Találatok a következő kifejezésre: Mi legyen meglepi a (10 db)

hozzon 1 rekesz sört és boldog leszek. (:
Nem vagyok valami romantikus típus, de van egy gyengém... fürdõkád, ha van: rakd körül gyertyákkal, készíts egy finom habfürdõt... Persze elõtte készíts vmi flamót, egyszerût, vagy amit õ szeret. De könnyû legyen, mert telehassal...
Én örülnék, ha a barátom pl. csinálna valami egyszerû, finom vacsorát, sütit.Vagy ha tejszínhabot nyalnánk egymásról*__*
jó lenne az is;hogy valami romantikus zenét bekapcsolnál gyrtyákat gyújtanál a hálószobába és tejszínhabot nyaltok egymásról meg mogyorókrémet
3. válaszoló ez nagyon Szex és New York 4.évad gyanús :D:D de teljes mértékig aranyos ötlet
Hát én nagyon örülnék pl. valami általa készített dolognak.. süti, rajz, vagy akár ha valami tényleg nekem szóló kis aranyos plüss amirõl mindig õ jut az eszembe.. vagy hogyha elmondja az érzéseit mondjuk a hangulatossá varázsolt szobájában:) ) egymáshoz odabújva:) [nem versre gondolok]
Imádom ha leküzdi az érintés fóbiáját és megcsókol :)

Mi legyen a meglepi a barátom 18. szulinapjan?

Az ajandek megvan de xeretnek meg vlmi meglepit gondoltam gyertyafeny,kis cetliket elrekjtek konyhaban ebedloben furdoxobabana 1-1-et rairok vlmit....(DE MIT ? :D:D:D)tejxinhab...meg vlmi otlet ami a fiuknak teccik ?!!!

Legjobb válasz: Akármit írhatsz rá, tetszeni fog neki. Írhatsz utasításokat, attól függõen, hogy hol találja meg az elsõ cetlit majd. Pl. menj be a konyhába és nézd meg mi van az asztalon; az asztalon lévõ cetlire meg írd azt, hogy vegye ki a hûtõbõl a tejszínt, a tejszín mellett pedig legyen ott a következõ cetli felírattal stb stb. Jó játék!

Akármit írhatsz rá, tetszeni fog neki. Írhatsz utasításokat, attól függõen, hogy hol találja meg az elsõ cetlit majd. Pl. menj be a konyhába és nézd meg mi van az asztalon; az asztalon lévõ cetlire meg írd azt, hogy vegye ki a hûtõbõl a tejszínt, a tejszín mellett pedig legyen ott a következõ cetli felírattal stb stb. Jó játék!
Szerintem bármit ráírhatsz a lapra az érzéseidet iránta stb:D és még örülni is fog:P És a fiúnak biztos fog tetszeni az ötlet fõleg azért mert te csináltad:P Sok sikert!
írj rá versrészleteket.. amúgy mi lesz az ajándék? :) és süss neki finom tortát.. ha szeret enni akor biztos imádni fog érte :) sok szerencsét! Puszi :)
várd egy asztalon, tejszinhabbal fujd be magad és mond neki nyalja le
Játszatok kérdezz felelek-et vetkõzéssel. Ha jól válaszol levehet rólad egy ruhadarabot, ha nem visszaveszel egyet és fordítva. Ne vedd sértõdésnek de javíts a helyesírásodon, meglepõ de a mai világban is sokat jelent. :)

A 11 éves lányomnak nem tudom mit vegyek ő csak azt mondja hogy nem tudom legyen meglepi!? Én meg nem tudom hogy mit szeretne mire van szüksége?

Legjobb válasz: Te vagy az anyja/apja. Neked kell ismerned!!! miért kérdezed meg itt, ,mert szerintem mi egy büdös dolgot sem tudunk róla. még a nevét sem. És jobb lesz odafigyelni rá, mert ha még azt se tudod, hogy mit szeret, akkor talán a barátaival cigizni jár délutánonként. szerintem ismed meg jobban, foglalkozz vele egy kicsit. (Ha mindenképp nem tudod mit vegyél, akkor adj neki pénzt)

