Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet Ilyen a beágyazódás, (6 db)

Mi lehet ez? Ilyen a beágyazódás, vagy ez valami fertőzés lehet?

Tudom hogy beágyazódásnál, szurkálást érzezni a petefészek és a méh környékén! de nekem ez a szúrkálás van úgy hogy 2 óra hosszáig egyfolytában van,de nagyon nagyon szúr, ez már több mint egy hete. És eltart egész nap is, van hogy a petefészkemnél, van hogy a méhemnél, le se tudom írni..és már néha fáj! Néha még ég? viszketést is érzek! Mi lehet

Legjobb válasz: Ez már egyáltalán nem normális érzés! Menj el dokihoz, jobb a bajt megelõzni!!!

Ez már egyáltalán nem normális érzés! Menj el dokihoz, jobb a bajt megelõzni!!!
Ez biztos fertõzés, és elég komoly lehet ha így fáj, azonnal doki!

Peteérés óta állandóan bizsergést érzek a hüvelyemben, meg tegnap (akkor voltam peteérés után 1 héttel) fájt, görcsölt a hasam. Lehet akkor volt a beágyazódás? És mi lehet ez az állandó bizsergés ott lent? Terhes mamik, nektek volt ilyen?

Ja,igen, még annyi,hogy clostit szedek, ez az els? hónapom.

Legjobb válasz: Olyan mintha iszonyú vérbõ lenne odalent. Lehet ez a terhességtõl? 1 hetem van a nemvártig.

A kérdező hozzászólása: Olyan mintha iszonyú vérbõ lenne odalent. Lehet ez a terhességtõl? 1 hetem van a nemvártig.

Pé után 5 nappal ha szurkál a hasam és egy kicsit vérzek az mit jelent? Lehet ilyen hamar a beágyazódás?

1-jén volt pé. Együtt voltunk el?tte is és utána is folyamatosan. Ma nagyon szurkál a hasam oldalt, és egy ici-picit véreztem. Lehet ilyen hamar a beágyazódás? Iszom a palástf? teát rendszeresen...

Legjobb válasz: hát a fene se tudja. bármi lehet. várjál egy kicsit aztán tesztelj ha nem jön meg.

hát a fene se tudja. bármi lehet. várjál egy kicsit aztán tesztelj ha nem jön meg.
Szia! Szerintem ien, lehetséges ilyen korán beágyazódás. 4-11 nap általában, de olvastam már 17-et is. Simán lehet, hogy most kezdte magát befészkelni a picike. :-)Várd meg az esedékes mensid idõpontját és tesztelj. Én Clearblue-val teszteltem és bejött!
Nekem a kb.12.napon volt tojásfehérje folyásom, szurkálás és csak kb. a 18. napon volt tüszörepedés pici vérzéssel, ( uh-on voltam akkor).Szerintem nálad is ez lehet, a beágyazódás még korai lenne.
A kérdező hozzászólása: 3. válaszolónak: De én 2-án voltam orvosnál, és UH-val tutira látta a tüszõrepedést, mivel látta a sárgatestet a petefészekben, és bevérzéseket...azt mondta hogy akkor volt kb. a tüszõrepedésem. És nekem 6-án volt egy pici vérzésem estefelé, és nagyon szurt a hasam. Más tünetem egyébként nincs.Gondolom akkor már 6-án az a vérzés nem lehetett a 4 nappal korábbi tüszõrepedéstõl... Bizonytalan vagyok.

Szerintetek ilyen korán lehet beágyazódási hõesés? Mi a véleményetek a görbémrõl?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: szép görbe. A tudomány mai állása szerint, amit a reménykedõk (köztük én is) beágyazódási hõesésnek tartanak nem létezik. illetve vmi hirtelen ösztogén/progeszteron ugrás okozza, amitõl az ember lánya lehet terhes, meg nem.

szép görbe. A tudomány mai állása szerint, amit a reménykedõk (köztük én is) beágyazódási hõesésnek tartanak nem létezik. illetve vmi hirtelen ösztogén/progeszteron ugrás okozza, amitõl az ember lánya lehet terhes, meg nem.
Én nem vagyok benne biztos hogy akkor volt ovud amikorra behúzta, a 15. nap gyanúsabb, látom az ovuteszt is akkor lett +. Ez alapján a hõleesés még nem hinném hogy beágyazódás, várjuk meg hogy holnap-holnapután mit fog mutatni...
Ha még 2 napig fent marad a hõd akkor lehetséges, hogy beágyazódás, de még vrjunk.
[link] Kedves Kérdezõ! Az én görbém ilyen ebben a hónapban... Én úgy tudom van ilyen második ösztrogén hullámnak nevezett hõleesés, nekem is elõször van ilyen, sõt a vérfoltot sem tudom mire vélni. Elsõ Clostis hónapom így nagyon reménykedek. Remélem tudtam segíteni a görbével, drukkolok Neked nagyon, hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Köszönöm a válaszokat. Holnap majd jövök a görbémmel. Szép estét!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Ahogy ígértem. [link]

Ma vagyok a 21. napon, és rózsaszínű nyákot vettem észre a wc papíron. Ez lehet beágyazódás jele? Tapasztalatok? Ha volt ilyen, mi lett az eredmény? 30 napos ciklusom van. Jó lenne ha végre örülhetnék, 1, 5 év után.

