Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet napja késik (226 db)

kiverni
A kérdező hozzászólása: arra genetikailak nincs lehetõségem
hát vagy háromszor kellett elolvasnom, mire felfogtam a kérdést:D kihagytál egy elég fontos részt a kérdésbõl.. azt akartad írni, hogy "mit lehet csinálni..." ugye?:D mit tesz az, hogy genetikailag nem vagy rá képes? ez felkeltette az érdeklõdésem amúgy meg... aludni? filmet nézni.. kockulni.. aludni? miért nem alszol? nincs holnap suli vagy munka?
A kérdező hozzászólása: igen igen, na nekem is késõ volt mit is jelenthetne, gogy genetikailag képtelen lennék kiverni? azt hogy lány vagyok
Hmhm, jogos:D bar a geneknel nagyobb mertekegysegben kell gondolkodni... csak olyat nem mondanak, hogy "kromoszomalisan lehetetlem":D
A kérdező hozzászólása: mert úgy nem hangzik olyan jól

Mi lehet az oka hogy 2 napja késik a menstruációm?

A terhesség nem valószínű mivel védekezünk a barátommal. De akkor mi lehet az oka? Már ideges vagyok miatta.

Legjobb válasz: 2 nap az nem probléma...még bõven jó,ha biztosan védekeztetek,az óvszer nem szakadt el,akkor nincs probléma! Van,hogy pár nappal késõbb jön meg...nekem van mikor 5 napokat késik...nem parázok már miatta,mert érzem az elõjeleit,szóval...:) Ha meg ráadásul ideges is vagy,akkor még a stressz is rápakol egy lapáttal.Ne stresszelj,de ha mégsem jönne meg meg jó pár napig,akkor,hogy megnyugodj csinálj egy tesztet!

2 nap az nem probléma...még bõven jó, ha biztosan védekeztetek, az óvszer nem szakadt el, akkor nincs probléma! Van, hogy pár nappal késõbb jön meg...nekem van mikor 5 napokat késik...nem parázok már miatta, mert érzem az elõjeleit, szóval...:) Ha meg ráadásul ideges is vagy, akkor még a stressz is rápakol egy lapáttal.Ne stresszelj, de ha mégsem jönne meg meg jó pár napig, akkor, hogy megnyugodj csinálj egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: az óvszert barátom mindig megnézi hogy nem e szakad el. bár már pár napja érzem hogy enyhén fájdogál a hasam.. megpróbálok megnyugodni úgy jobb lesz. köszönöm a választ :)
segáz xdxd
Hét elején váltogatták egymást a frontok, nekem is elcsúsztatta két nappal a ciklusomat.

Ma van a 20. napom amióta késik a mensim teszt negatív volt tegnap óta fájdogál a jobb oldalon a hasam tüneteim vannak mi lehet?

Legjobb válasz: Ha jól értem 20 napja késik a mensid. Akkor viszont már 7 hetes lennél ha terhes vagy, ilyenkor már kimutatná ateszt! De lehet késõbb volt a pé-d, bár szerintem menj dokihoz, mert lehet valami más miatt késik!

Ha jól értem 20 napja késik a mensid. Akkor viszont már 7 hetes lennél ha terhes vagy, ilyenkor már kimutatná ateszt! De lehet késõbb volt a pé-d, bár szerintem menj dokihoz, mert lehet valami más miatt késik!
A kérdező hozzászólása: voltam egy hete ultrahangon és azt mondta az orvos hogy megvastagodott méhnyálkahártyát lát ebbõl még bármi lehet, ennyit mondott.

Véleményeteket szeretném kérni! A menstruációmnak 10 napja kellett volna megjönnie. Átlagosan mindig késik kb egy hetet, de ennyit nem szokott. Mi lehet a gond?

