Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet nem jött meg, nem (339 db)

nekem a fogigátló után rendesen beállt, a múlt hónapban (az volt a 6. hónap, hogy abbahagytam) meg a 32. napon volt pé-m és a 45. napon jött meg.
szóval csak annyit akartam mondani, hogy nincs baj, ne aggódj. ja, és még lehet pé-d ebben a hónapban is.

Eddig minden hónapban rendesen megjött a menszim és most ebbe a hónapba nem jött meg. Nem voltam együtt senkivel sem. Mi lehet a baj? =S

Legjobb válasz: Lehet felfázás, betegség (nátha), meleg, vagy bármi más, ami miatt nem jön meg. Nekem is volt ilyen, nem is egyszer, úgyhogy ne idegeskedj! Meg fog az jönni! :)

Lehet felfázás, betegség (nátha), meleg, vagy bármi más, ami miatt nem jön meg. Nekem is volt ilyen, nem is egyszer, úgyhogy ne idegeskedj! Meg fog az jönni! :)
Ha nem voltál senkivel, akkor ne aggódj, ez bármelyik lánnyal elõfordul, velem többször is megesett már, hogy heteket késett. Sokminden okozhatja: stressz, idõjárás, betegség, stb. Nekem pl csak az antibébi tabletta szedése óta állt be normálisan, addig eléggé össze-vissza jött meg.

Most mi van? Nem jött meg, de a teszt negatív. Most mi lehet?

Nem védekezünk.

Legjobb válasz: Teszt azonnal, még egyszer. Reggeli elsõ vizelet középsugár. Ha ez is negatív, akkor nõgyógyászat! ( mert lehet egészen más oka is, akár egy gyulladás, akár egy fertõzés)

Teszt azonnal, még egyszer. Reggeli elsõ vizelet középsugár. Ha ez is negatív, akkor nõgyógyászat! ( mert lehet egészen más oka is, akár egy gyulladás, akár egy fertõzés)
A kérdező hozzászólása: Milyen tesztet ajánlotok? Lilly? Jó?
gravi hcg, ez elég érzékeny
Csinálj még egy tesztet ha az is negatív menj el a nõdokihoz. Lehet más is a késés oka.

Már 2 éve meg van. De az utóbbi 4 hónapban nem jött meg nem vagyok terhes de akkor mi más oka lehet?

Legjobb válasz: nekem is kimaradt néha de az egyik barátnmnek 1 évet volt és most már 7 hónapja nem jön meg. a doki azt mondja h nem egészségesen táplálkozik.

nekem is kimaradt néha de az egyik barátnmnek 1 évet volt és most már 7 hónapja nem jön meg. a doki azt mondja h nem egészségesen táplálkozik.
Ha csak ennyi ideje van meg, még lehet rendszertelen, lehetnek kimaradások. Biztos hogy nem vagy terhes?
Esetleg fogyókúra, sport nem volt az utóbbi idõben? Mert akkor elmaradhat.
4 hónap elég sok idõ. Menj el orvoshoz és majd õ kideríti, mi az oka. De lehet pl túlzott fogyás...
Ha már két éve meg van, akkor nem normális, hogy az utóbbi négy hónapban nem jött meg, lehet hormonális probléma, nem ártana felkeresni egy nõgyógyászt aki el tud küldeni hormonvérvételre és abból sok minden kiderül.Nõvéremnek sem jött meg pár hónapig, addig halogatta a dokit amíg eü.kaparást végeztek nála mert már gyógyival se tudták neki meghozni, annyira vastag volt a nyálkahártyája..de utána normális lett ismét a ciklusa..tehát irány a doki.
A kérdező hozzászólása: Biztos hogy nem vagyok terhes...fogyókúrázni meg mindig is próbálkoztam de mindig vissza estem pedig nem vagyok dagi:) sportolni meg nem szoktam...orvos meg nem mondott semmit=/ köszi a válaszokat
akkor menj másik orvoshoz. lehet hormonprobléma, pco stb, de mindenféleképpen ki kellene vizsgálni, mert nem normális és nehogy késõbb nagyobb baj legyen.
A hormonrendszered rosszalkodik, majd idõvel kialakul.
az hogy 20 áves vagy nem jelenti azt hogy beállt:D én 30éves vagyok és minidg össze vissza jön meg számtalanszor voltam ezzel orvosnál kórházba nõdokinál de mindg ugyanazt a vélaszt kaptam nyugodjak meg ez normális éshogy így születtem nem fog rendszeresen megjönni:) egyébként én is a hormonzavarra gyanakszom nálad pihenj sokat majd visszaáll
A kérdező hozzászólása: hát mivel lassan 20 vagyok szerintem már kialakult nem tudom mi lehet a baj vele mert nem híztam nem is fogytam, a vizsgaidõszaknak is 2 hónapja vége szóval stressz sincs
Lehet az idõ miatt is, vagy csak átmeneti hormonzavar. Szerintem biztos ami biztos menj el nõdokihoz, õ talán tud választ adni, hogy miért késik.
Mikor kéne menzinek lenni???
A kérdező hozzászólása: Péntek szombat szokott megjönni én tegnap kora du csináltam a tesztet.
A gyógyszer megkeverheti a hormonháztartásod, idõ kell míg helyre áll. Persze terhes is lehetsz, de ha egy héten belül nem jön meg, akkor a nõgyogyász már biztosat tud monda szerintem.
Nekem miután abbahagytam a gyógyszert nem is jött meg csak 42 napra. Sok olyat olvastam, hogy az elsõ gyógyszermentes hónapban teherbe esik a nõk nagy százaléka, de azt is, hogy "illik" mwgvárni az elsõ normál mensit a tisztulás miatt, pláne, ha magasabb hormontartalmú gyógyszert szedtél sokáig pl. Diane. Reggeli vizeletbõl tesztelj szerintem, de minél alacsonyabb érzékenységû teszttel. Ha most is negatív lesz, valószínû csak hormonális zavar (megvontad a szervezetedtõl a gyógyszert) okozza.
A kérdező hozzászólása: A megjövés annyi volt most hogy kicsit barna maszat volt de ezt neveztem én nem megjövésnek. tehát akkor ez megjövés lett volna és em vagyok terhes?
Utolsó válaszoló vagyok. A 42. nap után nekem is nagyon barnás valami jött pár napig. De! Ha mondjuk pár csepp volt csak a fehérnemûdön, akkor az lehetett volna beágyazódás jele is a félidõ után pár nappal... Nem tudom, hogy neked milyen volt és hány napig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

