Találatok a következő kifejezésre: Mi legyen következő lépés, (58 db)

Kitaláltam hogy lehet a gravitáciot munkára fogni. Elég áramot elő tudok állitani. Kezdhetek ezzel valamit? Ugyanis nem hiszem h én találtam volna fel, olyan egyszerü volt. Mi a következő lépés h nekem is, és másnak is hasznos legyen?

Örülnék ha hozzájárulhatnék a kizsákmányolás megszüntetéséhez,vagy legalább csökkenteni a szolgáltatói függöséget,és h ne tartson senki álszentnek,hasznot is szeretnék belöle.Várom a véleményt!

Legjobb válasz: Dobról letekeredõ kötél végén súly generátort forgat... hehehe... Fogadjunk, hogy ez az alap. Kis kút, kerekes kút van az udvarunkban...stb... Oszt' micsinyálsz, ha megtelik az a fránya kút? :DDD dellfil

Dobról letekeredõ kötél végén súly generátort forgat... hehehe... Fogadjunk, hogy ez az alap. Kis kút, kerekes kút van az udvarunkban...stb... Oszt' micsinyálsz, ha megtelik az a fránya kút? :DDD dellfil
Nem, ugyanis ha tényleg lenne egy ilyen kifogyhatatlan energia forrásunk (ami nem lesz sajnos, mert lehetetlen), akkor abból PISZKOSUL gazdag lenne az ország. Nem annyira, amit most elképzelsz, hanem százszor annyira. Abból annyit lophatnának a politikusaink, amennyi jólesik nekik és még ezután is maradna lóvé arra, hogy márvánnyal legyen kirakva a legutolsó cigányputrihoz vezetõ járda is.
Perpetuum mobile?
Ha te ezt föltaláltad akkor rövid úton te lehet a világ leggazdagabb embere + befigyelhet egy fizikai Nóbel-díj is.
A kérdező hozzászólása: Az hogy én lehetnék a világ leg gazdagabb embere, jol hangzik, csak tudnám hogyan tovább.A szerkezet megvan, MÛKÖDIK is.Aztán?
Akkor szabadalmi hivatalba be, levédeni, utána bemutatni a sajtónak és tadamm. Ha jófej vagy akkor energia nagyhatalommá változtatod Magyarországot és akkor én megszavazlak még elnöknek is! Sajnos erõsen kétlem, hogy mûködik is a dolog...
A kérdező hozzászólása: Kössz a tanácsot, utána járok.Magyarországot megtenni energia nagyhatalommá már nekem is eszembe jutot, és elég jó fej vagyok hozzá!Ezzel az a probléma h az ország vezetõi nem kérnek abból amibõl nekik nincs közvetlen hasznuk.A szolgáltatók még inkább tömnék az illetékesek zsebét, csak nehogy kevesebb legyen a bevétel.Nem igy gondolod?
A kérdező hozzászólása: Tudod, baromi nehéz elképzelni h egy ilyen egyszerû szerkezet ilyen nagy hatással lehet bár mire, de örülnék neki.Kulcson van 1 magán kézbe lévõ szélerõmû, és el sem hiszed milyen hihetetlen apszurd akadályokat görditettek a tulaj elé, pedig mindenki számára elõnyös ajánlattal állt elõ!Kivéve 1 szûk csoportot.Ezen kivül számtalan jó találmány került a süllyesztõbe!Azt viszont tudom, h csak a végsõ esetben vinném külföldre.Én szeretek Magyarnak lenni bár mennyire is kezd kiábránditóvá válni.Minden hiradó után felforr a vérem!
No, eltelt pár év - sikerült a találmányod? :)

Szobatisztasag: Mi legyen a kovetkezo lepes?

2 eves volt egy hete lanyom. Mar tobb, mint egy hete ha nincs rajta alul semmi (se pelus, se bugyi, se kisnadrag), akkor pisil/kakil magatol bilibe. Elerheto tavolsagban van mindig a bili. Magatol megy es raul.

Legjobb válasz: 1 hèt volt, mire szólt hogy Pisi, anya hozz bilit! Szerintem olyan gyerek akinél ne lennének balesetek, hogy ne pisilne ide oda, vagy ne kakálna be a bugyiba. Felmosom és kész. Nem szabad megszidni! Még utánna is kb. 1 hónapig volt hogy 1-2-3 naponta 1 pisi be csurgott a bugyiba. Na meg így hogy bepisil, érzi hogy kellemetlen, és így jön rá hog szólnia kell, ha nem akarja hogy pisis kellemetlen nedves ruhában legyen, ezért azt is szokták, 5-10 percet rajta haggyák a pisis ruhát. Ha kimentünk vittem 1-2 váltás bugyit nadrágot, játszótéren, városban ha bepisilt, csak kicseréltem, nem kellett haza rohanni.

