Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet nem (20680 db)

A kérdező hozzászólása: puha is
A kérdező hozzászólása: zsírdaganat lehet?
A kérdező hozzászólása: 16 éves leszek idén
Szerintem érduzzanat .
A kérdező hozzászólása: szerintem is valami érrel kapcsolatos! maszturbácionál éreztem ott valami ér szeruséget más fogást kellett találnom, és bedagadt, akkor az lehet, az elmulik nemsokára ugye?:) ja és köszi :)

Jártatok így, mi lehet nem elég a tej?

Vagy nem elég tápláló. Eszik a babám és egy id? után elkezd sírni, szívja majd sír aztán megint szívja megint sír. Adtam má neki cici után tápszert és utána semmi baj nem volt. Pedig id?ben ugyananyi ideig eszik mint amikor erlég volt neki. Lehet hogy vizes lett?

Legjobb válasz: 3 hos a babam. Szerintem neked a minoseg lehet rossz, de amugy az en babam is most mar sokat nyuglodik a cicin, es pedig gyarapodik, nincs baj. Hany hos a baba? Lehet turelmetlen es nem eri el a zsiros tejet a vegen. Probaltad lefejve cumibol adni? Akkor latod is, h ott van a tetejen a zsir. Fejed a tejet? En csinalok neha szaporito fejest. Mikor a geppel fejed es mar semmi nem jon, csak csinald tovabb es ujra megindul par perc mulva. Ez nekem bevalt, es egy b.nomnek is, akinek rohamosan apadt a teje. Masik b.nomnek a szoptatas nem eleg es tapot ad mellette. Szerintem igy is megvan az anyatej elonye, erteke a baba szamara, mint a csak tapszerese. En egyebkent felkelek neha ejjel is fejni es este mielott lefekszik, adok neki a lefejtbol, hisz a mell akkor mar kevesebbet termel.

3 hos a babam. Szerintem neked a minoseg lehet rossz, de amugy az en babam is most mar sokat nyuglodik a cicin, es pedig gyarapodik, nincs baj. Hany hos a baba? Lehet turelmetlen es nem eri el a zsiros tejet a vegen. Probaltad lefejve cumibol adni? Akkor latod is, h ott van a tetejen a zsir. Fejed a tejet? En csinalok neha szaporito fejest. Mikor a geppel fejed es mar semmi nem jon, csak csinald tovabb es ujra megindul par perc mulva. Ez nekem bevalt, es egy b.nomnek is, akinek rohamosan apadt a teje. Masik b.nomnek a szoptatas nem eleg es tapot ad mellette. Szerintem igy is megvan az anyatej elonye, erteke a baba szamara, mint a csak tapszerese. En egyebkent felkelek neha ejjel is fejni es este mielott lefekszik, adok neki a lefejtbol, hisz a mell akkor mar kevesebbet termel.
Latom elottem irta egy anyuka, h rossz minosegu nincs. Szerintem van, ha nem egeszsegesen eszel. Bar ki tudja, hisz mi a szoptato-kurzuson Angliaban azt tanultuk, h mindenkinek van eleg teje....Hat, nem szerintem. De az en uvegeimet alig tudom elmosni, annyira zsiros.
A kérdező hozzászólása: Most lesz három hónapos a babám.
Szerintem sincs olyan, hogy nem elég tápláló a tejed. Inkább kicsit kevesebb. Igyál legalább naponta 3liter vizet. Nekünk a naturlandos fitolak tejserkentõ tea nagyon bejött. Naponta iszok úgy fél litert. Ha már abból a cicidbõl amibõl eszik nem jön inkább tedd a másikra, minthogy tápszert adj Neki. És nyugi újratermelõdik a következõ szopira, sõt még több is lesz. Illetve 3hónaposan fejlõdési ugrás van, de csak pár napig tart. 5 hós kislány anyukája

Epehólyag gyulladás/epekő gyanúja esetén miket lehet/nem lehet enni?

Legjobb válasz: Zsíros, fûszeres ételeket tilos, de az alkohol is! Interneten találsz tippeket miket lehet enni...

Zsíros, fûszeres ételeket tilos, de az alkohol is! Interneten találsz tippeket miket lehet enni...

Mit lehet nem lehet kivinni Hrvátországba és mit nem lehet behozni onnan? Milyenek az árak? Érdemes innen vinni amit tudunk?

