Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet napja késik. Nagyon szeretnénk (2 db)

Mi lehet? 6 napja késik. Nagyon szeretnénk babát. Nincsenek mensi tünetek, a mellbimbóm nagyobb lett és érzékeny.

Ma csináltam tesztet, reggel vettem vizeletet és most csináltam meg, de negatív. Voltam nemrég a dokimnál, mindent rendben talált. És napra pontosak voltak a vézéseim eddig.Most mi van? Mégsem leszek babás?

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy van ennél érzékenyebb teszt is.Talán meg kellene próbálnod egy olyat is, vagy talán még kevés a hcg-d és várnod kellene az újabb teszttel néhány napot.Van olyan is, hogy a teszt, csak 3-4 hetes terhességet mutat ki. Ne aggódj, én szurítok!

Úgy tudom, hogy van ennél érzékenyebb teszt is.Talán meg kellene próbálnod egy olyat is, vagy talán még kevés a hcg-d és várnod kellene az újabb teszttel néhány napot.Van olyan is, hogy a teszt, csak 3-4 hetes terhességet mutat ki. Ne aggódj, én szurítok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást. Tudod sokan mondják, biztos nem lehetek babás, ilyenkor már kimutatná a teszt.
Szia! Igazán nem akarlak elkeseríteni, de nagyon furán tudunk mûködni mi nõk. Amikor elõször határoztam el, hogy már pedig most már babát szetnék azonnal késni kezdett az addig halál pontos mensim. És minnél jobban rágörcsoltem, annál rosszabb lett. Amikor beláttam az 5. teszt után, hogy nem vagyok várandós szépen megjött. Elõször azt hondoltam, hogy valami csúnya hormonzavarom lehet, aztán a neten barangolva rájötten, hogy molyen sok lánynak "romlik el" az addig pontos ciklusa, amint rágörcsöl a babaprojektre. Azóta megpróbálok lazítani, arra koncentrálni, hogy ha kell, majd úgy is jön a baba, és láss csodát, újra tökéletesen beállt a 28 napos ciklusom. Azért szorítok a babáért! Ha nem most, akkor egy hónap múlva...
Én ugyanígy vagyok, mint az utolksó válaszoló, csak nekem még nem állt helyre a ciklusom. Abban a pillanatban, hg élesbe ment a babaprojekt minden felborult. :( Most azon vagyok, h semmin sem akarok görcsölni. elõször a babán görcsöltem, mostmár azon, h idõben megjöjjön, de úgy döntöttem, h ezen már nem fogok rágódni. MAjd minden helyre áll. Holnap mondja meg a doki, h van-e valami bajom. Ha nincsen akkor tuti, h pszichés alapon történt minden.
Ma már a terhességi tesztek nagyon megbízhatóak. Nõgyógyászhoz menj el, mert ha van petefészek cisztád akkor is kimaradhat a menstruáció.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!