Találatok a következő kifejezésre: Mi legyen program (77 db)

Mi legyen a helyszín? Mi legyen a program? MIvel tudnám meglepni?

A párom 20 éves lesz május 29-én és nem tudom mivel lepjem meg vagy, hogy mit szervezzek neki. Talán meglepetés partit? NEm tudom... 17 éves lány vagyok és tanácstalan létszíves segítsetek nagyon megköszönném:)

Legjobb válasz: a meglepetésparti elég jó ötlet:) A helyszin lehet a kedvenc szórakozó helyen, vagy szabadtéren valami grilles-bográcsos-pálinkázós tivornya. Emellé vegyél neki valami apró ajándékot is ami rád emlékezteti pl egy karkötõt, nyakláncot.

a meglepetésparti elég jó ötlet:) A helyszin lehet a kedvenc szórakozó helyen, vagy szabadtéren valami grilles-bográcsos-pálinkázós tivornya. Emellé vegyél neki valami apró ajándékot is ami rád emlékezteti pl egy karkötõt, nyakláncot.
Ne! Partit ne te szervezz neki- a fiúk nem szeretik a meglepetéseket. És úgyis rájön.. A haverjaival már biztos tervezgetik a nagy "ivós" bulit, ahova remélem téged is meghív!. A családi buli: tortavágás... stb is menjen a megszokott formában- (ebben egy kedves poszter formájában besegíthetsz, de látszódjon rajta, hogy nagy gondot fordítassz rá, de ha túl személyes akkor a nagy családnak ne mutatsd, ) Esetleg rendelhetsz egy "exrém" tortát: (akár family bulira/ akár a baráti partyra) vannak cicis formájúak, tortára nyomtatott közös kép ..."torta tüzijáték", "szeretlek felirat"... (Az ajándézot+ biztos ki tutod választani ízlése szerint) És buli után/elõtt egy-két nappal a közös program sem maradhat el.

Mi legyen a program? Mit főzzünk? Nem akarom, h bármi olyan jelnek tűnjön, h én akarok valamit! És mibe aludjak nála?

Egy régi jóbarátommal fogom tölteni a 7végét, akit 3 éve nem láttam.. de folyamatosan tartjuk a kapcsolatot.A probléma csak az, h ? régebben szerelmes volt belém.. én tudattam vele, h én nem. Azóta nem beszéltünk err?l. 3napot, 2 éjszakát fogunk együtt tölteni..ami els?re nagyon jó ötletnek t?nt, de most kezdek parázni.. (21éves lány)

Legjobb válasz: Ne parázz, a tettek megoldnak mindent! Hagyatkozz az érzéseidre!

Ne parázz, a tettek megoldnak mindent! Hagyatkozz az érzéseidre!
Hát akkor nem biztos, hogy olyan jó ötlet nála aludni, mert lehet, hogy még mindig szerelmes beléd. Lehet, hogy már azt, hogy elfogadtad a meghívását, annak tekinti, hogy van esélye nálad. Aludj pizsamában, vagy póló + rövidnadrág. Lehetõleg külön szobában. Ne legyél kihívó és semmiképpen ne játssz az érzéseivel! Ha elkezdene udvarolni vagy célozgatni, finoman, az õ megalázása nélkül közöld vele, hogy te nem akarsz tõle többet a barátságnál. Ne flörtölj vele, mert lehet, hogy neked jól esik az, hogy õ vonzónak talál, és figyelmes, õ viszont komolyan gondolja, és megbántódhat, ha úgy érzi, hogy csak szórakozol vele. Legyél kedves, normális és természetes. Szeresd és tiszteld mint embert és mint barátot, és viselkedj vele úgy, ahogy fordított helyzetben szeretnéd, hogy veled viselkedjen valaki, akihez te vonzódsz, de õ hozzád nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! (második válszoló)igazad van, és igen arra kell koncentrálnom, h én mit éreznék ellenkezõ esetben!


