Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet 33hetes vagyok (4 db)

33hetes terhes vagyok tegnap és ma reggel is eléggé görcsölt a hasam alja és ahogy mozogtam beleszurkált. Egészen lent is. Mi lehet az oka?

Szedek magneB6-ot a haskeményedésemre, de ilyet még nem éreztem. Emellett a medencém is er?sen fáj f?leg jobb oldalt és végig a lábamba is lesugárzik, bár azt eddig is éreztem. Remélem nem a méhszáj nyílik, mert most épp hüvelykúpot használok. Gondolom az nem lenne jó a babának.

Legjobb válasz: Szerintem lehet attól is, hogy a méh függesztõ szalagok nyúlnak, ahogy a méhed is növekszik. Nekem is volt egy ilyen hétvégém a 28. hét táján és nagyon kellemetlen volt, de 2 nap után elmúlt. ha nem múlik lehet, hogy jobb a dokitól tanácsot kérni.

Szerintem lehet attól is, hogy a méh függesztõ szalagok nyúlnak, ahogy a méhed is növekszik. Nekem is volt egy ilyen hétvégém a 28. hét táján és nagyon kellemetlen volt, de 2 nap után elmúlt. ha nem múlik lehet, hogy jobb a dokitól tanácsot kérni.

33hetesek vagyunk. Kb 2 hete leginkább éjjel, ha fordulok egyik oldalról a másikra, akkor elkezd szúrni a petefészkem. Idáig a bal csinálta csak, de tegnap éjjel már a jobb is szúrt. Mi lehet ez?

Kb 3-5 percig tart, de iszonyatosan szúr. Van amikor utána be is görcsöl a hasam és a derekam. Ez jóslófájás lenne?miért szúr a petefészkem?

Legjobb válasz: Lehet jósló is, de nekem is volt ilyen bár jóval hamarabb s cisztám lett:(terhességtõl a jobb petefészkem mellett, de még mindig megvan, most 2 éves a fiam s semmi gond vele.

Lehet jósló is, de nekem is volt ilyen bár jóval hamarabb s cisztám lett:(terhességtõl a jobb petefészkem mellett, de még mindig megvan, most 2 éves a fiam s semmi gond vele.
Nekem is volt ilyen és nem jósló fájás volt sõt még csak nem is lett cisztám. Elég nagy a babucid már és valószínûleg ahogy fordulsz valamit megnyom. Nekem semmi gondom nem volt ebbõl. 9 hónapos babuci anyukája

Mi lehet ez? 33hetes vagyok és állandóan hányingerem van már 3 napja a savam az olyan rengeteg. Mit tudok csinálni? Már a Rennie sem segít.

Legjobb válasz: Többször egyél keveset,mert a gyomrodnak kis helye van,ez pedig ilyenkor gyakori,sok a sav,és jönne fel, és hányingert okoz.Gyszert én nem próbáltam,arra biztos tanácsolnak valamit, de hogy mit eszel, és mennyit azt tudod befolyásolni.

Többször egyél keveset, mert a gyomrodnak kis helye van, ez pedig ilyenkor gyakori, sok a sav, és jönne fel, és hányingert okoz.Gyszert én nem próbáltam, arra biztos tanácsolnak valamit, de hogy mit eszel, és mennyit azt tudod befolyásolni.
Nekem a tej segített, terhességem vége felé már 1 liter tejjel indultam el bárhová, azt kortyolgatva kibírtam.
A kérdező hozzászólása: Köszike a segítséget.ez már tényleg csak egy kicsi idõ mégis ha ilyen lesz nem tom hogy fogom bírni nem szeretm mikor a sav szétmarja a torkomat.
Ne keseregj el de lehet ez még rosszabb is, nekem már oyan szintû a dolog, hogy a torkomat szétmarja néha.egyszerûen fáj.Szval csak róbálgatni tudsz meg ha fekszel esetleg félig ülõ pózban ülj az segít kicsit...39hetes kismama


33hetes terhes vagyok, gyakran fáj a hasam, de nem görcsöl! Mi lehet ez?

nem görcs,inkább szúró érzés,mint menzesz el?tt

Legjobb válasz: valószínûleg a jósló fájások, ilyenkor már megindulnak, és innentõl helyezkedik a baba is a kismedencébe és készül fel majd a születésre.

valószínûleg a jósló fájások, ilyenkor már megindulnak, és innentõl helyezkedik a baba is a kismedencébe és készül fel majd a születésre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!