Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet napja késik. Nagyon (21 db)

7 napja késik, mi lehet a gond? Nagyon félek. Többi lent.

Sziasztok.

Legjobb válasz: Semmi, olykor elõfordul, hogy 15 napot is késik.

Semmi, olykor elõfordul, hogy 15 napot is késik.
Nálam egy hónapot késett =)
Én is ezen a héten számolom a 4. hét késést, azaz 1 hónap teljesen kimaradt. Terhes nem vagyok, az orvos szerint nincs baj, hát várok. Csak nehéz, mert naponta többször vannak nagyon erõs görcseim, a szülés sem fájt kevésbé. Ez a nõi léttel jár, azért nem ártana, ha elmennél nõgyógyászhoz, hogy nálad is kizárják a terhességet és egyéb bajokat.
Nekem is lassan egy hónapja késik! Terhes én sem vagyok, és görcsölök , ragyásodom...hát...para ....de elõfordul :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, 1 kicsit megnyugodtam. Azonban mára elmúlt a görcs meg a többi tünet is szinte. Ez most azt jelenti, hogy kimaradt 1 hónap? De semmi gond nincs ezzel?

Mi lehet? 6 napja késik. Nagyon szeretnénk babát. Nincsenek mensi tünetek, a mellbimbóm nagyobb lett és érzékeny.

Ma csináltam tesztet, reggel vettem vizeletet és most csináltam meg, de negatív. Voltam nemrég a dokimnál, mindent rendben talált. És napra pontosak voltak a vézéseim eddig.Most mi van? Mégsem leszek babás?

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy van ennél érzékenyebb teszt is.Talán meg kellene próbálnod egy olyat is, vagy talán még kevés a hcg-d és várnod kellene az újabb teszttel néhány napot.Van olyan is, hogy a teszt, csak 3-4 hetes terhességet mutat ki. Ne aggódj, én szurítok!

Úgy tudom, hogy van ennél érzékenyebb teszt is.Talán meg kellene próbálnod egy olyat is, vagy talán még kevés a hcg-d és várnod kellene az újabb teszttel néhány napot.Van olyan is, hogy a teszt, csak 3-4 hetes terhességet mutat ki. Ne aggódj, én szurítok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást. Tudod sokan mondják, biztos nem lehetek babás, ilyenkor már kimutatná a teszt.
Szia! Igazán nem akarlak elkeseríteni, de nagyon furán tudunk mûködni mi nõk. Amikor elõször határoztam el, hogy már pedig most már babát szetnék azonnal késni kezdett az addig halál pontos mensim. És minnél jobban rágörcsoltem, annál rosszabb lett. Amikor beláttam az 5. teszt után, hogy nem vagyok várandós szépen megjött. Elõször azt hondoltam, hogy valami csúnya hormonzavarom lehet, aztán a neten barangolva rájötten, hogy molyen sok lánynak "romlik el" az addig pontos ciklusa, amint rágörcsöl a babaprojektre. Azóta megpróbálok lazítani, arra koncentrálni, hogy ha kell, majd úgy is jön a baba, és láss csodát, újra tökéletesen beállt a 28 napos ciklusom. Azért szorítok a babáért! Ha nem most, akkor egy hónap múlva...
Én ugyanígy vagyok, mint az utolksó válaszoló, csak nekem még nem állt helyre a ciklusom. Abban a pillanatban, hg élesbe ment a babaprojekt minden felborult. :( Most azon vagyok, h semmin sem akarok görcsölni. elõször a babán görcsöltem, mostmár azon, h idõben megjöjjön, de úgy döntöttem, h ezen már nem fogok rágódni. MAjd minden helyre áll. Holnap mondja meg a doki, h van-e valami bajom. Ha nincsen akkor tuti, h pszichés alapon történt minden.
Ma már a terhességi tesztek nagyon megbízhatóak. Nõgyógyászhoz menj el, mert ha van petefészek cisztád akkor is kimaradhat a menstruáció.

Lehet, hogy már ketten vagyok? Már két napja késik, de valami nagyon halvány barna akármi azért megjelent, és néhány csepp vér is. Azóta is csak nagyon minimális barna vmi. Mi lehet ez?

A tesztem negatív lett, de meg nem jött mégsem. Két hete fáj a hasam a melleim már nem, de eddig nagyon fájtak, és fel van puffadva a hasam.