Mi legyen a program a One Direction napon?

Én vagyok a magyarországi One Direction fanklub vezetõje, a barátnõmmel szeretnénk egy a zenekarnak szentelt napot tartani. Szerintetek mi lenne az ideális program, mit ajánlotok? Magyarország két legnagyobb Directionner-je L 14/15

Legjobb válasz: "Én vagyok a magyarországi One Direction fanklub vezetõje" Ezt remélem te se gondoltad komolyan.

"Én vagyok a magyarországi One Direction fanklub vezetõje" Ezt remélem te se gondoltad komolyan.
Miaz hogy " Magyarország két legnagyobb directioner-je?? Nem vagytok kicsit elszállva magatoktól?
Rituálisan hallgassátok meg a dalaikat, addig amig nem kezd el folyni a nyál a fületekbõl.

Mi legyen a program a barátaimmal?

A barátaim ma át jönnek hozzánk és nem tudom mit csináljunk együtt. Valami vicces program kéne, hogy ne unatkozzunk. Légyszíves segítsetek! Köszönöm!

Legjobb válasz: filmnézés kártyázás ivás

filmnézés kártyázás ivás
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Mi legyen a program a 2, 5. félévfordulónkon? Milyen ajándékot vegyek neki?

23 vagyok, lány. A 2 és feledik "évfordulónkra" terveznék valami romantikus délutáni programot, Bp-n belül. (Vagy körülötte) Lehetőleg olcsón. Valaki nem tud valami jót? Szép helyek, hangulatos, kávézók, ilyesmit érdekelnek, vagy bármi, amit jónak találnátok erre. A másik kérdés, pedig hogy mit vegyek neki? Valami kis apróság kéne, egy kis plüssállat, vagy nem tudom... Nincs semmi értelmes ötletem. :( Help!

Legjobb válasz: én annak is örülnék ha othol kettesbe tölthetnék egy egész napot a barátnõmell ajándéknak valaki kis közös dolgot mondjuk vegyél egy kis mercit(csokit) és minden darabot törjetek ketté és etessétek meg egymással itt persze lehet hülyéskedni és nyomni egymás arcába fele vagy egyszerre sokat beletömni a szájába és persze közbe egy romantikus film szívesen ajánlom a Szerelmünk lapjait remélem valami kis hasznos dolgot találsz a leirtakban :)

én annak is örülnék ha othol kettesbe tölthetnék egy egész napot a barátnõmell ajándéknak valaki kis közös dolgot mondjuk vegyél egy kis mercit(csokit) és minden darabot törjetek ketté és etessétek meg egymással itt persze lehet hülyéskedni és nyomni egymás arcába fele vagy egyszerre sokat beletömni a szájába és persze közbe egy romantikus film szívesen ajánlom a Szerelmünk lapjait remélem valami kis hasznos dolgot találsz a leirtakban :)
23 évesen 2 és feledik évforduló? Nagyon gáz. A másik gáz meg a plüssállat. Teljesen fantáziátlan.
Szegény srác, bár lehet a butákat kedveli.. "két és feledik" ..
A plussallat szerintem is ciki, 23 evesen es fiunak adni aki feltetelezem, h ugyanennyi vagy idosebb. A 2, 5. evfodulot unnepelni pedig ertelmetlen mert az semminek az unnepe, ha nekem a baratnom ezt akarna unnepelni nekem nagyon furcsa lenne, mert nekem semmit sem jelent...

Van olyan program, amivel be tudom állítani, hogy a vetítőn mi legyen?

Előre is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Írásvetítõ?

Írásvetítõ?
A kérdező hozzászólása: projektor :) egész képernyõt vetítené

18. szülinap, 3 lány, Budapest, pénz limit nincs. Mi legyen a program, hová menjünk?

A legjobb barátnőimmel szeretnék ünnepeli.Inkább az elegánsabb helyeket szeretem,a hangos buli nem igazán az én világom.