Te vagy az anyja/apja. Neked kell ismerned!!! miért kérdezed meg itt, , mert szerintem mi egy büdös dolgot sem tudunk róla. még a nevét sem. És jobb lesz odafigyelni rá, mert ha még azt se tudod, hogy mit szeret, akkor talán a barátaival cigizni jár délutánonként. szerintem ismed meg jobban, foglalkozz vele egy kicsit. (Ha mindenképp nem tudod mit vegyél, akkor adj neki pénzt)
Viszont biztosan látod, hogy mi az ami nincs neki. Nem szokta mondani néha, hogy mire vágyik, vagy álmodozk valamirõl?
bezzeg az én 11 éves fiam teleírna egy csomo papírt a kéréseivel:)
Mondd meg neki, hogy írjon össze legalább 10 dolgot amit szeretne és meglepi lesz, hogy ezekbõl melyiket veszed meg. :-)
Én ennyi idõsen imádtam társasjátékozni, így volt, hogy azt kaptam ajándékba. De lehet hogy örülne egy szép új ruhának vagy cipõnek. Esetleg jó ajándék lehet egy mp3 lejátszó vagy valamilyen dvd. Ha szeret olvasni, akkor valamilyen könyv. De tényleg, te ismered a lányod, hogy miket szeret, mi érdekli és ami nincs neki, azt veszel.
5.-nek Te egy 11 éves gyereket elvinnél, hogy válasszon ajándékot magának? Egy 11 éves gyereknek azért még kell a meglepetés. Én annak idején feltúrtam az egész lakást, hogy hová dugták az ajándékot, de szerencsére a szüleim olyan ügyesek voltak, hogy soha nem találtam meg az összeset. Biztos van olyan játék, amivel szivesen játszana és még nincs neki. Lényeg, hogy ne csak ruha legyen az ajándék, mert nem biztos, hogy a praktikus dolog (amit egyébként is megkapna, mert kell) jó ajándék egy gyereknek.
Én elvinném egy bevásárlóközpontba, és megkérném, hogy válasszon 1 olyan dolgot, ami megtetszik. Persze nem plazmatévére kell gondolni, hanem valami szép ruhára, kopogós cipõre, :) vagy egy új babára... Nem tudom, manapság mivel játszanak a 11 éves lányok...
A kreatív, gyurmás ötlet jó! Szeret v.mivel bíbelõdni a leányzó, van olyan v.mi, ami nagyon érdekli?
gyöngyfûzéshez való cuccok! ha szeret kreatívoskodni, akkor szerintem nagyon fog neki örülni, mert egyedül is tud vele foglalkozni, és tényleg meseszép ékszereket lehet készíteni, ha belejön! Ha kell segítség, hogy mi az, amit egy ekkora kislány is meg tud csinálni, meg hogy miket vegyél amik kellenek! :) (damil, drót, abból is milyen, milyen gyöngyöt, milyen füzeteket) ui.: a tescoban árult dobozos gyöngyfûzõszettet semmiképp se ajánlom! :)
-görkori -roller -könyv -társasjáték
azért annyira csak ismered a kislányodat, hogy tudod mi érdekli. Esetleg sportol valamit, vagy szeret táncolni, kreatív dolgokat csinálni. Ha szeret öltözködni, akkor valami szép ruha, cipõ, ha olvasni, akkor valamilyen ifjúsági könyv.
Miért lettem lepontozva? Az egyik késõbbi válaszadó ugyanazt írta le, más szavakkal, és hozzátette a gyurmát. Na??????
Ja még annyi, hogy ezek a korú gyerekek pont abban a korban vannak, amikor minden érdekli õket, de semmi sem köti le tartósan.


Ma meglepem a pasimat egy sztriptízzel, légyszi adjatok ötleteket miben legyek? Esetleg minek öltözzek be, bármi .

Már egyszer sztriptízeltem neki akkor az ö egyik ingjében+nyakkend? volt rajtam egy short,tanga jah igen meg egy szexy kalap:)Szóval ez kil?ve:D