Legjobb válasz: Szerintem is sajnos mensi.. :( Én biztos csinálnék néhány nappal késõbb egy tesztet, de nem nagyon reménykednék benne hogy pozitívat fog mutatni... De szurkolok nagyon!

Szerintem is sajnos mensi.. :( Én biztos csinálnék néhány nappal késõbb egy tesztet, de nem nagyon reménykednék benne hogy pozitívat fog mutatni... De szurkolok nagyon!
Pont az elõzõ hónapban késett nekem 8 napot..Eddig sosem volt ilyen (max 1 nap késés), a hasam fel volt puffadva, de olyan szinten, hogy a nadrágomba alig fértem bele. Csináltam tesztet, negatív lett..Még a párom is azt mondta hogy biztos terhes vagyok, a hasam is úgy nézett ki, szagoktól rosszul voltam, stb...Aztán 8 nap késéssel megjött.. :( A hasam pedig visszament egy nap alatt... :( De ez csak az én történetem, nagyon szurkolok Neked, hogy ketten legyetek! :) (amúgy az utolsó voltam ismét)
szerintem mensi
a vér és a negatív teszt a terhesség ellen beszél, az hogy épp nincs tüneted nem jelent semmit, mert a baba esetén is jelentkezhetnek csak hullámokban a tünetek. én reggelente tesztelnék és nem hagynám annyiban, ha nem jön meg és nem is vagy babás, akkor irány a doki, mert hormonzavargyanús a dolog!
Ezek inkább menszi jelek, mintsem babaó jelek, de azért még bármi lehet. Ha továbbra sem jön meg, akkor lehet baba, tesztelj késõbb is. De ne éld bele magad!
Sztem sajnos nem...talán pszichésen elutasítod a vérzést, de ezek a tünetek mensi elõtti állapotra utalnak.
A kérdező hozzászólása: De ha mensi, akkor miért nem jön meg rendesen? És miért fáj két hete a hasam a mellem? Nekem elég erõs vérzésem szokott lenni és sohasem késik.
A kérdező hozzászólása: Ja, és a gatyámból is már ki kellett vennem az övemet, mert nincs szükség rá. Eddig leesett rólam, most meg kitöltöm.

Miután megjött a menstruációm, rá 2 hétre szeretkeztünk a barátommal. Védekeztünk, de 3 napja kellett volna, hogy megjöjjön. De késik! Mi lehet a baj? Talán a stressz? Talán egyszer volt eddig pontos, de most nagyon kétségbe vagyok esve.

Legjobb válasz: Semmi baj. Ha védekeztetek, akkor nincs semmi probléma. Ellenõriztétek, hogy az óvszer nem szakadt-e ki? Egyébként szerintem csak a stressz. Nálam is elõfordul, hogy késik 2-3 napot néha. Mint pl. most is késik. Ne idegeskedj.

Semmi baj. Ha védekeztetek, akkor nincs semmi probléma. Ellenõriztétek, hogy az óvszer nem szakadt-e ki? Egyébként szerintem csak a stressz. Nálam is elõfordul, hogy késik 2-3 napot néha. Mint pl. most is késik. Ne idegeskedj.
Ha védekeztetek, akkor nincs gond. Ha nem, akkor sok mindenen érdemes elgondolkodni...
csinálj reggel egy tesztet

14 éves vagyok nagyon erős hasszúrásom van és a derekam is fáj, Mi lehet ez? 12 napja késik a menstruáciom

1éve élek nemi életet

Legjobb válasz: A hasszúrás oka lehet "felfázás" (fõleg, ha pisilésnél csípõ, szúró fájdalmat érzel), vagy nõgyógyászati fertõzés. De amit írsz, az a menstruációt megelõzõ napokra is jellemzõ lehet. Ha nem jön meg, és akkor nem múlnak ezek el, menj háziorvoshoz. Ha nemi életet élsz, nem védekeztél, és késik a menzeszed, akkor egyértelmû, hogy terhességi tesztet kell venned egy gyógyszertárban vagy drogériában, a leírás szerint használni, és ha pozitív, mielõbb nõgyógyászhoz menni. Sok SZTK-ban van úgynevezett "gyermeknõgyógyászat" vagy "leányka-rendelés" vagy "tiniambulancia", ahol a 12-18 éves lányok számára van nõgyógyászati rendelés. Ha bizalmas a viszonyod anyukáddal, legjobb, ha neki szólsz, hogy bajban vagy, illetve segíthet nõvéred, vagy bármelyik, a környezetedben levõ fiatal, de már felnõtt nõ. És ha továbbra is nemi életet szeretnél élni, legalább védekezz (pl. óvszerrel), akkor is, ha ezt most "megúszod"!

