Találatok a következő kifejezésre: Mi legyen következő (117 db)

Mi legyen a következő és mikor? Délelőtt gyümit eszik (3 hete), uzsira tejpépet (3 napja). Mi legyen a következő étkezés? És mikor? Az ebéd? 5, 5 hónapos

Legjobb válasz: Szintén 5,5 hónapos.Mi is itt tartunk.Most kezdtük az ebédet.párolt alma krumplival,répapüré.Tetszik neki:)Ma kapott (üveges)finomfõzeléket és ettõl sem volt baja.Ha így haladunk szerintem 2hét és már az ebéb is "rendes" kajcsi lesz.

Szintén 5, 5 hónapos.Mi is itt tartunk.Most kezdtük az ebédet.párolt alma krumplival, répapüré.Tetszik neki:) Ma kapott (üveges)finomfõzeléket és ettõl sem volt baja.Ha így haladunk szerintem 2hét és már az ebéb is "rendes" kajcsi lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Akkor elkezdem lassan kóstoltatni a répát és a krumplit is!
zöldség délben , de tápszer v. atej is fontos még!!!
A kérdező hozzászólása: Oké! Köszönöm!

SZerintetek mi legy a következő divat?

égen mindenki rockernek öltözött, majd mindenki rappernek, most mindenki ilyen vasalthaj-cs?gatya. mi lesz a következ?? szerintetek? jöhetne egy ilyen stílus szerintem:

Legjobb válasz: Ez lesz a következõ: http://pszeudo.hu/pictures/galeria/durer_adam_eva.jpg

13:04 Egyetértek, énis oda vagyok az ilyen stílusú ruhákért.*__* Mikor érjük meg, hogy ilyen ruhában ki lehet menni az utcára, anélkül hogy valami megszólna?! T.T
szerintem Axl Rose nem fog megint divatbajönni... :D de én örülnék, ha megtörténne, és ilyen uriemberek rohangálnának :D
szerintem az emberek pucéran fognask járkálni.. nem csak divatból, a globális felmelegedés hatásainak köszönhetõen is. szép kis jövõnk lesz :)
A kérdező hozzászólása: magas derék? ezen még nem gondolkoztam de a hosszú haj az igen ha ugyebár tudod, nem az a másik valast féle..:DDD én is remélem.megyek is álmodozgatni :DD
látom bejönnek neked ezek a magas derék hosszú hajú fiúk hátha rátalálsz 1-re.sok sikert:)
A divatot nem követni kell, hanem írni... vagy leszarni A legjobb nõk/férfiak általában vagy írják, vagy figyelmen kivül hagyják, hogy éppen most mi a divat... Méginkább ok, hogy ne kövesd, az hogy vagy a bu.zi-sztájliszt írja vagy a híresség aki meg akarja tudni meddig képesek elmenni a seggnyalói(és eddig nagyon úgy látszik, hogy nincs határ) Meg egy jó ingel, nadrággal, ápolt pofával mindig jobban fogsz kinézni mint szivárványnak öltözve.
A kérdező hozzászólása: ezt meg csak úgy kiváncsiságból kérdezem :D
A kérdező hozzászólása: iigen én vagyok d emár letettem róla nem érdekel tudom hogy vannak normális fiúk és hiszem hogy lesz egy olyanom :DD
fura, de én nem találkozom egy vasalthajú csõgatyással sem
te vagy az aki mozgalmat akart indítani hogy legyen vége a cicafiúk korszakának?
A kérdező hozzászólása: haha :DDD
Szerintem a meztelenség.
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy magyarország nem oylan mint pl svédo, vagy anglia ahol már rég mindenki a saját stílusát éli hanem itt leszólás meg média által diktált divat uralkodik..szerintem öltözködj úgy ahogy jól esik..

Ha már kiváltottunk egy étkezést délelöttöt gyümölcsre mi legyen a következő a tejpépet ugyanis nem nagyon szeretjük még ha reszelek bele gyümölcsöt is illetve mennyi lenne az a mennyiség amit tejpépből mondjuk üveges bébiételbőlkellene ennie?