Legjobb válasz: A havim után 12 nappal volt 4 napos pecsételõ vérzés ami, mint kiderült a beágyazódás jele volt akkor. (kb 7-12 nappal az együttléttõl számítva szokott lenni) Elvileg egy érzékenyebb teszt a beágyazódástól számított 3. napot már kimutatja. Sok sikert!

A havim után 12 nappal volt 4 napos pecsételõ vérzés ami, mint kiderült a beágyazódás jele volt akkor. (kb 7-12 nappal az együttléttõl számítva szokott lenni) Elvileg egy érzékenyebb teszt a beágyazódástól számított 3. napot már kimutatja. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi lányok, hát remélem!!!A babákhoz nagyon gratulálok!
2 hónapja próbálkozunk, mind a két hónapban ez volt, a végén mind a kétszer megjött. Remélem, a többiek többel tudnak biztatni téged.
Igen lehet beágyazodás!Nálam is igy volt! Az eredmény már egy kintlévõ 6 hónapos kisfiú! Drukkolok!

Szúrások a méh baloldalán, mintha beszorult volna a levegő és belenyilallna párszor. Ilyen érzést mi okozhat? 1 héttel a nemvárt előtt kezd. , 3-4 napja+mensi szerű, de enyhébb nyomás-görcsös érzések. Ha nem beágyazódás, akkor mitől lehet még? Ciszta?

Sok kérdés van itt hasszúrkáról, meg mindjárt megjön érzésről, csak olyan nehéz körülírni egy fájdalmat, ezért lennék rá kiváncsi, h ilyen jellegűt érzett-e vki és mit jelentett, mensit vagy beágyazódást? (csak azért volna jó idő előtt sejteni, mert pont az esedékes mensikor utazunk el 2 hétre, és nehogy vmi gáz legyen)A mellem is fáj, meg néha az egyikbe szintén belenyilall. ja és ez volt a 2. clostis ciklusom, attól is lehet esetleg?

Legjobb válasz: csak azért bizakodom, mert ált uott fáj (amikor konkrétan szúr) amúgy meg csak úgy érzem, mint mensi elõtt írjatok már légyszi, annyira szívesen hallanék véleményeket

A kérdező hozzászólása: csak azért bizakodom, mert ált uott fáj (amikor konkrétan szúr) amúgy meg csak úgy érzem, mint mensi elõtt írjatok már légyszi, annyira szívesen hallanék véleményeket
Szia:) én is éppen így vagyok mint most te.Én holnapra nem várom a menszim.Sokszor szúrkál hol a bal hol a jobb oldali petefészkem.1 éve szeretnénk babát de én nem merek bizakodni, mert mindig csalódás a vége.Tavaly augusztusban 5 hetesen elvetéltem, de akkor konkrétan éreztem a beágyazódást.Érezem a méhem körül enyhe csipkelõdõ szúrkáló érzést és éreztem hogy zajlik odabent valami.De nem feltétlen érezhetõ minden terhességnél.Pl az elsõnél a 8 héten esett be hogy elmaradt 2 menszim:) és semmi tünetem nem volt.Írd meg majd hogy mi lett veled:) Legyen szép napod!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, én is drukkolok neked, te is írj mindenképp, fõleg, h te elõrébb jársz akkor a ciklusban, szal hamarabb tudni fogod. Nekem még mindig van bõven idõ szerdáig.. Annyiból érzek mást mint te, h nekem mintha mindig ugyanott szúrna. A méhem bal alsó "sarkában". Szóval már nem a petefészeknél fáj (az csak a 21.napon volt, az is bal o.), hanem kpen a méhemben és azon belül mindig egy ponton. Stzed ez bíztató? Mert nem tudok másra gondolni csak beágyazódásra vagy cisztára-. Különben még mi okozhatna ilyet? (azt tudom vannak kis cisztáim (PCO), de miért csak az egyik szúrna vagy ez egy még mindig kiszaadulni próbáló tüszõ lenne?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!