Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet A ciklusaim 27 (16 db)

27-26-25 napos ciklusok. Egyre csökkennek. Mi ennek az oka? Mi lehet a háttérben?

Legjobb válasz: Az utolsó 3 ciklusom hosszát írtam.

A kérdező hozzászólása: Az utolsó 3 ciklusom hosszát írtam.
Mennyi idõ alatt csökkentek? Egy ok, feszültség, stressz, a peteérés hiányához vezet végsõ esetben, ha 20-21 naposak lesznek. A vérzés persze megmaradhat. Önellenõrzés: hõmérõzés. Egyébként, ha aggaszt, fordulj orvoshoz!
Az átlag 26, normális. Ha más ok nincs, nem fontos törõdni vele. Házilag a hõmérõzés megnyugtathat, jelzi, van-e peteérésed.
A kérdező hozzászólása: kérdezö: el felejtetem oda irni hogy aug. 27-én jöt meg
tesztelj az a biztos már tuti mutatna valamit ha van baba
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, teszteltem ma reggel és negativ lett :(, már nagyon várom hogy baba legyen

Mi lehet az oka annak, hogy ma, azaz a ciklusom 27. napján barnás folyásom van?

Volt már egy m.a.-em májusban. Most kezdtünk el a párommal próbálkozni újra. 22-én a 14. napomon elkezdtünk kétnaponta akciózni.

Legjobb válasz: Lehet beágyazódás is, de lehet, hogy meg fog jönni a mensid. Nem írod, hogy hány naposak a ciklusaid. Nekem 28-29 naponta szokott megjönni, de aug. végén a 26. napon elkezdtem barnázni, és két nap múlva meg is jött. :( Reméljük nálatok valóban beágyazódást jelent a barnázás, én szorítok!!!!! :)

Lehet beágyazódás is, de lehet, hogy meg fog jönni a mensid. Nem írod, hogy hány naposak a ciklusaid. Nekem 28-29 naponta szokott megjönni, de aug. végén a 26. napon elkezdtem barnázni, és két nap múlva meg is jött. :( Reméljük nálatok valóban beágyazódást jelent a barnázás, én szorítok!!!!! :)
Lehet esetleg beágyazódás miatt is bár az inkább csak kevés pár csepp vér szokott lenni, a barnázás még sok minden lehet, jelenthet menzit és lehet hormonprobléma is. Reméljük hogy baba lesz!
Ebben a hónapban én a 25. napon kezdtem barnázni és csak a 28. napon jött meg. Remélem nálad baba lesz és nem jön meg!
Meg fog jönni...
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok:) A ciklusaim 35-40 naposak szoktak lenni, kiszámíthatatlan... És nem rég kezdtem el szedni (a 16. napomon)a dokim tanácsára a Bromocriptint. Mert nem volt kielégítõ a pé-m:( Szerintem ez zavart be... Hát nem tudom, a hõm nagyon alacsony még mindig...Szóval szerintem nem baba:( De azért köszönöm:)
Mikor volt ez az idoben?Hany nappal ezelott?Mert sztem varjal egy hetet es csinalj egy tesztet!:)
A kérdező hozzászólása: Most jött meg tegnap és ma is inkább csak barnázgatok ma is elég volt 3 tampon annyira kevés van! Szerinted babás lehetek?
Hat nagyon elkepzelheto!Ez a barnazas arra utal!Majd figyeld meg azt is, hogy hany napig tart.Ha kevesebb mint 3 akkor ra par nappal tesztelhetsz!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Aranyos vagy:DD! Remélem lesz valami:) )! Puszi.
A kérdező hozzászólása: Már mulik is el a mensim! Péntek felé tesztelhetek?

Mi lehet a baj? Csüt-re nem vártam, azóta nem is jött. Mindig 27-28naposak a ciklusaim. Ma reggel csináltam egy tesztet ami -lett. És a hőm leesett 3tizedet. Semmi terhességi tünetem sincs és nem érzem, hogy megjönne. Teszteljek pár nap múlva?

Legjobb válasz: Szerintem igen, tesztelj pár nap múlva. Egyébként 1-2* nekem is elõfordult már, hogy úgy jött meg, hogy semmi tünetem nem volt elõtte, csak ott volt. De remélem inkább tesztelsz egy jó pozitívat!!!!

Szerintem igen, tesztelj pár nap múlva. Egyébként 1-2* nekem is elõfordult már, hogy úgy jött meg, hogy semmi tünetem nem volt elõtte, csak ott volt. De remélem inkább tesztelsz egy jó pozitívat!!!!
Nekem is szokott ilyen lenni félidõben. Talán a pé-t jelzi.
Lehetséges, hogy peteérésed volt! és esetleg még az is, hogy most kicsit erõteljesebben csináltátok, és megsérültél belülrõl, de én inkább a peteérésre gondolnék!

