Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet Clostit szedek, (2 db)

A Closti elvékonyítja a méhnyálkahártyát. Mit lehet tenni ellene? Ez a vékonyodás ugyanúgy vonatkozik arra aki napi egyet szed, vagy napi hármat? Mit szedjek?

Január, február clostis hónapom volt, a másodikra sikerült a baba. Nem lehettem sokáig boldog, sajnos elment a baba a 7-ik héten. Eddig szüneteltünk, most indulunk nagy nagy reményekkel újra.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a doki a kezdetektõl felírta a Norcolutot, mert rendszertelen volt a mensim. Aztán (ezt 3 hónapig szedtem)most 2. hónapja szedem a Clostyt 3x1-et 2.-5. napig. Na mármost, a doki (tegnap voltam ellenõrzésen)mondta, h a Norcolut segíti a méhnyálkahártya erõsödését, és ha meg meg akar jönni a mensi, akkor pont 28 napra fog megjönni, de terhes maradhat az ember mellette. Mi már fél éve próbálkozunk, de ma vettem a teákat(cickafark peteérést segítõ -a mensitõl 2 hétig napi 1 bögre+palástfûtea betapadáshoz következõ 14-28. napig ugyanígy).Sok sikert!

Szia! Nekem a doki a kezdetektõl felírta a Norcolutot, mert rendszertelen volt a mensim. Aztán (ezt 3 hónapig szedtem)most 2. hónapja szedem a Clostyt 3x1-et 2.-5. napig. Na mármost, a doki (tegnap voltam ellenõrzésen)mondta, h a Norcolut segíti a méhnyálkahártya erõsödését, és ha meg meg akar jönni a mensi, akkor pont 28 napra fog megjönni, de terhes maradhat az ember mellette. Mi már fél éve próbálkozunk, de ma vettem a teákat(cickafark peteérést segítõ -a mensitõl 2 hétig napi 1 bögre+palástfûtea betapadáshoz következõ 14-28. napig ugyanígy).Sok sikert!
Tehát én a Closty mellett szedem folyamatosan a Norcolutot.

Mi lehet ez? Clostit szedek, pénteke volt peteérésem, mi csütörtök este voltunk együtt a párommal, és péntek du óta fáj a petefészkemnél, és a nméhem felül, inkább feljebb mint teljesen a hasamalja.

azóta megpróbálok pihenni... mi lehet szerintetek? volt még nemrég egy méhgyulladásom, amib?l kigyógyultam, 2 hétig nem fájt abszolut, szeretnék már nagyon babát, novembr óta próbálkozunk, ez volt az els? Clostishónap.

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, hogy babás vagy! Gratula!

Elképzelhetõ, hogy babás vagy! Gratula!
A kérdező hozzászólása: húúúúúú de jó lenne... nagyon. de ninCS NEKEM AKKORA SZERENCSÉM... MÉG EGY 3-AS IKREKET IS BEVÁLLALNÉK. :) DE NEKEM EZ EGYRE JOBBAN FÁJ, MÁR 3 NAPJA FEXEK. HA ÜLÖK HA MEGYEK... SEGÍTSETEK...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!