nem jött meg.nem szedek gyógyszert.

Legjobb válasz: Szerintem, ha elmész dokihoz, elmondod, mi a bajod, lehet, h tud segíteni. Én innen sajnos nem tudok. De attól nem lesz bajod, ha elmész a dokihoz... Remélem nincs komoly bajod!

Szerintem, ha elmész dokihoz, elmondod, mi a bajod, lehet, h tud segíteni. Én innen sajnos nem tudok. De attól nem lesz bajod, ha elmész a dokihoz... Remélem nincs komoly bajod!
Az 1-2 hét csúszás még belefér, szerintem nem kell aggódnod. Lehet felfázás az oka, stressz, másféle étkezés. Ha több hónapig rendszertelen akkor viszont érdemes elmenned az orvoshoz!
2 alkalommal kesett nekem, a felfazas volt az oka. elhanyagoltam, nem ereztem veszelyesnek, utanna pedig ledontott rendesen, sirassal mentem minden fel oraban a vecere :(

Szerdán teszteltem halvány+, igaz 5 hete terh. Tüeteim vannak és a mensim is mindig megjött igaz késett. Most máj.28-án volt utoljára és a hőm. Azota is 37 fölött van. Mi lehet? Lehetséges babám lesz?

Legjobb válasz: Lehet terhes vagy, de az is lehet, hogy pont menstruáció elõtt teszteltél, ilyenkor gyakran mutat pozitív eredményt! Menj el dokihoz! Szurolok!

Lehet terhes vagy, de az is lehet, hogy pont menstruáció elõtt teszteltél, ilyenkor gyakran mutat pozitív eredményt! Menj el dokihoz! Szurolok!
sajnos ez még nembisztos hogy baba reggel mérted a hõdet? és hol?
A kérdező hozzászólása: hónaaljban szokta mérni.
A kérdező hozzászólása: menses után 4 nappal teszteltem.

2 napot késett, ma rózsaszínű valami jelentkezett, a teszt negatív. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Nem mindig van baj, ha valami nem a megszokott rendben történik. Tudom nehéz ez ilyenkor (átéltem) de próbálj várni 3-4 napot és ha addig nem lesz változás akkor tesztelj újra. Lehet az is hogy megfog jönni, de az is, hogy ez épp az ellenkezõnek a jele és babás vagy! Egy jó tanács! Ne éld bele magad semmibe, klészülj inkább arra, hogy csak késik, és lehet kellemesen csalódsz! Jobb mint újra kiábrándulni nem? :) Sok sikert!

Nem mindig van baj, ha valami nem a megszokott rendben történik. Tudom nehéz ez ilyenkor (átéltem) de próbálj várni 3-4 napot és ha addig nem lesz változás akkor tesztelj újra. Lehet az is hogy megfog jönni, de az is, hogy ez épp az ellenkezõnek a jele és babás vagy! Egy jó tanács! Ne éld bele magad semmibe, klészülj inkább arra, hogy csak késik, és lehet kellemesen csalódsz! Jobb mint újra kiábrándulni nem? :) Sok sikert!
Velem is ez a helyzet. Én úgyállok hozzá, hogy most már biztos meg fog jönni. De azért a háttérben ott van az a kis rémény! Ha mégsem jött össze akkor próbálkozunk tovább. Nem kell elkeseredni! Persze én könnyen beszélek, mert még csak 1 hónapja próbálkozunk.
Lehet akár terhesség jele is, mármint beágyazódási vérzés.
Egy teszt pár száz Ft, csinálj egyet.
Gyerek? Védekeztetek? Amúgy meg régen nálam is elõfordult ilyen és a kövi már a szokásos volt.
Fogamzásgátlót szedsz/szedtél? Velem fogamzásgátló mellett fordult elõ egyszer, hogy késett 1 hetet, és amikor meg is jött, csak nagyon kevés, és nem voltam terhes. Szerintem mindenképpen fordulj nõgyógyászhoz, ez jele lehet hormonzavarnak is, vagy, hogy elvékonyodott a nyálkahártyád. De a terhesség is benne lehet. Menj biztosra, és látogass el a dokihoz. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaitokat. Nem szedek gyógyszert, nem is szedtem. 1 éve szeretnénk gyereket de eddig nem jött össze, ezért is félek már a teszttõl is meg az orvoshoz sem merek elmenni.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok terhes holnap megyünk andrológiára :(

Késett menszi, gyenge, erős, közben semmi, aztán erős barna, és nagyobb méretű szövetdarabok? ! Mi lehet a bajom?

