Találatok a következő kifejezésre: Mi legyen kutyusnak (36 db)

Van egy kutyusom a lakásban és kiderült hogy terhes vagyok, most mi legyen a kutyámmal, nagyon hozzánk nőtt, imádjuk. Van valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Jaj, hát nem kell csinálni semmit. Azért mert terhes lettél, nem áll meg az élet. A világon rengetegen vállalnak úgy gyereket, hogy van kutyájuk. Nekem is volt, már a gyerek elõtt is, megvan a mai napig és imádom. A kutyám pont egy évvel idõsebb a fiamnál. Szeresd nagyon a kutyádat, csak figyelj kicsit jobban a higiéniára, pl. ne hagyd hogy szájon nyaljon (ezt csak azért mondom, mert én amúgy imádtam ha örömében jól végignyalta a képemet), meg kutyázás után ha ételhez nyúlsz akkor moss kezet (mondjuk ez amúgy is alap lenne). Aztán ha meglesz a pici, akkor se hanyagold el a kutyust. De azért figyelj rájuk, hogy ne legyen baj. Találsz itt az oldalon erre vonatkozó kérdést.

Jaj, hát nem kell csinálni semmit. Azért mert terhes lettél, nem áll meg az élet. A világon rengetegen vállalnak úgy gyereket, hogy van kutyájuk. Nekem is volt, már a gyerek elõtt is, megvan a mai napig és imádom. A kutyám pont egy évvel idõsebb a fiamnál. Szeresd nagyon a kutyádat, csak figyelj kicsit jobban a higiéniára, pl. ne hagyd hogy szájon nyaljon (ezt csak azért mondom, mert én amúgy imádtam ha örömében jól végignyalta a képemet), meg kutyázás után ha ételhez nyúlsz akkor moss kezet (mondjuk ez amúgy is alap lenne). Aztán ha meglesz a pici, akkor se hanyagold el a kutyust. De azért figyelj rájuk, hogy ne legyen baj. Találsz itt az oldalon erre vonatkozó kérdést.
nekem is van kutyusom már 10éve, de nem teszem ki azért mert babát várok:) !Mióta babás vagyok még jobban odafigyelek a higéniára, pl:nem hagyom hogy puszit nyomjon le az orromra:) , még gyakrabban mosok kezet, még többet takarítok stb., de ha szüksége van rá ugyan úgy megszeretgetem, simogatom.Nem szabad hanyagolni, ha megszületik a babád akkor is szentelj a kutyusnak ugyan annyi figyelmet!A védõnõ és az orvosom is azt mondta, hogy semmi gond, nyugodtan kutyázzak:) ! Boldog babavárást! 26 heteske
szia, nekünk is van kutyánk nem is kicsi, - igaz nem a lakásban - és mindjárt szülök. Nekünk annyit mondott az állatorvos, hogy a higiénia érdekében érdemes 3havonta féreghajtót adni az ebnek, egyébként semmi gondot nem okoz. A babát meg majd meg kell szoktatni a kutyával ehhez meg csak türelem és szeretet kell. Boldog bababvárást!
Nekem is van kutyám, és most 9 hetes terhes vagyok, de eszembe se jutott, hogy kitegyem a szürét. Talán kicsit többször takaritok, de ennyi. A barátnömnek 2 kutyája van és 2 macskája, és a 4 állat meg az újszülött a szüleivel egy ágyban alszanak. Talán én ezt már túlzásnak tartom, bár senkinek sincs semmi baja. A kisbaba makk egészséges. Szóval nem kell ezt úgy túlparázni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat , megnyugtattatok!!!
Mi lenne a kutyával? Nálunk is van. Annyi hogy ha belefetreng kint valamibe, ne te legyél a fürdetõ és ennyi. A kóbor macskáktól kell tartani, de a veled együttlakók nem jelentenek veszélyt.
Szeresd õt nagyon továbbra is! Kézmosás azért legyen!!!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, még jobban meg vagyok nyugodva

Mi legyen a neve a kutyusomnak?

