Találatok a következő kifejezésre: Mi legyen neve a (604 db)

Mi legyen majd a mudim neve?

Sziasztok én írtam ki a "pár" kérdéses mudis kérdést is még egy kérdéssel kiegészíteném. szuka mudit szeretnék mi legyen a neve? (legjobb ami eszembe jutott az Izé ezt könnyen megjegyezné?)

Legjobb válasz: Maya, Mia, Holly, Lola

Maya, Mia, Holly, Lola
Szerintem még a Fecske és Pintyõ is jópofa. Ismertem ilyen mudikat.
8.-nak és a kérdezõnek: Folyó nevek a kutyára jellemezõ egyik tulajdonságát kapta névnek például: kormos, eszes, fürtös, foltos, ördög és tovább lehetne folytatni.
Én úgy tudom folyóneveket a nagytestûpásztorkutyákbnak adtak, a kicsi terelõkutyáknak vicces neveik voltak. Én mindenesetre maradok a komoly neveknél, a szupercukcsitól a falra tudnék mászni, és az sem érdekel ha nem magyar.
Ginirassal értek egyet, szép magyar nevet adjál neki. Régen folyó neveket kaptak a kutyák abból a babonából, hogy akkor a kutya nem veszik meg (akkoriban nem volt veszettség elleni oltás).. Például: Koppány, Sió, Sajó, Duna, Tisza, Lajta, Kapos, Marcal és így tovább.
Szerintem adj neki egy szép magyar nevet. De ne feledd el, ha tenyésztõtõl veszed, akkor ott egy alomnak a tagjait azonos kezdõbetûjû névvel szokták illetni, szóval ezzel még várj.
A kérdező hozzászólása: Ja útólsó ettõl függetlenül ment a zöld kezecske. :) Nem tudsz róla képet feltölteni megnézném milyen a kutyád biztos ennivaló. :) mennyi idõs ha szabad megkérdeznem?
A kérdező hozzászólása: Köszi biztos nagyon édes. :) A Fannival csak az a bajom h van egy ilyen ismerõsöm és hát õ "állatvédõnek" tartja magát én....knm......hát nem részletezném......egyszer volt 1 kutyája kb. 1-2 hónapig szerencsétlent a szemét ledobóban tartották állandóan kézben vitte meg egyszer neki csukta a lábát a lift ajtónak....nem kérdeztem de nem hinném hogy látta állatorvos......:/ erre szeretnék a legjobban figylni hogy soha nem legyek igen...vagy ha ilyen leszek egyszer remélem azonnal elveszik tõlem az összes állatomat....
Nekem egy keverék kutyám van, mudira hasonlít, és Fanninak hívják.
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) Maya tényleg jól hangzik. : D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat a magyar név tényleg jó ötlet köszönöm. :)
Riki, Rikó :D
Triki, Trikó :)
Miért Pat? Mi a baj az Offizseni-vel?
A kérdező hozzászólása: kösi aki segytetett :)


Mi legyen majd a neve a kennelemnek?

Én kínai- és perui kopaszkutya tenyészt? szeretnék lenni. Milyen név illene egy ilyen kennelhez?

Legjobb válasz: Már megvannak az engedélyek? Am pl: Kopasz-kennel.

