Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet 1 (2873 db)

Történt 1 kis problem. Szerintetek mit lehet 1 ilyen helyzetben tenni?

szóval.. Elmentem nyaralni. Kicsit többet ittunk a kelleténél a barátaimmal, és mikor reggel felkeltem azt mondták h felhívtam az ofőmet, és szerelmet vallottam neki...ajj... És ez annyira gáz! Nemsokára kb 2 hét és megyünk 1 táborba a balatonhoz a sulival, és ott lesz ő is.... Már most rettegek h mit fog mondani erre a kis telefonos dologra. Amúgy jóban vagyok vele, ezért is félek h mit fog szólni. Szerintetek nagyon ki lesz akadva? És én mit mondják neki? Uhh nagyon beégettem magam... 16l és 47f

Legjobb válasz: Semmit ne mondj, õ sem fogja szóbahozni. Ha tényleg felhívtad (és nem csak a többiek szivatnak) akkor bizosn érezte a hangodon, hogy részeg vagy, ezért nem is vett komolyan. Ne parázz rá a helyzetre, hülye voltál ugyan, de semmi egetrengetõ nem történt. Legközelebb ésszel bulizz, ne igyál filmszakadásig.

Semmit ne mondj, õ sem fogja szóbahozni. Ha tényleg felhívtad (és nem csak a többiek szivatnak) akkor bizosn érezte a hangodon, hogy részeg vagy, ezért nem is vett komolyan. Ne parázz rá a helyzetre, hülye voltál ugyan, de semmi egetrengetõ nem történt. Legközelebb ésszel bulizz, ne igyál filmszakadásig.
# 6 – Hát ez attól függ. Ha valaki ettõl jobban érzi magát, akkor valóban nem ront a helyzeten tréfásan megemlíteni a dolgot, valószínûleg a tanár is hasonló stílusban fog reagálni. De az sem ront a dolgon, ha nem mond semmit. Ezt már neki kell éreznie. A tanár úgysem fog problémát csinálni belõle. Amúgy kérdezõ, felnõttként ezek a dolgok már teljesen másképp jönnek le, mint a kamaszoknak. Nyilván számodra ez most egy ultra-para égésnek tûnik, de a tanárod két másodperc alatt elfelejtette az ügyet, egyszerûen azért, mert: 1) Õ is volt fiatal 2) Nem te voltál az elsõ kamasz, akit ilyen állapotban látott/hallott
De.
Én most nem értek veletek egyet. Azért nem, mert amíg nem tisztázza a helyzetet ez a leányzó, addig lehet, hogy a tanár nem vette komolyan ezt a hívást, de õt viszont zavarni fogja, és feszélyezve fogja érezni magát a férfi társaságában, mindig arra fog vigyázni, nehogy ez vagy az szerelme jelének tûnjön. Szerintem helyesebb lenne valahogy elviccelve a helyzetet megemlíteni, hogy mondjuk "bocs a múltkori zavarásért, be voltam csiccsentve, ilyenkor mindig hülyeségeket beszélek". Lehet, hogy butaság, de szerintem ettõl meg lehetne könnyebbülni. Vagy nem?
Biztos lehetsz benne, hogy egy közel 50 éves értelmes férfi egy mosollyal letudja az egészet, és kb 2 másodpercnél tovább nem érdekli, hogy mit csinálsz részegen. Ezt kb úgy kezelheti, mint egy téves hívást... Hogy mit lehet tenni? Tanulni a hibádból. :)
Azt megértem :) de tényleg az lesz a legjobb, ha megpróbálsz úgy tenni, mintha meg sem történt volna. Vannak helyzetek, amiket csak továbbrontani lehet, ez is olyan, ha elkezdenél magyarázkodni, csak még roszabb lenne. Õ egyébként biztosan nem vett túl komolyan, csak neked kínos. Relax =)
A kérdező hozzászólása: Ááááá nagyon gázosan érzem magam... De köszi a válaszokat!! Arik vagytok h még ilyenkor is válaszolgattok <3m
A kérdező hozzászólása: Az biztos h többet( vagy legalábbis 1 darabig) nm iszok ennyit.. Barátnõm is azt mondta h hagyjuk ezt a témát, ne hozzám fel elõtte.. Csak nem tudok majd a szemébe nézni...
A kérdező hozzászólása: Huu remélem h tényleg úgy lesz ahogy ezt ti leírtátok. Hát, szerintem megduMálom vele a dolgot, mert gyönyörû gimis évek állnak még elõttem, és szeretnék még a szemébe nézni. Remélem nem csak szivatnak ezzel... :@ köszi a normális válaszokat
Már csak azért se hozd szóba mert ha csak a többiek hülyítenek téged ezzel akkor az elég érdekes beszélgetés lesz...ha megemlíti akkor ne zárkózz el a téma elõl hanem vicceldd el..õ is voccelõdve fogja felhozni a tèmát ha egyáltalán fel fogja hozni.. ;)
A kérdező hozzászólása: elég érdekes lett a vége :D odamentem és mondtam h azt én nem is úgy gondoltam stb, erre az irodalom-tanárnõm odajött h neki mondtam... mindenki szakadt :D de megkönnyebbültem :D
xDD Aranyosak a tanáraid. A te helyedben én is szakadtam volna :D.
Baba?
Simán lehet egy fertõzés. Elõször még csak a folyás mennyisége és állaga változott meg, holnap meg már lehet hogy viszket és ég majd. Nekem volt úgy is fertõzésem, hogy nem volt szagos a folyásom és nem is viszketett. Nem elõírás, hogy szagosnak kell lennie és viszketnie is kell. Ha nem jön meg és nem védekeztél, akkor érdemes tesztet csinálni, mert lehet hogy terhes vagy. Viszont ha ilyen marad a folyás és esetleg más tünet is elõjön, akkor pedig nem zárnék ki egy fertõzés lehetõségét és orvoshoz fordulnék!
A kérdező hozzászólása: Óvszerrel védekeztünk. Úgyhogy elméletileg a baba kizárva. De akkor ha nem múlik, elmegyek orvoshoz. Köszönöm