Legjobb válasz: jav:minek

A kérdező hozzászólása: jav:minek
iskoláslány, titkárnõ, nõvérke... derítsd ki mire gerjed :)
Kislány: Emma (mi így hívjuk), Rebeka, Eszter Kisfiú: Péter, Bence, Soma
Kibírtátok h nem néztétek meg mije van? :) Nekem is a Milán tetszik:) Én fiam is az:) Lánynevet nem tudnék:) Talán Eszter vagy Réka :)
Réka , Eszter, Zoltán, Máté
Dávid Zsófia
Fiú: Milán Lány: Míra :)
Lilla Márk
A http://www.4DUHGYÖRGY.HU OLDALON /AMI EGY 4D ULTRAHANG RENDELÕ GYÕRBEN/ TALÁLSZ NÉVJEGYZÉKET! JÓ KERESGÉLÉST !
lány: Mira, Lia, Dorka, Debóra, Veronika, Eszter (én is az vagyok) fiú: Dávid, Patrik, Bertold, Máté, László, Kristóf Nekem a kislányom Dorka lesz :)
Az én fiam: Tóth Gergõ
LÁny: Júlia, Heléna, Boróka, Tamara, Tekla, Maja, Tímea Fiú: Tamás, Attila, Botond, Lõrinc, Levente, Benedek
Szia! Otthon vagy még? És sikerült nevet választani? egy válaszoló
A kérdező hozzászólása: Párja vagyok. Köszönjük a neveket, kicsit korábban jött a baba:) 21.-én éjjel született meg Róbert Krisztián 3700grammal és 53 cm-rel...Anya és baba is nagyon jól vannak... Köszönjük mégegyszer:)
Gratulálunk!Jó egészséget, és sok örömöt kívánunk Nektek! egy válaszoló
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen:)
Gratulálunk :) Emma (10 hónapos), Peti és Timi
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen:) :)
Loretta, Zsolt.
Nekem ha lányom lett volna Csilla lett volna, de fiam van aki Dávid. Amúgy tetszik az Attila, Gergõ, Noémi, Aurora, Menta.
Szia! Mi sem akartuk tudni a nemét, sokkal jobb a meglepetés! Fiúnevünk nem volt, csak lány: Gerda. Lány lett :) Õ a harmadik :)
A kérdező hozzászólása: Lány nevekkel nem vagyok teljesen kibékülve...egy sincs szinte ami tetszene:( Viszont ez a Míra, nem is rossz:) Tóth Míra? Aranyos:) :)
Elsõ vagyok, akkor szerintem fiad lesz.:) Majd írd meg kérlek!
A kérdező hozzászólása: Jobban szeretnék én is fiút...:) Hát nemsokára kiderül...már nagyon várom...fiúban sok név tetszik...Robi, Attila...akkor bajban lennék, ha nem tudnék választani:) Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Ki:) Én nem akartam tudni...az olyan nagy meglepi, hogy kibújik, és akkor mondják, hogy kisfiú, vagy kislány:) A barátom akarta tudni, de ha én nem, õ sem:) Köszönöm a válaszokat, a Milán tényleg rossz...
Szia!Kislányom lesz!És Mira lesz, rövid i -vel!Ha kisfiú lett volna, Flóriánnak, vagy Krisztiánnak neveztük volna el!:) ))
fiú:Ádám, Krisztián, Richárd lány:Lili, Dorottya, Emese, Eszter
Lány: Tímea, Odett, Helka, Auróra Fiú: Áron, Milán, Samu, Roland
Szia! Az en kisfiamat Eriknek hivjak. Lanynevek:Bitia, Viktoria, Flora, Melania, Blanka, Dalma, Debora, Lidia, Diana, Bonita, Izabella. Fiuk:Adrian, Nimrod, Alex, Zalan, Norbert, Ruben, Marcell, Marton, Tibor.
Kimaradt a Gloria:) elozo voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! Én is majdnem Glória lettem:) Helyette Olivia...párom ezt akarja, ha lány...de én nem:) Remélem beelõzöm, találok valamit...
Tegnapi 7:55-ös vagyok, gratulálok Nektek!!! :)

Mi tévõ legyek? Lefújjam a meglepit?

Üdv!

Legjobb válasz: Várd meg amíg hazaérnek a bicajozásból.

Várd meg amíg hazaérnek a bicajozásból.
Ne menj oda szerintem. Néha kell haveros program is. Maradjon minden a megbeszélt találkozási idõnél.
Szerintem se suvadj be a bringázásra, inkább módosítsd a meglepetést úgy, hogy tudjanak nyugodtan bicajozni, de pl a haverját vond be nyugodtan, egy új ötlet kell csak. Tudom, pont ez a lényeg :D De magamból kiindulva, örülnék persze ha a barátnõm elõbb ott lenne, de kicsit sajnálnám is a barátommal tervezett kanpartit.
Hát... mivel a bicajtúra gondolom, nem 1-2 órás, így nincs mit tenni, marad a megbeszélt idõpont. Vagy még max. annyit tehetsz, ha megoldható, hogy bevonod tényleg a haverját, megmondod neki, hogy alakítsa úgy, hogy ne húzódjon el nagyon az a bicajtúra, te meg várd ott náluk, mikor megérkezik. Biztos nagyon örülne neked.