Párommal MINDIG védekeztunk óvszerrel és mindig rendben volt vele minden. Kb. másfél évig fogamzásgátló tablettát szedtem, de abbahagytam, mert hiába próbáltam ki több félét, az összest?l rosszul voltam, szédültem stb. Elég vékony testalkatú vagyok (állítólag ez is közrejátszhat a menstruáció alakulásában ), a másik pedig, hogy f?iskolára járok, végz?s vagyok és elég sokat stresszelek miatta. Közrejátszhatnak ezek a dolgok?

Legjobb válasz: Ha mindig "késik egy hetet", akkor most nem 10 napja késik, csak 3 napja, nem? Mihez képest számolod te azt a késést? Ugye nem a 28 napos tankönyvi ciklushoz viszonyítasz? A sajátodhoz kell!

Ha mindig "késik egy hetet", akkor most nem 10 napja késik, csak 3 napja, nem? Mihez képest számolod te azt a késést? Ugye nem a 28 napos tankönyvi ciklushoz viszonyítasz? A sajátodhoz kell!
üdv! én is végzõs vagyok a fõiskolán... de hadd ne ne kelljen téged felvilágosítani a nõi test kulisszáiról Az rád nézve megalázó lenne.
Én a biztonság kedvéért én csinálnék egy terhességi tesztet, hisz az óvszer sem 100%. Lehet rástresszeltél.
A kérdező hozzászólása: Elõre is köszönöm annak, aki válaszol!
Utolsó jól mondja, egyelõre 3 napot késik. 13 évesen nekem is nehezen esett le, hogy nekem nem "mindig késik", hanem 34 napos a ciklusom. Innentõl számítandó a késés is. Erre érdemes egy kis naptárat tartani, és bejelölni, mikor jön meg. Így rászámolva 34-et (vagy amennyi szokott lenni), megkapod a következõ lehetséges idõpontot.

2 napja késik, tegnap Gabriel teszttel negatív. Szokatlan tüneteim vannak, hasszúrka, néha émelygés. Valaki járt így? Mikor nézzem meg, melyik teszttel? LEHET BABA?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 2 nap késés után nem mutatta ki a gabriell teszt, egy héttel késõbb csináltam még egyet, szintén gabriell, ami pozitív lett! Lehet, hogy nincs még elég hcg a szervezetedben. Próbáld meg késõbb, a tüntetek alapján van remény. Majd írd meg mi lett az eredmény. Szorítok!!

Szia! Nekem 2 nap késés után nem mutatta ki a gabriell teszt, egy héttel késõbb csináltam még egyet, szintén gabriell, ami pozitív lett! Lehet, hogy nincs még elég hcg a szervezetedben. Próbáld meg késõbb, a tüntetek alapján van remény. Majd írd meg mi lett az eredmény. Szorítok!!
Szia! Szerintem próbáld meg másik teszttel. Pl. Medilab. A Gabriell nem olyan jó. Amúgy szerintem baba lesz csak még nincs elég HCG. Ha tesztelsz írd meg az eredményt.
A Gabriel 25-ös, a Corax és az Easy Pregnancy 20-asok. Próbáld meg azokat 1-2 nap múlva. Szorítok!
Szia! Szerintem próbáld még meg egy másik teszttel Pl: medilab vagy Direct terhességi tesztet Mind a kettõ nagyon jó és már 10 napos terhességet is kimutatja. Viszont ha biztosra akarsz menni irány a doki! Sok sikert a babához! :) )
Én a Gravi-HCG-t ajánlom, az is 20-as. Nekem bejött. :)

Ma van a 11. napja hogy késik 2 teszt negatív! Köldök környékén egész nap be-be szurogatott! Nem vagyok felfázva! Komoly betegségem lehet? Hányingerem is van meg fáj a derekam! Mi lehet?

Legjobb válasz: Símán lehetsz terhes, csak elképzelhetõ, hogy a hcg késõn kezd termelõdni nálad. Ha viszont a terhesség teljesen kizárható, akkor menj orvoshoz, mert nem normális dolog, hogy ennyit késik. De egyébként is javasolnám az orvos meglátogatását, mert ha terhes vagy, akkor lassan 6 hetes körül lehetsz, és már uh-gal látja a petezsákot, sõt még a szívhang sem kizárt. Minden jót!