5 hónaposak és 6,5 kg kislány baba vagyok

Legjobb válasz: Zöldségpürè, vagyis a fõzelék a következõ lépés, az én babám 8 hósan sem szereti a tejpépet, igy nem eröltetem. Egy kis sárgarépa-krumpli pépet csinálhatsz neki, de kezdheted üvegessel is. Arra fel kell készülni hogy az elején te eszed meg a másik jó felét az üvegnek, de ez egy hónapon belül megváltozik, mert anyának semmi sem marad;). 190 g= ez egy üveg, ez egy elegendõ kajamennyiség kb egy félévesnél nagyobbnak. Add ebédre, vagyis a gyümi utáni étkezéskor a fõzit, elõször keveset, majd másnap amennyit elfogad, rá a tápit/cicit kiegészitésként. Egyre több fõzit fog enni egyre kevesebb tejjel, majd a tej végül olyan 150 g után elmarad, nem fogja kérni csak vizet/teát.

Zöldségpürè, vagyis a fõzelék a következõ lépés, az én babám 8 hósan sem szereti a tejpépet, igy nem eröltetem. Egy kis sárgarépa-krumpli pépet csinálhatsz neki, de kezdheted üvegessel is. Arra fel kell készülni hogy az elején te eszed meg a másik jó felét az üvegnek, de ez egy hónapon belül megváltozik, mert anyának semmi sem marad;). 190 g= ez egy üveg, ez egy elegendõ kajamennyiség kb egy félévesnél nagyobbnak. Add ebédre, vagyis a gyümi utáni étkezéskor a fõzit, elõször keveset, majd másnap amennyit elfogad, rá a tápit/cicit kiegészitésként. Egyre több fõzit fog enni egyre kevesebb tejjel, majd a tej végül olyan 150 g után elmarad, nem fogja kérni csak vizet/teát.
A kérdező hozzászólása: köszi sokat segítettél kicsit még bizonytalan vagyok elsõ baba és nincs segítségem


Szobatisztasag: Mi legyen a kovetkezo lepes?

2 eves volt egy hete lanyom. Mar tobb, mint egy hete ha nincs rajta alul semmi (se pelus, se bugyi, se kisnadrag), akkor pisil/kakil magatol bilibe. Elerheto tavolsagban van mindig a bili. Magatol megy es raul.

Legjobb válasz: 1 hèt volt, mire szólt hogy Pisi, anya hozz bilit! Szerintem olyan gyerek akinél ne lennének balesetek, hogy ne pisilne ide oda, vagy ne kakálna be a bugyiba. Felmosom és kész. Nem szabad megszidni! Még utánna is kb. 1 hónapig volt hogy 1-2-3 naponta 1 pisi be csurgott a bugyiba. Na meg így hogy bepisil, érzi hogy kellemetlen, és így jön rá hog szólnia kell, ha nem akarja hogy pisis kellemetlen nedves ruhában legyen, ezért azt is szokták, 5-10 percet rajta haggyák a pisis ruhát. Ha kimentünk vittem 1-2 váltás bugyit nadrágot, játszótéren, városban ha bepisilt, csak kicseréltem, nem kellett haza rohanni.

1 hèt volt, mire szólt hogy Pisi, anya hozz bilit! Szerintem olyan gyerek akinél ne lennének balesetek, hogy ne pisilne ide oda, vagy ne kakálna be a bugyiba. Felmosom és kész. Nem szabad megszidni! Még utánna is kb. 1 hónapig volt hogy 1-2-3 naponta 1 pisi be csurgott a bugyiba. Na meg így hogy bepisil, érzi hogy kellemetlen, és így jön rá hog szólnia kell, ha nem akarja hogy pisis kellemetlen nedves ruhában legyen, ezért azt is szokták, 5-10 percet rajta haggyák a pisis ruhát. Ha kimentünk vittem 1-2 váltás bugyit nadrágot, játszótéren, városban ha bepisilt, csak kicseréltem, nem kellett haza rohanni.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen, hogy valaszoltal:D 1 het az nem olyan borzaszto hosszu:D Egyebkent en is arra gondoltam, hogy nem szedem le egybol a ruhat, ha nem szol, hogy pisis a ruha, hanem hagyom rajta egy percig. Olyan leszoktato bugyijaink vannak, amik kicsit vastagabbak, igy ha kevesebbet pisil, akkor csak a bugyi lesz pisis. Igy sokkal kevesebb megy a parkettara, szonyegre. De igy meg plane jo, hogy kinn lehetunk az udvaron. A bugyiban ugyanugy erzi, hogy bepisilt, mert nem zarja magaba a nedvesseget.