5 hós babán mi lehet 1 pici piros folt, közepén sárga? Olyan mint egy pattanás.

Ilyen van? Pattanás egy pici babán? Vagy esetleg ez valami más?

Legjobb válasz: Lehet az is lehet, de inkább tej vagy melegkiütés.

Lehet az is lehet, de inkább tej vagy melegkiütés.
A kérdező hozzászólása: 1 hete váltottunk nem Ha-s tápszerre, gondolom elöbb kijött volna a tejallergia. De csak 1 db pici folt, az is lehet tejallergia?
Ha egy folt, akkor nem...néha az én babámon is van egy-két folt, de elmúlik magától. Lehet a melegtõl, vagy a faggyúmirigy egy kicsit megtelt ebben a melegben. Ha tejallergia lenne, korábban kijött volna. 5 hós babás
A kérdező hozzászólása: Köszi!


Szerintetek mi lehet 1 eves lanyommal?

2 napja nem bir vele senki, meg apa se. Ha apaval ki mennek jatszani, orditva jonnek haza 5 perc mulva. Amint meglat megnyugszik. Pedig eddig ha apaval volt, el sem tudtam venni tole, mert csak vele akart jatszani. Csutortokon ejjel volt laza, ment a hasa, az orvos kivizsgalta, vizelet stb., azt mondta kutya baja.

Legjobb válasz: Lehet hogy a drága kicsit nehezebben élte meg a hasmenést fájhatott a hasa és melletted érzi magát biztonságba. most anya kell. de amúgy most van a kislányod a szeparációs szorongásos "korba" is

Lehet hogy a drága kicsit nehezebben élte meg a hasmenést fájhatott a hasa és melletted érzi magát biztonságba. most anya kell. de amúgy most van a kislányod a szeparációs szorongásos "korba" is

Síróroham? Hisztiroham? Nem is tudom mi lehet, 1, 5 éves gyereknél?

tegnap éjjel ijeszt? dolgot csinált a fiam. felébredt, és vigasztalhatatlan volt. fél óráig üvöltött, feszítette ki magát a kezemb?l, félig viszont aludt, nem volt magánál, nem fogadott el innivalót, sem, ölelést sem, semmit. Próbáltam megmosdatni, hogy magához térjen kicsit, még a leveg?re is kivittem, játékkal teretük volna a figyelmét, de semmi.Mivel el?tte 4 napig lázas volt, kihívtuk az ügyeletet, hátha vmilye fáj. De semmi baja. Ma délutáni alvásnál mikor le akartam tenni ugyanez volt. Mi a mgeoldás rá? Hagyjam az ágbyan hányásig, kimerülésig sírni, ordítani? vagy ez vmi baj el?jele? kinek volt már hasonló?