A hasszúrás oka lehet "felfázás" (fõleg, ha pisilésnél csípõ, szúró fájdalmat érzel), vagy nõgyógyászati fertõzés. De amit írsz, az a menstruációt megelõzõ napokra is jellemzõ lehet. Ha nem jön meg, és akkor nem múlnak ezek el, menj háziorvoshoz. Ha nemi életet élsz, nem védekeztél, és késik a menzeszed, akkor egyértelmû, hogy terhességi tesztet kell venned egy gyógyszertárban vagy drogériában, a leírás szerint használni, és ha pozitív, mielõbb nõgyógyászhoz menni. Sok SZTK-ban van úgynevezett "gyermeknõgyógyászat" vagy "leányka-rendelés" vagy "tiniambulancia", ahol a 12-18 éves lányok számára van nõgyógyászati rendelés. Ha bizalmas a viszonyod anyukáddal, legjobb, ha neki szólsz, hogy bajban vagy, illetve segíthet nõvéred, vagy bármelyik, a környezetedben levõ fiatal, de már felnõtt nõ. És ha továbbra is nemi életet szeretnél élni, legalább védekezz (pl. óvszerrel), akkor is, ha ezt most "megúszod"!
Ha nagyon fáj, szólj anyukádnak, hogy hívjon hozzád orvost, mert a méhen kívüli terhességnek is ilyen tünetei vannak, és az életveszélyes.
A húgomnak is csak 13 hetesen lett pozitív a tesztje. Nem jelent semmit.
Elsõ vagyok. Én se értek egyet a 13-14 évesek nemi életével, egyáltalán nem, de attól úgyse fogja abbahagyni, hogy egyesek elítélik érte!!! Akkor legalább csinálja felelõsséggel, védekezve. Amúgy meg ha a tanulást nem hanyagolja el, és azért van tartása; tíz év múlva semmi jelentõsége nem lesz annak, hogy milyen hülyeségeket csinált tizenévesen. Az ítélkezéssel, lehülyézéssel nem fogtok rajta segíteni, de nem baj.
Hogy mit csinálsz????? 1 éve nemi életet élsz? Ne haragudj, de ez nevetséges. Te még gyerek vagy. A hasszúrás, derékfájás meg akár terhesség miatt is lehet. Bravo. Meg az anyádnak is.
Utolsó vagyok. És még annyit, hogy ha terhes vagy, remélem nem akarod megölni azt a kicsi életet, azaz nem fogsz abortuszra menni. Ha annyi eszed volt, hogy 13 éves korod óta szexelj, akkor neveld is fel, vállald a következményeket.
Gratulálok...
Jól lepontoztad az elõttem szólót, pedig mennyire igaza van! Te jó ég!!! 13 évesen már itt tartottál?
Ha te nem szeretnéd elvetetni akkor nem kell, erre nem kényszeríthet senki, de arra sem hogy megtartsd. Ez a te döntésed. Kemény döntés, sok mindent kell mérlegelni. Ha megtartod nagyon nehéz lesz, de a lelked tiszta marad, ha elveteted, sokkal könyebb elsz de lehet hogy nagyon fog érte sajogni késõbb a szíved. Amúgy az a legnagyobb baj, hogy nem biztos h a tested alkalmas a baba kihordására. Sajnos, történik ilyen, de bárhogyis döntesz ne hibáztasd magad, ah mindent megtettél a védekezésért. Ez a legfontosabb! Ha mindig figyeletetek a gumira akkor nem te vagy a hibás, bárhogyis öntesz. Erre most reagálhatank úgy is, hogy de minek kellett 13 évesen szexelni, akkor nem történt volna meg, nah de 18 évesen is kiszakadhat az a gumi! sõt 30 évesen is.
A kérdező hozzászólása: egésznap héányingerem van:Sés kb egy 10perce hánytam:S:S
Hat szerintem is felelotlen dolog 13 evesen sexelni de nem itellek el.Vedekezzetek ezutan is.Kerlek ird meg hogy terhes vagy e vagy hogy mi van. pussi
A kérdező hozzászólása: megfogom
A kérdező hozzászólása: mitöl lehet hogyha befekszem nagy kád fürdõ meleg vizbe eljkezd görcsölni apocim?
ne haragudj, nem itelkezesbol, de ez sok. Es a tobbi 13-14-15 evesnek. Gyerekek vagytok, mit tudjatok ti, mi az a szex. Hova lesz az artatlan gyerekkor, 20 eves letetekre meg mar total kiegtek, mi lesz az izgalom, az uj, a rendkivuli kesobb. En 21 evesen eltem eloszor szexualis eletet, 13 evesen meg a baratnommel bickliztunk, tanultunk, beszelgettunk, a fiukat csak nezegettuk. Ez nem nevetseges, hanem szomoru, mert hol van meg a testetek egy noetol, nincs is melletek, 13 voltam, amikor menstrualni kezdtem eleve...az anyukaddal kellene beszelned es megkerne, hogy mondjon el mindent a szecualitasrol a vedekezestol a teherbe esesig.
