Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet Holnap lesz (32 db)

Ma egy csepp halványbarna szinte átlátszó valamit láttam meg a bugyimon. Remélem nem lesz több. Holnap leszek 5 hetes. Mi lehet ez?

Péntek óta szedem az elevitet és sok zöldséget is eszek. Néha érzem a menzis érzéseket. Baj van vagy ez normális. Esetleg tisztul a szervezetem? Dokihoz még nem mentem majd júni elejére gondoltam mert akkor már biztosat lát.

Legjobb válasz: Ha nem voltál még orvosnál,honnan tudod,hogy 5 hetes terhes vagy?!Ne haragudj,nem megbántani akartalak ezzel,csak kérdeztem! Hát a halvány barnázás a terhesség elején természetes,legalábbis sokan ezt mondják!Nekem is volt,de az orvosom megnyugtatott,azt mondta,szinte minden 2. nõnél van!Sõt,a menzis érzés is lehet terhességtõl,de inkább holnap menj el orvoshoz,mert ha valóban 5 hetes terhes vagy,azt már látnia kell UH-on! Mikor volt utoljára mensid?

Ha nem voltál még orvosnál, honnan tudod, hogy 5 hetes terhes vagy?!Ne haragudj, nem megbántani akartalak ezzel, csak kérdeztem! Hát a halvány barnázás a terhesség elején természetes, legalábbis sokan ezt mondják!Nekem is volt, de az orvosom megnyugtatott, azt mondta, szinte minden 2. nõnél van!Sõt, a menzis érzés is lehet terhességtõl, de inkább holnap menj el orvoshoz, mert ha valóban 5 hetes terhes vagy, azt már látnia kell UH-on! Mikor volt utoljára mensid?
A kérdező hozzászólása: Ja, és frontérzékeny vagyok, nagyon fáj a fejem ma ettõl az idõtõl. Lehet h ettõl van?
A kérdező hozzászólása: 3 pozitív teszt, nem jött meg, cicifájás, hányinger, hõemelkedés, néha szédülés, kajaundor, puffadás...stb. Ezek a tüneteim, eléggé úgy fest h terhes vagyok. Most megrémültem hogy nehogy baj legyen. az utolsó menzim elsõ napja ápr. 21 volt, 30 napos a ciklusom.
Szia, amíg nincs görcs, és nincs több vér, elvileg nincs baj. Lehet akkor is kis barnázás, ha épp meg kellene jönnie, ha nem lennél terhes. Ha 5 hetes vagy, lassan már mehetnél is az orvoshoz, ilyenkor már van szívhang, és az egy élmény :) Vigyázz magadra!
Szia! Nekem is volt 4 hete barnázás, most vagyk 10 hetes. Felhívtam a dokit, azt mondta megnéz, elmentem, és minden rendben volt, (és remélem van is).Írt fel gyógyszert a biztonság kedvéért, de azt mondta ne izguljak. Minden jót Nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Remélem hogy minden rendben van. azóta semmi, holnap megyek dokihoz! Boldog babavárást!

Holnap talizok először a fiúval. De hallottam ilyen első találkozásról elég sok dolgot. és az valóban előfordulhat h merevedése lesz neki? Olyankor mit lehet tenni? Vagy én nem veszem észre? Zavarba lehet hozni?

? 15, és én is :)))

Legjobb válasz: Milyen aranyos, hogy elõször találkozik egy fiúval és már azon jár az esze, hogy lesz-e merevedése a srácnak :D Látom önbizalom az van. XD

Milyen aranyos, hogy elõször találkozik egy fiúval és már azon jár az esze, hogy lesz-e merevedése a srácnak :D Látom önbizalom az van. XD
Igen, és az is elõfordul, hogy beránt egy bokorba és megdug..légy óvatos!
te nem veszed észre. ha ül akkor úgy ül h ne látszódjon ha sétáltok az nehezebben . nehéz álló fasszal úgy sétálni h ne legyen feltûnõ ^^.
A kérdező hozzászólása: hehehh:) köszönöm utolso válaszolo:) !
miért ha laza nadrág akkor észre sem lehet venni , amúgy meg attól függ hogy kiteszed az árút :D
A kérdező hozzászólása: nem azéééééért :$naa.. :D csak annyi mindent hallottam már :O h félek..hogy mi van.. ha.. :OO.. :/ szoval értitek:D a-aa! nem rakok ki semmit !: ) meg szolidan öltözködök amugy is:) )!
Ha valami megjegyzést teszel rá, biztos zavarba jön :DD
addig örülj míg felizgul rád pedig még csak hozzá se nyúltál. Ha hozzányúlás után se történik meg akkor ott már nagy a valószínûsége hogy bajok lesznek... Mit lehet tenni? Miért mit akarsz tenni? Ha magához szorít szorosan, akkor biztos észreveszed. Ha rákérdezel meg több mint valószínû hogy zavarba jön.