Már megvannak az engedélyek? Am pl: Kopasz-kennel.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó a Bald of Borsod Kennel név?
A Borsodi kopasz az nagyon jó, de az a shangizé az nagyonnagyon hosszú. 3 szóval számolj + kennel ez így össz. 4 szó. ennél hosszabb ne legyen
A kérdező hozzászólása: Akkor legyen Borsodi Kopasz Kennel?
Szntem túl hosszú..
A kérdező hozzászólása: Tudom. Sokat tudok errõl a két fajtáról, de a Shawng-Lang-Long Los Amigos Kennel szerintetek meg felel?
majd az élet úgyis eldönti ezt. elsõ körben ugye be kell szerezned egy ilyen kutyát, megismerni az állományt, felmérni a saját kutyád adottságait és ehhez mérten eldönteni, hogy belefogsz-e tenyésztésbe, vagy sem. ha igen, akkor már úgy is ott lesz mögötted a mostaninál sokkal több tudás, lehet, hogy a kutyád nevébõl fogsz majd egy kennelnevet kitalálni, de az is lehet, hogy menet közben találkozol majd olyan kifejezéssel, ami megragadja a fantáziádat. de olyat is ismerek, aki két különbözõ eredetû fajtájához két külön kennelnevet váltott ki.
A kérdező hozzászólása: Legyen akkor Shawng-Lang-Long Los Amigos Kennel? Illetve Borsodi Kopasz Kennel?
én a helyedben külföldi hangzású kennelnevet választanék, vagy angolul, vagy valamelyik fajta eredetéhez illõen.
A kérdező hozzászólása: Még nincsenek, de majd a jövõben lesznek rá engedélyek. Csak a távoli jövõben tervezgetek, akkor is ráérek, ne ítélkezettek rajtam. Hát én Miskolcon lakok, ez a két kedvenc kutyafajtám. A városom neve is benne legyen ennek a jövõbeli kennelnek?
Chinese Crested Dog - ez angol neve bár lehet hogy ilyen van.. Kínai-Perui Kopasz Dog kennel
Nagyon ráálltál a témára.
A kérdező hozzászólása: A Borsodi Kopasz Kennel nekem megfelel, akkor az lesz a neve.

Mi legyen ennek a macseknak a neve? Kép alul

http://www.myimg.de/?img=WP000526f510f.jpg Ötleteim: Krampusz, Lucifer, Malőr várom a tieteket :)

Legjobb válasz: Bagira.mint a fekete párduc :P

Bagira.mint a fekete párduc :P
Krampusz :) ...amugy nagyon cuki
A Lucifer se rossz.Enyémnek az a neve.
Bagira, ahogy az elsõ is írta...nagyon tetszik nekem is!
Jézus én SOHA DE SOHA nem adnék magyar nevet az állatomnak. Szerintem... :) Lány: Mira, Kyra, Lexy, Maysie , Minnie, Minnni, Vimmy, Kelly, Sandy, Cookie, Flover, Winnti, Fig, Rock, Tattoo, Fendi, Gucci, Nina, Ginger, Full Moon, Star, Bizy, Avanti, Cristal, Amore, Cloe , TooCool, Zecora, Rainbowdash, Kenni, Berry, BlueBerry, BlackBerry Fiú: Ferarri, Rocker, Tatoo, Gin, Tonic, Jack, Bechaem, Footy, Gery, CoCo, Danddy, Robert, Rob, Bang! , Prince, Castle of Glass, Skrillex, Factor, Max, Mex, Raysie, Pongo, Pamon, Pocemon, Boss, Coke én ezeket adnám :)
Shadow
Éjkék Blacky Norci (noar) Luna
punky
A kérdező hozzászólása: LÁNY CICA!
A kérdező hozzászólása: köszi!:) A luci jó lesz :D
A felsoroltak közül: Lucifer. (Becézve: Luci) Egy általam: Borisz (Becézve: Bori) :)
jajj de tündéri picúr! :) Bagirára szavazok én is.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!:) )
De ennivaló *-* Ha fiú: Bagira Ha lány meg ahogy becézed:D
Az állatorvosok különbözõ neveken szólították fekete macskámat, pl. Kormi (gyakori, de aranyos név), vagy Schwarzy Egyébként Feka a neve. A Krampusz és Lucifer is aranyos név, a lényeg, hogy lehessen jól becézni :) Ha lány, lehetne Lujza is.
Tényleg nagyon édes, de szerintem nem muszáj a feketeségére utaló nevet adni neki. Azt amúgy is látjuk, hogy sötét, mint az éjszaka. Találj ki valami aranyos nevet, ami utal a szokásaira, vagy a jellemére. Mint például Szuszi, Szundi, Topi, Nyafi, vagy csak simán cuki név: Lizi, Minna, Mia, Lulu, Koki, Smile, Muffin. Sok boldogságot hozzá :)
A kérdező hozzászólása: köszi :) jaja :)
kormi

Miért itt kérdezik meg sokan, hogy mi legyen a gyerekük neve?