Tegnap talaltam, 4 hetes korul lehet, epp hogy megtanult enni, nemetjuhasz keverek, kislany. Hogyan hivajm? tippeket kérek. koszike

Legjobb válasz: FRANKIE。 SZERINTEM AZ NAGYON HELYES NEV, ES LANY KUTYUSHOZ IS ILLIK!(BOCSI, SAJNOS VMIERT LEHETETLENSEG KISBETUVEL IRNI):)

FRANKIE。 SZERINTEM AZ NAGYON HELYES NEV, ES LANY KUTYUSHOZ IS ILLIK!(BOCSI, SAJNOS VMIERT LEHETETLENSEG KISBETUVEL IRNI):)
Dézi.^^ Bár szerintem neked kéne választani ....De így legalább szûkül a kör ..ha véletlen volt elõtte kutyád VÉLETLENÜL SE AZT A NEVET ADD NEKI ami annnak a kutynk, volt
legyen valami görög istennõnek a nevek, mert azok szerintem tök jók, mondjuk Aphrodité, Pallasz Athéné, Héra, Thétisz Néreisz, Artemisz... stb. amúgy az én kutyám neve Ariadné, de azt ne kopizd! :)
Alfonz, tudom, hogy lány, de nekem ez jutott elõször eszembe :)
Luna! (hold) Nekem ha lenne lány kutyusom így hívnám! :)
Ha nekem lenne szuka kutyusom én Alice-nek(elisz) hívnám.. :)
Lizzy, Bella, Bell, Leila, Zora (bár az nem nagyon illik a német juhászokra. A mi kutyánk fiú, Rottweiler, és úgy választottunk nevet ami rá illik. De sztem 4 hetes korába még nem muszáj neki nevet adni, majd amikor kicsit jobban megnõ. Talán lehet hogy egy nagy behemót lesz;és majd Maci név fog rá illeni. :) :D
Nekem a Nessie(nesszi) név tetszik.
Sherry. :) És akkor már illenek is egymáshoz.
Bacardi :P Jó pörgõs név és még csajos is. És ez is B betûs, mint a Baileys :P
tonik?gin?vodka?:D
Nincs mit. :) Majd írd meg végül mi lett a kutyus neve!
*Mojito-hoz* bocsi. ^^"
Szerintem is jó a Martini :D ebbõl akár Martina is lehet. Vagy mit szólsz a Mojito-joz? =)
Cherry Berry :D
Lehetne mondjuk likõr :D, vagy nekem a metaxa is tetszik, szerintem nem is egyhangú...Vagy mit szólsz a martinihoz? Nagyon tetszik, hogy ilyen neveket adsz nekik, szerintem illik a kutyusokhoz! :D
A kérdező hozzászólása: én falun lakok egyébként és én itt a környéken még soha nem láttam fajtiszta kóbor kutyát! Sõt a mi kutyáinkat is el akarták lopni még nem voltunk itthon, csak mert szép fajtiszta kutyusok! Egyébként kb 10-15 ismerõs szólt hogy szeretnének venni kiskutyát ha lesz, ezek ellenére sem szeretnék kiskutyákat, de ha véletlen lesz, örülünk majd nekik, és lesz helyük családon belül! és a következõ almot nem várnánk meg, mert ivartalanítanánk! ilyen egy szaporító, igaz????
A kérdező hozzászólása: Írisz lett a neve! azt mondták, van ilyen nevû krémlikõr is így néznek ki http://kephost.hu/share-0A16_4CB1E8D7.html http://kephost.hu/share-44B9_4CB1E94B.html
Jaj, ezek irtó gyönyörûek, nekem is spánielem van, már 3 éves, fiú. A neveik is nagyon aranyosak, illenek hozzájuk. :) Amúgy meg az ilyen hozzászólókon ne húzd fel magad, õk is csak jót akartak (gondolom), csak rossz embert támadtak. Nem ismernek téged, így nem ítélhetnek el. Hát igen, ebbõl indul a rasszizmus...
Jaj, hát én nem vagyok spániel-párti, de õk igazán édes kis dögök. :) A nevük is tetszik, de nem keverednek össze? Írisz - "Bélisz"? Hasonlóan hangzik. :D De találó, az tény, tetszik. ^^