További tüneteidre csak orvos tud érdemi választ adni. Én azt mondom, ha terhes vagy, fogd fel úgy, mint egy balesetet. Mert hogy ez baleset lenne, ennyi idõsen. Ennek a magzatnak meg se kellett volna fogannia, tehát nyugodtan elvetetheted. Majd ha idõsebb leszel, lesz gyereked, de most a tanulásra, a jövõdre kellene gondolnod. (és nem hülyeséget hülyeségre halmozni) Persze a döntés a Tied: de kérlek, ne hagyd, hogy mindenféle emberek, akiknek közük sincs az életedhez, lelkiismeretfurdalást keltsenek Benned, ha elveteted!!!!! Vállald a döntéseidért a felelõsséget, és ne roppanj össze azért, mert 1-2 ember ezért-azért elítél. Ha van tartásod, akkor ennek semmi jelentõsége nem lesz a jövõre nézve. Próbáld a saját érdekeidet nézni.
A kérdező hozzászólása: elmult a hasszurás, msotmár csak a derekam fáj meg néha kicsit görcsöl a hasam viszont 2napja estefele hányingerem van és mégmindig nem jöttmeg
A kérdező hozzászólása: csináltam ma tesztet negativ lett.amugy igy estefele msontába igy kipirul az arcom mitöl lehet ez????
A kérdező hozzászólása: a hõm most este 37.4
A kérdező hozzászólása: tudom, de szüleim aztmondjék ha terhes vagyok el kell vetetnem pedig énse szeretném
Azért ne csináltass, mert nem az a baba tehet róla. És ezzel egyedül õt büntetnéd. Neki ez szenvedés, mert szó szerint kitépik belõled darabokban. Csak ezért ne. De ha ezt se tudod, akkor tényleg nem kellene szexelned.
A kérdező hozzászólása: szerdán megyek orvoshoz szoltam anyukámnak már, csináltam terhességi tesztet is 3at mindegyik negativ lett
A kérdező hozzászólása: Óvszerrel védekezünk mindig
1 éve élsz nemi életet. Hány éves is vagy? 14? Nem írtál el valamit? Ja boccs... Szánalom.
Szánalams ez a sok ítélkezõ ember. Komoylan. Mi köüzötök hozzá, de most tényleg? Ez az oldal nem arra való h szánalmas személyes véleményeinket ecsetelgessük, amire mellesleg senki se kíváncsi, hanem hogyha tudunk vmi érdemleges választ azt leírjuk! Mellesleg, a gumi sem nyújt 100%-os védelmet ahogy sajnos semmi sem, szóval ha nagyon nagy a peched, akkor lehetsz terhes. habár én bízom a tesztekben. Csinálj még egy negyedik fajtát is esetleg, vagy kérd meg a dokit h csináljon neked egyet. Egyébként 14 évesen még nem biztos h beállt a menzid, lehet h természetes hogy késik és nincs is összefüggésben a fájdalommal, de ez csak találgatás. Remélem semmi baj! És mégegyszer: EMBEREK, NE ÍTÉLKEZZÜNK!!!
Miért ne? Nézzük végig ahogy elk*rja az életét?
A segítséghez és válaszadáshoz a tanácsok is beletartoznak. TIZENHÁROM TIZENNÉGY ÉVESEN MÉG NE SZEXELJÜNK!
És Ti komoylan azt hiszitek hogy ezzel segítetek? : "Hogy mit csinálsz????? 1 éve nemi életet élsz? Ne haragudj, de ez nevetséges. Te még gyerek vagy. " "1 éve élsz nemi életet. Hány éves is vagy? 14? Nem írtál el valamit? Ja boccs... Szánalom." "Jól lepontoztad az elõttem szólót, pedig mennyire igaza van! Te jó ég!!! 13 évesen már itt tartottál?" "Gratulálok..." Mindegyik választ bõvelkedik hasznos információkban, tanácsokban az elkövetkezendõ nemi életét illetõen és persze egyik sem bántó, vagy egyiks em akar kellemetlen helyzetbe hozni, egyikbõl sem süt az hogy "jajj hogy leehstz iylen hülye én sokkal okosabb avygok, sose tennék ilyet." lehet neki azt mondani/tanácsolni, hogy ne szexeljen, lehet neki azt tanácsolni, hogy ne végeztessen abortuszt! DE NEM ILYEN FORMÁBAN! Könnyû a világháló másik oldaláról leszólni vkit! Az voltam aki azt mondta ne ítélkezzünk...
jah arról nem is beszélve hogy egyikõtök s emagyarázta meg, hogy miért ne szexeljen és hogy miért ne végeztessen abortuszt. És még vami: Ezúton kérek mindenki hogy mutasson némivel többb érzékenységet embertársai problémái iránt. Ez a lány nem bántott senkit, Ti se bántsátok. Máshogy is lehet ezt.
A kérdező hozzászólása: szijja, köszönöm szépen ammiket irtatok, megszeretném kérdzeni miért ne csináltasak abortuszt?
na hogy van a kölyök?

