Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet napja (3846 db)

Mire lehet napjainkban használni a 3, 5" floppy lemezeket?

Legjobb válasz: Ha elfogy a WC papír hasznos lehet, vagy mikor facsemetéket ültetsz. Amúgy csajozásnál sem utolsó. ;) Hidd el. Bár eddig csak a pszichiátrián jött be. :(

Ha elfogy a WC papír hasznos lehet, vagy mikor facsemetéket ültetsz. Amúgy csajozásnál sem utolsó. ;) Hidd el. Bár eddig csak a pszichiátrián jött be. :(
pl: Rendszerhelyreállítási ideiglenes konfigurációs beállítások tárolására, Linux Grub loader telepítés nélküli indításra, stb...
számtechórán szétszedni...:D nekünk még azt kellett használni 1 éve.
szerintem a flopy-k tökéletes :poháralátétnek, tapétának, csinálhatsz belölük dobozt v kockát, kiveszed a lemezt belõle és azon keresztül nézheted a napfogyatkozás, hogy ha szarba lépsz a flopyval lekaparhatod, csajozási célra is tökéletes(bocsi ezt elhagytad), helyettesíthetnénk vele a bkv jegyet, frizbinek sem utolsó, speedet is csíkozhatnánk vele, megcsinálhatnánk pénztárcának is, sörnyitónak is jó és még ölni is lehet vele. remélem ennyi elég volt.XD
Mire hármat számolok.
én pl. frizbinek használom, de lehet belõle gitárpengetõ.

Mi lehet Napok óta sőt talán már 2 hete fáj a jobb oldalam lent a hasam. Ez?

Széklet oké más jel nincs. Petefészek gyulladás lenne?Sokat járok pisini.Vagy vakbél?Néha hányingerem van de nem vészes.

Legjobb válasz: Ha a vakbeled lenne akkor most nem a gep elott ulnel, es nem huztad volna ket hetig:) A petefeszked lehet, a vesed is akar. Faj, eg, szur stb amikor pisilsz?

Ha a vakbeled lenne akkor most nem a gep elott ulnel, es nem huztad volna ket hetig:) A petefeszked lehet, a vesed is akar. Faj, eg, szur stb amikor pisilsz?
A kérdező hozzászólása: Anyumnak fáj. Hát nem mond rá semmit.Nem fáj a pisilés neki. De tuti van egy hete h.mondja h.néha belenyilal, utána 2 napig semmi.
A kérdező hozzászólása: Azt mondja szagosabb a vizelete.
Nyugodtan lehet hólyag-gyulladása. Elsõ lépés: csalárd-orvos, a hasi szervek áttapintása, vizeletlabor, vérvizsgálat. Ennek függvényében gyógyszeres kezelés, esetleg hasi ultrahang. Mindenesetre fogyasszon sok folyadékot.

Kérlek, mielõbbi segítségre van szükségem! Nagyon szeretnék örökbe fogadni egy német vizslát, de vizsla lévén szinte lehetetlen lenne lefárasztani. Tudnátok írni ötleteket, hogy mivel lehet napi szinten lefárasztani?

A vadászatot tudom, de az csak néhány alkalom lenne, viszont nekem sürgõsen kellenének ötletek és/vagy tapasztalatok, hogy mi az, ami hatékony!!! (mielõbb kéne, hogy a szüleimet is meg tudjam gyõzni :( )

Legjobb válasz: Nem lehetetlen, csak nehéz. Fizikailag gyakorlatlilag lehetetlen, DE ha a fizikait összekapcsolod agymunkával, akkor hamar kidõl a kutya :) Szóval trükkök, engedelmesség, bármi, amiben használja a buksiját.