elég iszákos a gazdi xDD:D(bocs ha rosszat mondtam viccnk szántam:) ) :D:D de ha mindenáron italról akk elnevezni legyen APSZINT:D:D(legerõsebb alkohol asszem:D) 96% vagy vmi iylesmi:)
Nagyon aranyosak:)
A kérdező hozzászólása: köszi! :-) A Baileys-t, nem mi találtuk ki, így lett törzskönyvezve, de a gazdája, nem vitte el, és így került hozzánk, és a kislánynak meg valami hasonló nevet szerettem volna! Tudják nagyon a nevüket! És az Íci, és Béló becenévre is nagyon figyelnek!
Szia! Leírnád, melyik kennelbõl vannak? Én is ilyen színût keresek, de sehol sem találok minõségi törzskönyveset! Vagy adsz egy elérhetõséget?
tegnap 21:25 vagyok Ja akkor értem, nálunk is becenevezés megy, szóval gondolhattam volna. :D Nekem hétfõn lesz kiskutyám, fiú, én is most keresgélek nevek után, próbálok valami ritkát, de értelmeset találni. Keverék kutyus, de azt hiszem az anyukájában (aki szintén keverék :D) van spániel a szõre és a fülei alapján, meg a mérete is erre utal. Ezt muszáj volt megosztanom. xD
A kérdező hozzászólása: http://www.mesztegnyei.fw.hu/
Törzskönyvest esetleg kapnék itt, de minõséget nem, ez egy szaporító telep... De azért köszi.
A kérdező hozzászólása: http://www.spanielekholdvari.eoldal.hu/
utolsó válaszolónak: nem halnának ki, csak kevesebb lenne a kobór, menhelyi kutya...egyébként a kérdezõnek üzenem hogy ennyire ne legyen felelõtlen!
Miért kell mindenkit szekálni? A kérdezõ kérdezett inkább válaszoljatok arra. Igaza van a kérdezõnek semmi közünk hozzá, hogy mit csinál! És akkor mi van ha egyszer születnek kiskutyák? Gondolkozzatok! Ha soha nem születne kiskutya akkor kihalnának! Az talán jobb volna! Vagy ha soha nem születne kiskutya akkor nektek se lehetne, meg minek vesztek akkor kutyát ha úgyis tudjátok, hogy a kutyának valahogy meg kellett születnie és ahogy ti mondanátok akkor ez is épp úgy "szaporítótól" származik! Könyörgöm! Néha az ilyenek kíméljenek! Még valami! Ha valami nem tetszik, nem kötelezõ írni! Jesszusom! A kérdésre pedig meglett a válasz? Kíváncsi vagyok mi lett a kutyusnak a neve. Sok boldogságot és örömöt kívánok a kutyusokhoz!
a kérdezõ enyhén hirtelen haragú...nyugi.....
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam rá hogy jó lenne valami ilyesmi... Elõször a metxa-ra gondoltam, azt amúgy is szeretem, de lebeszélnek róla, mert hosszú egyhangú név! De így tanácstalan vagyok. cherry- tettszik, nem rossz, csak kicsit egyszerûnek tûnik nekem! Ezért még várok ötleteket!
A kérdező hozzászólása: De jó! Nagyon tettszenek a nevek! Nagyon aranyosak vagytok! Nagyon örülök, igy már van több választási lehetõségem is! Azért ha van még ötlet, azt nagyon szívesen várom... Egyébként a spánielem (fiú is és a lány is) fekete és barna színû, vagyis coboly!
Brandy :)
jézusom még egy szaporító..