2 hét múlva megyünk ki mi is 2 gyerekkel szeretnék hasznos infókat addig gy?jteni.Légyszi segítsetek!

Legjobb válasz: Rita!Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!Tömören érthetõen leírtál mindent.Ha valami még lenne,kérdezek.Szép napot!

A kérdező hozzászólása: Rita!Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!Tömören érthetõen leírtál mindent.Ha valami még lenne, kérdezek.Szép napot!

Ez mi lehet? Nem lett befejezve a fürdöszobánk. Ahol folyna le a víz ott gázolaj szagú folyadék van és fekete is. Mindennap félig újratõltödik de mindig kitisztítjuk. Gáz még nem lett bevezetve. Lehet hogy földgáz?

Ha nem értitek,hogy hogy gondolom a helyet ahol folyna le a víz akkor itt leírom.Általában zuhanyzás közbe egy kis víz mindig kiszokott folyni majdnem mindenhol.És van egy luk legtöbb helyen ahol lefolyik.UI:Nem tudtam melyik témába tegyem.

Legjobb válasz: Fekete, gázolaj szagú folyadék, igen ez egyértelmûen illik a földgázra, ami egy tipikusan "gáz szagú" (illatosítják) színtelen gáz. Minden egybevág, a rejtély megoldva! Komolyan: penész (+ mindenféle kórság keveréke) v. visszafolyó szennyvíz nem lehet?

Fekete, gázolaj szagú folyadék, igen ez egyértelmûen illik a földgázra, ami egy tipikusan "gáz szagú" (illatosítják) színtelen gáz. Minden egybevág, a rejtély megoldva! Komolyan: penész (+ mindenféle kórság keveréke) v. visszafolyó szennyvíz nem lehet?
Legalább te magad érted, hogy mirõl beszélsz? Csatorna? Túlfolyónyílás? Ha nem tudod értelmesen leírni, hogy mi történik (mert nem tudod), akkor legalább fényképezd le.
Döntsd már el, hogy folyadék vagy gáz? Már ha egyáltalán tudod, hogy mi a különbség a kettõ között!
A kérdező hozzászólása: Folyadék.Fekete színü folyadék és nagyon gáz szaga van.
Érdekes kérdés, de csak kérdésekkel lehet válaszolni. Hol folyna le a víz ? Fürdõszobákban ezt a helyiség középtáján levõ vízzáras szerkezetet központi vízzáras összefolyónak szokás nevezni, errõl van szó ? Fekete színû folyadék gyûlik össze benne és szaga van ? Ki kell emelni egy kevés folyadékot és meg kell próbálni meggyújtani. Ha meggyullad, akkor valamilyen szerves, éghetõ anyagról van szó. Ha nem gyullad meg, akkor bele kell önteni egy keskenyebb, átlátszó üvegbe pár cm magasan és meg kell várni, hogy kiülepedik-e valami belõle. Ha kiülepszik, akkor szilárd részecskék adják a színét és így tovább.
Beszélj Putyinékkal, a ruszkik nagyon otthon vannak gáztémában :D

Felraktam már harmadszor a The Elder Scrolls- Skyrim-ot és a lenti hibaüzit dobja ki folyton? Megoldás mi lehet? Nem találom sehol az uninstallját. Ilyenkor hogy lehet törölni?

http://kepfeltoltes.hu/view/120107/hiban_www.kepfeltoltes.hu.. ilyen a gép

Legjobb válasz: Mivel nincs hozzá rendes telepítõ, csak törlöd a mappáját, meg a parancsikonokat kézzel.

Mivel nincs hozzá rendes telepítõ, csak törlöd a mappáját, meg a parancsikonokat kézzel.
A kérdező hozzászólása: így má jó :) köszi mindenki!
A kérdező hozzászólása: most próbálom a frissítést
A kérdező hozzászólása: bigtorrentrõl szedtem le, 5, 12 GB-s
Frisitésel se megy? mert akor felül crackelnéd nem jó?
Honan szedted le? és milyent? mert valamelyiket átalakítgatak hogy kisebb legyem pl. az is lehet hogy nem jó én nemtudom én rendeset szedtem le viszont 1.4 es patchal játszok mert muszáj amugy nagyon vacak drivereket is felfrisitem meg direcrx et is de nálad nem ez a gond és persze crackelni is külön kel nem csak feltelepíted és kész.
A kérdező hozzászólása: :/
Jó kis gép pedig szóval játékal lesz valami
A kérdező hozzászólása: thx
Rossz a crack/steam emulátor. Ha rárakod valamelyik frissítést, akkor esélyesen jó lesz.
A kérdező hozzászólása: Oké thx! De vajon mért nem akar futni rendesen? :O
Király, nincs mit.

