Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet A ciklusaim (235 db)

Most mi lehet? A ciklus.hu szerint 13.-an lesz peteeresem. A teszt viszont mar tegnap elott is (10-e) halvany pozitivat mutatot. Ma sem erosebb a csik.

Nem ertem en ezt, pedig mar olyan regota szeretnenk babat es nem igen akar jonni... A menzi kezdete a barnazas vagy a verzes kezdete? Ez is kevero lehet. Koszi lanyok, jo hogy vagytok:-)))!

Legjobb válasz: Szia! Nekem is napra pontosan behuzza minden hónapban a 14.napot. holott volt már hogy a 8.cn-en és volt már 17-18.cn is peteérésem.Mióta figyelgetem magam "5-33 naposak a ciklusaim.Ezért tegnap megjött és elkezdtem a cickafarkteát,már minden fûszálba kapaszkodom hogy végre sikerüljön! Sok sikert Neked! A.

Szia! Nekem is napra pontosan behuzza minden hónapban a 14.napot. holott volt már hogy a 8.cn-en és volt már 17-18.cn is peteérésem.Mióta figyelgetem magam "5-33 naposak a ciklusaim.Ezért tegnap megjött és elkezdtem a cickafarkteát, már minden fûszálba kapaszkodom hogy végre sikerüljön! Sok sikert Neked! A.
Szia! Nekem a dokim mondta, hogy a mensi kezdetét onnan számoljam, ahonnan rendes vérzés van. Tehát a barnázást ne számítsam bele. Persze biztos vagyok benne, hogy lesznek eltérõ vélemények, mondván, hogy a barna is vér, csak alvadt állapotban. Ebben is van valami. Mindegy, én így számolom. A ciklus.hu-ra annyira ne hagyatkozz, az egy gép, átlagot számol. Nekem 29-30 napos ciklusaim vannak, középre rakja a peteérést, de amióta az LH tesztet használom tudom, hogy 9-10 napon van ovulációm...Viszont hõmérözök is, és a peteéréstõl számítva egy pár nap múlva a diagrammon a tényleges peteérést húzza be. Nem értem, milyen logika alapján, de mindegy is. Inkább a tesztnek higgyél! Juj, ez kicsit hosszú lett, bocsi! Sok sikert, mindent bele!
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen, nalam is keverhet a dologba, ha a barnazastol vagy a verzestol szamolom - mar valtoztat a pe datuman. Ma olyan vagyok, mint egy matematikus:-))). Koszi a segitseget, hajra nektek is!

Mi lehet? A ciklusom 21. napján vagyok. Ma minimális barnázás, 1-2 csepp volt megfigyelhető.

Ez lehet a közelg? nem várt mensi jele, vagy esetleg sikerülhetett a baba? A h?m 2 tizedet emelkedett a mai nap. Szerintetek lehetek babás? Nagyon örülnék meki!!

Legjobb válasz: Ez akár beágyazódás is lehet és akkor bizony baba lesz!!!

Ez akár beágyazódás is lehet és akkor bizony baba lesz!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi. jó lenne!!
szia nekem is 06, 06 án nem kellene megjönni , bár én nem barnáztam.8De a hõm magas:) ))))) megy a drukk
nekem ezn a 20. napon volt lehet baba gratula neked is.
A kérdező hozzászólása: Köszi, és drukkolok nektek is. Írok ha + lesz a teszt!!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem lett baba, megjött ma.

Mi lehet? A ciklus különbözõ napjain halvány pozitív ovu tesztek?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Valaki légyszi írjon! :(

A kérdező hozzászólása: Valaki légyszi írjon! :(
Szia! :) igen, jelezhet babát, de igazából menti elõtt erõsödhet a menzitõl is, de van akinek bevált, fertõzést miért gondolod?
Vagy most van ovud, ez kimaradt tegnap.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm, hogy írtál! Nem fertõzésre gondoltam, hanem petefészek gyulladásra, mert nagyon feszített, fájt a petefészkem, alhasam 1-2 napig. Remélem hogy babát jelez.:) Tegnap volt nagyon pici barnázásom is de még mára sem jött meg.
Nekem ovukor van ilyen. Elõzõ kettõ vagyok.
Szia! Mizu? Én válaszoltam neked eddig. :)

Mi lehet a ciklusommal? Lemondhatok a babáról? Mit tegyek, hogy a görbém szabályosabb legyen?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1436b64aaf71b8c9e88074..