A kérdező hozzászólása: Nem kell jézusom-ozni! nem vagyok és nem is leszek szaporító! Egyébként ha akarok veszek még 3 törzskönyves kutyát és alapítunk kennelt, de neked ahhoz sem lesz semmi közöd!!!! És egyébként csak társat akarunk a kutyusomnak, csak a fiú igy is sok mindent lepisil, ezért nem akartunk még egy fiút! és a tenyésztõnk azt mondta nagy a valószínûsége hogy nem lesz kiskutya sem mert együtt nõnek fel!!! de te szövegelsz, pedig azt se tudom mi a helyzet!
hát a "tenyésztõ"(az ilyet szaporítónak hívjuk..) jó nagyot hazudott.. a kutyák még a saját kölykükkel/anyjukkal is párosodnak, attól még mert együtt nõnek fel nem lesznek olyanok, mint az embereknél a testvérek, ergó ugyanúgy fognak szaporodni.. ami azért jó, mert akkor a szuka kutya már az eslõt tüzelésnél be lesz fedezve.. gondolkodj az ivartalanításon!! a tenyésztés nem a törzskönyves kutyákkal kezdõdik, azokat is megfelelõ helyrõl kell kiválasztani és rengeteget kell tanulni, ahhoz, hogy tenyésztõ lehess(tenyésztõi tanfolyam, szaporodásbiológia ismeretek , a fajta állományának ismerete, elképzelés, hogy milyen típusú kutyákat szeretnél, tehát szakértelem st stb....)
ha pedig a fiú sok mindet lepisil, akkor ott komoly probléma van a falka sorrendjével, falakvezérnek hiszi magát..
A kérdező hozzászólása: Te egy idióta vagy!!!! Nem érted hogy nem akarok szaporítani se se semmi! De ha akarnám se lenne hozzá semmi közöd!!! (érdekes nõtt már fel együtt két kutyám és nem lett soha kiskutya a 10 év alatt- roppan érdekes, vagy csoda lenne???? ) nyugi! Gondoskodva lesz róla legalább 2éves koráig semmiképp se legyen kiskutya, a többi meg a természetre lesz bízva! Remélem megnyugodtál, mert még a végén aludni se bírsz majd egy új szaporító miatt akit beképzeltél magadba!!!!!
Ézdekesség képpen szeretnék belekogyogni, hogy nekünk volt egy mudi kev.szukánk (teljesen úgy nézett ki mint egy róka), és a fia aki puli kev. volt. Az anyja soha nem engedte, hogy befedezze a fia, és a végére teljesen bepörgött a kan. Szegény el kellett altatni, olyan súlyos volt neki. Persze most 2 kanunk van, és egy ivartalanított lánycicánk. Sose szaporítanék, de akkor még kicsi voltam, nem szólhattam bele.
"a többi mega természetre lesz bízva..".na hát ez a szaporítás.. mi háziasítottuk a kutyát, aki a farkastól származik(ahol kizárólagcsak az alfa állatok párosodbak!!), tehát a mifelelõsségünk megakadájozni, hogy szaporodjon, erre is való az ivartalanítás.. a kutyád kölykei közül nem egy fog kikötni szaporítóknál, erre mérget vehetsz, márpedig az már a te lelkeden szárad.. szegény kutyáid, sajnos nem az õ érdeküket nézed, hanem, hogy te szeretnél kiskutyázni..
A kérdező hozzászólása: csak jelzem, akik szaporítónak könyveltek el: a lány már 3szor is tüzelt és nincs kiskutya!!! A kan szaglássza, néha megnyalja, de más semmi nm történik!!!! Nagy szaporító vagyok, ugye!?
és mi lett a lány kutyus neve?
A kérdező hozzászólása: http://www.athinas-product.hu/ én õket néztem ki elõször, de sajnos nekem nincs, nem volt és soha nem is lesz 100 ezren felüli öszzegem kiskutyára!!! :(