Már késik 3 napja, nagyon fáj a mellem még lépés közben is.37, 2 a hőm 3 napja. (esténként) Idáig görcsölt a hasam, ma már nem. Remélem hogy terhes vagyok. Szerintetek? Mikor lehet biztosra tesztelni? Hány napot várjak hogy tutit mutasson?

Tuti nyák, és +ovutesztnél voltunk együtt a férjemmel, nagyon reménykedem. Reggelente olyan, mintha gombóc lenne a torkomban. Nagyokat nyelek, és a hónom alja is fáj, ha megnyomom. Minél többen írjatok, hogy ki mit tapasztalt amikor terhes lett. Köszi el?re is.

Legjobb válasz: Szia. A tünetek akár babára is utalhatnak,de a hõd csalóka is lehet,mivel nem este,hanem közvetlen reggel kell mérni,tehát az nem irányadó.De én pl.most ugyanezeket produkálom,mivel beteg vagyok.Este hõemelkedésem van,meg vannak duzzadva a nyirokcsomóim,stb...a teszt elméletileg már 50% igazat mutat,én mind3 babámmal mensi kimaradás után 8.nap lettem +(mármint a teszt),elõtte nem,de ezt hölgye válogatja.Sok sikert!

Szia. A tünetek akár babára is utalhatnak, de a hõd csalóka is lehet, mivel nem este, hanem közvetlen reggel kell mérni, tehát az nem irányadó.De én pl.most ugyanezeket produkálom, mivel beteg vagyok.Este hõemelkedésem van, meg vannak duzzadva a nyirokcsomóim, stb...a teszt elméletileg már 50% igazat mutat, én mind3 babámmal mensi kimaradás után 8.nap lettem +(mármint a teszt), elõtte nem, de ezt hölgye válogatja.Sok sikert!
szia! Pont ma beszélgettem anyukámmal h õ mit érzett mikor terhes volt vele, és õ is említette h a hóna aljától húzódott neki a melle, meg h gombóc volt a torkában :) Persze biztosat nálad a teszt mutathat :)
*velem
Az esti hõ nem jelent semmit. Reggel, ébredéskor kellene mérned. Leghamarabb holnap tesztelhetsz 10-es teszttel, de még jobb lenne, ha kivárnád a 14 dpo-t. A mellem nekem is oldalt húzódott, amikor teherbe estem, és mindjárt megjön-érzés volt a hasamban. Azt hittem, meg is fog jönni, pont olyan volt. De az érzés még hetekig nem múlt el, hiába nem jött meg: a hasam alja húzódott. .
ezt nem értem.azt írtad h 3 napja késik, de viszont ovud 11 napja volt.ez h lehet?a luteális fázis 14 nap.
Én a nemvárt napján csináltam délután tesztet és pozitív lett.A cicim is fájt és én is görcsöltem elõtte pár napot. Mondjuk nekem 40 napra jött meg.K
a gómbóc a torkomban engem is érint, igaz nekem csak 2 hete kezdõdött.és nekem esténként van.többi is lehet terhes tünet amit érzel.és ha tutira tudod h mikor volt ovud, és aszerint késik már 3 napja akkor majdnem valószinû a baba.én 3 nap késé után teszteltem, délutáni pisibõl és azonnal erõs pozitív lett.sok sikert.írd meg légyszi ha tesztelsz.
A kérdező hozzászólása: Az ovum 11 nappal ezelõtt volt. Kb rá 3 napra elkezdett szurkálni, görcsölni a hasam alja, és pont mára fejezte be. Annyira örülnénk ha +lenne a teszt. Ezek tudatában mi a reakció? Mikor legyen a teszt? Köszönöm az eddig írtakat.
A kérdező hozzászólása: Akkor még van 2 napom odáig? Na ezt jó hogy megtudtam. Kezdõ vagyok nagyon, kb 2 hete kezdtem el figyelgetni ezt az oldalt, és sokkal többet tudok mint elõtte, de ezt még nem olvastam sehol. Köszi az utolsónak.

