Találatok a következő kifejezésre: Mi legyen kutyusnak a neve (15 db)

Mi legyen a kutyusnak a neve?

Nemsokára fokok kapni egy fajtiszta kuvaszt, és nem tudom mien nevet adjak neki, és még nem tudom, h fiút v. lányt kapok! Nem tudok nevetadni! Segítsetek!

Legjobb válasz: Az én kutyám pl. Ribizli. Barátnõmé Bodza. De lakik a errefelé Zeller nevû kutya is. Legyen mondjuk Répa Retek Mogyoró. Szerintem tök jók az ilyen gyümölcs-zöldség kutyák.

picúr "rájli"
Jojó :)
Ránézel a kutyura és egyböl találni fogsz rá egy különös ismertetõjegyet, egy rá illõ nevet.Nekünk pl Kinga volt a neve.De a Lédi is illik a kuvaszokra :)
Az én kutyám pl. Ribizli. Barátnõmé Bodza. De lakik a errefelé Zeller nevû kutya is. Legyen mondjuk Répa Retek Mogyoró. Szerintem tök jók az ilyen gyümölcs-zöldség kutyák.
Én a kuvasz kankutyának a Bátor nevet adnám.
nekem három kutyám van: Csúzli, Boci Csoki. születtek kölykök:Zsömle, Kicsi Boci, Csoki, Kókusz, Fura, Tappancs, Füge, Zokni, Pötyi, Lucky. Tetszenek ezek a nevek:Korom, Diégo, Rocky, Zéno, Joker, Plúto, Sziszi, Lili, a kuvaszra illik: Bolytos, Lisztes, Duci, Deka, Sok sikert! én is gyere vagyok ugy hogy irj:[email protected]
Az en kutyamat Chesternek hivjak
Nálunk eddigi kutyanevek: Burkus, Dingó (õ kuvasz volt), SÁtán, Vénusz, Adonisz, Maja, Csibész, Bogár, És egy alom kiskutyanév: Adonisz, Athéné, Aphrodité, Artemisz, Asztraia, Atlasz DE tetszik még: Sába, Siva, Vidor, Cézár, Sztár
lány:Daisy Fiú:Fico(fikó)
Helo! Szerintem a Mokuc az jo lenne, olyan univerzalis nev!
Lehetne a neve ha fiú : Rono, Medor, Rocco, Lord
Godzilla :)
vagyis Szultán ha fiú, ha lány akkor Liza:D csak az elõzõt elírtam.....:)
Szerintem ha fiú akkor Szultán, ha pedig lány akkor Léda
Süti vagy Bogyó :)
Muki a legjobb!!!:)
szia az én rottweilerem neve Bosco, nekem tetszik még az Otello, Zeusz, Bismarck név is, lánynak Lana. de ha ennyire érdekelnek a nevek, nézd meg a kutyanévnaptárba, írd be a keresõbe.
Szerintem ha ott lesz elõtted és ránézel akkor egybõl befog villani vmi név. Elõtte felesleges meditálni. Ga ott fog mászkálni elõtted akkor lehet valami jellegzetesség vagy tulajdonsága megfog és egybõl beugrik a hozzá passzoló név.
Ha lany akkor LEDI, LENA ha fiu KAKTUSZ, UBORKA ! HATHA TETSZIK VALAMEJIK!?
Egy kuvasznév a családunkból: Lisztes

Mi legyen a neve a kutyusomnak?

Tegnap talaltam, 4 hetes korul lehet, epp hogy megtanult enni, nemetjuhasz keverek, kislany. Hogyan hivajm? tippeket kérek. koszike

Legjobb válasz: FRANKIE。 SZERINTEM AZ NAGYON HELYES NEV, ES LANY KUTYUSHOZ IS ILLIK!(BOCSI, SAJNOS VMIERT LEHETETLENSEG KISBETUVEL IRNI):)