Mi legyen a meglepi?

A napokban leszünk 1,5 évesek a párommal!Megszeretném lenni,de a helyzet nem is olyan egyszer?:(Szüleivel él és korlátozott határaink vannak amiket csak a szobába lehet véghez vinni!Ötletek tapasztalatok?Nagyon megköszönném:)

Legjobb válasz: Bocsánat!Elírtam,meglepni szeretném!:)

A kérdező hozzászólása: Bocsánat!Elírtam, meglepni szeretném!:)
ha fiú vagy vidd el vacsizni, és rendezz neki egy romantikus estét:)
A kérdező hozzászólása: De lány vagyok 22 éves bocsánat de ez le maradt!

Mi legyen a meglepi? Minek orulne a legjobban?

A baratommal ezt a hetveget Barcelonaban toltjuk es szeretnem meglepni valami szexualis teren.Ejszaka kint leszunk a tengerparton es nagyon szeretnem,ha nagyon jol sikerulne.Meg soha nem szeretkeztem a tengerparton,de megis szeretnem a legjobbat nyujtani.

Legjobb válasz: Minek örülne? A homoknak nem, igen kellemetlen lehet amikor a tengerparton a homok is beszáll harmadiknak. Ezért homokmentes törölközõt mindenképp vigyetek magatokkal.

Minek örülne? A homoknak nem, igen kellemetlen lehet amikor a tengerparton a homok is beszáll harmadiknak. Ezért homokmentes törölközõt mindenképp vigyetek magatokkal.

Mi legyen a meglepi ebéd?

A párom külföldön dolgozik és most hosszabb id?re ott kellett maradnia. Pont délre érne haza és én gondoltam csinálok neki egy különleges ebédet. Van valami javaslatotok erre? Jól tudok f?zni! És inkább a receptet írjátok le mint a kaja nevét! Lécci normális válaszokat!!

Legjobb válasz: össze folyt a nyál a számba, ezt még lehet én is kipróbálom :D

össze folyt a nyál a számba, ezt még lehet én is kipróbálom :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon gusztán hangzik! Köszi a választ!
Ez a recept tényleg klassz, én is biztosan ki fogom próbálni, de ha én várnám haza a férjemet hosszabb távollét után, akkor nem hiszem, hogy új dologgal próbálkoznék, hanem azt fõzném, amit a legjobban szeret, meg sütnék mellé egy tortát, szintén olyat, ami a kedvence, Isten hozott itthon felirattal.

Mi a véleményetek a DIGI tv és internetszolgáltatásról? Békásmegyeren most "jöttek", és meglepően olcsó díjuk. Nekem fontos, hogy ne legyen hibájuk, azaz mindig elérhető legyek. A T-home mostanában eléggé hibázik, és váltanék. Szerintetek?

Legjobb válasz: Megmondom õszintén az internetjükrõl nemtudok nyilatkozni, de a tv-rõl igen! Szóval az tv adásuk az valami borzasztó!! Nyáron köttettük ki! Ha egy kis szél fújt vagy esett az esõ, vagy csak épp egy nagyobb kocsi ment el a ház elõtt már nem volt adás :S És ez napi szinten igy ment! Szerintem sokan elpártoltak tõlük, ezért lehet ilyen olcsó.... Na de ez az én egyéni véleményem:)

Megmondom õszintén az internetjükrõl nemtudok nyilatkozni, de a tv-rõl igen! Szóval az tv adásuk az valami borzasztó!! Nyáron köttettük ki! Ha egy kis szél fújt vagy esett az esõ, vagy csak épp egy nagyobb kocsi ment el a ház elõtt már nem volt adás :S És ez napi szinten igy ment! Szerintem sokan elpártoltak tõlük, ezért lehet ilyen olcsó.... Na de ez az én egyéni véleményem:)
én meg csak cáfolni tudom az elõzõt (nekünk is csak TV van még) itt Tiszaújvárosban pl semmi baj a TV-vel csak akkor megy el amikor nagy vihar van(korom fekete az ég sok sok villám) (ekkor úgy is kihuzzúk a cuccokat a villám ellen)
Nekem kb. egy éve van, és semmi gondom vele. A TV adással csak az az egyetlen problémám volt eddig, hogy már töbször változtatták a csatornaleosztást. A net eddig kifogástalan volt, a telefon kicsit visszhangos. De mindez együtt csak 5400 forint.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!