Május 6.-án jött meg utoljára, 4 nap késéssel. Majd Júni 5.-én 3 nap késésse pár csepp vér volt, reggelre megjött, de enyhébben a szokottnál. Tegnap elkezdett erős méh szűrkálás után nagyon ömleni belőlem a vér, a doki azt mondta, gyulladásra gondol. De a terhesség nincs kizárva. Ma délelőttre szinte nem volt semmi. Délutánra erős barna folyás volt a betétben, Fürdés közben pedig a megszokottnál nagyobb méretű, (1-3 cm) máj színű, vékony szövetdarabkák jöttek ki. Reggel csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Mit gondoltok, mi lehet ez? Volt már valaki így, mint én? Nagyon félek.

Legjobb válasz: Lehet vetélésed volt. Ha azok a máj színû szövetdarabok nem könnyen szétnyomhatóak, akkor az vetélés. Esetleg alvadt vér is lehetett, de az könnyen szétnyomható. Ha erõs fájdalom, vérzés jelentkezik, akkor haladéktalanul menj ügyeletre!

Lehet vetélésed volt. Ha azok a máj színû szövetdarabok nem könnyen szétnyomhatóak, akkor az vetélés. Esetleg alvadt vér is lehetett, de az könnyen szétnyomható. Ha erõs fájdalom, vérzés jelentkezik, akkor haladéktalanul menj ügyeletre!
A kérdező hozzászólása: Én is a vetéléstõl félek. Tegnap az erõs vérzéssel rohantam a dokihoz, de csak annyit mondott, hogy " ahogy én érzem, ez gyulladás, terhességet nem tapintottam, de kizárni nem zárható" A teszt negatív, Fájni most nem fáj, csak picit szúrkál. Nem vagyok rosszul, csak enyhe hányinger, de azmár 3 hete kb. azok a darabkák puhák voltak, és erõsebben lehetett szétnyomni. 5.-én mikor megjött, akkor is voltak ilyen szövetdarabok, csak azok nem laposak voltak, hanem gömbölyûek és szintén um. kemény. (Ruganyos)
Lehettek ciszták is, menj el egy nõgyógyászati uh-ra.
A kérdező hozzászólása: 2, 5 hete volt UH, semmit nem találtak. Rákszûrés eredményre még várok.
Ha még jön belõled, akkor nézd meg tüzetesebben, hogy elszakítható-e a szövetrész? Ha nagyon masszív hússzerû, akkor vetélésed volt. Egyébként ha nincsen lázad és nem ismétlõdik, valamint nem görcsölsz, akkor simán csak spontán vetélés. Nincs mitõl félned. Ha nem tud kijönni rendesen az õrült görcsökkel jár.
A kérdező hozzászólása: Nos, a 7. napon vagyok. Már tegnap óta csak barnázok. Pénteken ugye a doki azt mondta, hogy lehetséges, ahogy õ érzi, gyulladás. Tegnap mikor hazaértem, lepncsoltam, és megint jöttek belõlem olyan darabok. Meg is néztem. Olyan, mintha máj lett volna. az egyik oldala fehér. Mint amikor egy heges seb leázik. Nem olyan mint az alvadt vér, jött belõle vér ahogy megnyomtam, de nehezen jött szét. A kád úgy nézett ki, mintha fél marél dohányt szórtak volna bele. Elrohantam a Bajcsiba, ahogy néhány óra várakozás után, a doki megvizsgált, nem látott semmit, megnézett UH val is, ott sem. Mindent rendben talált. Teljesen nem értem. De végülis egy a lényeg: Nincs semmi bajom. :) Szerencsére :) Mára azok a darabok visszaálltak fehér megszokott izévé :D Viszont a petefészkem meg a méhem azóta is fájdogál. Remélhetõleg már nem sokáig. Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat :) 21/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!