4 napja teszteltem halvány +, ma megint teszteltem és még mindig nagyon halvány! 6 napja késik. Mikor fog erősödni ha egyátalán fog? Azt hallottam ha nem erősödik akor vetélés lehet.

Nagyon meg vagyok ijedve!

Legjobb válasz: Szia! ne ijedj meg! A pozitiv, az pozitiv teszt! Lehet hogy majd pár nap múlva már megerõsödik a csik! De nem biztos, mert lehet ez teszt függõ is! Barátnõmnek is csak halvány csikjai voltak, és most már 6 hónapos a babája! Gratulálok a babához! Én a jövõ héten elmennék dokihoz! de ha nem tudsz várni akkor ezen a héten is elmehetsz! hiszen akkor holnap után már 5 hetes babás leszel! :) Jó babavárást!

Szia! ne ijedj meg! A pozitiv, az pozitiv teszt! Lehet hogy majd pár nap múlva már megerõsödik a csik! De nem biztos, mert lehet ez teszt függõ is! Barátnõmnek is csak halvány csikjai voltak, és most már 6 hónapos a babája! Gratulálok a babához! Én a jövõ héten elmennék dokihoz! de ha nem tudsz várni akkor ezen a héten is elmehetsz! hiszen akkor holnap után már 5 hetes babás leszel! :) Jó babavárást!
Nekem is így volt. Volt kb. 6 iszonyat halvány + tesztem és nem erõsödött. A 7. napon (már öt hetes is elmúltam) elkezdtem vérezni és spontán vetélés lett a vége. :( A hcg 48-72 óránként duplázódik. Csinálj egy teztet 3 nap múlva és ha még mindig halvány, de nem jött meg, akkor irány a doki, mert esetleg tud segteni!!! ;) Ösztrogén pótlás, hcg injectio... stb. De az is lehet, hogy lassan termelõdik a hcg-d. Nekem pl. az elsõ terhességnél nbagyon halovány volt és 3 nappal késõbb sem volt ugyanolyan a tesztvonal, mint a kontroll, de erõsödött. agyon drukkolok neked!!!! Írj, ha teszteltél megint!

Múlt hónapban pontosan jött meg, három napig tartott, 2 napig csak pecsételés 1 nap pedig "rendesen"! Ma kellett volna megjönnie, de késik nagyon fáj a cicim! Mi lehet ez?

Legjobb válasz: A biztonság kedvéért csinálhatsz egy terhességi tesztet, mert lehet, hogy terhes vagy. De a mellem például nekem is sokszor fáj, mielõtt megjön.

A biztonság kedvéért csinálhatsz egy terhességi tesztet, mert lehet, hogy terhes vagy. De a mellem például nekem is sokszor fáj, mielõtt megjön.
Nem értem. Meddtõl meddig meddig volt meg?
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ ciklusom 4 nappal rövidebb volt mint szokott és 3 napig mg is volt most a ciklusom már 4 napja késik de a teszt még negatív. Mit tegyek?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!