Találatok a következő kifejezésre: Mi legyen kutyusnak a (34 db)

Van egy kutyusom a lakásban és kiderült hogy terhes vagyok, most mi legyen a kutyámmal, nagyon hozzánk nőtt, imádjuk. Van valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Jaj, hát nem kell csinálni semmit. Azért mert terhes lettél, nem áll meg az élet. A világon rengetegen vállalnak úgy gyereket, hogy van kutyájuk. Nekem is volt, már a gyerek elõtt is, megvan a mai napig és imádom. A kutyám pont egy évvel idõsebb a fiamnál. Szeresd nagyon a kutyádat, csak figyelj kicsit jobban a higiéniára, pl. ne hagyd hogy szájon nyaljon (ezt csak azért mondom, mert én amúgy imádtam ha örömében jól végignyalta a képemet), meg kutyázás után ha ételhez nyúlsz akkor moss kezet (mondjuk ez amúgy is alap lenne). Aztán ha meglesz a pici, akkor se hanyagold el a kutyust. De azért figyelj rájuk, hogy ne legyen baj. Találsz itt az oldalon erre vonatkozó kérdést.

Jaj, hát nem kell csinálni semmit. Azért mert terhes lettél, nem áll meg az élet. A világon rengetegen vállalnak úgy gyereket, hogy van kutyájuk. Nekem is volt, már a gyerek elõtt is, megvan a mai napig és imádom. A kutyám pont egy évvel idõsebb a fiamnál. Szeresd nagyon a kutyádat, csak figyelj kicsit jobban a higiéniára, pl. ne hagyd hogy szájon nyaljon (ezt csak azért mondom, mert én amúgy imádtam ha örömében jól végignyalta a képemet), meg kutyázás után ha ételhez nyúlsz akkor moss kezet (mondjuk ez amúgy is alap lenne). Aztán ha meglesz a pici, akkor se hanyagold el a kutyust. De azért figyelj rájuk, hogy ne legyen baj. Találsz itt az oldalon erre vonatkozó kérdést.
nekem is van kutyusom már 10éve, de nem teszem ki azért mert babát várok:) !Mióta babás vagyok még jobban odafigyelek a higéniára, pl:nem hagyom hogy puszit nyomjon le az orromra:) , még gyakrabban mosok kezet, még többet takarítok stb., de ha szüksége van rá ugyan úgy megszeretgetem, simogatom.Nem szabad hanyagolni, ha megszületik a babád akkor is szentelj a kutyusnak ugyan annyi figyelmet!A védõnõ és az orvosom is azt mondta, hogy semmi gond, nyugodtan kutyázzak:) ! Boldog babavárást! 26 heteske
szia, nekünk is van kutyánk nem is kicsi, - igaz nem a lakásban - és mindjárt szülök. Nekünk annyit mondott az állatorvos, hogy a higiénia érdekében érdemes 3havonta féreghajtót adni az ebnek, egyébként semmi gondot nem okoz. A babát meg majd meg kell szoktatni a kutyával ehhez meg csak türelem és szeretet kell. Boldog bababvárást!
Nekem is van kutyám, és most 9 hetes terhes vagyok, de eszembe se jutott, hogy kitegyem a szürét. Talán kicsit többször takaritok, de ennyi. A barátnömnek 2 kutyája van és 2 macskája, és a 4 állat meg az újszülött a szüleivel egy ágyban alszanak. Talán én ezt már túlzásnak tartom, bár senkinek sincs semmi baja. A kisbaba makk egészséges. Szóval nem kell ezt úgy túlparázni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat , megnyugtattatok!!!
Mi lenne a kutyával? Nálunk is van. Annyi hogy ha belefetreng kint valamibe, ne te legyél a fürdetõ és ennyi. A kóbor macskáktól kell tartani, de a veled együttlakók nem jelentenek veszélyt.
Szeresd õt nagyon továbbra is! Kézmosás azért legyen!!!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, még jobban meg vagyok nyugodva

Mi legyen a neve a kutyusomnak?