Legjobb válasz: Adjátok nekem az összes pénzt..cserébe biztosítok nektek egy kellemes csendes sarkot a szobámban :D én meg elmegyek bulizni helyettetek ;)

Adjátok nekem az összes pénzt..cserébe biztosítok nektek egy kellemes csendes sarkot a szobámban :D én meg elmegyek bulizni helyettetek ;)
"Mi legyen a program, hová menjünk?" - A Maldív-szigetekre.
A kérdező hozzászólása: Csak most hétvégén lesz, de végül is étterembe megyünk.
Na mi lett a program :) ?
ejtõernyõzés??
kanbuliba :D
Jut eszembe: http://www.wasabi.hu/ A Rottembiller és a Szépvölgyi útiban jártam Foglalj úgy asztalt, hogy a szalag elején. Azt hiszem 3 órát lehetsz ott, annyit eszel, amennyi beléd fér. Jókat lehet nevetni , és rácsodálkozni az ételekre. Én nagyon szeretem a rákot, az ottani kókusz-, körte-, magnó (agy talán maracuja?) leveseket.
vegyetek egy ferrarit és menjetek amerikába!:D
Ha étterembe mennétek, és tényleg nincs pénzhatár, akkor menjetek a Costes étterembe. Egyetlen Michelin- csillagos étterem, és tényleg nem tudom mihez mérni azt az élményt amit ott átéltem. Ez édesapám 50. születésnapján volt. Bár jó elõre kell asztalt foglalni, így lehet hogy nem is tudnátok menni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :)
Baraka Étterem, Andrássy út 111.
Ha nem hangos buliba vágytok, szerintem bármelyik jobb (elegánsabb) éttermet is megcélozhatjátok... akár a Trófeát is (nekem az a kedvencem). :) Utána egy mozi, séta, vagy otthon egy kis borozgatás (mostmár lehetséges, 18 leszel) :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen 5-ös válaszoló :) Viszont nem értem, miért nem lehet normális választ adni?
Boldog szülinapot!
A kérdező hozzászólása: Értelmes válaszokat kérnék, ez nagyon fontos nekem!
egyszer a moulin rouge-ban a padlóra okádtam:D pontosabban egy szép bolyhos szõnyegre
Molerúzs.
Gyertek inkább hozzám, és csapunk egy jó kis intim bulit négyesben :P 32F

Mi legyen a program hétvégén? Ez így nem mehet tovább.

1 éve arról szól az életem, hogy a hétköznapok szürkék, tojom le az egészet, csak a hétvégének élek, és amikor eljön a várva-várt 2 nap, akkor iszonyatosan káros dolgokat művelek/művelünk magunkal. Iszunk,dohányzunk,szívunk,mostanában már nem csak jointot, és nem akarom, hogy egy semmirekellő drogos legyen belőlem.Tudom, hogy van még visszaút. Mit csináljunk hétvégente ami szórakoztató és nem káros, talán még építő jellegű is? Budapesti vagyok. 16/f

Legjobb válasz: Sport, jön a jó idõ, mehettek bringázni. Vagy menjetek edzõterembe, vagy pókerozzatok... mozi...

Sport, jön a jó idõ, mehettek bringázni. Vagy menjetek edzõterembe, vagy pókerozzatok... mozi...
Paintball.
A kérdező hozzászólása: a bringa meg a paintball jól hangzik:) amúgy deszkázom, csak azt nem szeretik az emberek..
Én is így vagyok ezzel csak kicsit idõsebb vagyok. 1 dologba ne ess bele: ha hétköznapokon is elkezded a züllést akkor még nehezebb kilábalni a dologból. ha az ember már csak a drogoktól megszabadul de a pia meg a buli marad akkor is nagyot lép elõre. amúgy rá kel jönnöd miért így éled ki magad és máris könnyebb lesz a dolog
a deszgáás odolog én 2-3 évigprobáltam de nement mot vetem 1 bmx et :D am edzötermet zerintem egyenlöre ne mert még a tüdöd nemirná deha nemtudz lezokni mert haverjaid elevonak keres ásokat :s 15/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat:) szépen lassan kikaszalodok ebbõl is :)
És a lényeg, ami kimaradt, az amfetamin tökéletes, hogy unalmadat csökkentsd, társasági életet élj és aktívan töltsd mindennapjaidat. Üdv, minden jót!
A kérdező hozzászólása: Már ne is haragudj, de pont ez az a felfogás, hozzáállás, gondolkodásmód amit nem szeretnék elérni.