15 éves lány vagyok, és nem jött meg a menstruációm, ami azért furcsa mert 3 évvel ezelőtt jött meg először és már beállt, 1 éve már pontosan jött meg. De ebben a hónapban nem jött meg. Ez mi miatt lehet?

Legjobb válasz: Élsz szexuális életet?Mert ha igen akkor esély van rá hogy babát vársz. Ha pedig még nem, akkor lehet ez a stressz miatt, az idõjárás miatt is akár...sok minden közre játszhat.

Élsz szexuális életet?Mert ha igen akkor esély van rá hogy babát vársz. Ha pedig még nem, akkor lehet ez a stressz miatt, az idõjárás miatt is akár...sok minden közre játszhat.
Lehet az oka a várandósság, stressz, keveset eszel, vérszegény vagy, de akár még hepatitis is. Hormonális gond is lehet az oka.
Ha 15 évesen már fogyókúráznod kell, akkor ott nagy gondok vannak...
A táplálkozás és a stressz is okozhatja, de még egy enyhe felfázás is. Ha terhesség kizárva, akkor ebben a korban még bõven belefér, hogy néha nem jön meg. akár 2-3 is kimaradhat, nem veszélyes. Legyen nálad betét/tampon, mert elõfordulhat, hogy nemsokára hirtelen megjön. Ettõl egyébként késõbb lehet megint rendszeres, szóval ez nem jelenti azt, hogy innentõl mindig így lesz.
Lehet a hirtelen idõjárásváltozástól vagy stressztõl, de a te korodban akár csak úgy is.
A kérdező hozzászólása: igen, de már voltam orvosnál és azt mondta teljességgel kizárt hogy terhes vagyok, kérdeztem hogy akkor mi baj lehet de csak annyit mondott hogy ne féljek ez elõfordul. de engem ez nem igazán nyugtatott meg. de amiket itt írtatok elég sok igaz jelenleg rám, nagyon stresszelek suli miatt, meg még vannak egyéb gondok. étkezés miatt is, mert most fogyókúrázom.
A kérdező hozzászólása: nem nem kéne. de az orvos mondta, mert rendszeresen csuklom de minden nap és néha órákon keresztül ami borzalmasan idegesít. Erre kaptam ezt az étrendet, nem ehetek semmi fûszeres kaját, nem ihatok szénsavas üdítõt, és kenyeret sem ehetek. Szóval zöldség, gyümölcs, meg teljes ki örlésû kaják.Ami szerintem eléggé fogyókúra hatású és ezt kell csinálnom egy hónapig állítólag utána jobb lesz.

Kb 6 hónapja nem jött meg a menstruációm. Még szűz vagyok de kb 3 hónapja használtam anyum vibrátorát és nem tudom hogy mikor használta utoljára lehet hogy maradt rajta sperma? Lehet hogy terhes vagyok? Kb 1 éve jött meg először

Legjobb válasz: ugyanígy vagyok, január óta nekem se jött meg :) amúgy vibrátoron hogy maradhat sperma? de hogy terhes vagy azt inkább felejtsd is el, mert a levegõn a spermák elhalnak, még akkor is 1% lenne az eséje hogy anyukád azután használta a vibrátort miután lefeküdt apukáddal. nem vagy terhes ez 100%. egyszerûen még nem állt be.

ugyanígy vagyok, január óta nekem se jött meg :) amúgy vibrátoron hogy maradhat sperma? de hogy terhes vagy azt inkább felejtsd is el, mert a levegõn a spermák elhalnak, még akkor is 1% lenne az eséje hogy anyukád azután használta a vibrátort miután lefeküdt apukáddal. nem vagy terhes ez 100%. egyszerûen még nem állt be.
Hogy került volna rá sperma???? Amúgy sem élnek csak pár órát, szerintem egyszerûen nem állt még be a mensid, de azt ajánlom, h anyud játékszereit ne használd, fertõzésveszély, meg amúgy is fúúúúj.
Ha csak anyukád használta a vibrátort, akkor nem lehetett rajta sperma.
Vagy a fiatal korod miatt nem állt be vagy PCO szindrómád van. Én sem menstruálok néha több hónapig emiatt, pedig nem vagyok terhes.
Elõfordul ilyen. Ha jól csináltad a tesztet és negatív, nem lehet baj.
Miért prófétáljunk itt? Te tudod h védekeztetek. Mi nem tudhatjuk mi ment félre és hol, csak ti. Különben én meséljem egy másik lánynak h milyen heberhurgya a nõi test? simán késhet heteket.
Ne félj szerintem, ha a teszt negatívat mutatott nem lehet baj! De lehet jó lenne megnézetned magad ha nem jön meg rövid idõn belül! De igaza van a másik válaszolónak, simán késhet heteket és bármi miatt nemcsak terhességre kell gondolni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!