Találatok a következő kifejezésre: Mi legyen nevem (636 db)

Ma kapok egy kandúr kiscicát de nem tom h mi legyen neve? Ötletek?

Legjobb válasz: ami a személyiségéhez passzol

ami a személyiségéhez passzol
PL Ciceró
Itt van egy oldal. Régebben, amikor nekem is lett macskám, innen választottam. Remélem tudtam segíteni. :) http://www.nevnaptar.eu/kutya_nevek.php?mod=macska
Sírkán Salvador Csoki
bécii vagy lajos vagy joda xddd de a legjobb a babilla
hogy néz ki?
A kérdező hozzászólása: Fehér szürke, tigris csíkos. Köszi az eddigi válaszokat!
Pamacs?
A kérdező hozzászólása: Az is jó! :D De mindenki azt mondja a családba h Leó legyen és az lett! :D (éppen alszik :) ) Köszi a válaszokat!

Van 2 tarisznya rákom. Mi legyen nevük?

Az egyik az félénk, a másik az meg nagyobb színesebb és agresszívabb.

Legjobb válasz: Sámson

Sámson
egyik kedves ismerõsöm adta e neveket a rákjainak : tüdõ gége prosztata máj :) mókás figura
Larry vagy Tarry
A kérdező hozzászólása: :D
vagy Oszama (bin laden)!!
Akkor már Libajnai XD
A kérdező hozzászólása: Bajnai se rossz :D Nem Dankának hívnak :)
Bajnai
Banánhintókirálykisasszony.
szivárvány
A hét magyar vezér közül az egyiknek a neve:Almos, Elõd, Ond, Kond, Tas, Huba, Töhötöm, Nekem a Tas tetszik legjobban
nem Dankának hivnak?:P
kökörcsin! volt valami mese, igaz az a kököjszi és bobojsza, de hangzásra hanonlóak.
fõnõkúr, Larry (spongyabobban szereplõ rákok)
A kérdező hozzászólása: ááá Gyurcsány lesz, az jó :) ))
Tüdõ, Ödön, Igor, Erzsi, Terminátor, Gyurcsány, Leonárd...
A kérdező hozzászólása: Ú bazz :D

Miért itt kérdezik meg sokan, hogy mi legyen a gyerekük neve?

Miért mások döntsék el? Vagy ha már eldöntött és csak az a jó, ha mindenki helyesel, akkor minek kérdezi? Ráadásul kacifántosabbnál kacifántosabb neveket találnak ki, amikr?l a legtöbb embernek valami marhaság jut eszébe, de fel vannak háborodva, hogy pl. az Aníziusz gyönyör? név és mindenki tuskó, akinek nem tetszik. Most a legnagyobb kedvencem a n?, aki Hadúrnak akarja hívni a gyerekét, feltett már egy halom kérdést róla és mindig kaffog, hogy milyen tahó mindenki.

Legjobb válasz: Most akkor azon vagy kiakadva, hogy miért kérdezik meg hogy mi legyen a gyerek neve vagy azon, hogy miért akarnak hülye nevet adni a gyereküknek? Abban nincs semmi számomra, ha valaki megkérdezi mit szóltok a névhez. Gondolom kíváncsi, és sokan képesek értelmesen reagálni. A hülye nevekkel nekem is van bajom (én nem adnám a gyereknek), de számomra is tök lényegtelen, hogy ki milyen nevet ad gyerekének. Engem jobban kiakaszt, hogy ha valaki semleges akar maradni az ügyben, és azt mondja, hogy nem érdekel ki, hogy hívja a gyerekét, akkor is elküldik a sunyiba. Tehát lényegtelen ki vagy, mi vagy, mit akarsz, úgyis hülye vagy valaki szerint. A másodiknak üzenem, hogy lám-lám te is szeretnél semleges lenni, de nem lehetsz, mert akkor jönnek a lepontozók, akik szerint márpedig igenis jogunk van ítélkezni. Nem véleményt mondani, hanem ítélkezni. Mindenért.