Miért mások döntsék el? Vagy ha már eldöntött és csak az a jó, ha mindenki helyesel, akkor minek kérdezi? Ráadásul kacifántosabbnál kacifántosabb neveket találnak ki, amikr?l a legtöbb embernek valami marhaság jut eszébe, de fel vannak háborodva, hogy pl. az Aníziusz gyönyör? név és mindenki tuskó, akinek nem tetszik. Most a legnagyobb kedvencem a n?, aki Hadúrnak akarja hívni a gyerekét, feltett már egy halom kérdést róla és mindig kaffog, hogy milyen tahó mindenki.

Legjobb válasz: Most akkor azon vagy kiakadva, hogy miért kérdezik meg hogy mi legyen a gyerek neve vagy azon, hogy miért akarnak hülye nevet adni a gyereküknek? Abban nincs semmi számomra, ha valaki megkérdezi mit szóltok a névhez. Gondolom kíváncsi, és sokan képesek értelmesen reagálni. A hülye nevekkel nekem is van bajom (én nem adnám a gyereknek), de számomra is tök lényegtelen, hogy ki milyen nevet ad gyerekének. Engem jobban kiakaszt, hogy ha valaki semleges akar maradni az ügyben, és azt mondja, hogy nem érdekel ki, hogy hívja a gyerekét, akkor is elküldik a sunyiba. Tehát lényegtelen ki vagy, mi vagy, mit akarsz, úgyis hülye vagy valaki szerint. A másodiknak üzenem, hogy lám-lám te is szeretnél semleges lenni, de nem lehetsz, mert akkor jönnek a lepontozók, akik szerint márpedig igenis jogunk van ítélkezni. Nem véleményt mondani, hanem ítélkezni. Mindenért.

