Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet ciklusom (266 db)

Mi lehet? Ciklusom 34. napján vagyok és még semmi. Általában 27 napra szokott megjönni, de most nem.

Tegnap csináltam kétféle tesztet az egyik negatív, a másik elég gyanús, de inkább negatív mint pozitív. Ennyi késésnél már rendesen kimutatják a tesztek a babát vagy még várjak pár napot? Válaszaitokat köszönöm.

Legjobb válasz: Szia! A teszt fajtájától is függ, hogy mennyire érzékeny, mikor mutatja ki a terhességet. Én is a ciklusom 35-36 napján csináltam egy állítólag nagyon érzékeny tesztet, és negatív lett, pár nap múlva meg is jött. Szerintem várj még legalább egy hetet a következõ tesztel. Ha terhes vagy, addigra tuti pozitívat fog mutatni. :)

Szia! A teszt fajtájától is függ, hogy mennyire érzékeny, mikor mutatja ki a terhességet. Én is a ciklusom 35-36 napján csináltam egy állítólag nagyon érzékeny tesztet, és negatív lett, pár nap múlva meg is jött. Szerintem várj még legalább egy hetet a következõ tesztel. Ha terhes vagy, addigra tuti pozitívat fog mutatni. :)
Szia!Szerintem is várj még pár napot, az biztosabb eredményt mutat!

Spontán peteérés mikor lehet? Ciklus 28 napjábol pl 7-8 napon is lehet már spontán peteérés? Vagy akár 3-4 napon? Nem értem igazábol .

Legjobb válasz: Szia! Nem is kell, hogy értsd. Spontán tüszõrepedés létezik, a peteérés egy hosszabb folyamat. Bizonyos hormonkoncentráció kiválthatja, ezt pedig az orgazmus válthatja ki, de ezt tényleg nem kell értened, kimondhatatlan nevû hormonok ezek és az összetételük meg fõleg.

Szia! Nem is kell, hogy értsd. Spontán tüszõrepedés létezik, a peteérés egy hosszabb folyamat. Bizonyos hormonkoncentráció kiválthatja, ezt pedig az orgazmus válthatja ki, de ezt tényleg nem kell értened, kimondhatatlan nevû hormonok ezek és az összetételük meg fõleg.
Van valami anatómia vagy élettan könyved? Abban benne van a kérdésedre a válasz, de érteni nem biztos, hogy fogod, ehhez rengeteg elõadást végig kell ülni és akkor még az alapokat sem tudja az ember :D
mi is igy csinaljuk amugy, meg kerüljük a termékeny napokat, h esetleg szakadna.. :S
A kérdező hozzászólása: hát muszály:) Nem akarunk babát:) Lehetõ legjobban figyelek minden szex után alapos szerszám törlés, és aztán kézmosás mindkét részrõl.
jajj, végre vki aki felelõsségteljes.. jó ilyet is olvasni :) )
A kérdező hozzászólása: Minden alkalommal kotonnal:) Szex közben többször is megnézem h jó-e és mielõtt élvezek kiveszem..
azért spontán, mert pl. 1 orgazmus is kiválthatja.. és h védekeztek?
A kérdező hozzászólása: van védekezés rendszeresen:) Csak ezt nem értettem sosem h miez a spontán érés......
ez miért fontos? bármikor elõfordulhat.. szoval, védekezni kell, nem utana panikolni.. :)
A kérdező hozzászólása: hát arra nincs idõm német középfoku vizsgára készülök inkább:)

A ciklusaim 31-37 naposak, de most utoljára 22 napra megjött. Mi lehet ez baba vagy talán valami baj van?

semmi elöjel,semmi cici fájás ami máskor van,nem is volt meg negyon és 9 napig megvolt,de utolsó 4-5 nap csak barnáztam kicsit,majd rá 5 napra reggeli barnázás azt megint semmi.tesztem a mensi 8.napján negatív.mi lehet ez?