Most akkor azon vagy kiakadva, hogy miért kérdezik meg hogy mi legyen a gyerek neve vagy azon, hogy miért akarnak hülye nevet adni a gyereküknek? Abban nincs semmi számomra, ha valaki megkérdezi mit szóltok a névhez. Gondolom kíváncsi, és sokan képesek értelmesen reagálni. A hülye nevekkel nekem is van bajom (én nem adnám a gyereknek), de számomra is tök lényegtelen, hogy ki milyen nevet ad gyerekének. Engem jobban kiakaszt, hogy ha valaki semleges akar maradni az ügyben, és azt mondja, hogy nem érdekel ki, hogy hívja a gyerekét, akkor is elküldik a sunyiba. Tehát lényegtelen ki vagy, mi vagy, mit akarsz, úgyis hülye vagy valaki szerint. A másodiknak üzenem, hogy lám-lám te is szeretnél semleges lenni, de nem lehetsz, mert akkor jönnek a lepontozók, akik szerint márpedig igenis jogunk van ítélkezni. Nem véleményt mondani, hanem ítélkezni. Mindenért.
Az semmi, én attól kaptam két napos röhögõ görcsöt, amikor valaki az Alien névrõl kérdezett, hogy szerintünk szép név lenne-e, mert olyan jól hangzik. Ne tudd meg mit kapott szegény. Amúgy a kérdésedre nem lehet konkrét választ adni, csak tippelni. Megerõsítést várnak, bizonytalanok, a divat után mennek stb. Én attól jobban ki vagyok akadva, amikor valaki rosszul van és súlyos tünetekkel itt kérdezõsködik, hogy mit csináljon.
Az, hogy én biztos vagyok a névválasztásban, még nem jelenti, hogy más is. Úgyhogy engem nem zavar, ha valaki megerõsítést vár a "nagyközönségtõl".
Második vagyok: hát nesze, én is le lettem pontozva, csak mert más a véleményem. Senki nem képes elfogadni a másik véleményét? Hát nem, szinte senki. Ha csak egy egyszerû véleményt írsz, akkor is hülye vagy. A kérdezõ is sokszor így gondolja, és egyes válaszolók is. Csak tudnám mi a francért akadunk ki ezen. Mások vagyunk, más véleményekkel. Lesza*om, ha valaki Nintendonak hívja a gyerekét, és azt is ha megsértõdik azon, ha azt mondja valaki neki, hogy ez csúnya név. Tõlem aztán Rácz Torpedó is élhet a világban, a fenét érdekel.
Ez jó kérdés. Volt már Waframin (Walfain esetlgeg?, valami gyógyszer, legugliztam) is, meg Valeriána.... Biztos, hogy ne felejtsék el a gyógyszerük nevét...
Szia! Én megértem, hogy vannak, akik megerõsítést várnak. ...viszont, aki "Hadúr"-nak akarja elnevezni a gyerekét, hát:/ Nevetséges! 10 oldalon keresztül vitázik és a 10. oldalon benyögi, hogy "akkor is Hadúr lesz a gyerekem neve!" :D Akkor mi értelme volt vitatkozni, ha egész végig tudta, hogy mit akar??? Pff... Amúgy szerintem borzalmas név! Oké, az enyém is mondjuk... de csúfoltak is eleget és a mai napig vicc tárgya, de már csak röhögök egyet.
azonse lepõdnék meg, hogyha jönne holnap egy kérdezõ és Viagrának szeretné nevezni a gyerekét :) mert az még nem volt
Bocs az offért: Elõttem szóló, ez nagy volt:DDDD Amúgy én már olyat is olvastam itt, hogy Alien-nek akarta nevezni a gyerekét XD Szerencsétlen gyerekek... Nekem sincs valami jó nevem, sõt (...), de legalább nem Nintendó, meg társai vagyok:D