FRANKIE。 SZERINTEM AZ NAGYON HELYES NEV, ES LANY KUTYUSHOZ IS ILLIK!(BOCSI, SAJNOS VMIERT LEHETETLENSEG KISBETUVEL IRNI):)
Dézi.^^ Bár szerintem neked kéne választani ....De így legalább szûkül a kör ..ha véletlen volt elõtte kutyád VÉLETLENÜL SE AZT A NEVET ADD NEKI ami annnak a kutynk, volt
legyen valami görög istennõnek a nevek, mert azok szerintem tök jók, mondjuk Aphrodité, Pallasz Athéné, Héra, Thétisz Néreisz, Artemisz... stb. amúgy az én kutyám neve Ariadné, de azt ne kopizd! :)
Alfonz, tudom, hogy lány, de nekem ez jutott elõször eszembe :)
Luna! (hold) Nekem ha lenne lány kutyusom így hívnám! :)
Ha nekem lenne szuka kutyusom én Alice-nek(elisz) hívnám.. :)
Lizzy, Bella, Bell, Leila, Zora (bár az nem nagyon illik a német juhászokra. A mi kutyánk fiú, Rottweiler, és úgy választottunk nevet ami rá illik. De sztem 4 hetes korába még nem muszáj neki nevet adni, majd amikor kicsit jobban megnõ. Talán lehet hogy egy nagy behemót lesz;és majd Maci név fog rá illeni. :) :D
Nekem a Nessie(nesszi) név tetszik.
Sherry. :) És akkor már illenek is egymáshoz.
Bacardi :P Jó pörgõs név és még csajos is. És ez is B betûs, mint a Baileys :P
tonik?gin?vodka?:D
Nincs mit. :) Majd írd meg végül mi lett a kutyus neve!
*Mojito-hoz* bocsi. ^^"
Szerintem is jó a Martini :D ebbõl akár Martina is lehet. Vagy mit szólsz a Mojito-joz? =)
Cherry Berry :D
Lehetne mondjuk likõr :D, vagy nekem a metaxa is tetszik, szerintem nem is egyhangú...Vagy mit szólsz a martinihoz? Nagyon tetszik, hogy ilyen neveket adsz nekik, szerintem illik a kutyusokhoz! :D
A kérdező hozzászólása: én falun lakok egyébként és én itt a környéken még soha nem láttam fajtiszta kóbor kutyát! Sõt a mi kutyáinkat is el akarták lopni még nem voltunk itthon, csak mert szép fajtiszta kutyusok! Egyébként kb 10-15 ismerõs szólt hogy szeretnének venni kiskutyát ha lesz, ezek ellenére sem szeretnék kiskutyákat, de ha véletlen lesz, örülünk majd nekik, és lesz helyük családon belül! és a következõ almot nem várnánk meg, mert ivartalanítanánk! ilyen egy szaporító, igaz????
A kérdező hozzászólása: Írisz lett a neve! azt mondták, van ilyen nevû krémlikõr is így néznek ki http://kephost.hu/share-0A16_4CB1E8D7.html http://kephost.hu/share-44B9_4CB1E94B.html
Jaj, ezek irtó gyönyörûek, nekem is spánielem van, már 3 éves, fiú. A neveik is nagyon aranyosak, illenek hozzájuk. :) Amúgy meg az ilyen hozzászólókon ne húzd fel magad, õk is csak jót akartak (gondolom), csak rossz embert támadtak. Nem ismernek téged, így nem ítélhetnek el. Hát igen, ebbõl indul a rasszizmus...
Jaj, hát én nem vagyok spániel-párti, de õk igazán édes kis dögök. :) A nevük is tetszik, de nem keverednek össze? Írisz - "Bélisz"? Hasonlóan hangzik. :D De találó, az tény, tetszik. ^^
elég iszákos a gazdi xDD:D(bocs ha rosszat mondtam viccnk szántam:) ) :D:D de ha mindenáron italról akk elnevezni legyen APSZINT:D:D(legerõsebb alkohol asszem:D) 96% vagy vmi iylesmi:)
Nagyon aranyosak:)
A kérdező hozzászólása: köszi! :-) A Baileys-t, nem mi találtuk ki, így lett törzskönyvezve, de a gazdája, nem vitte el, és így került hozzánk, és a kislánynak meg valami hasonló nevet szerettem volna! Tudják nagyon a nevüket! És az Íci, és Béló becenévre is nagyon figyelnek!
Szia! Leírnád, melyik kennelbõl vannak? Én is ilyen színût keresek, de sehol sem találok minõségi törzskönyveset! Vagy adsz egy elérhetõséget?
tegnap 21:25 vagyok Ja akkor értem, nálunk is becenevezés megy, szóval gondolhattam volna. :D Nekem hétfõn lesz kiskutyám, fiú, én is most keresgélek nevek után, próbálok valami ritkát, de értelmeset találni. Keverék kutyus, de azt hiszem az anyukájában (aki szintén keverék :D) van spániel a szõre és a fülei alapján, meg a mérete is erre utal. Ezt muszáj volt megosztanom. xD
A kérdező hozzászólása: http://www.mesztegnyei.fw.hu/
Törzskönyvest esetleg kapnék itt, de minõséget nem, ez egy szaporító telep... De azért köszi.
A kérdező hozzászólása: http://www.spanielekholdvari.eoldal.hu/
utolsó válaszolónak: nem halnának ki, csak kevesebb lenne a kobór, menhelyi kutya...egyébként a kérdezõnek üzenem hogy ennyire ne legyen felelõtlen!