Legjobb válasz: En azt mondanam, hogy egy pici hormonzavar, ami barmi miatt bekovetkezhetett. Szerintem varj a kovetkezo mensiig, hogy az hany napra jon meg es hogyan. Ha megint nagy az elteres az atlagtol, akkor doki. Hozzateszem, a 31-37 nap sem tul idealis. Amugy javaslom a baratcserje teat (vagy cseppeket), amit az egesz ciklusban kell szedni, majd ovulaciotol pedig emelle a palastfu teat (cseppeket). Az egyik beallitja a tul rovid, tul hosszu ciklust, a masik pedig a mehfalat, ezen keresztul a beagyazodost segiti. Nekem a 3. ciklusban mar + lett a tesztem, es most vagyok a 19. hetben (Az en ciklusaim rovidek es rendszertekenek voltak.)

En azt mondanam, hogy egy pici hormonzavar, ami barmi miatt bekovetkezhetett. Szerintem varj a kovetkezo mensiig, hogy az hany napra jon meg es hogyan. Ha megint nagy az elteres az atlagtol, akkor doki. Hozzateszem, a 31-37 nap sem tul idealis. Amugy javaslom a baratcserje teat (vagy cseppeket), amit az egesz ciklusban kell szedni, majd ovulaciotol pedig emelle a palastfu teat (cseppeket). Az egyik beallitja a tul rovid, tul hosszu ciklust, a masik pedig a mehfalat, ezen keresztul a beagyazodost segiti. Nekem a 3. ciklusban mar + lett a tesztem, es most vagyok a 19. hetben (Az en ciklusaim rovidek es rendszertekenek voltak.)
szerintem inkább dokihoz kellene fordulnod mert ez a ciklus elég rosszul hangzik. 35 nap felett már nincs peteérés. és 25 nap altt sem.
A 25 nap alattit megcafolom! A 19. hetben vagyok...


Mi lehet velem? Nem tudok eligazodni! Összejöhet a baba? Ebben a ciklusban kezdtünk neki a próbálkozásnak.

A h?m kétszer esett le, egyszer a 13.nap (11.nap és aznap is voltunk együtt) és a 21.nap is leesett ( a 19-20.nap is voltunk együtt de a párom nem élvezett belém mert eléggé elfáradtunk (de el?váladék is tartalmaz spermát)). A 13 nap körül egész héten szurkált a hasam, de most megjön érzésem van, és olyan mintha megjönne, megyek a wc-re de semmi. Pedig legkorábban a jövöhét végefelé nem várnám. Már egy picit a derekam is fáj. A ciklusom nem szabályos, így nem tudom mikor van pontosan pé-m. Segítsetek, hogy mi lehet velem! El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Szia, Hogy mi lehet veled, arról nem merek nyilatkozni. Szabálytalan a ciklusod. Javaslom, hogy a ciklus.hu-t visszamenõleg tölsd fel, és az alapján nézd meg, hogy kb mikor voltatok együtt, és hátha siker. Nekem bejött. Nagyon mázlista vagy, ha egybõl összejött a pici, nekem 4ciklus ment rá, de megérte:) A tünetek sajna most bármit mutatnak. Kitartást.

Szia, Hogy mi lehet veled, arról nem merek nyilatkozni. Szabálytalan a ciklusod. Javaslom, hogy a ciklus.hu-t visszamenõleg tölsd fel, és az alapján nézd meg, hogy kb mikor voltatok együtt, és hátha siker. Nekem bejött. Nagyon mázlista vagy, ha egybõl összejött a pici, nekem 4ciklus ment rá, de megérte:) A tünetek sajna most bármit mutatnak. Kitartást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Hát reménykedem!

Mi lehet velem? Miért ilyen rövidek a ciklusaim?