A hátam végén egy viszonylag nagy fekete-barnás 'pöttyöt'találtam ez mi lehet? Nem fáj, nem is érzem, csak láttam. Ez mi lehet?

Legjobb válasz: Menjél el börgyogyászhoz valoszinüleg semi gond nincs de ha agodsz nézesd meg.Nekem is van ilyenem de,hogy ne legyek börrákos igy idöközönként megnézetem a dokival. Egyszer azt mondta a doki ha viszket akkor azonal menjek hozzá.

Menjél el börgyogyászhoz valoszinüleg semi gond nincs de ha agodsz nézesd meg.Nekem is van ilyenem de, hogy ne legyek börrákos igy idöközönként megnézetem a dokival. Egyszer azt mondta a doki ha viszket akkor azonal menjek hozzá.

Könyvelők! Mi lehet nem pénzbeli hozzájárulás?

Mit jelent ez?

Legjobb válasz: Szia! Nem pénzbeni hozzájárulásról általában cégalapításkor, vagy jegyzett tõke emeléskor lehet beszélni, apportnak is hívják. És bármi lehet, ami a cég müködéséhez kell. Gépek, ingatlan, szgk-i, tgk, készlet (árukészlet pl.) ilyesmik. Létezhet még követelés apport is, de erre ritkán van példa.

Szia! Nem pénzbeni hozzájárulásról általában cégalapításkor, vagy jegyzett tõke emeléskor lehet beszélni, apportnak is hívják. És bármi lehet, ami a cég müködéséhez kell. Gépek, ingatlan, szgk-i, tgk, készlet (árukészlet pl.) ilyesmik. Létezhet még követelés apport is, de erre ritkán van példa.
A kérdező hozzászólása: kösz a választ. ha jól tudom az is kell hogy mennyi a nem pénzbeli összege, magyarul forintba, mi alapján kell ezt kiszámolni? Tudom hogy könyvelõ kell, de egyenlõre bizalmatlan vagyok ezért magam is utána akarok járni. Pld ha egy boltot készlettel magyarul az áruval együtt veszek meg? Gondolom kell leltár, hogy akkor ft-ba mennyit ér a készlet.(?) De ha egy olyan számítógépet viszek be ami használt, ergo amit én is használok itthon, akkor az is nem pénzbeli hozzájárulás lesz, jól gondolom? És akkor azt a gépet a vállalkozás használja teljes egészébe? vagyis nem hozhatom haza, hogy magán célra is használjam? Tehát ha kezdeteknél valamit beviszek a vállalkozásba ami nem pénz, az akkor nem pénzbeli hozzájárulás?
A kérdező hozzászólása: *és cégalapításról beszélek, elnézést az lemaradt!
Hát én az elsõ hozzászóló vagyok. Nem szabadna könyvelõk iránt bizalmatlannak lenni, én is az vagyok ám :) ) A másik, amirõl te beszélsz az nem a meglévõ cég átvétele? Mert ugye akkor cégértéket kell számolni és ez teljesen más... Az árukészletet meg az ingatlant te mint magánszemély veszed meg, vagy müködik ott egy cég is és azt is átveszed? Szóval sok sok kérdés , amit igazából személyesen lehet jól megbeszélni, mert egyik kérdés szül bennem egy vagy több másikat, hogy mit kellene megnézni azt csak a tények pontos ismeretében tudom megmondani, sõt azt is, hogy mire figyelj, amikor ezeket a dolgokat átveszed....
utolsó elõttinek: az elõzõ és elsõ hozzászóli is én vagyok, a szoftver apport azért meredek... szoftverjognak kicsit nézz utána. (ettõl még a cégbiróság bejegyzi, én is láttam már, viszont nem lesz jogtiszta SOSE !!!!)
A kérdező hozzászólása: *ami kb 1450 ft ez lemaradt, és 25 % áfát akartam írni
a korábbiakban már válaszoltam én is pl. szoftver jog stb. ha a választott könyvelõd NEM MONDTA milyen kimutikat kérj az elõzõtõl akkor sürgõsen újat kell keresni. Amire szükség lesz, fõkönyvi kivonat mindenképpen, ha látni akarod, mi mennyiért van egyáltalán nála nyilvántartásban, a mérleg ha le van adva már letölthetõ. ezekbõl egy könyvelõ már sokmindent lát...
A kérdező hozzászólása: beszéltem egy másik könyvelõvel kb 5 óra körül és azt mondta holnap délelõtt fogad. ha normális lesz akkor a másiknak szólok hogy ennyi volt. A másik is mondta hogy szerezzek be mérleget és eredménykimutatást, és a fõkönyvi kivonatot is a cégtõl, de ezen kiigazodni már tényleg a könyvelõ dolga lesz. A könyvelõ mondta hogy az eredménykimutatásban lesz benne hogy nyereséges vagy veszteséges -e a cég. Viszont utánaérdeklõdtem ennek az új könyvelõnek kb 50 körül van, szóval több tapasztalata van, akihez eredetileg mentem volna õ 26 éves. De ahogy elnéztem a forgalmat, hát...erõssen kétlem hogy veszteséges lenne.