Miért kell mindenkit szekálni? A kérdezõ kérdezett inkább válaszoljatok arra. Igaza van a kérdezõnek semmi közünk hozzá, hogy mit csinál! És akkor mi van ha egyszer születnek kiskutyák? Gondolkozzatok! Ha soha nem születne kiskutya akkor kihalnának! Az talán jobb volna! Vagy ha soha nem születne kiskutya akkor nektek se lehetne, meg minek vesztek akkor kutyát ha úgyis tudjátok, hogy a kutyának valahogy meg kellett születnie és ahogy ti mondanátok akkor ez is épp úgy "szaporítótól" származik! Könyörgöm! Néha az ilyenek kíméljenek! Még valami! Ha valami nem tetszik, nem kötelezõ írni! Jesszusom! A kérdésre pedig meglett a válasz? Kíváncsi vagyok mi lett a kutyusnak a neve. Sok boldogságot és örömöt kívánok a kutyusokhoz!
a kérdezõ enyhén hirtelen haragú...nyugi.....
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam rá hogy jó lenne valami ilyesmi... Elõször a metxa-ra gondoltam, azt amúgy is szeretem, de lebeszélnek róla, mert hosszú egyhangú név! De így tanácstalan vagyok. cherry- tettszik, nem rossz, csak kicsit egyszerûnek tûnik nekem! Ezért még várok ötleteket!
A kérdező hozzászólása: De jó! Nagyon tettszenek a nevek! Nagyon aranyosak vagytok! Nagyon örülök, igy már van több választási lehetõségem is! Azért ha van még ötlet, azt nagyon szívesen várom... Egyébként a spánielem (fiú is és a lány is) fekete és barna színû, vagyis coboly!
Brandy :)
jézusom még egy szaporító..
A kérdező hozzászólása: Nem kell jézusom-ozni! nem vagyok és nem is leszek szaporító! Egyébként ha akarok veszek még 3 törzskönyves kutyát és alapítunk kennelt, de neked ahhoz sem lesz semmi közöd!!!! És egyébként csak társat akarunk a kutyusomnak, csak a fiú igy is sok mindent lepisil, ezért nem akartunk még egy fiút! és a tenyésztõnk azt mondta nagy a valószínûsége hogy nem lesz kiskutya sem mert együtt nõnek fel!!! de te szövegelsz, pedig azt se tudom mi a helyzet!
hát a "tenyésztõ"(az ilyet szaporítónak hívjuk..) jó nagyot hazudott.. a kutyák még a saját kölykükkel/anyjukkal is párosodnak, attól még mert együtt nõnek fel nem lesznek olyanok, mint az embereknél a testvérek, ergó ugyanúgy fognak szaporodni.. ami azért jó, mert akkor a szuka kutya már az eslõt tüzelésnél be lesz fedezve.. gondolkodj az ivartalanításon!! a tenyésztés nem a törzskönyves kutyákkal kezdõdik, azokat is megfelelõ helyrõl kell kiválasztani és rengeteget kell tanulni, ahhoz, hogy tenyésztõ lehess(tenyésztõi tanfolyam, szaporodásbiológia ismeretek , a fajta állományának ismerete, elképzelés, hogy milyen típusú kutyákat szeretnél, tehát szakértelem st stb....)
ha pedig a fiú sok mindet lepisil, akkor ott komoly probléma van a falka sorrendjével, falakvezérnek hiszi magát..
A kérdező hozzászólása: Te egy idióta vagy!!!! Nem érted hogy nem akarok szaporítani se se semmi! De ha akarnám se lenne hozzá semmi közöd!!! (érdekes nõtt már fel együtt két kutyám és nem lett soha kiskutya a 10 év alatt- roppan érdekes, vagy csoda lenne???? ) nyugi! Gondoskodva lesz róla legalább 2éves koráig semmiképp se legyen kiskutya, a többi meg a természetre lesz bízva! Remélem megnyugodtál, mert még a végén aludni se bírsz majd egy új szaporító miatt akit beképzeltél magadba!!!!!
Ézdekesség képpen szeretnék belekogyogni, hogy nekünk volt egy mudi kev.szukánk (teljesen úgy nézett ki mint egy róka), és a fia aki puli kev. volt. Az anyja soha nem engedte, hogy befedezze a fia, és a végére teljesen bepörgött a kan. Szegény el kellett altatni, olyan súlyos volt neki. Persze most 2 kanunk van, és egy ivartalanított lánycicánk. Sose szaporítanék, de akkor még kicsi voltam, nem szólhattam bele.
"a többi mega természetre lesz bízva..".na hát ez a szaporítás.. mi háziasítottuk a kutyát, aki a farkastól származik(ahol kizárólagcsak az alfa állatok párosodbak!!), tehát a mifelelõsségünk megakadájozni, hogy szaporodjon, erre is való az ivartalanítás.. a kutyád kölykei közül nem egy fog kikötni szaporítóknál, erre mérget vehetsz, márpedig az már a te lelkeden szárad.. szegény kutyáid, sajnos nem az õ érdeküket nézed, hanem, hogy te szeretnél kiskutyázni..
A kérdező hozzászólása: csak jelzem, akik szaporítónak könyveltek el: a lány már 3szor is tüzelt és nincs kiskutya!!! A kan szaglássza, néha megnyalja, de más semmi nm történik!!!! Nagy szaporító vagyok, ugye!?
és mi lett a lány kutyus neve?
A kérdező hozzászólása: http://www.athinas-product.hu/ én õket néztem ki elõször, de sajnos nekem nincs, nem volt és soha nem is lesz 100 ezren felüli öszzegem kiskutyára!!! :(