Kisfiam holnap lesz 6 hetes! Mi lehet vele?

minden este fürdés ,etetés kis játszás és 7kor lefektetem szeánszosan!(igényli is mert fáradt akkor már)!És akkor fél 1-ig elszokott aludni,de tegnap már 10kor fent volt és éjjel sem aludt jol!Ma pedig??10 percet aludt egész délel?tt!most hogy levittem kicsit igy elaludt!Nagyon ny?gös volt!De nincs láza,megmértem!

Legjobb válasz: Szerintem jó az a fürdés ott. Lehet hogy valami front van és az zavarja, meg ilyenkor még nem fix ám a napirend, simán felborulhat napokra. Nekem a lányomnak van havonta pár olyan napja amikor elvileg semmi baja se lehet minden ugyanúgy zajlik, ugyanolyan, és mégis nyûgösködik egész nap szopizni is alig hajlandó, aztán nem tud elaludni, majd túlpörög akkor meg már azért nem alszik stb. át kell vészelni vhogy, én ilyenkor mindig hordozó kendõben magamra kötöm. Nyüszizik ott is de nem annyira és tudok tõle haladni a dolgommal (mivel õ harmadik babám).

Szerintem jó az a fürdés ott. Lehet hogy valami front van és az zavarja, meg ilyenkor még nem fix ám a napirend, simán felborulhat napokra. Nekem a lányomnak van havonta pár olyan napja amikor elvileg semmi baja se lehet minden ugyanúgy zajlik, ugyanolyan, és mégis nyûgösködik egész nap szopizni is alig hajlandó, aztán nem tud elaludni, majd túlpörög akkor meg már azért nem alszik stb. át kell vészelni vhogy, én ilyenkor mindig hordozó kendõben magamra kötöm. Nyüszizik ott is de nem annyira és tudok tõle haladni a dolgommal (mivel õ harmadik babám).
Ilyenkor van egy növekedési ugrás is azt hiszem, így lehet h. hamarabb megéhezett. Pár nap és beáll a nagyobb tejtermelés. A front is bezavarhat. Kitartás!
Lehet fáj a pocija. Ilyen kicsinek ez lehet az elsõ ami szóba jön.
Próbáld kitolni a fürcsit. Nagyon korai, fõleg nyáron.
Mi is 2 hónapot vártunk mig beállt a napirend. Nálunk az volt a fontos, hogy tudja hogy éjjel van, nem beszéltem hozzá, nem kapcsoltam villanyt, csak ringattam a kezemben hason, mert igy a pocija is megnzugodott. Mi is volt ugy hogy 2 óránként keltünk, de kialakul.
talán fél éves volt a fiam mire lett két körübelül egyforma napunk, addig minden nap és fõleg minden éjszaka más volt, ez természetes, ne aggódj, sokmindentõl lehet


Kiscicám szemén észrevettem egy kis foltot ami rajta van a szaruhártyáján mert mikor a szeme mozog az is úgy. Nem fáj mert nem sír nem is kedvtelen hanem játékos. Nagyon aggódom mi lehet ez? Holnap első dolgom lesz elvinni orvoshoz.

Legjobb válasz: Csipa? Próbáld meg a szemhéjára rátenni az ujjadat és a szemét lecsukva megpróbálni finoman mozgatni hátha lejön, vagy arrébb megy. A másik lehetõség langyos székfûteával szembe csepegtetni neki azzal nem ártasz. Ha mégsem változik akkor állatorvos.