Most akkor azon vagy kiakadva, hogy miért kérdezik meg hogy mi legyen a gyerek neve vagy azon, hogy miért akarnak hülye nevet adni a gyereküknek? Abban nincs semmi számomra, ha valaki megkérdezi mit szóltok a névhez. Gondolom kíváncsi, és sokan képesek értelmesen reagálni. A hülye nevekkel nekem is van bajom (én nem adnám a gyereknek), de számomra is tök lényegtelen, hogy ki milyen nevet ad gyerekének. Engem jobban kiakaszt, hogy ha valaki semleges akar maradni az ügyben, és azt mondja, hogy nem érdekel ki, hogy hívja a gyerekét, akkor is elküldik a sunyiba. Tehát lényegtelen ki vagy, mi vagy, mit akarsz, úgyis hülye vagy valaki szerint. A másodiknak üzenem, hogy lám-lám te is szeretnél semleges lenni, de nem lehetsz, mert akkor jönnek a lepontozók, akik szerint márpedig igenis jogunk van ítélkezni. Nem véleményt mondani, hanem ítélkezni. Mindenért.
Az semmi, én attól kaptam két napos röhögõ görcsöt, amikor valaki az Alien névrõl kérdezett, hogy szerintünk szép név lenne-e, mert olyan jól hangzik. Ne tudd meg mit kapott szegény. Amúgy a kérdésedre nem lehet konkrét választ adni, csak tippelni. Megerõsítést várnak, bizonytalanok, a divat után mennek stb. Én attól jobban ki vagyok akadva, amikor valaki rosszul van és súlyos tünetekkel itt kérdezõsködik, hogy mit csináljon.
Az, hogy én biztos vagyok a névválasztásban, még nem jelenti, hogy más is. Úgyhogy engem nem zavar, ha valaki megerõsítést vár a "nagyközönségtõl".
Második vagyok: hát nesze, én is le lettem pontozva, csak mert más a véleményem. Senki nem képes elfogadni a másik véleményét? Hát nem, szinte senki. Ha csak egy egyszerû véleményt írsz, akkor is hülye vagy. A kérdezõ is sokszor így gondolja, és egyes válaszolók is. Csak tudnám mi a francért akadunk ki ezen. Mások vagyunk, más véleményekkel. Lesza*om, ha valaki Nintendonak hívja a gyerekét, és azt is ha megsértõdik azon, ha azt mondja valaki neki, hogy ez csúnya név. Tõlem aztán Rácz Torpedó is élhet a világban, a fenét érdekel.
Ez jó kérdés. Volt már Waframin (Walfain esetlgeg?, valami gyógyszer, legugliztam) is, meg Valeriána.... Biztos, hogy ne felejtsék el a gyógyszerük nevét...
Szia! Én megértem, hogy vannak, akik megerõsítést várnak. ...viszont, aki "Hadúr"-nak akarja elnevezni a gyerekét, hát:/ Nevetséges! 10 oldalon keresztül vitázik és a 10. oldalon benyögi, hogy "akkor is Hadúr lesz a gyerekem neve!" :D Akkor mi értelme volt vitatkozni, ha egész végig tudta, hogy mit akar??? Pff... Amúgy szerintem borzalmas név! Oké, az enyém is mondjuk... de csúfoltak is eleget és a mai napig vicc tárgya, de már csak röhögök egyet.
azonse lepõdnék meg, hogyha jönne holnap egy kérdezõ és Viagrának szeretné nevezni a gyerekét :) mert az még nem volt
Bocs az offért: Elõttem szóló, ez nagy volt:DDDD Amúgy én már olyat is olvastam itt, hogy Alien-nek akarta nevezni a gyerekét XD Szerencsétlen gyerekek... Nekem sincs valami jó nevem, sõt (...), de legalább nem Nintendó, meg társai vagyok:D
Bár ma már válaszoltam erre a kérdésre, hogy magam sem értem, de azóta elgondolkodtam. Eszembe jutott, hogy a férjemmel már megállapodtunk, hogy ha egyszer lányunk lesz mi lesz a neve és egyöntetûen megegyeztünk hogy két neve lesz, a szeretett nagymamáink után. Bár még híre-hamva nincs a gyereknek, de máig nem tudom, ha fiú lenne, mi lenne a neve. Szóval lehet, hogy majd egyszer a 9. hónap környékén én is itt teszem fel a kérdést, hogy Ugyan már, írjatok valami jó fiú nevet, mert lövésem nincs. Nem is olyan könnyû nevet választani, ha nincs valami eszméd hozzá. A nagymamáink alapján egyszerû, mert szép nevük volt/van, és sokat jelentett mindegyikünknek, de ha valaki azt mondaná, hogy a fiú legyen a nagypapik alapján, az gáz, mert alig ismertük, másik meg, hogy az egyik Imre volt, a másik Lajos. Szóval azt inkább hagyjuk. :-)))))
Sokan az egyszerû, hülye kérdésekkel gyûjtögetik a kis pontocskáikat.
Van aki nem tudja eldönteni, van mondjuk 2 név ami tetszik és megkérdezi msoknak mi a véleménye a nevekkel kapcsolatban, azt már én sem értem miért vannak felháborodva egyes emberek ha negativ véleményt kapnak és a lepontozást sem értem...
Én írtam a pontozást: ez sajnos így van..:/ Amíg lesz ilyen funkció, addig a százalék csak lefelé araszolhat szép lassan azok miatt, akik itt szórják az "igét". Nem szándékoztam ide kommentelni, de olyan vicces volt a szituáció:) Mármint, amíg úgy volt értelmezhetõ, hogy emiatt írtad:)
Bizonyára rosszul fogalmaztam: nem az érdekel, ha pontoznak. Ez a pontozgatás csak pont jó példa volt arra, hogy ha ellentétes a véleményed, akkor rögtön hülyének néznek.
Felõled akár Rácz Torpedónak is hívhatnak egy gyereket, de az, hogy valakik lepontoztak egy névtelen fórumon, na az már kiveri a biztosítékot:D Szeretem ezeket a Vérpistikéket és Vérpannikákat, komolyan.:D
A kérdező hozzászólása: Én nem pontozgattam senkit, sehova. O.o
A kérdező hozzászólása: 16:55 Csak sajnos azt vettem észre, hogy szabályosan megsértõdnek, ha a válaszolók elmondják a negatív véleményüket. Ha kérdezek valamit, nyilván benne van a pakliban az is, hogy olyan választ kapok, amivel nem feltétlenül értek egyet.
Azért itt, mert e hely reprezentálja a nagyközönséget. Az általános elfogadottság, feedback pedig fontos dolog. Bár legtöbbjükben ez nem fogalmazódik így meg, én úgy gondolom, ez hajtja õket ide. Mindannak ellenére, hogy gyerekes reakcióik vannak sokszor, ahogy írod is, ez egy tudatalatti próbálgatás, az utód boldogulásának ösztönös mind jobb biztosítása, visszajelzés kérése a társadalomtól. Na meg persze itt nem kell konfrontálódni akivel nem akar, de kiélheti hirtelenjött indulatát, ha épp annak érzi szükségét.:/ Számomra meredek, hogy nekünk, mint idegeneknek ilyen kardinális kérdésben komolyan szerepünk lehet.. S az ilyen nevel még aztán gyereket hosszú éveken át.