Nem lehetetlen, csak nehéz. Fizikailag gyakorlatlilag lehetetlen, DE ha a fizikait összekapcsolod agymunkával, akkor hamar kidõl a kutya :) Szóval trükkök, engedelmesség, bármi, amiben használja a buksiját.
A peca az agyát is fárasztja például, mert koncentrálnia kell rá folyamatosan. A labdázás is ilyen, fõleg, ha beleteszel gyakorlatokat, ül, fekszik, helybenmarad, kis önuralomtréning, eldobod és engedélyre mehet csak utána, vagy félúton meg kell állnia, ilyenek. Nem kell azért túlpörögni ezt az agyi fárasztás dolgot, nem kellenek a kutyának kétismeretlenes egyenletek ahhoz, hogy nyugodt legyen :) Kis tanítgatás, kis aktív és odafigyelést igénylõ játék, és jó lesz. Bár ha napközben kell nyugodtnak lennie, azt én inkább a reggeli sétával intézném el, nem az estivel, mert ugye értelemszerûen reggelre kialussza magát és friss lesz.
Szerintem egy vizslával nagyon könnyû az élet. Az enyém és sok ismerõsömé olyan, hogy ha otthon vannak, akkor tök jól elvan az ágyon, akár egész nap képesek aludni, ha meg megyünk sétálni (szinte mindig elengedõs helyre), akkor meg órákig képes szaladgálni anélkül, hogy megállna. Ellenben egy munkakutya (õv-s például) egész nap igényli a foglalkozást, õket sokkal nehezebb lefárasztani szerintem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)
3-as hozzászóló vagyok. A labi keverékem a derekamig ér, akkora mint egy medvebocs és erõs mint egy bivaly.Bizony egy rövid séta alatt lefáradok vele eléggé, de ez gy kissebb testû kutyánál is így van. Itt találsz még jópár tippet: http://cerberoskutyaiskola.hu/index.php?option=com_content&t.. Viszont agyilag is le kell fárasztani a séták mellé, sok tanulással úgy hatásosabb. Ha sétálni viszed ne hámmal vidd, ha lehet, hanem nyakörvvel, így mikor húz egy idõ után rájön hogy minél jobban húzza a pórázt annál jobban nem kap levegõt. Fojtó nyakörv sem elvetendõ, ugyanezen alapelv szerint mûködik. Van még olyan kutyák részére hogy fejhám. ezt ráapplikálod a kutyu fejére, +nyakörv pórázzal és nem tud húzni, hisz ha húz, akkor a fejét vissza húzza a póráz. Úgy mûködik mint a lovaknál a zabla.
A kérdező hozzászólása: nem, nem az aktivitásával van baj, hanem a szüleim aggodalmaival. Mivel családi kutya lenne, nem csak az én felelõsségem, õk is részt vennének a nevelésében, és itt fõleg a lefárasztást értem. leginkább az olyan programok érdekelnének, ami az agyat fárasztja, hogy a szüleim is nyugodtak legyenek a kutya felõl. Köszönöm a linket!
http://cerberoskutyaiskola.hu/index.php?option=com_content&t.. Itt is van pár tipp. De mondjuk ha már most parázol a kutya aktivitásától, akkor teljesen biztos, hogy ilyen aktív kutya kell neked?
A kérdező hozzászólása: köszönöm, ezek mind nagyon jó ötletek! :) a sétáltatás, futás, bicikli mellett való futtatás, jobb idõben való úszás adott.. egyetlen probléma, hogy bármilyen erõs hámot teszek rá, és bármennyire fogom, nagyon húz séta közben. benne van a vadászösztön, és futna, amerre látna. persze ez nevelés kérdése is, de ilyen erõ mellett én fáradok el és nem õ :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) kutyaiskolába alapprogramra be lenne íratva, és külön is tanítanánk, mert hihetetlen okos kutya. viszont mivel napközben nem vagyunk otthon(vagyis nem mindannyian), kéne valami olyan elfoglaltság neki elõzõ este, ami -ha csak fél napig is-, de agyilag lefárasztja. erre nincs valami ötleted? :/
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm az összes hasznos tippet!! :)

5 nap múlva nem kéne megjönnie. Mikor lehet a legkorábbi tesztet csinálni? Ilyenkor már érezhetek tüneteket, vagy csak bebeszélem magamnak? Szurkál a hasam, gyenge folyás.