12 éves ikrekkel mi legyen a program hétvégén?

Sziasztok! :) Milyen hasznos programot ajánlanátok két kiskamasszal (lányok)? F?leg benti (pl.: sógyurma), de "kinti" is érdekel. Lehet olyan is, amivel szül? nélkül is elvannak. Sajnos nem igazán tudom, mi köti le ?ket. Már sokmindent kipróbáltunk. Ötletelnétek?

Legjobb válasz: mozi, korcsolyázás

mozi, korcsolyázás
A kishúgom is 12 éves lesz (bár szerencsére csak egyedül van), úgyhogy nagyjából képben vagyok:) Szerintem a sógyurma nem kötné le õket, az kisebbeknek való, de maradhatsz a kreatív vonalon. Én akkoriban nagyon szerettem montázsokat készíteni, ha vannak csajos magazinjaid, amik már nem kellenek, szerintem azzal jól elszórakoznak. A másik meg a társasjáték, amit szerintem szinte mindenki imád. Gazdálkodj okosan, szóló, Monopoly, ilyen klasszikusok. Még ha elõször nincs is hozzá kedve az embernek, totál bele lehet lednülni:) Vagy nézhettek filmeket, sorozatokat, esetleg süthettek sütit együtt, abban is tudnak segíteni.
Én 15 éves vagyok és 12 évesen nagyon lekötött a társasjáték, meg például egyszer kaptam egy nagyobb puzzlet és azt több napon keresztül raktuk ki anyával ez ilyen kisebb "projekt" volt :D Meg én mindig is nagyon szerettem kártyázni, például magyar kártya: snapszerezem már jó kis korom óta.. Én is szerettem még 12 évesen is babázni , barbie babákkal és ha olyannal is játszanak jó móka például ha építenek kis házakat: cipõs doboz vagy ilyesmi.. Sorozatnézés nálam mindig nyerõ még most is [nagy szappanopera szeretõ vagyok:kár, mert a Mariyhuynak nemsokára vége xD :D] szóval ha mondjuk találtok valami értelmes sorozatot.. Kültéri program: Sétálni , parkba járni, bár most hideg van szóval inkább a benti programok. De elmehettek mondjuk cukrászdába is. Emlékszem én anyával akármikor voltam a városban, van ott egy kis cukrászda oda mindig bementünk még mai napig is bemegyünk csak sajna most már kevesebbszer megyünk meg anya külön is él, mert apával elváltak, de az is nagyon jó program volt.. Ha esetleg szeretik a múzeumokat, bár ebben nem vagyok biztos de az is jó program lehet.. Akár segíthetsz nekik suli ügyben is , valamilyen játékos tanulással :: így tanulnak is, de ha valamilyen játékos megoldást találsz akár egy kedvenc tárgyukhoz ha van olyan akkor azt élvezni is tudják. Ennyi jutott most az eszembe, de remélem tudtam segíteni!! :D Jó szórakozást!!
A kérdező hozzászólása: Kori nagyon jó ötlet, köszönöm. Moziba sajnos nem mehetek el velük (olyan betegségem van). Köszi!! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves 2.! Az is nagyon jó ötlet! :) Mondjuk sütit sokszor szoktunk sütni, az kilõve... De Activity pl. nagyon jó. Õk nem ilyen "nagylányos lányok", inkább szeretnek babázni (icikepicike), meg ilyesmi. :D :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!