Símán lehetsz terhes, csak elképzelhetõ, hogy a hcg késõn kezd termelõdni nálad. Ha viszont a terhesség teljesen kizárható, akkor menj orvoshoz, mert nem normális dolog, hogy ennyit késik. De egyébként is javasolnám az orvos meglátogatását, mert ha terhes vagy, akkor lassan 6 hetes körül lehetsz, és már uh-gal látja a petezsákot, sõt még a szívhang sem kizárt. Minden jót!
a kérdés mikor teszteltél? ha a napokban (max3 nap) csináltál annak már pozitívnak kellene lennie. menj orvoshoz. komoly bajod csak nincs.
A kérdező hozzászólása: És kb.3-4 npja elkezdtek fájni a mellim, de jobban fáj a jobb oldali!

Eddig napra pontos 28 napos ciklusaim voltak (11 hós már a kisfiam és beállt), most pedig már késik 2 napja. Terhesség kizárható. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Ne aggógj,2 nap sztem nem a világ vége de ha sokat késik akk. doki. Én még fiatal vok már két éve meg van és sose kiszámítható!Pl tavaj mikor kezdödött a suli 64 napra jött meg az idegtõl.Úgyhogy bármi bekavarhat neked is.

Ne aggógj, 2 nap sztem nem a világ vége de ha sokat késik akk. doki. Én még fiatal vok már két éve meg van és sose kiszámítható!Pl tavaj mikor kezdödött a suli 64 napra jött meg az idegtõl.Úgyhogy bármi bekavarhat neked is.
A kérdező hozzászólása: Köszi, lehet nekem is az idegesség.

8 napja késik, 2-szer teszteltem szombaton és ma reggel: szombaton szellemcsík, ma negatív. Lehet baba? (Tüntetek lennt) Szerintetek? Voltatok már hasonló helyzetben és mi lett belőle?

8 napja késik, szombaton, távolról is látszó, nagyon-nagyon halvány csík (szellemcsík), ma pedig negatív, mindkett? Lily teszt. Tüneteim: szurkál a méhem, kb 1 hete, fáj a derekam, f?leg ha lefekszem a hátamra, akkor alig tudok megfordulni, annyira fáj, fehéres-vízszer? folyásom van, mikor melyik, fáj a fejem, néha hányingerem van. Ha nem jön meg péntekig, újra tesztelek, vagy orvoshoz megyek.

Legjobb válasz: 3. vagyok. Igaz,hogy már 2 hete késik,viszont ahogy írtam 7 nap késés után teszteltem negatívat és ha késõi ovum volt akkor még nem mutathatta ki.De mint írtam,nem is reménykedek,mert félek,hogy csalódok,de azért holnap csinálok még egy tesztet.És ha az is negatív akkor biztos,hogy más problémám van. Kérdezõ,te mikor tesztelsz újra?