1 hèt volt, mire szólt hogy Pisi, anya hozz bilit! Szerintem olyan gyerek akinél ne lennének balesetek, hogy ne pisilne ide oda, vagy ne kakálna be a bugyiba. Felmosom és kész. Nem szabad megszidni! Még utánna is kb. 1 hónapig volt hogy 1-2-3 naponta 1 pisi be csurgott a bugyiba. Na meg így hogy bepisil, érzi hogy kellemetlen, és így jön rá hog szólnia kell, ha nem akarja hogy pisis kellemetlen nedves ruhában legyen, ezért azt is szokták, 5-10 percet rajta haggyák a pisis ruhát. Ha kimentünk vittem 1-2 váltás bugyit nadrágot, játszótéren, városban ha bepisilt, csak kicseréltem, nem kellett haza rohanni.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen, hogy valaszoltal:D 1 het az nem olyan borzaszto hosszu:D Egyebkent en is arra gondoltam, hogy nem szedem le egybol a ruhat, ha nem szol, hogy pisis a ruha, hanem hagyom rajta egy percig. Olyan leszoktato bugyijaink vannak, amik kicsit vastagabbak, igy ha kevesebbet pisil, akkor csak a bugyi lesz pisis. Igy sokkal kevesebb megy a parkettara, szonyegre. De igy meg plane jo, hogy kinn lehetunk az udvaron. A bugyiban ugyanugy erzi, hogy bepisilt, mert nem zarja magaba a nedvesseget.

Mi legyen a következõ lépés?

Egy lány azt mondta, hogy: "Folyamatosan csak poénkodsz, hogy szeretsz, meg szerelmes vagy belém, mikor fogsz végre bizonyítani?!"

Legjobb válasz: Ez a baj, h túl feszült vagy, s viccelõdéssel leplezed ezt! Légy vele õ szinte, nem szégyen a félénkség!

Ez a baj, h túl feszült vagy, s viccelõdéssel leplezed ezt! Légy vele õ szinte, nem szégyen a félénkség!
Üsd a parasztot és lépj a lóval.
csókold meg.
Csókold meg.
velem is ugyan ez van :) csak ugye én lány vagyok.. :D hát az igazat megvallva, és lány szemszögbõl azt látom hogy folyton viccelõdik, és sose komoly.lehessen veled komolyan beszélni, ne poénkodd el a dolgot legalább addig ameddig összejöttök.. hívd el sétálni, vagy most épp alkalmas fagyizásra, aztán mond el neki az igazat, azt hogy tetszik, és a macsó duma "egy ember merjen hozzád érni, eltöröm a karját" és a végén, a sétánál pedig csókold meg, de lassan hajtsd a fejed hozzá, nehogy félre értse és elhúzza a fejét, fel tudjon készülni :D nekem ez a véleményem, hidd el beválik ;) aztán mond el mi volt.. :D
Aki folyamatosan poénkodik egy lánnyal, arról nehezen tudom elképzelni, hogy tényleg szereti. Csak jópofáskodik, így akar tetszeni. De ha valóban szeretné, akkor azt a másik érezné is! Nem poénkodni kell, hanem beszélgetni az õt (és téged) érdeklõ dolgokról, akár a családjáról, ha valami gondja van, meghallgatni, vagy megkérdezni, hogy megy a suli, segíthetek-e valamiben, vagy dicsérni, hogy szép a haja v. a lába v. a szeme, attól függ, mi tetszik neked rajta legjobban. Vagy még a megcsókolás elõtt megsimogatni szeretettel. De majd ha tényleg szerelmes leszel valakibe, akkor fogod tudni magadtól is. Vagy keres az interneten szerelmes verseket, google-ba, ha beírod, hogy szerelmes versek, kiad egy csomót. Válassz ki egy szépet, nyomtasd ki, és legközelebb vidd el neki. Biztos lesz hatása.
Egy érzést, érzelmet hogy a bánatba lehet bizonyítani? Az bennünk van, mi érezzük csak, ami kifelé irányul, az csak olyan megnyilvánulás, amit bárki el tud játszani. Ha a csaj bizonytalan, akkor saját érzéseiben bizonytalan, azt vetíti ki rád.
Szerintem jó irányban haladsz, nevettesd a lányt mindenáron. Ez többnyire beválik. Kipuhatolhatod azt is, hogy mire gondolt pontosabban a bizonyítás allatt.


