Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet Ha nagyon rugdos a (2 db)

Mi lehet ez? Ha nagyon rugdos a babám, mindig kifolyik hirtelen belőlem valami szintelen.

Nemtudom mi lehet ez,de nem mindig csak amikkor a babó nem bír magával,és szétakarja szedni a hasamat.Aggódok nem lehet ez magzatvít?Most 32 hetes vagyok.Második babámat várom,és az els?vel ilyet nem éreztem.Köszike a válaszokat.Mindenkinek boldog babavárást!!!

Legjobb válasz: Szia! Nagy valószínûséggel ilyenkor megdolgozza a húgyhólyagodat és néhány csepp vizelet távozik. Javaslom szaglászd meg, mert a vizeletnek jellegzetes szaga van. Ha magzatvíz csepegés nem a magzatmozgással hanem a méhösszehúzódásokkal van összefüggésben, felsõ burokrepedésnél csepeghet a magzatvíz ily módon de ott a contrakciókkal periódikusan ismétlõdik. Azért a helyedben legalább egy telefont megejtenék az orvosomnak. Kellemes babavárást kívánók neked.

Szia! Nagy valószínûséggel ilyenkor megdolgozza a húgyhólyagodat és néhány csepp vizelet távozik. Javaslom szaglászd meg, mert a vizeletnek jellegzetes szaga van. Ha magzatvíz csepegés nem a magzatmozgással hanem a méhösszehúzódásokkal van összefüggésben, felsõ burokrepedésnél csepeghet a magzatvíz ily módon de ott a contrakciókkal periódikusan ismétlõdik. Azért a helyedben legalább egy telefont megejtenék az orvosomnak. Kellemes babavárást kívánók neked.
A kérdező hozzászólása: Nekem már lassan 1 hete van így hogy mikkor nagyon rugdos a baba, hirtelen olyan szintelen folyadék jön ki, de nagyon kevés mennyiségû.Olyan érzés mint amikkor pisálok.Nem tudom sajnos milyen a magzatvíz mert nekem a elsõ babával, ugy csípték el szülés elõtt.De sajnos az orvosom most szabadságon van és kedden jön vissza.
Szinte biztos, hogy vizeletrõl van szó. Ilyenkor termelõdõ hormonok fellazítják az kötõszöveteket és a zároizmok is fellazulnak e miatt. Könnyebben elfolyik a vizelet. Használj tisztasági betétet és szülés után meg fog szünni ez a probléma.
Szia.Én 30 hetes múltam.Szerintem nem kell felhívnod a dokidat, én is így vagyok, napok óta.Én hiába szaglászom, nem érzek pisiszagot, és még csak nem is sárga ami folyik, hanem szintelen, de ez nem magzatvíz...Az elsõnél nekem sem volt ilyen.Bár én is csak telefonon beszéltem a dokimmal, de szerinte kizárt hogy magzatvíz lenne...De ha mégis nagyon aggódsz, akkor nézess egy uh-t, ott megmondják hogy magzatvíz e, de tuti hogy nem az...
Szia!nekem lassan 4 hete van ilyen.Cak folyik ilyen szintelen szagtalan folyadék.Mikor elõzsör észrevettem akkor annyira megijedtem hogy bementünk a kórházba.Nem magzatviz volt hanem gombásfertõzés...(ami nem múlt mazóta sem hiába minden kezelés.)A kórházban ultrahangon megnéztek és általos volt a magzatviz azóta a doki is megvizsgált és azt mondta amig nem folyik a combomon végig addig nem magaztaviz és legyek nyugis. Beszélj a védõnõvel.õ bizti tud megnyugtató tanácsokat adni esetleg uhangos beutalót is. Puszi 34 hetes kismami
Szerintem sokat kap, az miatt nemindul melegen, és a gyújtásán is kellene állítani, hogy ne hebegjen nagy fordulaton!
A kérdező hozzászólása: ok köszi
A kérdező hozzászólása: de most rosszabodott mert most kevés anyagot kap és sok olajat és csak betolással indul el de akkoris akdozik nagyfordulaton meg leáll


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!