Szeptember 30. jött meg a mensesem 33-ik ciklus napon, ezt megelőzően pedig augusztus 29-én jött meg 27 napra, mikor lehet ovuláciom? Az ovu kalkulátorok mindig mást mutatnak.

Legjobb válasz: Az ovulációs kalkulátorok csak akkor "mûködnek", ha minden hónapban percre pontos szabályos ciklusaid vannak. Sõt, még akkor sem biztos, mert a legtöbben nem óramû pontossággal mûködünk. A helyedben ovulációs tesztet használnék. A tüszõrepedés általában a következõ mensi elõtt 14 nappal van. Tehát 27 napos ciklusnál a 13. napon, 33 napos ciklusnál a 19. napon (elvileg). Ha mondjuk a 12. naptól a 20. napig kétnaponta együtt vagytok, akkor bele kell essen a peteérés idõpontja :-)

Az ovulációs kalkulátorok csak akkor "mûködnek", ha minden hónapban percre pontos szabályos ciklusaid vannak. Sõt, még akkor sem biztos, mert a legtöbben nem óramû pontossággal mûködünk. A helyedben ovulációs tesztet használnék. A tüszõrepedés általában a következõ mensi elõtt 14 nappal van. Tehát 27 napos ciklusnál a 13. napon, 33 napos ciklusnál a 19. napon (elvileg). Ha mondjuk a 12. naptól a 20. napig kétnaponta együtt vagytok, akkor bele kell essen a peteérés idõpontja :-)

Mitõl van ez? A lényeg általában 30 naposak a ciklusaim, de most 27 napra megjött a menstruációm 30-án és hát így nézz ki a ciklusom: 30. - közepes 31. -enyhe 1. - enyhénél is enyhébb. Mitõl lehet? A mellbimbóm még mindig érzékeny és fel van dagadva.

Legjobb válasz: Érdemes lenne csinálnod egy terhes tesztet. Ilyen gyenge vérzés lehet terhesen is. Az is lehet, hogy ebben a hónapban nem volt ovulációd, és ezért jött meg elõbb.

Érdemes lenne csinálnod egy terhes tesztet. Ilyen gyenge vérzés lehet terhesen is. Az is lehet, hogy ebben a hónapban nem volt ovulációd, és ezért jött meg elõbb.
én nem gondolnám, hogy nem ovulált, 3 nap pluszba vagy minuszba bárkinél elõfordul és mennyiségre sem mindig egyforma. nekem hol 30 napra jön meg hol 40 napra, olyan is volt hogy 50 napra, a mennyisége néha több néha kevesebb. És biztos hogy volt peteérésem mert terhes vagyok :) Nem törvényszerû hogy mindenkinek pöccre pontos legyen.
A kérdező hozzászólása: hát ma, vagy holnap reggel csinálok tesztet, mert 3 napja már hõhullámaim vannak, ilyenem még nem volt...furi, amúgy köszönöm a válaszokat :)

Fáj a mellem, de nem úgy mint mensi előtt szokott! 28. napos a ciklusom. Ma van a 27. mindig hamarabb jön meg de most nem! Mi lehet?

peteéréskor együtt voltam a v?legényemmel! Baba lehet?

Legjobb válasz: Ha 28 napos a ciklusod, akkor hogy jön meg hamarabb? Nem is értem... Lehet baba, lehet nem az.:)

Ha 28 napos a ciklusod, akkor hogy jön meg hamarabb? Nem is értem... Lehet baba, lehet nem az.:)
Ha "mindig elõbb jön meg", akkor nem 28 napos a ciklusod...
Igen, esélyes a baba. Tesztelj egyet.
Ha hamarabb jön meg kizárt h 28 napos legyen a ciklusod de tesztelj :)
Nekem a mellem már kb 1 héttel a nemvárt elõtt el kezdett fájni vagy másfél hét. Akkor még nem nagyon de néha-néha beleszúrkált. Az volt a legelsõ jelem. Mire elértem a nemvárt napjára már sokszor majd le szakadt a mellem.

Vajon ez mi lehet? Peteérés vagy meg fog jönni? Nagyon hosszú már így is ez a ciklusom, mivel utolsó menzim okt. 19-én volt. Azóta volt Nov. 1-én vérfoltozás és most dec. 27-én is, amikor is nagyon görcsöltem is azt hittem megjön, de semmi..

viszont azóta is van egy kis foltozás ami olyan mintha kicsi vérerek lennének a váladékban, de amúgy minden tiszta, nincs vérzés semmi. 2 napja megint el kezdett páfrányosodni a mikroszkópom (90%-ban). El?tte 13-a környékén volt jó egy hétig páfrányos. Már nem tudom mi lehet. Januárban mindenképp megyek dokihoz.

Legjobb válasz: Terhesség? Gratulálhatunk? :-)

Terhesség? Gratulálhatunk? :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!