A kérdező hozzászólása: Csak késés volt sajnos, de elég sok, mert tegnap megjött. :(
3. vagyok. Igaz, hogy már 2 hete késik, viszont ahogy írtam 7 nap késés után teszteltem negatívat és ha késõi ovum volt akkor még nem mutathatta ki.De mint írtam, nem is reménykedek, mert félek, hogy csalódok, de azért holnap csinálok még egy tesztet.És ha az is negatív akkor biztos, hogy más problémám van. Kérdezõ, te mikor tesztelsz újra?
A kérdező hozzászólása: Én még várok vele hétvégéig, vagy jövõ hétig, ha akkor is negatív lesz és nem jön meg, akkor irány a doki, mert lehet akár baba, vagy valami más is.
szia! 14:57 vagyok.Még nem teszteltem, elhalasztottam holnapra.Majd megírom mi lett az eredmény.De 99% hogy negatív lesz :(
én nme tudom nem vagyok látnok. de egyet tudok. tesztelej 2-4 nap mulva QPIDÓVAL!!! hihetetlen jó teszt. csak ajánlani tudom. ha terhes vagy az megmondja a frankót. mindjárt keresek neked egy képet aznap csináltam mind 2-t a kéket reggel a fehér kazisat délután eredmény:
Sza! 14:57 vagyok.Tegnap teszteltem, de negatív lett :( Nem örülök neki, de nem csalódtam nagyot, sejtettem hogy így lesz. Sajnálom, hogy neked sem jött össze.De legalább neked megjött.Nekem viszont nincs semmi :S A héten mindenképp megyek dokihoz.
Nagyon sajnálom, gondoltam, hogy nem vagy terhes:(( 35 hetes km.
A 35 hetes kismami vagyok. Teszteltetek már? 3 hét késéssel legalább 7-8 hetes terhes lennél kérdezõ. Ha nega a teszt akkor tuti nincs baba:((( tudom [email protected] esik amit írok, de más lesz itt a probléma szerintem.
A kérdező hozzászólása: 14:57-es, mi lett a teszt eredménye?
Hát lányok tudom most én leszek a fekete bárány a szemetekben, de 8 nap késés, másik válaszolónak meg már két hét késés...ennyi idõ elteltével még akkor is mutatnia kéne a tesztnek a babát, ha késõi ovulációtok volt. Szerintem nem vagytok terhesek. De persze önmegynyugtatásul csináljatok még egy tesztet, aztán ha az is negatív akkor irány a doki, mert ennyi késésnek oka van. üdv:34 hetes kismami.
Szia!Én is hasonló helyzetben vagyok, mint te.12. napja késik, 7. nap teszteltem egy negatívat.Nekem is volt egy kis folyásom + fejfájás(szerintem az idõtõl) + hasszurka.A napokban csinálok még egy tesztet, de nem reménykedek.Szerintem te se tedd!Csinálj még egy tesztet pár nap múlva és ha pozitív akkor lehet örülni :) Drukkolok!
http://kepfeltoltes.hu/100710/IMG_2253_www.kepfeltoltes.hu_... a q.- sokkkal de sokkal erösebb a csik mint a kontrol. azonnal kijött hamarbb mint h felszivta volna magát a controig.
A kérdező hozzászólása: Szia 14:57-es, voltál dokinál, vagy megjött már?

Miután megjött a menstruációm, rá 2 hétre szeretkeztünk a barátommal. Védekeztünk, de 3 napja kellett volna, hogy megjöjjön. De késik! Mi lehet a baj? Talán a stressz? Talán egyszer volt eddig pontos, de most nagyon kétségbe vagyok esve.

Legjobb válasz: Semmi baj. Ha védekeztetek, akkor nincs semmi probléma. Ellenõriztétek, hogy az óvszer nem szakadt-e ki? Egyébként szerintem csak a stressz. Nálam is elõfordul, hogy késik 2-3 napot néha. Mint pl. most is késik. Ne idegeskedj.

Semmi baj. Ha védekeztetek, akkor nincs semmi probléma. Ellenõriztétek, hogy az óvszer nem szakadt-e ki? Egyébként szerintem csak a stressz. Nálam is elõfordul, hogy késik 2-3 napot néha. Mint pl. most is késik. Ne idegeskedj.
Ha védekeztetek, akkor nincs gond. Ha nem, akkor sok mindenen érdemes elgondolkodni...
csinálj reggel egy tesztet

Mi történik? Három napja késik és a hőm 37.3 már napok óta (elötte pé után 36.7-36.8 volt), viszont a teszt tegnap reggel negatív lett (2 féle is). Ez baby vagy valami gond lehet?

Legjobb válasz: csinálj késõbb tesztet, de lehet megjön van akinek aznap esik le a hõ mikor megjön...de kívánom h baba legyen.

csinálj késõbb tesztet, de lehet megjön van akinek aznap esik le a hõ mikor megjön...de kívánom h baba legyen.
Csinálj még egy tesztet utána várd ki hogy mi lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!