Tegnap talaltam, 4 hetes korul lehet, epp hogy megtanult enni, nemetjuhasz keverek, kislany. Hogyan hivajm? tippeket kérek. koszike

Legjobb válasz: FRANKIE。 SZERINTEM AZ NAGYON HELYES NEV, ES LANY KUTYUSHOZ IS ILLIK!(BOCSI, SAJNOS VMIERT LEHETETLENSEG KISBETUVEL IRNI):)

FRANKIE。 SZERINTEM AZ NAGYON HELYES NEV, ES LANY KUTYUSHOZ IS ILLIK!(BOCSI, SAJNOS VMIERT LEHETETLENSEG KISBETUVEL IRNI):)
Dézi.^^ Bár szerintem neked kéne választani ....De így legalább szûkül a kör ..ha véletlen volt elõtte kutyád VÉLETLENÜL SE AZT A NEVET ADD NEKI ami annnak a kutynk, volt
legyen valami görög istennõnek a nevek, mert azok szerintem tök jók, mondjuk Aphrodité, Pallasz Athéné, Héra, Thétisz Néreisz, Artemisz... stb. amúgy az én kutyám neve Ariadné, de azt ne kopizd! :)
Alfonz, tudom, hogy lány, de nekem ez jutott elõször eszembe :)
Luna! (hold) Nekem ha lenne lány kutyusom így hívnám! :)
Ha nekem lenne szuka kutyusom én Alice-nek(elisz) hívnám.. :)
Lizzy, Bella, Bell, Leila, Zora (bár az nem nagyon illik a német juhászokra. A mi kutyánk fiú, Rottweiler, és úgy választottunk nevet ami rá illik. De sztem 4 hetes korába még nem muszáj neki nevet adni, majd amikor kicsit jobban megnõ. Talán lehet hogy egy nagy behemót lesz;és majd Maci név fog rá illeni. :) :D
Nekem a Nessie(nesszi) név tetszik.

Mivel erősítsük meg a kerítést, vagy miből építsünk újat, hogy a kutyus ne tudjon megszökni? Mekkora legyen, alul milyen legyen? Mit tegyünk a szökések megelőzése érdekében?

Sajnos elég rossz állapotú, drót kerítésünk van, viszonylag alacsony, és nagy a hely az alja és a föld között, egy kutya könnyedén meg tudna szökni minden erőfeszítés nélkül. Pár hónap múlva érkezik egy kölyök, és ezt nagyon nem szeretnénk. Mivel erősítsük meg a kerítést? Vagy ami jobb ötlet lenne: miből/hogyan építsünk újat? Mekkora legyen, hogy egy nagytestű kutya ne tudja átugrani? Tegyünk az aljához valamit, hogy ne tudja kiásni magát, vagy ez nem szükséges? Nektek milyen kerítésetek van? Mit tudunk csinálni a kerítésépítésen kívül annak érdekében, hogy ne szökdössön el a kutyus? Milyen tippjeitek vannak, mit tudtok még tanácsolni? Köszi minden segítséget:)

Legjobb válasz: van. ha elviszed már kis korában kutyasuliba és megneveled.

van. ha elviszed már kis korában kutyasuliba és megneveled.
leásott alapzató betonkerités kell, így nem tud alá ásni. amint lehet ivartalanitsátok és akkor nem fog szökdösni ha kan, ha pedig nõstény akkor nem fognak más kutyák beszökni hozzá
A kérdező hozzászólása: Hát, ha tényleg szükség lesz rá, akkor esetleg szóba jöhet ez a "láthatatlan kerítés"... de csak van más megoldás is
Második vagyok. Én sem használnám csak láttam már ilyet :D Egy jól leásott kerítésnél nem igen van jobb, mire azon kiássa magát csak észreveszed.
A kérdező hozzászólása: *okoz
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nagytermetû kutya lesz
A kérdező hozzászólása: Kiállítási kutyus lesz, az ivartalanítás kilõve :) Második: hallottam már errõl az elektromos valamirõl, és tudom, hogy nem okozos semmi kárt a kutyában, de nekem mégsem szimpatikus dolog:S
A legjobb, ha a régi kerítés helyére csináltok egy beton alapot és abba ágyazzátok az oszlopokat. Az oszlopok közé meg pénztárca függvényében ami tetszik. Olcsóbb megoldásként áshattok egy 40 centis árkot, abba állítjátok az oszlopokat és az árok aljáig leeresztitek a horganyzott drótkerítést. Betemetitek és (valószínûleg) nem tudja kiásni. A magasság pedig a kutya méretétõl függ. Egy németjuhász a két méteres kerítésen úgy megy át, mintha ott se lenne.
Én ha drótkerítést építenék akkor legalább egy kis részben a földben és az alján lebetonoznám az a biztos úgy nem tudja kiásni magát. a magasság attól függ hogy mekkorára fog megnõni a kutyus mert a kölyök még a derékig érõn sem tud kimászni viszont vannak a kutyák között Houdinik, amiknek semmi nem akadály. Van már olyan rendszer, amivel a kerítés mentén ki húzol egy madzagot ami össze köttetésben van a kutya nyakörvével és ha a madzagon kívül megy akkor olyan a mûködési elve mint egy elektromos nyakörvnek, persze nem úgy kell elképzelni, hogy akkor halálra rázza a kutyát hanem csak kis figyelmeztetõ impulzusokat ad le.
A kérdező hozzászólása: Jó persze:D de egy kölyökkutyát sok minden késztethet szökésre