Legjobb válasz: Elõször is sztem próbáld meg MINDIG ugyanakkor mérni a hõdet, még hétvégén is - utána visszaalhatsz még, hiszen óránként mást mutat a hõmérõ, mert emelkedik a hõ mindig. Semmi gond nincs a görbével, csak szerintem pont ott nem pontos, ahol kéne a 7h-s mérés miatt. És ebbõl még korai lenne bármit is leszûrni!

Elõször is sztem próbáld meg MINDIG ugyanakkor mérni a hõdet, még hétvégén is - utána visszaalhatsz még, hiszen óránként mást mutat a hõmérõ, mert emelkedik a hõ mindig. Semmi gond nincs a görbével, csak szerintem pont ott nem pontos, ahol kéne a 7h-s mérés miatt. És ebbõl még korai lenne bármit is leszûrni!
A kérdező hozzászólása: Sajnos azon az egy napon elaludtam... De én úgy látom, hogy nem is volt peteérésem, vagy igen? Mikor?
Látom voltál nõgyógyásznál a 13. napon. Nem mondott valamit a peteéréseddel kapcsolatban?
A kérdező hozzászólása: Hát most megyek majd a 21. napon meg utána a 3. napon vérvételre meg majd uh-ra. Azt mondta azok fognak beszélni. Csak nyugtalan és türelmetlen vagyok, hogy reménykedjek, vagy ne?
Mindenképp nyugodj meg, mert ha most nem sikerült a következõ ciklusban már lesz eredménye a vérvételnek, és ha szükséges tudnak gyógyszeres támogatást adni.
Szia! Szerintem 13-án volt peteérésed és együtt is voltatok! Mióta próbálkoztok? Én sem mérem mindig ugyanakkor a hõmet, de nem gondoltam, hogy 10 perc eltérés is számít. És legalább 7végén pihenje ki magát az ember...:) De mindent a cél érdekében!

Mi lehet a ciklusommal? Össze vissza ingadozik a hőm! Légyszi nézzétek meg a görbémet!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1436b64aaf71b8c9e88074..

Legjobb válasz: Szia. Miért lenne kizárt dehogy is. Valószínû eltolódott a péd és még csak most lesz ugyhogy hajrá huzzatok bele... :-DD

Szia. Miért lenne kizárt dehogy is. Valószínû eltolódott a péd és még csak most lesz ugyhogy hajrá huzzatok bele... :-DD

2 hete késik, ma van a 48. ik napom (36-37naposak a ciklusaim) Mi lehet a probléma?

Mindig pontosan megszokott jönni,de ez alatt a 2 hét alatt minden percben érzem,hogy most már biztosan megjött,de nem.A 39.napon erősen görcsöltem,azóta meg csak fehér folyásom van hol több hol kevesebb(ma nagyon sűrű és sok)szúrkál a hasamba és a olyan érzés mintha viszketne a méhen.csináltam tesztet,negativ.nem értem mi lehet segitsetek,mit csináljak.szerdán mennék dokihoz,ha addig nem jön meg.

Legjobb válasz: Ha babát tervezel a 36-37 napos ciklus nem annyira nyerõ. 35 napos ciklus felett jellemzõen nincs peteérés. Ha esetleg nincs baba a dologban most, érdemes lenne hormonálisan alaposan kivizsgáltatni magadat.

Ha babát tervezel a 36-37 napos ciklus nem annyira nyerõ. 35 napos ciklus felett jellemzõen nincs peteérés. Ha esetleg nincs baba a dologban most, érdemes lenne hormonálisan alaposan kivizsgáltatni magadat.
A kérdező hozzászólása: mégiscsak megjött.az 50.ik napra, 2 hét késés után.nagyon reménykedtem, de ugy látszik már megint a hormonok játszanak, vagy a cickafark-palástfû tea :-(
Szia! Nagyon hosszúak a ciklusaid, endokrinológushoz célszerû lenne elmenni, õ a hormondoki. Ilyen hosszú ciklusnál többnyire nincs peteérés. :-(
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!akármilyen hihetetlen, de van(volt mindig is) peteérésem, ultrahanggal volt ellenõrizve minden hónap 14.ik napján.mindig volt vagy a 9-10-13- vagy 17.ik napon, és azt mondta az orvos, hogy ez normális, nem gond ha éppen a 9-10-13 vagy akár a 17.ik napon van.csak mégsem jött össze a gyerek.
Én egy ideje mindig kétkedéssel fogadom már amit egy orvos mond. Nem kell feltétlenül neked is ezt tenni, de szerintem egy endokrinológiai konzultáció nem ártana. A teherbeesés ugyanis nem csak a peteérés meglétén múlik sajnos. Hormonsort csináltatott a dokid?
A kérdező hozzászólása: igen, de már elég régen, ugyhogy tényleg nem ártana.kb 10 nap múlva kell mennem hozzá.