Bár ma már válaszoltam erre a kérdésre, hogy magam sem értem, de azóta elgondolkodtam. Eszembe jutott, hogy a férjemmel már megállapodtunk, hogy ha egyszer lányunk lesz mi lesz a neve és egyöntetûen megegyeztünk hogy két neve lesz, a szeretett nagymamáink után. Bár még híre-hamva nincs a gyereknek, de máig nem tudom, ha fiú lenne, mi lenne a neve. Szóval lehet, hogy majd egyszer a 9. hónap környékén én is itt teszem fel a kérdést, hogy Ugyan már, írjatok valami jó fiú nevet, mert lövésem nincs. Nem is olyan könnyû nevet választani, ha nincs valami eszméd hozzá. A nagymamáink alapján egyszerû, mert szép nevük volt/van, és sokat jelentett mindegyikünknek, de ha valaki azt mondaná, hogy a fiú legyen a nagypapik alapján, az gáz, mert alig ismertük, másik meg, hogy az egyik Imre volt, a másik Lajos. Szóval azt inkább hagyjuk. :-)))))
Sokan az egyszerû, hülye kérdésekkel gyûjtögetik a kis pontocskáikat.
Van aki nem tudja eldönteni, van mondjuk 2 név ami tetszik és megkérdezi msoknak mi a véleménye a nevekkel kapcsolatban, azt már én sem értem miért vannak felháborodva egyes emberek ha negativ véleményt kapnak és a lepontozást sem értem...
Én írtam a pontozást: ez sajnos így van..:/ Amíg lesz ilyen funkció, addig a százalék csak lefelé araszolhat szép lassan azok miatt, akik itt szórják az "igét". Nem szándékoztam ide kommentelni, de olyan vicces volt a szituáció:) Mármint, amíg úgy volt értelmezhetõ, hogy emiatt írtad:)
Bizonyára rosszul fogalmaztam: nem az érdekel, ha pontoznak. Ez a pontozgatás csak pont jó példa volt arra, hogy ha ellentétes a véleményed, akkor rögtön hülyének néznek.
Felõled akár Rácz Torpedónak is hívhatnak egy gyereket, de az, hogy valakik lepontoztak egy névtelen fórumon, na az már kiveri a biztosítékot:D Szeretem ezeket a Vérpistikéket és Vérpannikákat, komolyan.:D
A kérdező hozzászólása: Én nem pontozgattam senkit, sehova. O.o
A kérdező hozzászólása: 16:55 Csak sajnos azt vettem észre, hogy szabályosan megsértõdnek, ha a válaszolók elmondják a negatív véleményüket. Ha kérdezek valamit, nyilván benne van a pakliban az is, hogy olyan választ kapok, amivel nem feltétlenül értek egyet.
Azért itt, mert e hely reprezentálja a nagyközönséget. Az általános elfogadottság, feedback pedig fontos dolog. Bár legtöbbjükben ez nem fogalmazódik így meg, én úgy gondolom, ez hajtja õket ide. Mindannak ellenére, hogy gyerekes reakcióik vannak sokszor, ahogy írod is, ez egy tudatalatti próbálgatás, az utód boldogulásának ösztönös mind jobb biztosítása, visszajelzés kérése a társadalomtól. Na meg persze itt nem kell konfrontálódni akivel nem akar, de kiélheti hirtelenjött indulatát, ha épp annak érzi szükségét.:/ Számomra meredek, hogy nekünk, mint idegeneknek ilyen kardinális kérdésben komolyan szerepünk lehet.. S az ilyen nevel még aztán gyereket hosszú éveken át.