5 hetes anyja mellett kéne legyen
ahhoz h 1 helyre szokjon az kell h kijelöljön egy sarkot és folyamatosan oda hordani a pisis zsepit és a bogyókat is oda rakni.
Utolso, Te is nezd meg mar, hogy mit irtal! "enne eszed"?
kutyát, macskát meg lehet tanítani, rá lehet szoktatni... de nyulat?!
Normálisan írni és fogalmazni nem tudsz, de szaporításra enne eszed... Bravó!
http://www.torpenyul.hu/content/egy-kis-higi%C3%A9nia-szobat.. itt mindent leírnak... a yorkies kérdést meg inkább nem is láttam :S :( ingyen kutya, amit utána tudsz szaporítani, csúcs lenne tényleg:(((
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen!:)
A kérdező hozzászólása: Amúgy Se Akarnám Szaporítani!Mivel Még 5hetes!Mint Egy Zsömle Kb Akkora!
A kérdező hozzászólása: Jó Bocsi Nem Felnõtt Vagyok Hanem Gyerek!És Amúgy Köszönöm FromOz!
És te olvastad, hogy mit írt kommentben?
Látod, látod kellett neked nyuszi! Arra nagyon figyelj oda, hogy a nyuszkó pisije nagyon erõs, kimarhatja még a szõnyeg színét is. A szagáról már nem is beszélve!
A kérdező hozzászólása: Hát Én Csak Halottam És Kiváncsi Voltam Hogy Lehet!:) És Amúgy Bocsi De Nem Tudok Most Még Kérdést Kiírni!De Nem Tudsz Valakit Akinek Van Ingyen Elvihetõ Kan Yorkshire Terrier Kutyája!Mert Van Egy Lány De Nagyon Szeretnénk Hozzá Egy Fiút Mikor Pároztatni Is Kell Meg Legyen Mellette Egy Társ!És Ha Tõle Lenne A Lánynak Kölykei Akkor A Kölykökkel Lehetne Az Apjuk Is!Elõre Is Köszi:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen!De Ezt Nem Értettem Ezeket A Szomorú Smileyeket!:(
Sherry. :) És akkor már illenek is egymáshoz.
Bacardi :P Jó pörgõs név és még csajos is. És ez is B betûs, mint a Baileys :P
tonik?gin?vodka?:D
Nincs mit. :) Majd írd meg végül mi lett a kutyus neve!
*Mojito-hoz* bocsi. ^^"
Szerintem is jó a Martini :D ebbõl akár Martina is lehet. Vagy mit szólsz a Mojito-joz? =)
Cherry Berry :D
Lehetne mondjuk likõr :D, vagy nekem a metaxa is tetszik, szerintem nem is egyhangú...Vagy mit szólsz a martinihoz? Nagyon tetszik, hogy ilyen neveket adsz nekik, szerintem illik a kutyusokhoz! :D
A kérdező hozzászólása: én falun lakok egyébként és én itt a környéken még soha nem láttam fajtiszta kóbor kutyát! Sõt a mi kutyáinkat is el akarták lopni még nem voltunk itthon, csak mert szép fajtiszta kutyusok! Egyébként kb 10-15 ismerõs szólt hogy szeretnének venni kiskutyát ha lesz, ezek ellenére sem szeretnék kiskutyákat, de ha véletlen lesz, örülünk majd nekik, és lesz helyük családon belül! és a következõ almot nem várnánk meg, mert ivartalanítanánk! ilyen egy szaporító, igaz????
A kérdező hozzászólása: Írisz lett a neve! azt mondták, van ilyen nevû krémlikõr is így néznek ki http://kephost.hu/share-0A16_4CB1E8D7.html http://kephost.hu/share-44B9_4CB1E94B.html
Jaj, ezek irtó gyönyörûek, nekem is spánielem van, már 3 éves, fiú. A neveik is nagyon aranyosak, illenek hozzájuk. :) Amúgy meg az ilyen hozzászólókon ne húzd fel magad, õk is csak jót akartak (gondolom), csak rossz embert támadtak. Nem ismernek téged, így nem ítélhetnek el. Hát igen, ebbõl indul a rasszizmus...