Mi legyen a következő lépés?

szóval van egy lány. ? és én is 18 vagyunk. Már lassan 1 éve megbolondulok érte és a szülinapjára küldtem 18 rózsát. Névtelenül, mivel még barátja volt, de persze írtam levelet, amib?l levágta, hogy másnak is tetszik. Aznap este elmentem felköszönteni és elkezdett áradozni, hogy milyen szép rózsákat kapott. Ezután 1 hónapra szakított a barátjával. Épp ugy jött ki ,hogy én is találkoztam vele és hazakísértem stb. kisírta maqát a vállamon és amit a volt pasijáról mondott, pl hogy mindent ? fizetett neki stb. szóval szörny? volt a helyzet. Pár napra rá ismét küldtem neki 18 rózsát és ismét találkoztunk, mivel megkért, hogy vigyem haza (hajnali 2kor) és a kocsiban ismét elkezdett áradozni, hogy milyen szép rózsákat kapott, de még mindig nem tudja, hogy ki az, mivel ismét névtelenül küldtem el.

Legjobb válasz: barátjának tekint 1. szabály: NE LÉGY A LELKI SZEMETESE A LÁNYNAK!!!!!!

barátjának tekint 1. szabály: NE LÉGY A LELKI SZEMETESE A LÁNYNAK!!!!!!
Szerintem legközelebb vigyél neki személyesen rózsát ( 18-at ahogy eddig ) és mond el neki kedvesen, hogy tetszik neked, és többet szeretnél mint barátság, ezért holnap elmehetnétek valahova, ha benne van, akkor már szerintem nyert ügyed van, ha nem akkor meg :( sajnálom, de megutálni, vagy ilyesmit szerintem tuti nemfog, mivel a leírtakból jól kijöttök, és rendes vagy vele...
A kérdező hozzászólása: lelki szemetesrõl szó nincsen.. vagyis lelki szemetes vagyok csak nem ennek a lánynak.. én ajánlottam fel, hogy hazakísérem, mivel láttam, hogy rossz kedve van és akkor egyszer csak rájött a sírhatnék..
Hiba volt névtelenül nyomulnod, tudom romantikus meg minden, de akkor is másodjára már kár volt. Fontos kérdés: A leányzó tudja az elejétõl kezdve, hogy nõként tekintesz rá? Ha igen akkor sínen vagy, ha viszont csak barátnak tekint akkor kemény dió. Sürgõsen hozd tudomására, hogy mint férfi vagy jelen az életében különben rózsa ide rózsa oda ebbõl párkapcsolat nem lesz. Sok sikert! 27/F
A kérdező hozzászólása: hát mikor együtt vagyunk folyamatosan nyomatom a bókokat, meg éreztetem vele, hogy szerintem nagyon jó nõ..
21:24-el egyet értek! Persze ha odaállsz elé a 18szál rózsával, biztos megkérdezi majd, hogy te küldted? persze lehet idõre lesz majd szüksége, mert nem rég szakított a barátjával, de szerintem esélyed lesz rá meghódítani:) 15L
Max megvarod mig jobban lesz lelkileg, vagy akar hamarabb is de mindenkepp mondd el. ez nagyon kedves volt toled :)

Mi legyen a következő lépés mit tegyek ez érdekében?

kisfiam 25hónapos szol ha pisilni kell pisil is mondjuk nem bilibe hanem a fürd?be egy felmosó rongyra de a kakihoz kéri a pelust,mit tegyek volt valaki hasonló helyzetbe?akára kailással akár a rongyos megoldással.

Legjobb válasz: Mi 26 hós leányunk kakihoz pelust kért legutóbb, de elõtte bilibe ült. És hamar feláll, de nem látta az eredményt, vagy félt ezért kért pelust. Pisiléshez nem szol, nem bilizik, csak mikor bepisil akkor ül utólag a bilire, mikor mondjuk oda kellett volna. Ahová nem lehet szándékosan pisilni oda ne engedd. Vagy bili vagy wc vagy pelus.