Mi legyen a kutyának neve? venom-nak nevezném el, szerintetek?

Találtunk egy kutyát kb 4 hónapos olyan mint a képen meg a színe is vagyis hasonlít a képen lév? kutyára mert ezekb?l is van több féle!

Legjobb válasz: olyan neve semmiképp ne legyen, amire ha ráordítasz a kutyádra(mert valami hülyeséget csinált),akkor összetojja magát az ember, és rémülettel a szemében keresi a borzalmat. Így NE legyen a neve: GYILKOS(ezt rengetegszer hallottam már kutyanévként elvetemült emberektõl) MÉREG és hasonlók

olyan neve semmiképp ne legyen, amire ha ráordítasz a kutyádra(mert valami hülyeséget csinált), akkor összetojja magát az ember, és rémülettel a szemében keresi a borzalmat. Így NE legyen a neve: GYILKOS(ezt rengetegszer hallottam már kutyanévként elvetemült emberektõl) MÉREG és hasonlók
A kérdező hozzászólása: http://hu.wikipedia.org/wiki/Labrador_retriever
Akkor már magyarul nevezd el... méreg.. :D
Ilyen kérdéseket minek írsz ki? Még , ha raknál ki néhány nevet ami szóbajöhet, de így.. -.- Úgyis az lesz amit akarsz.
szerintem ne méreg legyen... meg venom se Ha gondolj bele, elszalad a kutyád, te keresed, kiabálsz utána Méreg! Méreg! - az emberek bepánikolnak, azt hiszik, méreg van a levegõbe... hisztéria tör ki... nonszensz... rosszabb esetben, ha nem hisznek neked, akkor azonnal megy rád a kényszerzubbony, és visznek a diliházba...elmegyógyintézetbe Kell ez neked? Tehát normális nevet...
A kérdező hozzászólása: Még soha nem volt kutyánk! Azért tettem fel a kérdést, hogy hátha tudtok valami jó pofa nevet venom az nem végleges meg mutternak nem tetszik és szerintem nem az lesz a neve! Szeretnék valami olyat ami illik hozzá de nem nyálas pl. zsemle :D Amúgy fiú kutyáról van szó!
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy a venom - méreg de én venomot adtam volna neki "venom, venom gyere ide" XD Jöhetnek a tippek! :)

Mi legyen a nevem? Állásinterjún el kell mondani, hogy házas vagyok?

Nemsokára államvizsgázom, de még el?tte lesz az esküv?nk. Félek, hogy ha úgy veszem fel a leend? férjem nevét, hogy xyné akkor nem fogok kapni munkát.(mivel fiatal vagyok és még nem is dolgoztam) Mivel azt gondolják,hogy hamar teherbe esek, így nem fognak alkalmazni. Mit tanácsoltok, mi legyen a nevem?

Legjobb válasz: Szerintem ne az alapján döntsd el, hogy mi legyen a neved, hogy mondjuk az elkövetkezõ fél évben milyen elõnyöd/hátrányod lesz belõle, mert azt hiszem, hogy ez egy kicsit hosszabb távú dolog :) Úgy válaszd ki a neved, h azt szívesen viseld, és büszkén használd, és tetszen Neked és a párodnak. Nekünk is az idén lesz az esküvõnk, de nekem nem jutott eszembe, hogy ilyen szempont alapján válasszak nevet. Egyébként én a párom vezetéknevét veszem át, de 5 féle variációból választhatsz. Ne hagyd, h ez a "mai világ" befolyásoljon, a szíved szerint dönts.