Mi legyen a kutyusnak a neve?

Nemsokára fokok kapni egy fajtiszta kuvaszt, és nem tudom mien nevet adjak neki, és még nem tudom, h fiút v. lányt kapok! Nem tudok nevetadni! Segítsetek!

Legjobb válasz: Az én kutyám pl. Ribizli. Barátnõmé Bodza. De lakik a errefelé Zeller nevû kutya is. Legyen mondjuk Répa Retek Mogyoró. Szerintem tök jók az ilyen gyümölcs-zöldség kutyák.

picúr "rájli"
Jojó :)
Ránézel a kutyura és egyböl találni fogsz rá egy különös ismertetõjegyet, egy rá illõ nevet.Nekünk pl Kinga volt a neve.De a Lédi is illik a kuvaszokra :)
Az én kutyám pl. Ribizli. Barátnõmé Bodza. De lakik a errefelé Zeller nevû kutya is. Legyen mondjuk Répa Retek Mogyoró. Szerintem tök jók az ilyen gyümölcs-zöldség kutyák.
Én a kuvasz kankutyának a Bátor nevet adnám.
nekem három kutyám van: Csúzli, Boci Csoki. születtek kölykök:Zsömle, Kicsi Boci, Csoki, Kókusz, Fura, Tappancs, Füge, Zokni, Pötyi, Lucky. Tetszenek ezek a nevek:Korom, Diégo, Rocky, Zéno, Joker, Plúto, Sziszi, Lili, a kuvaszra illik: Bolytos, Lisztes, Duci, Deka, Sok sikert! én is gyere vagyok ugy hogy irj:[email protected]
Az en kutyamat Chesternek hivjak
Nálunk eddigi kutyanevek: Burkus, Dingó (õ kuvasz volt), SÁtán, Vénusz, Adonisz, Maja, Csibész, Bogár, És egy alom kiskutyanév: Adonisz, Athéné, Aphrodité, Artemisz, Asztraia, Atlasz DE tetszik még: Sába, Siva, Vidor, Cézár, Sztár
lány:Daisy Fiú:Fico(fikó)
Helo! Szerintem a Mokuc az jo lenne, olyan univerzalis nev!
Lehetne a neve ha fiú : Rono, Medor, Rocco, Lord
Godzilla :)
vagyis Szultán ha fiú, ha lány akkor Liza:D csak az elõzõt elírtam.....:)
Szerintem ha fiú akkor Szultán, ha pedig lány akkor Léda
Süti vagy Bogyó :)
Muki a legjobb!!!:)
szia az én rottweilerem neve Bosco, nekem tetszik még az Otello, Zeusz, Bismarck név is, lánynak Lana. de ha ennyire érdekelnek a nevek, nézd meg a kutyanévnaptárba, írd be a keresõbe.
Szerintem ha ott lesz elõtted és ránézel akkor egybõl befog villani vmi név. Elõtte felesleges meditálni. Ga ott fog mászkálni elõtted akkor lehet valami jellegzetesség vagy tulajdonsága megfog és egybõl beugrik a hozzá passzoló név.
Ha lany akkor LEDI, LENA ha fiu KAKTUSZ, UBORKA ! HATHA TETSZIK VALAMEJIK!?
Egy kuvasznév a családunkból: Lisztes

Szeretnék a kutyusaimnak, még több trükköt tanítani. Mi legyen az?

Két kutyám van, egy tacskó és egy mudi keverék. Tudnak pár trükköt, de szeretnék még nekik tanítani. Milyen egyszerűbbeket tudtok még ajánlani? Lehetőleg leírást is mellékeljetek hozzá. tacsi: ül, pitizz, pacsi, helyedre, labdapacsi (ez egy egyedi trükk, a labdára kell rátennie a mancsát) mudi: ül, helyedre, pacsi, fekszik Előre is köszi a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Videókat nézz, úgy a legegyszerûbb, mi most tanuljuk a pitizést (inkább két lábon állás), láb között szlalom, meg tolatás folyamatban. De pl. a döglött kutya vagy a bukfenc is nagyon egyszerû rávezetéssel.

Videókat nézz, úgy a legegyszerûbb, mi most tanuljuk a pitizést (inkább két lábon állás), láb között szlalom, meg tolatás folyamatban. De pl. a döglött kutya vagy a bukfenc is nagyon egyszerû rávezetéssel.
Láb között szlalom, fordul (egy helyben), integet, hempereg, hopp, stb...101 kutyatrükk címû könyvet ajánlom! :)
Én pont valamelyik nap tanítottam meg a kutyámat "integetni." Igaz, hogy nem valami hasznos trükk, de szerettem volna neki valami új dolgot tanítani. Nem volt nehéz dolgom, kb. 10-15 perc alatt megtanulta, bár eleinte szokatlan volt neki, de mivel azóta mindennap gyakorlom vele, egyre ügyesebb. Úgy tanítottam meg, hogy leültettem és a "pacsi", "integet" vezényszavakat használtam. Ezt ismételgettem néhány percig, majd elhagytam a "pacsit", amikor emelgetni kezdte a lábát és csak az "integet" vezényszót használtam. Mindezt persze úgy, hogy pár méterre elõtte álltam, így gyakorlatilag az integetése pacsizásból áll, de mivel csak a levegõbe kalimpál a lábával azt a benyomást kelti, mintha integetne, fõleg úgy, hogy 2x egymás után emeli meg a lábát. :) Ezen kívül az alap vezényszavakon ismeri a "várj" és a "marad" vezényszavakat, de majd még megpróbálok nehezebb vezényszavakat kitalálni.
Ugyan ez nem trükk, de a marad parancsot még mindenképp tanítsd meg neki, ha esetleg nem tudja! :)