Legjobb válasz: Ez is lehet az is lehet. Eddig akikkel leveleztem mind azt mondták, hogy a tünetek a mensi kimaradása utáni napokon jöttek, vagy 3-4 nappal azután. Én jártam úgy, hogy bebeszéltem, sajnos megjött utána. Azóta nem figyelek oda semmire, se a hõmre, se a nyákomra, se semmire. Nagyon szeretnék már kisbabát, 2 hónapja próbálkozunk is, de eredménytelenül. Elsõ hónapban "rosszkor" csináltuk, másodikban jókor, de csak egyszer, hiszen a nyákomat figyelgettem mikor a legjobb... elsõ hónapban 10 nappal elõtte görcsöltem, majd 5 nap pecsételgetést mensi követett. A következõ hónapban 3-4 nappal elõtte fájt a hasam, 1 nappael elõtte pecsételgettem, 27 napra jött meg. Ebben a hónapban tehát nyugis vagyok, nem érdekel semmi. :-)

Ez is lehet az is lehet. Eddig akikkel leveleztem mind azt mondták, hogy a tünetek a mensi kimaradása utáni napokon jöttek, vagy 3-4 nappal azután. Én jártam úgy, hogy bebeszéltem, sajnos megjött utána. Azóta nem figyelek oda semmire, se a hõmre, se a nyákomra, se semmire. Nagyon szeretnék már kisbabát, 2 hónapja próbálkozunk is, de eredménytelenül. Elsõ hónapban "rosszkor" csináltuk, másodikban jókor, de csak egyszer, hiszen a nyákomat figyelgettem mikor a legjobb... elsõ hónapban 10 nappal elõtte görcsöltem, majd 5 nap pecsételgetést mensi követett. A következõ hónapban 3-4 nappal elõtte fájt a hasam, 1 nappael elõtte pecsételgettem, 27 napra jött meg. Ebben a hónapban tehát nyugis vagyok, nem érdekel semmi. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.Én sem eröltetem a dolgot, de ha nem is figyelek magamra, akkor is szúr meg feszül a hasam. Remélem azárt... :-) Akkor nem csak magamnak, de neked is szorítok!
Remélem attól fáj a hasad! Épp írtam lejjebb kettõvel egy msáik kérdezõnek, hogy sógornõmnek hogy volt amikor terhes lett. :-) Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Tulajdonképpen ez volt az elsõ hogy figyeltem a peteérésemet és "tudatosan" szeretkeztünk.Na persze szerelembõl is.Szerinted mikor csináljak tesztet?
Hát még ne! Én nem is bízom a tesztekben, rengeteg olyat olvastam itt hogy hamis eredményt hozott. Ha 6 nap múlva nem jön meg, vagy pecsételõs, enyhe, 1-2 napig tartó vérzésed van, a helyedben lemennék a körzetihez, kérnék beutalót vérvételre, az a biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Szia. Én elõször megpróbáltam menszi elõtt 5 nappal tesztelni és nega lett. A tüneteim: iszonyatos fáradtság, szinte álomkór, folyásom nem volt, és magas hõ. Aztán menzi elõtti du-án nem bírtam tovább, akkor már volt émelygés és néha szédülés is és menszis érzés a hasamban h mindjárt megjön, hason meg nem nagyon tudtam feküdni a cicim miatt mert eléggé fájtak. Kirohantam a gyógyszertárba és vettem 3 tesztet. Kettõt megcsináltam este fél 7-kor és pozitívak lettek! El sem hittem. Majd reggel is a harmadikat (a menszi napján) és az is pozitív lett. Azóta sem jött meg. De azért a tuti kedvéért várd meg a menszi napját, hogy megjön-e és akkor tesztelj valami gyenge teszttel pl Clearblue. Nagyon szorítok! Írj majd hogy mi volt! 5 hetes babaváró :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedves vagy!Írok majd!Addig sok örömet neked

Mi lehet ez? Általában 5 napig menstruálok, ahol az 1-2 nap elég erős szokott lenni. Most vagyok a 2. napon, de szinte alig van valami. Egyébként a nem várt napján reggel negatívat teszteltem. Mi lehet ez, vagy esetleg baba lehet a dologban.

