Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet Ilyen a beágyazódás, vagy (2 db)

Mi lehet ez? Ilyen a beágyazódás, vagy ez valami fertőzés lehet?

Tudom hogy beágyazódásnál, szurkálást érzezni a petefészek és a méh környékén! de nekem ez a szúrkálás van úgy hogy 2 óra hosszáig egyfolytában van,de nagyon nagyon szúr, ez már több mint egy hete. És eltart egész nap is, van hogy a petefészkemnél, van hogy a méhemnél, le se tudom írni..és már néha fáj! Néha még ég? viszketést is érzek! Mi lehet

Legjobb válasz: Ez már egyáltalán nem normális érzés! Menj el dokihoz, jobb a bajt megelõzni!!!

Ez már egyáltalán nem normális érzés! Menj el dokihoz, jobb a bajt megelõzni!!!
Ez biztos fertõzés, és elég komoly lehet ha így fáj, azonnal doki!

Ma vagyok a 21. napon, és rózsaszínű nyákot vettem észre a wc papíron. Ez lehet beágyazódás jele? Tapasztalatok? Ha volt ilyen, mi lett az eredmény? 30 napos ciklusom van. Jó lenne ha végre örülhetnék, 1, 5 év után.

Legjobb válasz: A havim után 12 nappal volt 4 napos pecsételõ vérzés ami, mint kiderült a beágyazódás jele volt akkor. (kb 7-12 nappal az együttléttõl számítva szokott lenni) Elvileg egy érzékenyebb teszt a beágyazódástól számított 3. napot már kimutatja. Sok sikert!

A havim után 12 nappal volt 4 napos pecsételõ vérzés ami, mint kiderült a beágyazódás jele volt akkor. (kb 7-12 nappal az együttléttõl számítva szokott lenni) Elvileg egy érzékenyebb teszt a beágyazódástól számított 3. napot már kimutatja. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi lányok, hát remélem!!!A babákhoz nagyon gratulálok!
2 hónapja próbálkozunk, mind a két hónapban ez volt, a végén mind a kétszer megjött. Remélem, a többiek többel tudnak biztatni téged.
Igen lehet beágyazodás!Nálam is igy volt! Az eredmény már egy kintlévõ 6 hónapos kisfiú! Drukkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!