Jaj, hát én nem vagyok spániel-párti, de õk igazán édes kis dögök. :) A nevük is tetszik, de nem keverednek össze? Írisz - "Bélisz"? Hasonlóan hangzik. :D De találó, az tény, tetszik. ^^
elég iszákos a gazdi xDD:D(bocs ha rosszat mondtam viccnk szántam:) ) :D:D de ha mindenáron italról akk elnevezni legyen APSZINT:D:D(legerõsebb alkohol asszem:D) 96% vagy vmi iylesmi:)
Nagyon aranyosak:)
A kérdező hozzászólása: köszi! :-) A Baileys-t, nem mi találtuk ki, így lett törzskönyvezve, de a gazdája, nem vitte el, és így került hozzánk, és a kislánynak meg valami hasonló nevet szerettem volna! Tudják nagyon a nevüket! És az Íci, és Béló becenévre is nagyon figyelnek!
Szia! Leírnád, melyik kennelbõl vannak? Én is ilyen színût keresek, de sehol sem találok minõségi törzskönyveset! Vagy adsz egy elérhetõséget?
tegnap 21:25 vagyok Ja akkor értem, nálunk is becenevezés megy, szóval gondolhattam volna. :D Nekem hétfõn lesz kiskutyám, fiú, én is most keresgélek nevek után, próbálok valami ritkát, de értelmeset találni. Keverék kutyus, de azt hiszem az anyukájában (aki szintén keverék :D) van spániel a szõre és a fülei alapján, meg a mérete is erre utal. Ezt muszáj volt megosztanom. xD
A kérdező hozzászólása: http://www.mesztegnyei.fw.hu/
Törzskönyvest esetleg kapnék itt, de minõséget nem, ez egy szaporító telep... De azért köszi.
A kérdező hozzászólása: http://www.spanielekholdvari.eoldal.hu/
utolsó válaszolónak: nem halnának ki, csak kevesebb lenne a kobór, menhelyi kutya...egyébként a kérdezõnek üzenem hogy ennyire ne legyen felelõtlen!
Miért kell mindenkit szekálni? A kérdezõ kérdezett inkább válaszoljatok arra. Igaza van a kérdezõnek semmi közünk hozzá, hogy mit csinál! És akkor mi van ha egyszer születnek kiskutyák? Gondolkozzatok! Ha soha nem születne kiskutya akkor kihalnának! Az talán jobb volna! Vagy ha soha nem születne kiskutya akkor nektek se lehetne, meg minek vesztek akkor kutyát ha úgyis tudjátok, hogy a kutyának valahogy meg kellett születnie és ahogy ti mondanátok akkor ez is épp úgy "szaporítótól" származik! Könyörgöm! Néha az ilyenek kíméljenek! Még valami! Ha valami nem tetszik, nem kötelezõ írni! Jesszusom! A kérdésre pedig meglett a válasz? Kíváncsi vagyok mi lett a kutyusnak a neve. Sok boldogságot és örömöt kívánok a kutyusokhoz!
a kérdezõ enyhén hirtelen haragú...nyugi.....
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam rá hogy jó lenne valami ilyesmi... Elõször a metxa-ra gondoltam, azt amúgy is szeretem, de lebeszélnek róla, mert hosszú egyhangú név! De így tanácstalan vagyok. cherry- tettszik, nem rossz, csak kicsit egyszerûnek tûnik nekem! Ezért még várok ötleteket!
A kérdező hozzászólása: De jó! Nagyon tettszenek a nevek! Nagyon aranyosak vagytok! Nagyon örülök, igy már van több választási lehetõségem is! Azért ha van még ötlet, azt nagyon szívesen várom... Egyébként a spánielem (fiú is és a lány is) fekete és barna színû, vagyis coboly!
Brandy :)
jézusom még egy szaporító..