mindenképpen ki kell deríteni a szag okát, mert lehet hogy betegség áll a háttérben!
A kutyák önmagukban nem büdösek, esetleg a szájuk miatt, erre van rágócsont, illetve mi meg is mostuk a fogát néha. A szõre akkor büdi, ha belehempereg valami döglött állatba, vagy megijed és kiereszti a bûzmirigyeit, amibõl bûzös zsír jön ki és olyankor az rátapad a szõrre. Sûrûn, naponta kell kutyafésûzni és fürdetni is szabad. Ilyen spray-rõl pedig nem hallottam, de az emberi dezodort nehogy használd, mert csak fokozza a szagokat, mert akkora kutya szervezete ellenáll.
A kutyus nem büdi. Csak ha telibe rádliheg. Ha valamiért mégis büdi, akkor fürdesd meg.
Mi a gyakori fürdetés helyett Panzi száraz sampont használunk kifejezetten kutyák részére.
De azt mindenképp szem elõtt kell tartani, hogy a kutyák szõrének/bõrének nem tesz jót a gyakori fürdetés!
ha minõségi samponnal fürdetünk, akkor semmi baja nem lesz az ebnek... de minõségi sampont fressnapfban nem lehet kapni és a Bobi, Panzi, Héry termékek kifejeztten tönkre teszik a kuty azsõrét/bõrét, gyakran allergiát okoznak..