Szerintem ne az alapján döntsd el, hogy mi legyen a neved, hogy mondjuk az elkövetkezõ fél évben milyen elõnyöd/hátrányod lesz belõle, mert azt hiszem, hogy ez egy kicsit hosszabb távú dolog :) Úgy válaszd ki a neved, h azt szívesen viseld, és büszkén használd, és tetszen Neked és a párodnak. Nekünk is az idén lesz az esküvõnk, de nekem nem jutott eszembe, hogy ilyen szempont alapján válasszak nevet. Egyébként én a párom vezetéknevét veszem át, de 5 féle variációból választhatsz. Ne hagyd, h ez a "mai világ" befolyásoljon, a szíved szerint dönts.
Én is csak a vezeték nevét vettem fel, nem szerettem volna 20 évesen "né" lenni :)
Nemekm egy kicsit úgy tûnik, mintha nem is szeretnél annyira férjhez menni... Én -né vagyok, de soha, egyetlen percig nem jutott eszembe, hogy titkoljam a valódi nevemet, inkább büszkén viselem. Egyébként úgysem tudnád eltitkolni, hogy férjnél vagy, ugyanis a személyi adataid része a családi állapot. Abban meg hazudni...Hááát, finoman szólva is kockázatos vállalkozás. Amúgy nem feltétlen csak annak lehet hamarosan gyereke, aki férjnél van, hanem például az egyedülállóknál is megesik. Meg ennek az ellenkezõje is igaz: nem biztos, hogy annak már van gyereke, aki évek óta férjnél van. Tehát én nem titkolnám el a helyedben. Vállald büszkén, a neved is az életed része! Ha rossz emlékek fûznek hozzá, mert például szorongsz a családi állapotod eltitkolása miatt, akkor nem fogod a továbbiakban sem szívesen viselni. Válassz olyan nevet, amire egy életen keresztül büszke leszel, a családi állapotoddal kapcsolatban meg ne titkolózz: ha alkalmas vagy egy állásra, akkor a nevedtõl és a családi állapotodtól függetlenül fel fognak venni. BÍZZ MAGADBAN!
Én 21 évesen lettem -né, és mai napig nagyon büszke vagyok rá. 9 éve együtt vagyunk, el se tudnám képzelni, hogy ne vállaljam fel a párom, pláne ehgy munkahely miatt. Ha ezért nem vesznek fel egy mhelyre, akkor ne is bánd, hogy nem oda kerültél. HR-el is foglalkozom, vezetõ beosztásban dolgozom és ez azért nem szokott akadály lenni. Az elsõ 3 hónapban, ha bizonyítod, hogy jó munkaerõnek bizonyulsz, egy jó fõnök csak örülni fog, hogy a magánéleted is kiegyensúlyozott. Vállald önmagad szerintem.
Szerintem éppen annyira lehet elõny mint hátrány.. a gyûrü is elárulja hogy házas vagy.. vagy azt majd mindig leveszed? Én is -né vagyok ráadásul a férjem egész nevét felvettem. Sztem így épp olyan tekintély(j? uhh.. ?)van mögötte. Legalábbis az én tapasztalatom alapján.
teljesen mindegy, milyen formában veszed fel, mert az interjún úgy is kiderül minden, sõt a gyermekvállalást is megkérdezik!!! ha nem vagy -né akkor rákérdeznek /én voltam olyan munkahelyen ahol a felvételinél egybõl orvosi vizsgálaton kellett részt venni -vérvétel- ebbõl kiderül, hogy terhes/vagy nem terhesen akar felvételzni valaki --manapság már mindenre fel vannak készülve!!! a neved legyen olyan ami elsõre eszedbe jut, és ne nézz mögé, hogy mit szólnak mások hozzá, úgy viseld, hogy ne szégyenkezz magadban miatta!!
Hát nekem a legjobban az Xné (dr) Y Z tetszik én így szeretném majd:) ) de szerintem se tagadd le a többieknek igaza van:)

Mondja már meg valaki mi legyen a lányom neve? :-)

Ami a biztos:A vezetéknév Ambrus és egyik névnek Lénát szeretnék.De mi legyen a másik név??(Mindenképp kell)

Legjobb válasz: tipp: ha Ambrus a családnév akkor a 2. név ne legyen A-U-hangzós, és ne kezdõdjön S-sel, de jobb ha magánhangzóval kezdõdik. pl EZ nem illik össze: Ambrus Laura, Ambrus Sára, Ambrus Anna stb. Elfogadható, de fülnek kellemesebben hangzik, ha valamilyen teljesne más, pl magas magánhangzójú a 2. név. Pl Ambrus Léna az összeillik és lehet ezután egy 2. nevet tenni, nem?