A kérdező hozzászólása: Nem kell jézusom-ozni! nem vagyok és nem is leszek szaporító! Egyébként ha akarok veszek még 3 törzskönyves kutyát és alapítunk kennelt, de neked ahhoz sem lesz semmi közöd!!!! És egyébként csak társat akarunk a kutyusomnak, csak a fiú igy is sok mindent lepisil, ezért nem akartunk még egy fiút! és a tenyésztõnk azt mondta nagy a valószínûsége hogy nem lesz kiskutya sem mert együtt nõnek fel!!! de te szövegelsz, pedig azt se tudom mi a helyzet!
hát a "tenyésztõ"(az ilyet szaporítónak hívjuk..) jó nagyot hazudott.. a kutyák még a saját kölykükkel/anyjukkal is párosodnak, attól még mert együtt nõnek fel nem lesznek olyanok, mint az embereknél a testvérek, ergó ugyanúgy fognak szaporodni.. ami azért jó, mert akkor a szuka kutya már az eslõt tüzelésnél be lesz fedezve.. gondolkodj az ivartalanításon!! a tenyésztés nem a törzskönyves kutyákkal kezdõdik, azokat is megfelelõ helyrõl kell kiválasztani és rengeteget kell tanulni, ahhoz, hogy tenyésztõ lehess(tenyésztõi tanfolyam, szaporodásbiológia ismeretek , a fajta állományának ismerete, elképzelés, hogy milyen típusú kutyákat szeretnél, tehát szakértelem st stb....)
ha pedig a fiú sok mindet lepisil, akkor ott komoly probléma van a falka sorrendjével, falakvezérnek hiszi magát..
A kérdező hozzászólása: Te egy idióta vagy!!!! Nem érted hogy nem akarok szaporítani se se semmi! De ha akarnám se lenne hozzá semmi közöd!!! (érdekes nõtt már fel együtt két kutyám és nem lett soha kiskutya a 10 év alatt- roppan érdekes, vagy csoda lenne???? ) nyugi! Gondoskodva lesz róla legalább 2éves koráig semmiképp se legyen kiskutya, a többi meg a természetre lesz bízva! Remélem megnyugodtál, mert még a végén aludni se bírsz majd egy új szaporító miatt akit beképzeltél magadba!!!!!
Ézdekesség képpen szeretnék belekogyogni, hogy nekünk volt egy mudi kev.szukánk (teljesen úgy nézett ki mint egy róka), és a fia aki puli kev. volt. Az anyja soha nem engedte, hogy befedezze a fia, és a végére teljesen bepörgött a kan. Szegény el kellett altatni, olyan súlyos volt neki. Persze most 2 kanunk van, és egy ivartalanított lánycicánk. Sose szaporítanék, de akkor még kicsi voltam, nem szólhattam bele.
"a többi mega természetre lesz bízva..".na hát ez a szaporítás.. mi háziasítottuk a kutyát, aki a farkastól származik(ahol kizárólagcsak az alfa állatok párosodbak!!), tehát a mifelelõsségünk megakadájozni, hogy szaporodjon, erre is való az ivartalanítás.. a kutyád kölykei közül nem egy fog kikötni szaporítóknál, erre mérget vehetsz, márpedig az már a te lelkeden szárad.. szegény kutyáid, sajnos nem az õ érdeküket nézed, hanem, hogy te szeretnél kiskutyázni..
A kérdező hozzászólása: csak jelzem, akik szaporítónak könyveltek el: a lány már 3szor is tüzelt és nincs kiskutya!!! A kan szaglássza, néha megnyalja, de más semmi nm történik!!!! Nagy szaporító vagyok, ugye!?
és mi lett a lány kutyus neve?
A kérdező hozzászólása: http://www.athinas-product.hu/ én õket néztem ki elõször, de sajnos nekem nincs, nem volt és soha nem is lesz 100 ezren felüli öszzegem kiskutyára!!! :(