Legjobb válasz: Gyengébb vérzés, vagy baba... Késõbb lehet, hogy beindul. Az is lehet, hogy baba volt, csak nem tudott maradni. és az is lehet, hogy baba, csak valamiért mégis menstruálsz. tesztelj pár nap vagy egy hét múlva, és elválik, hogy terhes vagy-e, vagy sem.

Gyengébb vérzés, vagy baba... Késõbb lehet, hogy beindul. Az is lehet, hogy baba volt, csak nem tudott maradni. és az is lehet, hogy baba, csak valamiért mégis menstruálsz. tesztelj pár nap vagy egy hét múlva, és elválik, hogy terhes vagy-e, vagy sem.

Van valahol táblázat, hogy melyik napon mit lehet enni?

Gondolok itt olyanra, hogy olajos magvak hová tartoznak vagy pl palacsinta és társai. Nem érdekel a ne csináld, mert tönkreteszed a szervezeted dolog!

Legjobb válasz: Szénhidrát napon szabad enni? Mert ugye tojás és tej is van benne, az meg fehérje. A liszt viszont szénhidrát. Na látod, ezért baromság ez a diéta, mert NEM TUDOD SZÉTVÁLASZTANI. Rá lehet fogni, hogy szénhidrát, de ez nem igaz. Akkor inkább fogalmazzuk meg úgy, hogy egyik nap csak gyümölcsöt eszel, másik nap csak húst, harmadik nap csak krumplit, negyedik nap meg mindent, ami hízlal. Mert ez az igazság. Szeretném felívni a figyelmedet, hogy a keményítõ is szénhidrát, illetve a gyümölcsben lévõ gyümölcscukor is. Magyarázd már el nekünk, hogy ha a 3 szénhidrátnap van (a fogyáshoz meg a szénhidrát- és zsírbevitelt kell ésszerûen csökkenteni), mi értelme az egésznek, ÉS ráadásul a palacsintát (meg a hasonlókat, amiket be akarsz zabálni) szét se tudod választani?