Legjobb válasz: Nálunk is hasonló volt, pontosan ugyanabban a korban. Mire teljesen kétségbeestünk a férjemmel, utána olvastunk, orvossal beszéltünk, addigra elmúlt. De már kivert a víz bennünket minden lefekvés elõtt. Pavor nocturnus is szóba került, mert igaz, hogy nagyobb gyerekekre jellemzõ, de a fiunknak súlyos atópiás dermatistisze van, ami nagyon kellemetlen, szinte folyamatos viszketéssel jár. Mi is ugyanezt csináltuk, doki is ezt javasolta, próbáltam simogatni, ölelni (õ sem hagyta, csak sírt rendületlenül) végül megnyugodott és aludtunk. Kb. 2 hétig tartott, azóta, az elmúlt 3 hónapban semmi. (Azért lekopogom!:-) Nekünk még annyit mondott a doki, hogyha csak nem múlik a probléma, akkor keressünk fel egy neurológust és menjünk alváslaborba.

Nálunk is hasonló volt, pontosan ugyanabban a korban. Mire teljesen kétségbeestünk a férjemmel, utána olvastunk, orvossal beszéltünk, addigra elmúlt. De már kivert a víz bennünket minden lefekvés elõtt. Pavor nocturnus is szóba került, mert igaz, hogy nagyobb gyerekekre jellemzõ, de a fiunknak súlyos atópiás dermatistisze van, ami nagyon kellemetlen, szinte folyamatos viszketéssel jár. Mi is ugyanezt csináltuk, doki is ezt javasolta, próbáltam simogatni, ölelni (õ sem hagyta, csak sírt rendületlenül) végül megnyugodott és aludtunk. Kb. 2 hétig tartott, azóta, az elmúlt 3 hónapban semmi. (Azért lekopogom!:-) Nekünk még annyit mondott a doki, hogyha csak nem múlik a probléma, akkor keressünk fel egy neurológust és menjünk alváslaborba.

Mivel lehet 1 csajt a legjobban beindítani? Lányok, mit élveztek a legjobban az ágyban?

pl ha fekszetek az ágyban, csak pihentek vagy beszélgettek, de a csaj picit szégyenlősebb ilyen téren, de ha akar tud heves is lenni, csak be kell indulnia ... mivel lehet igazán beindítani? sok csók? smárolás? fülharapdálás? nyakcsókolgatás? majd ha ruhán keresztül már simogatom? mert kívánni nagyon is kíván, de szeretném ha ő is kezdeményezne, hevesebb lenne :)

Legjobb válasz: ott aludni szeretnek. te meg, kérdezõ, nagyon unatkozhatsz. nem igaz, hogy nem tudod a pároddal megoldani a magánéleted és itt kell teregetnek.

ott aludni szeretnek. te meg, kérdezõ, nagyon unatkozhatsz. nem igaz, hogy nem tudod a pároddal megoldani a magánéleted és itt kell teregetnek.
Szerintem jelentkezõben nem lenne itt hiány! F25 De én már csak azért sem feküdnék le Veled! :D Különb vagyok!
A kérdező hozzászólása: lehet picit túl van bonyolítva a kérdés :) a legfõbb erogén zónákra lennék kíváncsi, kinek mi jön be :)
már volt az elõbb egy ilyen, csak akkor nem volt ott az ágyban hát ágyban max aludni szoktam N
Talp!
hajszál, köröm.
"Mivel lehet 1 csajt a legjobban beindítani?" Gold/Platina hitelkártyával és ~kerettel...
és ~végtelen kerettel.
lepisálom a haját! attól beindul.

A San Andreas multiba minden szerver belepesnel azt irja ki, hogy The server didn't respond. Ez minek lehet? 1 szerora tudok felmenni idaig kb a 10 kozul?