Mi legyen a kutyusnak a neve?

Nemsokára fokok kapni egy fajtiszta kuvaszt, és nem tudom mien nevet adjak neki, és még nem tudom, h fiút v. lányt kapok! Nem tudok nevetadni! Segítsetek!

Legjobb válasz: Az én kutyám pl. Ribizli. Barátnõmé Bodza. De lakik a errefelé Zeller nevû kutya is. Legyen mondjuk Répa Retek Mogyoró. Szerintem tök jók az ilyen gyümölcs-zöldség kutyák.

picúr "rájli"
Jojó :)
Ránézel a kutyura és egyböl találni fogsz rá egy különös ismertetõjegyet, egy rá illõ nevet.Nekünk pl Kinga volt a neve.De a Lédi is illik a kuvaszokra :)
Az én kutyám pl. Ribizli. Barátnõmé Bodza. De lakik a errefelé Zeller nevû kutya is. Legyen mondjuk Répa Retek Mogyoró. Szerintem tök jók az ilyen gyümölcs-zöldség kutyák.
Én a kuvasz kankutyának a Bátor nevet adnám.
nekem három kutyám van: Csúzli, Boci Csoki. születtek kölykök:Zsömle, Kicsi Boci, Csoki, Kókusz, Fura, Tappancs, Füge, Zokni, Pötyi, Lucky. Tetszenek ezek a nevek:Korom, Diégo, Rocky, Zéno, Joker, Plúto, Sziszi, Lili, a kuvaszra illik: Bolytos, Lisztes, Duci, Deka, Sok sikert! én is gyere vagyok ugy hogy irj:[email protected]
Az en kutyamat Chesternek hivjak
Nálunk eddigi kutyanevek: Burkus, Dingó (õ kuvasz volt), SÁtán, Vénusz, Adonisz, Maja, Csibész, Bogár, És egy alom kiskutyanév: Adonisz, Athéné, Aphrodité, Artemisz, Asztraia, Atlasz DE tetszik még: Sába, Siva, Vidor, Cézár, Sztár
lány:Daisy Fiú:Fico(fikó)
Helo! Szerintem a Mokuc az jo lenne, olyan univerzalis nev!
Lehetne a neve ha fiú : Rono, Medor, Rocco, Lord
Godzilla :)
vagyis Szultán ha fiú, ha lány akkor Liza:D csak az elõzõt elírtam.....:)
Szerintem ha fiú akkor Szultán, ha pedig lány akkor Léda
Süti vagy Bogyó :)
Muki a legjobb!!!:)
szia az én rottweilerem neve Bosco, nekem tetszik még az Otello, Zeusz, Bismarck név is, lánynak Lana. de ha ennyire érdekelnek a nevek, nézd meg a kutyanévnaptárba, írd be a keresõbe.
Szerintem ha ott lesz elõtted és ránézel akkor egybõl befog villani vmi név. Elõtte felesleges meditálni. Ga ott fog mászkálni elõtted akkor lehet valami jellegzetesség vagy tulajdonsága megfog és egybõl beugrik a hozzá passzoló név.
Ha lany akkor LEDI, LENA ha fiu KAKTUSZ, UBORKA ! HATHA TETSZIK VALAMEJIK!?
Egy kuvasznév a családunkból: Lisztes

Mi legyen a kutyus neve?

1 hete begoborolt hozzan az udvarra egy alaszkai malamut;kerestuk a gazdit de senki nem kereste igy nallunk maradt.egy fiu kutyarol van szo 8honapos korul lehet.milyen nev passzolna egy malmauthoz?

Legjobb válasz: Ha képed is küldenél, könnyebb lenne :)

Ha képed is küldenél, könnyebb lenne :)
Szerintem legyen ugy hogy kuldjel rola egy kepet es ugy konyebb pls

Mi legyen a neve az extra mini csivava kislány kutyusomnak?

Mindenképpen valami n?i nevet szeretnék.