Február 13-án vettem be az utolsó gyógyszeremet. Azóta nem szedem, mert babát zseretnénk. A ciklusaim így alakultak: Március 13 (24 nap), Április 03 (21 nap), Április 24 (22 nap), Május 20 (25 nap), Június 11 (22 nap), Júlisu 1 (20 nap). Miért lettek ilyen rövidek a ciklusaim? Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Milyen hosszú ciklusaid voltak a gyógyszer elött? Ugyanis a 28 nap a gyógyszerszedés alatt nem rendes ciklus, hanem a gyógyszer szabályozza. Viszont alig van olyan nö, akinek a saját ciklusa 28 nap lenne, a legtöbbnek ennél rövidebb vagy hosszabb, a normális (nem probemás) 21 és 35 között van. Valószinüleg kiment a gyógyszer hatása, és visszaállt aszervezeted az egyéni ritmusra, ezzel semmi gond.

Milyen hosszú ciklusaid voltak a gyógyszer elött? Ugyanis a 28 nap a gyógyszerszedés alatt nem rendes ciklus, hanem a gyógyszer szabályozza. Viszont alig van olyan nö, akinek a saját ciklusa 28 nap lenne, a legtöbbnek ennél rövidebb vagy hosszabb, a normális (nem probemás) 21 és 35 között van. Valószinüleg kiment a gyógyszer hatása, és visszaállt aszervezeted az egyéni ritmusra, ezzel semmi gond.
A kérdező hozzászólása: Sajnos arra már nem emlékszem, hogy a gyógyszer elõtt milyen volt a ciklusom. Szóval azt mondod, hogy ez még a nem problémás kategória? Vagy menjek el orvoshoz (nem nagyon szeretnék)? Féltem, hogy esetleg ezért nem jön a baba. Már nagyon várjuk a gólyát!
Ez meglehetõsen rendszeres és szabályos ciklus, és bõven benne van a normál tartományban. Dokihoz azért érdemes elmenni mielõtt megfogan a baba, mert lehet más probléma, ami nem okoz tünetet, viszont megakadályozza, hogy jöjjön a baba! Ha nem kérdezel a dokitól, akkor nem fog válaszolni! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ és a tanácsot.
Az elsö vagyok, nekem egész életemben 25-26 napos volt a ciklusom, és lett 4 gyerekem minden gond nélkül. De célszerü, ha egy nö mindig felirja a menzesz idejét - én egész életemben irtam, amig megvolt a menzeszem, mert nögyógyásznál nagyon fontos.

Mi lehet az oka? A ciklusaim mindig pontosak (30 nap).5 hónapja próbálkozunk, és ez az első olyan hónap, hogy a ciklus közepétől egyáltalán nem fáj a mellem. Ma (nem) kellett volna megjönnie, és semmi jele nincs, hogy jön.

a kérdésem, hogy jelezhet-e terhességet a "nem mell fájás"? Nem akarok több negatív tesztet látni.

Legjobb válasz: ha pontos mindig a ciklusod minek csinálsz tesztet. vagy is ha 30-ik napon megjön akkor minek a teszt? amúgy jelezhet. de leginkább az jelezhet hogy nem jött meg. söt azt is jelezheti hogy nem volt peteérésed.

ha pontos mindig a ciklusod minek csinálsz tesztet. vagy is ha 30-ik napon megjön akkor minek a teszt? amúgy jelezhet. de leginkább az jelezhet hogy nem jött meg. söt azt is jelezheti hogy nem volt peteérésed.

2 hete késik, ma van a 48. ik napom (36-37naposak a ciklusaim) Mi lehet a probléma?

Mindig pontosan megszokott jönni,de ez alatt a 2 hét alatt minden percben érzem,hogy most már biztosan megjött,de nem.A 39.napon erősen görcsöltem,azóta meg csak fehér folyásom van hol több hol kevesebb(ma nagyon sűrű és sok)szúrkál a hasamba és a olyan érzés mintha viszketne a méhen.csináltam tesztet,negativ.nem értem mi lehet segitsetek,mit csináljak.szerdán mennék dokihoz,ha addig nem jön meg.