Mi 26 hós leányunk kakihoz pelust kért legutóbb, de elõtte bilibe ült. És hamar feláll, de nem látta az eredményt, vagy félt ezért kért pelust. Pisiléshez nem szol, nem bilizik, csak mikor bepisil akkor ül utólag a bilire, mikor mondjuk oda kellett volna. Ahová nem lehet szándékosan pisilni oda ne engedd. Vagy bili vagy wc vagy pelus.
A kérdező hozzászólása: engem nem zavar ha a kis rongyra pisil legalább ebbe a melegben nem kell pelus.én inkább arra lennék kiváncsi más is járt e már ugy hogy kakihoz pelus kell és hogy szokott le róla a gyemeke.
Mi úgy csináljuk, hogy ha kaka megy a pelusba (még ez a gyakoribb), együtt borítjuk a wc-be, õ húzza le, és megy a halacskáknak. Pisilni csak wc-be, mert bilitõl sokkot kap. :) mivel nem beszél, húz a wc-hez, és fogja a kukacát (23 hós).Azt is mindig õ húzza le, és mindig röhögünk amikor csorog. Nekem nagyon bevált!

Mit mondjak, mi legyen a következő lépés?

Iwiwen nézegettem adatlapokat, mert unatkoztam, rátaláltam egy srácra, aki teljesen az én ideálom. Írtam neki levelet, visszaírta, hogy : persze, nyugodtan ismerkedhetnénk:) .

Legjobb válasz: Kérdezd meg, hogy mi a hobbija, mit szeret csinálni, mivel tölti az idejét... Hátha van valami közös bennetek, és majd arról tudtok beszélgetni! Sok sikert!

Kérdezd meg, hogy mi a hobbija, mit szeret csinálni, mivel tölti az idejét... Hátha van valami közös bennetek, és majd arról tudtok beszélgetni! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszike:) az msn címét gáz elkérni?!
Nem. Abszolút nem az. Kérd el nyugodtan. Ha már bele ment az ismerkedésbe, akkor ez már várható. Ha jobban szeretsz msn ezni, mint levelezgetni, akkor hajrá! Sok sikert!:-)

Mit tegyek, hogy megtudjam én is tetszek neki és ha igen mi legyen a következő lépés?

Van egy lány akivel páréve ismerkedtünk, de nagyon nem volt semmi csak testi vonzalom. Most viszont elkezdtünk megint beszélgetni facen és megismertük egymás belső értékeit, de elköltözött és nagy a távolság, ő bejön nekem és szerintem én is neki. Mit kéne tennem?

Legjobb válasz: Nehéz kérdés. Körülmények? Suliba jártok vagy dolgoztok? Mennyire van messze? Szüleitek mennyire rugalmasak pl: ott alvás, együtt szünetezés, szb..?

Nehéz kérdés. Körülmények? Suliba jártok vagy dolgoztok? Mennyire van messze? Szüleitek mennyire rugalmasak pl: ott alvás, együtt szünetezés, szb..?
A kérdező hozzászólása: Õ egyetemista én munkára várok, hogy értesítsenek :) a szülõk nem szolnak már bele végül is már nekünk kéne annak lenni. Az a baj ha dolgozni fogok csak hétvégente tudnék el menni hozzá és õ is hozzám az Egyetem miatt.
és felé nem lehetne állást találni?
A kérdező hozzászólása: Az a baj, h a mai világban nem lehet válogatni a munkáknál, ha van itt ahol lakok le kell csapni rá.
Igen, ez így van. Tényleg jó kérdés, mert tuti bejöttök egymásnak az ágyban és úgy néz ki, hogy most már függõlegesen is el lennétek, igaz? Hány év van neki vissza?
A kérdező hozzászólása: Elvileg utolsó de lehet csúszik.
A kérdező hozzászólása: De nem kaptam semmi ötletet :S
Vágj bele! 1 év nem a világ. Ha végzett és a kapcsolatotok stabil, akkor elhelyezkedhet arrafelé, ahol te vagy. Ha még 3-5 év lenne hátra, az gáz lenne, de utolsó éves! ;) Nincs gond. Ha mégse jönne jól össze, könnyebb elkerülni egymást, ha összejön, akkor 1 év múlva közelebb költözik :)

Mi legyen a következő lépés? Nem szeretném elsietni, jön a valentin nap is mit tennétek?