Mi legyen a következõ lépés?

Egy lány azt mondta, hogy: "Folyamatosan csak poénkodsz, hogy szeretsz, meg szerelmes vagy belém, mikor fogsz végre bizonyítani?!"

Legjobb válasz: Ez a baj, h túl feszült vagy, s viccelõdéssel leplezed ezt! Légy vele õ szinte, nem szégyen a félénkség!

Ez a baj, h túl feszült vagy, s viccelõdéssel leplezed ezt! Légy vele õ szinte, nem szégyen a félénkség!
Üsd a parasztot és lépj a lóval.
csókold meg.
Csókold meg.
velem is ugyan ez van :) csak ugye én lány vagyok.. :D hát az igazat megvallva, és lány szemszögbõl azt látom hogy folyton viccelõdik, és sose komoly.lehessen veled komolyan beszélni, ne poénkodd el a dolgot legalább addig ameddig összejöttök.. hívd el sétálni, vagy most épp alkalmas fagyizásra, aztán mond el neki az igazat, azt hogy tetszik, és a macsó duma "egy ember merjen hozzád érni, eltöröm a karját" és a végén, a sétánál pedig csókold meg, de lassan hajtsd a fejed hozzá, nehogy félre értse és elhúzza a fejét, fel tudjon készülni :D nekem ez a véleményem, hidd el beválik ;) aztán mond el mi volt.. :D
Aki folyamatosan poénkodik egy lánnyal, arról nehezen tudom elképzelni, hogy tényleg szereti. Csak jópofáskodik, így akar tetszeni. De ha valóban szeretné, akkor azt a másik érezné is! Nem poénkodni kell, hanem beszélgetni az õt (és téged) érdeklõ dolgokról, akár a családjáról, ha valami gondja van, meghallgatni, vagy megkérdezni, hogy megy a suli, segíthetek-e valamiben, vagy dicsérni, hogy szép a haja v. a lába v. a szeme, attól függ, mi tetszik neked rajta legjobban. Vagy még a megcsókolás elõtt megsimogatni szeretettel. De majd ha tényleg szerelmes leszel valakibe, akkor fogod tudni magadtól is. Vagy keres az interneten szerelmes verseket, google-ba, ha beírod, hogy szerelmes versek, kiad egy csomót. Válassz ki egy szépet, nyomtasd ki, és legközelebb vidd el neki. Biztos lesz hatása.
Egy érzést, érzelmet hogy a bánatba lehet bizonyítani? Az bennünk van, mi érezzük csak, ami kifelé irányul, az csak olyan megnyilvánulás, amit bárki el tud játszani. Ha a csaj bizonytalan, akkor saját érzéseiben bizonytalan, azt vetíti ki rád.
Szerintem jó irányban haladsz, nevettesd a lányt mindenáron. Ez többnyire beválik. Kipuhatolhatod azt is, hogy mire gondolt pontosabban a bizonyítás allatt.

Régebben már ajánlottátok a 10 kicsi néger (agatha cristie) könyvet és elolvastam igazatok volt tényleg jó mi legyen a következő?

Legjobb válasz: Szintén Agatha Christie-tõl? Legyen mondjuk A titokzatos stylesi eset :)

Szintén Agatha Christie-tõl? Legyen mondjuk A titokzatos stylesi eset :)
Nekem ezek tetszettek a legjobban:( a Tíz kicsi néger után) 5 kismalac Gyilkosság az Orient-expresszen Halál a Níluson Paddington 16.50 Cipruskoporsó Rejtély az Antillákon A Bertram szálló Macska a galambok között Gloriett a hullának
Kb az osszes jo, en szeretem a stilusat es azt a kort, amikor jatszodik.
A kérdező hozzászólása: köszi legalább most lesz mit olvasni a felét már be szereztrm :DD
A kérdező hozzászólása: egyedül a A titokzatos stylesi esetet nem sikerült :( valakinek megvan és kölcsön adná? 4 kerületben lakok és a többi könyvem meg a régi lakásban van és csak szeptemberben tudom elhozni

Mi legyen a következő? Tízórai vagy uzsonna? 4 hónapos korától eszik most 6 hónapos.