Most született egy fehér husky nálam és nevet keresek neki valamilyen farkas vagy indián nevet. A kicsi kan kutyus. Várom az ötletekek Mi legyen a neve?

Legjobb válasz: Nem tudom, az enyémet is leszavazták. Lehet, hogy ha nem a kérdésre válaszolunk, csak azt írjuk, hogy ne szaporíts stb... akkor 100%-ot kapunk. De van egy hülye szokásom, hogy a kérdésre válaszolok. Lehet ismét leszavazni.

Nem tudom, az enyémet is leszavazták. Lehet, hogy ha nem a kérdésre válaszolunk, csak azt írjuk, hogy ne szaporíts stb... akkor 100%-ot kapunk. De van egy hülye szokásom, hogy a kérdésre válaszolok. Lehet ismét leszavazni.
Attól, hogy fehér színû még nem színhibás, mivel a huskynál minden szín megengedett. Azt hiszem mostanában tették be a standardba, hogy a blue-merle a kivétel. Azonban, ha a kennel név megegyezik a kérdezõ nevével, akkor az más tészta. Nagyon sok rosszat hallottam a zsinórban legyártott almokról.
Mi a kennel neve, és milyen betûs alom? Vagy csak úgy szaporítgatsz? Csak színhibás, vagy albínó?
Alcide (a True Bloodból) :)
Ejtsd: Álszid
Nagyon sok verseny kennelben van Európában fehér színû husky.
Rosszul tudod: nem mostanában tették bele. Mostanában semmiféle standardmódosítás nem volt. A bibi ott van, hogy jelenleg Magyarországon, de talán egész Európában nincs tenyésztõnél fehér husky. Csak a szaporítóknál.
Blanco- spanyolul fehéret jelent, Az indián törzseknél: Aleut 'Quhmax' Yupik- 'Qatellria' Inupiaq 'Qatiqtuq' jelenti a fehéret. Ami nekem tetszik: A finneknél a hó- Lunta, cherokee nyelven a farkas: wahyah, japánul a fehér: shiro, afrikai törzsi nyelv (wolof) fehér: weex. Aztán képet is tegyél fel :D
Leginkább a Szerencsétlen illene rá.
A Shiro az nagyon jó TETSZIK :) Most miért kellett az Alcidet így leszavazni? :(
Nem hiszem. 17 éve foglalkozom a huskykkal, nem csak az interneten. Ellentétben veled, én tudom hogy mirõl beszélek. Rossz érzés lehet, hogy ez téged zavar, engem nem.
1.Az, hogy kiírod, hogy "Teknõsbéka", az nem az arcod vállalása. Az más dolog, hogy utánanéztem, ki vagy, mert iszonyú tudatlanságban élsz.Valószínûleg ezért hiszed, hogy mindent tudsz. 2.???
Nekem van arcom és vállalom is. Nem kéne a menhelyrõl kihozott és a talált kutyákat szaporítanod, lehet hogy neked is lehetne késõbb vállalni.
Frenetikus de a kérdés még mindig az hogy mi legyen az eb neve...
Kicsit nagy az arcod. Mégis milyen kategória? Sokkal nagyobb munka egy eredményes versenykutyát tenyészteni. Nem csak a tökéletes funkcionális testfelépítés szükséges, hanem a viselkedésbeli tulajdonságokra is oda kell figyelni. És itt nem arról van szó, hogy a ringben hegyezze a fülét. Szégyelld magad, hogy úgy becsmérled mások munkáját, hogy fogalmad sincs annak tartalmáról. Olyan szánhajtók mint pl.dr Detlef Oyen rendkívül nagy tenyésztésbeli tudással rendelkeznek, nem is beszélve a takarmányozástanbeli, etológiai, sportedzõi tudásról.
Verseny kennel. Ugyanaz a kategória
Egy fehér champion kutya Németországban :http://www.frankoniapower.de/dogs/ranger.htm
Hadick (Hádik)

Mi legyen a neve a kutyusomnak?

Egy magyar agaram lesz, kislány. Egy olyan nevet szeretnék, ami különleges, de mégis egyszer? és a kutyám is meg tudja jegyezni. Egyébként, a magyar agaran belül több színváltozat is ismert, de mivel még nem kaptam meg, ezért nem tudom milyen szín? lesz.

Legjobb válasz: majd ha meglátod azt add neki ami elõször eszedbe jut.de mi adjunk nevet a TE kutyádnak:)

majd ha meglátod azt add neki ami elõször eszedbe jut.de mi adjunk nevet a TE kutyádnak:)
Utolsó, a Béla az fasza név, engem is így hívnak :) ))
Béla!
Fortuna, Sasha, Fleto, Flogi, Fanni, Fahéj, Gyömbér
én a következõ kutyámat Dinónak fogom hívni. de mivel lánykutya, hívhatnád Bambinak :D
Jázmin? =)
hmm magyar agár? az én javaslatom: Bogyó
huncut név sztem.aranyos, vagy a bogi, de ha törzskönyves lesz, akkor elvileg kap egy szép nevet hozzá adhatod neki azt is
szerintem Speedy, ami angolul gyors, sebes (mégiscsak egy agárról van szó:D) egyedi is ami szerintem fontos. bár lehet h az inkább egy fiú kutyának jobb lenne... és amúgy a kutya bármien nevet meg tud jegyezni ami nem hosszú, neki nem maga a szó számít, hanem a hangsúly. pl ha a kutyádat bodrinak hívják, mondhatod neki nyugodtan, hogy kodri, õ nem érzi a különbséget. a Nippy is gyorsat jelent, az szerintem csajosabb.:)

Mi legyen a kutyusunk neve? Melyik a legjobb ezek közül a nevek közül? (lent)

Kutyatartásra készen állunk. Vagy egy leonbergi kis szukánk lesz, vagy egy labrador kanunk. De bármelyiket is választjuk, a nevekben nem tudunk kiegyezni.(ennek a két fajtának valamiért nem magyar, hanem inkább külföldi nevet tudnék elképzelni, ezért is olyanokat gy?jtöttünk).

Legjobb válasz: Winny és Coco tetszik!