Csipa? Próbáld meg a szemhéjára rátenni az ujjadat és a szemét lecsukva megpróbálni finoman mozgatni hátha lejön, vagy arrébb megy. A másik lehetõség langyos székfûteával szembe csepegtetni neki azzal nem ártasz. Ha mégsem változik akkor állatorvos.
Nem jártok esetleg uszodába? Ott lehet összeszedni ilyen vírusos szemölcsöt.
Ha uszodai szemölcs, azt leszedik, gyorsan megvan, ilyen kanálnak nevezett eszközzel, elég vérzékeny, ezért vérzik a helyén, ijesztõnek tûnhet, de egyáltalán nem az. Ha pici nagyon gyorsan lejön, és nem fáj a gyermeknek. Minket bõrgyógyászatra küldött orvos vele, háziorvos nem szedi le. Ha ismersz magánbõrgyógyászt, lehet érdemesebb rögtön hozzá menni. Ha az, nagyobbra is nõhet, és gyorsan terjed, jó ha le van szedve. Nekünk 10 hónaposan jött ki, és pár hónapig többször újra elõjött, volt hogy egyszerre 12-t szedett le az orvos. Pedig akkor még soha nem volt uszodában, vagy strandon.

Remélem holnap nem lesz semmi baj meg csinálom a 3. tesztet reggel! Hétfön megyek dokihoz ha nem jön meg, szoritsatok hogy jöjön meg! De akkor mi lehet a baj? Lehet hogy tolodik hátra felé a mesim? Mert okt elején volt meg, lehet azért késik?

Legjobb válasz: Késõi peteérés is lehet. Én drukkolok hogy megjöjjön ha azt szeretnéd! Idegeskedés, fogyókúra is okozhat késés. Meg a félelem a terhességtõl.

Késõi peteérés is lehet. Én drukkolok hogy megjöjjön ha azt szeretnéd! Idegeskedés, fogyókúra is okozhat késés. Meg a félelem a terhességtõl.

Holnap lányok körében leszek és érzek egy kis lábszagot mit lehet ez ellen tenni?

Nem akarom hogy megérezzék, fújjam le dezodorral vagy mit csináljak?:/ Lécci segítsetek.. 14/F

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat! A focimezhez hasonlítás nagyon jó, és megérthetõ! :D Nagyon szépen kööszönöm,elvileg rendes dezodorral is lehet én azzal próbálom majd! :)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A focimezhez hasonlítás nagyon jó, és megérthetõ! :D Nagyon szépen kööszönöm, elvileg rendes dezodorral is lehet én azzal próbálom majd! :)
reggel fürdés, lábdezodor ha nincs lábdeo, akkor a sima is megteszi, csak ne túl illatosat vegyél pamutzoknit és valami szellõs lábbelit (mûbõr sportcipõt 30 fokban hanyagold)
A kérdező hozzászólása: pamutzoknit hogy tudom megnézni? hogy milyen? http://www.deichmann.com/HU/hu/shop/markak/Vty/0000800107946.. ilyen cipõ jó?:)
A kérdező hozzászólása: v ez: http://www.google.hu/imgres?start=113&hl=hu&tbs=ic:specific, .. ? (baloldali)
A megmosott száraz lábad hintsd be szódabikarbónával. Mármint a dezodor helyett.
A kérdező hozzászólása: Csak szórjam le és hagyjam úgy?
Az a tornacipõszerû, a 2. linkben az jó, mert vászon, szellõzik. Az elsõ jól néz ki, de nem szellõzik. A pamut zoknit onnan ismered meg, hogy megtapizod, és ha egy pamutpólóra hasonlít a tapintása, akkor jó, ha inkább csúszósabb, súrlódik egymáson két réteg, mint egy focimez, akkor van benne mûszál. (Kritikusoknak: Bocsánat a nem pontos meghatározásért, de egy 14 éves fiúnak máshogy nehéz elmagyarázni.)
A bikarbónából a fölösleget söpörgesd le, ami megtapad az elég. De szerintem nem túl jó ötlet. Az is jó, ha feloldod vízben és a lábadat átmosod vele. (Ha nincs lábdeo otthon)

Nagyon aggódom! Kisfiam 11 hetes lesz holnap és nagyon keveset eszik! Mi lehet az oka? Mit tudok tenni?