Egy napunk 7-kor kel nem mindig szopizik van, hogy 8-9 között szopizik csak és el is alszik,10:30 felé kel,12 ebéd kanalas 12:30 alszik 1-2 órát,15 körül szopizik, elalváshoz szopizik picit ez 5 óra felé van,6 körül kanalas,8 fürdés utána szopi. Éjjel 1-fél 2 között és hajnal fél 5-5 óra között szopizik.

Legjobb válasz: nem csoda, hogy kel éjjel :S próbáld beállítani, hogy rendesen egyen. felkelés után reggeli, szopi. 10 kor 10órai, ekkor kéne kóstoltatnod is. ebéd, 15 kor legyen akkor majd az uzsi, de ráérsz majd 1 hónap múlva bevezetni és akkor mehetnek majd a tejtermékek. de azokat is délelõtt kóstoltasd! 5kor szopi, 7kor kanalas, mondjuk tejpép, az tápláló is, majd lefekvéskor szopi :) így szerintem nem fog kelni :) sok az, hogy 2 étkezés kimarad, ne a szopit váltsd ki hanem tápláld hozzá és majd ha nem igénye akkor szépen elhagyja a szopikat és csak a reggeli-esti marad

nem csoda, hogy kel éjjel :S próbáld beállítani, hogy rendesen egyen. felkelés után reggeli, szopi. 10 kor 10órai, ekkor kéne kóstoltatnod is. ebéd, 15 kor legyen akkor majd az uzsi, de ráérsz majd 1 hónap múlva bevezetni és akkor mehetnek majd a tejtermékek. de azokat is délelõtt kóstoltasd! 5kor szopi, 7kor kanalas, mondjuk tejpép, az tápláló is, majd lefekvéskor szopi :) így szerintem nem fog kelni :) sok az, hogy 2 étkezés kimarad, ne a szopit váltsd ki hanem tápláld hozzá és majd ha nem igénye akkor szépen elhagyja a szopikat és csak a reggeli-esti marad
A kérdező hozzászólása: Rosszul fogalmaztam, ha nem szopizik 7-kor akkor sem marad ki a szopizás, mert hajnal 5 órakor szépen sokat szopizik és 8-kor újra szopizik + 9-kor álmos akkor ismét nyámmog egy picit :) Ma pl.: éjfélkor, hajnal 3-kor, reggel 6:30-kor és most 9-kor szopizott. "sok az, hogy 2 étkezés kimarad, ne a szopit váltsd ki hanem tápláld hozzá és majd ha nem igénye akkor szépen elhagyja a szopikat és csak a reggeli-esti marad" Nem marad ki étkezés, hisz van, hogy 2 óránként eszik. Azt értem, hogy nem kiváltani kell, de el kell kezdenem 10-kor vagy ebéd után adni valamit, hogy idõvel eljussunk a kiváltásig :) "10 kor 10órai, ekkor kéne kóstoltatnod is" Ilyenkor kóstoltatók csak délbe eszik rendes adagokat abból ami már be van vezetve az étrendjébe. Éjjel nem az éhség miatt kell szerintem inkább a hiányom miatt.

Mi legyen a következő lépés?

szóval van egy lány. ? és én is 18 vagyunk. Már lassan 1 éve megbolondulok érte és a szülinapjára küldtem 18 rózsát. Névtelenül, mivel még barátja volt, de persze írtam levelet, amib?l levágta, hogy másnak is tetszik. Aznap este elmentem felköszönteni és elkezdett áradozni, hogy milyen szép rózsákat kapott. Ezután 1 hónapra szakított a barátjával. Épp ugy jött ki ,hogy én is találkoztam vele és hazakísértem stb. kisírta maqát a vállamon és amit a volt pasijáról mondott, pl hogy mindent ? fizetett neki stb. szóval szörny? volt a helyzet. Pár napra rá ismét küldtem neki 18 rózsát és ismét találkoztunk, mivel megkért, hogy vigyem haza (hajnali 2kor) és a kocsiban ismét elkezdett áradozni, hogy milyen szép rózsákat kapott, de még mindig nem tudja, hogy ki az, mivel ismét névtelenül küldtem el.