Mi legyen a neve a kutyusomnak?

Egy magyar agaram lesz, kislány. Egy olyan nevet szeretnék, ami különleges, de mégis egyszer? és a kutyám is meg tudja jegyezni. Egyébként, a magyar agaran belül több színváltozat is ismert, de mivel még nem kaptam meg, ezért nem tudom milyen szín? lesz.

Legjobb válasz: majd ha meglátod azt add neki ami elõször eszedbe jut.de mi adjunk nevet a TE kutyádnak:)

majd ha meglátod azt add neki ami elõször eszedbe jut.de mi adjunk nevet a TE kutyádnak:)
Utolsó, a Béla az fasza név, engem is így hívnak :) ))
Béla!
Fortuna, Sasha, Fleto, Flogi, Fanni, Fahéj, Gyömbér
én a következõ kutyámat Dinónak fogom hívni. de mivel lánykutya, hívhatnád Bambinak :D
Jázmin? =)
hmm magyar agár? az én javaslatom: Bogyó
huncut név sztem.aranyos, vagy a bogi, de ha törzskönyves lesz, akkor elvileg kap egy szép nevet hozzá adhatod neki azt is
szerintem Speedy, ami angolul gyors, sebes (mégiscsak egy agárról van szó:D) egyedi is ami szerintem fontos. bár lehet h az inkább egy fiú kutyának jobb lenne... és amúgy a kutya bármien nevet meg tud jegyezni ami nem hosszú, neki nem maga a szó számít, hanem a hangsúly. pl ha a kutyádat bodrinak hívják, mondhatod neki nyugodtan, hogy kodri, õ nem érzi a különbséget. a Nippy is gyorsat jelent, az szerintem csajosabb.:)

Mi legyen a kutyus neve?

1 hete begoborolt hozzan az udvarra egy alaszkai malamut;kerestuk a gazdit de senki nem kereste igy nallunk maradt.egy fiu kutyarol van szo 8honapos korul lehet.milyen nev passzolna egy malmauthoz?

Legjobb válasz: Ha képed is küldenél, könnyebb lenne :)

Ha képed is küldenél, könnyebb lenne :)
Szerintem legyen ugy hogy kuldjel rola egy kepet es ugy konyebb pls

Mi legyen a neve a kutyusomnak? (Golden retriever, szuka)

Nem tudom mi legyen a neve a kutyusomnak hétf?n megyünk érte és addig megszeretném találni a megfelel?, kérlek segítsetek többet is mondhattok.

Legjobb válasz: Demi, Molly, Lola, Puding, Liza, Sztella

Demi, Molly, Lola, Puding, Liza, Sztella
Csipet, Dorka, Katy
Legyen Kifli!
KIRA
Honey
Lenke, Néva, Kála, Lepke, Pletyka, Szellõ, Gomb, Ariel, Kiwi, Jáde, Borostyán, Toya, Sába, Saru, Zenta ..

Most született egy fehér husky nálam és nevet keresek neki valamilyen farkas vagy indián nevet. A kicsi kan kutyus. Várom az ötletekek Mi legyen a neve?

Legjobb válasz: Nem tudom, az enyémet is leszavazták. Lehet, hogy ha nem a kérdésre válaszolunk, csak azt írjuk, hogy ne szaporíts stb... akkor 100%-ot kapunk. De van egy hülye szokásom, hogy a kérdésre válaszolok. Lehet ismét leszavazni.

