Találatok a következő kifejezésre: Mi legyen fehér tojó (1 db)

Mi legyen a fehér tojó nimfámnak a neve?

Legjobb válasz: Molly vagy Sandy

Molly vagy Sandy
Béla.
Zizi az olyan élénk :)
Hófehérke :) - szerintem
Dolly :)
Ruby:)
Aby
nimfomán
Shéba :)
Bibi :]


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ki ismeri fel a képen látható madárfiókákat?

http://kepfeltoltes.hu/view/130521/DSCF0767_www.kepfeltoltes..
Nagyon picik, valószínűleg kisméretű madár fiókái, az utcán találták őket fészkestül, úgy adták oda. 11-en voltak, 2 elpusztult sajnos. Nem először nevelek madárfiókát, de sajnos gondban vagyok, kérlek, segítsetek azzal, hogy megmondjátok, milyen madár lehet!! Előre is köszönöm!

3

Soká fognak megszelídülni?

3 éves hullámosaim vannak.Fél éve szelídítem már őket.Esznek kézből szinte mindent, ha berakom hozzájuk a kezem nem mennek el, nem repdesnek, egy párszor már ráálltak az ujjamra.Láttok még benne lehetőséget hogy szelídek lesznek vagy semmi esélyem? az lenne a célom hogy ráálljanak az ujjamra, és ha röptetés van akkor egyből betudjam őket rakni a kalitba.Üljenek a vállamon, stb. Lehetséges ez? Már kezdem feladni :((

8

Van 2 hullámos papagájom (1 az enyém 1 a hugomé) 2-3 hete kaptuk ha esetleg lenne valami tippetek vagy tanácsotok a szelidítésükre? Megköszönném ha leírnátok.

0

Hol lehet pingvint és baglyot venni?

3

Miért lehet, hogy elszíneződött a papagájom orra?

Ma vettem észre, hogy papagájom orra olyan sárgás-barnás...ez mitől lehet? Beteg? Valami baja van?

8

Voliert készen lehet kapni kisállat kereskedésekben, vagy csináltatni?

Nimfa papagájokat szeretnék, de egyenlőre csak használtakat láttam árulni, egy oldalt nem láttam, ahol lehetne boltban kapni, esetleg csináltatni...
Ahogy említettem vagy használtakat láttam csak, vagy olyan oldalakra bukkantam, ahol sajátkezüleg lehet csinálni, leírják hogyan...

3

Papagáj egyedül, vagy párban?

Ne lőjetek le azonnal légyszi! Most csak elméleti szinten! Jelenleg épp nincs semmilyen állatom, és a közeljövőben nem is lesz, csak elméletben érdekel a Tapasztalatok és a Véleményetek.

7

Üdv! Barátpapagájhoz milyen kézzel nevelő tápszert tudtok ajánlani? Ha valaki nevelt már ilyen, papagájt. Kb. milyen mennyiség kell egy papagáj felneveléséhez, 2 hetes kortól?

Ahogy látom a Nutribird a gyakoribb, de ebből is van több fajta.

1

Vásároltam japánfürjeket ma 6 hetesek de a hátukon nincsen egy részen toll ez mitől lehetséges már így vettem őket 4 hetesen ahonnan vásároltam nagyon sokat tartottak egy helyen. Ezt hogy lehetne kezelni vagy hogy kinőjön nekik?

2

Van két Nimfa papagájom és muszáj megválnom tőlük mivel új lakásba költözünk és ott nem lehet állatot tartani. Hol tudnám elajándékozni őket? Kérlek ne hívjatok gonosznak, nekem sem könnyű.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!