Legjobb válasz: barátjának tekint 1. szabály: NE LÉGY A LELKI SZEMETESE A LÁNYNAK!!!!!!

barátjának tekint 1. szabály: NE LÉGY A LELKI SZEMETESE A LÁNYNAK!!!!!!
Szerintem legközelebb vigyél neki személyesen rózsát ( 18-at ahogy eddig ) és mond el neki kedvesen, hogy tetszik neked, és többet szeretnél mint barátság, ezért holnap elmehetnétek valahova, ha benne van, akkor már szerintem nyert ügyed van, ha nem akkor meg :( sajnálom, de megutálni, vagy ilyesmit szerintem tuti nemfog, mivel a leírtakból jól kijöttök, és rendes vagy vele...
A kérdező hozzászólása: lelki szemetesrõl szó nincsen.. vagyis lelki szemetes vagyok csak nem ennek a lánynak.. én ajánlottam fel, hogy hazakísérem, mivel láttam, hogy rossz kedve van és akkor egyszer csak rájött a sírhatnék..
Hiba volt névtelenül nyomulnod, tudom romantikus meg minden, de akkor is másodjára már kár volt. Fontos kérdés: A leányzó tudja az elejétõl kezdve, hogy nõként tekintesz rá? Ha igen akkor sínen vagy, ha viszont csak barátnak tekint akkor kemény dió. Sürgõsen hozd tudomására, hogy mint férfi vagy jelen az életében különben rózsa ide rózsa oda ebbõl párkapcsolat nem lesz. Sok sikert! 27/F
A kérdező hozzászólása: hát mikor együtt vagyunk folyamatosan nyomatom a bókokat, meg éreztetem vele, hogy szerintem nagyon jó nõ..
21:24-el egyet értek! Persze ha odaállsz elé a 18szál rózsával, biztos megkérdezi majd, hogy te küldted? persze lehet idõre lesz majd szüksége, mert nem rég szakított a barátjával, de szerintem esélyed lesz rá meghódítani:) 15L
Max megvarod mig jobban lesz lelkileg, vagy akar hamarabb is de mindenkepp mondd el. ez nagyon kedves volt toled :)

Mi legyen a következő lépés mit tegyek ez érdekében?

kisfiam 25hónapos szol ha pisilni kell pisil is mondjuk nem bilibe hanem a fürd?be egy felmosó rongyra de a kakihoz kéri a pelust,mit tegyek volt valaki hasonló helyzetbe?akára kailással akár a rongyos megoldással.

Legjobb válasz: Mi 26 hós leányunk kakihoz pelust kért legutóbb, de elõtte bilibe ült. És hamar feláll, de nem látta az eredményt, vagy félt ezért kért pelust. Pisiléshez nem szol, nem bilizik, csak mikor bepisil akkor ül utólag a bilire, mikor mondjuk oda kellett volna. Ahová nem lehet szándékosan pisilni oda ne engedd. Vagy bili vagy wc vagy pelus.

Mi 26 hós leányunk kakihoz pelust kért legutóbb, de elõtte bilibe ült. És hamar feláll, de nem látta az eredményt, vagy félt ezért kért pelust. Pisiléshez nem szol, nem bilizik, csak mikor bepisil akkor ül utólag a bilire, mikor mondjuk oda kellett volna. Ahová nem lehet szándékosan pisilni oda ne engedd. Vagy bili vagy wc vagy pelus.
A kérdező hozzászólása: engem nem zavar ha a kis rongyra pisil legalább ebbe a melegben nem kell pelus.én inkább arra lennék kiváncsi más is járt e már ugy hogy kakihoz pelus kell és hogy szokott le róla a gyemeke.
Mi úgy csináljuk, hogy ha kaka megy a pelusba (még ez a gyakoribb), együtt borítjuk a wc-be, õ húzza le, és megy a halacskáknak. Pisilni csak wc-be, mert bilitõl sokkot kap. :) mivel nem beszél, húz a wc-hez, és fogja a kukacát (23 hós).Azt is mindig õ húzza le, és mindig röhögünk amikor csorog. Nekem nagyon bevált!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!