27-26-25 napos ciklusok. Egyre csökkennek. Mi ennek az oka? Mi lehet a háttérben?

Legjobb válasz: Az utolsó 3 ciklusom hosszát írtam.

A kérdező hozzászólása: Az utolsó 3 ciklusom hosszát írtam.
Mennyi idõ alatt csökkentek? Egy ok, feszültség, stressz, a peteérés hiányához vezet végsõ esetben, ha 20-21 naposak lesznek. A vérzés persze megmaradhat. Önellenõrzés: hõmérõzés. Egyébként, ha aggaszt, fordulj orvoshoz!
Az átlag 26, normális. Ha más ok nincs, nem fontos törõdni vele. Házilag a hõmérõzés megnyugtathat, jelzi, van-e peteérésed.

Mi lehet a bajom? Késik a menzim. Már jó 13 napja. Amúgy meg 28 naposak szoktak lenni a ciklusaim. Az elmúlt 3 hónapban késegetett de még soha ennyit nem késett. Mi lehet a baj? Terhes lennék?

Az utolsó ciklusom május 30.án kezd?dött és elvileg jún.26-ára vártam volna menzimet. De nem jött meg. Az nap és 28.án is együtt voltam a párommal... és elvileg nem történt semmi baj se. Most viszont még mindig nem jött eg.. egy 4 napja arnázok de azt is gyengén. Voltam doinál júl.3án és mondtam neki h késik és h és cisztára gyanakodtam... megvizsgált nem taált semmit.Lehet h mégis terhes vagyok? semmi tünetem incs ezen a menzin kívül.Védekezünk ( gumi + hüvelytabi).Teszteltem jú.25.én egyet, meg júl.1én és ma (júl.7) mindegyik negatív... segítsetek..

Legjobb válasz: Sziasztok! Nekem is álltalában 26 napos ciklusaim vannak max.28.napra mindíg mejott évek óta soha nem késett most ebbe a hónapba 31.napra jott meg. Szerintem biztosan a meleg vagy ez a váltakozó szélsoséges idojárás van ránk ilyen rossz hatással. Már egészen beleéltem magam hogy sikerult végre ilyen még soha nem volt aztán most megint teljesen reményvesztett lettem. Nem tudom mitévo legyek hogyan tovább....

Sziasztok! Nekem is álltalában 26 napos ciklusaim vannak max.28.napra mindíg mejott évek óta soha nem késett most ebbe a hónapba 31.napra jott meg. Szerintem biztosan a meleg vagy ez a váltakozó szélsoséges idojárás van ránk ilyen rossz hatással. Már egészen beleéltem magam hogy sikerult végre ilyen még soha nem volt aztán most megint teljesen reményvesztett lettem. Nem tudom mitévo legyek hogyan tovább....
Dupla védekezés mellet nulla az esély a terhességre.Vizsgáltasd ki magad rendesen.
Nekem is pont ez van, nem találtak nálam semmit, ugyanugy május 30án jött meg.( mondjuk én szeretnék babát) Én elmentem orvoshoz elküldtek laborba. Sztem te is kérj laborba beutalot, ott biztosan meg tudják állapítani ha terhes vagy. Ha meg nem akkor a doki elmondja mi legyen a teendõ.
Nálam is ugyanez van! Nekem 29-én jött meg utoljára, tesztek negatívak. :( Én ma megyek orvoshoz, hogy kiderüljön mi van! Úgy látszik ez egy ilyen hónap... :(
nekem (szerencsére) nincs ilyen bajom. de szerintem kizárt, hogy terhes legyél, csak egyszerûen késik, vagy csak ennyi az ehavi mensi. ha a köv hónapban megjön, akkor tuti nincs baj. a cisztát éreznéd, én legalábbis eddig mindig tudtam, hogy lehet ciszta, mert pokolian fájt. de a barnázás és a mensi késése nem cisztás tünet... ha a doki sem mondott mást, szerintem rendben vagy, csak ez egy ilyen hónap. nekem is volt már ilyen, a következõ meg rendben volt.
A kérdező hozzászólása: köszi nektek De komolyan kétségbe vagyok esve.. most miez?Ideges vagyok.. h esetleg nem történt mégis valami ezena 26-28.napi együtlétkor.... és még nem vettem észre h terhes vagyok...:S komoly tök ideg vagyok.. és ilyen tényleg van, h egy nrmálisan müködõ ciklus így felborul, h kimara eg vérzés, vagy h ilyen kevés ideig és csak barna legyen?
szia! 2. vagyok! ma voltam dokinál, megnézett UH-n, minden rendben. Valószinüleg valami hormonzavar van. Kaptam gyógyszert, hogy megjöjjön utána meg hormonvizsgálat lesz 3. és 21. napon!
A kérdező hozzászólása: Akkor sztetek ne aggódjak... nekem is valami ilyen lehet a bajom.? engem az aggaszt h volt eza 4 nap barnázás.. szedtem ezt a norculotot amit erre irt fel a doki Ez nem terhességi tünet? bár azért az durva lenne ha dupla védekeés mellet a mezesz idje alatt terhes leszek..:S de hát csak nem.:) köszia 2.ak h visszaírt.. én holnap megyek dokihoz
Szia! A Norcoluk beszedése után meg fog jönni 1-2 nap múlva, nekem is ezt írta fel. Mert ez a szer hormonálisan utánozza a ciklus 2 felét. Úgyhogy ha valami csoda folytán mégis terhes lennél, akkor le fog válni a méhnyálkával egxütt mikor megjön...