Winny és Coco tetszik!
Szerintem egy leonbergi szukának vagy az Paris vagy Winny Egy labrador kannak : nation, Valley, Teo vagy Joey
Szuka: Destiny vagy Paris. Kan: Coco, Joey.
Érdekesek, ezek az elõre eltervezett nevek. Én elõbb megnézem a kutyát, megismerem, és utána adok neki nevét, az õ egyéniségéhez illõt. Próbáld eszerint te is!
Szuka név: Dina (inkább labinak illik) Winny meg leonberginek Kan név: Teo (leonbergi) Collin (labi)
Szuka nevek közül: Paris, Winny, Destiny, vagy Dina. Nekünk még nagyon tetszett a Windy, Lili. :) Kan nevek közül: A Joey a favorit! Szerintem a Joey nagyon jó! :) És pl én még sosem találkoztam Joey nevû kutyával, csak mondjuk Joe-val, vagy Jack-el.
Szuka: Winny Kan: Wolfy :)
szerintem a szuka kutyusnak Arya, Destiny de a legjobb szerintem a Párizs :) szerintem a kan kutyusnak Wolfy, Collin, Correy de ezek közül szerintem a legjobb a wolfy :)
Szuka: Destiny, Paris, Kan: Teo, Joey
Szika: Winny akiármi is leszt azt ajánlom h max 2 tagú szó, név legyen a neve hogy könnyebben megjegyezhesse és haesetleg valmire szeretnéd tabítani akkor künnyebben komunikálsz vele
*szuka
Nekem a Dina és a Teo tetszik. Rövid és hangzatos.
Utolsóval értek egyet, gondolnotok kell a neveknél, nem csak arra h divatos és mi illik a fajtához, fegyelmezésnél, a rövid hangzatos név a nyerõ, ugyan úgy behívásnál, Ezért én a Dinára és a Teóra szavazok, a Teo nagyon illik a labradorra szerintem, és a Teõ gyere ide sokkal jobb egyszerûbb ne makad bele a nyelved mint a többi....
Majd írd meg, hogy döntöttél...
A kérdező hozzászólása: A Whisper Nation tényleg tök jó párosítás. Nagyon tetszik, köszönöm szépen. Majd ismertetem a "kampánnyal"! Erre nem is gondoltam!
A fenti megközelítést tovább gondolva, a Whisper Nation (suttogó nemzet) párosítás viszont egész jó lenne. :) Kiérzõdik belõle némi misztikum, legalábbis számomra. De a végsõ szó persze a tiétek lesz. :)
Szuka:Winny Kan:Valley :)
Paris és Colin! Nekem cicám van és Nyuszi a neve.:) )
én biztosan a Joey-t választanám :D annyira jó név :D
szuka: dina és winny kan:Coco, Diego, Medox
Winnie Valley vagy Teo Nekem ezek illenek a legjobban ezekhez a fajtákhoz. Meg amúgy is, ezek a legkedvesebbek:)
Evelin? Jaj, az írásodról felismerlek. Kitalálom, az Arya és a Nation nevet Asszi találta ki, és annak örülne a legjobban, ha ezeket összeolvasnátok. A Gettio, Teo biztos Viktor ötlete volt az olaszozás meg a franciázás miatt, pont mint a Paris. Meg a Winny is, mivel a Winter a kedvenc neve, és ez annak a becézése. A Correy, Dina és a Wolfy a tiéd, mivel ezek a te stílusodra vallanak, meg persze az öcsénk gyerekeire. A többit fogalmam sincs, honnan szedtétek, de mind szép. Engedj Asszinak. Az kemény lenne, ha kiáltozna utánuk, hogy Arya, Nation! Azt de megnézném! De viccet félretéve, ez a két név tényleg egyedi. Ezekre szavazok!
Winny Collin
A kérdező hozzászólása: Mariann? Jaj, nem tudtam, hogy te is szoktál itt írni. Akkor biztos megnéznének minket, igazad van. Jól ismersz minket, mert pont így agyaltuk ki õket. De a férjemet nem ismered, mert akkor tudnád, hogy a többi az õ ötlete volt. Kivéve a Whisper. Az a szomszédé. Ja, meg a Collin az anyósomé! Majd bemutatlak neki!
Ajjaj! :(:(:(
kan: Joey szuka: Winny
A Winnyrõl nekem egy olasz származású, amerikai, kövér, borostás, lenyalt hajú maffiózó jut eszembe.:D Mintha a Maffiózók c. sorozatban lett is volna ilyen szereplõ....:P Szuka nevek közül nekem a Whisper tetszik a leginkább esetleg még a Destiny. A kan nevek nem igazán érintettek meg. Esetleg a Nation vagy a Collin. A Cocoról ha utcán hallanám Chanelre asszociálnék.:D
A kérdező hozzászólása: Utolsó, igazad van, a Winny nekem sem a szívem csücske. Ahogy a nõvérem mondta, az Arya Nation eléggé kemény lenne, de már majdnem durva (jelentése: árja nép), éppen ezért vettük a kettõt külön (lányom második világháború rajongó korszakát éli, és most bármirõl van szó, ilyen dolgokra gondol). De Nation nevû kutya nem sok van (úgysem akarunk majd vele kiállításokra menni, meg ilyesmi), de azért szeretnénk egy nem tucat nevû kutyust. Jó a hangzása, de sajnos Asszival egyedül pártolunk emellett a név mellett, a fiúk nagyon ellene vannak.
De gyönyörûek!