tipp: ha Ambrus a családnév akkor a 2. név ne legyen A-U-hangzós, és ne kezdõdjön S-sel, de jobb ha magánhangzóval kezdõdik. pl EZ nem illik össze: Ambrus Laura, Ambrus Sára, Ambrus Anna stb. Elfogadható, de fülnek kellemesebben hangzik, ha valamilyen teljesne más, pl magas magánhangzójú a 2. név. Pl Ambrus Léna az összeillik és lehet ezután egy 2. nevet tenni, nem?
Rebeka
Az én fiam Hédi lett volna.
Ambrus Léna // Luca / Emma / Zoé / Polett / Rebeka / Anna / Anett / Kata //
Szerintem a Léna után nagyon szép az Iringó
Szabrina. Ez szép név.
Tünde
:) ) Még meg sem nyitottam a kérdést, amikor azt gondoltam, beírom a lányom nevét: Léna:) Ezen kívül: Ambrus Léna Mirella Ambrus Léna Zolna Ambrus Léna Zorka
Alíz, Kíra, Merita
hát elég szomorú ha egy idegen mondja meg, hogy fogják hívni a gyereked...amúgy Iringó szépnév.
Ambrus Léna Kíra Ambrus Léna Inez Ambrus Léna Bella Ambrus Léna Jázmin Ambrus Léna Petra Ambrus Léna Tekla Ambrus Léna Rebeka Ambrus Léna Eszter Ambrus Léna Emília Ambrus Léna Lívia
Ambrus Léna Ivett
A 13:19-es voltam! Igen, a Viktória eszembe sem jutott. Szerintem ez a legjobb, mert az Ambrus és a Léna és 2 szótagú név, a Viktória pedig 3, illetve (ahogyan írtad) erõsebb hangzású! Gyönyörû nevek, jó babavárást! Kérlek, mindenképpen írd majd meg az eredményt, hogy végülis melyiket választottátok! :-)
Amira. Az én kislányomat is így hívják.
A kérdező hozzászólása: Páromnak nem tetszik az Amira:-( arra jutottunk, vagy Ambrus Léna Jázmin, vagy Ambrus Léna Viktória lesz!
Ambrus Léna Jázmin, így nagyon szép, igazi kis hercegnõs név!
Boldog babavárást, és jó egészséget nektek, szép napot!
Mostanában minden második kislány Jázmin
Mi lett a névválasztás?
Ambrus Zsófia
Verona Eredet: görög-latin Jelentés: gyõzelmet hozó, igaz kép Ambrus Léna Verona
Nekem egy Zorkám van igy erre szavazok:-)
A kérdező hozzászólása: Más is szokott itt tippeket gyûjteni a névadásoz, csak én szokatlanabb formában irtam ki a kérdést, ezért az enyémre 3x annyian válaszolnak...ez a második válaszolónak szólt. Rebeka lányom már van egy, ugyhogy az kihuzva.Sok név tetszik, csak azok eddig nem illettek vagy a vezetéknévhez, vagy a Lénához.Az Yvonnehoz mit szóltok?
Szerintem nem jó az Yvonne, különösen a Lénához nem.
Én ehez a névhez egy hosszab, erõsebb hangzású nevet adnék, mint például: Mercédesz, Henriett, illetve Bereniké.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak igaza van, tényleg nagyon jól mennek hozzáb az erõs hangzású nevek.Amiket felsoroltál sajnos nem tetszenek, de ilyeneket irhattok még.Ilyen a Viktória, és a Zoé is?
Ambrus Léna Bítia. A Bítia héber eredetû név, jelentése: isten leánya.
Ambrus Léna Helka.
Ambrus Léna Viktória jól hangzik! esetleg még Karina, Karola, Sarolta, Sára illenek hozzá szerintem.
Víta Eredet: latin-magyar Jelentés: élet Ambrus Léna Víta
A kérdező hozzászólása: Léna Jázmin, a Lénát használjuk. Bár igy utólag a Viktória tényleg jobban illett volna a Lénához, de igy is tetszik:-)

Hamarosan kapok egy nimfa vagy egy hullámos papagájt. Nem tudom, hogy mi legyen a neve. Szerintetek mi legyen a neve?