Legjobb válasz: Görcsike. (és nincs olyan hogy mini csivava, extra mini meg föleg nincs - jó hogy már nem egy egeret akarsz kutya helyet)

Görcsike. (és nincs olyan hogy mini csivava, extra mini meg föleg nincs - jó hogy már nem egy egeret akarsz kutya helyet)
Feljebb mar elmondtak, olyan hogy mini na meg extra mini NINCS, a szaporitok talaltak ki hogy konnyebben eladhassak a beteges, selejtes kiskutyakat. Ha meg nem hoztad el, gyorsan mond le.
Kedves KÉrdezõ! akár hiszed akár nem (olvass utána!!)téged nagyon csúnyán átvertek. Olyan nem létezik h extramini csivava, csak kaptál egy anyjától már 4 hetesen leválasztott alultáplált, valószínûleg nem sokáig élõ kölyköt. Ha nem hiszed hivj fel egy állatorvost!! Ezeket azárt találták ki mert mini táskába illõ kutyák a divatok. bár abba egyetlen kutya gazdája sem gondol bele h ez mekkora kinzás a KUTYÁnak, mert ha 2 kg ha 20 akkor is KUTYA. nem bántásból írom, de táéjokozdj egy kicsit. teszek rá egy ezrest most h úgyis gyakran fogsz állatorvossal találkozni...
Valami szaporítós selejt ez is, mint a mini yorkie.
extra mini csivava? LOL
porcIca
A tudatlansag nem bun, tehat akkor most elmondod hogy is van ez. Tudsz nekem mutatni hivatalos papirt amiben szerepel az hogy "mini" vagy "extra mini" csivava? Nem... A sulya 500 g - 3 kg kozott van, egy hivatalos szovetseg vagy intezmeny sem kulombozteti meg a suly eltereseket ennel a fajtanl ( se a yorkinal, bichonnal...), nem ugy mint a schnauzer vagy az uszkar, ahol van torpe, kozep, es orias, es naluk az elteres nem 1 kilo hanem 10. Az hogy fajtan belul van 1-2 kilo elteres nem jelent semmit, embernel is van erosebb alkatu, vekony csontozatu stb... Hallottal mar olyat hogy mini meg extra mini husky vagy beagle vagy bernathegyi? nem hinnem, akkor miert kell a csivavat miniaturizalni? Te is belathatod hogy az altalad irt suly kulombsegek nevetsegesen kevesek, ha te veszel egy "extra mini" csivavat es oregkorara picit elhizik akkor egyik nap meg extra mini, masnap meg mar normal? Ezt te sem gondolhatod komolyan...
bagolyeleség
Szerintem már a kérdésedben is van egy jó név: Mini vagy mint a híres egérlány neve: Minnie. Nekem kapásból ez jutott eszembe. Kívánok sok örömöt a kutyussal. 22N
A kérdező hozzászólása: Hát.. valahogy nem az igazi.. De a kutyának már van neve. Az új kérdést csupán azért helyesbítettem, hogy megnyugtassam a kedélyeket.
Te tényleg hülyén fogsz meghalni ...
Gondolom van torzskonyvuk a mini ebeidnek, megtenned hogy be scanneled?
Én is most kaptam egy extra mini csivava kislányt. Csak azért írok, mert eléggé felhúztam magam azon, hogy mennyire buta emberek vannak, és még a másikat nézik hülyének. A kérdezõnek tökéletesen igaza van!!! Igenis létezik olyan, hogy mini ill. extra-mini csivava. Nyílván nem kerül be a törzskönyvbe, hisz nem egy másik fajtáról van szó, de attól megkülönböztetik õket!!! A legnagyobb butaság pedig az volt, hogy 1-1.5 kg nem számít. Gondolkozzunk már!!! Egy 30-40 kg-os kutyánál persze, hogy nem számít de egy csivava súlyának ez a felét jelenti.
Elõzõ vagyok. Egyébként mi lett a kutyusod neve? mivel a kérdés eredetileg ez lett volna részedrõl. Az enyémnek Leila
Linkelj egy oldalt nekem ahol le van írva ez a hülyeség amivel etetnek titeket.
már mondtuk: Görcsike. nem találod hozzá passzolónak?
A kérdező hozzászólása: Jesszusom.. Oké , ti nagyon tudjátok.. biztos tenyésztõk vagytok.. nekem van egy mini yorkim is 6 éves és soha nem volt semmi baja és kb negyede a normál yorkinak , de akkor a kedvedért.. ez egy normál méretû yorki.. csak biztos alul van táplálva.. -.-' hagyjuk már.. Nem ez a kérdés.. még mindig nem.. tessék akkor: Hogy hívják a lány csivava kiskutyámat??? így jobban tetszik..?
feladom... halj meg hülyén...
Okoskodni lehet, de ha lenne egykis eszed akkor felfognád amit mindenki mond neked: "nincs mini, extra mini kutya .. se csivava, se yorkie, se dán dog." Ezek csak szaporított, ideggyenge, éheztetett, beteges, pénzéhes emberek által gyártott keverékek.
Úristen. Már extra mini csivava is van?! Gratulálok a sok szaporítónak, hogy sikerül ilyen selejtes kutyákat összehozniuk. Amúgy a neve legyen Ideggyenge.:DD
Görcsike:D ezen meghaltam :D amúgy valóban találó
Extra mini csivava? Huhh. -.- A válaszolók jól írják, ezek nagyon betegesek, satöbi... Amúgy a neve lehetne Katalin, az nõi név.
A kérdező hozzászólása: Az extra mini csivava nem egy külön kutya fajta.. a csivava 0, 70kg-3kg közötti kutya 2 kg alatt mini, 1, 5kg alatt extra mini csivaváról beszélünk. Állatorvosnál voltunk, õ is 1-1, 5 kg -ra tippeli a felnõtt kori súlyát. De a kérdés nem arról szólt hogy milyen is ez a csivava mini, v extra mini... Csak ötleteket szerettem volna kérni a névadáshoz
http://www.csivava.net/csivava-genetika.html Itt le is írja, hogy születhetnek kisebb csivavák. A tenyésztõk normál, mini és extra mini néven különböztetik meg õket.