Mi legyen a kutyus neve?

1 hete begoborolt hozzan az udvarra egy alaszkai malamut;kerestuk a gazdit de senki nem kereste igy nallunk maradt.egy fiu kutyarol van szo 8honapos korul lehet.milyen nev passzolna egy malmauthoz?

Legjobb válasz: Ha képed is küldenél, könnyebb lenne :)

Ha képed is küldenél, könnyebb lenne :)
Szerintem legyen ugy hogy kuldjel rola egy kepet es ugy konyebb pls

Mi legyen a neve az extra mini csivava kislány kutyusomnak?

Mindenképpen valami n?i nevet szeretnék.

Legjobb válasz: Görcsike. (és nincs olyan hogy mini csivava, extra mini meg föleg nincs - jó hogy már nem egy egeret akarsz kutya helyet)

Görcsike. (és nincs olyan hogy mini csivava, extra mini meg föleg nincs - jó hogy már nem egy egeret akarsz kutya helyet)
Feljebb mar elmondtak, olyan hogy mini na meg extra mini NINCS, a szaporitok talaltak ki hogy konnyebben eladhassak a beteges, selejtes kiskutyakat. Ha meg nem hoztad el, gyorsan mond le.
Kedves KÉrdezõ! akár hiszed akár nem (olvass utána!!)téged nagyon csúnyán átvertek. Olyan nem létezik h extramini csivava, csak kaptál egy anyjától már 4 hetesen leválasztott alultáplált, valószínûleg nem sokáig élõ kölyköt. Ha nem hiszed hivj fel egy állatorvost!! Ezeket azárt találták ki mert mini táskába illõ kutyák a divatok. bár abba egyetlen kutya gazdája sem gondol bele h ez mekkora kinzás a KUTYÁnak, mert ha 2 kg ha 20 akkor is KUTYA. nem bántásból írom, de táéjokozdj egy kicsit. teszek rá egy ezrest most h úgyis gyakran fogsz állatorvossal találkozni...
Valami szaporítós selejt ez is, mint a mini yorkie.
extra mini csivava? LOL
porcIca
A tudatlansag nem bun, tehat akkor most elmondod hogy is van ez. Tudsz nekem mutatni hivatalos papirt amiben szerepel az hogy "mini" vagy "extra mini" csivava? Nem... A sulya 500 g - 3 kg kozott van, egy hivatalos szovetseg vagy intezmeny sem kulombozteti meg a suly eltereseket ennel a fajtanl ( se a yorkinal, bichonnal...), nem ugy mint a schnauzer vagy az uszkar, ahol van torpe, kozep, es orias, es naluk az elteres nem 1 kilo hanem 10. Az hogy fajtan belul van 1-2 kilo elteres nem jelent semmit, embernel is van erosebb alkatu, vekony csontozatu stb... Hallottal mar olyat hogy mini meg extra mini husky vagy beagle vagy bernathegyi? nem hinnem, akkor miert kell a csivavat miniaturizalni? Te is belathatod hogy az altalad irt suly kulombsegek nevetsegesen kevesek, ha te veszel egy "extra mini" csivavat es oregkorara picit elhizik akkor egyik nap meg extra mini, masnap meg mar normal? Ezt te sem gondolhatod komolyan...
bagolyeleség
Szerintem már a kérdésedben is van egy jó név: Mini vagy mint a híres egérlány neve: Minnie. Nekem kapásból ez jutott eszembe. Kívánok sok örömöt a kutyussal. 22N
A kérdező hozzászólása: Hát.. valahogy nem az igazi.. De a kutyának már van neve. Az új kérdést csupán azért helyesbítettem, hogy megnyugtassam a kedélyeket.
Te tényleg hülyén fogsz meghalni ...
Gondolom van torzskonyvuk a mini ebeidnek, megtenned hogy be scanneled?