16/F vagyok...egy lánnyal 16/L fél éve megismertük egymást, (egy új baráti körrel együtt ismertem meg.) 1 hónapja szakított a barátjával. szinte 5 hónapja minden nap beszélünk facebookon, szimpatikusak vagyunk egymásnak...nekem egyértelm?en többet jelent már mint barát, azonban, hogy ? feldolgozta-e már az el?z? barátját..nemtudom...(a jelek arra utalnak, hogy igen és kezdi elfelejtgetni..) azt mondta egy ideig nem kell pasi neki, de a barátn?je azt mondta, h hallottunk már ilyent.. Szóval ott tartunk, hogy mióta volt a szakítás..minden pénteken találkoztunk és az utolsó 2 alkalommal már úgy is, hogy csak ketten. Minden elköszönésnél küldjük egymásnak a <3-t, puszit.. :) a találkozások közben is és a végén mikor hazakísértem mindig megölelgetem, az elején még éreztem, h nem igazán szeretné..de most már jobb volt a helyzet. Fbon sokszor megy a flörtölgetés és már nem olyan "ellenkez?en" válaszolgat rá, szóval jobban vev? rá. Tegnap felvetette, hogy hívjam fel telefonon amíg hazaér suliból, beszéltünk 10 percet és mondtam, hogy jó volt hallani a hangját, azt mondta, h a tiéd is.. :) (ez talán jó jel.?!) szóval pénteken valentin nap és vettem egy plüss (LOVE) kulcstartót..csináltam egy képet...remélem örülni fog neki...Tervezem, hogy kézen fogva sétát bepróbálok, valamint nem tudom, hogy egy szájra puszi belefér-e...nem szeretném elkapkodni...mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: pénteken valentin nap? én úgy tudtam hogy holnap lesz valentin nap :)

pénteken valentin nap? én úgy tudtam hogy holnap lesz valentin nap :)
Én is voltam már ilyen helyzetben, és az lett a vége, hogy a volt barát vitte a prémet! Ennek ellenére próbáld meg, neked talán máshogy alakul! Én a szájra puszival várnék még! 20/f
A kérdező hozzászólása: Lehet azt írtam, hogy pénteken valentin nap...bocsi.. csak pénteken megyek és ja.. :D 2. Huhh... na az a legrosszabb.. :| (tapasztaltam már ilyent is vagyis eddig csak egy ilyent :S) de talán ilyen gond most nem lesz...nagyon lejáratta magát az illetõ... rendben.. én is jobbnak érzem.. és a kézen fogva séta? :)

Segítség, szerelmes vagyok! Mi legyen a következő lépés?

Kicsit talán viccesnek t?nhet a megfogalmazás, de valójában sajnos nem ez a helyzet.

Legjobb válasz: Én ezt most nem értem...elmondtad nekünk, hogy mit fogsz csinálni...most ezzel mit kezdjünk? Jólvan kisfiam tedd azt... már boccs :D de tényleg benne volt a válasz a leirásban :\ "Ezzel az egésszel viszont azért tisztában kell lennie, úgyhogy majd valamikor megírom neki a neten" ;)

Én ezt most nem értem...elmondtad nekünk, hogy mit fogsz csinálni...most ezzel mit kezdjünk? Jólvan kisfiam tedd azt... már boccs :D de tényleg benne volt a válasz a leirásban :\ "Ezzel az egésszel viszont azért tisztában kell lennie, úgyhogy majd valamikor megírom neki a neten" ;)

Szerintetek mi legyen a következő lépés hogy ne rontsam el megint?

Meg ? mérges rám. Ez 1hónapja volt kb. valameik nap meg ajándékoztam 1 csokival a postaládájukba "sorry" felirattal. Szerintetek mi legyen a következ? lépés hogy ne rontsam el megint?Meg ? mérges rám. Ez 1 hónapja volt kb. valameik nap meg ajándékoztam 1 csokival a postaládájukba "sorry" felirattal.

Legjobb válasz: Pontosan mi a sztori? Azt kellene tudni hozzá.

Pontosan mi a sztori? Azt kellene tudni hozzá.
Attól függ mit kellene megbocsátania. Vázold az esetet.
Azóta nem beszéltetek? Szerintem hívd fel telefonon mindenképpen és kérj bocsánatot személyesen is.
Egy kicsit bõvebben ha lehet!De annyi lejött, hogy te vagy a lány!
A kérdező hozzászólása: ezt meg kell újra fogalmaznom! mert ez így szar lett.am nem nem én vagyok a lány :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!