Szénhidrát napon szabad enni? Mert ugye tojás és tej is van benne, az meg fehérje. A liszt viszont szénhidrát. Na látod, ezért baromság ez a diéta, mert NEM TUDOD SZÉTVÁLASZTANI. Rá lehet fogni, hogy szénhidrát, de ez nem igaz. Akkor inkább fogalmazzuk meg úgy, hogy egyik nap csak gyümölcsöt eszel, másik nap csak húst, harmadik nap csak krumplit, negyedik nap meg mindent, ami hízlal. Mert ez az igazság. Szeretném felívni a figyelmedet, hogy a keményítõ is szénhidrát, illetve a gyümölcsben lévõ gyümölcscukor is. Magyarázd már el nekünk, hogy ha a 3 szénhidrátnap van (a fogyáshoz meg a szénhidrát- és zsírbevitelt kell ésszerûen csökkenteni), mi értelme az egésznek, ÉS ráadásul a palacsintát (meg a hasonlókat, amiket be akarsz zabálni) szét se tudod választani?
Én 10 éve ismerem ezt a diétát. Az is visszahízott, aki évekig tartotta a súlyát. Minden diéta ilyen, ha nem változtatsz életmódot. A tudományos belemagyarázás éppen ennél a diétánál jellemzõ. Az igazság viszont az, hogy nem azt eszel, amit kívánsz. Ezért eszel keveset, ezért fogy tõle. De biztosan nem egészséges, ha azt a keveset is abból eszed, amire éppen nincs szüksége a szervezetednek. A haverom, aki durván lefogyott és még mozgott is mellette... Alig ismertem rá, mikor a találkoztunk egy versenyen. Ugyanannyi idõt kapott tõlem mint korábban. Tény, hogy vékonyabb lett, de egyben "nagyfejû" is. Ha elkezdek mozogni, akkor havi 2-4 kg lemegy.
A kérdező hozzászólása: Pattogatott kukoricát, chipset és kétszersültet melyik napon lehet enni?
A kérdező hozzászólása: Enni szoktam nem zabálni. Mivel egyik kategóriába sem tudom sorolni, ezért nem eszek palacsintát 90 napig. Ennyi. Engem nem érdekel, hogy mások mit gondolnak errõl a diétáról, milyen tudományos dolgokat magyaráznak bele. Csak a tények érdekelnek. 10bõl 10 ember lefogyott tõle. Nem keveset és egyik sem hízott vissza. Engem csak ez érdekel.
Sokféle étrend van, mindegyiknek mások a szabályai.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Palacsintát sajttal gondoltam, de akkor az kilõve. Zöldséggel még nem próbáltam. Recepteket is néztem, de nosalty-n. Viszont azok csak ilyen egy helyre dobott receptek, mert a keményítõ napon láttam húsos ételt is. :S
Olajos magvakat gyümölcs napon (persze a sós mogyorót akkor sem túl szerencsés enni), a palacsinta meg tészta, úgyhogy ha nem édes töltelékkel ennéd, hanem pl. valami zöldségpürével, akkor tészta napon eheted.
A kérdező hozzászólása: Mivel a 90 napos diétánál tettem fel a kérdést, ezért ez érdekelne. Maradjunk a palacsintánál: Szénhidrát napon szabad enni? Mert ugye tojás és tej is van benne, az meg fehérje. A liszt viszont szénhidrát.
Chips evéssel ne várj csodát.. egyik diétától se. Kétszersült az kenyér..tehát szénhidrát napon lehet enni.

Fogamzásgátlót szedek, épp a szünetbe voltam mikor megjött, de egy napra. Előtte pár nappal volt szexuális kapcsolatom, miért csak egy napig jöhetett meg, terhes lehetek vagy mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy terhes lennél. Ha tablettát szedsz, nem sok esély van rá...ezer oka lehet, h csak 1 napig jött meg, lehet, h a tabletta kicsit összezavarta a hormonjaidat...nem régóta szeded?

Nem hiszem, hogy terhes lennél. Ha tablettát szedsz, nem sok esély van rá...ezer oka lehet, h csak 1 napig jött meg, lehet, h a tabletta kicsit összezavarta a hormonjaidat...nem régóta szeded?

Napi 1óra biciklizés mellett minden nap mérem magam és az egyik nap 57, 7vagyok a másik nap 57, 4 a harmadik nap meg 58? hogy lehet mikor minden nap 1órát biciklizek?

Legjobb válasz: Úgy lehet, hogy nem minden nap ugyanannyira töltõdnek fel az izmok glikogén raktárai. A glikogén pedig vizet köt meg, amiben simán benne van a fél kilós ingadozás is.

A kérdező hozzászólása: igazatok van :) köszönöm a válaszokat :)
Ha megeszel valamit, a mérleg azonnal többet mutat, gondolj bele. Ilyen kis ingadozás miatt ne izgulj.
Napi 1-2 kg ingadozas termeszetes.
A kérdező hozzászólása: igazad lehet...nah meg az se mindegy h mennyi vizet tart vissza a szervezet...megnyugodtam.kezdtem azt hinni hogy én csinálok valamit rosszul
A kérdező hozzászólása: zöldségbõl 10-15dkg egy nap, húsból 10dkg egy nap, túróból 5dkg, kefír joghurt max 1, 5dl egy nap
Úgy lehet, hogy nem minden nap ugyanannyira töltõdnek fel az izmok glikogén raktárai. A glikogén pedig vizet köt meg, amiben simán benne van a fél kilós ingadozás is.
Ez nincs fél kiló eltérés, olyan kicsi eltérés hogy nem kell vele foglalkozni. Én is digitális mérlegen mérem magam és minden nap mást mutat a mérleg. Van hogy többet van hogy kevesebbet.
A kérdező hozzászólása: otthoni szoba biciklin tekerek, kb közepes intenzitással, amit meg eszem az leginkább zöldség fehérje túró kefír, teljes kiõrlésû tészta max 4-5dkg egy adagban, rizs 4-5dkg ahhoz natúr hús.és kb 1, 5-2 L folyadék naponta
A kérdező hozzászólása: és olyan amúgy van hogy egyik nap mondjuk kicsit többet eszel de mondjuk csak 3 nap múlva mutat többet a mérleg?
Mit és mennyit eszel? Milyen intenzitással tekersz és hol? Nem mindegy....