Én is most kaptam egy extra mini csivava kislányt. Csak azért írok, mert eléggé felhúztam magam azon, hogy mennyire buta emberek vannak, és még a másikat nézik hülyének. A kérdezõnek tökéletesen igaza van!!! Igenis létezik olyan, hogy mini ill. extra-mini csivava. Nyílván nem kerül be a törzskönyvbe, hisz nem egy másik fajtáról van szó, de attól megkülönböztetik õket!!! A legnagyobb butaság pedig az volt, hogy 1-1.5 kg nem számít. Gondolkozzunk már!!! Egy 30-40 kg-os kutyánál persze, hogy nem számít de egy csivava súlyának ez a felét jelenti.
Elõzõ vagyok. Egyébként mi lett a kutyusod neve? mivel a kérdés eredetileg ez lett volna részedrõl. Az enyémnek Leila
Linkelj egy oldalt nekem ahol le van írva ez a hülyeség amivel etetnek titeket.
már mondtuk: Görcsike. nem találod hozzá passzolónak?
A kérdező hozzászólása: Jesszusom.. Oké , ti nagyon tudjátok.. biztos tenyésztõk vagytok.. nekem van egy mini yorkim is 6 éves és soha nem volt semmi baja és kb negyede a normál yorkinak , de akkor a kedvedért.. ez egy normál méretû yorki.. csak biztos alul van táplálva.. -.-' hagyjuk már.. Nem ez a kérdés.. még mindig nem.. tessék akkor: Hogy hívják a lány csivava kiskutyámat??? így jobban tetszik..?
feladom... halj meg hülyén...
Okoskodni lehet, de ha lenne egykis eszed akkor felfognád amit mindenki mond neked: "nincs mini, extra mini kutya .. se csivava, se yorkie, se dán dog." Ezek csak szaporított, ideggyenge, éheztetett, beteges, pénzéhes emberek által gyártott keverékek.
Úristen. Már extra mini csivava is van?! Gratulálok a sok szaporítónak, hogy sikerül ilyen selejtes kutyákat összehozniuk. Amúgy a neve legyen Ideggyenge.:DD
Görcsike:D ezen meghaltam :D amúgy valóban találó
Extra mini csivava? Huhh. -.- A válaszolók jól írják, ezek nagyon betegesek, satöbi... Amúgy a neve lehetne Katalin, az nõi név.
A kérdező hozzászólása: Az extra mini csivava nem egy külön kutya fajta.. a csivava 0, 70kg-3kg közötti kutya 2 kg alatt mini, 1, 5kg alatt extra mini csivaváról beszélünk. Állatorvosnál voltunk, õ is 1-1, 5 kg -ra tippeli a felnõtt kori súlyát. De a kérdés nem arról szólt hogy milyen is ez a csivava mini, v extra mini... Csak ötleteket szerettem volna kérni a névadáshoz
http://www.csivava.net/csivava-genetika.html Itt le is írja, hogy születhetnek kisebb csivavák. A tenyésztõk normál, mini és extra mini néven különböztetik meg õket.

Beagle kutyusnak mi legyen a neve?

Még nem tudjuk, hogy lány vagy fiú lesz szóval jöhet bármi. Nagyon tetszik a Néró, tudom jobban hangzik nagyobb test? kutyának, de ez nagyon béna lenne?

Legjobb válasz: Viktor!

Viktor!
Szerintem ha fiú lesz mindemképp Lucky legyen ahogy a második válaszoló írta:)
A kérdező hozzászólása: Köszi az ötleteket:) Jöhet még :)
Nekem is 2-Beaglem van :) Szerintem ha lány lesz akkor legyen Missy Ha meg fiúcska lesz annak meg legyen Talpi Remélem segítettem ^^
Foltos, Betyár
Beethowen Brixi Bombon Coco Cserkész
Nekem is beagle-m van, menhelyrõl fogadtam örökbe. Elég szegényes volt a névválasztás, pár napig keresgettük neki a megfelelõ nevet, de a végén Biginek neveztük el. Bigucinak, Bigusznak szoktam becézni.
Lucky
Az enyém Sophie, de tetszett még a Donna, Luna, Liza, Ada, Zoé. Elõször fiút akartam, az Casper lett volna, vagy Uno, esetleg Charlie.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!