Fiú és lány neveket is várok! :-)

Legjobb válasz: Elég sokan kérdeznek ilyeneket de nem baj. Ha engem kérdezel csinálg úgy mint a pandáknál kínában. Ott ha jól tudom 100 napot várnak, és csak azután nevezik el õket, mert így már kiismerik az állatot és hozzáillõ nevet tudnak neki adni. Oké, neked nem kell 100 napig várni, de 1 hétig szerintem érdemes várakozni.

Elég sokan kérdeznek ilyeneket de nem baj. Ha engem kérdezel csinálg úgy mint a pandáknál kínában. Ott ha jól tudom 100 napot várnak, és csak azután nevezik el õket, mert így már kiismerik az állatot és hozzáillõ nevet tudnak neki adni. Oké, neked nem kell 100 napig várni, de 1 hétig szerintem érdemes várakozni.

Mi legyen a főszereplő teljes neve?

Könyvet írok. Már van egy jó ötletem, de nem tudom mi legyen a főszereplő teljes neve. Csak hogy el tudjátok képzelni. Nem teljesen eldönthető hogy jó-e vagy gonosz. Közepes magasságú, smaragdzöld szemű, hosszabb, kócos barna haja van, 35-ös éveiben jár, de jól tartja magát, akár egy huszonéves. Jó harcos, kissé hasonlít az Assasin's creed sorozat főszereplőihez.

Legjobb válasz: Magyar, vagy külföldi nevet keresel? Keresgélhetsz a nevek jelentése alapján is, pl. a Péter kõsziklát jelent, ez lehet Peter angolul, Pierre franciául, stb. Csinálhatod úgy, hogy megváltoztatod kicsit, pl. az Éhezõk viadalában Peeta lett a név. De ezt igazából csak te döntheted el, hogy mit akarsz sugallni. Rowling a Harry Potterben nem véletlenül választotta a Piton (Snape eredetileg) nevet, ez a kígyószerûségre utal, inkább sötétet asszociálunk hozzá, mégis sokáig nem lehetett eldönteni, hogy jó-e vagy gonosz. Remekül lehet játszani a nevek szimbolikájával, ha magyar neveket használsz, azzal is lehet kísérletezni. De teljesen hétköznapi neveket is lehet adni, amiknek nem fontos a jelentése. Hajrá, remélem segítettem :)

Magyar, vagy külföldi nevet keresel? Keresgélhetsz a nevek jelentése alapján is, pl. a Péter kõsziklát jelent, ez lehet Peter angolul, Pierre franciául, stb. Csinálhatod úgy, hogy megváltoztatod kicsit, pl. az Éhezõk viadalában Peeta lett a név. De ezt igazából csak te döntheted el, hogy mit akarsz sugallni. Rowling a Harry Potterben nem véletlenül választotta a Piton (Snape eredetileg) nevet, ez a kígyószerûségre utal, inkább sötétet asszociálunk hozzá, mégis sokáig nem lehetett eldönteni, hogy jó-e vagy gonosz. Remekül lehet játszani a nevek szimbolikájával, ha magyar neveket használsz, azzal is lehet kísérletezni. De teljesen hétköznapi neveket is lehet adni, amiknek nem fontos a jelentése. Hajrá, remélem segítettem :)
Luven Venusti vagy Romero Venusti
Luvenilia=fiatalos, venustiorum=sármos (Latinul vannak)

Mi legyen a Facebook Idézetes Oldim neve?