2 éves -2, 5 éves gyermeknek mit lehet tanítani? van olyan mit cél orientáltan tanitod nap mint nap?

Legjobb válasz: pontosan mire gondolsz? Minden nap tanítom az önállóságra (amit tud, csináljon meg egyedül, biztatom, dicsérem), minden nap tanítom arra, hogy hogyan kérjen, köszönjön, beszéljen "illedelmesen", szépen, minden nap tanítom arra, hogyan tud konfliktust megoldani, feszültséget levezetni, minden nap tanítom arra, hogy milyen az a világ, ami körbeveszi, felhívom a figyelmét az érdekes, izgalmas, csodálatos dolgokra, beszélgetünk róla......mindezt úgy, hogy jó példát mutatok, sokat beszélgetek, sok közös tevékenységet, programot szervezek vele, mesélek, énekelek, játszok vele......azaz azzal tanítom minden nap, reggeltõl estig, hogy tartalmasan töltjük együtt az idõt. Ha arra gondolsz, hogy egy könyv alapján lépésrõl lépésre, iskolás módszerekkel "FEJLESZTEM"-e......akkor NEM!!!

pontosan mire gondolsz? Minden nap tanítom az önállóságra (amit tud, csináljon meg egyedül, biztatom, dicsérem), minden nap tanítom arra, hogy hogyan kérjen, köszönjön, beszéljen "illedelmesen", szépen, minden nap tanítom arra, hogyan tud konfliktust megoldani, feszültséget levezetni, minden nap tanítom arra, hogy milyen az a világ, ami körbeveszi, felhívom a figyelmét az érdekes, izgalmas, csodálatos dolgokra, beszélgetünk róla......mindezt úgy, hogy jó példát mutatok, sokat beszélgetek, sok közös tevékenységet, programot szervezek vele, mesélek, énekelek, játszok vele......azaz azzal tanítom minden nap, reggeltõl estig, hogy tartalmasan töltjük együtt az idõt. Ha arra gondolsz, hogy egy könyv alapján lépésrõl lépésre, iskolás módszerekkel "FEJLESZTEM"-e......akkor NEM!!!
Színek, formák, kisebb-nagyobb fogalma, állatok, tárgyak felismerése stb, de szerintem ilyenkor a legfontosabb az étkezési "szabályok", illem kezdete (pl köszönni), szociális dolgok, enyém, de odaadom, elkérem stb., öltözködés alapjai. Én is azt tapasztaltam, hogy ilyenkor nagyon fogékonyak ezekre és szintén ilyenkor lehet nagyon elrontani is. 2, 5-3 év között pedig már kifejezetten az ovira készültünk, sajnos épphogy 3 évesen kezdte, tehát a wc használata, kézmosás, önálló étkezés, öltözés-vetközés volt terítéken + a várakozás (nem õ az elsõ, nem ugrani azonnal, nem reagálni minden rezdülésére) tanulása, pici önuralom, hogyan foglalja el magát önállóan.
Színeket, állatokat, ételeket, zöldségeket, gyümölcsöket, ruházatban mit hogy hívnak, állatokat, állat hangokat!
A bilizést és a kulturált viselkedés alapjait célorientáltan tanítom, mást nem. Így is olyan az agyuk, mint a szivacs. Az éneklést sajnos nem szereti, de már több autómárkát felismer, mint én.