Legjobb válasz: Ha babát tervezel a 36-37 napos ciklus nem annyira nyerõ. 35 napos ciklus felett jellemzõen nincs peteérés. Ha esetleg nincs baba a dologban most, érdemes lenne hormonálisan alaposan kivizsgáltatni magadat.

Ha babát tervezel a 36-37 napos ciklus nem annyira nyerõ. 35 napos ciklus felett jellemzõen nincs peteérés. Ha esetleg nincs baba a dologban most, érdemes lenne hormonálisan alaposan kivizsgáltatni magadat.
A kérdező hozzászólása: mégiscsak megjött.az 50.ik napra, 2 hét késés után.nagyon reménykedtem, de ugy látszik már megint a hormonok játszanak, vagy a cickafark-palástfû tea :-(
Szia! Nagyon hosszúak a ciklusaid, endokrinológushoz célszerû lenne elmenni, õ a hormondoki. Ilyen hosszú ciklusnál többnyire nincs peteérés. :-(
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!akármilyen hihetetlen, de van(volt mindig is) peteérésem, ultrahanggal volt ellenõrizve minden hónap 14.ik napján.mindig volt vagy a 9-10-13- vagy 17.ik napon, és azt mondta az orvos, hogy ez normális, nem gond ha éppen a 9-10-13 vagy akár a 17.ik napon van.csak mégsem jött össze a gyerek.
Én egy ideje mindig kétkedéssel fogadom már amit egy orvos mond. Nem kell feltétlenül neked is ezt tenni, de szerintem egy endokrinológiai konzultáció nem ártana. A teherbeesés ugyanis nem csak a peteérés meglétén múlik sajnos. Hormonsort csináltatott a dokid?
A kérdező hozzászólása: igen, de már elég régen, ugyhogy tényleg nem ártana.kb 10 nap múlva kell mennem hozzá.
A kérdező hozzászólása: bocsánat elütöttem:14.napja van ma ciklusomnak
Elvileg ilyenkor lehet peteérés!

A problémám a következő: régóta rendszertelen ciklus mellett most 3 hónapja "normalizálódtam". Rendesen megjött, 32 napos ciklusokkal. Most viszont 7 napja késik. Teszt ma reggel negatív. Mi lehet ez?

Furcsán érzem magam kb. két-három hete. A mellem nagyon érzékeny, duzzadtnak érzem, görcsöl a hasam, mintha meg akarna jönni, de semmi. (pedig szoktak lenni el?jelek)Másfél hete nagyon szurkált a hasam, szinte fájt, jobb és bal oldalon felváltva, kb, egy hétig. Keményebb is a hasam, bár nem egész nap. Valamint hányingerem van néha, de inkább émelygek egész nap, érdekes módon este rosszabb. Teszteltem, - lett. (ma reggel)Nem értem, tanácstalan vagyok. Ha nincs Baba a pocakomban, akkor valami más bajom lenne? Köszi el?re is a válaszokat.

Legjobb válasz: Lehet, hogy alacsony a hcg a szervezetedben. De ha masfel hete szurkalt a petefeszked, akkor szerintem akkor volt az ovulaciod. Most beagyazodas lehet. Ha tudod, hogy pontosan mikor volt az ovud, akkor adj hozza 14 napot. Ha igy is kesesben vagy, akkor szerintem varj meg par napot a kovetkezo teszttel. Amugy babas tuneteid vannak, legalabbis en is pont igy erzem magam, ès en 5 hetes terhes vagyok. Drukkolok neked!

Lehet, hogy alacsony a hcg a szervezetedben. De ha masfel hete szurkalt a petefeszked, akkor szerintem akkor volt az ovulaciod. Most beagyazodas lehet. Ha tudod, hogy pontosan mikor volt az ovud, akkor adj hozza 14 napot. Ha igy is kesesben vagy, akkor szerintem varj meg par napot a kovetkezo teszttel. Amugy babas tuneteid vannak, legalabbis en is pont igy erzem magam, ès en 5 hetes terhes vagyok. Drukkolok neked!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!