Ne legyen Olyan hogy:Idéze'tek És semi olyan amibe idézet szó szerepel

Legjobb válasz: Nézzük: 1. mondat: „Mi legyen a Facebook Idézetes Oldim neve?” idézetes - kisbetû oldim - kisbetû + indokolatlan szleng használat (szubjektív vélemény) 2. mondat: „Ne legyen Olyan hogy:Idéze'tek És semi olyan amibe idézet szó szerepel” olyan - kisbetû hogy - vesszõ kell elé : - a kettõspont után szóköz kell ' - felesleges karakter és - kisbetû, vesszõ kell elé semi - helyesen: semmi amibe - amiben, vesszõ kell elé idézet - (szubjektív, de kívánja maga elé a névelõt) + A mondat végérõl hiányzik a mondatvégi írásjel. Ha nagyon megengedõek vagyunk, akkor is ez egy tucat hiba. Bár ebbõl csak egy az, ami betûtévesztés és egy nem megfelelõ ragozás, de a hiba az hiba.

Nézzük: 1. mondat: „Mi legyen a Facebook Idézetes Oldim neve?” idézetes - kisbetû oldim - kisbetû + indokolatlan szleng használat (szubjektív vélemény) 2. mondat: „Ne legyen Olyan hogy:Idéze'tek És semi olyan amibe idézet szó szerepel” olyan - kisbetû hogy - vesszõ kell elé : - a kettõspont után szóköz kell ' - felesleges karakter és - kisbetû, vesszõ kell elé semi - helyesen: semmi amibe - amiben, vesszõ kell elé idézet - (szubjektív, de kívánja maga elé a névelõt) + A mondat végérõl hiányzik a mondatvégi írásjel. Ha nagyon megengedõek vagyunk, akkor is ez egy tucat hiba. Bár ebbõl csak egy az, ami betûtévesztés és egy nem megfelelõ ragozás, de a hiba az hiba.
szupcsi-cukcsi tinibölcsességek az életrõl, mert nekem már hihetetlen nagy tapasztalatom van mindenrõl 13 évesen, és igazán bölcs vagyok! aahhww *___*
A helyes cím: Tucatoldal A cím tükrözi a tartalmat. Sajnos vagy nem sajnos tényleg így van. Van kb. vagy ezer idézetes oldal csak magyar vonatkozásban. Akkor csinálj újat, ha ezekhez képest valami pluszt tudsz felmutatni. (Ezt viszont a helyesírásodból nem tudom valahogy feltételezni. A rossz helyesírás általában együtt jár az olvasás hiányával, ami viszont azt jelenti, hogy nem valószínû, hogy igazán ritka, kevésbé ismert, mégis tartalmas idézeteket tudnál felsorakoztatni.)
Ne csinálj olyat.. már 1000000 van.. unalmas
A kérdező hozzászólása: Hol van hiba a helyesírásomban??? -_-
A kérdező hozzászólása: Te nagyokos!!-_-
Kérdeztél, válaszoltam. Az okos jelzõt köszönöm.

2 hét múlva fogok kapni egy gyönyörű barna rövid szőrü tacskó fiú kutyát. Csak nem tom hogy mi legyen a neve. Van valami ötletetek hogy mi legyen a neve?

a kutyás névnaptárt nézegetem

Legjobb válasz: Buksi, Ropi, Csocsó , Marci, Füles. Tulajdonságai alapján is adhatsz neki nevet.

Buksi, Ropi, Csocsó , Marci, Füles. Tulajdonságai alapján is adhatsz neki nevet.
Anyumék tacsija Berci, a barátnõmé pedig Fidó.
Süti Csoki Karamell Mogyoró...
Nekem két tacsim van az eggyiknek az a neve Muffin, a másiknak pedig Rudi.
Bonbon, Szotyi, Marcipán, Zacsi, Lulu, én azt javaslom legyen olyan neve ami csak neki van az enyém pl: Boxi :D Remélem jók lesznek
Nekem is csokibarna, rövid szõrû kan tacsim van, és Cimbi a neve:) De szoktuk Gusztinak, Cincinek stb.becézni:DD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!