2 hét múlva fogok kapni egy gyönyörű barna rövid szőrü tacskó fiú kutyát. Csak nem tom hogy mi legyen a neve. Van valami ötletetek hogy mi legyen a neve?

a kutyás névnaptárt nézegetem

Legjobb válasz: Buksi, Ropi, Csocsó , Marci, Füles. Tulajdonságai alapján is adhatsz neki nevet.

Buksi, Ropi, Csocsó , Marci, Füles. Tulajdonságai alapján is adhatsz neki nevet.
Anyumék tacsija Berci, a barátnõmé pedig Fidó.
Süti Csoki Karamell Mogyoró...
Nekem két tacsim van az eggyiknek az a neve Muffin, a másiknak pedig Rudi.
Bonbon, Szotyi, Marcipán, Zacsi, Lulu, én azt javaslom legyen olyan neve ami csak neki van az enyém pl: Boxi :D Remélem jók lesznek
Nekem is csokibarna, rövid szõrû kan tacsim van, és Cimbi a neve:) De szoktuk Gusztinak, Cincinek stb.becézni:DD

Hamarosan kapok egy nimfa vagy egy hullámos papagájt. Nem tudom, hogy mi legyen a neve. Szerintetek mi legyen a neve?

Fiú és lány neveket is várok! :-)

Legjobb válasz: Elég sokan kérdeznek ilyeneket de nem baj. Ha engem kérdezel csinálg úgy mint a pandáknál kínában. Ott ha jól tudom 100 napot várnak, és csak azután nevezik el õket, mert így már kiismerik az állatot és hozzáillõ nevet tudnak neki adni. Oké, neked nem kell 100 napig várni, de 1 hétig szerintem érdemes várakozni.

Elég sokan kérdeznek ilyeneket de nem baj. Ha engem kérdezel csinálg úgy mint a pandáknál kínában. Ott ha jól tudom 100 napot várnak, és csak azután nevezik el õket, mert így már kiismerik az állatot és hozzáillõ nevet tudnak neki adni. Oké, neked nem kell 100 napig várni, de 1 hétig szerintem érdemes várakozni.

Mi legyen a kutyának neve? venom-nak nevezném el, szerintetek?

Találtunk egy kutyát kb 4 hónapos olyan mint a képen meg a színe is vagyis hasonlít a képen lév? kutyára mert ezekb?l is van több féle!