4200 gr-mal született, s az els? hónapban nagyon sokat evett!Volt úgy,h 2 hetesen 120grammot!Jelenleg 6100 gramm és 55 cm,tehát nagy baba,ezért is keveslemat,amit megeszik!70-80 -at eszik,de van úgy,h csak 50-60-at!2-3 óránként kér,igény szerint etetem !Néha eszik( f?leg éjjel) 100-130 g-ot is,de ritka!Vidám,mosolygós baba,pisi és kaki is van,bár kaki régen több volt!Nagyon aggódok!F?leg azért mérem,mert soha nem evett hosszú ideig,amikor 130-at szopizott, akkor sem!Max 10 percig.Most van úgy,h 80-at 4 perc alatt megeszi,s elengedi a cicit, nem tudom a szájába adni!Csak mosolyog,aztán a sok er?ltetés miatt hisztis lesz!Csak nálunk van ez így?Minden szopitól rettegek el?re,talán ez sem jó! Amúgy ha éhes,azt jelzi,a cicim felé fordul és morog:-)A tejem is kevesebb szerintem,mivel kevesebbet szopizik! Tanácstalan vagyok!Ha a súlyuk 1/6-át kell megenniük valóban naponta, akkor alig eszi ik többet,mint a fele!Tanácstalan vagyok!

Legjobb válasz: Szia. Én pont ezért nem vettem mérleget. Nem idegesítem magam azzal, hogy nem olvasta el a gyerkõc, hogy mennyit kell ennie. De a viccet félretéve, ne izgulj tudja õ, hogy mikor mennyit kell ennie. És ha már nem kéri a cicit akkor biztos jól lakott, addig nincs okod aggódni, amíg nem sír evés után. Én is igény szerint szoptatok,és nálunk is van olyan, hogy csak 2,5 óra telik el két evés között. A védõnõm pedig azt mondta, hogy ahogy nõnek és ügyesebben szopiznak akár 5 perc is elég ahhoz, hogy megegyék a szükséges mennyiséget. Szerintem nincs okod aggódni. Jó babázást, 11 hetes kislány anyukája

Szia. Én pont ezért nem vettem mérleget. Nem idegesítem magam azzal, hogy nem olvasta el a gyerkõc, hogy mennyit kell ennie. De a viccet félretéve, ne izgulj tudja õ, hogy mikor mennyit kell ennie. És ha már nem kéri a cicit akkor biztos jól lakott, addig nincs okod aggódni, amíg nem sír evés után. Én is igény szerint szoptatok, és nálunk is van olyan, hogy csak 2, 5 óra telik el két evés között. A védõnõm pedig azt mondta, hogy ahogy nõnek és ügyesebben szopiznak akár 5 perc is elég ahhoz, hogy megegyék a szükséges mennyiséget. Szerintem nincs okod aggódni. Jó babázást, 11 hetes kislány anyukája
Szia! Én csak nagyon ritkán mérem a lányomat (10 hetes), akkor is csak inkább poénból és nem is babamérlegen, hanem ráálok vele a szobamérlegre. Igaza van az elõttem szólónak, ezek a fránya babák nem olvasnak szakirodalmat.:-)) Szerintem ne erõltesd az evést, csak megutálja õ is az egészet. Ha jókedvû és szépen növöget, ugyan mit számít, hogy mennyi a súlya?! Hidd el, õ sokkal jobban tudja, mi kell neki, mint te. amúgy az én lányomnak is elég 5 perc szopi, azalatt is jóllakik, mert úgy szív, mint egy kis vákuum. Igény szerint szopizunk, ha kér, kap. Amennyit õ akar. Bízd rá te is a babádra és ne aggódj feleslegesen. Minden babának megvan a maga növekedési, fejlõdési ritmusa, nem jó összehasonlítgatni. Na és, ha nem úgy csinál dolgokat, ahogy az a nagykönyvben van! A lényeg, hogy fejlõdjön, boldog, kiegyensúlyozott baba legyen - ehhez viszont nagyon nem kell az evés erõltetése. Nyugodj meg és dobd ki a mérleget!:-)
Szia! Pont errõl a témáról van egy nagyon jó cikk a kismama újságban melynek címe "Mennyi tej kell a kicsinek?" Itt azt irják, hogyha a baba igény szerint és hatékonyan szopik, csak anyatejet kap és naponta legalább 5-6 súlyos pisis a pelusa akkor szinte biztos hogy minden rendben van. Ha hetente legalább 12 dekát hízik akkor nyugodt lehetsz. A hízás mértéke és az elfogyasztott tej mennyisége ráadásul nincs is mindig szoros összefüggésben egymással. Ja, és szerintem is dugd a mérleget a szekrény mélyére mert épp ezért vagy ilyen ideges ez miatt. Hidd el ha kilöki a cicit a szájából akkor eleget evett fõleg ha néha 2 óránként eteted...akkor meg még nem annyira éhes. Az én kislányomon is akkor tudom hogy elég ha kilöki a cicit és õ is néha csak 60-80-at eszik. Próbálok még neki adni de akkor erõsen leszoritja a száját. Üdv: 14 hetes kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Bocsánat! nem 55 hanem 65 cm hosszú!
Attól is függ mióta megy így. Mi épp most voltunk orvosnál, hízunk(11 hetesek vagyunk), de nem úgy mint régen , kiderült szájpenésze lett, és ezmiatt étvágytalanabb.Remélem nektek nem ez a baj, amúgy ha hízik, és jókedvû baba, nem hinném hogy gond van, lehet hogy ilyen átmeneti dolog ez nálatok.Csak leírtam hogy mi ígyjártunk.
Teljesen egyetértek az elöttem szólóval. Annyit tennék hozzá, hogy a kakija attól is lehet kevesebb, mert tökéletesen hasznosítja az anyatejet, emiatt majdnem mindent beépít. Az anyatej minõsége is változik idõrõl-idõre (még napszakonként is), pl. laktatóbb lesz, így kevesebbel is beéri a babád. Szerintem vizsgáltasd meg a dokiddal a babád, és ha mindent rendben talál, ne foglalkozz a mennyiségekkel. Sok sikert!
Ott majd megvizsgálnak és , ha kell ajánlják a mandulád kivételét.
Na voltatok a gégészeten?
A kérdező hozzászólása: Igen voltunk. Kedden megírom hogy mi lesz mert holnap(Hétfõn) megyünk vérvételre és kedden megyünk vissza a gégészetre és megmondják hogy mi lesz. Amúgy a doktornõ azt mondta hogy nem 100% hogy ki kell venni a mandulámat, lehet hogy csak egy másik baktérium okozza a gyulladást és akkor másik gyógyszer kell.