A nemi szervemnél/nő/van egy pötty és ha megnyomom picit fáj. Mi lehet? Nem viszked. Valakivel fordult ilyen elő? Mivel kezeljem?

Legjobb válasz: Bocsánat rosszul írtam nem pötty hanem dudor.Bocsánat hogy fére írtam.Dudor vagy csomó féle lehet.

A kérdező hozzászólása: Bocsánat rosszul írtam nem pötty hanem dudor.Bocsánat hogy fére írtam.Dudor vagy csomó féle lehet.
Ha nem viszkeT akkor elképzelhetõ, hogy egy szõrtüszõ készülõdik begyulladni. Egyébként ha megírod hogy merrefelé van ez a pötty és kiemelkedõ vagy csak a színe más akkor többen tudnak segíteni.
A kérdező hozzászólása: Kivül van és enyhén piros de inkább kicsit rózsaszínes.Lehet, hogy azért lett ott a pötty mert leborotváltam?Mert mikor még nem borotváltam le akkor még nem volt ott csak utána.
A kérdező hozzászólása: Pontosabban a nagy ajkaknál van a pötty
semmit se csinálj vele, valószínûleg a borotválástól van, el múlik magától
Szerintem semmi baj nincsen, szõrtüszõ lehet. Nyugodj meg, és ne "gyötörd" ne fogdossad és ne is nyomkodd. Sokszor volt nekem is ilyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nem nyulok hozzá és nem nyomkodom. Akkor megnyugodtam.

Aggódóm mi lehet? Nem tudom mi ez? !

18 hetes + 5 napos kismama vagyok. Els? baba lesz és már kb. 2 hete érzem a baba mozgását, mára már elég er?teljesen. A problémám az,hogy hasamban iszonyat izomlázat érzek, olyan mintha az egész méhem görcsben lenne, vagy mikor er?s székrekedésem van. A héten volt egy kis fert?zésem, nem volt sárgás, zöld vagy nyúlós csak enyhe szaga volt, amit Canestennel kezeltem (orvos mondta, hogy lehet használni). Nem tudom, hogy a megnövekedett méhet érzem ilyen kellemetlennek és ez természetes, mert mindenkinek ilyen vagy valami gond lehet? A pici mocorog folyamatosan.

Legjobb válasz: Hát kérdezz rá dokidnál,de szerintem csak a növekvö hasad fáj.Nekem is volt egy idõszak,mikor izomláza volt a hasamnak mindig.Én örülnék a hasizomláz érzésnek,mert nekem meg a kicsi már annyira mozog,hogy szétnyomja lent minden idegemet és rettentõen fáj.39+4 hkm

Hát kérdezz rá dokidnál, de szerintem csak a növekvö hasad fáj.Nekem is volt egy idõszak, mikor izomláza volt a hasamnak mindig.Én örülnék a hasizomláz érzésnek, mert nekem meg a kicsi már annyira mozog, hogy szétnyomja lent minden idegemet és rettentõen fáj.39+4 hkm
Ne aggódj nem vagy egyedül ezzel az érzéssel, mi most vagyunk 18+4 naposak és én is érzem! :) De ha nagyon izgulsz kérdez rá az orvosodnál! Boldog babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!