Már késik 3 napja, nagyon fáj a mellem még lépés közben is.37, 2 a hőm 3 napja. (esténként) Idáig görcsölt a hasam, ma már nem. Remélem hogy terhes vagyok. Szerintetek? Mikor lehet biztosra tesztelni? Hány napot várjak hogy tutit mutasson?

Tuti nyák, és +ovutesztnél voltunk együtt a férjemmel, nagyon reménykedem. Reggelente olyan, mintha gombóc lenne a torkomban. Nagyokat nyelek, és a hónom alja is fáj, ha megnyomom. Minél többen írjatok, hogy ki mit tapasztalt amikor terhes lett. Köszi el?re is.

Legjobb válasz: Szia. A tünetek akár babára is utalhatnak,de a hõd csalóka is lehet,mivel nem este,hanem közvetlen reggel kell mérni,tehát az nem irányadó.De én pl.most ugyanezeket produkálom,mivel beteg vagyok.Este hõemelkedésem van,meg vannak duzzadva a nyirokcsomóim,stb...a teszt elméletileg már 50% igazat mutat,én mind3 babámmal mensi kimaradás után 8.nap lettem +(mármint a teszt),elõtte nem,de ezt hölgye válogatja.Sok sikert!

Szia. A tünetek akár babára is utalhatnak, de a hõd csalóka is lehet, mivel nem este, hanem közvetlen reggel kell mérni, tehát az nem irányadó.De én pl.most ugyanezeket produkálom, mivel beteg vagyok.Este hõemelkedésem van, meg vannak duzzadva a nyirokcsomóim, stb...a teszt elméletileg már 50% igazat mutat, én mind3 babámmal mensi kimaradás után 8.nap lettem +(mármint a teszt), elõtte nem, de ezt hölgye válogatja.Sok sikert!
szia! Pont ma beszélgettem anyukámmal h õ mit érzett mikor terhes volt vele, és õ is említette h a hóna aljától húzódott neki a melle, meg h gombóc volt a torkában :) Persze biztosat nálad a teszt mutathat :)
*velem
Az esti hõ nem jelent semmit. Reggel, ébredéskor kellene mérned. Leghamarabb holnap tesztelhetsz 10-es teszttel, de még jobb lenne, ha kivárnád a 14 dpo-t. A mellem nekem is oldalt húzódott, amikor teherbe estem, és mindjárt megjön-érzés volt a hasamban. Azt hittem, meg is fog jönni, pont olyan volt. De az érzés még hetekig nem múlt el, hiába nem jött meg: a hasam alja húzódott. .
ezt nem értem.azt írtad h 3 napja késik, de viszont ovud 11 napja volt.ez h lehet?a luteális fázis 14 nap.
Én a nemvárt napján csináltam délután tesztet és pozitív lett.A cicim is fájt és én is görcsöltem elõtte pár napot. Mondjuk nekem 40 napra jött meg.K
a gómbóc a torkomban engem is érint, igaz nekem csak 2 hete kezdõdött.és nekem esténként van.többi is lehet terhes tünet amit érzel.és ha tutira tudod h mikor volt ovud, és aszerint késik már 3 napja akkor majdnem valószinû a baba.én 3 nap késé után teszteltem, délutáni pisibõl és azonnal erõs pozitív lett.sok sikert.írd meg légyszi ha tesztelsz.
A kérdező hozzászólása: Az ovum 11 nappal ezelõtt volt. Kb rá 3 napra elkezdett szurkálni, görcsölni a hasam alja, és pont mára fejezte be. Annyira örülnénk ha +lenne a teszt. Ezek tudatában mi a reakció? Mikor legyen a teszt? Köszönöm az eddig írtakat.
A kérdező hozzászólása: Akkor még van 2 napom odáig? Na ezt jó hogy megtudtam. Kezdõ vagyok nagyon, kb 2 hete kezdtem el figyelgetni ezt az oldalt, és sokkal többet tudok mint elõtte, de ezt még nem olvastam sehol. Köszi az utolsónak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!