Mit lehet tenni elpirulás ellen? Holnap találkozok egy sráccal, aki nagyon tetszik nekem, és én is neki, de már előre félek h totál vörös leszek.

Amikor a közelemben van,akkor mindig zavarban érzem magam,nem merek megszólalni mert félek h valami hülyeséget mondok... Amíg ő is ottvan ahol én..vagy akár szó van róla,akkor mindig tök vörös leszek,és nagyon zavarban vagyok.. Mit tudnék ez ellen tenni? :/ 15l

Legjobb válasz: És akkor mi van?Az arc pirosodás természetes és aranyos.

És akkor mi van?Az arc pirosodás természetes és aranyos.
Én mindig mindenen elpirulok.. Bármit csinálok és nem tudok ellene mit tenni .. a barátaim szerint aranyos, de nem igazán hiszek nekik. Szóval szerintem fogadd El, ha a fiúnak tetszel akkor aranyosnak fogja találni. Legalább örül neki hogy próbálkozhat, mert kap "visszajelzést".. (; 14/l
A kérdező hozzászólása: de mivel tudnám megnyugtatni magam? nagggyon-nagyon izgulok..:|
Klikkelj egyet;-)
Úgy tudod megnyugtatni magad hogyha rájössz, hogy nem ciki elpirulni. Velem is ez volt. Mindigmindenen elpirultam, de amikor pozitív visszajelzéseket kaptam, már nem nagyon érdekelt. Gondolj bele, hogy mennyi embernek van gondja vele. Ök is kibírják valahogy :b Amúgy meg a srácoknak általában tetszik ;D 2-es voltam.
Semmi baj nincs az elpirulással, a fiúk még aranyosnak is tartják :-) Legalább ebbõl is látja, hogy tetszik neked. Szóval csak lazán :-) Ha éreznéd, hogy elpirulsz, ne törõdj vele, folytasd csak tovább a mondandódat. Beszélgetni meg beszélgethettek akármirõl, ha tetszel neki, akkor túl nagy hülyeséget nem tudsz mondani (õ nem fogja hülyeségnek gondolni).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!