Találatok a következő kifejezésre: Mi legyen fehér tojó nimfámnak a (1 db)

Mi legyen a fehér tojó nimfámnak a neve?

Legjobb válasz: Molly vagy Sandy

Molly vagy Sandy
Béla.
Zizi az olyan élénk :)
Hófehérke :) - szerintem
Dolly :)
Ruby:)
Aby
nimfomán
Shéba :)
Bibi :]


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Megoldható, hogy valaki fogságban feketerigót tartson? Hogyan?

6

Mit lehet tenni a verebekkel?

Van 3 hatalmas tujánk, ami jó, mert árnyékot ad a kutyáknak stb. Gond hogy beleköltöztek a verebek és ezek nem szórakoznak, vannak vagy százan. Ha valamivel megpiszkáljuk, akkor kb 6-7 részletben kiszállingóznak belőle 10-15 mindig. Aztán 2 perc múlva ugyanott. Nem is zavarna, ha nem olyan idegesítő hanggal lennének, persze nem mindig, csak olyankor amikor csendben kéne lenni, például hajnalban? Nem megölni őket, de elzavarni szeretnék őket, hogy vissza se jöjjenek, ötlet?

4

A galambomnak megy a hasa!?

mit lehet ellene tenni?valami hazi keszitmeny kellene mivel meg csak 13 vagyok.

2

Miért nem száll ki a tyúk a fészekből?

A nagyszüleim tartanak csirkéket és van egy tyúk, olyan 5-6 éves, és több mint 2 éve ül a fészekben és kotlik, de a tojást mindig kiveszik alóla, ennek ellenére napi 23,5 órát ül a fészken.
Korábban voltak csibéi, de a nagyszüleim már felhagytak a csirketartással, már csak pár tyúk maradt, így nem akarnak újakat sem, de ezt a szóban forgó tyúk nem akarja elfogadni.Vajon mi készteti rá,hogy az üres fészekben élje le a hátralévő életét?!(ha kiveszik a fészekből akkor sem adja fel, keres egy másik helyet, akár a földön is elüldögél és úgy tesz mintha tojásokon ülne)

2

Hogyan tudom megállapítani, hogy milyen nemű az alexandar papagájom?

Nekem azt mondták,hogy onan lehet megtudni ha a 3. év után a
nyaka körül sík jelenik meg akkor hím,mert a nősténynek állítólag nincs...

1

Hullámos papagájomnak túlnőtt a csőre és szeretném levágni, viszont nem tudom, hogy mennyit szabad. Vannak benne erek? Meddig szabad vágni?

3

Milyen fajt ajánlotok egy viszonylag kezdőnek?

2 hullámos papagáj után kedvem lenne egy másik fajhoz is. Eddig a nimfapapagájt tartom esélyesnek.

12

Azon a környéken, ahol sok a seregély, hogyan tartjátok azokat távol a haszonnövényektől?

Meg lehet oldani?

4

Utál-e valamilyen növényt vagy szagot a tyúk nagyon?

Állandóan bejárnak a gangra, ezért kérdem, hogy létezik-e valami oyan növény, amit annyira utál a csirke, hogy a közelébe se megy? Aminek olyan szaga van pölö (macskáknál van ilyen). Valahogy szeretném őket távoltartani, úgy, hogy közbe se őket, se magamat ne kelljen bezárni. Ha van ilyen megoldás egyáltalán. (A dróthálót, meg hogy zárjam be, kerítsem el, esetleg egyem meg, kérlek ne írjátok, mert ismerem. :) Köszi!

2

Ehet a madárfióka száraz rákot?

A minap találtam egy madárfiókát, már nem olyan picike, néhány nap és repülni fog, de nem vagyok biztos abban, hogy mivel etessem. Van itthon szárított rák, azt megeheti? Vagy fogdossak legyeket? kevés van belőlük. Kisfecskét találtam.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!