Mikor lehet a pé-m, ha a ciklusaim 30-32 naposak, és a ciklusom 11-12. napján szokott lenni a tojásfehérjés folyásom?

Legjobb válasz: elvileg a tojásf. utáni elsõ nap. lehet, hogy neked egy picit hosszabb a luteális szakasz. nem 14, mint az átlagos, hanem 16-17. ez elõ szokott fordulni

elvileg a tojásf. utáni elsõ nap. lehet, hogy neked egy picit hosszabb a luteális szakasz. nem 14, mint az átlagos, hanem 16-17. ez elõ szokott fordulni

Negyven napja nem menstruálok, a ciklusom a 67. napon tart! Mi lehet a bajom?

Az utolsó tesztem pozitív volt 2 hete,elmentem (nem a saját megyémbe)orvoshoz,aki azt mondta,hogy nem érez terhességet!!Sajnos a saját orvosomhoz nem tudok elmenni,mert nagyon messze vagyok t?le!!Aggódok,hogy most akkor mi van.Ha nem vagyok terhes akkor mit?l nem jön meg két mezeszem!Nem volt még semmi bajom.Volt már így valaki???

Legjobb válasz: 27-32 naposak a ciklusaim!!Nem a 40.napra vártam!Jövõhét hétfõn megyek dokihoz,majd meglátjuk,hogy mit mond!

A kérdező hozzászólása: 27-32 naposak a ciklusaim!!Nem a 40.napra vártam!Jövõhét hétfõn megyek dokihoz, majd meglátjuk, hogy mit mond!
És a teszted még mindig pozitív? Nekem is volt pozitív tesztem, terhesség nem volt, ciszta viszont igen. Viszont az UH vizsgálat másnapján megjött. Javaslom, hogy készítess egy hormonvizsgálatot, lehet, hogy valami felborult (szerintem a prolaktinszint).
Szia! Ultrahangot nem csinált? És nem kért HCG vérvételt? Milyen doki ez??? Manuális vizsgálattal nem tudom hányadik héttõl tudja a doki biztosra mondani, hogy van baba vagy nincs, de ha ilyen rég nem jött meg a mensesed és pozitív a teszted, akkor az nem a babfõzeléktõl van! Keress egy másik dokit, aki nem õskori módszerekkel vizsgál meg, és akkor biztosat fogsz tudni. Ultrahangon már látszania kell a babának, ha két hete pozitív volt a teszted. Mondjuk érdemes lenne még egyet csinálni, és ha erõsödött a csík, akkor baba van. Simán menses késést sok minden okozhat, de több erõs pozitív teszttel kombinálva eléggé leszûkülnek a lehetõségek. :-) Szerintem csinálj még egy tesztet most, írd meg az eredményt, és ha pozitív, akkor dugd a doki orra alá. :-)
A kérdező hozzászólása: Annyit mondott a doki, ha két hét múlva sem jön meg, akkor menjek vissza, ennyi!
40 napja nem menstruálsz akkor hogy tarthat a ciklusod a 67. napon? Nem értem... Miért nem mész másik dokihoz? Én nem hagynám ennyiben.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó menzeszem 67-napja volt május 27-én(ma már 69), de a ciklus.hu szerint június 23-án kellett volna megjönni az 40 nap(ma már 42)És nem fogom hagyni, csak egyenlõre nem jutok haza, és a saját orvosomhoz szeretnék elmenni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!