Beagle kutyusnak mi legyen a neve?

Még nem tudjuk, hogy lány vagy fiú lesz szóval jöhet bármi. Nagyon tetszik a Néró, tudom jobban hangzik nagyobb test? kutyának, de ez nagyon béna lenne?

Legjobb válasz: Viktor!

Viktor!
Szerintem ha fiú lesz mindemképp Lucky legyen ahogy a második válaszoló írta:)
A kérdező hozzászólása: Köszi az ötleteket:) Jöhet még :)
Nekem is 2-Beaglem van :) Szerintem ha lány lesz akkor legyen Missy Ha meg fiúcska lesz annak meg legyen Talpi Remélem segítettem ^^
Foltos, Betyár
Beethowen Brixi Bombon Coco Cserkész
Nekem is beagle-m van, menhelyrõl fogadtam örökbe. Elég szegényes volt a névválasztás, pár napig keresgettük neki a megfelelõ nevet, de a végén Biginek neveztük el. Bigucinak, Bigusznak szoktam becézni.
Lucky
Az enyém Sophie, de tetszett még a Donna, Luna, Liza, Ada, Zoé. Elõször fiút akartam, az Casper lett volna, vagy Uno, esetleg Charlie.

Találtam egy kidobott kutyust, mi legyen a neve?

(kan kutya)Valami vidám nevet szeretnék.

Legjobb válasz: Pajti :)

Pajti :)
Tinki-winki
Nagyon rendes vagy h orokbefogadtad azt a kiskutyust :D Nem linkelnel nekunk egy kepet rola? :)
Azért néz utána nem keresi-e valaki. jelentsd be itt: http://pilis-budai-kutyasok.shp.hu/hpc/web.php?a=pilis-budai..
Mázli :)
Fogalmam sincs de neked lehet egy 2.(vagy 3.) neved! Életmentõ
A kérdező hozzászólása: Még alszok rá egyett!
mi lett a neve?:)
A kérdező hozzászólása: Remélem nem lesz gond ha anyám reggel meglátja!
örülök, hogy befogadtad :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, de jók! Szegény annyit ivott.Sok kaját nem mertem neki addni egyszerre.Majd holnap(ma)reggel.
myló, bukfenc, virgonc, louk, lou, speddy,
Pöcök Secret Sky Bazár
A kérdező hozzászólása: A pamacs és süti tetszik! Van más javaslat? Kisnövésü, bozontos, szürke, fehér foltos.
Csibi = )))
butha, happy, marmaduke(duke), pamacs, láky, süti, am milyen fajta kb?milyen színû, hogy néz ki?kicsi vagy közepes vagy nagy termetü?
Fanta Xd
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, PAMACS nevében is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!