Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet 9 hetes vagyok. Tegnap (2 db)

Mi lehet ez? 9 hetes vagyok. Tegnap is és ma is olyan furcsát éreztem a hasamban...

...nem a méhemnél, hanem jóval feljebb. Inkább a beleknél. Egy pillanatra belenyilalt. Olyan, mintha valaki belülr?l hasbavágott volna. Nyílván nem a baba, de mit?l lehet ez? Egyáltalán mi ez? Ráadásul nagyon fel vagyok puffadva is, pedig nem is eszek sokat.

Legjobb válasz: a puffadás a megváltozott emésztéstõl van, ez tök természetes, nekem is volt. Vegyél Espumisan-t az használ. És ne igyál szénsavasat még pezsgõtablettát sem, mert én pl (most már) csak a Calcium Sandoz után puffadok fel. De nagyon durván!

a puffadás a megváltozott emésztéstõl van, ez tök természetes, nekem is volt. Vegyél Espumisan-t az használ. És ne igyál szénsavasat még pezsgõtablettát sem, mert én pl (most már) csak a Calcium Sandoz után puffadok fel. De nagyon durván!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Akkor ez a fura nyilallás is a puffadástól van?
Szia! Én 10 hetes vagyok és én is éreztem azt amirõl te is írtál! Szerencsére pont akkor mentem el a dokimhoz, aki természetgyógyász is egyben és kitapogatta ahol éreztem a fájdalmat és mondta, hogy a nyilalásnak semmi köze a babához, a belek okozzák. Nekem konkrétan ott fájt, ahol a vastag és a vékony bél találkozik! Lelassul a bélmozgás és emiatt van az egész! Én is nagyon megijjedtem, mert nekem például nagyon erõsen belehasított, volt hogy egy egész napon át folyamatosan és mindig ugyanazon a ponton! Szóval ne aggódj, nincs semmi baj! Boldog babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó, hogy ilyeneket más is érez és, hogy nem jelent bajt! Jó, hogy van ez az oldal! Én mindent megbeszélek a férjemmel, de ilyen dolgokban nem nagyon tud mit mondani. Õ még nem volt terhes:-) Minden szépet és jót kívánok Nektek! És mégegyszer köszi a megnyugtató válaszokat!

Ma front van? Az amúgy egy tündér kislányom (6 hetes) ma még nem aludt semmit reggel fél 9-től. A frontot megérzi, de azt hiszem azt tegnapra mondták. Tévednék? Vagy mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Hidegfront van,tegnap is volt,szétszakad a fejem reggeltõl. http://www.idokep.hu/elorejelzes nézd,ma is mutatja,szombatra is mutatja a hidegfrontot

Hidegfront van, tegnap is volt, szétszakad a fejem reggeltõl. http://www.idokep.hu/elorejelzes nézd, ma is mutatja, szombatra is mutatja a hidegfrontot
Hajjaj. Az enyémet tegnap este nem bírtam elaltatni, ma meg folyton durmol. Szintén 6 hetes. :o)
A kérdező hozzászólása: Hmmm...tényleg. Akkor ez lehet a baj. :(
Ha amúgy jó kedvû akkor biztos a front miatt van fenn. Én lányom (4 hós) pont az ellenkezõje...ma olyan jól alszik mint még soha. Kitartás neked:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!