Legjobb válasz: SA-MP 0.3b-van es latom h kik vannak bent a szeroban meg minden de mikor akarnek csatlakzoni ezt irja ki... vagyis a szerver fut de megse tudok belepni

A kérdező hozzászólása: SA-MP 0.3b-van es latom h kik vannak bent a szeroban meg minden de mikor akarnek csatlakzoni ezt irja ki... vagyis a szerver fut de megse tudok belepni
A kérdező hozzászólása: Es az erdekes hogy ezelott mentek a szerverek... csak mostanaba kezdte el ezt a dolgot
A szöveg azt jelenti, hogy: "A szerver nem válaszolt". Lehet olyan okból kifolyólag, hogy nem engedted ki a játékot a tûzfaladon.
Vagy lehet átálltak 0.3C-re Bocs a késõ válaszért xD :d

Hogy/mivel lehet 1 mentett fájl-t convertálni aufioba vagy mp3-ba?

Sürgős lenne! A segítséget előre köszönöm :)

Legjobb válasz: Elõször is tisztázzunk valamit, amit tévesen írtál a kérdésedbe. Olyan fájl nincs, legalább is én nem ismerek hogy aufio. Feltételezem hogy audio fájl-t akartál írni. Az audio és az mp3, zene fájl. Nem írtad meg hogy milyen a mentett fájlod. Rengeteg alkalmazás van, és mindegyik külön fájlvégzõdést alkalmaz. A zenefájlok konvertálására nagyon sokféle, magyarul is tudó (pl.: a Format Factory), konvertáló van. Ha másik konvertálót szeretnél, akkor a keresõdbe (pl.:Firefox, Crome, stb.), beírod a következõt: konvertálandó fájl to fájlvégzõdés (pl.: avi to mp3). Remélem, tudtam segíteni. További segítség: email vagy telefon megadása útján. Kálmi

Elõször is tisztázzunk valamit, amit tévesen írtál a kérdésedbe. Olyan fájl nincs, legalább is én nem ismerek hogy aufio. Feltételezem hogy audio fájl-t akartál írni. Az audio és az mp3, zene fájl. Nem írtad meg hogy milyen a mentett fájlod. Rengeteg alkalmazás van, és mindegyik külön fájlvégzõdést alkalmaz. A zenefájlok konvertálására nagyon sokféle, magyarul is tudó (pl.: a Format Factory), konvertáló van. Ha másik konvertálót szeretnél, akkor a keresõdbe (pl.:Firefox, Crome, stb.), beírod a következõt: konvertálandó fájl to fájlvégzõdés (pl.: avi to mp3). Remélem, tudtam segíteni. További segítség: email vagy telefon megadása útján. Kálmi
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi :)

Hogyan és mivel lehet 1 nap alatt 5000 ft keresni?

valami gyors megoldás kéne sürgősen aki tud vmi jót az mondja fontos lenne

Legjobb válasz: Munkával. De hogy olyat hol találsz???

Munkával. De hogy olyat hol találsz???
építkezésen segédmunkásként ennyit lehet keresni 1 napi melóval.
4 hét 5 nap és a 100.000-et kézhez kapod ?

Lányok, mivel lehet 1-2 mm-esre vágni az intim szőrzetet?

Elegem van a borotvából, mindig begyullad t?le az intim terület, így csúnyább, mintha egyszer?en sz?rös lenne. Ezért szeretnék váltani a rövidre vágásra. Mivel lehet ezt a hosszúságot elérni a nagyajkakon?

Legjobb válasz: Én elektromos borotvával szoktam csinálni, mert ettõl nem gyullad be és nem pattog ki annyira a bõröm, mint az eldobható borotvától. Azért jó, mert nem is lesz teljesen csupasz, egy picike szõr marad, de én így jobban is szeretem, mintha teljesen csupasz lenne.

Én elektromos borotvával szoktam csinálni, mert ettõl nem gyullad be és nem pattog ki annyira a bõröm, mint az eldobható borotvától. Azért jó, mert nem is lesz teljesen csupasz, egy picike szõr marad, de én így jobban is szeretem, mintha teljesen csupasz lenne.
Basszus, az szúr a legjobban!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!