Legjobb válasz: olyan neve semmiképp ne legyen, amire ha ráordítasz a kutyádra(mert valami hülyeséget csinált),akkor összetojja magát az ember, és rémülettel a szemében keresi a borzalmat. Így NE legyen a neve: GYILKOS(ezt rengetegszer hallottam már kutyanévként elvetemült emberektõl) MÉREG és hasonlók

olyan neve semmiképp ne legyen, amire ha ráordítasz a kutyádra(mert valami hülyeséget csinált), akkor összetojja magát az ember, és rémülettel a szemében keresi a borzalmat. Így NE legyen a neve: GYILKOS(ezt rengetegszer hallottam már kutyanévként elvetemült emberektõl) MÉREG és hasonlók
A kérdező hozzászólása: http://hu.wikipedia.org/wiki/Labrador_retriever
Akkor már magyarul nevezd el... méreg.. :D
Ilyen kérdéseket minek írsz ki? Még , ha raknál ki néhány nevet ami szóbajöhet, de így.. -.- Úgyis az lesz amit akarsz.
szerintem ne méreg legyen... meg venom se Ha gondolj bele, elszalad a kutyád, te keresed, kiabálsz utána Méreg! Méreg! - az emberek bepánikolnak, azt hiszik, méreg van a levegõbe... hisztéria tör ki... nonszensz... rosszabb esetben, ha nem hisznek neked, akkor azonnal megy rád a kényszerzubbony, és visznek a diliházba...elmegyógyintézetbe Kell ez neked? Tehát normális nevet...
A kérdező hozzászólása: Még soha nem volt kutyánk! Azért tettem fel a kérdést, hogy hátha tudtok valami jó pofa nevet venom az nem végleges meg mutternak nem tetszik és szerintem nem az lesz a neve! Szeretnék valami olyat ami illik hozzá de nem nyálas pl. zsemle :D Amúgy fiú kutyáról van szó!
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy a venom - méreg de én venomot adtam volna neki "venom, venom gyere ide" XD Jöhetnek a tippek! :)

Megvan a baba neve, de mi legyen a sorrend?

Lujza Mirtill vagy Mirtill Lujza

Legjobb válasz: ha két nevet adtok akkor az legyen az elsö amin hívni akarjátok leginkább ha kötöjeles vagy egybe nevet akartok, akkor mindegy, de így is biztos sokan az els felén fogják hívni.

ha két nevet adtok akkor az legyen az elsö amin hívni akarjátok leginkább ha kötöjeles vagy egybe nevet akartok, akkor mindegy, de így is biztos sokan az els felén fogják hívni.
Én a Mirtill Lujzára szavatok. 4 gyerkõc anyukája
Ez a két név nem is igazán passzol, de ha választani kell akkor Mirtill Lujza.
Szerintem Lujza Mirtill. A Mirtill Lujza nekem azért nem tetszik, mert 3 "l" betû találkozik, nehéz kimondani.
Együtt sztem nagyon nem jó. A 3 l-betû miatt a Mirtill Lujza nem jó, Lujzának meg ne hívják már... Nem lehetne csak Mirtill?
A kérdező hozzászólása: Valószínû hogy Lujza Mirtill lesz, mert fordítva a 3 l egymás után kicsit fura, és a vezetéknévhez is így jobban passzol.Köszönöm a válaszokat:)
Ahogy írták is... 3 L betût akartok egymás után? Ha csak ez a 2 név van, akkor legyen Lujza Mirtill (de azért gondoljátok át még egyszer...).
Figyeld meg a vezeték nevet. Sokat számít. Az én kislányomat is a második keresztnevén szólítjuk. Nem lehetett elsõnek adni, mert nem ment volna a vezetéknévvel. Nekem is a Mirtill jobban tetszik. Azt tenném elõre. Bár valóban fura a sok L betû.
nekem egy ik variáció sem. Amúgy nem törvényszerõ ez sem, hogy az elsõ nevén fogják hívni az én fiam L.M. és M.-nak hívják, mert így kérjük mindenkitõl.
Mi a vezetéknév? Ez sokat számít.. Így látatlanban nekem a Mirtill Lujza sokkal jobban tetszik.
A kérdező hozzászólása: Nekem a Mirtill a kedvencem, a feleségemnek a Lujza.Azt mondja neki mindegy a sorrend, tulajdonképpen nekem is.Azt preferáljuk amelyik jobban hangzik.
Lehet hogy a 3 l fura, de kimondva nekem mégis a Mirtill Lujza jobban tetszik. Sok boldogságot a babához, és a Lujza Mirtill is szép :) Szerintem így aranyosabban is lehet becézni majd Lujzinak :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!