Nem tudom, az enyémet is leszavazták. Lehet, hogy ha nem a kérdésre válaszolunk, csak azt írjuk, hogy ne szaporíts stb... akkor 100%-ot kapunk. De van egy hülye szokásom, hogy a kérdésre válaszolok. Lehet ismét leszavazni.
Attól, hogy fehér színû még nem színhibás, mivel a huskynál minden szín megengedett. Azt hiszem mostanában tették be a standardba, hogy a blue-merle a kivétel. Azonban, ha a kennel név megegyezik a kérdezõ nevével, akkor az más tészta. Nagyon sok rosszat hallottam a zsinórban legyártott almokról.
Mi a kennel neve, és milyen betûs alom? Vagy csak úgy szaporítgatsz? Csak színhibás, vagy albínó?
Alcide (a True Bloodból) :)
Ejtsd: Álszid
Nagyon sok verseny kennelben van Európában fehér színû husky.
Rosszul tudod: nem mostanában tették bele. Mostanában semmiféle standardmódosítás nem volt. A bibi ott van, hogy jelenleg Magyarországon, de talán egész Európában nincs tenyésztõnél fehér husky. Csak a szaporítóknál.
Blanco- spanyolul fehéret jelent, Az indián törzseknél: Aleut 'Quhmax' Yupik- 'Qatellria' Inupiaq 'Qatiqtuq' jelenti a fehéret. Ami nekem tetszik: A finneknél a hó- Lunta, cherokee nyelven a farkas: wahyah, japánul a fehér: shiro, afrikai törzsi nyelv (wolof) fehér: weex. Aztán képet is tegyél fel :D
Leginkább a Szerencsétlen illene rá.
A Shiro az nagyon jó TETSZIK :) Most miért kellett az Alcidet így leszavazni? :(
Nem hiszem. 17 éve foglalkozom a huskykkal, nem csak az interneten. Ellentétben veled, én tudom hogy mirõl beszélek. Rossz érzés lehet, hogy ez téged zavar, engem nem.
1.Az, hogy kiírod, hogy "Teknõsbéka", az nem az arcod vállalása. Az más dolog, hogy utánanéztem, ki vagy, mert iszonyú tudatlanságban élsz.Valószínûleg ezért hiszed, hogy mindent tudsz. 2.???
Nekem van arcom és vállalom is. Nem kéne a menhelyrõl kihozott és a talált kutyákat szaporítanod, lehet hogy neked is lehetne késõbb vállalni.
Frenetikus de a kérdés még mindig az hogy mi legyen az eb neve...
Kicsit nagy az arcod. Mégis milyen kategória? Sokkal nagyobb munka egy eredményes versenykutyát tenyészteni. Nem csak a tökéletes funkcionális testfelépítés szükséges, hanem a viselkedésbeli tulajdonságokra is oda kell figyelni. És itt nem arról van szó, hogy a ringben hegyezze a fülét. Szégyelld magad, hogy úgy becsmérled mások munkáját, hogy fogalmad sincs annak tartalmáról. Olyan szánhajtók mint pl.dr Detlef Oyen rendkívül nagy tenyésztésbeli tudással rendelkeznek, nem is beszélve a takarmányozástanbeli, etológiai, sportedzõi tudásról.
Verseny kennel. Ugyanaz a kategória
Egy fehér champion kutya Németországban :http://www.frankoniapower.de/dogs/ranger.htm
Hadick (Hádik)

Mi legyen a neve a kutyusomnak?

Egy ausztrál juhászkutyám lesz, kislány. Egy olyan nevet szeretnék, ami különleges, de mégis egyszer? és a kutyám is meg tudja jegyezni. Egyébként, az ausztrál juhászkutyán belül több szín változat is ismert, nekem kék szín? lesz.

Legjobb válasz: Hédi,Polly,Zafír

Hédi, Polly, Zafír
Lisa :)
max blue merle...kék biztos nem az nem elfogadott szín.
Suzy!
Bugsy
Blanka, Brunó
Merly :)
Rozy
mi lett a neve? :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!